Nikada nije imala seks: Ovako izgleda život u potpunom celibatu

Četvrtak, 23.07.2015.

12:35

Izvor: stil.kurir.rs

Nikada nije imala seks: Ovako izgleda život u potpunom celibatu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Kurtko Bejn

pre 8 godina

Kao da se neko ponosi sto nikada nije probao kinesku hranu. Nije nevinost nesto od cega imas koristi niti je seks nekakav bauk i prljavstina. Moja filozofija je - probaj pa odluci da li ti se svidja ili ne.

Lu

pre 8 godina

Svi glorifikuju seks, dok je njoj bitnija religija, a bila je zaljubljena u devojke u homoseksualce?! Pa, ne znam. Nesto se tu meni ne uklapa...

dr mr

pre 8 godina

@bivsa usedelica "Ova devojka ne zna sta prica."

Prvo ste negirali sve njene stavove, i njena uverenja. Istakli svoja kao ispravna. A onda nju nazvali narcisom. Nema ona problem u glavi. Imate vi koji osudjujete. I znate sta je dobro za nju bolje od nje same. To su njeni stavovi, njena razmisljanja. Ako sama kaze da ne voli nekog dovoljno da bi imala odnos, to je njena stvar. Ako je njok dobro u vezi bez odnosa to je opet njena stvar. Vi imate svoje stavove koji bi njoj mozda bili smesni. I nacin na koji ste se potpisali govori da nemate ni gram samopouzdanja, i da pricom ja ovo, ja ono, samo pokusavate da nadomestite to sto nemate.

realno

pre 8 godina

@AlchemyDreamer Kakav to savet dajes devojkama? Cak i ako su iskusne da glume da nisu jer ce ih partner vise postovati? Evo im moj savet, od kompleksasa koji ne ume da se nosi sa tim da ste imali zivot pre njega bezite koliko vas noge nose.

dule dule

pre 8 godina

@dusan "lujka sto za dvadeset jednu godinu nije nasla nekog sa kime bi bila intimna"

Ako si tinejdzer, onda razumem ovaj komentar, dete, pa ne znas, ako si stariji, u problemu si sa stavovima, zivotom, zreloscu.

XYZ

pre 8 godina

Iskreni, kazes da si vodio ljubav sa preko 60 zena za 9 godina. Ajde da uzmemo da ih je bilo 65. Onda izlazi da si vodio ljubav otprilike sa 1 zenom na svakih mesec I po. I tako 9 godina bez prestanka. I to sve u periodu od 27-36, dakle kada bi trebalo bi da si zaposlen, da privredjujes. Ako si osam sati na poslu, ne znam kada stizes sve to, da svakog meseca odvuces drugu zenu u krevet, plus obaveze na poslu, plus vreme na forumima......Na stranu sto nije pristojno hvaliti se takvim uspesima, ovi tvoji ne izgledaju bas realno. Osim ako nije u pitanju placeni sex, razume se, ali onda to treba posteno I reci. Bez ljutnje!

Odi

pre 8 godina

@Wizard

Ista stvar samo ja imam 35 godina a isto bez iskustva na svim tim poljima. Ali mene toga nije sramota i nemam neki problem da to nekome kažem, sve moje iole bliskije društvo zna za to jer mi to nije problem, nekim djevojkama sa kojima sam se malo družio sam bez problema rekao i reakcije nisu bile nimalo loše, samo su željele da čuju zašto je tako, kad bih objasnio mogle su da razumiju. Ne vidim ni jedan razlog zašto bi to bilo dobro kriti od potencijalnog partnera a vidim ih mnogo zašto je bolje reći (uključujući i to da će pobjeći ako mu to smeta). Nikako ne razumijem osobe koje imaju 20-tak godina i lažu da su još nevini jer ih je sramota. Mene nije neka posebna sramota sa 35 godina, ali se ni ne ponosim time, prosto je tako ispalo iz ovih i onih razloga, nije da sam želio da bude tako. Ali me sve to nimalo ne brine i nisam opterećen sa tim. Oni koji nisu probali seks ne znaju šta propuštaju ali baš zato njima to i ne pada toliko teško, jer ne znaju kako je to. Koliko sam ja vidio seksom su mnogo opterećeniji oni koji su ga probali, jer su se oni "navukli". Ovo ne govorim sa negativne strane, taman posla, nego samo kao objašnjenje. Kao kad probaš neku egzotičnu voćku iz Indonezije, kad si je probao želiš je još ako ti se svidjela a neko ko je nikad nije probao neće patiti za tim jer ni ne zna kakva je ona pa nije opterećen. Tako da je ovo "ne znate šta propuštate" sasvim tačno, ali je to ujedno olakšavajuća okolnost.

Odi

pre 8 godina

I da dodam, ne slažem se da bi neiskustvo u većim godinama bilo odbojno za svaku djevojku, ima njih kojima bi bilo itekako privlačno da nekome budu prve i da ga baš one uče, da baš sa njima sve po prvi put doživi. Ali najvažnija je emotivna veza, i zrelost, ako toga ima onda nikome ništa od ovoga neće smetati. Ako toga nema džaba sve.

bivsa usedelica

pre 8 godina

Devojka se nalupala samo tako. To mogu slobodno da kazem jer sa ja jedna od onih koje su kasno usle u zivot zene. I moji razlozi su bili licne priroda ale ne oni koje ova devojka pominje. Jednostavno sam osecala da je sex nesto izuzetno vazno, nesto sto nas odredjue i sto cini sustinu naseg zivota kao ljudske jedinke. Zbog takvog stava zelela sam sex sa onim kog stvarno volim. A ako nekog volim onda je besmisleno cak ponizavajuce za tog koga volim ako ne zelim da imam sex sa njim. Kakava mi je to glupost: volimo se ali ne dovoljno da bi imali sex. Ovde citam neke komentare o tome da sex prlja. Da prlja ako je sa onim koga ne volite. Ako volite, sex je nesto najcistije i najlepse sto mozete podeliti sa nekim.Jesam cekala, izbegavala sam sex jer nisam bila sigurna u svoja osecanja i mogu reci da se to malo oduzilo, sto je bio moj problem, a ne problem sexa kao takvog, ali kad sam sam zavolela, vise se to pitanje nije postavljalo. Ova devojka ovde ne zna sta prica i sta radi. Verovatno je sve to da bi bila malo interesantna. Ocigledno je rec o teskom narcisu.

Mik

pre 8 godina

Svi smo mi razliciti. Seks nije i ne treba da bude osnova za trajniju vezu, ali ipak je upotpunjava i ulepsava, donosi mir i relaksaciju. Kod ove anonimne (izmisljene) devojke vise brine nesposobnost da ostvari bilo kakvu vezu sa nekim. Ovo su sve opisi nemustih kobajagi zaljubljivanja.

AlchemyDreamer

pre 8 godina

Ima dosta logike u razmisljanju ove device. Setite se stihova Desanke Maksimovic - "nemoj mi prici, hocu iz daleka, sreca je lepa samo dok se ceka..." I stvarno mi se desavalo, za neke cure dok sam ih samo gledao sam smatrao da su idealne, a kad smo poceli sa intimom i seksom svi ideali su se rasprsili i postalo je obicno, kao i sa vecinom drugih, nista specijalno. Stavise, sto vise ti se neka cura cini kao princeza dok je nisi dotakao, posle seksanja ti se svede na razocaravajuce prosecnu, kada shvatis da sve to radi rutinski kao sa mnogima pre tebe.
Medjutim, imao sam i par devica, i sa njima je bilo drukcije, nekako cisto, emotivno, ljubavno, osecao si da ti nesto daje samo tebi. Ali nismo ostajali u vecitoj vezi jer smo bili mladi...
Zbog toga, savet devojkama, cak i ako ste veoma iskusne, u prvim odnosima sa nekim ko vam se svidja pokusajte da delujete suzdrzano i neiskusno, nemojte odmah da pokazujete sve vestine porno-glumica, smislite neku pricu da ste to malo radile i da niste bas uzivale, pretvarajte se da nesto dozivljavate po prvi put. Tako ce vas partner mnogo vise ceniti i postovati.

Lucija

pre 8 godina

Dragi moj muskarci, mnoge zene, tako reci svaka druga, nisu uopste zainteresovane za vaginalnu penetraciju, i uopste im ne prija, samo se o tome cuti. Vecina tih zena stisne zube i istrpi to jednom ili dva put mesecno, da bi sacuvala brak ili vezu, a u sustini im to ne donosi nikakvo zadovoljstvo. Mnoge zene mogu da dozive orgazam samo drugim nacinima zadovoljavanja. Retke su medjutim zene koje to otvoreno kazu i otvoreno priznaju, a kad bi otvoreno rekle, mnogi bi parovi bili srecniji i zadovoljniji, jer bi nasli prave nacine da budu srecni u vezi, a ne ovako da je jedno kao nesto polu-zadovoljno, a drugo stisne zube i otrpi.Sustina je da se sex moze upraznjavati na mnogo nacina. Kapiram da se i u ovom slucaju u tekstu radi o devojci koja je razvila sposobnost da se zadovolji na druge nacine, a kao sto vidite, zanimljivo je da pomenula i zene, onako uzgred. Bolje bi bilo da se tekst bavi tim raznim drugim mastovitim nacinima erotskog zadovoljstva, i zene i muskarci bi imali nesti zanimljivo da cuju, a ne da se pise kojesta o gubljenju nevinosti, definicija nevinosti je skroz prevazidjena stvar, to danas nema nikakvog vise znacaja u diskusiji o seksu i upraznjavanju seksa.

Анархиста

pre 8 godina

"Rekli su mi da je jedino ispravno ne upražnjavati seks. Tako su me naučili."

Верници, верници, верници...

programer

pre 8 godina

Pa nije kraj sveta ako ga jos uvek nema. Evo 34 godine i nije ga uopste bilo ali nije strasno. Tu su razni tjubovi koji pomazu. Rezultat je slican kao i sa pravim. Doduse moze uvek da se dobije ako se plati ali to ne dolazi u obzir makar ga nikad imao. Stvar principa.
Jedino vredi ako je i emotivan deo prisutan. Onda dobija sasvim drugu dimenziju i nista drugo ga ne moze zameniti.
Mada svako neka radi kako mu pase i ako su sve osobe u igri saglasne i zeljne.

T3

pre 8 godina

Takodje zgodno iskusenje moze da bude stav da na primer ne probas bananu ili jagode do svoje 30. Pa zasto ne muciti samoga sebe ako mozes. A nije to ni mala stvra i korak probati bananu ili boze me sacuvaj jagodu. Drugi u raznom vocu uzivaju odavno ali to njihova stvar i sramota.

kiwi

pre 8 godina

Druga strana. Bio sam skoro godinu dana u vezi sa takvom devojkom. Voleo je I postovao. Sve je bilo dobro prvih par meseci. Verujete mi posle toga koliko god se trudio nisam mogao da prestanem misliti o sexu a nisam hteo da je varam. Oboje smo tad imali 28. A ja sam do tad vec 10 god.imao seksualni zivot. Koliko god se moj komentar cini kako god, verujete mi da u zrelim normalnim godinama nema nista lepse od sexa sa osobom koju volis. Ostalo je sve psihopatologija I takve osobe kad vas uvuku u svoj sistem pocne da vas grize savest, da mislite da niste normalni itd. Sad disem od kad nisam sa njom. verujte mi to je bolest

hm

pre 8 godina

Ja sam u istoj situaciji, u 20im sam i digla sam ruke. Nisam verski fanatik, niti osudjujem nikoga. Svako ima pravo da ima seksa onoliko koliko zeli i moze. Medjutim nakon razvitka interneta i komentara muskaraca, tipa ova je debela, ova je dlakava, ova je matora, ova je promiskuitetna ova je frigdna, izgubila sam svaku zelju, svesna da to potice iz moje nesigurnosti, ali mediji nikako ne pomazu.

Maja, Zadar

pre 8 godina

U današnje vrime da se netko nekome opravdava zbog svog izbora kako da živi. Mene stvarno ne zanima kako će netko živiti svoj život. Ako ona tako smatra i zadovoljna je svojim životom, tko sam ja da je nagovaram na moj način života. Koliko je ljudi danas nezadovoljno životom, nesretni su, jadni, najrađe bi pobigli i ostavili sve. A ova žena je sretna i zadovoljna. Život joj teče onako kako želi.

Endzi

pre 8 godina

'Ajde da se javim i ja :) 25, ista situacija. Dobrog sam izgleda, zadovoljna sobom (valjda su i fotografi koji me angazuju), i slazem se sa @Milena u vecem delu. Nekako volim da imam to nesto sto me izdvaja od drugih, a za sta niko ne zna (jer ne pricam okolo da sam nevina). Opet neko rece, izopaceno vreme, pa je sramota reci da imas preko 20 i da si nevin. Ali samo cu citirati recenicu iz jednog filma:
"Being a virgin nowadays is rare. You better be proud of that shit. You're  like a fuckin' unicorn!"

Miki

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko! (nišlija, 23. jul 2015 15:46) 

Haha, bravo, tacno tako, lep pokazatelj kako i koliko ljudi lazu. Neko bi pomislio da je to zbog sigurnisti koju ti pruza tamo neki nick na Internetu, ali istina je da te njih 85% posto gleda u ici, svakog dana, i laze.
(Mika, 23. jul 2015 17:16)

Uopste ljudi ne lazu, nego svaka tema ima drugaciju publiku. Na temu od devicama se javljaju device, na temu o kakvom vec seksu oni koji su imali/nece da imaju takav. Ne razumem sta tu ima nejasno.

djoka

pre 8 godina

Kako muškarac od 38 i večiti romantik (koji je ipak imao seks) podržavam. Ovo miriše na ljudskost pre svega u ovom vremenu trke za postignućima u svemu, pa i u seksu. Ja sam u celibatu posle xy žena, jer šta će mi to ako nema ni lj od ljubavi, čisto povlađivanje životinji, to sam doktorirao...Nemam problem ni sa izgledom ni sa finansijama, samo ne mirišem isprazno žensko.

Wizard

pre 8 godina

Jaka stvar. Devojka nema iskustva u seksu. Pa šta?
I dalje je poželjna i ni jedan muškarac neće ustuknuti kad sazna to o njoj.
Čak šta, nekome će biti još mnogo više poželjna baš zato što je nevina.

Muškarci su ti koji su u problemu kad je seksualno neiskustvo u pitanju.
Ja eto 30 godina, i imam isto nula iskustva, ni držanje za ruku ni poljubac a kamoli sex.
Kako će neka da reaguje kad bih otvoreno priznao situaciju, pre će da pobegne glavom bez obzira nego da ostane.

Žene žele da one budu te koje su zgrabile nekog poželjnog muškarca, koji je imao mnogo žena, ali eto smirio se baš zbog njih.
Muškarac bez iskustva im daje signal da nije ni bio poželjan nikoj, nema tu izazova da ga ona zavodi.

Najgore je što podsvesno mislim da dajem i signale nekog neiskusnog.
Valjda me i pročitaju, pa mi samo kažu "Ti si baš simpatičan, dobrica, kako te neka nije zgrabila itd?"
A ja se iznerviram i pomislim pa kad sam tako dobar, što mi ti ne daš neki signal, neki flert??
To konstatuju iz sažaljenja, eto dobar pametan, a nema nikog, nije me nikad videla sa devojkom...al nek se neka druga pojavi da ga oslobodi od smotanosti neću ja.

dusan

pre 8 godina

tako je I britni spirs lupendrala . A sve joj verujem da je nevina , zaglupljuju ovaj narod na planeti notornim lazima svaki boziji dan ,zasto da ljudi ne uzivaju u seksu pa nije srednji vek, uostalom to i jeste religijska odluka tj. ono famozno zapadnjacko puritanstvo koje nikad nije imalo realno uporiste bas iz razloga sto su svi bili vrlo vrlo promiskuitetni. Uostalom bas milim da je lujka sto nije nasla za dvadeset jednu godinu nekoga s kim bi bila intimna.

sercan

pre 8 godina

Eto sta ti je zivot, nevina zena na ceni, a kada ja kazem da nema seksa pre braga devojke raskidaju misleci da sam falican a ortaci misle da sam dileja.
Jadno musko stvoreno da pati.

mimi

pre 8 godina

svako ima pravo da bira, ali mnogo propusta. veza nije veza bez seksa. (posle punoletstva). i u delu: znam ja zasto to radim...nije dala odgovor zasto. zasto?

Iskreno

pre 8 godina

Prvi put sam imao seks sa 27, od tada za 9 godina sa preko 60 zena. Jesam nesto bolji? Ma jok, seks ima svoje chari, ali ima i drugih zanimljivih desavanja u zivotu. Samo je trebalo da shvatim da nije tako komplikovano odvuci zenu u krevet, a i nesto mi do te 27. i nije preterano nedostajao. Samo sam bio isfrustriran reakcijom okoline. Svako radi sta hoce i kad hoce. Zato opusteno, rodjeni smo u nenormalnom vremenu, ako vam je do seksa, imacete seks, ako vam nije, sta vas boli uvo sto se svi hvale svojim vestinama u krevetu.

Sanja

pre 8 godina

George carlin, bas mi je zao sto se tako osećaš. Ja sam sigurna da ti nisi ruzan ko lopov, i da činjenica da si siromasan nema veze sa tim sto si i dalje nevin. Veruj mi, u pitanju je samopouzdanje i kako se osećaš u glavi. Kada upoznaš neku devojku sa kojom bi zeleo da imas seks, budi prirodan, budi pristojan, cist i samouveren. Kao takav, ti ces se osecati bolje, i imaćeš vise samopouzdanja. Ne razmišljaj o novcu, ne razmišljaj o svom izgledu. Ti si takav kakav si. Nauci da volis samog sebe, i drugi ćete tada vise voleti.

DraganCe

pre 8 godina

Nemam para, nemam stan, nigde ne idem ni zimi ni leti, samo jos i sex da nemam, pa ne znam zasta bi ziveo! Obescasti se ti lutko i videces, odmah ima da te prodje ta filozofija!

...mona

pre 8 godina

ja podrzavam . covek treba da radi onako kako oseca a ne da forsira . apsolutno . a to sto je cudno i za zgrazavanje biti nevin posle 20.. vise govori koliko je se drustvo moralno srozalo . sestra mi ima 20 i neku .. prosto nije naisla na nekoga vrednog ... ne treba po svaku cenu izgubiti nevinost .

lol

pre 8 godina

(Helena, 23. jul 2015 14:16)
ON ne postoji, mozes samo da naletis na momka sa kojim ces imati lep zivot i to ako imas srece da ti se desi to iz prve, a to princ na belom konju tesko malo, pre ce beli konj no princ... I najludje je too kod tih devojaka koje probaju kasnije pa kad podivljaju sa 30+ zato sto nisu to ranije odradile pa se skrasile...
(Auuu, 23. jul 2015 16:38)

Hoces da kazes da mislis da ne postoji idealna veza zato sto je ti nisi pronasla/pronasao? Nesto kao ljudi koji su govorili da je nemoguce da covek leti jer nema krila. Jer to "on/ona ne postoji" je bas decidirano receno, a ne postoji nacin da se to bas tako egzaktno dokaze. Ljudi su skloni da ako ne uspeju u necemu tvrde da to i ne moze postojati, da bi opravdali svoj put. Zato vecina koja ne pronadje govori da toga sto su trazili nema ili ne pokusavaju ni da nadju, jer ne znaju ni da bi trebalo da postoji. Mali procenat ljudi zaista pronadje pravu ljubav i idealnu vezu. Mali procenat, istina je, ali desava se. Ali, ta veza i takva ljubav toliko vrede da mozda i jesu vredni rizika, posto sve ostalo apsolutno bledi pred time i nije nista. Ne manje, nego nista. Toliko bedno i bledo da se ne vredi ni osvrtati. Tuzno je sto ogromna vecina ljudi to bledo i bedno smatra za najvece zadovoljstvo koje se moze osetiti.

Botovanje ludom radovanje

pre 8 godina

Menid drago što ima ovih devojaka koje misle da je seks nešto prljavo, precenjeno, odvratno, nepotrebno... Takve se neće razmnožavati na sreću ljudskog roda. Što neko reče, ko da pitaš vegetarijanca da komentariše ukus pečenja...

Matrix

pre 8 godina

I ja isto mislim kad sam već ovoliko izdržao bez jahte i privatnog aviona, mogu i dalje, ništa mi nije lošije u životu. Kakva glupost, ako nisi probao onda makar slušaj nekog ko jeste.

Samo kažem

pre 8 godina

'Mogu i da opravdam muškarca u tim godinama jer su devojke probirljive i ako ti je i džep prazan onda i jeste teško doći do seksa'

Imam 20, nisam imao seks, retko ko zna za to. Nisam rokfeler, nemam telo kao Roki, prosecnog izgleda, student. Ne mislim da sam retard, ali kapiram da bi me ljudi tako gledali kada bih na sva usta pričao o tome, tako da mi je lakše da se izvadim na priču o višegodišnjoj suši. Ponekad me to malo opterećuje, ali kapiram da će doći kad dođe. Voleo bih da čujem od vas, grešim li?

D

pre 8 godina

Sta znam.Ja licno ne poznajem nikog ķo deli filozofiju "nevinosti".A svi smo to uradili u nekim pristojnim vezama i u pristojnim godinama,kad je ko bio zreo za to.Ne volim ni jednu krajnost,niti da devojcice u osnovnoj skoli vec upraznjavaju sex,ali ni ovo sto ova zena prica.Sex je vrsta bliskosti,intime i cim neko to kategoricno odbija,a blizu je tridesetih godina,ipak ima neku frku u glavi.Nikad nevinost nisam dozivljavala kao nesto sto cu da "izgubim",nesto sto treba da "dam".To su zatucana razmisljanja.To je samo drugi stepen zrelosti i super je.

Homer Simpson

pre 8 godina

@dc

Vidi ovako .... cika Carl Darvin ... potreba svakog zivog bica je da se mnozi i razmnozi s time da ljudska bica imaju nagon za sex-om kada nije za reprodukciju!
Sex je nagonska stvar i jednostavno lepo je uzivati u sex-u i istrazivati sa nekim/om sve tajne koje sex ima!To je nesto sto ti urodjeno!Oslobadjas se stresa,posle sex-a si sretniji,a sve to potreban ti je neko u koga ces imati poverenje!Nece cim si upoznala nekog da dobijes savrsen odnos!Potrebno je da se partneri usklade e tek onda dolazi pravo!Uzivanje i deljenje neceg intimnog izmedju dvoje ljudi je nesto najbolje sto postoji!
Probaj pa neces biti frustrirana i nadji nekog pa cete boleti uvo sta ko prica,mlada si i uzivaj!

iskreno

pre 8 godina

@lol
Zao mi je sto moram ovako da se izrazim ali molio bih da ne .... Sex jeste cista fizicka stvar! Naravno da je lepse imati ga sa osobom sa kojom si u vezi jer je opustenije.

Zenska

pre 8 godina

Koja glupost za ove sto pricaju ovima sto ga nisu imale "Ne mozes da pricas da je lose/dobro, nisi ga imala". Pa ni ja kokain nisam probala, je l' mi treba neko da mi kaze da je to lose? Svasta. Seks nije osnovna covekova potreba (moze sasvim lepo da zivi i bez njega, ne umire se), i ima svoju publiku - uglavnom sirotinjsku, rece vec neko ovde.

Ko o čemu baba o uštipcima

pre 8 godina

Što toliko ne razglaba o štrikanju , sigurno ni to ne radi.
Mnogo se bavi time ko u onoj zen priči kad je kaluđer prebacio drugom što je preneo devojku preko reke a ovaj mu odgovorio "Ja sam devojku odavno spustio a ti je još nosiš."

Lj

pre 8 godina

Nisam imao sex dugo, tek sa dvadeset i 4-5, zaista sam imao frustracija (najgore je bilo sta ce kazati vrsnjaci-Rambo), stvarno sam mislio da mnogo propustam
Moji prvi sexovi su naravno bili bzv, mislim nije lose al nista spektakularno. Glavna satisfakcija mi je bila to sto eto i ja sam u stanju da vrsim tu toliko zeljenu radnju kao i svi ostali...
U medjuvremenu sam imao nekoliko veza, ne bas mnogo emotivnih, u kojima je bilo dobrog sexa zavisi od momenta, al nista sto bi mi ostalo upecatljivo
Onda sam usao u emotivnu vezu i imao intimne momente mnogo mocnije od bilo kog seksa
Seks je dobar ali daleko od toga da je najvazniji u vezi, zamisljam vezu sa nekom seks-masinom, nekom najprivlacnijom zenskom koju mogu da zamislim, prosto istina je da kad se istreses vise nije interesantno
Tako da nakon svega mogu reci da seks jeste precenjen, bar u ovakvom drustvu koje nas okruzuje

Mika

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko! (nišlija, 23. jul 2015 15:46)

Haha, bravo, tacno tako, lep pokazatelj kako i koliko ljudi lazu. Neko bi pomislio da je to zbog sigurnisti koju ti pruza tamo neki nick na Internetu, ali istina je da te njih 85% posto gleda u ici, svakog dana, i laze.

Zoran

pre 8 godina

Imajte seks kada ste sa osobom sa kojom biste ziveli stalno i koga volite. Ako hocete seks onako, onda jedino da to tumacim da ste sirotinja i nemate pare za javnu kucu.

irony

pre 8 godina

21 i nevina. nidje veze da sam zaludjena vjerom, teski sam antihrist, nema ni uticaja porodice,.jednostavno imala sam prilika da to "obavim", ali nisam zeljela sa BILO KIM, i to je sustina price kod mene.

fenomen

pre 8 godina

Biti nevin sa 20 i kusur godina znači da je neko zaladjen, nije baš u vinklu ili je ružan ko akreb pa se plaši korpe. Mogu i da opravdam muškarca u tim godinama jer su devojke probirljive i ako ti je i džep prazan onda i jeste teško doći do seksa ali devojke koje su nevine ne kapiram. Nisam muški šovinista ali to po meni nije normalno. Ajde pre 30-40 godina kad su devojke učene da moraju u brak nevine ali u sadašnje vreme....Savetujem devicama da se što pre deflorišu. Poz...

iv13

pre 8 godina

Najjace su mi te sto kazu da nemaju seks sa 18-26 i kazu super im je....
Probajte, pa recite dal ti je super kad ga ima/nema.

Sta moze biti super kad ne znas ni kakav je osecaj?

Koliko samo iskrivljenih percepcija ima.

dc

pre 8 godina

@fenomen
koliko glup komentar! Imam 21 godinu, radim kao model (akrep jel da?), i pazi sad: nevina sam. Bas zbog toga koliko sam ljudi upoznala i cula razlicitih stavova vise sam sigurnija u svoju nevinost i to da ne zelim da to odradim s bilo kim eto cisto da bih uradila. Mislim da je u danasnje vreme kad devojcice sire noge sa 15 godina postalo to uobicajena pojava pa svi misle da je normalno da se to obavi pre 20e.
I pazi jos nesto, imam bar jos 3 4 drugarice isto godiste koje su takodje nevine, i uopste se ne potresaju oko toga. A vi mediokriteti izvolite pa trazite ove sto sire noge posle dva izlaska, jer samo to mozete i ocekivati. Iako si me iznervirao komentarom zelim ti da jednom nadjes nekog posebnog i da spoznas koliko drugih stvari mozes doziveti sa tom osobom i da se ne vrti sve oko seksa

евгеније

pre 8 godina

Милена,хелена,одбојкашице...свака вам част,држите се принципа...частио би вас палачинкама и сладоледом :-)

kiks

pre 8 godina

I ja sam odlucila tako da zivim (samo nema veze sa verskim razlozima). Kad sam presla one najgore godine (17-22,23) bez toga, sada necu sigurno to uraditi. Svidja mi se da taj deo mene ostane netaknut, lepo se osecam, bas. Sama sebi sam skroz "cista", da tako kazem (opet, nevezano sa religijom). Naravno, imala sam onaj teen period kada sam stalno razmisljala o tome, ali kad je to proslo, tek tada sam se osetila dobro u svojoj kozi.
(Milena, 23. jul 2015 12:49)

NAJBOLJA! Plus od mene

Auuu

pre 8 godina

(Helena, 23. jul 2015 14:16)
ON ne postoji, mozes samo da naletis na momka sa kojim ces imati lep zivot i to ako imas srece da ti se desi to iz prve, a to princ na belom konju tesko malo, pre ce beli konj no princ... I najludje je too kod tih devojaka koje probaju kasnije pa kad podivljaju sa 30+ zato sto nisu to ranije odradile pa se skrasile...

Zoran

pre 8 godina

"Sta moze biti super kad ne znas ni kakav je osecaj?"

Pa ako je meni dobro bez seksa sto bih ja uopste probao seks?
Dobro mi je i bez marihuane, pa sto bih ja uopste probvao marihuanu?

nišlija

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko!

sale

pre 8 godina

mislim da je devojka previse usla u filozofiranje i pravljenja drame oko neceg jednostavnog. Kada vidi da je seks sasvim normalna i prirodna stvar i veoma bitna za normalno sazrevanje osobe bice joj zao

lol

pre 8 godina

Devica filozofira o seksu,ha,ha,ha.Seks je čudooooo sa pravim osobama,u koje ne spadaju ovi uvrnuti likovi.
(charlie, 23. jul 2015 13:38)

Zasto devica ne bi mogla da filozofira o seksu? Povrsnost takvog razmisljanja boli na daljinu. Inace obicno ljudi koji nemaju bas mnogo drugog sadrzaja u glavi preterano glorifukuju seks kao cist fizicki kontakt. Mislim da takvi ljudi imaju mnogo manje sanse da otkriju istinsku srecu nego ova devojka koja bar shvata sta nije sustina, a otkrice vremenom i sta jeste. Seks je alat, nagon. Moze da bude fenomenalno iskustvo, ali daleko od toga da je vrhunac zadovoljstva ili svrha zivota, jer fizicko zadovoljstvo kakvo god da je, ni izbliza ne moze da bude najvece zadovoljstvo, ali mnogi ljudi to ne shvataju posto samo znaju za materijalno i fizicko. Inace odlican tekst, malo promene je lepo videti u ovom vremenu poremecenih vrednosti.

iskreno

pre 8 godina

@Milena
Nisi ni svesna sta propustas pa zbog toga mozes da se osecas tako kako se osecas. U svakom slucaju ne vidim razlog da se neko suzdrzava od jedne potrebe jer da sex to nije nasi rodotelji ga ne bi upraznjavali pa samim tim ne bi bilo ni nas

Roki

pre 8 godina

@VladimiR Mislim da je pod najgore godine mislila da je taj period bila "najnapaljenija",da tako kazem, posto to jesu godine kad su hormoni na vrhuncu. Sto se te odluke tice,podrzavam skroz,cak mi je kul da neko tako razmislja,mada ja nikad ne bih mogao,verovatno zato sto sam musko.

Helena

pre 8 godina

Ja imam 22 godine, nisam imala sex.Nemam problem sa tim, ali vidim da ljudi oko mene imaju.Okruzena sam ljudima kojima je to najbitnija stvar, nekada imam utisak kao da me sazaljevaju..Aman, sjasite sa mene.Ne cekam brak, nisam vernik,samo se ON jos nije pojavio.

Odbojkasica

pre 8 godina

Imam identicno misljenje (mislim da smo i slicnih godina, verujem da je ona negde 23-27), ali ne razumem zasto mora to da podeli sa svima. Slicne razloge imamo, ali ja nikada nisam imala potrebu da pricam o tome sa drugima, to je moja stvar i moj izbor, niti bilo koga treba da zanima zasto ja zelim da ostanem nevina. Malo mi je bezveze da se javno prica o tome. Mislim, sigurno nisi jedina, ne moras da trazis podrsku/osudu.

G6

pre 8 godina

@Milena Bukvalno nista ne propustas, skroz je precenjen. Pusti ove sto kazu uzivanje ovo ono, oni za bolju zabavu ne znaju. Lepo se kaze da je seks zabava za sirotinju. ;)

Mika

pre 8 godina

Au, kakvo zaludjivanje naivaca od strane ocigledno perverzne i promiskuitetne osobe koja je imala veze i sa muskarcima i sa zenama. Ima ta iskustva i te kako, to sto nije dozivela vaginalnu penetraciju ne znaci da joj nisu poznati drugi nacini zadovoljavanja, pocev od analnog seksa, oralnog, i sta joj je vec napala (neko se izbezumljuje na rad nogu, drugi na usi, ima nas razni).

Draga

pre 8 godina

Imala sam slicno iskustvo (mislim, imam). Samo sto su sad vrednosti poremecene, gledaju te kao budalu ako imas preko 20 god, a nevin si, jer sa tobom, Boze sacuvaj, nesto nije u redu.

Milena

pre 8 godina

I ja sam odlucila tako da zivim (samo nema veze sa verskim razlozima). Kad sam presla one najgore godine (17-22,23) bez toga, sada necu sigurno to uraditi. Svidja mi se da taj deo mene ostane netaknut, lepo se osecam, bas. Sama sebi sam skroz "cista", da tako kazem (opet, nevezano sa religijom). Naravno, imala sam onaj teen period kada sam stalno razmisljala o tome, ali kad je to proslo, tek tada sam se osetila dobro u svojoj kozi.

Helena

pre 8 godina

Ja imam 22 godine, nisam imala sex.Nemam problem sa tim, ali vidim da ljudi oko mene imaju.Okruzena sam ljudima kojima je to najbitnija stvar, nekada imam utisak kao da me sazaljevaju..Aman, sjasite sa mene.Ne cekam brak, nisam vernik,samo se ON jos nije pojavio.

Draga

pre 8 godina

Imala sam slicno iskustvo (mislim, imam). Samo sto su sad vrednosti poremecene, gledaju te kao budalu ako imas preko 20 god, a nevin si, jer sa tobom, Boze sacuvaj, nesto nije u redu.

irony

pre 8 godina

21 i nevina. nidje veze da sam zaludjena vjerom, teski sam antihrist, nema ni uticaja porodice,.jednostavno imala sam prilika da to "obavim", ali nisam zeljela sa BILO KIM, i to je sustina price kod mene.

dc

pre 8 godina

@fenomen
koliko glup komentar! Imam 21 godinu, radim kao model (akrep jel da?), i pazi sad: nevina sam. Bas zbog toga koliko sam ljudi upoznala i cula razlicitih stavova vise sam sigurnija u svoju nevinost i to da ne zelim da to odradim s bilo kim eto cisto da bih uradila. Mislim da je u danasnje vreme kad devojcice sire noge sa 15 godina postalo to uobicajena pojava pa svi misle da je normalno da se to obavi pre 20e.
I pazi jos nesto, imam bar jos 3 4 drugarice isto godiste koje su takodje nevine, i uopste se ne potresaju oko toga. A vi mediokriteti izvolite pa trazite ove sto sire noge posle dva izlaska, jer samo to mozete i ocekivati. Iako si me iznervirao komentarom zelim ti da jednom nadjes nekog posebnog i da spoznas koliko drugih stvari mozes doziveti sa tom osobom i da se ne vrti sve oko seksa

Odbojkasica

pre 8 godina

Imam identicno misljenje (mislim da smo i slicnih godina, verujem da je ona negde 23-27), ali ne razumem zasto mora to da podeli sa svima. Slicne razloge imamo, ali ja nikada nisam imala potrebu da pricam o tome sa drugima, to je moja stvar i moj izbor, niti bilo koga treba da zanima zasto ja zelim da ostanem nevina. Malo mi je bezveze da se javno prica o tome. Mislim, sigurno nisi jedina, ne moras da trazis podrsku/osudu.

Mika

pre 8 godina

Au, kakvo zaludjivanje naivaca od strane ocigledno perverzne i promiskuitetne osobe koja je imala veze i sa muskarcima i sa zenama. Ima ta iskustva i te kako, to sto nije dozivela vaginalnu penetraciju ne znaci da joj nisu poznati drugi nacini zadovoljavanja, pocev od analnog seksa, oralnog, i sta joj je vec napala (neko se izbezumljuje na rad nogu, drugi na usi, ima nas razni).

nišlija

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko!

sale

pre 8 godina

mislim da je devojka previse usla u filozofiranje i pravljenja drame oko neceg jednostavnog. Kada vidi da je seks sasvim normalna i prirodna stvar i veoma bitna za normalno sazrevanje osobe bice joj zao

Auuu

pre 8 godina

(Helena, 23. jul 2015 14:16)
ON ne postoji, mozes samo da naletis na momka sa kojim ces imati lep zivot i to ako imas srece da ti se desi to iz prve, a to princ na belom konju tesko malo, pre ce beli konj no princ... I najludje je too kod tih devojaka koje probaju kasnije pa kad podivljaju sa 30+ zato sto nisu to ranije odradile pa se skrasile...

iv13

pre 8 godina

Najjace su mi te sto kazu da nemaju seks sa 18-26 i kazu super im je....
Probajte, pa recite dal ti je super kad ga ima/nema.

Sta moze biti super kad ne znas ni kakav je osecaj?

Koliko samo iskrivljenih percepcija ima.

Wizard

pre 8 godina

Jaka stvar. Devojka nema iskustva u seksu. Pa šta?
I dalje je poželjna i ni jedan muškarac neće ustuknuti kad sazna to o njoj.
Čak šta, nekome će biti još mnogo više poželjna baš zato što je nevina.

Muškarci su ti koji su u problemu kad je seksualno neiskustvo u pitanju.
Ja eto 30 godina, i imam isto nula iskustva, ni držanje za ruku ni poljubac a kamoli sex.
Kako će neka da reaguje kad bih otvoreno priznao situaciju, pre će da pobegne glavom bez obzira nego da ostane.

Žene žele da one budu te koje su zgrabile nekog poželjnog muškarca, koji je imao mnogo žena, ali eto smirio se baš zbog njih.
Muškarac bez iskustva im daje signal da nije ni bio poželjan nikoj, nema tu izazova da ga ona zavodi.

Najgore je što podsvesno mislim da dajem i signale nekog neiskusnog.
Valjda me i pročitaju, pa mi samo kažu "Ti si baš simpatičan, dobrica, kako te neka nije zgrabila itd?"
A ja se iznerviram i pomislim pa kad sam tako dobar, što mi ti ne daš neki signal, neki flert??
To konstatuju iz sažaljenja, eto dobar pametan, a nema nikog, nije me nikad videla sa devojkom...al nek se neka druga pojavi da ga oslobodi od smotanosti neću ja.

G6

pre 8 godina

@Milena Bukvalno nista ne propustas, skroz je precenjen. Pusti ove sto kazu uzivanje ovo ono, oni za bolju zabavu ne znaju. Lepo se kaze da je seks zabava za sirotinju. ;)

Zoran

pre 8 godina

"Sta moze biti super kad ne znas ni kakav je osecaj?"

Pa ako je meni dobro bez seksa sto bih ja uopste probao seks?
Dobro mi je i bez marihuane, pa sto bih ja uopste probvao marihuanu?

Milena

pre 8 godina

I ja sam odlucila tako da zivim (samo nema veze sa verskim razlozima). Kad sam presla one najgore godine (17-22,23) bez toga, sada necu sigurno to uraditi. Svidja mi se da taj deo mene ostane netaknut, lepo se osecam, bas. Sama sebi sam skroz "cista", da tako kazem (opet, nevezano sa religijom). Naravno, imala sam onaj teen period kada sam stalno razmisljala o tome, ali kad je to proslo, tek tada sam se osetila dobro u svojoj kozi.

iskreno

pre 8 godina

@Milena
Nisi ni svesna sta propustas pa zbog toga mozes da se osecas tako kako se osecas. U svakom slucaju ne vidim razlog da se neko suzdrzava od jedne potrebe jer da sex to nije nasi rodotelji ga ne bi upraznjavali pa samim tim ne bi bilo ni nas

Iskreno

pre 8 godina

Prvi put sam imao seks sa 27, od tada za 9 godina sa preko 60 zena. Jesam nesto bolji? Ma jok, seks ima svoje chari, ali ima i drugih zanimljivih desavanja u zivotu. Samo je trebalo da shvatim da nije tako komplikovano odvuci zenu u krevet, a i nesto mi do te 27. i nije preterano nedostajao. Samo sam bio isfrustriran reakcijom okoline. Svako radi sta hoce i kad hoce. Zato opusteno, rodjeni smo u nenormalnom vremenu, ako vam je do seksa, imacete seks, ako vam nije, sta vas boli uvo sto se svi hvale svojim vestinama u krevetu.

kiks

pre 8 godina

I ja sam odlucila tako da zivim (samo nema veze sa verskim razlozima). Kad sam presla one najgore godine (17-22,23) bez toga, sada necu sigurno to uraditi. Svidja mi se da taj deo mene ostane netaknut, lepo se osecam, bas. Sama sebi sam skroz "cista", da tako kazem (opet, nevezano sa religijom). Naravno, imala sam onaj teen period kada sam stalno razmisljala o tome, ali kad je to proslo, tek tada sam se osetila dobro u svojoj kozi.
(Milena, 23. jul 2015 12:49)

NAJBOLJA! Plus od mene

lol

pre 8 godina

Devica filozofira o seksu,ha,ha,ha.Seks je čudooooo sa pravim osobama,u koje ne spadaju ovi uvrnuti likovi.
(charlie, 23. jul 2015 13:38)

Zasto devica ne bi mogla da filozofira o seksu? Povrsnost takvog razmisljanja boli na daljinu. Inace obicno ljudi koji nemaju bas mnogo drugog sadrzaja u glavi preterano glorifukuju seks kao cist fizicki kontakt. Mislim da takvi ljudi imaju mnogo manje sanse da otkriju istinsku srecu nego ova devojka koja bar shvata sta nije sustina, a otkrice vremenom i sta jeste. Seks je alat, nagon. Moze da bude fenomenalno iskustvo, ali daleko od toga da je vrhunac zadovoljstva ili svrha zivota, jer fizicko zadovoljstvo kakvo god da je, ni izbliza ne moze da bude najvece zadovoljstvo, ali mnogi ljudi to ne shvataju posto samo znaju za materijalno i fizicko. Inace odlican tekst, malo promene je lepo videti u ovom vremenu poremecenih vrednosti.

djoka

pre 8 godina

Kako muškarac od 38 i večiti romantik (koji je ipak imao seks) podržavam. Ovo miriše na ljudskost pre svega u ovom vremenu trke za postignućima u svemu, pa i u seksu. Ja sam u celibatu posle xy žena, jer šta će mi to ako nema ni lj od ljubavi, čisto povlađivanje životinji, to sam doktorirao...Nemam problem ni sa izgledom ni sa finansijama, samo ne mirišem isprazno žensko.

евгеније

pre 8 godina

Милена,хелена,одбојкашице...свака вам част,држите се принципа...частио би вас палачинкама и сладоледом :-)

Samo kažem

pre 8 godina

'Mogu i da opravdam muškarca u tim godinama jer su devojke probirljive i ako ti je i džep prazan onda i jeste teško doći do seksa'

Imam 20, nisam imao seks, retko ko zna za to. Nisam rokfeler, nemam telo kao Roki, prosecnog izgleda, student. Ne mislim da sam retard, ali kapiram da bi me ljudi tako gledali kada bih na sva usta pričao o tome, tako da mi je lakše da se izvadim na priču o višegodišnjoj suši. Ponekad me to malo opterećuje, ali kapiram da će doći kad dođe. Voleo bih da čujem od vas, grešim li?

Roki

pre 8 godina

@VladimiR Mislim da je pod najgore godine mislila da je taj period bila "najnapaljenija",da tako kazem, posto to jesu godine kad su hormoni na vrhuncu. Sto se te odluke tice,podrzavam skroz,cak mi je kul da neko tako razmislja,mada ja nikad ne bih mogao,verovatno zato sto sam musko.

Sanja

pre 8 godina

George carlin, bas mi je zao sto se tako osećaš. Ja sam sigurna da ti nisi ruzan ko lopov, i da činjenica da si siromasan nema veze sa tim sto si i dalje nevin. Veruj mi, u pitanju je samopouzdanje i kako se osećaš u glavi. Kada upoznaš neku devojku sa kojom bi zeleo da imas seks, budi prirodan, budi pristojan, cist i samouveren. Kao takav, ti ces se osecati bolje, i imaćeš vise samopouzdanja. Ne razmišljaj o novcu, ne razmišljaj o svom izgledu. Ti si takav kakav si. Nauci da volis samog sebe, i drugi ćete tada vise voleti.

D

pre 8 godina

Sta znam.Ja licno ne poznajem nikog ķo deli filozofiju "nevinosti".A svi smo to uradili u nekim pristojnim vezama i u pristojnim godinama,kad je ko bio zreo za to.Ne volim ni jednu krajnost,niti da devojcice u osnovnoj skoli vec upraznjavaju sex,ali ni ovo sto ova zena prica.Sex je vrsta bliskosti,intime i cim neko to kategoricno odbija,a blizu je tridesetih godina,ipak ima neku frku u glavi.Nikad nevinost nisam dozivljavala kao nesto sto cu da "izgubim",nesto sto treba da "dam".To su zatucana razmisljanja.To je samo drugi stepen zrelosti i super je.

Zoran

pre 8 godina

Imajte seks kada ste sa osobom sa kojom biste ziveli stalno i koga volite. Ako hocete seks onako, onda jedino da to tumacim da ste sirotinja i nemate pare za javnu kucu.

Lj

pre 8 godina

Nisam imao sex dugo, tek sa dvadeset i 4-5, zaista sam imao frustracija (najgore je bilo sta ce kazati vrsnjaci-Rambo), stvarno sam mislio da mnogo propustam
Moji prvi sexovi su naravno bili bzv, mislim nije lose al nista spektakularno. Glavna satisfakcija mi je bila to sto eto i ja sam u stanju da vrsim tu toliko zeljenu radnju kao i svi ostali...
U medjuvremenu sam imao nekoliko veza, ne bas mnogo emotivnih, u kojima je bilo dobrog sexa zavisi od momenta, al nista sto bi mi ostalo upecatljivo
Onda sam usao u emotivnu vezu i imao intimne momente mnogo mocnije od bilo kog seksa
Seks je dobar ali daleko od toga da je najvazniji u vezi, zamisljam vezu sa nekom seks-masinom, nekom najprivlacnijom zenskom koju mogu da zamislim, prosto istina je da kad se istreses vise nije interesantno
Tako da nakon svega mogu reci da seks jeste precenjen, bar u ovakvom drustvu koje nas okruzuje

...mona

pre 8 godina

ja podrzavam . covek treba da radi onako kako oseca a ne da forsira . apsolutno . a to sto je cudno i za zgrazavanje biti nevin posle 20.. vise govori koliko je se drustvo moralno srozalo . sestra mi ima 20 i neku .. prosto nije naisla na nekoga vrednog ... ne treba po svaku cenu izgubiti nevinost .

fenomen

pre 8 godina

Biti nevin sa 20 i kusur godina znači da je neko zaladjen, nije baš u vinklu ili je ružan ko akreb pa se plaši korpe. Mogu i da opravdam muškarca u tim godinama jer su devojke probirljive i ako ti je i džep prazan onda i jeste teško doći do seksa ali devojke koje su nevine ne kapiram. Nisam muški šovinista ali to po meni nije normalno. Ajde pre 30-40 godina kad su devojke učene da moraju u brak nevine ali u sadašnje vreme....Savetujem devicama da se što pre deflorišu. Poz...

sercan

pre 8 godina

Eto sta ti je zivot, nevina zena na ceni, a kada ja kazem da nema seksa pre braga devojke raskidaju misleci da sam falican a ortaci misle da sam dileja.
Jadno musko stvoreno da pati.

DraganCe

pre 8 godina

Nemam para, nemam stan, nigde ne idem ni zimi ni leti, samo jos i sex da nemam, pa ne znam zasta bi ziveo! Obescasti se ti lutko i videces, odmah ima da te prodje ta filozofija!

Matrix

pre 8 godina

I ja isto mislim kad sam već ovoliko izdržao bez jahte i privatnog aviona, mogu i dalje, ništa mi nije lošije u životu. Kakva glupost, ako nisi probao onda makar slušaj nekog ko jeste.

mimi

pre 8 godina

svako ima pravo da bira, ali mnogo propusta. veza nije veza bez seksa. (posle punoletstva). i u delu: znam ja zasto to radim...nije dala odgovor zasto. zasto?

lol

pre 8 godina

(Helena, 23. jul 2015 14:16)
ON ne postoji, mozes samo da naletis na momka sa kojim ces imati lep zivot i to ako imas srece da ti se desi to iz prve, a to princ na belom konju tesko malo, pre ce beli konj no princ... I najludje je too kod tih devojaka koje probaju kasnije pa kad podivljaju sa 30+ zato sto nisu to ranije odradile pa se skrasile...
(Auuu, 23. jul 2015 16:38)

Hoces da kazes da mislis da ne postoji idealna veza zato sto je ti nisi pronasla/pronasao? Nesto kao ljudi koji su govorili da je nemoguce da covek leti jer nema krila. Jer to "on/ona ne postoji" je bas decidirano receno, a ne postoji nacin da se to bas tako egzaktno dokaze. Ljudi su skloni da ako ne uspeju u necemu tvrde da to i ne moze postojati, da bi opravdali svoj put. Zato vecina koja ne pronadje govori da toga sto su trazili nema ili ne pokusavaju ni da nadju, jer ne znaju ni da bi trebalo da postoji. Mali procenat ljudi zaista pronadje pravu ljubav i idealnu vezu. Mali procenat, istina je, ali desava se. Ali, ta veza i takva ljubav toliko vrede da mozda i jesu vredni rizika, posto sve ostalo apsolutno bledi pred time i nije nista. Ne manje, nego nista. Toliko bedno i bledo da se ne vredi ni osvrtati. Tuzno je sto ogromna vecina ljudi to bledo i bedno smatra za najvece zadovoljstvo koje se moze osetiti.

Botovanje ludom radovanje

pre 8 godina

Menid drago što ima ovih devojaka koje misle da je seks nešto prljavo, precenjeno, odvratno, nepotrebno... Takve se neće razmnožavati na sreću ljudskog roda. Što neko reče, ko da pitaš vegetarijanca da komentariše ukus pečenja...

Zenska

pre 8 godina

Koja glupost za ove sto pricaju ovima sto ga nisu imale "Ne mozes da pricas da je lose/dobro, nisi ga imala". Pa ni ja kokain nisam probala, je l' mi treba neko da mi kaze da je to lose? Svasta. Seks nije osnovna covekova potreba (moze sasvim lepo da zivi i bez njega, ne umire se), i ima svoju publiku - uglavnom sirotinjsku, rece vec neko ovde.

dusan

pre 8 godina

tako je I britni spirs lupendrala . A sve joj verujem da je nevina , zaglupljuju ovaj narod na planeti notornim lazima svaki boziji dan ,zasto da ljudi ne uzivaju u seksu pa nije srednji vek, uostalom to i jeste religijska odluka tj. ono famozno zapadnjacko puritanstvo koje nikad nije imalo realno uporiste bas iz razloga sto su svi bili vrlo vrlo promiskuitetni. Uostalom bas milim da je lujka sto nije nasla za dvadeset jednu godinu nekoga s kim bi bila intimna.

hm

pre 8 godina

Ja sam u istoj situaciji, u 20im sam i digla sam ruke. Nisam verski fanatik, niti osudjujem nikoga. Svako ima pravo da ima seksa onoliko koliko zeli i moze. Medjutim nakon razvitka interneta i komentara muskaraca, tipa ova je debela, ova je dlakava, ova je matora, ova je promiskuitetna ova je frigdna, izgubila sam svaku zelju, svesna da to potice iz moje nesigurnosti, ali mediji nikako ne pomazu.

Ko o čemu baba o uštipcima

pre 8 godina

Što toliko ne razglaba o štrikanju , sigurno ni to ne radi.
Mnogo se bavi time ko u onoj zen priči kad je kaluđer prebacio drugom što je preneo devojku preko reke a ovaj mu odgovorio "Ja sam devojku odavno spustio a ti je još nosiš."

Mika

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko! (nišlija, 23. jul 2015 15:46)

Haha, bravo, tacno tako, lep pokazatelj kako i koliko ljudi lazu. Neko bi pomislio da je to zbog sigurnisti koju ti pruza tamo neki nick na Internetu, ali istina je da te njih 85% posto gleda u ici, svakog dana, i laze.

XYZ

pre 8 godina

Iskreni, kazes da si vodio ljubav sa preko 60 zena za 9 godina. Ajde da uzmemo da ih je bilo 65. Onda izlazi da si vodio ljubav otprilike sa 1 zenom na svakih mesec I po. I tako 9 godina bez prestanka. I to sve u periodu od 27-36, dakle kada bi trebalo bi da si zaposlen, da privredjujes. Ako si osam sati na poslu, ne znam kada stizes sve to, da svakog meseca odvuces drugu zenu u krevet, plus obaveze na poslu, plus vreme na forumima......Na stranu sto nije pristojno hvaliti se takvim uspesima, ovi tvoji ne izgledaju bas realno. Osim ako nije u pitanju placeni sex, razume se, ali onda to treba posteno I reci. Bez ljutnje!

Lu

pre 8 godina

Svi glorifikuju seks, dok je njoj bitnija religija, a bila je zaljubljena u devojke u homoseksualce?! Pa, ne znam. Nesto se tu meni ne uklapa...

Maja, Zadar

pre 8 godina

U današnje vrime da se netko nekome opravdava zbog svog izbora kako da živi. Mene stvarno ne zanima kako će netko živiti svoj život. Ako ona tako smatra i zadovoljna je svojim životom, tko sam ja da je nagovaram na moj način života. Koliko je ljudi danas nezadovoljno životom, nesretni su, jadni, najrađe bi pobigli i ostavili sve. A ova žena je sretna i zadovoljna. Život joj teče onako kako želi.

Odi

pre 8 godina

@Wizard

Ista stvar samo ja imam 35 godina a isto bez iskustva na svim tim poljima. Ali mene toga nije sramota i nemam neki problem da to nekome kažem, sve moje iole bliskije društvo zna za to jer mi to nije problem, nekim djevojkama sa kojima sam se malo družio sam bez problema rekao i reakcije nisu bile nimalo loše, samo su željele da čuju zašto je tako, kad bih objasnio mogle su da razumiju. Ne vidim ni jedan razlog zašto bi to bilo dobro kriti od potencijalnog partnera a vidim ih mnogo zašto je bolje reći (uključujući i to da će pobjeći ako mu to smeta). Nikako ne razumijem osobe koje imaju 20-tak godina i lažu da su još nevini jer ih je sramota. Mene nije neka posebna sramota sa 35 godina, ali se ni ne ponosim time, prosto je tako ispalo iz ovih i onih razloga, nije da sam želio da bude tako. Ali me sve to nimalo ne brine i nisam opterećen sa tim. Oni koji nisu probali seks ne znaju šta propuštaju ali baš zato njima to i ne pada toliko teško, jer ne znaju kako je to. Koliko sam ja vidio seksom su mnogo opterećeniji oni koji su ga probali, jer su se oni "navukli". Ovo ne govorim sa negativne strane, taman posla, nego samo kao objašnjenje. Kao kad probaš neku egzotičnu voćku iz Indonezije, kad si je probao želiš je još ako ti se svidjela a neko ko je nikad nije probao neće patiti za tim jer ni ne zna kakva je ona pa nije opterećen. Tako da je ovo "ne znate šta propuštate" sasvim tačno, ali je to ujedno olakšavajuća okolnost.

Endzi

pre 8 godina

'Ajde da se javim i ja :) 25, ista situacija. Dobrog sam izgleda, zadovoljna sobom (valjda su i fotografi koji me angazuju), i slazem se sa @Milena u vecem delu. Nekako volim da imam to nesto sto me izdvaja od drugih, a za sta niko ne zna (jer ne pricam okolo da sam nevina). Opet neko rece, izopaceno vreme, pa je sramota reci da imas preko 20 i da si nevin. Ali samo cu citirati recenicu iz jednog filma:
"Being a virgin nowadays is rare. You better be proud of that shit. You're  like a fuckin' unicorn!"

realno

pre 8 godina

@AlchemyDreamer Kakav to savet dajes devojkama? Cak i ako su iskusne da glume da nisu jer ce ih partner vise postovati? Evo im moj savet, od kompleksasa koji ne ume da se nosi sa tim da ste imali zivot pre njega bezite koliko vas noge nose.

kiwi

pre 8 godina

Druga strana. Bio sam skoro godinu dana u vezi sa takvom devojkom. Voleo je I postovao. Sve je bilo dobro prvih par meseci. Verujete mi posle toga koliko god se trudio nisam mogao da prestanem misliti o sexu a nisam hteo da je varam. Oboje smo tad imali 28. A ja sam do tad vec 10 god.imao seksualni zivot. Koliko god se moj komentar cini kako god, verujete mi da u zrelim normalnim godinama nema nista lepse od sexa sa osobom koju volis. Ostalo je sve psihopatologija I takve osobe kad vas uvuku u svoj sistem pocne da vas grize savest, da mislite da niste normalni itd. Sad disem od kad nisam sa njom. verujte mi to je bolest

Lucija

pre 8 godina

Dragi moj muskarci, mnoge zene, tako reci svaka druga, nisu uopste zainteresovane za vaginalnu penetraciju, i uopste im ne prija, samo se o tome cuti. Vecina tih zena stisne zube i istrpi to jednom ili dva put mesecno, da bi sacuvala brak ili vezu, a u sustini im to ne donosi nikakvo zadovoljstvo. Mnoge zene mogu da dozive orgazam samo drugim nacinima zadovoljavanja. Retke su medjutim zene koje to otvoreno kazu i otvoreno priznaju, a kad bi otvoreno rekle, mnogi bi parovi bili srecniji i zadovoljniji, jer bi nasli prave nacine da budu srecni u vezi, a ne ovako da je jedno kao nesto polu-zadovoljno, a drugo stisne zube i otrpi.Sustina je da se sex moze upraznjavati na mnogo nacina. Kapiram da se i u ovom slucaju u tekstu radi o devojci koja je razvila sposobnost da se zadovolji na druge nacine, a kao sto vidite, zanimljivo je da pomenula i zene, onako uzgred. Bolje bi bilo da se tekst bavi tim raznim drugim mastovitim nacinima erotskog zadovoljstva, i zene i muskarci bi imali nesti zanimljivo da cuju, a ne da se pise kojesta o gubljenju nevinosti, definicija nevinosti je skroz prevazidjena stvar, to danas nema nikakvog vise znacaja u diskusiji o seksu i upraznjavanju seksa.

Homer Simpson

pre 8 godina

@dc

Vidi ovako .... cika Carl Darvin ... potreba svakog zivog bica je da se mnozi i razmnozi s time da ljudska bica imaju nagon za sex-om kada nije za reprodukciju!
Sex je nagonska stvar i jednostavno lepo je uzivati u sex-u i istrazivati sa nekim/om sve tajne koje sex ima!To je nesto sto ti urodjeno!Oslobadjas se stresa,posle sex-a si sretniji,a sve to potreban ti je neko u koga ces imati poverenje!Nece cim si upoznala nekog da dobijes savrsen odnos!Potrebno je da se partneri usklade e tek onda dolazi pravo!Uzivanje i deljenje neceg intimnog izmedju dvoje ljudi je nesto najbolje sto postoji!
Probaj pa neces biti frustrirana i nadji nekog pa cete boleti uvo sta ko prica,mlada si i uzivaj!

Miki

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko! (nišlija, 23. jul 2015 15:46) 

Haha, bravo, tacno tako, lep pokazatelj kako i koliko ljudi lazu. Neko bi pomislio da je to zbog sigurnisti koju ti pruza tamo neki nick na Internetu, ali istina je da te njih 85% posto gleda u ici, svakog dana, i laze.
(Mika, 23. jul 2015 17:16)

Uopste ljudi ne lazu, nego svaka tema ima drugaciju publiku. Na temu od devicama se javljaju device, na temu o kakvom vec seksu oni koji su imali/nece da imaju takav. Ne razumem sta tu ima nejasno.

bivsa usedelica

pre 8 godina

Devojka se nalupala samo tako. To mogu slobodno da kazem jer sa ja jedna od onih koje su kasno usle u zivot zene. I moji razlozi su bili licne priroda ale ne oni koje ova devojka pominje. Jednostavno sam osecala da je sex nesto izuzetno vazno, nesto sto nas odredjue i sto cini sustinu naseg zivota kao ljudske jedinke. Zbog takvog stava zelela sam sex sa onim kog stvarno volim. A ako nekog volim onda je besmisleno cak ponizavajuce za tog koga volim ako ne zelim da imam sex sa njim. Kakava mi je to glupost: volimo se ali ne dovoljno da bi imali sex. Ovde citam neke komentare o tome da sex prlja. Da prlja ako je sa onim koga ne volite. Ako volite, sex je nesto najcistije i najlepse sto mozete podeliti sa nekim.Jesam cekala, izbegavala sam sex jer nisam bila sigurna u svoja osecanja i mogu reci da se to malo oduzilo, sto je bio moj problem, a ne problem sexa kao takvog, ali kad sam sam zavolela, vise se to pitanje nije postavljalo. Ova devojka ovde ne zna sta prica i sta radi. Verovatno je sve to da bi bila malo interesantna. Ocigledno je rec o teskom narcisu.

programer

pre 8 godina

Pa nije kraj sveta ako ga jos uvek nema. Evo 34 godine i nije ga uopste bilo ali nije strasno. Tu su razni tjubovi koji pomazu. Rezultat je slican kao i sa pravim. Doduse moze uvek da se dobije ako se plati ali to ne dolazi u obzir makar ga nikad imao. Stvar principa.
Jedino vredi ako je i emotivan deo prisutan. Onda dobija sasvim drugu dimenziju i nista drugo ga ne moze zameniti.
Mada svako neka radi kako mu pase i ako su sve osobe u igri saglasne i zeljne.

Odi

pre 8 godina

I da dodam, ne slažem se da bi neiskustvo u većim godinama bilo odbojno za svaku djevojku, ima njih kojima bi bilo itekako privlačno da nekome budu prve i da ga baš one uče, da baš sa njima sve po prvi put doživi. Ali najvažnija je emotivna veza, i zrelost, ako toga ima onda nikome ništa od ovoga neće smetati. Ako toga nema džaba sve.

dr mr

pre 8 godina

@bivsa usedelica "Ova devojka ne zna sta prica."

Prvo ste negirali sve njene stavove, i njena uverenja. Istakli svoja kao ispravna. A onda nju nazvali narcisom. Nema ona problem u glavi. Imate vi koji osudjujete. I znate sta je dobro za nju bolje od nje same. To su njeni stavovi, njena razmisljanja. Ako sama kaze da ne voli nekog dovoljno da bi imala odnos, to je njena stvar. Ako je njok dobro u vezi bez odnosa to je opet njena stvar. Vi imate svoje stavove koji bi njoj mozda bili smesni. I nacin na koji ste se potpisali govori da nemate ni gram samopouzdanja, i da pricom ja ovo, ja ono, samo pokusavate da nadomestite to sto nemate.

dule dule

pre 8 godina

@dusan "lujka sto za dvadeset jednu godinu nije nasla nekog sa kime bi bila intimna"

Ako si tinejdzer, onda razumem ovaj komentar, dete, pa ne znas, ako si stariji, u problemu si sa stavovima, zivotom, zreloscu.

iskreno

pre 8 godina

@lol
Zao mi je sto moram ovako da se izrazim ali molio bih da ne .... Sex jeste cista fizicka stvar! Naravno da je lepse imati ga sa osobom sa kojom si u vezi jer je opustenije.

Анархиста

pre 8 godina

"Rekli su mi da je jedino ispravno ne upražnjavati seks. Tako su me naučili."

Верници, верници, верници...

Kurtko Bejn

pre 8 godina

Kao da se neko ponosi sto nikada nije probao kinesku hranu. Nije nevinost nesto od cega imas koristi niti je seks nekakav bauk i prljavstina. Moja filozofija je - probaj pa odluci da li ti se svidja ili ne.

AlchemyDreamer

pre 8 godina

Ima dosta logike u razmisljanju ove device. Setite se stihova Desanke Maksimovic - "nemoj mi prici, hocu iz daleka, sreca je lepa samo dok se ceka..." I stvarno mi se desavalo, za neke cure dok sam ih samo gledao sam smatrao da su idealne, a kad smo poceli sa intimom i seksom svi ideali su se rasprsili i postalo je obicno, kao i sa vecinom drugih, nista specijalno. Stavise, sto vise ti se neka cura cini kao princeza dok je nisi dotakao, posle seksanja ti se svede na razocaravajuce prosecnu, kada shvatis da sve to radi rutinski kao sa mnogima pre tebe.
Medjutim, imao sam i par devica, i sa njima je bilo drukcije, nekako cisto, emotivno, ljubavno, osecao si da ti nesto daje samo tebi. Ali nismo ostajali u vecitoj vezi jer smo bili mladi...
Zbog toga, savet devojkama, cak i ako ste veoma iskusne, u prvim odnosima sa nekim ko vam se svidja pokusajte da delujete suzdrzano i neiskusno, nemojte odmah da pokazujete sve vestine porno-glumica, smislite neku pricu da ste to malo radile i da niste bas uzivale, pretvarajte se da nesto dozivljavate po prvi put. Tako ce vas partner mnogo vise ceniti i postovati.

T3

pre 8 godina

Takodje zgodno iskusenje moze da bude stav da na primer ne probas bananu ili jagode do svoje 30. Pa zasto ne muciti samoga sebe ako mozes. A nije to ni mala stvra i korak probati bananu ili boze me sacuvaj jagodu. Drugi u raznom vocu uzivaju odavno ali to njihova stvar i sramota.

Mik

pre 8 godina

Svi smo mi razliciti. Seks nije i ne treba da bude osnova za trajniju vezu, ali ipak je upotpunjava i ulepsava, donosi mir i relaksaciju. Kod ove anonimne (izmisljene) devojke vise brine nesposobnost da ostvari bilo kakvu vezu sa nekim. Ovo su sve opisi nemustih kobajagi zaljubljivanja.

Milena

pre 8 godina

I ja sam odlucila tako da zivim (samo nema veze sa verskim razlozima). Kad sam presla one najgore godine (17-22,23) bez toga, sada necu sigurno to uraditi. Svidja mi se da taj deo mene ostane netaknut, lepo se osecam, bas. Sama sebi sam skroz "cista", da tako kazem (opet, nevezano sa religijom). Naravno, imala sam onaj teen period kada sam stalno razmisljala o tome, ali kad je to proslo, tek tada sam se osetila dobro u svojoj kozi.

fenomen

pre 8 godina

Biti nevin sa 20 i kusur godina znači da je neko zaladjen, nije baš u vinklu ili je ružan ko akreb pa se plaši korpe. Mogu i da opravdam muškarca u tim godinama jer su devojke probirljive i ako ti je i džep prazan onda i jeste teško doći do seksa ali devojke koje su nevine ne kapiram. Nisam muški šovinista ali to po meni nije normalno. Ajde pre 30-40 godina kad su devojke učene da moraju u brak nevine ali u sadašnje vreme....Savetujem devicama da se što pre deflorišu. Poz...

G6

pre 8 godina

@Milena Bukvalno nista ne propustas, skroz je precenjen. Pusti ove sto kazu uzivanje ovo ono, oni za bolju zabavu ne znaju. Lepo se kaze da je seks zabava za sirotinju. ;)

kiks

pre 8 godina

I ja sam odlucila tako da zivim (samo nema veze sa verskim razlozima). Kad sam presla one najgore godine (17-22,23) bez toga, sada necu sigurno to uraditi. Svidja mi se da taj deo mene ostane netaknut, lepo se osecam, bas. Sama sebi sam skroz "cista", da tako kazem (opet, nevezano sa religijom). Naravno, imala sam onaj teen period kada sam stalno razmisljala o tome, ali kad je to proslo, tek tada sam se osetila dobro u svojoj kozi.
(Milena, 23. jul 2015 12:49)

NAJBOLJA! Plus od mene

iv13

pre 8 godina

Najjace su mi te sto kazu da nemaju seks sa 18-26 i kazu super im je....
Probajte, pa recite dal ti je super kad ga ima/nema.

