Aktuelno

Bombastično izdanje Bezosove devojke i zanosna figura ispod kratke haljine FOTO

Čuvena urednica Voga Ana Vintur priredila je spektakularnu zabavu kojoj su prisustvovale mnoge slavne ličnosti. Među poznatim glumcima i pevačima bili su i oni - Džef Bezos i njegova lepa partnerka Lauren Sančez.

Četvrtak, 22.09.2022.

10:51

Izvor: superžena

Bombastično izdanje Bezosove devojke i zanosna figura ispod kratke haljine FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Njih dvoje blistali su na Aninoj zabavi, a oči javnosti bile su usmerene ka ovim zaljubljenim golupčićima. Atraktivna Lauren je za ovu priliku ponela mini crnu haljinu od čipke koju krase cirkoni. Samim tim je istakla svoje bujne grudi, ali i fit noge. Celokupni izgled upotpunila je efektnom tamnom šminkom i frizurom koju nikad ne menja kad ide na svečane događaje - jednostavno je pusti da pada niz svoja ramena.

Ljudska "stonoga": Da li je ovo najveći torzo na planeti Zemlji? VIDEO

Što se tiče Bezosa, može se reći da on nikad ne odstupa od svog načina odevanja, te se i ovog puta odlučio za klasiku. Crni džemper i pantalone bili su njegov izbor za zabavu.

"Devojka je hodajuća laž": Bezosova izabranica na udaru komentatora

Zabavi su prisustvovale velike face holivuda kao što su Hju Džekman, Leonardo Dikaprio i mnogi drugi.

Devojka Džefa Bezosa jedva smestila grudi u haljinu FOTO

Podsetimo, Džef Bezos i Lauren Sančez u emotivnoj vezi su već četiri godine. Njihova romansa obelodanjena je u januaru 2019. godine i to samo nekoliko sati nakon što je biznismen javno rekao da se razvodi od supruge Mekenzi Skot. S njom je bio u braku 25 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.