Aktuelno

"Vrući" snimak Elizabet Harli u mini-bikiniju VIDEO

Glumica koja pleni pažnju gde god se pojavi na pravi način zna da reklamira svoju modnu liniju kupaćih kostima.

Četvrtak, 04.08.2022.

07:46

Izvor: B92

Foto: Profimedia

Podeli:

Elizabet Harli (57) nedavno je oduševila publiku kratkim snimkom na kome skakuće u minijaturnom plavom bikiniju sa zlatnim detaljima i s ponosom pokazuje svoje atribute.

Očekivano su usledili brojni komplimenti. "Boginja u plavom", "Kakva vatra", "Predivna", pisali su joj.

Glumica je jednom prilikom istakla da u bikinijima pozira isključivo da bi ih reklamirala, a smatra da je "već previše stara da paradira u bikiniju na javnoj plaži". Uz to, izjavila je da se "iskreno nada da to neće raditi kad uđe u sedmu deceniju", a u svakom slučaju većina će reći da za to nema razloga, jer izgleda spektakularno i nema razloga da se krije!

Podsetimo, metode kojima Elizabet održava telo i duh su vrlo jednostavne. Naime, atraktivna brineta ne može da zamisli obroke bez svežeg voća i povrća: "Polovinu svakog mog obroka mora da čini voće ili povrće. Na primer, ako doručkujem sendvič, obavezno ću pojesti i jabuku. Ne jedem slatkiše, retko pijem alkoholna pića, a i tada u manjim količinama, a prerađevine nisam jela odavno", objasnila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.