Aktuelno

Pre par meseci se borila za svoje zdravlje, a danas: "Da li je ovo ista osoba?" FOTO

Britanski supermodel Kara Delavinj prisustvovala je dodeli SAG nagrada za 2023. godinu, a crvenim tepihom prošetala je u elegantnoj haljini.

Ponedeljak, 27.02.2023.

10:11

Izvor: superžena

Pre par meseci se borila za svoje zdravlje, a danas:
Foto: Profimedia

Podeli:

Crna toaleta koju potpisuje modna kuća Karolina Herera stajala joj je savršeno, a cvetni motivi u predelu grudi istakli su njen vrat, ali i grudi. Svoj celokupni izgled upotpunila je dijamantskim minđušama i ogrlicom i efektnom šminkom.

Podsetimo, britanski supermodel Kara Delavinj pre par meseci, tačnije, u septembru prošle godine iznadila je mnoge svojim ponašanjem u javnosti. Fotografi stranih medija slikali su je u dezorijentisanom stanju, kako nervozno priča telefonom, bez obuće – samo u čarapama. "Page Six" je tada pisao da se Karina porodica očajnički borila za njeno mentalno zdravlje.

*ALT

Na osnovu trenutnih fotografija i onih od pre par meseci, vidi se da je Kara napravila drastičnu promenu, te da se polako oporavlja. To su primetili i korisnici društvenih mreža, koji su većinom pisali pozitivne komentare.

"Da li je ovo ista osoba, prelepa je", "Uvek je bila lepa", "Kakva žena", bili su samo neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare