Aktuelno

Vanbračna ćerka Borisa Bekera je manekenka, neverovatno liči na oca FOTO

Ana Ermakova je poznati britanski model i influnser na društvenim mrežama.

Četvrtak, 18.08.2022.

11:40

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Iako je završila studije ekonomije i političkih nauka na univezitetu u Londonu, Ana je svoj životni put usmerila ka karijeri modela i influensera. Već sada, sa 22 godine života, je poznato lice u svetu modne industrije koje je sarađivalo sa mnogim modnim kućama. Trebalo bi spomenuti da je Ana Ermakova i ćerka čuvenog tenisera Borisa Bekera, a po tome je svet najviše i prepoznaje. Medijima, ali i svetskoj javnosti je poznata činjenica da je ona njegovo vanbračno dete koju Boris u početku nije priznavao. Međutim, kasnijom DNK analizom je utvrđeno da je Ana, zaista, njegova ćerka.

Kako paparaci vole da prate svaki korak članova porodice svetskih zvezda, tako ni Ana, Borisova ćerka, nije mogla da prođe nezapaženo. Tako su je fotoreporteri nedavno uslikali na plai u Monaku, gde je slobodno vreme provodila sa bliskim prijateljima, ali i majkom - Angelom (54). Iz priloženih fotografija vidimo da letnji odmori poznatih ličnosti još uvek traju, a Borisova ćerka, itekako, zna da uživa sa svojim bližnjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.