Aktuelno

Ivanka Tramp je u crvenom bikiniju istakla sve svoje atribute FOTO

Ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i njena porodica fotografisani su u Majamiju.

Utorak, 20.09.2022.

08:15

Izvor: superžena

Ivanka Tramp je u crvenom bikiniju istakla sve svoje atribute FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ivanka Tramp je iskoristila priliku da sa porodicom otputuje u malo toplije krajeve, a paparaci su je slikali pred sam odlazak na plažu. Kako se može videti sa fotografija, ova 41-godišnja poslovna žena nosila je crveni bikini koji naglašava njene grudi i beli, pomalo retro šorts koji ističe njene duge noge.

Kraj leta je tek kad Nikol Šerzinger zatvori sezonu bikinija FOTO

Može se reći da Ivanka ima savršen ukus za modu i obožava odevne kombinacije koje su na granici između elegantnog i provokativnog, te često koketira i sa jednim i sa drugim modnim stilom.

Podsetimo, Ivanka je bivša manekenka i uspešna preduzetnica koja često deli poslovne savete i inspiriše ljude da pokrenu sopstveni biznis. Tako je jednom prilikom u inetrvjuu za Biznis insajder objasnila šta je potrebno da biste postali uspešan preduzetnik.

Trenira dva sata dnevno, od terena se ne odvaja: Brazilska manekenka traži dostojnog protivnika

Prvo je istakla da je neophodno raditi naporno u mladosti kako biste pronašli čemu ste strastveno posvećeni i radili posao koji zaista volite.

"Strast se teško otkriva kroz introspekciju. Morate da imate stvarno iskustvo – da učite u realnom vremenu i kroz iskustva koja čine da vam srce jače lupa", objasnila je ćerka bivšeg američkog predsednika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.