Aktuelno

Kraj leta je tek kad Nikol Šerzinger zatvori sezonu bikinija FOTO

Bližimo se kraju leta, a to znači i sezoni kupaćih kostima. Međutim, slavna pevačica Nikol Šerzinger neće baš tako lako da pusti svoje bikinije da odu u zaborav.

Ponedeljak, 19.09.2022.

20:38

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Pored uspešne karijere pevačice, Nikol je izgradila i prepoznatljivu karijeru influnserke na društvenim mrežama. Instagram joj je omiljena platforma za oglašavanje, pa tako često deli zanimljive sadržaje sa svojim pratiocima.

Ima 54 godine i danas izgleda bolje nego u seriji: Glumica iz "Čuvara plaže" ne stari FOTO

Ako ne peva ili, pak, ne učestvuje u raznim TV programima, pevačica putuje svetom, a fotografije redovno objavljuje na svom Instagramu.

Trenira dva sata dnevno, od terena se ne odvaja: Brazilska manekenka traži dostojnog protivnika

Tako je nedavno podelila par atraktivnih slika, snimljenih u Portugalu. Vitko telo, moderni bikini i dobro raspoloženje je sve što joj treba za parče sreće....naravno, i pratnja dugogodišnjeg partnera Toma Evansa.

Čini nam se da ćemo zaboraviti na tople letnje dane tek kad Nikol prestane da objavljuje fotografije u kupaćim kostimima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.