Aktuelno

Dikaprio se baškari na jahti u društvu ove lepotice, izvori tvrde da je reč o prijateljici FOTO

Glumac Leonardo Dikaprio nedavno je primećen sa atraktivnom devojkom na odmoru na Ibici.

Sreda, 07.06.2023.

09:11

Izvor: B92

Dikaprio se baškari na jahti u društvu ove lepotice, izvori tvrde da je reč o prijateljici FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako prenose mediji, 48-godišnji glumac je uživao na jahti zajedno s 22-godišnjom manekenkom Megan Roše i grupom prijatelja. Međutim, izvor blizak glumcu tvrdi da nije reč o novoj ljubavnoj vezi, već da je maneknka devojka njegovog prijatelja.

Naime, glumac već neko vreme boravi u Evropi, a prošle sedmice je uočen na večeri u jednom londonskom restoranu zajedno sa svojom majkom Irmelin Indenbirken i 28-godišnjom manekenkom Nelam Gil, za koju mediji takođe sumnjaju da je u ljubavnoj vezi s glumcem.

Neko vreme se sumnjalo da je Glumac u vezi s Gigi Hadid zbog toga što su uočeni na istim žurkama, iako su se mnoge devojke povezivale uz njegovo ime poslednjih nekoliko meseci. Neke od njih su Viktoria Lamas (24), Eden Polani (19) i Irina Šaik (37).

Podsećamo, leonardo je prošlog meseca prisustvovao festivalu u Kanu gde je predstavljen film u kojem glumi glavnu ulogu "Killers of the Flower Moon", koji je dobio brojne pohvale nakon premijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.