Odmah prekinite vezu ako se ovo događa: Situacije u kojima ljubav jednostavno nije dovoljna

Ponedeljak, 30.05.2016.

16:30

Izvor: Cosmopolitan.rs

Odmah prekinite vezu ako se ovo dogaða: Situacije u kojima ljubav jednostavno nije dovoljna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

Ja

pre 7 godina

Na moju ogromnu zalost, moram se sloziti sa @..., takvo je otprilike i moje iskustvo.

Rane 40', u 20im i ranim 30im imao dosta veza i vezica, po mom racunu oko 40ak. Nisam se vezivao ni sa jednom ozbiljno i sve one me ili bas voljele ili bar dosta gotivile. Vecinu sam mogao nazvati kad mi se cefne, za provod.

Onda upoznam tu jednu, fina, obrazovana, skromna, ljepuskasta ali ne prelijepa, vrijedna, borac u zivotu, i zaljubila se u mene. I ja se zaljubim, do usiju, mislim ona je drukcija,nije kao ostale. Aloo, a meni bilo preko 30 i gomila zena iza mene!

Vjencanje, djecica, novi auto na njeno ime naravno, stan, kuca (vila), ona nije radila zbog djece a ja zaradjivao, za nas... od kad sam sa njom, nisam ni pogledao druge zene, a nije da nije bilo prilike... Sve sto je rekla da nam je potrebno sam nabavio, njena rijec je bila za mene zakon.

Ali prije par mjeseci se pokupila sa djecom i preselila kod roditelja, 700km daleko. Kao razlog je navela da ne vidi buducnost u mjestu gdje zivimo jer je to provincija( sto je potpuna glupost) i da zeli graditi karijeru blize svojim roditeljima.

Naravno, ja sam za cijelu situaciju jedini krivac, po njoj. Ali bi se mogao popraviti ako joj nastavim davati neogranicen pristup novcu koji zaradjujem, i jos kaze da se ne moram cimati da ih precesto posjecujem. Kaze, bice mi tesko putovati, skajp je dovoljan...

Opet kazem, nazalost, moracu se vratiti starim nacinima odnosa prema zenama...

I

...

pre 7 godina

Ana,
Ne mrzim zene, upravo suprotno i upravo zato sto zene jako volim i razocaran sam sto ste takve kakve jeste.
Znas kakve ste vi, dok traje ljubav i emotivan naboj, predobre ste prema muskarcu, dajete od sebe previse i to mi ne prija. Ako je pepeljara na metar od mene, dok je od tebe 4 metra i ti skocis da mi je dodas, samo videvsi da mi je ruka krenula ka njoj, to mi ne treba. Ali ista takva situacija dogodi se i kasnije, kad vam emotivni naboj isczne, onda to ne primetite i kad vam je ta pepeljara na dohvat ruke a meni dalje, pa i kad je trazim da mi se doda da ne bi ustajao, e onda kazete " pa ustani i uzmi je ako ti treba".
Vi zene imate losu prirodu, losu i sracunatu dusu, vama je u zivotu najvaznije da porazite muskarca sa kojim ste, a da pritom u njemu nemate protivnika i onda vam to lako polazi za rukom.
Niste vi takve oduvek, ali siguran sam iz geleracije u generaciju taj kod vam jaca i pogorsava se, sve ste negativnije.
Naravno jedan jako mali broj vas verujem da nije takav.
Evo primera, koja zena ne reaguje ovako;
Muskarac radi godinu 2,3 i skupi novac da kupi zeni auto, ona se obraduje poljubi ga, kaze da je divan i nakon dan dva, idemo dalje, jer kad dodje kuci vise ga ne ocekuje ono veselo lice. Onda skuplja za stan-kucu i nakon par godina kupi i kucu i kaze joj "ljubavi jel ti se svidja nova kuca?", divna je kaze ona i opet vesela, ali nakon 2-3 dana, vec vristi na njega s vrata da se izuje i pokupi za sobom?
Eto to je slika vasa, jel lepa?

Scandal

pre 7 godina

(Ana, 1. jun 2016 20:48)

Jel tebi, ženo, dobro? Čovek nije ni na jednu digao glas, već ih o...ao bez konflikata. Bio je drskiji ne nasilan. Postoji ogromna razlika. To je ono kod vas žena, birate ono šta vam se sviđa kao bilo kakav izgovor.

Ana

pre 7 godina

Komantar za....
Postovani gospodine zar Vi u 40oj ne mozete da sagledate stvari realno.Na mene neki muskarac da podigne glas... Nema sanse zahvalila bih se na njegovom odvojenom vremenu i ZAUVEK otisla.
Ne sumnjam da ste covek velikog srca i emotivni ali vi MRZITE zene!Tacnije sve...i one koje jos niste upoznali. Zelim Vam svako dobro i zenu koja ce da promeni Vase poglede u pozitivnom pravcu!

ja, ž.

pre 7 godina

Moj vam je savet: ako imate tu mogućnost, odmah zaobiđite muškarca oko koga žene gravitiraju. Naišle ste na ženskaroša. Ako ne možete da birate, a on ispolji neke simpatije prema vama, ne opirite se, nego povlađujte (ne u smislu da pristanete na bilo kakve odnose, nego generalno...). Ubrzo mu nećete biti zanimljivi i preći će na (za "kroćenje") interesantniji "plen". E sad... mnoge žene baš takve muškarce vole, pa žele da one njih "ukrote", ali od toga nema ništa! Na kraju sve trče za njima, jer bolji položaj ne mogu izvojevati u toj "borbi". Zato, drage devojke - pamet u glavu, jer sigurno postoji neki dobar dečko koji bi na ljubav odgovorio ljubavlju. Za njega se i udajte, ako imate sreće da upoznate takvog. A onda prestaje da bude bitno kako vas percipiraju drugi momci, jer ste svom najlepši i najbolji kakvi jeste. Slično ko u onoj pesmi "Sanja" :D

...

pre 7 godina

(Filmofil, 31. maj 2016 16:47)

Eto, jel vidis kad sam malo digo glas kako si odmah popustila, jos malo pa ces mi vodu piti iz dlana.
To je ono sto ja kazem, sa vama samo tako, jer volite takve muskarce.
Ma ja sam cudo, postao sam "neodoljiv neumoljiv"... (svaka slicnost sa nekom pesmom je slucajna)

Filmofil

pre 7 godina

"I ne kacite se sa mnom ovde, jer ispasce da sam bolji od svih vas koje me napadate i lupate minuse..." = 40 godina! Ajoj! Samo nedostaje "Utata!"

Jeste bolji ste i nema minusa bar od mene.

PS Za trolovanje imate i primerenijih vesti.

...

pre 7 godina

primetis,
S kog si ti brda sisla?
Danas imas drustvenih mreza i portale te vrste koliko hoces, ne mozras dvati oglase, ako ih jos uvek ima, verovatno su penzosi...

Ali problem je u tome sto vama nedostaje iskrenosti, nadjem se ja sa jednom na taj nacin, on mi rece visoka je 170cm, kad ona doazi i nabada 15cm i hoda kao jednogrba kamila i sa sve tim stiklama od prilike metar i sumska jagoda, zvace zvaku i pita:
Ti si...? Molim? Ko?... Ma ne, cekam ortaka...
Nadljem se sa drugom, ona 120kg i pita da kupi kondome ako ih nemam, da ne bi posle silazili sa gajbe?
I tako ja lepo batalim drustvene mreze, ali ko zna, pomislih mozda ovde ima neka normalna, jer mesto nije za takve stvari...
E sta mislim o ovom mestu, to vam necu reci, jer vama ne treba dati sve!

Ertz

pre 7 godina

Jednostavno je - ja te volim i to nema nikakve veze sa tobom :-) Inače, ako počnemo jedni drugima da tražimo mane i insistiramo na njima, nema ništa od ljubavi, veze, braka, porodice.

...

pre 7 godina

"I kuce resi da ode ili ujede ako ga biju, a ne covek." Filmofil,
Verovatno na kraju ove recenice treba da stoji"zena", ali ako si tako namerno napisala, istina i zena moze biti covek, plasticna hirurgija je davno to omogucila.

Zene su verbalno jace od muskaraca, muskarci su fizicki jaci od zena, zasto se ta zenska prednost ne sankcionise, a muska potpada pod krivicno delo, kad obe stvari imaju isti cilj?
Naravno ja nisam za razracunavanje na taj nacin sa zenama, ali kao sto rekoh, vi same mnogo vise postujete muskarca koji ume fizicki zapretiti, a sto se tice odlaska, ko ti brani ne drzim te vezanu, mada me ne bi iznenadilo kakve ste da neke i to vole, boze sacuvaj sa vama!
I ne kacite se sa mnom ovde, jer ispasce da sam bolji od svih vas koje me napadate i lupate minuse...

Filmofil

pre 7 godina

@(..., 31. maj 2016 08:22)

Gospodine, potrazite pomoc na vreme, onu strucnu, da bi ziveli zivot na slobodi ako vam je to uopste vazno. I kuce resi da ode ili ujede ako ga biju, a ne covek.

...

pre 7 godina

40 mi je, osecam se potpuno izigrano od strane vas zena.
U potragu za zenom s kojom cu uzivati u zivotu i koju cu usreciti uvek sam isao srcem, zavoleo bih je i pruzao joj sve, pa cak i voleo za oboje nesvestan toga.
Nije islo i polako naucile ste me da nije dobro toliko davati, naucile ste me da nekad treba biti grub, pa i koristiti cak fizicku snagu da bi nametnuo svoju volju i gle cuda, takav postao sam voljen, sad dobijam ljubav, ali ne smem je i davati, samo na kasicicu, inace bice kao pre.
Eto to ste vi zene, uzasna bica koja da bi pruzala nesto od sebe i bila divna, treba maltretirati i iskoristavati.
Kada vas covek miluje, vi grebete, kad vas bicuje vi se mazite.
Rekao bih steta sto vas nisam procitao kad mi je bilo 20, ali nije, jer do danas bio bih cisti mazohista prema zenama, ne uzivam u tome zaista.
Zenkoj populaciji planetarno potrebna je pomoc, inace nestacemo sa ove planete za 2-3 veka.
Nema vise pravih zena, koje bi zivele i u kolibi sa muskarcem koga vole i svile svoje gnezdo ljubavi.
Ako se ikad ozenim, bicu veoma strog prema svojoj zeni i slusace me kao kucence, ocigledno nista vam ne treba dati, jer na pruzen prst vi uzimate celu ruku.

@Svinjac

pre 7 godina

Verovao ili ne, jos uvek ima nas, devojki, koje smo iskrene, postene, i patrijahalno vaspitane, samo sto momci vise ne traze takve, a i, iskreno, svet se menja, danas je mana biti skroman, posten, porodican, stidljiv, pa mnogi o tome ne pricaju na glas. Valjda je mnogo vise ovih drugih, a svako odstupanje od vecine nailazi na nerazumevanje i osudu... A i sta mi vrede sve te osobine, kad srce ne bira, uvek mi se svidja neki mangup :-(

Riki Martin

pre 7 godina

Otislo je sve dodjavola...Zadnjih 2-3 godine sam upoznao na desetine devojaka i udatih zena i bar 50% vara svoje partnere i muzeve. Izgovori su toliko glupi, besmisleni i nemaju veze sa zdravom pamecu da se zapitam vredi li uopste biti u vezi ili imati samo nesto za fiziku. "Ako se njegovi protive" ili "Ako su razliciti planovi" ove price nemaju nikakvog smisla, mozes da budes savrsen, da je volis i postujes i da te prevari jer joj je bilo dosadno u zivotu, posle ode sa bivsim i ceka dobru priliku, a puna joj usta ljubavi... Zato i ostaju u dobrim odnosima sa bivsima, jer se plase da ne budu same, i sta ce drugarice i koleginice misliti o njoj ako je sama...ovako uvek ima nekog sto znaci da je dobra roba, sve bi dale da im okolina zavidi!

Jok

pre 7 godina

@Svinjac

Ne znam gde ti trazis zene, ali tamo gde ja zivim je toliki izbor najrazlicitijih tipova da bi cak i ti pronasao neku glupu da ti pere i kuva... Svakom svoje, samo pozuri jer nece te idealna zena cekati zauvek, mnogima ce dosaditi da cekaju tebe (princa na belom konju) koji ce ih udomiti, pa mozda se i same obrazuju, zapocnu karijeru i sami sebi obezbede srecu...verovao ili ne ima ih i takvih....zena a jos i radi..ccc...

Filmofil

pre 7 godina

@Svinjac

1. Komentarisete na delu portala koji se zove SuperZENA dakle pogled iz "zeneskog" ugla.
2. Te divne patrijahalne zene nisu imale nikakvog izbora da odu ni kada nisu bile srecne. Oni koji su srecni ostaju, oni koji nisu se razilaze. Brak nije talacka situacija, sto po crnoj hronici u zadnja dva dana nekima jos nije jasno.
3. Muskarac i zena su odrasle osobe sa svojim ciljevima i ambicijama (OBOJE) i ne predaju se nikom vec ulaze u zajednicu da zive kao dva jednaka bica u zajednickom poduhvatu, pa dok traje, mozda i ceo zivot.
4. U moru gluposti ovi saveti deluju kao dosta razumni,

gorana

pre 7 godina

@svinjac pa negde su se izgubile među iskompleksiranim i sobom nezadovoljnim, nesigurnim, manipulativnim muškarcima koji uz to najčešće misle da su bogom dani da dominiraju u svakom odnosu sa ženom pa kada ne uspevaju onda se okome na nju. uz to najčešće ide emotivna nepismenost i nula posto spremnosti da se posvetis nečemu i ulazes u neki odnos. jer bitno je ispasti faca i biti večito mlad i slobodan i sebican...

Svinjac

pre 7 godina

Ne mogu da ne primetim da se uvek gleda iz zenskog ugla kad se daju ovakvi i slicni saveti... Nisu ni muskarci savrseni, daleko od toga ali postavlja se pitanje sta je to sto danasnja zena/devojka nudi sem parceta mesa? Velika vecina njih nema osnovno kucno vaspitanje i kucni odgoj ali se automacki postavljaju u situaciju da su one te, ili neretko njihove drugarice, koje se pitaju da li je veza ok ili ne!? Jednostavno danasnje devojke su moderni emocionalni predatori i vaginalni manipulatori sto kazu atomci, rekao bih nuzno zlo. Gde su nestale iskrene, postene i patrijahalne devojke koje su spremne za "velike stvari" a tu mislim na porodicu i prepustanje jednom coveku do kraja zivota? Sem solarijuma, fejsa, pedikira i svih bivsih momaka koji ih prate radi "prijateljstva" nista pametno nemaju da ponude!

Svinjac

pre 7 godina

Ne mogu da ne primetim da se uvek gleda iz zenskog ugla kad se daju ovakvi i slicni saveti... Nisu ni muskarci savrseni, daleko od toga ali postavlja se pitanje sta je to sto danasnja zena/devojka nudi sem parceta mesa? Velika vecina njih nema osnovno kucno vaspitanje i kucni odgoj ali se automacki postavljaju u situaciju da su one te, ili neretko njihove drugarice, koje se pitaju da li je veza ok ili ne!? Jednostavno danasnje devojke su moderni emocionalni predatori i vaginalni manipulatori sto kazu atomci, rekao bih nuzno zlo. Gde su nestale iskrene, postene i patrijahalne devojke koje su spremne za "velike stvari" a tu mislim na porodicu i prepustanje jednom coveku do kraja zivota? Sem solarijuma, fejsa, pedikira i svih bivsih momaka koji ih prate radi "prijateljstva" nista pametno nemaju da ponude!

gorana

pre 7 godina

@svinjac pa negde su se izgubile među iskompleksiranim i sobom nezadovoljnim, nesigurnim, manipulativnim muškarcima koji uz to najčešće misle da su bogom dani da dominiraju u svakom odnosu sa ženom pa kada ne uspevaju onda se okome na nju. uz to najčešće ide emotivna nepismenost i nula posto spremnosti da se posvetis nečemu i ulazes u neki odnos. jer bitno je ispasti faca i biti večito mlad i slobodan i sebican...

Filmofil

pre 7 godina

@Svinjac

1. Komentarisete na delu portala koji se zove SuperZENA dakle pogled iz "zeneskog" ugla.
2. Te divne patrijahalne zene nisu imale nikakvog izbora da odu ni kada nisu bile srecne. Oni koji su srecni ostaju, oni koji nisu se razilaze. Brak nije talacka situacija, sto po crnoj hronici u zadnja dva dana nekima jos nije jasno.
3. Muskarac i zena su odrasle osobe sa svojim ciljevima i ambicijama (OBOJE) i ne predaju se nikom vec ulaze u zajednicu da zive kao dva jednaka bica u zajednickom poduhvatu, pa dok traje, mozda i ceo zivot.
4. U moru gluposti ovi saveti deluju kao dosta razumni,

Jok

pre 7 godina

@Svinjac

Ne znam gde ti trazis zene, ali tamo gde ja zivim je toliki izbor najrazlicitijih tipova da bi cak i ti pronasao neku glupu da ti pere i kuva... Svakom svoje, samo pozuri jer nece te idealna zena cekati zauvek, mnogima ce dosaditi da cekaju tebe (princa na belom konju) koji ce ih udomiti, pa mozda se i same obrazuju, zapocnu karijeru i sami sebi obezbede srecu...verovao ili ne ima ih i takvih....zena a jos i radi..ccc...

Riki Martin

pre 7 godina

Otislo je sve dodjavola...Zadnjih 2-3 godine sam upoznao na desetine devojaka i udatih zena i bar 50% vara svoje partnere i muzeve. Izgovori su toliko glupi, besmisleni i nemaju veze sa zdravom pamecu da se zapitam vredi li uopste biti u vezi ili imati samo nesto za fiziku. "Ako se njegovi protive" ili "Ako su razliciti planovi" ove price nemaju nikakvog smisla, mozes da budes savrsen, da je volis i postujes i da te prevari jer joj je bilo dosadno u zivotu, posle ode sa bivsim i ceka dobru priliku, a puna joj usta ljubavi... Zato i ostaju u dobrim odnosima sa bivsima, jer se plase da ne budu same, i sta ce drugarice i koleginice misliti o njoj ako je sama...ovako uvek ima nekog sto znaci da je dobra roba, sve bi dale da im okolina zavidi!

Filmofil

pre 7 godina

@(..., 31. maj 2016 08:22)

Gospodine, potrazite pomoc na vreme, onu strucnu, da bi ziveli zivot na slobodi ako vam je to uopste vazno. I kuce resi da ode ili ujede ako ga biju, a ne covek.

Ertz

pre 7 godina

Jednostavno je - ja te volim i to nema nikakve veze sa tobom :-) Inače, ako počnemo jedni drugima da tražimo mane i insistiramo na njima, nema ništa od ljubavi, veze, braka, porodice.

@Svinjac

pre 7 godina

Verovao ili ne, jos uvek ima nas, devojki, koje smo iskrene, postene, i patrijahalno vaspitane, samo sto momci vise ne traze takve, a i, iskreno, svet se menja, danas je mana biti skroman, posten, porodican, stidljiv, pa mnogi o tome ne pricaju na glas. Valjda je mnogo vise ovih drugih, a svako odstupanje od vecine nailazi na nerazumevanje i osudu... A i sta mi vrede sve te osobine, kad srce ne bira, uvek mi se svidja neki mangup :-(

...

pre 7 godina

40 mi je, osecam se potpuno izigrano od strane vas zena.
U potragu za zenom s kojom cu uzivati u zivotu i koju cu usreciti uvek sam isao srcem, zavoleo bih je i pruzao joj sve, pa cak i voleo za oboje nesvestan toga.
Nije islo i polako naucile ste me da nije dobro toliko davati, naucile ste me da nekad treba biti grub, pa i koristiti cak fizicku snagu da bi nametnuo svoju volju i gle cuda, takav postao sam voljen, sad dobijam ljubav, ali ne smem je i davati, samo na kasicicu, inace bice kao pre.
Eto to ste vi zene, uzasna bica koja da bi pruzala nesto od sebe i bila divna, treba maltretirati i iskoristavati.
Kada vas covek miluje, vi grebete, kad vas bicuje vi se mazite.
Rekao bih steta sto vas nisam procitao kad mi je bilo 20, ali nije, jer do danas bio bih cisti mazohista prema zenama, ne uzivam u tome zaista.
Zenkoj populaciji planetarno potrebna je pomoc, inace nestacemo sa ove planete za 2-3 veka.
Nema vise pravih zena, koje bi zivele i u kolibi sa muskarcem koga vole i svile svoje gnezdo ljubavi.
Ako se ikad ozenim, bicu veoma strog prema svojoj zeni i slusace me kao kucence, ocigledno nista vam ne treba dati, jer na pruzen prst vi uzimate celu ruku.

Filmofil

pre 7 godina

"I ne kacite se sa mnom ovde, jer ispasce da sam bolji od svih vas koje me napadate i lupate minuse..." = 40 godina! Ajoj! Samo nedostaje "Utata!"

Jeste bolji ste i nema minusa bar od mene.

PS Za trolovanje imate i primerenijih vesti.

ja, ž.

pre 7 godina

Moj vam je savet: ako imate tu mogućnost, odmah zaobiđite muškarca oko koga žene gravitiraju. Naišle ste na ženskaroša. Ako ne možete da birate, a on ispolji neke simpatije prema vama, ne opirite se, nego povlađujte (ne u smislu da pristanete na bilo kakve odnose, nego generalno...). Ubrzo mu nećete biti zanimljivi i preći će na (za "kroćenje") interesantniji "plen". E sad... mnoge žene baš takve muškarce vole, pa žele da one njih "ukrote", ali od toga nema ništa! Na kraju sve trče za njima, jer bolji položaj ne mogu izvojevati u toj "borbi". Zato, drage devojke - pamet u glavu, jer sigurno postoji neki dobar dečko koji bi na ljubav odgovorio ljubavlju. Za njega se i udajte, ako imate sreće da upoznate takvog. A onda prestaje da bude bitno kako vas percipiraju drugi momci, jer ste svom najlepši i najbolji kakvi jeste. Slično ko u onoj pesmi "Sanja" :D

Ana

pre 7 godina

Komantar za....
Postovani gospodine zar Vi u 40oj ne mozete da sagledate stvari realno.Na mene neki muskarac da podigne glas... Nema sanse zahvalila bih se na njegovom odvojenom vremenu i ZAUVEK otisla.
Ne sumnjam da ste covek velikog srca i emotivni ali vi MRZITE zene!Tacnije sve...i one koje jos niste upoznali. Zelim Vam svako dobro i zenu koja ce da promeni Vase poglede u pozitivnom pravcu!

...

pre 7 godina

"I kuce resi da ode ili ujede ako ga biju, a ne covek." Filmofil,
Verovatno na kraju ove recenice treba da stoji"zena", ali ako si tako namerno napisala, istina i zena moze biti covek, plasticna hirurgija je davno to omogucila.

Zene su verbalno jace od muskaraca, muskarci su fizicki jaci od zena, zasto se ta zenska prednost ne sankcionise, a muska potpada pod krivicno delo, kad obe stvari imaju isti cilj?
Naravno ja nisam za razracunavanje na taj nacin sa zenama, ali kao sto rekoh, vi same mnogo vise postujete muskarca koji ume fizicki zapretiti, a sto se tice odlaska, ko ti brani ne drzim te vezanu, mada me ne bi iznenadilo kakve ste da neke i to vole, boze sacuvaj sa vama!
I ne kacite se sa mnom ovde, jer ispasce da sam bolji od svih vas koje me napadate i lupate minuse...

...

pre 7 godina

primetis,
S kog si ti brda sisla?
Danas imas drustvenih mreza i portale te vrste koliko hoces, ne mozras dvati oglase, ako ih jos uvek ima, verovatno su penzosi...

Ali problem je u tome sto vama nedostaje iskrenosti, nadjem se ja sa jednom na taj nacin, on mi rece visoka je 170cm, kad ona doazi i nabada 15cm i hoda kao jednogrba kamila i sa sve tim stiklama od prilike metar i sumska jagoda, zvace zvaku i pita:
Ti si...? Molim? Ko?... Ma ne, cekam ortaka...
Nadljem se sa drugom, ona 120kg i pita da kupi kondome ako ih nemam, da ne bi posle silazili sa gajbe?
I tako ja lepo batalim drustvene mreze, ali ko zna, pomislih mozda ovde ima neka normalna, jer mesto nije za takve stvari...
E sta mislim o ovom mestu, to vam necu reci, jer vama ne treba dati sve!

...

pre 7 godina

(Filmofil, 31. maj 2016 16:47)

Eto, jel vidis kad sam malo digo glas kako si odmah popustila, jos malo pa ces mi vodu piti iz dlana.
To je ono sto ja kazem, sa vama samo tako, jer volite takve muskarce.
Ma ja sam cudo, postao sam "neodoljiv neumoljiv"... (svaka slicnost sa nekom pesmom je slucajna)

...

pre 7 godina

Ana,
Ne mrzim zene, upravo suprotno i upravo zato sto zene jako volim i razocaran sam sto ste takve kakve jeste.
Znas kakve ste vi, dok traje ljubav i emotivan naboj, predobre ste prema muskarcu, dajete od sebe previse i to mi ne prija. Ako je pepeljara na metar od mene, dok je od tebe 4 metra i ti skocis da mi je dodas, samo videvsi da mi je ruka krenula ka njoj, to mi ne treba. Ali ista takva situacija dogodi se i kasnije, kad vam emotivni naboj isczne, onda to ne primetite i kad vam je ta pepeljara na dohvat ruke a meni dalje, pa i kad je trazim da mi se doda da ne bi ustajao, e onda kazete " pa ustani i uzmi je ako ti treba".
Vi zene imate losu prirodu, losu i sracunatu dusu, vama je u zivotu najvaznije da porazite muskarca sa kojim ste, a da pritom u njemu nemate protivnika i onda vam to lako polazi za rukom.
Niste vi takve oduvek, ali siguran sam iz geleracije u generaciju taj kod vam jaca i pogorsava se, sve ste negativnije.
Naravno jedan jako mali broj vas verujem da nije takav.
Evo primera, koja zena ne reaguje ovako;
Muskarac radi godinu 2,3 i skupi novac da kupi zeni auto, ona se obraduje poljubi ga, kaze da je divan i nakon dan dva, idemo dalje, jer kad dodje kuci vise ga ne ocekuje ono veselo lice. Onda skuplja za stan-kucu i nakon par godina kupi i kucu i kaze joj "ljubavi jel ti se svidja nova kuca?", divna je kaze ona i opet vesela, ali nakon 2-3 dana, vec vristi na njega s vrata da se izuje i pokupi za sobom?
Eto to je slika vasa, jel lepa?

Scandal

pre 7 godina

(Ana, 1. jun 2016 20:48)

Jel tebi, ženo, dobro? Čovek nije ni na jednu digao glas, već ih o...ao bez konflikata. Bio je drskiji ne nasilan. Postoji ogromna razlika. To je ono kod vas žena, birate ono šta vam se sviđa kao bilo kakav izgovor.

Ja

pre 7 godina

Na moju ogromnu zalost, moram se sloziti sa @..., takvo je otprilike i moje iskustvo.

Rane 40', u 20im i ranim 30im imao dosta veza i vezica, po mom racunu oko 40ak. Nisam se vezivao ni sa jednom ozbiljno i sve one me ili bas voljele ili bar dosta gotivile. Vecinu sam mogao nazvati kad mi se cefne, za provod.

Onda upoznam tu jednu, fina, obrazovana, skromna, ljepuskasta ali ne prelijepa, vrijedna, borac u zivotu, i zaljubila se u mene. I ja se zaljubim, do usiju, mislim ona je drukcija,nije kao ostale. Aloo, a meni bilo preko 30 i gomila zena iza mene!

Vjencanje, djecica, novi auto na njeno ime naravno, stan, kuca (vila), ona nije radila zbog djece a ja zaradjivao, za nas... od kad sam sa njom, nisam ni pogledao druge zene, a nije da nije bilo prilike... Sve sto je rekla da nam je potrebno sam nabavio, njena rijec je bila za mene zakon.

Ali prije par mjeseci se pokupila sa djecom i preselila kod roditelja, 700km daleko. Kao razlog je navela da ne vidi buducnost u mjestu gdje zivimo jer je to provincija( sto je potpuna glupost) i da zeli graditi karijeru blize svojim roditeljima.

Naravno, ja sam za cijelu situaciju jedini krivac, po njoj. Ali bi se mogao popraviti ako joj nastavim davati neogranicen pristup novcu koji zaradjujem, i jos kaze da se ne moram cimati da ih precesto posjecujem. Kaze, bice mi tesko putovati, skajp je dovoljan...

Opet kazem, nazalost, moracu se vratiti starim nacinima odnosa prema zenama...

I

Svinjac

pre 7 godina

Ne mogu da ne primetim da se uvek gleda iz zenskog ugla kad se daju ovakvi i slicni saveti... Nisu ni muskarci savrseni, daleko od toga ali postavlja se pitanje sta je to sto danasnja zena/devojka nudi sem parceta mesa? Velika vecina njih nema osnovno kucno vaspitanje i kucni odgoj ali se automacki postavljaju u situaciju da su one te, ili neretko njihove drugarice, koje se pitaju da li je veza ok ili ne!? Jednostavno danasnje devojke su moderni emocionalni predatori i vaginalni manipulatori sto kazu atomci, rekao bih nuzno zlo. Gde su nestale iskrene, postene i patrijahalne devojke koje su spremne za "velike stvari" a tu mislim na porodicu i prepustanje jednom coveku do kraja zivota? Sem solarijuma, fejsa, pedikira i svih bivsih momaka koji ih prate radi "prijateljstva" nista pametno nemaju da ponude!

...

pre 7 godina

40 mi je, osecam se potpuno izigrano od strane vas zena.
U potragu za zenom s kojom cu uzivati u zivotu i koju cu usreciti uvek sam isao srcem, zavoleo bih je i pruzao joj sve, pa cak i voleo za oboje nesvestan toga.
Nije islo i polako naucile ste me da nije dobro toliko davati, naucile ste me da nekad treba biti grub, pa i koristiti cak fizicku snagu da bi nametnuo svoju volju i gle cuda, takav postao sam voljen, sad dobijam ljubav, ali ne smem je i davati, samo na kasicicu, inace bice kao pre.
Eto to ste vi zene, uzasna bica koja da bi pruzala nesto od sebe i bila divna, treba maltretirati i iskoristavati.
Kada vas covek miluje, vi grebete, kad vas bicuje vi se mazite.
Rekao bih steta sto vas nisam procitao kad mi je bilo 20, ali nije, jer do danas bio bih cisti mazohista prema zenama, ne uzivam u tome zaista.
Zenkoj populaciji planetarno potrebna je pomoc, inace nestacemo sa ove planete za 2-3 veka.
Nema vise pravih zena, koje bi zivele i u kolibi sa muskarcem koga vole i svile svoje gnezdo ljubavi.
Ako se ikad ozenim, bicu veoma strog prema svojoj zeni i slusace me kao kucence, ocigledno nista vam ne treba dati, jer na pruzen prst vi uzimate celu ruku.

Riki Martin

pre 7 godina

Otislo je sve dodjavola...Zadnjih 2-3 godine sam upoznao na desetine devojaka i udatih zena i bar 50% vara svoje partnere i muzeve. Izgovori su toliko glupi, besmisleni i nemaju veze sa zdravom pamecu da se zapitam vredi li uopste biti u vezi ili imati samo nesto za fiziku. "Ako se njegovi protive" ili "Ako su razliciti planovi" ove price nemaju nikakvog smisla, mozes da budes savrsen, da je volis i postujes i da te prevari jer joj je bilo dosadno u zivotu, posle ode sa bivsim i ceka dobru priliku, a puna joj usta ljubavi... Zato i ostaju u dobrim odnosima sa bivsima, jer se plase da ne budu same, i sta ce drugarice i koleginice misliti o njoj ako je sama...ovako uvek ima nekog sto znaci da je dobra roba, sve bi dale da im okolina zavidi!

...

pre 7 godina

"I kuce resi da ode ili ujede ako ga biju, a ne covek." Filmofil,
Verovatno na kraju ove recenice treba da stoji"zena", ali ako si tako namerno napisala, istina i zena moze biti covek, plasticna hirurgija je davno to omogucila.

Zene su verbalno jace od muskaraca, muskarci su fizicki jaci od zena, zasto se ta zenska prednost ne sankcionise, a muska potpada pod krivicno delo, kad obe stvari imaju isti cilj?
Naravno ja nisam za razracunavanje na taj nacin sa zenama, ali kao sto rekoh, vi same mnogo vise postujete muskarca koji ume fizicki zapretiti, a sto se tice odlaska, ko ti brani ne drzim te vezanu, mada me ne bi iznenadilo kakve ste da neke i to vole, boze sacuvaj sa vama!
I ne kacite se sa mnom ovde, jer ispasce da sam bolji od svih vas koje me napadate i lupate minuse...

@Svinjac

pre 7 godina

Verovao ili ne, jos uvek ima nas, devojki, koje smo iskrene, postene, i patrijahalno vaspitane, samo sto momci vise ne traze takve, a i, iskreno, svet se menja, danas je mana biti skroman, posten, porodican, stidljiv, pa mnogi o tome ne pricaju na glas. Valjda je mnogo vise ovih drugih, a svako odstupanje od vecine nailazi na nerazumevanje i osudu... A i sta mi vrede sve te osobine, kad srce ne bira, uvek mi se svidja neki mangup :-(

...

pre 7 godina

primetis,
S kog si ti brda sisla?
Danas imas drustvenih mreza i portale te vrste koliko hoces, ne mozras dvati oglase, ako ih jos uvek ima, verovatno su penzosi...

Ali problem je u tome sto vama nedostaje iskrenosti, nadjem se ja sa jednom na taj nacin, on mi rece visoka je 170cm, kad ona doazi i nabada 15cm i hoda kao jednogrba kamila i sa sve tim stiklama od prilike metar i sumska jagoda, zvace zvaku i pita:
Ti si...? Molim? Ko?... Ma ne, cekam ortaka...
Nadljem se sa drugom, ona 120kg i pita da kupi kondome ako ih nemam, da ne bi posle silazili sa gajbe?
I tako ja lepo batalim drustvene mreze, ali ko zna, pomislih mozda ovde ima neka normalna, jer mesto nije za takve stvari...
E sta mislim o ovom mestu, to vam necu reci, jer vama ne treba dati sve!

...

pre 7 godina

(Filmofil, 31. maj 2016 16:47)

Eto, jel vidis kad sam malo digo glas kako si odmah popustila, jos malo pa ces mi vodu piti iz dlana.
To je ono sto ja kazem, sa vama samo tako, jer volite takve muskarce.
Ma ja sam cudo, postao sam "neodoljiv neumoljiv"... (svaka slicnost sa nekom pesmom je slucajna)

Jok

pre 7 godina

@Svinjac

Ne znam gde ti trazis zene, ali tamo gde ja zivim je toliki izbor najrazlicitijih tipova da bi cak i ti pronasao neku glupu da ti pere i kuva... Svakom svoje, samo pozuri jer nece te idealna zena cekati zauvek, mnogima ce dosaditi da cekaju tebe (princa na belom konju) koji ce ih udomiti, pa mozda se i same obrazuju, zapocnu karijeru i sami sebi obezbede srecu...verovao ili ne ima ih i takvih....zena a jos i radi..ccc...

gorana

pre 7 godina

@svinjac pa negde su se izgubile među iskompleksiranim i sobom nezadovoljnim, nesigurnim, manipulativnim muškarcima koji uz to najčešće misle da su bogom dani da dominiraju u svakom odnosu sa ženom pa kada ne uspevaju onda se okome na nju. uz to najčešće ide emotivna nepismenost i nula posto spremnosti da se posvetis nečemu i ulazes u neki odnos. jer bitno je ispasti faca i biti večito mlad i slobodan i sebican...

Filmofil

pre 7 godina

@Svinjac

1. Komentarisete na delu portala koji se zove SuperZENA dakle pogled iz "zeneskog" ugla.
2. Te divne patrijahalne zene nisu imale nikakvog izbora da odu ni kada nisu bile srecne. Oni koji su srecni ostaju, oni koji nisu se razilaze. Brak nije talacka situacija, sto po crnoj hronici u zadnja dva dana nekima jos nije jasno.
3. Muskarac i zena su odrasle osobe sa svojim ciljevima i ambicijama (OBOJE) i ne predaju se nikom vec ulaze u zajednicu da zive kao dva jednaka bica u zajednickom poduhvatu, pa dok traje, mozda i ceo zivot.
4. U moru gluposti ovi saveti deluju kao dosta razumni,

Ana

pre 7 godina

Komantar za....
Postovani gospodine zar Vi u 40oj ne mozete da sagledate stvari realno.Na mene neki muskarac da podigne glas... Nema sanse zahvalila bih se na njegovom odvojenom vremenu i ZAUVEK otisla.
Ne sumnjam da ste covek velikog srca i emotivni ali vi MRZITE zene!Tacnije sve...i one koje jos niste upoznali. Zelim Vam svako dobro i zenu koja ce da promeni Vase poglede u pozitivnom pravcu!

...

pre 7 godina

Ana,
Ne mrzim zene, upravo suprotno i upravo zato sto zene jako volim i razocaran sam sto ste takve kakve jeste.
Znas kakve ste vi, dok traje ljubav i emotivan naboj, predobre ste prema muskarcu, dajete od sebe previse i to mi ne prija. Ako je pepeljara na metar od mene, dok je od tebe 4 metra i ti skocis da mi je dodas, samo videvsi da mi je ruka krenula ka njoj, to mi ne treba. Ali ista takva situacija dogodi se i kasnije, kad vam emotivni naboj isczne, onda to ne primetite i kad vam je ta pepeljara na dohvat ruke a meni dalje, pa i kad je trazim da mi se doda da ne bi ustajao, e onda kazete " pa ustani i uzmi je ako ti treba".
Vi zene imate losu prirodu, losu i sracunatu dusu, vama je u zivotu najvaznije da porazite muskarca sa kojim ste, a da pritom u njemu nemate protivnika i onda vam to lako polazi za rukom.
Niste vi takve oduvek, ali siguran sam iz geleracije u generaciju taj kod vam jaca i pogorsava se, sve ste negativnije.
Naravno jedan jako mali broj vas verujem da nije takav.
Evo primera, koja zena ne reaguje ovako;
Muskarac radi godinu 2,3 i skupi novac da kupi zeni auto, ona se obraduje poljubi ga, kaze da je divan i nakon dan dva, idemo dalje, jer kad dodje kuci vise ga ne ocekuje ono veselo lice. Onda skuplja za stan-kucu i nakon par godina kupi i kucu i kaze joj "ljubavi jel ti se svidja nova kuca?", divna je kaze ona i opet vesela, ali nakon 2-3 dana, vec vristi na njega s vrata da se izuje i pokupi za sobom?
Eto to je slika vasa, jel lepa?

Filmofil

pre 7 godina

@(..., 31. maj 2016 08:22)

Gospodine, potrazite pomoc na vreme, onu strucnu, da bi ziveli zivot na slobodi ako vam je to uopste vazno. I kuce resi da ode ili ujede ako ga biju, a ne covek.

Scandal

pre 7 godina

(Ana, 1. jun 2016 20:48)

Jel tebi, ženo, dobro? Čovek nije ni na jednu digao glas, već ih o...ao bez konflikata. Bio je drskiji ne nasilan. Postoji ogromna razlika. To je ono kod vas žena, birate ono šta vam se sviđa kao bilo kakav izgovor.

Filmofil

pre 7 godina

"I ne kacite se sa mnom ovde, jer ispasce da sam bolji od svih vas koje me napadate i lupate minuse..." = 40 godina! Ajoj! Samo nedostaje "Utata!"

Jeste bolji ste i nema minusa bar od mene.

PS Za trolovanje imate i primerenijih vesti.

ja, ž.

pre 7 godina

Moj vam je savet: ako imate tu mogućnost, odmah zaobiđite muškarca oko koga žene gravitiraju. Naišle ste na ženskaroša. Ako ne možete da birate, a on ispolji neke simpatije prema vama, ne opirite se, nego povlađujte (ne u smislu da pristanete na bilo kakve odnose, nego generalno...). Ubrzo mu nećete biti zanimljivi i preći će na (za "kroćenje") interesantniji "plen". E sad... mnoge žene baš takve muškarce vole, pa žele da one njih "ukrote", ali od toga nema ništa! Na kraju sve trče za njima, jer bolji položaj ne mogu izvojevati u toj "borbi". Zato, drage devojke - pamet u glavu, jer sigurno postoji neki dobar dečko koji bi na ljubav odgovorio ljubavlju. Za njega se i udajte, ako imate sreće da upoznate takvog. A onda prestaje da bude bitno kako vas percipiraju drugi momci, jer ste svom najlepši i najbolji kakvi jeste. Slično ko u onoj pesmi "Sanja" :D

Ja

pre 7 godina

Na moju ogromnu zalost, moram se sloziti sa @..., takvo je otprilike i moje iskustvo.

Rane 40', u 20im i ranim 30im imao dosta veza i vezica, po mom racunu oko 40ak. Nisam se vezivao ni sa jednom ozbiljno i sve one me ili bas voljele ili bar dosta gotivile. Vecinu sam mogao nazvati kad mi se cefne, za provod.

Onda upoznam tu jednu, fina, obrazovana, skromna, ljepuskasta ali ne prelijepa, vrijedna, borac u zivotu, i zaljubila se u mene. I ja se zaljubim, do usiju, mislim ona je drukcija,nije kao ostale. Aloo, a meni bilo preko 30 i gomila zena iza mene!

Vjencanje, djecica, novi auto na njeno ime naravno, stan, kuca (vila), ona nije radila zbog djece a ja zaradjivao, za nas... od kad sam sa njom, nisam ni pogledao druge zene, a nije da nije bilo prilike... Sve sto je rekla da nam je potrebno sam nabavio, njena rijec je bila za mene zakon.

Ali prije par mjeseci se pokupila sa djecom i preselila kod roditelja, 700km daleko. Kao razlog je navela da ne vidi buducnost u mjestu gdje zivimo jer je to provincija( sto je potpuna glupost) i da zeli graditi karijeru blize svojim roditeljima.

Naravno, ja sam za cijelu situaciju jedini krivac, po njoj. Ali bi se mogao popraviti ako joj nastavim davati neogranicen pristup novcu koji zaradjujem, i jos kaze da se ne moram cimati da ih precesto posjecujem. Kaze, bice mi tesko putovati, skajp je dovoljan...

Opet kazem, nazalost, moracu se vratiti starim nacinima odnosa prema zenama...

I

Ertz

pre 7 godina

Jednostavno je - ja te volim i to nema nikakve veze sa tobom :-) Inače, ako počnemo jedni drugima da tražimo mane i insistiramo na njima, nema ništa od ljubavi, veze, braka, porodice.