Aktuelno

Ovo su žene koje su osvojile srpske košarkaše FOTO

I dok se naši košarkaši spremaju za večerašnju utakmicu protiv Poljske na evropskom prvenstvu u košarci, njihove drage se, takođe, spremaju da im pruže podršku sa tribina ali i od kuće.

Četvrtak, 08.09.2022.

09:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Nemanja Nedović i Mina Milutinović

Njih dvoje su jedan od najpoznatijih parova na javnoj sceni, a njihova ljubavna priča počela je kad je Mina imala samo 19 godina. Pre dve godine su odlučili da svoju vezu krunišu i brakom u Italiji. Mina se, inače, bavi manekenstvom.

"Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo 'Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?'. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu", ispričao je svojevremeno Nedović za "Mondo".

Nikola Kalinić i Mila Petrušić

Njih dvoje se oprezno kriju od javnosti. Retko se kad oglašavaju na Instagramu, a jedino što se zna jeste da su u maju ove godine dobili ćerku.

Marko Gudurić i Aleksandra Dujović

Njih dvoje su često aktivni na društvenim mrežama, gde objavljuju porodične fotografije. Zajedno su sedam godina, prošle godine su se i venčali, a u decembru su dobili i dete.

Marko i Iva Jagodić-Kuridža

Marko i Iva su već duže vremena zajedno, a svoju ljubav krunisali su i brakom. Imaju troje dece, a njih dvoje se ne eksponiraju previše u javnosti.

Nikola Jokić i Natalija Jokić

Par je zajedno još od tinejdžerskih dana – od 2013. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

"Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", ispričao je svojevremeno ovaj NBA košarkaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.