Aktuelno

Pike odgovorio na kritike zbog preljube: "Srećan sam, želim da ostanem veran sebi"

Fudbaler Žerard Pike poručio je da je srećan i da ne žali ni za čim, a time je odgovorio na kritike nastale zbog njegove preljuba i odnosa s bivšom partnerkom Šakirom.

Utorak, 21.03.2023.

13:01

Izvor: B92

Pike odgovorio na kritike zbog preljube:
Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Podeli:

Pike je za list Pais poručio da ga nije briga za ostale, da je on srećan i mu je stalo do onih koje voli.

"Jako sam srećan, došlo je do brojnih promena u mom životu i uspeo sam da održim svoju sreću. Jednog dana kada umrem, osvrnuću se unazad i nadaću se da sam uvek radio ono što sam želeo. Želim da ostanem veran sebi. Ne želim da trošim novac na popravljanje svog imidža", rekao je Pike, koji sada navodno živi sa svojom novom devojkom Klarom Čijom Marti.

Takođe, Pike je izjavio da on i Šakira rade ono što misle da je najbolje za decu, ali ona će, kako je nedavno procurilo u javnost, decu, iz Barselone gde je dosad živela, odvesti sa sobom u Majami.

Podsećamo, Pike je nedavno na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa svojom novom devojkom koja je izazvala brojne negativne komentare jer je s njom prevario Šakiru. Mnogi su mu poručili kako "uništava život svojoj deci" i da bi trebalo da ga bude sram.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.