Aktuelno

Đorđa Meloni van politike: Italijanska premijerka uživa u koktelima i kartanju FOTO

Đorđa Meloni je italijanska političarka i novinarka koja će uskoro postati i prva premijerka Italije.

Sreda, 28.09.2022.

09:16

Izvor: superžena

Đorđa Meloni van politike: Italijanska premijerka uživa u koktelima i kartanju FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Prva premijerka Italije rođena je 15 januara 1977. godine i većinu svog života posvetil je politici u svojoj zemlji. Od 2014. godine je predsednica desničarske i nacional-konzervativne političke partije Braća Italije.

Ova žena koja je izazvala veliku pažnju javnosti, po svemu sudeći, postaće prva premijerka Italije, a većina se raduje njenoj budućoj pobedi na izborima.

Mnogi su se zapitali ko je Đorđa Meloni van politike?

Đorđa, kao i svaki obični građanin, kad god ima vremena, voli da uživa sa svojom porodicom. Ako se ne bavi politikom i raznim kampanjama, buduća premijerka svoje slobodno vreme posvećuje ćerkici Ginevri, kao i svom partneru Andrei Giambruno. Kako je rekla za strane medije,

Meloni je veliki fan epske fantastike, pa nije tajna da obožava sva izdanja knjige "Gospodar prstenova" (J.R.R.Tolkin).

U intervjuu za "The New York Times", buduća premijerka je jednom prilikom rekla da se poistovećuje sa Tolkinom, jer dele istu viziju sveta -"Spiritualnost koja preovladava nad materijalizmom".

Inače, Đorđa Meloni je nedavno uslikana na plaži u gradiću Forte dei Marmi, u Italiji, gde svoje slobodno vreme provodi sa partnerom Andreom Giambrunom i ćerkicom Ginevrom. Takođe, na paparaco slikama primećeno je da uživa u kartanju, ali i koktelima.

Čini nam se da je porodično putovanje iskoristila kao predah od političkog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare