Životne priče

Za ovu portugalsku manekenku kažu da liči na Adrijanu Limu, ali je još zanosnija FOTO

Portugalski model Sara Sampaio (31) poznata je po saradnji sa luiksuznim brendovima Viktorijas sikret, Armani i Kalcedonija, ali i po tome što se 2014. godine našla na naslovnoj strani Sports Ilustrateda.

Petak, 16.12.2022.

09:58

Izvor: B92

Za ovu portugalsku manekenku kažu da liči na Adrijanu Limu, ali je još zanosnija FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Odrasla je u Portu, a modelingom je počela da se bavi sa 16 godina kada je pobedila na lokalnom takmičenju Cabelos Pantene 2007.

Godine 2013. je debitovala na reviji Victoria's Secret, a ubrzo se našla na naslovnim stranama modnih časopisa kao što su Vog, El, Glamur, Harpers Bazar.

U intervjuu za Vog, Sara je govorila o tome što se slikala naga: "Bavljenje manekenstvom smatram oblikom umetničkog izražavanja, a nagost osnaživanjem. Dodala je: "Na kraju dana, rođeni smo goli, i to je put kojim ćemo ići".

Što se tiče nege kože i kose, isticala je da joj je nega kose veoma važna i da često spava sa mokrom kosom "da bi imala taj bedhead izgled". Što se tiče nege kože, kaže da je sve u hidrataciji: "Kada sam van dužnosti i ne moram da radim, trudim se da ne koristim nikakve proizvode za kosu ili kožu. Samo se fokusiram na hidrataciju i vraćanje sjaja".

*ALT

Takođe, manekenka obožava da spava i spavanje joj je vid meditacije: "Zaista volim da spavam, mogu da spavam bilo gde, bilo kada, i volela bih da mogu da dremam svaki dan. Spavanje je veoma važno, regeneriše sve i moj je trik broj jedan za sveukupno zdravlje".

Sampaio vežba šest dana u sedmici i njeni intenzivni treninzi gde radi miks kardio treninga, treninga sa tegovima, treninga otpora i to sa ličnim trenerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare