Životne priče

Srpska manekenka u sedmoj deceniji osvojila svet

Moja prva gošća je dama svetskog izgleda, predivnog osmeha i neverovatne prirodnosti. Njeno lice gledate u mnogim reklamama i kampanjama, kako kod nas tako i u svetu.

Subota, 05.06.2021.

14:06

Izvor: B92

Srpska manekenka u sedmoj deceniji osvojila svet
Foto: Prt scr Prva

Podeli:

I sve to ne bi bilo ništa čudno da ona nije počela da se bavi modelingom u 54. godini života, a top model postala sa 60.

Kako su joj se otvorila vrata na koja samoinicijativno nikada ne bi zakucala, ove subote nam otkriva predivna Aleksandra Ruso.

"Sa nekim poslovima nikad nije kasno. Ja ovaj posao nisam tržila, jednostavno, spletom okolnosti, video me fotograf i tako sam počela da se bavim. Fotograf drži časove fotografije i video je kod svoje učenice, moju fotografiju i tražio kontakt", priča Aleksandra kako je počela da se bavi manekenstvom.

O slikanju i fotografijama, Aleksandra kaže: "Bavimo se fotografisanjem za stokove, dakle rade se određene teme. Npr. zubarska ordinacija se reklamira. Njima se ne isplati da angažuju modela i mogu da uzmu fotografiju sa stokova", kaže Ruso.

Pre nego što je počela da se bavi manekenstvom, radila je mnoge poslove: "Živela sam u Africi, Nemačkoj, bavila sam se marketingom, imala sam firmu za čišćenje, negovala sam starije ljude. Radila sam u butiku naše dizajnerke Aleksandre Lalić, slikala sam - to baš volim", objašnjava manekenka.

Ceo prilog pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare