Životne priče

Tragedija, veze sa kriminalcima i nesuđena karijera doktorke: Vatrena Kolumbijka slavi rođendan FOTO

Glumica Sofija Vergara sutra proslavlja 50. rođendan.

Subota, 09.07.2022.

14:34

Izvor: B92

Tragedija, veze sa kriminalcima i nesuđena karijera doktorke: Vatrena Kolumbijka slavi rođendan FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Zvezda serije "Moderna porodica" rođena je u Barankilji u Kolumbiji 10. jula 1972. u bogatoj porodici stočara i odrasla u izobilju. Vaspitana je u katoličkom duhu i pohađala privatnu dvojezičnu školu, a već sa 19 godina postala je majka.

Sofija Vergara fotografijom iz 90-ih izazvala pometnju FOTO

Kao jako mlada udala se za školsku simpatiju Džoa Gonzalesa i već sa devetnaest rodila sina Manola, ali se razvela dve godine kasnije.

Da nije glumica verovatno bi bila stomatolog, dva ispita su je delila od toga da postane doktor dentalne medicine, al je zapazio na plaži snimatelj zbog kojeg je postala zaštitno lice za Papsi za celu Latinsku Ameriku.

Što starija, to lepša: Sofija Vergara privlačnija nego ikada FOTO

Njen privatni život bio je veoma buran. Naime, u jednom pokušaju otmice u Kolumbiji je ubijen njen brat, pa se te 1998. godine zajedno sa porodicom preselila iz Kolumbije u Majami. Takođe, i njen ljubavni život je bio daleko od savršenog. Naime, bila je u vezi sa Krisom Pacielom, članom bande, a kada je 2000. godine bio uhapšen zbog ubistva ona je htela da proda kuću i da mu plati kauciju od 15 miliona dolara, ali ta veze nije potrajala.

Spominjalo se i da je bila u vezi sa mafijašem Andresom Lopezom, kao i Nikom Loebom, takođe poznatom policiji.

Ipak, sreća joj se osmehnula kada je 2014. kada upoznala čuvenog glumca - Džoa Manđanijelo koji je priznao je da je čekao 4,5 godine da bi je osvojio. Venčali su se 22. novembra 2015. godine pred 400 zvanica.

Dobila bitku sa rakom

Tokom 2002. godine vodila je ozbiljnu bitku protiv raka: "Uklonili su mi štitnu žlezdu i od tada uzimam lekove. Rešila sam se opake bolesti, ali i shvatila kako ću ceo život morati da budem pod terapijom. Prihvatila sam sve što se dešava s mojim telom i, evo, sada mogu da kažem kako u poslednjih deset godina nisam imala problema. Pažljivo sledim sve što mi doktor kaže i redovno radim analizu krvi", pričala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.