Životne priče

Imala je perfektno telo: Onda se njena linja promenila – tek je sad 100 posto srećna

Manekenka i voditeljka Keli Bruk je, prema istraživanjima iz 2016. godine, proglašena za ženu sa najsavršenijim i najlepšim ženskim proporcijama tela.

Sreda, 10.05.2023.

07:43

Autor: M. M.

Imala je perfektno telo: Onda se njena linja promenila – tek je sad 100 posto srećna
Foto: Profimedia

Podeli:

O svom životu pričala je za portal San i priznala je da živi punim plućima i to što je nekad bila mršavija nije značilo da je bila srećnija:

"Udata sam. Imam svog psa. Imam posao koji volim. Iskreno, nikad nije bilo bolje. Da, starijs sam i nisam tako mršava kao nekada, ali moj život je sada 100 posto bolji i definitivno sam 100 posto srećna. Mislim da te mršavost ne čini srećnim. Ali biti zdrav – to te čini srećnim."

Nastavila je izjavom da je "seks bolji sa godinama i, da, i kada se osećate zdravije, osećate se sigurnije u svom telu".

Takođe, manekenka i voditeljka je dodala da se oseća seksepilnije kad trenira i kad dobro jede i da ako se osećate dobro, to se "sigurno preliva i na druge sfere vašeg života".

Keli se prošle godine udala za dugogodišnjeg partnera Džeremija Parisija i otkrila je da planiraju da konačno odu na medeni mesec i to u Italiju, rodnu zemlju njenog izabranika.

Podsetimo, Keli je poznata i po činjenici da je 2016. njeno telo u jednom istraživanju proglašeno najsavršenijim na svetu (sa merama 99-63-91 centimetar), ali nakon toga ona je u više navrata varirala sa kilažom – gojila se i mršala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.