Aktuelno

Zanosna Kejt Midlton: Stigla na jordansko venčanje u tradicionalnom stilu FOTO

Jordan danas slavi! U toku je raskošno, spektakularno venčanje prestolonaslednika princa Huseina, a mnogi su ovaj događaj okarakterisali kao svadbu decenije u arapskom svetu. Venčanje se održava u palati Zahran u Amanu, a očekuje se oko 1. 700 zvanica iz čitavog sveta, uključujući i brojne kraljevske porodice.

Četvrtak, 01.06.2023.

18:11

Izvor: B92

Zanosna Kejt Midlton: Stigla na jordansko venčanje u tradicionalnom stilu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Između ostalog, na venčanje su stigli i princ i princeza od Velsa, iako njihov dolazak nije bio potvrđen. Inače, Kejt Midlton vežu lepe uspomene za Jordan, jer je dve godine tokom detinjstva živela upravo u ovoj zemlji.

Princ Vilijam je za ovu svečano priliku izabrao klasično teget odelu koje je upotpunio belom košuljom i svetloplavom kravatom, dok je njegova supruga rešila da inspiraciju potraži u arapskoj modi i kulturi.

Ona je izabrala kreaciju sa potpisom libanskog dizajnera Eli Saba, koji je poznat kao mag visoke mode. Reč je o divnoj, dugačkoj toaleti u puderorze boji sa lepršavim donjim delom od laganong šifona, dok gornji krasi rol kragna i efektan, romantičan vez.

Princeza od Velsa je izdanje upotpunila upadljivim, visećim, dijamantskim naušnicama, a oduševila nas je i njena frizura - krupne, bogate lokne i kosa puna volumena začešljana na jednu stranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare