Životne priče

Emotivna priča Danijele Martinović dirnula žene širom regiona: "I tu je nastao problem"

Hrvatska pop pevačica podelila je na društvenoj mreži Instagram interesantnu priču u kojoj će se gotovo svaka žena prepoznati.

Sreda, 26.01.2022.

11:45

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"Drage devojke, drage žene, primila sam nebrojeno vaših poruka u kojima ste opisale zašto ste srećne što ste žene i jako, jako ste me dirnule... Upravo zato imam potrebu ispričati vam jednu priču. Na početku lokdauna i celog straha s kojim smo svi bili suočeni, moje prijateljice Ana, Doris, Brigita, Nela i ja odlučile smo da se svaki petak u 21 sat družimo se preko video-poziva s namerom da jedna drugoj budemo uteha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija. Na jednom od naših druženja tema je bila ta da je svaka od nas trebalo da kaže svakoj od nas koja je to osobina zbog koje je, po našem mišljenju, ona posebna. Bilo je tu divnih opisa, iskrenih, pouzdanih, hrabrih, toplih, duhovitih... i to nam je išlo vrlo lagano, no zatim je došao malo veći izazov, a on je bio taj da je svaka od nas trebalo da izgovori koja je to osobina zbog koje svaka od nas misli da je posebna. I tu je nastao problem. Nijedna nije mogla izustiti za sebe lepu reč.

Krenule smo da ohrabrujemo jedna drugu i na kraju smo uspele. Spretno sam ih navodila podstičući ih da osveste svoje lepe osobine, a onda sam došla na red ja i nastao je tajac… Nisam znala šta bih rekla. Gledala sam na ekranu njihova lica koja su me bodrila, a onda sam uspela izgovoriti... Srećna sam jer kroz život ronim na dah", istakla je Danijela.

Ona je istakla da nam je "mnogo prirodnije na sebe se ljutiti, od sebe zahtevati i sebe osuđivati", kao i da je "gotovo nemoguće sebe pohvaliti!"

"Hvala moijm divnim prijateljicama, hvala svim dragim ženama koje su na putu moga života bile i jesu moja inspiracija. Hvala vam jer ste bile toliko hrabre i usudile se o sebi naći lepu reč i podeliti je... Vi ste moja inspiracija", zaključila je Danijela.

Podsetimo, Danijela je bila u vezi sa Petrom Grašom 24 godine. U oktobru 2021. pročulo se za ljubav Petra Graša i Hane Huljić, odmah nakon što je otkriveno da pevač više nije s koleginicom Danijelom Martinović. Njih dvoje su uvek ponavljali da ne žele da budu u braku, a Danijela je jednom prilikom istakla da joj sama pomisao na to izaziva klaustrofobiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.