Životne priče

Pevačica grupe The Bangles i dalje je lepa i svoja FOTO

Grupa "Bengls" (The Bangles) proslavila se osamdesetih godina dvadesetog veka, a publika je posebno zapamtila glas i lice Suzane Hofs.

Sreda, 12.01.2022.

10:59

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Bili smo hipnotisani njenim glasom kada je izvodila hitove kao što su "Manic Monday", "Eternal Flame" i "Walk Like an Egyptian", ali i harizmom kojom još uvek pleni.

Suzana Hofs (62) je rođena u Los Anđelesu i muziku je zavolela još kao dete. Počela je da svira gitaru kada je bila tinejdžerka.

Inspirisana grupom The Ramones, Suzana Hofs je početkom osamdesetih godina osnovala The Bangs sa Debi i Viki Peterson. Zanimljivo je da uoči izlaska njihovog prvog albuma, drugi istoimeni bend zahtevao je od njih da izmene svoj naziv brenda, i tako su one postale The Bangles.

Pored rada u grupi, Suzana je bila posvećena i solo karijeri i njen prvi album "When You're a Boy" je objavljen 1991. godine:
"Inspiraciju za pesme nalazim svugde – ovde, tamo, ma svuda. Pevanje i pisanje pesama služili su da istražim i opišem emocionalni pejzaž svog svakodnevnog života", govorila je.

U braku je sa filmskim rediteljem Džejem Roučem od 1993. i imaju dvoje dece. O balansu između posla i porodice, rekla je za Renownedforsound: "Prilično je komplikovano i uključuje vešto žongliranje oko svega. Procenim prioritete i veliki sam ljubitelj lista obaveza".

Suzan i u sedmoj deceniji pleni pojavom, a evo kako danas izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.