Žene jednoglasno odlučile: Postoji idealna veličina muškog polnog organa

Četvrtak, 11.02.2016.

12:50

Izvor: Super žena

Žene jednoglasno odluèile: Postoji idealna velièina muškog polnog organa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

160 Komentari

Sortiraj po:

bobi

pre 8 godina

Sta reci, prica mi "obdareni lik" za jednog u CH, matori bogat sa malim spusti se sa brda ode u javnu kucu, pricala mu jedna njegova "prijateljica". Dolazi im jednom sedmicno one ga zadovolje on im ostavi dobru napojnicu, jedva ga cekaju da dodje sledeci put.A ovaj obdareni sto mi prica kaze "koji car".

LawAndOrder

pre 8 godina

Na konto doktorke, jedna prica od pre dvadesetak godina: Mene je jedan urolog zafrkavao pred medicinskom sestrom, istini za volju i ja sam hteo da se zafrkavam na svoj racun posto sto od straha, sto od hladne ordinacije - jedva sam ga nasao. Ali ono sto macho urolog nije znao, a ja sam se grizao za jezik da ne izgovorim, je da sam od njegove cerke zaradio povredu i da sam sa njom prvi put doziveo da devojka padne u nesvest tokom orgazma. Verovali ili ne ovo je potpuno istinita prica.

didi

pre 8 godina

Ajd sve, ali 12cm? Pa kako li se to cudo koristi? Bas su snizile kriterijum. Ali bitniji je obim, a i da radi. Suska se medju zenskim svetom da duzi cesto zakazu...

udata

pre 8 godina

Bila sam i sa muškarcem koji je izuzetno obdaren, ali sam se udala za onog sa malim jer mi je odgovarao u svim životnim oblastima, kao partner, prijatelj, ali je i kao ljubavnik izuzetan. Talentovaniji je od onog sa velikim jedno milion puta, a i trudi se, valjda zbog "nedostatka".
Ipak, iako sam udata za njega, moram reći da mi je seks sa muškarcem kome je veći prosto bio bolji. Jednostavno, taj osećaj ispunjenosti ne umem da objasnim, to je jako prijatno za ženu kad je uzbuđena. Nisam se pokajala, da ne pomislite, muža ne bih menjala ni za koga, ali prosto - veći je bolji, meni bar :)

Paralela bi bila da je muškarcu lepše kad žena ima veće grudi nego kad ih nema uopšte, iako je voli najviše na svetu. To je nekako prirodna stvar za ljude oba pola, to su name neke urođene karakteristike, šta znam...

Doktor M

pre 8 godina

Čitam komentare i obraćam se "doktorki", kojoj se već u prvoj rečenici vidi da ima komplekse i da bi volela da je STVARNO doktor ili neko čije bi se mišljenje poštovalo. Prvo reč "Vam" se koristi kada se obraćaš nekom lično, iz poštovanja, a množini iliti širokoj masi sa malim slovom "vi". Pošto sa njoj sličnim drugaricama, klasičnim umišljenim ribama,misli da je kod muškaraca u kupaćem, isto kao i kod žena... što ti je u izlogu...to ti je?! Doktorice... to nije mišić biceps, ticeps... to bi trebala da znaš, to je sunđerasto prokrvljeno tkivo! Može spušten biti potpuni "filozof", povučen u sebe, a u erekciji da se barem upetostruči, ili da sa neke veće dužine, samo se ukruti ili poraste samo centimetar-dva. Tako da šta ti ništa ne znaš o "BUDŽI" u gaćama. Moj rodjeni brat i ja smo klasični primeri oba ekstremna slučaja. U "hladnoj vodi" meni je tri puta manji od njegovog, a u erekciji moj neki cm duži! i to nismo izolovani slučajevi, tako je kod dosta ljudi!Toliko o anatomiji!

Helena

pre 8 godina

Džabe santimi, ako nema minuta, if you know what I mean ;) Inače, meni je sasvim dovoljno 16 cm, sve preko - oči ispadaju, pogotovo ako je doggy style.

Dragance 5

pre 8 godina

Ja ne znam kako vi svi dramite i dozvoljavate sebi da vam brojevi pomute mozak. Ja nisam nesto bogat niti uspesan a opet imam redovan sex i relativno cesto menjam partnerke iako mojih 9cm nije ni blizu ovih 16. Pa opet sve mi ide sasvim normalno :)

Tanja

pre 8 godina

Velicina sama po sebi nije toliko vazna. Sve se moze resiti ako su ljudi normalni i pametni. Problem je ako muskarac pravi dramu oko toga, odn. ako se razviju odredjeni kompleksi. Nastaje potreba za kompenzacijom, manjak samopouzdanja, a sve to moze biti razlog za losu vezu.

Naravno, postoje zene koje ne mogu da zamisle da budu s nekim kome je penis mali, pa cak i prosecan. Sva sreca za muskarce je da su one u manjini, kao sto su u manjini i oni muskarci ciji je penis po svojim specifikacijama natprosecan.
Mozda se varam, ali izgleda da su se u komentarima uglavnom javili upravo ovi "natprosecni" :)

Denis

pre 8 godina

Muškarac kada se udvara ženi nije mi poznato da skida gaće i pokazuje svoj polni organ. Tek kada žena pristane na polni odnos "upoznaje" se i sa njegovim penisom, prema tome potpuno je nebitno kako izgleda i koliki je.

Milan

pre 8 godina

E jbg, ja imam 13-14 i siromašan sam i nisam lep pa vi sad vidite, a ni jedna mi se još nije smejala i sve su htele da se maze posle i rade svašta drugo i nisu prihvatale raskid lako kad mu dođe vreme...

Samo necural bajo moj!

pre 8 godina

@doktorka
Ako si ti doktorka onda sam ja Sveti Petar. Velicina u hladnom bazenu i velicina u erekciji su totalno razliciti pojmovi. U opustenom stanju moze da bude 5 cm pa da naraste na 15-20 cm. A takodje moze da bude 12 pa da naraste samo do 14, zavisi od coveka do coveka.

ispran mozak

pre 8 godina

Istraživanje nije validno jer nije izvršeno na slučajnom uzorku. Jasno je da su se javljali samo oni sa pristojnom dužinom. Mi koji imamo velike (ok 50 cm) nismo učestvovali u anketi, što zbog stida, što zbog toga da ne kvarimo prosek nacije.

Neko se pravi blesav

pre 8 godina

Što se mene tiče, postoje dve kategorije - Sviđa mi se i Ne sviđa mi se. Kriterijumi za procenu su krajnje nepredvidivi, pa u koju se upadne.

праведник

pre 8 godina

ja sam vec sredovecan,prosecnog organa oko 14-15 cm. iz svog ne malog iskustva,to je zenama uglavnom premalo,i neke su mi to i otvoreno govorile.tvrdim da sam neke lepe zene izgubio samo zbog toga.dakle,po meni,minimum 18 cm je potrebno.,jednom sam zajedno sa kumom bio sa 2 zene,mene nisu ni osetile,a na njegovih 18-19 cm padanje u trans,pa prevrcu ocima,mumlaju od srece...prosto napadaju na onu stvar.

zeljko

pre 8 godina

moj je 37.2----samo sam ga merio toplomerom...hahahahahah.koje budalastine baljezgaju pa i zene vole da se hvale kako om tip ima budzu....moj je prosecan ali sam katkad imao problema sa ulaskom sto naravno i zavisi od zena da li su dovoljno ovlazile tako da sve u svemu mislim da je najbolje kad je unutra i u erekciji posle se vagina prilagodi njemu

17cm

pre 8 godina

Za snimanje pornića, minimum je 17cm, ali je poželjno makar 20cm.
Naravno bitan je i obim, ali nijedna do sada se nije žalila na mojih...

18" rims

pre 8 godina

@Bird

Brale, primjeti se kada staviš zimske 17ke felge umjesto ljetnih 18ki, a da se ne primjeti razlika od 2cm tamo dole :)
1inč=2,54cm

of brain wave (aka "telepatja"), haha

pre 8 godina

"...samo se potrudite da ga koristite sto cesce." (bird)
Ovo bi bilo bolje da ste im savetovali za mozak, hahaha

Inace, najbolji p... je onaj u voljenog coveka... A mom je toliki da me radi cak iz drugog grada ili drzave...

drvobradi

pre 8 godina

Cini mi se da ova istrazivanja mozda i nisu validna posto naucnici ne kazu kako su vrsili prikupljanje podataka, vec samo daju broj uzoraka. Ovde moze biti problem sto vecina zena zapravo ne zna odokativno da izmeri nesto, a sumnjam da idu okolo i necim mere penise. Npr. pitajte zene da pokazu rukama koliko iznosi 10cm, 20cm ili 1m i videcete sta je problem.

Kuki

pre 8 godina

Bili Bosanac Amerikanac i Nemac.I kaze Amerokanac: "Mi smo napravili avion, moze da primi pet hilhada putnika"! Kaze Nemac:"Sta nije to nista, mi smo napravili automobil ide brzinom 600 km na sat"! Kaze Bosanac:" Jedan moj drug iz Sarajeva ima onu stvar sedamdeset cm"! Posle nekog vremena kaze Amerikanac:" Ipak sam preterao, onaj nas avion ne moze da primi pet hiljada, nego samo dve hilhade putnika"!Nemac rece: "Pa i ja sam preterao nas automobil ne ide 600km na sat nego samo 400km na sat"!Kaze Bosanac:" I ja sam preterao, onaj moj drug nije iz Sarajeva, nego iz Tuzle"!

Zaljubljena zena

pre 8 godina

Najbolje je s onim za kojim sam luda. S kojim me puca hemija. To se ne desava cesto u zivotu. Da ti izmakne tlo pod nogama. I sad, treba da poverujem da ce mi drugi biti bolji ako ima veci ...teze malo.

M

pre 8 godina

Moja uskoro bivša žena kaže da mi je mali sa 16.5 cm i 13 obim. Biću prvi u istoriji koji će je tužiti za klevetanje i dobiti odštetu, pa će da se češe kao da ima vaši.

ljuxy

pre 8 godina

@18cm - A ti poznaješ žensko telo? Čim "znaš da sa 12cm nema šanse da se zadovolji" bih rekao da nemaš pojma i da mnogo gledaš porniće, i da ti je "poznavanje žena" uglavnom odatle.

Lost_Girl

pre 8 godina

@Edukacija
Neko ko ne kapira ironiju spada u kategoriju manje inteligentnih ljudi, tako da verujem da i Vi imate čime da se pohvalite.
Inače, znam za tu pojavu, hoće da se skupi od hladnoće, kad je baš baš hladno, a nekima i kad nije mnogo hladno.

Micko

pre 8 godina

" Svakoj od njih prikazano je 33 „modela“ muškog polnog organa u veličinama od 10 do 21.5 cm "
Kako su ustanovile odgovarajuci model? Mislim to je sve lepo u teoriji, par cm gore, dole, ali praksa, sta kaze?

Beograd na vodi i lebu

pre 8 godina

Po ovoj anketi skoro svi komentatori otpadaju posto navodno imaju od 17 do 25 cm. Niko nece da prizna da ima bednih 12-13 cm, ni ovako anonimno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo necural bajo moj!, 11. februar 2016 13:21)
Pa zar to postoji 12-13cm, kad je opušten, jel tako?

doktorka

pre 8 godina

Gospodo, nemojte se paliti. Po lekarskoj etici nama je zabranjeno da Vas deprimiramo, sramimo, bacamo u bedak... Nama koji se bavimo Vašim problemima, seksualnom disfunkcijom, lečenjem impotencije stvarno nam je glupo da Vam potvrdjujemo ono od čega i sami strepite. Isto kao što i Vi muškarci od dve iste, izabraćete onu koja ima veće grudi. Tako da svaka žena želi muškarca sa većim penisom. Jer mi žene baš dosta pričamo o tome, naravno ne pred Vama i zamisli ako nemamo materijal da to i dokažemo pred drugaricama na bazenu ili moru! Tada izbegavamo situacije da Vas vodimo gde se skida, bazen, more, sport... Ništa lepše nego kada nam drugarica izjavi: Jaooo... blago tebi, dobra mu budža u gaćama. Za seksualni užitak je bitnije da je debeo što više polni organ jer što je deblji više žulja i stimuliše vaginu dok ulazi i izlazi. Naravno da sa debljinom sama po sebi dolazi i dužina. Ali nije presudna. I naravno da Vam Vaše devojke ovo neće priznati da Vas ne povrede ali će SVE drugarice posle raskida znati da Vam je mali i da ste loši u krevetu. Tako da se ne palite i ne tešite... Ako već nemate batinu u gaćama (bar 18 cm), radite na sebi, na obrazovanju, na materijalnoj sigurnosti da bi se neka devojka zadržala baš na Vama i ne ode sa prvim kome se ocrtava dobra alatka ispod pantalona. Nikada, ali nikada nisam priznala svojim muškarcima kada me uhvate da skeniram pogledom muškarca a on to primeti. Lakše mi je da ga napravim ludim i bolesnikom nego da priznam i objašnjavam. Kako Vi muškarci gledate žene i maštate i analizirate, tako i mi žene ali se baš diskretno zadržimo u predelu polnog organa. Imam brdo projateljica i sve se slažu sa mnom. Ni jedna to nikada nebi priznala svome mužu, dečku.. Ima i žena sa malim grudima i žive svoj život kako-tako sa kompleksima. Tako i muškarci, kada ih devojka izbegava, ne javlja se na telefon, ide sa drugaricama da se vidi, ima puno posla, mora da uči, porodične obaveze... milion izmišljenih razloga... u ostalom, kada primetite da joj niste na prvom mestu, shvatite da je zbog toga jer niste obdareni i da je otvorena za nova poznanstva i da samo čeka priliku da Vas zameni. To može da se delimično nadomesti parama, ako ste imućni pa možete kvalitetno da joj nadomestite propušteno u spavaćoj sobi... Ali i to je kratkog daha. Znači svi Vi ispod 18 cm... neka Vam je Bog u pomoći.

Tina

pre 8 godina

@ baxuz
Jaoj jadni vi muškarci. Vi kao ne marite da li su grudi jedinica ili trojka- četvorka i svejedno vam je dal je guza daska ili trcasta??? Ma bas ste ugroženi.

ime nije vazno

pre 8 godina

Velicina je vazna, ali nije presudna. I cinjenica je da preveliki penis moze izazvati bol, narocito u nama omiljenoj pozi, a to je doggy. I tu ne pomazu lubrikanti. Tako da ja glasam za ljubav i mastu, a ne centimetre, jer kao sto negde vec napisah, ne zelim da brojevi uticu na moj zivot, narocito oni na koje nikako ne mogu da uticem.

kit cat

pre 8 godina

Moj je prosečan ali me u zadnje vreme brine. Zbog jedne devojčice se svako malo budi i kada je ona tu i kada nije , ljubav šta li je?

опа

pre 8 godina

Значи имам удеалну величину и за једне и за друге па г'ђице и г'ђе извол'те !!!

Djordje

pre 8 godina

Ovo je bilo statisticko ispitivanje i nadjeni su najcesci odgovori. Novinari, to ne znaci da je nesto bilo "jednoglasno". Jednoglasno bi bilo ako bi se sve ispitivane zene slozile oko iste velicine.

Genije i vozač bicikla... bez kočnica ;)!

pre 8 godina

Kako kažu u South Parku u epizodi pod nazivom TMI, istina jeste da nije bitna dužina... već dužina puta prečnik, plus težina kroz obim, podeljeno za uglom nagiba na kvadrat... evo ovde lepo formula:

https://www.youtube.com/watch?v=pa9YUDNHobE

Onda kad dobijete pravu vrednost pogledate da li ste zadovoljavate standard. Ako ne, onda morate kupiti neko što veće i skuplje vozilo, a ako ste po JUS-u onda za vas nema sekiracije.

alban

pre 8 godina

Nema veze koliko je velik, vazna je forma penisa. Naprimer,ima onih duzih sa malim glavicima, dok ima onih manjij sa debljim glavicima, sto znaci da tu nema pravila, zavisi kako koja devojka voli, ali naravno da ja mislim da forma je najvaznija, a ne koliko je mali ili dug..

moreplovac

pre 8 godina

Joj pa gde da nadjem još 3 cm.
Sve ste vi žene iste... znao sam.. pa sta sad da radim.. :) koji debili podtci.
E a kako se meri, gde stavite lenjir, odozgore, sa strane ili ispod?

ESMA

pre 8 godina

sLATKO CU VAS NASMEJATI ,JER MENI ZA UZITAK NIJE BITNA VELICINA POLNOG ORGANA VEC SNAGA LJUBAVI.NAJISKRENIJE .POLNI ORGAN VOLJENOG MUSKARCA JE UVEK I NAJVECI I NAJLEPSI.SIGURNA SAM.

Edukacija

pre 8 godina

"mnogi vole da nose trenerke, pa se
jasnije vidi"
Ova nikad u zivotu nije imala muskarca, pritom im gleda u trenerke, a da jeste znala bi da postoje dve vrste penisa, mali koji se puno uveca i veliki koji se malo uveca, a na kraju oba mogu biti iste duzine :)

Baxuz

pre 8 godina

Kakav seksizam i objektifikacija muskaraca. Moramo da se izborimo za ravnopravnost i protiv matrijarhalne opresije. Pogledajte i ovaj sajt ima "super zena" a super muskarac ni u najavi. O obespravljeni muski rude hajde da uzvratimo udarac. Hajde da pravimo analize o dubini vagine.

Sasa

pre 8 godina

Inace uvek komentarisem kulturno, ali sada cu sebi dati oduska.
Ajdeeee da ga merimoooooooooooooo!! Ha Ha
Tema je potpuna glupost ljudi.
Zato sam ovako i napisao.

del boj

pre 8 godina

Evo vam jedan copy-paste edukativni tekst koji ima dodirnih tačaka sa temom…

"Potrebno je 7 sekundi da hrana dođe iz usta u želudac.
Dlaka kose može da podnese težinu od 3 kg.
Penis jednog muškarca je dugačak otprilike kao 3 puta njegov palac.
Bedrena kost je jača od cementa.
Žensko srce kuca brže od muškog.
Na svakom vašem stopalu ima oko 1000 milijardi bakterija.
Žene trepću dva puta češće od muškaraca.
Telo koristi 300 mišića samo da bi se održalo u ravnoteži kad stojite.
Žene su već pročitale ovu poruku.
Muškarci još mere palac…"

Lost_Girl

pre 8 godina

Kažu da manje inteligentni muškarci imaju veći polni organ, što se u praksi nekad dokazuje (nisam baš detaljno ispitivala), ali mnogi vole da nose trenerke, pa se jasnije vidi. Meni je važniji sadržaj iz glave, nego iz donjeg veša, u principu samo je bitno da funkcioniše i da je čist.

Bird

pre 8 godina

Hahaha opet ova tema ne mogu da verujem prestanite nabijati komplekse mladim momcima pazi molim te 15cm se smatra malo a 17cm veliko znate li vi koliko je 2cm razlike to jedva da se i primeti ja kao musko da dam savet mislili vi da vam je mali ili velik nebitno bitno je da ga cesto koristite sto vas briga ako i nekoj ne odgovarate ima i onih kojima ste najbolji samo se potrudite da ga koristite sto cesce.

XXL

pre 8 godina

Što bi rekli znači za "mir u kući" dovoljno je od 12cm do 16cm, a za svađu preko toga. Pa i nije puno 12, 13, 14, 15 i na kraju 16cm da se ne ode u "radnju" za još 1cm.

bašjedobarčoček

pre 8 godina

ne razumem cemu osude cim neko kaze da ima poveci penis, pa nisu svi skraceni, devojka i ja smo uspeli iz petog puta samo zato sto mi je veci, i njoj je super i ne buni se, cak naprotiv, a i prosle partnerke su bile prezadovoljne
ajde sad osude...

Kingston

pre 8 godina

Ne znam što se ljudi opterećuju toliko kada stara izreka kaže "Dužina muškog polnog organa je bitna koliko i dužina ženskog srednjeg prsta" Ko razume, shvatiće

18cm

pre 8 godina

@dex

Vidi se da ne poznaješ žensko telo. To potenciranje o dužini i širini vagine je u neuzbudjenom stanju što svi uzimaju kao konačnu meru, ali prilikom uzbudjivanja vagina se proširi i 200% a ili prilagodjava muškom polnom organu. Da ti kažem da može da stane i 25cm ako se sve složi i prirodni lubrikant odradi svoje, za žene odnos sa obdarenim muškarcem ne može da bude bolan kao što neki ''stručnjaci'' tvrde...Ali ove brojke o 12cm su smešne, nema teorije da zadovoljiš ženu to je surova istina sa tom veličinom. Osim veličine, presudna je debljina jer na početku se bitka bije kod žena jer se tu nalazi 4000 nervnih završetaka. To trenje koje debiljina izaziva pravi vatromet njima....

lale

pre 8 godina

Ovo mi je bezveze i sta je cilj, da se naprave kompleks?

jer ispada da sve zene imaju vaginu iste velicine (iste dubine i sirine)

pa naravno da ce devojci koja ima vecu vaginu odgovarati veci penis
a ona koja ima malu i usku njoj ne odgovara veliki jer bi je bolelo

Lokna

pre 8 godina

Kako su odlucile? Gledanjem ili su morale svaki dobro da ispitaju? Meni su ovo smesna i neprofesionalna, a ujedno i tuzna istrazivanja. Meni je ovo istrazivanje kao kada u prodavnici moram kupiti sapun bez da ga mogu omirisati i na kozi osetiti. Pa izaberi vec jedan!

Marija C.

pre 8 godina

@(lol, 11. februar 2016 13:30)

Starim Grcima je ideal lepote bio zlatni presek u perfektim proporcijama. Dakle sto manji polni organ to je njima bilo lepse telo. Sta su oni znali o bolestima i velicinama o kojima pati savremeni svet?

Unity3D

pre 8 godina

Da doprinesem diskusiji na osnovu svog iskustva - svaka cura sa kojom sam bio, "na duze", kako kaze tekst, imala je problema sa mojom velicinom (koja je znatno preko ove idealne). "Jednovecernje" avanture su, do duse, pocinjale prijatnim iznenadjenjem, al' su problemi do kraja, ispostavljalo se, isti. Verujem da momcima koji imaju "problem" u kontra smeru, ovo zvuci banalno, ali meni je, najblaze receno, dosadilo. Nisam zensko ali, na osnovu iskustva sa zenama, mislim da je taj sesnaestocentimetarski kalibar prava mera :)

Mirjana

pre 8 godina

Meni je idealan polni organ muskarca Koji ne laze, ne vara I kog volim Kao I on mene. Takav mi je bas potaman, centimetri mogu da se nadoknade raznim stvarima I aktivnostima. Naravno, dobro bi bilo da su I cm zadovoljeni ali nije prioritet u odabiru

dex

pre 8 godina

Ovi naucnici nikako da shvate da postoje razlicite velicine vagina. Ima nekih kojima je i 10cm ogroman zalogaj ali i onih kojima je 25cm sasvim potaman.

killa

pre 8 godina

Ne razumem ko radi ovakva istrazivanja i kakve su im namere pri njihovom sprovodjenju. Ne cini mi se da zene mere polni organ svog izabranika pre nego sto ga puste unutra. Postoji samo subjektivni utisak na osnovu vida i dodira u vreme cina. Svaka zena najvise voli taj "osecaj ispunjenosti" a to zavisi i od njega i od nje. Dakle, idealna velicina je ona koja odgovara njenoj velicini(jos u Kama Sutri zakljuceno), a idealan ljubavnik je onaj koji pored toga zna i da ga koristi.

Samo necural bajo moj!

pre 8 godina

Po ovoj anketi skoro svi komentatori otpadaju posto navodno imaju od 17 do 25 cm. Niko nece da prizna da ima bednih 12-13 cm, ni ovako anonimno.

Nije sve ni do nas

pre 8 godina

Ekstra, ne idem ispod 15, a kada mi se bas dopada osoba 18 dogura tako da meni ulepsase dan.

Problem je sto ce za par dana osvanuti tekst kako je 20cm minimum...

trla baba lan

pre 8 godina

U jednom našem filmu, poštar (mislim da je Diklić), ulazi u kafanu i pitaju ga sa jednog stola: da li je bolje da je veliki ili da je tehničar. On odogovara da je bolje da je tehničar. U glas sa sola stiže odgovor: Evo ga još jedan sa malim. Ko to zna, a žene se prave blesave :)

Malo zakeralo

pre 8 godina

Ajmo sada u komentarima jednu kontra-analizu: Muskarci, koja velicina grudi je najbolja kod stalne partnerke, a koja za avanturu za jednu noc?

Malo zakeralo

pre 8 godina

Ajmo sada u komentarima jednu kontra-analizu: Muskarci, koja velicina grudi je najbolja kod stalne partnerke, a koja za avanturu za jednu noc?

Samo necural bajo moj!

pre 8 godina

Po ovoj anketi skoro svi komentatori otpadaju posto navodno imaju od 17 do 25 cm. Niko nece da prizna da ima bednih 12-13 cm, ni ovako anonimno.

dex

pre 8 godina

Ovi naucnici nikako da shvate da postoje razlicite velicine vagina. Ima nekih kojima je i 10cm ogroman zalogaj ali i onih kojima je 25cm sasvim potaman.

del boj

pre 8 godina

Evo vam jedan copy-paste edukativni tekst koji ima dodirnih tačaka sa temom…

"Potrebno je 7 sekundi da hrana dođe iz usta u želudac.
Dlaka kose može da podnese težinu od 3 kg.
Penis jednog muškarca je dugačak otprilike kao 3 puta njegov palac.
Bedrena kost je jača od cementa.
Žensko srce kuca brže od muškog.
Na svakom vašem stopalu ima oko 1000 milijardi bakterija.
Žene trepću dva puta češće od muškaraca.
Telo koristi 300 mišića samo da bi se održalo u ravnoteži kad stojite.
Žene su već pročitale ovu poruku.
Muškarci još mere palac…"

Edukacija

pre 8 godina

"mnogi vole da nose trenerke, pa se
jasnije vidi"
Ova nikad u zivotu nije imala muskarca, pritom im gleda u trenerke, a da jeste znala bi da postoje dve vrste penisa, mali koji se puno uveca i veliki koji se malo uveca, a na kraju oba mogu biti iste duzine :)

killa

pre 8 godina

Ne razumem ko radi ovakva istrazivanja i kakve su im namere pri njihovom sprovodjenju. Ne cini mi se da zene mere polni organ svog izabranika pre nego sto ga puste unutra. Postoji samo subjektivni utisak na osnovu vida i dodira u vreme cina. Svaka zena najvise voli taj "osecaj ispunjenosti" a to zavisi i od njega i od nje. Dakle, idealna velicina je ona koja odgovara njenoj velicini(jos u Kama Sutri zakljuceno), a idealan ljubavnik je onaj koji pored toga zna i da ga koristi.

Bird

pre 8 godina

Hahaha opet ova tema ne mogu da verujem prestanite nabijati komplekse mladim momcima pazi molim te 15cm se smatra malo a 17cm veliko znate li vi koliko je 2cm razlike to jedva da se i primeti ja kao musko da dam savet mislili vi da vam je mali ili velik nebitno bitno je da ga cesto koristite sto vas briga ako i nekoj ne odgovarate ima i onih kojima ste najbolji samo se potrudite da ga koristite sto cesce.

Mirjana

pre 8 godina

Meni je idealan polni organ muskarca Koji ne laze, ne vara I kog volim Kao I on mene. Takav mi je bas potaman, centimetri mogu da se nadoknade raznim stvarima I aktivnostima. Naravno, dobro bi bilo da su I cm zadovoljeni ali nije prioritet u odabiru

trla baba lan

pre 8 godina

U jednom našem filmu, poštar (mislim da je Diklić), ulazi u kafanu i pitaju ga sa jednog stola: da li je bolje da je veliki ili da je tehničar. On odogovara da je bolje da je tehničar. U glas sa sola stiže odgovor: Evo ga još jedan sa malim. Ko to zna, a žene se prave blesave :)

ESMA

pre 8 godina

sLATKO CU VAS NASMEJATI ,JER MENI ZA UZITAK NIJE BITNA VELICINA POLNOG ORGANA VEC SNAGA LJUBAVI.NAJISKRENIJE .POLNI ORGAN VOLJENOG MUSKARCA JE UVEK I NAJVECI I NAJLEPSI.SIGURNA SAM.

Baxuz

pre 8 godina

Kakav seksizam i objektifikacija muskaraca. Moramo da se izborimo za ravnopravnost i protiv matrijarhalne opresije. Pogledajte i ovaj sajt ima "super zena" a super muskarac ni u najavi. O obespravljeni muski rude hajde da uzvratimo udarac. Hajde da pravimo analize o dubini vagine.

Lost_Girl

pre 8 godina

Kažu da manje inteligentni muškarci imaju veći polni organ, što se u praksi nekad dokazuje (nisam baš detaljno ispitivala), ali mnogi vole da nose trenerke, pa se jasnije vidi. Meni je važniji sadržaj iz glave, nego iz donjeg veša, u principu samo je bitno da funkcioniše i da je čist.

Unity3D

pre 8 godina

Da doprinesem diskusiji na osnovu svog iskustva - svaka cura sa kojom sam bio, "na duze", kako kaze tekst, imala je problema sa mojom velicinom (koja je znatno preko ove idealne). "Jednovecernje" avanture su, do duse, pocinjale prijatnim iznenadjenjem, al' su problemi do kraja, ispostavljalo se, isti. Verujem da momcima koji imaju "problem" u kontra smeru, ovo zvuci banalno, ali meni je, najblaze receno, dosadilo. Nisam zensko ali, na osnovu iskustva sa zenama, mislim da je taj sesnaestocentimetarski kalibar prava mera :)

Zaljubljena zena

pre 8 godina

Najbolje je s onim za kojim sam luda. S kojim me puca hemija. To se ne desava cesto u zivotu. Da ti izmakne tlo pod nogama. I sad, treba da poverujem da ce mi drugi biti bolji ako ima veci ...teze malo.

Nije sve ni do nas

pre 8 godina

Ekstra, ne idem ispod 15, a kada mi se bas dopada osoba 18 dogura tako da meni ulepsase dan.

Problem je sto ce za par dana osvanuti tekst kako je 20cm minimum...

Kuki

pre 8 godina

Bili Bosanac Amerikanac i Nemac.I kaze Amerokanac: "Mi smo napravili avion, moze da primi pet hilhada putnika"! Kaze Nemac:"Sta nije to nista, mi smo napravili automobil ide brzinom 600 km na sat"! Kaze Bosanac:" Jedan moj drug iz Sarajeva ima onu stvar sedamdeset cm"! Posle nekog vremena kaze Amerikanac:" Ipak sam preterao, onaj nas avion ne moze da primi pet hiljada, nego samo dve hilhade putnika"!Nemac rece: "Pa i ja sam preterao nas automobil ne ide 600km na sat nego samo 400km na sat"!Kaze Bosanac:" I ja sam preterao, onaj moj drug nije iz Sarajeva, nego iz Tuzle"!

lale

pre 8 godina

Ovo mi je bezveze i sta je cilj, da se naprave kompleks?

jer ispada da sve zene imaju vaginu iste velicine (iste dubine i sirine)

pa naravno da ce devojci koja ima vecu vaginu odgovarati veci penis
a ona koja ima malu i usku njoj ne odgovara veliki jer bi je bolelo

Marija C.

pre 8 godina

@(lol, 11. februar 2016 13:30)

Starim Grcima je ideal lepote bio zlatni presek u perfektim proporcijama. Dakle sto manji polni organ to je njima bilo lepse telo. Sta su oni znali o bolestima i velicinama o kojima pati savremeni svet?

M

pre 8 godina

Moja uskoro bivša žena kaže da mi je mali sa 16.5 cm i 13 obim. Biću prvi u istoriji koji će je tužiti za klevetanje i dobiti odštetu, pa će da se češe kao da ima vaši.

moreplovac

pre 8 godina

Joj pa gde da nadjem još 3 cm.
Sve ste vi žene iste... znao sam.. pa sta sad da radim.. :) koji debili podtci.
E a kako se meri, gde stavite lenjir, odozgore, sa strane ili ispod?

Kingston

pre 8 godina

Ne znam što se ljudi opterećuju toliko kada stara izreka kaže "Dužina muškog polnog organa je bitna koliko i dužina ženskog srednjeg prsta" Ko razume, shvatiće

alban

pre 8 godina

Nema veze koliko je velik, vazna je forma penisa. Naprimer,ima onih duzih sa malim glavicima, dok ima onih manjij sa debljim glavicima, sto znaci da tu nema pravila, zavisi kako koja devojka voli, ali naravno da ja mislim da forma je najvaznija, a ne koliko je mali ili dug..

Lokna

pre 8 godina

Kako su odlucile? Gledanjem ili su morale svaki dobro da ispitaju? Meni su ovo smesna i neprofesionalna, a ujedno i tuzna istrazivanja. Meni je ovo istrazivanje kao kada u prodavnici moram kupiti sapun bez da ga mogu omirisati i na kozi osetiti. Pa izaberi vec jedan!

ljuxy

pre 8 godina

@18cm - A ti poznaješ žensko telo? Čim "znaš da sa 12cm nema šanse da se zadovolji" bih rekao da nemaš pojma i da mnogo gledaš porniće, i da ti je "poznavanje žena" uglavnom odatle.

Sasa

pre 8 godina

Inace uvek komentarisem kulturno, ali sada cu sebi dati oduska.
Ajdeeee da ga merimoooooooooooooo!! Ha Ha
Tema je potpuna glupost ljudi.
Zato sam ovako i napisao.

of brain wave (aka "telepatja"), haha

pre 8 godina

"...samo se potrudite da ga koristite sto cesce." (bird)
Ovo bi bilo bolje da ste im savetovali za mozak, hahaha

Inace, najbolji p... je onaj u voljenog coveka... A mom je toliki da me radi cak iz drugog grada ili drzave...

Djordje

pre 8 godina

Ovo je bilo statisticko ispitivanje i nadjeni su najcesci odgovori. Novinari, to ne znaci da je nesto bilo "jednoglasno". Jednoglasno bi bilo ako bi se sve ispitivane zene slozile oko iste velicine.

drvobradi

pre 8 godina

Cini mi se da ova istrazivanja mozda i nisu validna posto naucnici ne kazu kako su vrsili prikupljanje podataka, vec samo daju broj uzoraka. Ovde moze biti problem sto vecina zena zapravo ne zna odokativno da izmeri nesto, a sumnjam da idu okolo i necim mere penise. Npr. pitajte zene da pokazu rukama koliko iznosi 10cm, 20cm ili 1m i videcete sta je problem.

doktorka

pre 8 godina

Gospodo, nemojte se paliti. Po lekarskoj etici nama je zabranjeno da Vas deprimiramo, sramimo, bacamo u bedak... Nama koji se bavimo Vašim problemima, seksualnom disfunkcijom, lečenjem impotencije stvarno nam je glupo da Vam potvrdjujemo ono od čega i sami strepite. Isto kao što i Vi muškarci od dve iste, izabraćete onu koja ima veće grudi. Tako da svaka žena želi muškarca sa većim penisom. Jer mi žene baš dosta pričamo o tome, naravno ne pred Vama i zamisli ako nemamo materijal da to i dokažemo pred drugaricama na bazenu ili moru! Tada izbegavamo situacije da Vas vodimo gde se skida, bazen, more, sport... Ništa lepše nego kada nam drugarica izjavi: Jaooo... blago tebi, dobra mu budža u gaćama. Za seksualni užitak je bitnije da je debeo što više polni organ jer što je deblji više žulja i stimuliše vaginu dok ulazi i izlazi. Naravno da sa debljinom sama po sebi dolazi i dužina. Ali nije presudna. I naravno da Vam Vaše devojke ovo neće priznati da Vas ne povrede ali će SVE drugarice posle raskida znati da Vam je mali i da ste loši u krevetu. Tako da se ne palite i ne tešite... Ako već nemate batinu u gaćama (bar 18 cm), radite na sebi, na obrazovanju, na materijalnoj sigurnosti da bi se neka devojka zadržala baš na Vama i ne ode sa prvim kome se ocrtava dobra alatka ispod pantalona. Nikada, ali nikada nisam priznala svojim muškarcima kada me uhvate da skeniram pogledom muškarca a on to primeti. Lakše mi je da ga napravim ludim i bolesnikom nego da priznam i objašnjavam. Kako Vi muškarci gledate žene i maštate i analizirate, tako i mi žene ali se baš diskretno zadržimo u predelu polnog organa. Imam brdo projateljica i sve se slažu sa mnom. Ni jedna to nikada nebi priznala svome mužu, dečku.. Ima i žena sa malim grudima i žive svoj život kako-tako sa kompleksima. Tako i muškarci, kada ih devojka izbegava, ne javlja se na telefon, ide sa drugaricama da se vidi, ima puno posla, mora da uči, porodične obaveze... milion izmišljenih razloga... u ostalom, kada primetite da joj niste na prvom mestu, shvatite da je zbog toga jer niste obdareni i da je otvorena za nova poznanstva i da samo čeka priliku da Vas zameni. To može da se delimično nadomesti parama, ako ste imućni pa možete kvalitetno da joj nadomestite propušteno u spavaćoj sobi... Ali i to je kratkog daha. Znači svi Vi ispod 18 cm... neka Vam je Bog u pomoći.

Samo necural bajo moj!

pre 8 godina

@doktorka
Ako si ti doktorka onda sam ja Sveti Petar. Velicina u hladnom bazenu i velicina u erekciji su totalno razliciti pojmovi. U opustenom stanju moze da bude 5 cm pa da naraste na 15-20 cm. A takodje moze da bude 12 pa da naraste samo do 14, zavisi od coveka do coveka.

kit cat

pre 8 godina

Moj je prosečan ali me u zadnje vreme brine. Zbog jedne devojčice se svako malo budi i kada je ona tu i kada nije , ljubav šta li je?

ime nije vazno

pre 8 godina

Velicina je vazna, ali nije presudna. I cinjenica je da preveliki penis moze izazvati bol, narocito u nama omiljenoj pozi, a to je doggy. I tu ne pomazu lubrikanti. Tako da ja glasam za ljubav i mastu, a ne centimetre, jer kao sto negde vec napisah, ne zelim da brojevi uticu na moj zivot, narocito oni na koje nikako ne mogu da uticem.

XXL

pre 8 godina

Što bi rekli znači za "mir u kući" dovoljno je od 12cm do 16cm, a za svađu preko toga. Pa i nije puno 12, 13, 14, 15 i na kraju 16cm da se ne ode u "radnju" za još 1cm.

18cm

pre 8 godina

@dex

Vidi se da ne poznaješ žensko telo. To potenciranje o dužini i širini vagine je u neuzbudjenom stanju što svi uzimaju kao konačnu meru, ali prilikom uzbudjivanja vagina se proširi i 200% a ili prilagodjava muškom polnom organu. Da ti kažem da može da stane i 25cm ako se sve složi i prirodni lubrikant odradi svoje, za žene odnos sa obdarenim muškarcem ne može da bude bolan kao što neki ''stručnjaci'' tvrde...Ali ove brojke o 12cm su smešne, nema teorije da zadovoljiš ženu to je surova istina sa tom veličinom. Osim veličine, presudna je debljina jer na početku se bitka bije kod žena jer se tu nalazi 4000 nervnih završetaka. To trenje koje debiljina izaziva pravi vatromet njima....

Helena

pre 8 godina

Džabe santimi, ako nema minuta, if you know what I mean ;) Inače, meni je sasvim dovoljno 16 cm, sve preko - oči ispadaju, pogotovo ako je doggy style.

Tina

pre 8 godina

@ baxuz
Jaoj jadni vi muškarci. Vi kao ne marite da li su grudi jedinica ili trojka- četvorka i svejedno vam je dal je guza daska ili trcasta??? Ma bas ste ugroženi.

Genije i vozač bicikla... bez kočnica ;)!

pre 8 godina

Kako kažu u South Parku u epizodi pod nazivom TMI, istina jeste da nije bitna dužina... već dužina puta prečnik, plus težina kroz obim, podeljeno za uglom nagiba na kvadrat... evo ovde lepo formula:

https://www.youtube.com/watch?v=pa9YUDNHobE

Onda kad dobijete pravu vrednost pogledate da li ste zadovoljavate standard. Ako ne, onda morate kupiti neko što veće i skuplje vozilo, a ako ste po JUS-u onda za vas nema sekiracije.

ispran mozak

pre 8 godina

Istraživanje nije validno jer nije izvršeno na slučajnom uzorku. Jasno je da su se javljali samo oni sa pristojnom dužinom. Mi koji imamo velike (ok 50 cm) nismo učestvovali u anketi, što zbog stida, što zbog toga da ne kvarimo prosek nacije.

Denis

pre 8 godina

Muškarac kada se udvara ženi nije mi poznato da skida gaće i pokazuje svoj polni organ. Tek kada žena pristane na polni odnos "upoznaje" se i sa njegovim penisom, prema tome potpuno je nebitno kako izgleda i koliki je.

zeljko

pre 8 godina

moj je 37.2----samo sam ga merio toplomerom...hahahahahah.koje budalastine baljezgaju pa i zene vole da se hvale kako om tip ima budzu....moj je prosecan ali sam katkad imao problema sa ulaskom sto naravno i zavisi od zena da li su dovoljno ovlazile tako da sve u svemu mislim da je najbolje kad je unutra i u erekciji posle se vagina prilagodi njemu

bašjedobarčoček

pre 8 godina

ne razumem cemu osude cim neko kaze da ima poveci penis, pa nisu svi skraceni, devojka i ja smo uspeli iz petog puta samo zato sto mi je veci, i njoj je super i ne buni se, cak naprotiv, a i prosle partnerke su bile prezadovoljne
ajde sad osude...

Beograd na vodi i lebu

pre 8 godina

Po ovoj anketi skoro svi komentatori otpadaju posto navodno imaju od 17 do 25 cm. Niko nece da prizna da ima bednih 12-13 cm, ni ovako anonimno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo necural bajo moj!, 11. februar 2016 13:21)
Pa zar to postoji 12-13cm, kad je opušten, jel tako?

Milan

pre 8 godina

E jbg, ja imam 13-14 i siromašan sam i nisam lep pa vi sad vidite, a ni jedna mi se još nije smejala i sve su htele da se maze posle i rade svašta drugo i nisu prihvatale raskid lako kad mu dođe vreme...

Doktor M

pre 8 godina

Čitam komentare i obraćam se "doktorki", kojoj se već u prvoj rečenici vidi da ima komplekse i da bi volela da je STVARNO doktor ili neko čije bi se mišljenje poštovalo. Prvo reč "Vam" se koristi kada se obraćaš nekom lično, iz poštovanja, a množini iliti širokoj masi sa malim slovom "vi". Pošto sa njoj sličnim drugaricama, klasičnim umišljenim ribama,misli da je kod muškaraca u kupaćem, isto kao i kod žena... što ti je u izlogu...to ti je?! Doktorice... to nije mišić biceps, ticeps... to bi trebala da znaš, to je sunđerasto prokrvljeno tkivo! Može spušten biti potpuni "filozof", povučen u sebe, a u erekciji da se barem upetostruči, ili da sa neke veće dužine, samo se ukruti ili poraste samo centimetar-dva. Tako da šta ti ništa ne znaš o "BUDŽI" u gaćama. Moj rodjeni brat i ja smo klasični primeri oba ekstremna slučaja. U "hladnoj vodi" meni je tri puta manji od njegovog, a u erekciji moj neki cm duži! i to nismo izolovani slučajevi, tako je kod dosta ljudi!Toliko o anatomiji!

udata

pre 8 godina

Bila sam i sa muškarcem koji je izuzetno obdaren, ali sam se udala za onog sa malim jer mi je odgovarao u svim životnim oblastima, kao partner, prijatelj, ali je i kao ljubavnik izuzetan. Talentovaniji je od onog sa velikim jedno milion puta, a i trudi se, valjda zbog "nedostatka".
Ipak, iako sam udata za njega, moram reći da mi je seks sa muškarcem kome je veći prosto bio bolji. Jednostavno, taj osećaj ispunjenosti ne umem da objasnim, to je jako prijatno za ženu kad je uzbuđena. Nisam se pokajala, da ne pomislite, muža ne bih menjala ni za koga, ali prosto - veći je bolji, meni bar :)

Paralela bi bila da je muškarcu lepše kad žena ima veće grudi nego kad ih nema uopšte, iako je voli najviše na svetu. To je nekako prirodna stvar za ljude oba pola, to su name neke urođene karakteristike, šta znam...

праведник

pre 8 godina

ja sam vec sredovecan,prosecnog organa oko 14-15 cm. iz svog ne malog iskustva,to je zenama uglavnom premalo,i neke su mi to i otvoreno govorile.tvrdim da sam neke lepe zene izgubio samo zbog toga.dakle,po meni,minimum 18 cm je potrebno.,jednom sam zajedno sa kumom bio sa 2 zene,mene nisu ni osetile,a na njegovih 18-19 cm padanje u trans,pa prevrcu ocima,mumlaju od srece...prosto napadaju na onu stvar.

Lost_Girl

pre 8 godina

@Edukacija
Neko ko ne kapira ironiju spada u kategoriju manje inteligentnih ljudi, tako da verujem da i Vi imate čime da se pohvalite.
Inače, znam za tu pojavu, hoće da se skupi od hladnoće, kad je baš baš hladno, a nekima i kad nije mnogo hladno.

Tanja

pre 8 godina

Velicina sama po sebi nije toliko vazna. Sve se moze resiti ako su ljudi normalni i pametni. Problem je ako muskarac pravi dramu oko toga, odn. ako se razviju odredjeni kompleksi. Nastaje potreba za kompenzacijom, manjak samopouzdanja, a sve to moze biti razlog za losu vezu.

Naravno, postoje zene koje ne mogu da zamisle da budu s nekim kome je penis mali, pa cak i prosecan. Sva sreca za muskarce je da su one u manjini, kao sto su u manjini i oni muskarci ciji je penis po svojim specifikacijama natprosecan.
Mozda se varam, ali izgleda da su se u komentarima uglavnom javili upravo ovi "natprosecni" :)

опа

pre 8 godina

Значи имам удеалну величину и за једне и за друге па г'ђице и г'ђе извол'те !!!

Neko se pravi blesav

pre 8 godina

Što se mene tiče, postoje dve kategorije - Sviđa mi se i Ne sviđa mi se. Kriterijumi za procenu su krajnje nepredvidivi, pa u koju se upadne.

Dragance 5

pre 8 godina

Ja ne znam kako vi svi dramite i dozvoljavate sebi da vam brojevi pomute mozak. Ja nisam nesto bogat niti uspesan a opet imam redovan sex i relativno cesto menjam partnerke iako mojih 9cm nije ni blizu ovih 16. Pa opet sve mi ide sasvim normalno :)

LawAndOrder

pre 8 godina

Na konto doktorke, jedna prica od pre dvadesetak godina: Mene je jedan urolog zafrkavao pred medicinskom sestrom, istini za volju i ja sam hteo da se zafrkavam na svoj racun posto sto od straha, sto od hladne ordinacije - jedva sam ga nasao. Ali ono sto macho urolog nije znao, a ja sam se grizao za jezik da ne izgovorim, je da sam od njegove cerke zaradio povredu i da sam sa njom prvi put doziveo da devojka padne u nesvest tokom orgazma. Verovali ili ne ovo je potpuno istinita prica.

Micko

pre 8 godina

" Svakoj od njih prikazano je 33 „modela“ muškog polnog organa u veličinama od 10 do 21.5 cm "
Kako su ustanovile odgovarajuci model? Mislim to je sve lepo u teoriji, par cm gore, dole, ali praksa, sta kaze?

17cm

pre 8 godina

Za snimanje pornića, minimum je 17cm, ali je poželjno makar 20cm.
Naravno bitan je i obim, ali nijedna do sada se nije žalila na mojih...

18" rims

pre 8 godina

@Bird

Brale, primjeti se kada staviš zimske 17ke felge umjesto ljetnih 18ki, a da se ne primjeti razlika od 2cm tamo dole :)
1inč=2,54cm

didi

pre 8 godina

Ajd sve, ali 12cm? Pa kako li se to cudo koristi? Bas su snizile kriterijum. Ali bitniji je obim, a i da radi. Suska se medju zenskim svetom da duzi cesto zakazu...

bobi

pre 8 godina

Sta reci, prica mi "obdareni lik" za jednog u CH, matori bogat sa malim spusti se sa brda ode u javnu kucu, pricala mu jedna njegova "prijateljica". Dolazi im jednom sedmicno one ga zadovolje on im ostavi dobru napojnicu, jedva ga cekaju da dodje sledeci put.A ovaj obdareni sto mi prica kaze "koji car".

doktorka

pre 8 godina

Gospodo, nemojte se paliti. Po lekarskoj etici nama je zabranjeno da Vas deprimiramo, sramimo, bacamo u bedak... Nama koji se bavimo Vašim problemima, seksualnom disfunkcijom, lečenjem impotencije stvarno nam je glupo da Vam potvrdjujemo ono od čega i sami strepite. Isto kao što i Vi muškarci od dve iste, izabraćete onu koja ima veće grudi. Tako da svaka žena želi muškarca sa većim penisom. Jer mi žene baš dosta pričamo o tome, naravno ne pred Vama i zamisli ako nemamo materijal da to i dokažemo pred drugaricama na bazenu ili moru! Tada izbegavamo situacije da Vas vodimo gde se skida, bazen, more, sport... Ništa lepše nego kada nam drugarica izjavi: Jaooo... blago tebi, dobra mu budža u gaćama. Za seksualni užitak je bitnije da je debeo što više polni organ jer što je deblji više žulja i stimuliše vaginu dok ulazi i izlazi. Naravno da sa debljinom sama po sebi dolazi i dužina. Ali nije presudna. I naravno da Vam Vaše devojke ovo neće priznati da Vas ne povrede ali će SVE drugarice posle raskida znati da Vam je mali i da ste loši u krevetu. Tako da se ne palite i ne tešite... Ako već nemate batinu u gaćama (bar 18 cm), radite na sebi, na obrazovanju, na materijalnoj sigurnosti da bi se neka devojka zadržala baš na Vama i ne ode sa prvim kome se ocrtava dobra alatka ispod pantalona. Nikada, ali nikada nisam priznala svojim muškarcima kada me uhvate da skeniram pogledom muškarca a on to primeti. Lakše mi je da ga napravim ludim i bolesnikom nego da priznam i objašnjavam. Kako Vi muškarci gledate žene i maštate i analizirate, tako i mi žene ali se baš diskretno zadržimo u predelu polnog organa. Imam brdo projateljica i sve se slažu sa mnom. Ni jedna to nikada nebi priznala svome mužu, dečku.. Ima i žena sa malim grudima i žive svoj život kako-tako sa kompleksima. Tako i muškarci, kada ih devojka izbegava, ne javlja se na telefon, ide sa drugaricama da se vidi, ima puno posla, mora da uči, porodične obaveze... milion izmišljenih razloga... u ostalom, kada primetite da joj niste na prvom mestu, shvatite da je zbog toga jer niste obdareni i da je otvorena za nova poznanstva i da samo čeka priliku da Vas zameni. To može da se delimično nadomesti parama, ako ste imućni pa možete kvalitetno da joj nadomestite propušteno u spavaćoj sobi... Ali i to je kratkog daha. Znači svi Vi ispod 18 cm... neka Vam je Bog u pomoći.

bašjedobarčoček

pre 8 godina

ne razumem cemu osude cim neko kaze da ima poveci penis, pa nisu svi skraceni, devojka i ja smo uspeli iz petog puta samo zato sto mi je veci, i njoj je super i ne buni se, cak naprotiv, a i prosle partnerke su bile prezadovoljne
ajde sad osude...

18cm

pre 8 godina

@dex

Vidi se da ne poznaješ žensko telo. To potenciranje o dužini i širini vagine je u neuzbudjenom stanju što svi uzimaju kao konačnu meru, ali prilikom uzbudjivanja vagina se proširi i 200% a ili prilagodjava muškom polnom organu. Da ti kažem da može da stane i 25cm ako se sve složi i prirodni lubrikant odradi svoje, za žene odnos sa obdarenim muškarcem ne može da bude bolan kao što neki ''stručnjaci'' tvrde...Ali ove brojke o 12cm su smešne, nema teorije da zadovoljiš ženu to je surova istina sa tom veličinom. Osim veličine, presudna je debljina jer na početku se bitka bije kod žena jer se tu nalazi 4000 nervnih završetaka. To trenje koje debiljina izaziva pravi vatromet njima....

Malo zakeralo

pre 8 godina

Ajmo sada u komentarima jednu kontra-analizu: Muskarci, koja velicina grudi je najbolja kod stalne partnerke, a koja za avanturu za jednu noc?

праведник

pre 8 godina

ja sam vec sredovecan,prosecnog organa oko 14-15 cm. iz svog ne malog iskustva,to je zenama uglavnom premalo,i neke su mi to i otvoreno govorile.tvrdim da sam neke lepe zene izgubio samo zbog toga.dakle,po meni,minimum 18 cm je potrebno.,jednom sam zajedno sa kumom bio sa 2 zene,mene nisu ni osetile,a na njegovih 18-19 cm padanje u trans,pa prevrcu ocima,mumlaju od srece...prosto napadaju na onu stvar.

ESMA

pre 8 godina

sLATKO CU VAS NASMEJATI ,JER MENI ZA UZITAK NIJE BITNA VELICINA POLNOG ORGANA VEC SNAGA LJUBAVI.NAJISKRENIJE .POLNI ORGAN VOLJENOG MUSKARCA JE UVEK I NAJVECI I NAJLEPSI.SIGURNA SAM.

Lost_Girl

pre 8 godina

Kažu da manje inteligentni muškarci imaju veći polni organ, što se u praksi nekad dokazuje (nisam baš detaljno ispitivala), ali mnogi vole da nose trenerke, pa se jasnije vidi. Meni je važniji sadržaj iz glave, nego iz donjeg veša, u principu samo je bitno da funkcioniše i da je čist.

Baxuz

pre 8 godina

Kakav seksizam i objektifikacija muskaraca. Moramo da se izborimo za ravnopravnost i protiv matrijarhalne opresije. Pogledajte i ovaj sajt ima "super zena" a super muskarac ni u najavi. O obespravljeni muski rude hajde da uzvratimo udarac. Hajde da pravimo analize o dubini vagine.

dex

pre 8 godina

Ovi naucnici nikako da shvate da postoje razlicite velicine vagina. Ima nekih kojima je i 10cm ogroman zalogaj ali i onih kojima je 25cm sasvim potaman.

Edukacija

pre 8 godina

"mnogi vole da nose trenerke, pa se
jasnije vidi"
Ova nikad u zivotu nije imala muskarca, pritom im gleda u trenerke, a da jeste znala bi da postoje dve vrste penisa, mali koji se puno uveca i veliki koji se malo uveca, a na kraju oba mogu biti iste duzine :)

Tina

pre 8 godina

@ baxuz
Jaoj jadni vi muškarci. Vi kao ne marite da li su grudi jedinica ili trojka- četvorka i svejedno vam je dal je guza daska ili trcasta??? Ma bas ste ugroženi.

Bird

pre 8 godina

Hahaha opet ova tema ne mogu da verujem prestanite nabijati komplekse mladim momcima pazi molim te 15cm se smatra malo a 17cm veliko znate li vi koliko je 2cm razlike to jedva da se i primeti ja kao musko da dam savet mislili vi da vam je mali ili velik nebitno bitno je da ga cesto koristite sto vas briga ako i nekoj ne odgovarate ima i onih kojima ste najbolji samo se potrudite da ga koristite sto cesce.

Nije sve ni do nas

pre 8 godina

Ekstra, ne idem ispod 15, a kada mi se bas dopada osoba 18 dogura tako da meni ulepsase dan.

Problem je sto ce za par dana osvanuti tekst kako je 20cm minimum...

trla baba lan

pre 8 godina

U jednom našem filmu, poštar (mislim da je Diklić), ulazi u kafanu i pitaju ga sa jednog stola: da li je bolje da je veliki ili da je tehničar. On odogovara da je bolje da je tehničar. U glas sa sola stiže odgovor: Evo ga još jedan sa malim. Ko to zna, a žene se prave blesave :)

Unity3D

pre 8 godina

Da doprinesem diskusiji na osnovu svog iskustva - svaka cura sa kojom sam bio, "na duze", kako kaze tekst, imala je problema sa mojom velicinom (koja je znatno preko ove idealne). "Jednovecernje" avanture su, do duse, pocinjale prijatnim iznenadjenjem, al' su problemi do kraja, ispostavljalo se, isti. Verujem da momcima koji imaju "problem" u kontra smeru, ovo zvuci banalno, ali meni je, najblaze receno, dosadilo. Nisam zensko ali, na osnovu iskustva sa zenama, mislim da je taj sesnaestocentimetarski kalibar prava mera :)

Samo necural bajo moj!

pre 8 godina

Po ovoj anketi skoro svi komentatori otpadaju posto navodno imaju od 17 do 25 cm. Niko nece da prizna da ima bednih 12-13 cm, ni ovako anonimno.

Mirjana

pre 8 godina

Meni je idealan polni organ muskarca Koji ne laze, ne vara I kog volim Kao I on mene. Takav mi je bas potaman, centimetri mogu da se nadoknade raznim stvarima I aktivnostima. Naravno, dobro bi bilo da su I cm zadovoljeni ali nije prioritet u odabiru

didi

pre 8 godina

Ajd sve, ali 12cm? Pa kako li se to cudo koristi? Bas su snizile kriterijum. Ali bitniji je obim, a i da radi. Suska se medju zenskim svetom da duzi cesto zakazu...

Marija C.

pre 8 godina

@(lol, 11. februar 2016 13:30)

Starim Grcima je ideal lepote bio zlatni presek u perfektim proporcijama. Dakle sto manji polni organ to je njima bilo lepse telo. Sta su oni znali o bolestima i velicinama o kojima pati savremeni svet?

Lokna

pre 8 godina

Kako su odlucile? Gledanjem ili su morale svaki dobro da ispitaju? Meni su ovo smesna i neprofesionalna, a ujedno i tuzna istrazivanja. Meni je ovo istrazivanje kao kada u prodavnici moram kupiti sapun bez da ga mogu omirisati i na kozi osetiti. Pa izaberi vec jedan!

alban

pre 8 godina

Nema veze koliko je velik, vazna je forma penisa. Naprimer,ima onih duzih sa malim glavicima, dok ima onih manjij sa debljim glavicima, sto znaci da tu nema pravila, zavisi kako koja devojka voli, ali naravno da ja mislim da forma je najvaznija, a ne koliko je mali ili dug..

lale

pre 8 godina

Ovo mi je bezveze i sta je cilj, da se naprave kompleks?

jer ispada da sve zene imaju vaginu iste velicine (iste dubine i sirine)

pa naravno da ce devojci koja ima vecu vaginu odgovarati veci penis
a ona koja ima malu i usku njoj ne odgovara veliki jer bi je bolelo

Kingston

pre 8 godina

Ne znam što se ljudi opterećuju toliko kada stara izreka kaže "Dužina muškog polnog organa je bitna koliko i dužina ženskog srednjeg prsta" Ko razume, shvatiće

moreplovac

pre 8 godina

Joj pa gde da nadjem još 3 cm.
Sve ste vi žene iste... znao sam.. pa sta sad da radim.. :) koji debili podtci.
E a kako se meri, gde stavite lenjir, odozgore, sa strane ili ispod?

M

pre 8 godina

Moja uskoro bivša žena kaže da mi je mali sa 16.5 cm i 13 obim. Biću prvi u istoriji koji će je tužiti za klevetanje i dobiti odštetu, pa će da se češe kao da ima vaši.

drvobradi

pre 8 godina

Cini mi se da ova istrazivanja mozda i nisu validna posto naucnici ne kazu kako su vrsili prikupljanje podataka, vec samo daju broj uzoraka. Ovde moze biti problem sto vecina zena zapravo ne zna odokativno da izmeri nesto, a sumnjam da idu okolo i necim mere penise. Npr. pitajte zene da pokazu rukama koliko iznosi 10cm, 20cm ili 1m i videcete sta je problem.

Beograd na vodi i lebu

pre 8 godina

Po ovoj anketi skoro svi komentatori otpadaju posto navodno imaju od 17 do 25 cm. Niko nece da prizna da ima bednih 12-13 cm, ni ovako anonimno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo necural bajo moj!, 11. februar 2016 13:21)
Pa zar to postoji 12-13cm, kad je opušten, jel tako?

Sasa

pre 8 godina

Inace uvek komentarisem kulturno, ali sada cu sebi dati oduska.
Ajdeeee da ga merimoooooooooooooo!! Ha Ha
Tema je potpuna glupost ljudi.
Zato sam ovako i napisao.

of brain wave (aka "telepatja"), haha

pre 8 godina

"...samo se potrudite da ga koristite sto cesce." (bird)
Ovo bi bilo bolje da ste im savetovali za mozak, hahaha

Inace, najbolji p... je onaj u voljenog coveka... A mom je toliki da me radi cak iz drugog grada ili drzave...

killa

pre 8 godina

Ne razumem ko radi ovakva istrazivanja i kakve su im namere pri njihovom sprovodjenju. Ne cini mi se da zene mere polni organ svog izabranika pre nego sto ga puste unutra. Postoji samo subjektivni utisak na osnovu vida i dodira u vreme cina. Svaka zena najvise voli taj "osecaj ispunjenosti" a to zavisi i od njega i od nje. Dakle, idealna velicina je ona koja odgovara njenoj velicini(jos u Kama Sutri zakljuceno), a idealan ljubavnik je onaj koji pored toga zna i da ga koristi.

del boj

pre 8 godina

Evo vam jedan copy-paste edukativni tekst koji ima dodirnih tačaka sa temom…

"Potrebno je 7 sekundi da hrana dođe iz usta u želudac.
Dlaka kose može da podnese težinu od 3 kg.
Penis jednog muškarca je dugačak otprilike kao 3 puta njegov palac.
Bedrena kost je jača od cementa.
Žensko srce kuca brže od muškog.
Na svakom vašem stopalu ima oko 1000 milijardi bakterija.
Žene trepću dva puta češće od muškaraca.
Telo koristi 300 mišića samo da bi se održalo u ravnoteži kad stojite.
Žene su već pročitale ovu poruku.
Muškarci još mere palac…"

Kuki

pre 8 godina

Bili Bosanac Amerikanac i Nemac.I kaze Amerokanac: "Mi smo napravili avion, moze da primi pet hilhada putnika"! Kaze Nemac:"Sta nije to nista, mi smo napravili automobil ide brzinom 600 km na sat"! Kaze Bosanac:" Jedan moj drug iz Sarajeva ima onu stvar sedamdeset cm"! Posle nekog vremena kaze Amerikanac:" Ipak sam preterao, onaj nas avion ne moze da primi pet hiljada, nego samo dve hilhade putnika"!Nemac rece: "Pa i ja sam preterao nas automobil ne ide 600km na sat nego samo 400km na sat"!Kaze Bosanac:" I ja sam preterao, onaj moj drug nije iz Sarajeva, nego iz Tuzle"!

Zaljubljena zena

pre 8 godina

Najbolje je s onim za kojim sam luda. S kojim me puca hemija. To se ne desava cesto u zivotu. Da ti izmakne tlo pod nogama. I sad, treba da poverujem da ce mi drugi biti bolji ako ima veci ...teze malo.

XXL

pre 8 godina

Što bi rekli znači za "mir u kući" dovoljno je od 12cm do 16cm, a za svađu preko toga. Pa i nije puno 12, 13, 14, 15 i na kraju 16cm da se ne ode u "radnju" za još 1cm.

Djordje

pre 8 godina

Ovo je bilo statisticko ispitivanje i nadjeni su najcesci odgovori. Novinari, to ne znaci da je nesto bilo "jednoglasno". Jednoglasno bi bilo ako bi se sve ispitivane zene slozile oko iste velicine.

ime nije vazno

pre 8 godina

Velicina je vazna, ali nije presudna. I cinjenica je da preveliki penis moze izazvati bol, narocito u nama omiljenoj pozi, a to je doggy. I tu ne pomazu lubrikanti. Tako da ja glasam za ljubav i mastu, a ne centimetre, jer kao sto negde vec napisah, ne zelim da brojevi uticu na moj zivot, narocito oni na koje nikako ne mogu da uticem.

Milan

pre 8 godina

E jbg, ja imam 13-14 i siromašan sam i nisam lep pa vi sad vidite, a ni jedna mi se još nije smejala i sve su htele da se maze posle i rade svašta drugo i nisu prihvatale raskid lako kad mu dođe vreme...

Dragance 5

pre 8 godina

Ja ne znam kako vi svi dramite i dozvoljavate sebi da vam brojevi pomute mozak. Ja nisam nesto bogat niti uspesan a opet imam redovan sex i relativno cesto menjam partnerke iako mojih 9cm nije ni blizu ovih 16. Pa opet sve mi ide sasvim normalno :)

udata

pre 8 godina

Bila sam i sa muškarcem koji je izuzetno obdaren, ali sam se udala za onog sa malim jer mi je odgovarao u svim životnim oblastima, kao partner, prijatelj, ali je i kao ljubavnik izuzetan. Talentovaniji je od onog sa velikim jedno milion puta, a i trudi se, valjda zbog "nedostatka".
Ipak, iako sam udata za njega, moram reći da mi je seks sa muškarcem kome je veći prosto bio bolji. Jednostavno, taj osećaj ispunjenosti ne umem da objasnim, to je jako prijatno za ženu kad je uzbuđena. Nisam se pokajala, da ne pomislite, muža ne bih menjala ni za koga, ali prosto - veći je bolji, meni bar :)

Paralela bi bila da je muškarcu lepše kad žena ima veće grudi nego kad ih nema uopšte, iako je voli najviše na svetu. To je nekako prirodna stvar za ljude oba pola, to su name neke urođene karakteristike, šta znam...

kit cat

pre 8 godina

Moj je prosečan ali me u zadnje vreme brine. Zbog jedne devojčice se svako malo budi i kada je ona tu i kada nije , ljubav šta li je?

LawAndOrder

pre 8 godina

Na konto doktorke, jedna prica od pre dvadesetak godina: Mene je jedan urolog zafrkavao pred medicinskom sestrom, istini za volju i ja sam hteo da se zafrkavam na svoj racun posto sto od straha, sto od hladne ordinacije - jedva sam ga nasao. Ali ono sto macho urolog nije znao, a ja sam se grizao za jezik da ne izgovorim, je da sam od njegove cerke zaradio povredu i da sam sa njom prvi put doziveo da devojka padne u nesvest tokom orgazma. Verovali ili ne ovo je potpuno istinita prica.

ljuxy

pre 8 godina

@18cm - A ti poznaješ žensko telo? Čim "znaš da sa 12cm nema šanse da se zadovolji" bih rekao da nemaš pojma i da mnogo gledaš porniće, i da ti je "poznavanje žena" uglavnom odatle.

18" rims

pre 8 godina

@Bird

Brale, primjeti se kada staviš zimske 17ke felge umjesto ljetnih 18ki, a da se ne primjeti razlika od 2cm tamo dole :)
1inč=2,54cm

опа

pre 8 godina

Значи имам удеалну величину и за једне и за друге па г'ђице и г'ђе извол'те !!!

Micko

pre 8 godina

" Svakoj od njih prikazano je 33 „modela“ muškog polnog organa u veličinama od 10 do 21.5 cm "
Kako su ustanovile odgovarajuci model? Mislim to je sve lepo u teoriji, par cm gore, dole, ali praksa, sta kaze?

17cm

pre 8 godina

Za snimanje pornića, minimum je 17cm, ali je poželjno makar 20cm.
Naravno bitan je i obim, ali nijedna do sada se nije žalila na mojih...

ispran mozak

pre 8 godina

Istraživanje nije validno jer nije izvršeno na slučajnom uzorku. Jasno je da su se javljali samo oni sa pristojnom dužinom. Mi koji imamo velike (ok 50 cm) nismo učestvovali u anketi, što zbog stida, što zbog toga da ne kvarimo prosek nacije.

bobi

pre 8 godina

Sta reci, prica mi "obdareni lik" za jednog u CH, matori bogat sa malim spusti se sa brda ode u javnu kucu, pricala mu jedna njegova "prijateljica". Dolazi im jednom sedmicno one ga zadovolje on im ostavi dobru napojnicu, jedva ga cekaju da dodje sledeci put.A ovaj obdareni sto mi prica kaze "koji car".

Lost_Girl

pre 8 godina

@Edukacija
Neko ko ne kapira ironiju spada u kategoriju manje inteligentnih ljudi, tako da verujem da i Vi imate čime da se pohvalite.
Inače, znam za tu pojavu, hoće da se skupi od hladnoće, kad je baš baš hladno, a nekima i kad nije mnogo hladno.

zeljko

pre 8 godina

moj je 37.2----samo sam ga merio toplomerom...hahahahahah.koje budalastine baljezgaju pa i zene vole da se hvale kako om tip ima budzu....moj je prosecan ali sam katkad imao problema sa ulaskom sto naravno i zavisi od zena da li su dovoljno ovlazile tako da sve u svemu mislim da je najbolje kad je unutra i u erekciji posle se vagina prilagodi njemu

Samo necural bajo moj!

pre 8 godina

@doktorka
Ako si ti doktorka onda sam ja Sveti Petar. Velicina u hladnom bazenu i velicina u erekciji su totalno razliciti pojmovi. U opustenom stanju moze da bude 5 cm pa da naraste na 15-20 cm. A takodje moze da bude 12 pa da naraste samo do 14, zavisi od coveka do coveka.

Tanja

pre 8 godina

Velicina sama po sebi nije toliko vazna. Sve se moze resiti ako su ljudi normalni i pametni. Problem je ako muskarac pravi dramu oko toga, odn. ako se razviju odredjeni kompleksi. Nastaje potreba za kompenzacijom, manjak samopouzdanja, a sve to moze biti razlog za losu vezu.

Naravno, postoje zene koje ne mogu da zamisle da budu s nekim kome je penis mali, pa cak i prosecan. Sva sreca za muskarce je da su one u manjini, kao sto su u manjini i oni muskarci ciji je penis po svojim specifikacijama natprosecan.
Mozda se varam, ali izgleda da su se u komentarima uglavnom javili upravo ovi "natprosecni" :)

Denis

pre 8 godina

Muškarac kada se udvara ženi nije mi poznato da skida gaće i pokazuje svoj polni organ. Tek kada žena pristane na polni odnos "upoznaje" se i sa njegovim penisom, prema tome potpuno je nebitno kako izgleda i koliki je.

Genije i vozač bicikla... bez kočnica ;)!

pre 8 godina

Kako kažu u South Parku u epizodi pod nazivom TMI, istina jeste da nije bitna dužina... već dužina puta prečnik, plus težina kroz obim, podeljeno za uglom nagiba na kvadrat... evo ovde lepo formula:

https://www.youtube.com/watch?v=pa9YUDNHobE

Onda kad dobijete pravu vrednost pogledate da li ste zadovoljavate standard. Ako ne, onda morate kupiti neko što veće i skuplje vozilo, a ako ste po JUS-u onda za vas nema sekiracije.

Helena

pre 8 godina

Džabe santimi, ako nema minuta, if you know what I mean ;) Inače, meni je sasvim dovoljno 16 cm, sve preko - oči ispadaju, pogotovo ako je doggy style.

Neko se pravi blesav

pre 8 godina

Što se mene tiče, postoje dve kategorije - Sviđa mi se i Ne sviđa mi se. Kriterijumi za procenu su krajnje nepredvidivi, pa u koju se upadne.

Doktor M

pre 8 godina

Čitam komentare i obraćam se "doktorki", kojoj se već u prvoj rečenici vidi da ima komplekse i da bi volela da je STVARNO doktor ili neko čije bi se mišljenje poštovalo. Prvo reč "Vam" se koristi kada se obraćaš nekom lično, iz poštovanja, a množini iliti širokoj masi sa malim slovom "vi". Pošto sa njoj sličnim drugaricama, klasičnim umišljenim ribama,misli da je kod muškaraca u kupaćem, isto kao i kod žena... što ti je u izlogu...to ti je?! Doktorice... to nije mišić biceps, ticeps... to bi trebala da znaš, to je sunđerasto prokrvljeno tkivo! Može spušten biti potpuni "filozof", povučen u sebe, a u erekciji da se barem upetostruči, ili da sa neke veće dužine, samo se ukruti ili poraste samo centimetar-dva. Tako da šta ti ništa ne znaš o "BUDŽI" u gaćama. Moj rodjeni brat i ja smo klasični primeri oba ekstremna slučaja. U "hladnoj vodi" meni je tri puta manji od njegovog, a u erekciji moj neki cm duži! i to nismo izolovani slučajevi, tako je kod dosta ljudi!Toliko o anatomiji!