Do poslednjeg trenutka je sa Brankom Cvejićem bila ona; Njegov odlazak će najteže podneti

Branko Cvejić čuvao je privatni život daleko od očiju javnosti, a o pet decenija zajedničkog života sa suprugom govorio je tek jednom prilikom.

Životne priče | hello |
Podeli
Foto:Nebojsa Babic
Foto:Nebojsa Babic

Branko Cvejić preminuo je danas u Beogradu nakon što je nedavno smešten u Klinički centar Srbije pošto mu je pozlilo na sceni. Uz slavnog glumca do poslednjeg trenutka bila je supruga Vesna, s kojom se upoznao još kao student.

Od čega je umro glumac Branko Cvejić?

"Mi smo praktično odrastali zajedno. Počeli smo da se zabavljamo još kad smo krenuli na fakultet i, eto, to se nastavilo toliko decenija. Vesna je doktor nauka, profesor biohemije. Ali nije to loše, zato što sam se, iz radoznalosti valjda, družio sa raznim ljudima, namestilo se tako. Kumovi su mi arhitekte, prijatelj sam sa mnogim glumcima, to je normalno, kao i sa supruginim kolegama doktorima i naučnicima."

Mira Banjac neutešna zbog smrti Branka Cvejića: "Mnogo mi je žao"

Ćerka Bojana i sin Žarko i sami su visokoobrazovani. Oboje su završili muzikologiju. Bojana živi i radi u Briselu, dok se Žarko, koji se školovao u Oksfordu, a doktorirao u Americi, vratio u Beograd.

"Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije, gde je i prodekan. Njegova supruga je arhitetka, što je sada vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru", pohvalio se ponosni deda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu