Aktuelno

Bred Pit prodao imanje na kojem je živeo s Anđelinom: "Želi da bude bliže novoj devojci"

Glumac je prvobitno kupio imanje za 1,7 miliona dolara, a sada ga prodaje za čak 39 miliona dolara.

Četvrtak, 30.03.2023.

09:11

Izvor: B92

Bred Pit prodao imanje na kojem je živeo s Anđelinom:
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Podeli:

Holivudski glumac Bred Pit (59) prodao je raskošno imanje u Los Anđelesu na kojem je živeo s bivšom suprugom, poznatom glumicom Anđelinom Džoli (47) i njihovom decom.

Bred Pit "izgubio glavu" zbog 30 godina mlađe fitnes instruktorke: "Lepo im je" FOTO

Pit je prvobitno kupio kuću za 1,7 miliona dolara, a sada je prodaje za čak 39 miliona dolara. Raskošno imanje ima plesnu dvoranu, skejt-park, bioskop, garažu za motocikle, kamenu kuću i jezero.

Slavni oskarovac koji je nekretninu stavio na tržište u januaru za 45 miliona dolara sada je odlučio da je proda jer se navodno želi da preseliti zbog svoje nove romanse s instruktorkom fitnesa Ines de Ramon (29).

Bred je svima govorio da su on i Ines službeno par. Oboje žele da preduzmu sledeći korak. Ines trenutno prolazi kroz razvod, ali to im nije stalo na put da nastave svoju vezu, objasnio je prethodno izvor.

Razvod slavnoga para Breda i Anđeline još nije finalizovan, a prodaja imanja dolazi usred njihove bitke oko starateljstva nad njihovom decom i vlasništva nad francuskom vinarijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare