Životne priče

Ljubav ne zna za godine: Vensan Kasel sa 30 godina mlađom Tinom na plaži u Brazilu

Poznati glumac Vensan Kasel (54) ume da uživa sa svojom 30 godina mlađom suprugom Tinom (24). Paparaci su ih snimili na plaži u Brazilu.

Sreda, 21.04.2021.

12:43

Izvor: B92

Ljubav ne zna za godine: Vensan Kasel sa 30 godina mlađom Tinom na plaži u Brazilu
Foto: Profimedia

Podeli:

Koliko ovaj par voli Brazil najbolje govori i činjenica da su ćerki dali ime Amazoni. Kako je tada Vensan Kasel objavio na Instagramu, njihova ćerkica ime je dobila u čast Brazila, u kojem supružnici borave većim delom godine.

Vensan i Tina venčali su se u avgustu 2018. godine, a već naredne dobili dete.

Kada se prvi put pročulo da je Kasel u novoj ljubavnoj vezi posle rastanka sa Monikom Beluči, svi su se pitali ko je ta žena koja je mogla da zameni jednu od najlepših glumica sveta.

*ALT

Vensan Kasel je živeo 18 godina s italijanskom filmskom zvezdom. Krajem avgusta 2013. godine italijanske novinske agencije izvestile su da se najmoćniji filmski par razvodi. Iste godine glumac je odlučio da se preseli u Brazil, u Rio de Žaneiro. Kao jedan od razloga raspada braka sa Monikom navođen je i taj što ona nije htela da se preseli u Brazil, koji je Vensan toliko voleo.

Vensan je Tinu upoznao na Ibici za vreme praznika, 2015. godine. Manekenka je jednom pomenula da nije ni znala da je Vensan glumac.

"Mi smo samo dvoje ljudi koji su se zatekli na istom mestu, u isto vreme, dok je privlačnost bila obostrana. Ovo je jedno od onih predivnih iznenađenja koja se dešavaju u životu", objasnila je Tina.

*ALT

Kao i Monika Beluči, Tina je odrasla u Italiji. Otac joj je rodom iz Maroka, a majka rođena i odrasla na Siciliji. Kako kaže Tina, njeni roditelji su zajedno više od 25 godina, a što se braka tiče, njihova zajednica je za nju ideal i uzor.

Tina je u avgustu 2016. godine na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa Vensanom, nastalu na plaži na Ibici. Komentari su bili strašni: mnogi su kritikovali glumca zbog ogromne razlike u godinama. Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir srednjih godina. Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

Prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti desilo se 30. novembra 2016. godine. Par je prošetao crvenim tepihom, dok se Vensan osmehivao zadovoljno.

Tina obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije, a njemu to nimalo ne smeta. On njene fotografije često komentariše rečima: "Moja ljubav", ili "Obožavam te".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.