Životne priče

One su žene sa najdužim nogama na svetu FOTO VIDEO

Da li znate ko je Ekatarina Lisina? Ona je žena koja je dugo nosila titulu žene s najdužim nogama na svetu i to od neverovatna 133 centimetra.

Četvrtak, 30.09.2021.

16:28

Izvor: TV Prva

One su žene sa najdužim nogama na svetu FOTO VIDEO
Ekaterina u televizijskoj emisiji/Foto: Profimedia

Podeli:

Do prošle godine bila je u Ginisovoj knjizi rekorda, dok joj tinejdžerka iz Amerike nije preuzela titulu.

Ekaterina Lisina je Ruskinja koja vas svojom pojavom sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Visoka je 205 centimetara, sa nogama dugačkim čak 133. Bavila se košarkom, ali i modelingom pa je otvorila sopstvenu agenciju specijalizovanu za visoke manekenke.

Ipak, njenu titulu vlasnice najdužih nogu prošle godine preuzela je Mejsi Karin (18).

Ona je 2020. godine zvanično postala devojka koja ima najduže noge na celom svetu. Jedna noga dugačka joj je 134,3 centimetra a druga 135,2... Visoka je čak 208,3 centimetra, Mejsi takođe pokušava da se bavi modelingom i da na društvenim mrežama predstavi pratiocima kako je to kada na život gledate sa visine.

Ovim mladim damama mogu pozavideti svi muškarci koji nisu imali tu sreću sa genetikom, a možda su želeli da se bave košarkom. Ali jedno je sigurno, visokim damama je sigurno teško da nađu bolju polovinu koja će im parirati. Pa i cipele.

Emisija "150 minuta" Prve televizije danas je imala prilog o njima. Kako to izgleda kada dame sa najdužim nogama na svetu hodaju ulicom, pogledajte u kratkom video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.