Životne priče

Najlepša glumica iz Tvin Piksa stari dostojanstveno FOTO

Šerlin Fen (56) spada u grupu javnih ličnosti koje se ne stide svojih godina i koji se otvoreno protive botoksu i plastičnim operacijama.

Četvrtak, 28.10.2021.

14:39

Izvor: B92

Najlepša glumica iz Tvin Piksa stari dostojanstveno FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumicu Šerlin Fen svi znamo kao Odri Horn iz kultne serije "Tvin Piks", ali je glumila u filmovima kao što su "Divlji u srcu", "O miševima i ljudima":

Reditelj Dejvid Linč je posebno za mene napisao ulogu Odri Horn u "Tvin Piksu". I to je bila uloga koja mi je promenila život. Odri nije bila u scenariju. Linčova ćerka Džen je rekla da sam je podsetila na njegovu prvu ljubav u trećem razredu, pa je on na osnovu toga napisao ulogu", izjavila je je dnom prilikom za Bigissue.

Životna priča Najdžele Loson: Prerano izgubila najbliže, brak sa milijarderom je dotukao

Takođe, početkom dvehiljaditih je glumila u humorističkoj seriji "Surovo buđenje".

Mnogi su je smatrali seks simbolom, a u jeku slave, tokom devedesetih, slikala za "Plejboj" i fotografije je uradio njen tadašnji dečko Beri Holivud. Takođe, u oktobru 1990. krasila je naslovnu stranu magazina Rolling Stone, a US magazin je iste te godine proglasio jednom od 10 najlepših glumica na svetu.

Emilija Klark (35): Preživela je već dva moždana udara ali osmeh nikada ne skida

Bila je u vezi sa legendarnim pevačem Princom, a bila je i u braku sa glumcem Džonijem Depom od 1985–1988. Sa muzičarem Tuluzom Holidejem dobila je sina Majlsa, dok je 2007. godine sa partnerom Dilanom Stujartom dobila drugog sina Kristijana.

"Obožavam decu, upotunjuju me. Najvažnija stvar jeste ta da znaju da su voljena. Imati decu je nešto najlepše na svetu", pričala je.

Iako se pojavljuje s vremena na vreme u TV ostvarenjima, ova glumica je pažnju posvetila duhovnom razvoju o čemu je sama svedočila rekavši da je "njena biblioteka svakim danom bogatija za nekoliko naslova".

Na njenom licu se jasno vidi da nije imala ni jednu operaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.