Životne priče

Ona je imala 16, a on 21 godinu; ljubav koja traje: "Ona je najseksepilnija žena na svetu"

Atraktivna glumica španskog porekla Penelope Kruz proslaviće svoj 48. rođendan.

Sreda, 27.04.2022.

14:13

Izvor: superžena

Ona je imala 16, a on 21 godinu; ljubav koja traje:
Foto: Profimedia

Podeli:

Penelope je svoju filmsku karijeru započela sa svega 16 godina i to ulogom u filmu "Šunka, šunka", gde joj je glumački partner bio niko drugo do njen sadašnji suprug - Havijer Bardem. Odmah nakon premijere filma, špansku glumicu je časops "People" proglasio seks simbolom, a pored atraktivnog izgleda, Penelopu je krasio i talenat za glumu. Ona je za navedeni film bila nominovana za "Goja" nagradu nakon koje su joj se otvorila vrata glumačkog sveta.

Tokom svoje karijere, Penelope je imala mnogo uspeha u filmskoj industriji, međutim, najveću slavu postigla je u periodu od 2006. do 2010. godine, glumeći u filmovima koji su zaradili vrtoglave sume novca i postali blokbasteri. Tu je bila nominovana za gotovo sve nagrade koje jedna glumica može da dobije, a reč je o filmovima: "Vrati se", "Ljubav u Barseloni", "Prekinuti zagrljaj" i "Devet".

Nije nepoznato da je Penelope tokom svoje duge karijere često sarađivala sa Pedrom Almodovarom koji je za nju više od poslovnog partnera. Ona je jednom prilikom u intervjuu za "Variety" govorila o dubokoj konekciji koju ima sa španskim rediteljem, te da poznaje njegovu dušu.

"Ne može da me laže, a ne mogu ni ja njega. Čak se ni ne trudim", objasnila je glumica, te dodala da tokom snimanja filma njih dvoje formiraju duboku distancu kako njihova povezanost ne bi uticala na posao.

Što se tiče njenog ljubavnog života, glumica je svog emotivnog partnera - Havijera Bardema upoznala davne 1992. godine na snimanju filma "Šunka, šunka".

"Da li je bilo hemije? Naravno! Dovoljno je da pogledate film, on je dokument te hemije, ostvarenje koje ćemo pokazivati deci i unucima. Privlačnost je postojala od starta, ali ona je bila maloletna. Imala je tek 16 godina kada smo snimali, a ja 21, te se ništa nije moglo ni desiti. Bilo je vrlo hrabro od njenih roditelja da joj daju da u tako mladim godinama snimi jedan vrlo provokativan film, pun eksplicitnih scena seksa. Kada bi moja ćerka meni donela u tom uzrastu takav scenario, nema tih para zbog kojih bih joj dozvolio da snima taj film. Nema šanse", ispričao je jednom prilikom Havijer, te dodao:

"Ona nije samo lepa, već je i najseksepilnija žena na svetu".

Njih dvoje imaju sina Lea i ćerku Lunu, a svoju ljubav krunisali su brakom u julu 2010. godine kada su se u tajnosti venčali u kući svog prijatelja na Bahamima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.