Majka Luke Jovića o njegovoj vezi sa Sofijom Milošević: "To je njegov izbor"

Fudbaler Luka Jović susreo se sa brojnim izazovima u životu i u krarijeri, ali veliku ulogu u njegovom stasavanju odugrala je majka koja ga je podržala da sa osam godina iz rodnog sela ode u Beograd i zaigra u Crvenoj Zvezdi.

Životi poznatih | Story |
Podeli

Kako je istakla jako joj je bilo teško da se odvoji od svog mezimca, ali je videla njegovu želju i ljubav prema fudbalu, pa nije želela ni na koji način da mu staje na put. Snežana Jović u svemu podržava svog sina, pa mu je bila veter u leđa i kada je trebao da mlad dobije dete sa tadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević.

Fudbaler i njegova bivša izabranica ponosni su na svog naslednika Davida, kojeg baka takođe jako voli, a posebno joj je drago kada ga roditelji dovedu kod nje na par dana, kao i ostala dva unuka, koje je Luka dobio sa manekenkom Sofijom Milošević.

"Ljubav prema unucima je nešto specifično. Dok su mi govorili da se unuci vole više nego deca čudila sam se, sada ne kažem da je to u potpunosti tačno, ali kada ste roditelji imate odgovornost da vaspitavate, unuke treba samo da volite. Sve što sinu nisam dozvoljavala njima dozvoljavam", ispričala je majka Luke Jovića i dodala da se njoj dopada nova snajka Sofija.

"Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna", ispričala je Svetlana Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 43 sledeca idi na stranu