Životne priče

Danas živi bajku, a prošla je kroz pakao: Prelepa Petra Nemcova je na crvenom tepihu FOTO

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena Petra Nemcova (41), poznata po prelepom osmehu i prirodnom izgledu, pojavila se posle dužeg vremena na crvenom tepihu.

Subota, 26.03.2022.

08:21

Izvor: B92

Danas živi bajku, a prošla je kroz pakao: Prelepa Petra Nemcova je na crvenom tepihu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Na događaj Taste the Future u Los Anđelesu došla je suprugom Bendžaminom Larečeom, a par je izgledao zaista prelepo. Češka manekenka se opredelila za belu košulju i crne pantalone, a mašnom oko struka je dala kombinaciju romantičnu notu. Nasmejana i vedra, Petra blista i očigledno da joj porodičan život daleko od svetla reflektora, i te kako prija, s obzirom da zrači dobrim raspoloženjem i izgleda sveže i mlađe i bolje nego ikada.

Pored nje niko nije primećivao Naomi Kembel, a zbog ljubavi je napustila modu i slavu FOTO
Manekena je zadržala pozitivan stav o životu, iako je, podsetimo 2004. godine prošla kroz pravi pakao. Sa verenikom fotografom Sajmonom Atlijem boravila na Tajlandu kada ih je zasedio razoran cunami. Verenik je izgubio život, a Petra je jedva uspela da preživi. Osam sati ss povređenom karlicom držala se za palmu čekajući pomoć. Po nju je stigao helikopter, a u bolnicu je dovežena sa ozbiljnim unutrašnjim povredama i nekoliko slomljenih rebara.

Posle ovog događaja, Petra je osnovala fondaciju Happy Hearts koja pomaže ljudima širom sveta posle prirodnih katastrofa.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare