Životne priče

Bila je fatalna lepotica, zavela je i Putina: Kako sada izgleda Nikita FOTO

Glumica Peta Vilson (51) proslavila se ulogom u seriji "Nikita" koja se emitovala pre 20 godina i nakon toga imala je par manjih uloga, ali se onda posvetila svojoj liniji donjeg veša.

Petak, 24.06.2022.

08:15

Izvor: B92

Bila je fatalna lepotica, zavela je i Putina: Kako sada izgleda Nikita FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Vilsonova je prvo radila kao model u Australiji i Evropi pre nego što se preselila u Los Anđeles 1991. Tamo je studirala glumu, a nakon pet godina studija, angažovana je za neke male uloge u nezavisnim filmovima kao što su Naked Jane and Loser.

Godine 1996. spremala se da nastavi studije na glumačkoj školi u Njujorku, ali je odlučila da se prvo prijavi na audiciju za novu seriju. Preko 200 glumica je bilo na audiciji za glavnu ulogu, a izabrana je upravo ona i postala Nikita. Ostalo je istorija.

*ALT

Peta se od 2012. godine aktivno bavi dizajniranjem rublja i daleko je od glume. Iz veze sa rediteljem Damjanom Harisom ima sina.

Mediji su je dovodili u vezu sa Mikom Džegerom, Raselom Krouom, ali i šuškalo se da na njene čari nije odoleo ni Vladimir Putin za koga se zna da je njen veliki fan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.