"Manekenstvo je druga reč za prostituciju"; Sindi Kraford prvi put o svojim počecima VIDEO

"Nikad nisam razmišljala o karijeri modela", rekla je Sindi Kraford u dokumentarcu "The Super Models", koji će premijerno biti prikazan 20. septmbra na "Apple TV".

Životi poznatih | superžena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Gorepomenuti dokumentarac bavi se zlatnom erom modelinga, a čuveni top-modeli, preciznije rečeno, legendarna četvorka, koju čine Sindi Kraford, Naomi Kembel, Linda Evangelista i Kristi Tarlington, bile su i više nego voljne da, kao predstavnice jednog perioda, učestvuju u ovom projektu.

Prva na redu bila je Sindi, koja je u tizeru dokumentarca podelila samo delić svoje priče.

"Nikad nisam razmišljala o modeling karijeri", počela je.

"Nisam ni pretpostavljala da je to stvaran posao. Uvek sam se pitala kako sam ja, kao obična devojka iz Ilenoisa, dospela do naslovnih strana svetskih magazina."

Ni njeni roditelji, priča ona, nisu imali poverenja u posao za koji je trebalo da budeš samo prirodno lep.

"Moj otac stvarno nije razumeo tu činjenicu da manekenstvo može da bude stvaran posao. On je mislio da je to druga reč za prostituciju, tako da su moji roditelji stalno išli sa mnom na audicije", rekla je Sindi.

Inače, bombe devedesetih, odnosno, legendarna četvorka nedavno je zatvorila "Vogovu" reviju na Nedelji mode u Londonu, a šira javnost bila je naprosto oduševljena grandioznim povratkom top-modela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 43 sledeca idi na stranu