Aktuelno

Pikeova 24-godišnja devojka dobila ponudu: Milion dolara za jednu fotografju

Drama još uvek traje između Pikea, Šakire i Klare Čije Martin. Pikeova devojka je dobila ponudu od milion dolara za jednu fotografiju u bikiniju.

Sreda, 29.03.2023.

09:34

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Podsetimo, vest da je Žerard Pike prevario Šakiru iznenadila je mnoge. Fudbaler se u poslednjih nekoliko meseci nalazi na stubu srama i to zbog ljubavne afere sa 24-godišnjom studentkinjom Klarom u koju se, kako je jednom prilikom istakao, "ludo zaljubio".

Da stvar bude gora, novinari stranih medija upleli su svoje prste u celokupnu priču, te su Pikeovoj 24-godišnjoj devojci ponudili ogromnu svotu novca za izveštaj o Šakirinom životu, a to je Klara odbila da uradi.

Međutim, tu nije kraj. Klara je sada dobila ponudu od milion dolara samo za jednu fotografiju, a kako piše Essentiallysports.com, reč je o njenoj fotografiji u bikiniju.

Španski mediji su, navodno, spremni da ponude još više ako je potrebno da bi Pikeova devojka pristala. Iako je već poznata cena fotografije od milion dolara, nagrada bi mogla da bude i veća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare