Životne priče

Majka Anđeline Džoli je znala da će umreti mlada; pravu ljubav je našla pred kraj života

Maršelin Bertran, majka Anđeline Džoli, bila jedna od najlepših glumica tog vremena.

Četvrtak, 28.04.2022.

15:15

Izvor: B92

Majka Anđeline Džoli je znala da će umreti mlada; pravu ljubav je našla pred kraj života
Foto: Profimedia

Podeli:

Maršelin je imala skladnu porodicu, ali i neverovatnu lepotu. Još kao mala počela je da se bavi glumom i verovalo se da je izabrali pravi životni poziv za sebe. I pored velikog interesovanja brojnih producenta, ona je, ipak, odlučila da stavi glumu po strani i posveti se porodici.

Za Džona Vojta se udala kad je imala samo 20 godina, 12. decembra 1971. godine. Na njenu veliku nesreću u braku je imala je dva pobačaja zbog čega je bila u teškom psihičkom stanju. Ipak nije želela da odustane. Posle nekoliko godina ponovo je ostala trudna i rodila sina, Džejmsa Hejvena, a dve godine nakon njega i Anđelinu.

Uprkos tome što je žrtvovala blistavu karijeru zbog porodice njen muž nije imao obzira ni prema njoj niti prema deci. Strani mediji su mnogo puta pisali o tome kako ju je varao kada god je za to imao priliku.

Maršelin i Vojt su se rastali 1976, a zvanično razveli 1980. godine. Nakon razvoda od Vojta, ušla je u vezu sa Biliom Dejom. Zajedno su živeli 11 godina, ali nisu zvanično bili u braku. Živeli su zajedno sve dok ih smrt nije rastavila.

Bertran se borila sa rakom jajnika, a potom i rakom dojke skoro osam godina.

Umrla je 2007. godine. Kako su i Maršelinina majka i sestra umrle od raka,

Anđelina je pretpostavljala da će se i njoj desiti slično.

"Moja baka je umrla takođe mlada, pa je moja majka uvek mislila da će se to desiti i njoj", otkrila je glumica.

U vreme kada je umrla njena majka, Anđelina je imala troje dece. 2008. godine. Anđelina i Bred Pit dobijaju ćerku Vivijen Maršelin Džoli Pit, koja dobija ime po svojoj pokojnoj baki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare