Ako znate ovih šest stvari, žene će vas moliti da ih odvedete u krevet

Četvrtak, 20.08.2015.

11:28

Izvor: 24sata.hr

Ako znate ovih šest stvari, žene æe vas moliti da ih odvedete u krevet IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Plava ruža

pre 8 godina

@plava ruza on se potrudi da ti sve to nadje i spremi da se sto pre obuces i odes,hehe :)) (pera, 21. avgust 2015 07:18)
E Pero,Pero,gde da odem kad živimo zajedno...Zaletiš se pa lupiš sa komentarom do besvesti!

steva

pre 8 godina

Moj slučaj ja specifičan jer,kao prvo,ja pre seksa uvek ogladnim i tražim nešto da jedem a kada se najedem onda joj obećam da ću da je karam celu noć,ali u međuvremenu zaspim pa zaboravim šta sam obećao.Jbg šta da radim kada nisam orginalan i mnogo gledam domaće serije,

ladno crno 0.5

pre 8 godina

Mnoge misle da je dosta samo da se skinu...bilo ih je dosta ali mali deo tih devojaka su umele da uživaju...glumatanje stida itd...

Pera Kojot

pre 8 godina

Ima jedan dobar vic na tu temu:
Žali se neiskusan tip iskusnom kako nema uspeha kod žena. Kaže mu iskusni:
- Prvo je malo ljubiš...
- I?
- Onda je malo maziš...
- I onda?
- Onda je joj lagano skineš haljinu...
- I šta onda?
- Onda zoveš mene...

Neko

pre 8 godina

@Zensko sam i ne znam nijednu, ali bas nijednu zenu koja voli analni seks. Dakle, muski nemojte da lazete sami sebe, samo se upitajte zasto mnogi od vas vole analni seks, a recimo mrze homoseksualce...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Katarina, 20. avgust 2015 17:14)

Gospodjiceeee, slabo vi poznajete i sebe i rod kojem pripadate.
Otkircu vam tajnu da je jedna samo to trazila. Ostalo vam necu reci.
Ovo sam morao jer ste me "iznervirali" svojim "poznavanjem" materije. :D

Ah, da ne zaboravim, nisam se penjao na novcanik kao ovde neki, niti bilo sta drugo finansijski. Naprotiv, zivim prosecno.
Najvaznije, da opovrgnemo tvoju tvrdnju, ona je to trazila. Nisam gej, niti imam takve podsvesne ambicije. Najbolji dokaz da nisam gej je to sto nisam agresivan prema toj populaciji niti me zanimaju uopste. Sto se mene tice mogu da se setaju svaki dan, samo da se ne ljube na javnom mestu i ne opste.
Tako da, nemoj mi samo pricati da ni jedna ne voli, kad svaka sa kojom sam bio ne da je radila onako, vec stvarno voli. Ne bih dalje da objasnjavam zasto.
Ili te drugarice lazu ili ih imas dve tri koje nisu probale, ogavno im je itd. Ponasas se kao da si uradila drustveni eksperiment na 1000 zena. Tako tvrdis. Ja ti kazem da one koje nisu probale ne mogu da znaju da li nesto vole ili ne.
O ostalim aspektima tog cina ne bih da komentarisem.
Srecno.

Hehehehetatijedobra

pre 8 godina

@raspucin@Dzo
Svako ko vam je dao minus treba da bude trajno odstranjen iz drustva zbog nedostatka smisla za humor.

Plava ruža

pre 8 godina

Ko još da razmišlja u naletu strasti o garderobi,al zato posle sexa dok se ja tuširam on mi lepo nađe i gaćice i brus i ostalo pa lepo složi na krevet i mogu da se obučem.

Milo

pre 8 godina

Crna je sve rekla. Nije to recept za tortu. Nekim zenama muljam pola sata kazu ajde vise daj mi ga. Neke kazu mazi me jos. Neke kazu grizi me a mene zubi bole one krvare dok druge su kao eeeej polako ne grizi toliko. Daj brze daj sporije..... Nemojte zbunjivati ljude sa ovim textovima. Ja da sam mladji i da sam procitao ovo sve bi postovao. Ovako sad nema sansonjere :)

Amateri:)

pre 8 godina

Ne generalizujte. Moj dragi to radi brzo, eksplozivno i najbolje. Ali hemija, ljubav, kapiranje. Molila bih ga da me vodi u krevet cim ga vidim.

teča rasa

pre 8 godina

Ма ово је за "смуване" рибе, ту нема проблема. За мене је увек била фора одвући (још) не смуване у кревет... Кад дође до љубљења и мажења, готова ствар. Тад је нем'ш отерати и да оћеш.

Dzo

pre 8 godina

Evo moja zena mrtva umorna pere sudove i ja joj lepo pridjem s ledja, ljubim je po vratu, prelazim prstima po kicmi i bi sta bi! U kuhinji. Sad ja perem sudove a ona cvrkuce po kuci. :) i da, hvala b92 na ovim tekstovima... Deco, samo nastavite da pisete, moracu da svratim do redakcije da donesem 200g kafe i cokoladu. Red je. ;)

Kraljevcanin

pre 8 godina

Nije uvek ovako... I to zna da dosadi kad je stalno isto. Nekada devojke vole onako brzi i grublji seks bez predigre jer su vec dovoljno uzbudjene. Ponekad... Npr. moju tako uzbudjuje kad je neko mesto da kazem "rizicno" gde bi mozda mogao neko da naidje, i to ne traje puno, ali njoj je super a i meni sa njom.:-D A i to sve sto sam ja rekao zavisi od osobe do osobe.

bb

pre 8 godina

@pop
Plačem :))))))))

Mislim da nas Marko DRI malo loži... ok, verovatnoća da je našao ženu s kojom deli interesovanja i nije toliko mala koliko je malo verovatno da baš i takve kumove "ubode".

Katarina

pre 8 godina

Zensko sam i ne znam nijednu, ali bas nijednu zenu koja voli analni seks. Dakle, muski nemojte da lazete sami sebe, samo se upitajte zasto mnogi od vas vole analni seks, a recimo mrze homoseksualce...

Komentatorka

pre 8 godina

@Marko DRI
Sa kumovima? Četverac ili kako?
Izvini što sam radoznala, ali me zaista zanima ko koga tu i na koji način, ne bi li smilovala kumove da se opustimo - novo doba i taj rad.

hmmm

pre 8 godina

@Mile
I ruzan tip u porseu je i dalje ruzan, ne sekiraj se. Ruzan je ruzan, debeo je debeo, ne vredi mu tu porse nece ga prolepsati.
Ali lakse nabavi prostitutku to je druga prica. A vi biste svi te prostitutke vidim, umesto da ste srecni sto vas nece pa bar neka vajda od biti dekintos, vi ocajavate.

liki

pre 8 godina

@Mile Pa i nije tako, gomilu njih znam koji su se uvalili jer ona ima para, pa bila i od 90kg, ruzna ko djavo i kvarna ko kvaran zub. Mnogi muskarci bi hteli ali takvih nema dovoljno, kao sto vazi i obrnuto. O onima koji se svakodnevno grebu za picence, cokoladice, rucak, nocenje s doruckom i ostalo od svojih devojaka da ni ne pricam, a mnogo ih je.

pop

pre 8 godina

marko DRI@da nisi malo preterao? Gde nađe kumove? Po pravoslavlju , kum je u prvoj liniji srodstva, kao srstra i brat rođeni. Kao sto nemogu da se kumovi vencavaju, tako ni sex nije dozvoljen. Nađi neke druge za uzivanje...ima takvih " nastranih" koliko hoćes! Nemoj pred Bogom da se pravdas jednog dana!

Mile

pre 8 godina

možeš da znaš i 66 stvari, uvijek će bolje djelovati ako imaš para. a još ako imaš izgled... a još ako si poznat...
(vucibatina, 20. avgust 2015 12:57)

Dok ste vi posebno na izgled imuni.
(hmm, 20. avgust 2015 13:53)

Naravno da nismo, i bas zato je za nas muskarce je ruzna devojka u porseu i dalje samo ruzna devojka u porseu.

Uskok

pre 8 godina

Ja prvo plaćam račun u restoranu i u novčanik natrpam novina, da izgleda 3 broja veći. Dole utrpam čarape, također 3 broja veći izgled. Ostalo je rutina. Pitaš lepo šta hoćeš...
Dakle, novine i čarape.

Marko DRI

pre 8 godina

Ja sam dugo tražio, dok nisam našao ženu koja je dovoljno preverzna za neke osnovne standarde, prosto mi nije jasno da u 21.veku žene pristaju na oralni seks, ali se kao "zgražavaju" nad analnim seksom, gde je realno tu granica. Novo vreme, novo doba, novi seks, zašto samo sa jednim partnerom, mi volimo da kombinujemo, igrice, napolju, u moru, sa kumovima, istražujemo imamo orgazme svaki put, a sasvim obični i normalni ljudi smo. Porodica, faks, karijera i mnogo dobrog seksa.

Suština, opustite se, ako traži u guzu pa dajte mu, ako voli oral pružite mu, naravno isto važi i za muške. Što više seksa, to bolje.

deki185

pre 8 godina

Ovo je tacno sve.Ali mora se reci da i nama muskarcima treba malo predigre.Ovako ispada da samo mi mora da se trudimo i molimo .Ako devojka nema inicijativu bar ponekad ,sex sa takvom osobom brzo dosadi.

Line

pre 8 godina

Moja je bila prezadovoljna sa mnom.Kaze najbolje sam je ljubio,mazio,grlio...dozivljavala je orgazam za par minuta.Kasnije smo se udaljalavali zbog finansija,a onda je sledio sve redji seks i na kraju razlaz zbog 1000 problema i razlika.Jbg

Crna

pre 8 godina

Uh, ovaj ne, nikako. To varira od osobe do osobe, pravila nisu fiksna. Ne postoje pravila za ceo pol, to je bar četvrt čovečanstva, bre (ne računajući maloletne i one od preko 80). Osvojićete osobu bilo kog pola ako se toj osobi dopadate, ako joj se dopadate kao ličnost, ako postoji "hemija", ako imate slične stavove o životu i možete da razgovarate satima ili da satima ćutite a da vam i dalje bude lepo. Ova pravila čak ni muški žigolo ne bi smeo da primenjuje. Svaka žena je različita. VRLO. Nekako mi ovo uvredljivo. Pa nismo mi mašine koje dolaze sa uputstvom za upotrebu.

raspućin

pre 8 godina

Bar 20ak min nežnog ljubljenja i maženja po celom telu. Onda lagano krenete dole pa kombinacija jezik + prstići...kada krene poplava i celo telo da joj drhti stanite i recite: "Nemate dovoljno kredita" (kao ona gadura iz bus-plus aparata). Pokrijte oči, na to prvo skaču.

hmm

pre 8 godina

možeš da znaš i 66 stvari, uvijek će bolje djelovati ako imaš para. a još ako imaš izgled... a još ako si poznat...
(vucibatina, 20. avgust 2015 12:57)

Dok ste vi posebno na izgled imuni.

bili

pre 8 godina

Ako se njoj frajer zaista sviđa, može da uradi šta god želi, ili da ne uradi ništa od navedenog - ona će želeti. Ali ako joj se neki frajer ne dopada, on neće imati priliku ni kafu da popije sa njom a kamoli da joj nežno gricka uši nebili je uzbudio

bzvz

pre 8 godina

"Znači, nemojte pre seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape… To će ohladiti i najvatreniju ženu"

Hahaha bas bilo je i takvih, katastrofa. Odmah tutanj.

kub

pre 8 godina

Ma nemoj, one da dignu sve 6 u vis, a mi muskarci da igramo oko njih. Ovo mora da bude obostrano. A muskarcu je potrebno mnogo manje da bi se uzbudio, a one ni to ne umeju, cast izuzecima. Najgore mi kad meni nije do sexa, a znam da devojci jeste i nacrta se u krevetu i kao ceka me i ocekuje da sam spreman. Ne ide to tako., kao sto rekoh bar meni je mrvica potrebna cak i kad nisam u fazonu. pa potrudite se i vi malo i zadovoljstvo ce biti obostrano

bili

pre 8 godina

Ako se njoj frajer zaista sviđa, može da uradi šta god želi, ili da ne uradi ništa od navedenog - ona će želeti. Ali ako joj se neki frajer ne dopada, on neće imati priliku ni kafu da popije sa njom a kamoli da joj nežno gricka uši nebili je uzbudio

kub

pre 8 godina

Ma nemoj, one da dignu sve 6 u vis, a mi muskarci da igramo oko njih. Ovo mora da bude obostrano. A muskarcu je potrebno mnogo manje da bi se uzbudio, a one ni to ne umeju, cast izuzecima. Najgore mi kad meni nije do sexa, a znam da devojci jeste i nacrta se u krevetu i kao ceka me i ocekuje da sam spreman. Ne ide to tako., kao sto rekoh bar meni je mrvica potrebna cak i kad nisam u fazonu. pa potrudite se i vi malo i zadovoljstvo ce biti obostrano

raspućin

pre 8 godina

Bar 20ak min nežnog ljubljenja i maženja po celom telu. Onda lagano krenete dole pa kombinacija jezik + prstići...kada krene poplava i celo telo da joj drhti stanite i recite: "Nemate dovoljno kredita" (kao ona gadura iz bus-plus aparata). Pokrijte oči, na to prvo skaču.

Line

pre 8 godina

Moja je bila prezadovoljna sa mnom.Kaze najbolje sam je ljubio,mazio,grlio...dozivljavala je orgazam za par minuta.Kasnije smo se udaljalavali zbog finansija,a onda je sledio sve redji seks i na kraju razlaz zbog 1000 problema i razlika.Jbg

Mile

pre 8 godina

možeš da znaš i 66 stvari, uvijek će bolje djelovati ako imaš para. a još ako imaš izgled... a još ako si poznat...
(vucibatina, 20. avgust 2015 12:57)

Dok ste vi posebno na izgled imuni.
(hmm, 20. avgust 2015 13:53)

Naravno da nismo, i bas zato je za nas muskarce je ruzna devojka u porseu i dalje samo ruzna devojka u porseu.

Uskok

pre 8 godina

Ja prvo plaćam račun u restoranu i u novčanik natrpam novina, da izgleda 3 broja veći. Dole utrpam čarape, također 3 broja veći izgled. Ostalo je rutina. Pitaš lepo šta hoćeš...
Dakle, novine i čarape.

bzvz

pre 8 godina

"Znači, nemojte pre seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape… To će ohladiti i najvatreniju ženu"

Hahaha bas bilo je i takvih, katastrofa. Odmah tutanj.

deki185

pre 8 godina

Ovo je tacno sve.Ali mora se reci da i nama muskarcima treba malo predigre.Ovako ispada da samo mi mora da se trudimo i molimo .Ako devojka nema inicijativu bar ponekad ,sex sa takvom osobom brzo dosadi.

hmm

pre 8 godina

možeš da znaš i 66 stvari, uvijek će bolje djelovati ako imaš para. a još ako imaš izgled... a još ako si poznat...
(vucibatina, 20. avgust 2015 12:57)

Dok ste vi posebno na izgled imuni.

Crna

pre 8 godina

Uh, ovaj ne, nikako. To varira od osobe do osobe, pravila nisu fiksna. Ne postoje pravila za ceo pol, to je bar četvrt čovečanstva, bre (ne računajući maloletne i one od preko 80). Osvojićete osobu bilo kog pola ako se toj osobi dopadate, ako joj se dopadate kao ličnost, ako postoji "hemija", ako imate slične stavove o životu i možete da razgovarate satima ili da satima ćutite a da vam i dalje bude lepo. Ova pravila čak ni muški žigolo ne bi smeo da primenjuje. Svaka žena je različita. VRLO. Nekako mi ovo uvredljivo. Pa nismo mi mašine koje dolaze sa uputstvom za upotrebu.

Dzo

pre 8 godina

Evo moja zena mrtva umorna pere sudove i ja joj lepo pridjem s ledja, ljubim je po vratu, prelazim prstima po kicmi i bi sta bi! U kuhinji. Sad ja perem sudove a ona cvrkuce po kuci. :) i da, hvala b92 na ovim tekstovima... Deco, samo nastavite da pisete, moracu da svratim do redakcije da donesem 200g kafe i cokoladu. Red je. ;)

Komentatorka

pre 8 godina

@Marko DRI
Sa kumovima? Četverac ili kako?
Izvini što sam radoznala, ali me zaista zanima ko koga tu i na koji način, ne bi li smilovala kumove da se opustimo - novo doba i taj rad.

Milo

pre 8 godina

Crna je sve rekla. Nije to recept za tortu. Nekim zenama muljam pola sata kazu ajde vise daj mi ga. Neke kazu mazi me jos. Neke kazu grizi me a mene zubi bole one krvare dok druge su kao eeeej polako ne grizi toliko. Daj brze daj sporije..... Nemojte zbunjivati ljude sa ovim textovima. Ja da sam mladji i da sam procitao ovo sve bi postovao. Ovako sad nema sansonjere :)

liki

pre 8 godina

@Mile Pa i nije tako, gomilu njih znam koji su se uvalili jer ona ima para, pa bila i od 90kg, ruzna ko djavo i kvarna ko kvaran zub. Mnogi muskarci bi hteli ali takvih nema dovoljno, kao sto vazi i obrnuto. O onima koji se svakodnevno grebu za picence, cokoladice, rucak, nocenje s doruckom i ostalo od svojih devojaka da ni ne pricam, a mnogo ih je.

hmmm

pre 8 godina

@Mile
I ruzan tip u porseu je i dalje ruzan, ne sekiraj se. Ruzan je ruzan, debeo je debeo, ne vredi mu tu porse nece ga prolepsati.
Ali lakse nabavi prostitutku to je druga prica. A vi biste svi te prostitutke vidim, umesto da ste srecni sto vas nece pa bar neka vajda od biti dekintos, vi ocajavate.

Katarina

pre 8 godina

Zensko sam i ne znam nijednu, ali bas nijednu zenu koja voli analni seks. Dakle, muski nemojte da lazete sami sebe, samo se upitajte zasto mnogi od vas vole analni seks, a recimo mrze homoseksualce...

Amateri:)

pre 8 godina

Ne generalizujte. Moj dragi to radi brzo, eksplozivno i najbolje. Ali hemija, ljubav, kapiranje. Molila bih ga da me vodi u krevet cim ga vidim.

Plava ruža

pre 8 godina

Ko još da razmišlja u naletu strasti o garderobi,al zato posle sexa dok se ja tuširam on mi lepo nađe i gaćice i brus i ostalo pa lepo složi na krevet i mogu da se obučem.

teča rasa

pre 8 godina

Ма ово је за "смуване" рибе, ту нема проблема. За мене је увек била фора одвући (још) не смуване у кревет... Кад дође до љубљења и мажења, готова ствар. Тад је нем'ш отерати и да оћеш.

pop

pre 8 godina

marko DRI@da nisi malo preterao? Gde nađe kumove? Po pravoslavlju , kum je u prvoj liniji srodstva, kao srstra i brat rođeni. Kao sto nemogu da se kumovi vencavaju, tako ni sex nije dozvoljen. Nađi neke druge za uzivanje...ima takvih " nastranih" koliko hoćes! Nemoj pred Bogom da se pravdas jednog dana!

Kraljevcanin

pre 8 godina

Nije uvek ovako... I to zna da dosadi kad je stalno isto. Nekada devojke vole onako brzi i grublji seks bez predigre jer su vec dovoljno uzbudjene. Ponekad... Npr. moju tako uzbudjuje kad je neko mesto da kazem "rizicno" gde bi mozda mogao neko da naidje, i to ne traje puno, ali njoj je super a i meni sa njom.:-D A i to sve sto sam ja rekao zavisi od osobe do osobe.

Marko DRI

pre 8 godina

Ja sam dugo tražio, dok nisam našao ženu koja je dovoljno preverzna za neke osnovne standarde, prosto mi nije jasno da u 21.veku žene pristaju na oralni seks, ali se kao "zgražavaju" nad analnim seksom, gde je realno tu granica. Novo vreme, novo doba, novi seks, zašto samo sa jednim partnerom, mi volimo da kombinujemo, igrice, napolju, u moru, sa kumovima, istražujemo imamo orgazme svaki put, a sasvim obični i normalni ljudi smo. Porodica, faks, karijera i mnogo dobrog seksa.

Suština, opustite se, ako traži u guzu pa dajte mu, ako voli oral pružite mu, naravno isto važi i za muške. Što više seksa, to bolje.

bb

pre 8 godina

@pop
Plačem :))))))))

Mislim da nas Marko DRI malo loži... ok, verovatnoća da je našao ženu s kojom deli interesovanja i nije toliko mala koliko je malo verovatno da baš i takve kumove "ubode".

Pera Kojot

pre 8 godina

Ima jedan dobar vic na tu temu:
Žali se neiskusan tip iskusnom kako nema uspeha kod žena. Kaže mu iskusni:
- Prvo je malo ljubiš...
- I?
- Onda je malo maziš...
- I onda?
- Onda je joj lagano skineš haljinu...
- I šta onda?
- Onda zoveš mene...

steva

pre 8 godina

Moj slučaj ja specifičan jer,kao prvo,ja pre seksa uvek ogladnim i tražim nešto da jedem a kada se najedem onda joj obećam da ću da je karam celu noć,ali u međuvremenu zaspim pa zaboravim šta sam obećao.Jbg šta da radim kada nisam orginalan i mnogo gledam domaće serije,

Neko

pre 8 godina

@Zensko sam i ne znam nijednu, ali bas nijednu zenu koja voli analni seks. Dakle, muski nemojte da lazete sami sebe, samo se upitajte zasto mnogi od vas vole analni seks, a recimo mrze homoseksualce...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Katarina, 20. avgust 2015 17:14)

Gospodjiceeee, slabo vi poznajete i sebe i rod kojem pripadate.
Otkircu vam tajnu da je jedna samo to trazila. Ostalo vam necu reci.
Ovo sam morao jer ste me "iznervirali" svojim "poznavanjem" materije. :D

Ah, da ne zaboravim, nisam se penjao na novcanik kao ovde neki, niti bilo sta drugo finansijski. Naprotiv, zivim prosecno.
Najvaznije, da opovrgnemo tvoju tvrdnju, ona je to trazila. Nisam gej, niti imam takve podsvesne ambicije. Najbolji dokaz da nisam gej je to sto nisam agresivan prema toj populaciji niti me zanimaju uopste. Sto se mene tice mogu da se setaju svaki dan, samo da se ne ljube na javnom mestu i ne opste.
Tako da, nemoj mi samo pricati da ni jedna ne voli, kad svaka sa kojom sam bio ne da je radila onako, vec stvarno voli. Ne bih dalje da objasnjavam zasto.
Ili te drugarice lazu ili ih imas dve tri koje nisu probale, ogavno im je itd. Ponasas se kao da si uradila drustveni eksperiment na 1000 zena. Tako tvrdis. Ja ti kazem da one koje nisu probale ne mogu da znaju da li nesto vole ili ne.
O ostalim aspektima tog cina ne bih da komentarisem.
Srecno.

Plava ruža

pre 8 godina

@plava ruza on se potrudi da ti sve to nadje i spremi da se sto pre obuces i odes,hehe :)) (pera, 21. avgust 2015 07:18)
E Pero,Pero,gde da odem kad živimo zajedno...Zaletiš se pa lupiš sa komentarom do besvesti!

ladno crno 0.5

pre 8 godina

Mnoge misle da je dosta samo da se skinu...bilo ih je dosta ali mali deo tih devojaka su umele da uživaju...glumatanje stida itd...

Hehehehetatijedobra

pre 8 godina

@raspucin@Dzo
Svako ko vam je dao minus treba da bude trajno odstranjen iz drustva zbog nedostatka smisla za humor.

Marko DRI

pre 8 godina

Ja sam dugo tražio, dok nisam našao ženu koja je dovoljno preverzna za neke osnovne standarde, prosto mi nije jasno da u 21.veku žene pristaju na oralni seks, ali se kao "zgražavaju" nad analnim seksom, gde je realno tu granica. Novo vreme, novo doba, novi seks, zašto samo sa jednim partnerom, mi volimo da kombinujemo, igrice, napolju, u moru, sa kumovima, istražujemo imamo orgazme svaki put, a sasvim obični i normalni ljudi smo. Porodica, faks, karijera i mnogo dobrog seksa.

Suština, opustite se, ako traži u guzu pa dajte mu, ako voli oral pružite mu, naravno isto važi i za muške. Što više seksa, to bolje.

pop

pre 8 godina

marko DRI@da nisi malo preterao? Gde nađe kumove? Po pravoslavlju , kum je u prvoj liniji srodstva, kao srstra i brat rođeni. Kao sto nemogu da se kumovi vencavaju, tako ni sex nije dozvoljen. Nađi neke druge za uzivanje...ima takvih " nastranih" koliko hoćes! Nemoj pred Bogom da se pravdas jednog dana!

kub

pre 8 godina

Ma nemoj, one da dignu sve 6 u vis, a mi muskarci da igramo oko njih. Ovo mora da bude obostrano. A muskarcu je potrebno mnogo manje da bi se uzbudio, a one ni to ne umeju, cast izuzecima. Najgore mi kad meni nije do sexa, a znam da devojci jeste i nacrta se u krevetu i kao ceka me i ocekuje da sam spreman. Ne ide to tako., kao sto rekoh bar meni je mrvica potrebna cak i kad nisam u fazonu. pa potrudite se i vi malo i zadovoljstvo ce biti obostrano

Katarina

pre 8 godina

Zensko sam i ne znam nijednu, ali bas nijednu zenu koja voli analni seks. Dakle, muski nemojte da lazete sami sebe, samo se upitajte zasto mnogi od vas vole analni seks, a recimo mrze homoseksualce...

hmm

pre 8 godina

možeš da znaš i 66 stvari, uvijek će bolje djelovati ako imaš para. a još ako imaš izgled... a još ako si poznat...
(vucibatina, 20. avgust 2015 12:57)

Dok ste vi posebno na izgled imuni.

Mile

pre 8 godina

možeš da znaš i 66 stvari, uvijek će bolje djelovati ako imaš para. a još ako imaš izgled... a još ako si poznat...
(vucibatina, 20. avgust 2015 12:57)

Dok ste vi posebno na izgled imuni.
(hmm, 20. avgust 2015 13:53)

Naravno da nismo, i bas zato je za nas muskarce je ruzna devojka u porseu i dalje samo ruzna devojka u porseu.

Uskok

pre 8 godina

Ja prvo plaćam račun u restoranu i u novčanik natrpam novina, da izgleda 3 broja veći. Dole utrpam čarape, također 3 broja veći izgled. Ostalo je rutina. Pitaš lepo šta hoćeš...
Dakle, novine i čarape.

bili

pre 8 godina

Ako se njoj frajer zaista sviđa, može da uradi šta god želi, ili da ne uradi ništa od navedenog - ona će želeti. Ali ako joj se neki frajer ne dopada, on neće imati priliku ni kafu da popije sa njom a kamoli da joj nežno gricka uši nebili je uzbudio

Crna

pre 8 godina

Uh, ovaj ne, nikako. To varira od osobe do osobe, pravila nisu fiksna. Ne postoje pravila za ceo pol, to je bar četvrt čovečanstva, bre (ne računajući maloletne i one od preko 80). Osvojićete osobu bilo kog pola ako se toj osobi dopadate, ako joj se dopadate kao ličnost, ako postoji "hemija", ako imate slične stavove o životu i možete da razgovarate satima ili da satima ćutite a da vam i dalje bude lepo. Ova pravila čak ni muški žigolo ne bi smeo da primenjuje. Svaka žena je različita. VRLO. Nekako mi ovo uvredljivo. Pa nismo mi mašine koje dolaze sa uputstvom za upotrebu.

Neko

pre 8 godina

@Zensko sam i ne znam nijednu, ali bas nijednu zenu koja voli analni seks. Dakle, muski nemojte da lazete sami sebe, samo se upitajte zasto mnogi od vas vole analni seks, a recimo mrze homoseksualce...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Katarina, 20. avgust 2015 17:14)

Gospodjiceeee, slabo vi poznajete i sebe i rod kojem pripadate.
Otkircu vam tajnu da je jedna samo to trazila. Ostalo vam necu reci.
Ovo sam morao jer ste me "iznervirali" svojim "poznavanjem" materije. :D

Ah, da ne zaboravim, nisam se penjao na novcanik kao ovde neki, niti bilo sta drugo finansijski. Naprotiv, zivim prosecno.
Najvaznije, da opovrgnemo tvoju tvrdnju, ona je to trazila. Nisam gej, niti imam takve podsvesne ambicije. Najbolji dokaz da nisam gej je to sto nisam agresivan prema toj populaciji niti me zanimaju uopste. Sto se mene tice mogu da se setaju svaki dan, samo da se ne ljube na javnom mestu i ne opste.
Tako da, nemoj mi samo pricati da ni jedna ne voli, kad svaka sa kojom sam bio ne da je radila onako, vec stvarno voli. Ne bih dalje da objasnjavam zasto.
Ili te drugarice lazu ili ih imas dve tri koje nisu probale, ogavno im je itd. Ponasas se kao da si uradila drustveni eksperiment na 1000 zena. Tako tvrdis. Ja ti kazem da one koje nisu probale ne mogu da znaju da li nesto vole ili ne.
O ostalim aspektima tog cina ne bih da komentarisem.
Srecno.

raspućin

pre 8 godina

Bar 20ak min nežnog ljubljenja i maženja po celom telu. Onda lagano krenete dole pa kombinacija jezik + prstići...kada krene poplava i celo telo da joj drhti stanite i recite: "Nemate dovoljno kredita" (kao ona gadura iz bus-plus aparata). Pokrijte oči, na to prvo skaču.

hmmm

pre 8 godina

@Mile
I ruzan tip u porseu je i dalje ruzan, ne sekiraj se. Ruzan je ruzan, debeo je debeo, ne vredi mu tu porse nece ga prolepsati.
Ali lakse nabavi prostitutku to je druga prica. A vi biste svi te prostitutke vidim, umesto da ste srecni sto vas nece pa bar neka vajda od biti dekintos, vi ocajavate.

bzvz

pre 8 godina

"Znači, nemojte pre seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape… To će ohladiti i najvatreniju ženu"

Hahaha bas bilo je i takvih, katastrofa. Odmah tutanj.

teča rasa

pre 8 godina

Ма ово је за "смуване" рибе, ту нема проблема. За мене је увек била фора одвући (још) не смуване у кревет... Кад дође до љубљења и мажења, готова ствар. Тад је нем'ш отерати и да оћеш.

Plava ruža

pre 8 godina

Ko još da razmišlja u naletu strasti o garderobi,al zato posle sexa dok se ja tuširam on mi lepo nađe i gaćice i brus i ostalo pa lepo složi na krevet i mogu da se obučem.

Milo

pre 8 godina

Crna je sve rekla. Nije to recept za tortu. Nekim zenama muljam pola sata kazu ajde vise daj mi ga. Neke kazu mazi me jos. Neke kazu grizi me a mene zubi bole one krvare dok druge su kao eeeej polako ne grizi toliko. Daj brze daj sporije..... Nemojte zbunjivati ljude sa ovim textovima. Ja da sam mladji i da sam procitao ovo sve bi postovao. Ovako sad nema sansonjere :)

Line

pre 8 godina

Moja je bila prezadovoljna sa mnom.Kaze najbolje sam je ljubio,mazio,grlio...dozivljavala je orgazam za par minuta.Kasnije smo se udaljalavali zbog finansija,a onda je sledio sve redji seks i na kraju razlaz zbog 1000 problema i razlika.Jbg

deki185

pre 8 godina

Ovo je tacno sve.Ali mora se reci da i nama muskarcima treba malo predigre.Ovako ispada da samo mi mora da se trudimo i molimo .Ako devojka nema inicijativu bar ponekad ,sex sa takvom osobom brzo dosadi.

liki

pre 8 godina

@Mile Pa i nije tako, gomilu njih znam koji su se uvalili jer ona ima para, pa bila i od 90kg, ruzna ko djavo i kvarna ko kvaran zub. Mnogi muskarci bi hteli ali takvih nema dovoljno, kao sto vazi i obrnuto. O onima koji se svakodnevno grebu za picence, cokoladice, rucak, nocenje s doruckom i ostalo od svojih devojaka da ni ne pricam, a mnogo ih je.

Dzo

pre 8 godina

Evo moja zena mrtva umorna pere sudove i ja joj lepo pridjem s ledja, ljubim je po vratu, prelazim prstima po kicmi i bi sta bi! U kuhinji. Sad ja perem sudove a ona cvrkuce po kuci. :) i da, hvala b92 na ovim tekstovima... Deco, samo nastavite da pisete, moracu da svratim do redakcije da donesem 200g kafe i cokoladu. Red je. ;)

Komentatorka

pre 8 godina

@Marko DRI
Sa kumovima? Četverac ili kako?
Izvini što sam radoznala, ali me zaista zanima ko koga tu i na koji način, ne bi li smilovala kumove da se opustimo - novo doba i taj rad.

Amateri:)

pre 8 godina

Ne generalizujte. Moj dragi to radi brzo, eksplozivno i najbolje. Ali hemija, ljubav, kapiranje. Molila bih ga da me vodi u krevet cim ga vidim.

steva

pre 8 godina

Moj slučaj ja specifičan jer,kao prvo,ja pre seksa uvek ogladnim i tražim nešto da jedem a kada se najedem onda joj obećam da ću da je karam celu noć,ali u međuvremenu zaspim pa zaboravim šta sam obećao.Jbg šta da radim kada nisam orginalan i mnogo gledam domaće serije,

ladno crno 0.5

pre 8 godina

Mnoge misle da je dosta samo da se skinu...bilo ih je dosta ali mali deo tih devojaka su umele da uživaju...glumatanje stida itd...

Hehehehetatijedobra

pre 8 godina

@raspucin@Dzo
Svako ko vam je dao minus treba da bude trajno odstranjen iz drustva zbog nedostatka smisla za humor.

Kraljevcanin

pre 8 godina

Nije uvek ovako... I to zna da dosadi kad je stalno isto. Nekada devojke vole onako brzi i grublji seks bez predigre jer su vec dovoljno uzbudjene. Ponekad... Npr. moju tako uzbudjuje kad je neko mesto da kazem "rizicno" gde bi mozda mogao neko da naidje, i to ne traje puno, ali njoj je super a i meni sa njom.:-D A i to sve sto sam ja rekao zavisi od osobe do osobe.

Plava ruža

pre 8 godina

@plava ruza on se potrudi da ti sve to nadje i spremi da se sto pre obuces i odes,hehe :)) (pera, 21. avgust 2015 07:18)
E Pero,Pero,gde da odem kad živimo zajedno...Zaletiš se pa lupiš sa komentarom do besvesti!

bb

pre 8 godina

@pop
Plačem :))))))))

Mislim da nas Marko DRI malo loži... ok, verovatnoća da je našao ženu s kojom deli interesovanja i nije toliko mala koliko je malo verovatno da baš i takve kumove "ubode".

Pera Kojot

pre 8 godina

Ima jedan dobar vic na tu temu:
Žali se neiskusan tip iskusnom kako nema uspeha kod žena. Kaže mu iskusni:
- Prvo je malo ljubiš...
- I?
- Onda je malo maziš...
- I onda?
- Onda je joj lagano skineš haljinu...
- I šta onda?
- Onda zoveš mene...