Demi Mur na 60. rođendan ogolila dušu: "Devojke su mu prilazile, morala sam da se borim"

Demi Mur nedavno je pričala u podkastu "Jamie Lee Curtis' Good Friend podcast" o svom životnom iskustvu, traumatičnim događajima koje je doživela tokom svog detinjstva, ali i o braku s Aštonom Kučerom.

Životne priče | superžena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumica, koja danas proslavlja svoj 60. rođendan, otvorila je dušu, te je ispričala da je kroz svoj period odrastanja prošla kroz porodično nasilje, a ono je dosta uticalo na njenu glumačku karijeru, ali i na ljubavni život - aludirajući na tri propala braka. Jedan od njih - onaj s glumcem Aštonom Kučerom, posebno je pogodio, a traume iz tog odnosa, kaže ona, prenele su se na dalje partnerske odnose i veze.

Demi Mur progovorila o bivšem mužu: "Pristajala sam na seks utroje iako to nisam želela"

"Kako postajem starija, sve više i više shvatam da su moje prijateljice te koje će uvek biti tu za mene. Zbog toga ih i volim", rekla je ona, te dodala da veruje raznim naučnim istraživanjima koja tvrde da žena ne može da opstane u svetu bez ženskih prijatelja.

Demi Mur u odelu i minijaturnom grudnjaku zasenila prisutne FOTO

Osvrnuvši se na svoj odnos s Kučerom, Demi je iskreno ispričala da uopšte nije imala žensko društvo tokom osmogodišnjeg braka s njim, odnosno, da je bilo jako teško da uspostavi konekciju s njima. Glumica, koja je u tom trenutku imala 40, a njen suprug 25, konstantno se borila za njegovu pažnju. Mlad, perspektivan, poželjan, imao je sve, kaže ona, pa nastavlja: "Devojke njegovih godina samo su mu prilazile, a ja sam morala da se borim za njegovu pažnju".

Danas je sasvim drugačija priča, a brak s Kučerom je daleka prošlost. Sada uživa u svojim šezdesetim godinama i oseća se življe nego ikad.

"Na toliko načina se osećam živo i prisutno sada, nego u mladosti", istakla je Demi, pa nastavila: "Moja koža više ne izgleda isto kao u mladosti, ali, itekako, osećam udobnost sopstvenog tela", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 6 sledeca idi na stranu