Sta moze biti super kad ne znas ni kakav je osecaj?

Koliko samo iskrivljenih percepcija ima.

Helena

pre 8 godina

Ja imam 22 godine, nisam imala sex.Nemam problem sa tim, ali vidim da ljudi oko mene imaju.Okruzena sam ljudima kojima je to najbitnija stvar, nekada imam utisak kao da me sazaljevaju..Aman, sjasite sa mene.Ne cekam brak, nisam vernik,samo se ON jos nije pojavio.

lol

pre 8 godina

Devica filozofira o seksu,ha,ha,ha.Seks je čudooooo sa pravim osobama,u koje ne spadaju ovi uvrnuti likovi.
(charlie, 23. jul 2015 13:38)

Zasto devica ne bi mogla da filozofira o seksu? Povrsnost takvog razmisljanja boli na daljinu. Inace obicno ljudi koji nemaju bas mnogo drugog sadrzaja u glavi preterano glorifukuju seks kao cist fizicki kontakt. Mislim da takvi ljudi imaju mnogo manje sanse da otkriju istinsku srecu nego ova devojka koja bar shvata sta nije sustina, a otkrice vremenom i sta jeste. Seks je alat, nagon. Moze da bude fenomenalno iskustvo, ali daleko od toga da je vrhunac zadovoljstva ili svrha zivota, jer fizicko zadovoljstvo kakvo god da je, ni izbliza ne moze da bude najvece zadovoljstvo, ali mnogi ljudi to ne shvataju posto samo znaju za materijalno i fizicko. Inace odlican tekst, malo promene je lepo videti u ovom vremenu poremecenih vrednosti.

dc

pre 8 godina

@fenomen
koliko glup komentar! Imam 21 godinu, radim kao model (akrep jel da?), i pazi sad: nevina sam. Bas zbog toga koliko sam ljudi upoznala i cula razlicitih stavova vise sam sigurnija u svoju nevinost i to da ne zelim da to odradim s bilo kim eto cisto da bih uradila. Mislim da je u danasnje vreme kad devojcice sire noge sa 15 godina postalo to uobicajena pojava pa svi misle da je normalno da se to obavi pre 20e.
I pazi jos nesto, imam bar jos 3 4 drugarice isto godiste koje su takodje nevine, i uopste se ne potresaju oko toga. A vi mediokriteti izvolite pa trazite ove sto sire noge posle dva izlaska, jer samo to mozete i ocekivati. Iako si me iznervirao komentarom zelim ti da jednom nadjes nekog posebnog i da spoznas koliko drugih stvari mozes doziveti sa tom osobom i da se ne vrti sve oko seksa

iskreno

pre 8 godina

@Milena
Nisi ni svesna sta propustas pa zbog toga mozes da se osecas tako kako se osecas. U svakom slucaju ne vidim razlog da se neko suzdrzava od jedne potrebe jer da sex to nije nasi rodotelji ga ne bi upraznjavali pa samim tim ne bi bilo ni nas

Mika

pre 8 godina

Au, kakvo zaludjivanje naivaca od strane ocigledno perverzne i promiskuitetne osobe koja je imala veze i sa muskarcima i sa zenama. Ima ta iskustva i te kako, to sto nije dozivela vaginalnu penetraciju ne znaci da joj nisu poznati drugi nacini zadovoljavanja, pocev od analnog seksa, oralnog, i sta joj je vec napala (neko se izbezumljuje na rad nogu, drugi na usi, ima nas razni).

Auuu

pre 8 godina

(Helena, 23. jul 2015 14:16)
ON ne postoji, mozes samo da naletis na momka sa kojim ces imati lep zivot i to ako imas srece da ti se desi to iz prve, a to princ na belom konju tesko malo, pre ce beli konj no princ... I najludje je too kod tih devojaka koje probaju kasnije pa kad podivljaju sa 30+ zato sto nisu to ranije odradile pa se skrasile...

Zoran

pre 8 godina

Imajte seks kada ste sa osobom sa kojom biste ziveli stalno i koga volite. Ako hocete seks onako, onda jedino da to tumacim da ste sirotinja i nemate pare za javnu kucu.

Draga

pre 8 godina

Imala sam slicno iskustvo (mislim, imam). Samo sto su sad vrednosti poremecene, gledaju te kao budalu ako imas preko 20 god, a nevin si, jer sa tobom, Boze sacuvaj, nesto nije u redu.

Odbojkasica

pre 8 godina

Imam identicno misljenje (mislim da smo i slicnih godina, verujem da je ona negde 23-27), ali ne razumem zasto mora to da podeli sa svima. Slicne razloge imamo, ali ja nikada nisam imala potrebu da pricam o tome sa drugima, to je moja stvar i moj izbor, niti bilo koga treba da zanima zasto ja zelim da ostanem nevina. Malo mi je bezveze da se javno prica o tome. Mislim, sigurno nisi jedina, ne moras da trazis podrsku/osudu.

Zoran

pre 8 godina

"Sta moze biti super kad ne znas ni kakav je osecaj?"

Pa ako je meni dobro bez seksa sto bih ja uopste probao seks?
Dobro mi je i bez marihuane, pa sto bih ja uopste probvao marihuanu?

dusan

pre 8 godina

tako je I britni spirs lupendrala . A sve joj verujem da je nevina , zaglupljuju ovaj narod na planeti notornim lazima svaki boziji dan ,zasto da ljudi ne uzivaju u seksu pa nije srednji vek, uostalom to i jeste religijska odluka tj. ono famozno zapadnjacko puritanstvo koje nikad nije imalo realno uporiste bas iz razloga sto su svi bili vrlo vrlo promiskuitetni. Uostalom bas milim da je lujka sto nije nasla za dvadeset jednu godinu nekoga s kim bi bila intimna.

Botovanje ludom radovanje

pre 8 godina

Menid drago što ima ovih devojaka koje misle da je seks nešto prljavo, precenjeno, odvratno, nepotrebno... Takve se neće razmnožavati na sreću ljudskog roda. Što neko reče, ko da pitaš vegetarijanca da komentariše ukus pečenja...

евгеније

pre 8 godina

Милена,хелена,одбојкашице...свака вам част,држите се принципа...частио би вас палачинкама и сладоледом :-)

Zenska

pre 8 godina

Koja glupost za ove sto pricaju ovima sto ga nisu imale "Ne mozes da pricas da je lose/dobro, nisi ga imala". Pa ni ja kokain nisam probala, je l' mi treba neko da mi kaze da je to lose? Svasta. Seks nije osnovna covekova potreba (moze sasvim lepo da zivi i bez njega, ne umire se), i ima svoju publiku - uglavnom sirotinjsku, rece vec neko ovde.

sale

pre 8 godina

mislim da je devojka previse usla u filozofiranje i pravljenja drame oko neceg jednostavnog. Kada vidi da je seks sasvim normalna i prirodna stvar i veoma bitna za normalno sazrevanje osobe bice joj zao

DraganCe

pre 8 godina

Nemam para, nemam stan, nigde ne idem ni zimi ni leti, samo jos i sex da nemam, pa ne znam zasta bi ziveo! Obescasti se ti lutko i videces, odmah ima da te prodje ta filozofija!

djoka

pre 8 godina

Kako muškarac od 38 i večiti romantik (koji je ipak imao seks) podržavam. Ovo miriše na ljudskost pre svega u ovom vremenu trke za postignućima u svemu, pa i u seksu. Ja sam u celibatu posle xy žena, jer šta će mi to ako nema ni lj od ljubavi, čisto povlađivanje životinji, to sam doktorirao...Nemam problem ni sa izgledom ni sa finansijama, samo ne mirišem isprazno žensko.

Roki

pre 8 godina

@VladimiR Mislim da je pod najgore godine mislila da je taj period bila "najnapaljenija",da tako kazem, posto to jesu godine kad su hormoni na vrhuncu. Sto se te odluke tice,podrzavam skroz,cak mi je kul da neko tako razmislja,mada ja nikad ne bih mogao,verovatno zato sto sam musko.

irony

pre 8 godina

21 i nevina. nidje veze da sam zaludjena vjerom, teski sam antihrist, nema ni uticaja porodice,.jednostavno imala sam prilika da to "obavim", ali nisam zeljela sa BILO KIM, i to je sustina price kod mene.

AlchemyDreamer

pre 8 godina

Ima dosta logike u razmisljanju ove device. Setite se stihova Desanke Maksimovic - "nemoj mi prici, hocu iz daleka, sreca je lepa samo dok se ceka..." I stvarno mi se desavalo, za neke cure dok sam ih samo gledao sam smatrao da su idealne, a kad smo poceli sa intimom i seksom svi ideali su se rasprsili i postalo je obicno, kao i sa vecinom drugih, nista specijalno. Stavise, sto vise ti se neka cura cini kao princeza dok je nisi dotakao, posle seksanja ti se svede na razocaravajuce prosecnu, kada shvatis da sve to radi rutinski kao sa mnogima pre tebe.
Medjutim, imao sam i par devica, i sa njima je bilo drukcije, nekako cisto, emotivno, ljubavno, osecao si da ti nesto daje samo tebi. Ali nismo ostajali u vecitoj vezi jer smo bili mladi...
Zbog toga, savet devojkama, cak i ako ste veoma iskusne, u prvim odnosima sa nekim ko vam se svidja pokusajte da delujete suzdrzano i neiskusno, nemojte odmah da pokazujete sve vestine porno-glumica, smislite neku pricu da ste to malo radile i da niste bas uzivale, pretvarajte se da nesto dozivljavate po prvi put. Tako ce vas partner mnogo vise ceniti i postovati.

mimi

pre 8 godina

svako ima pravo da bira, ali mnogo propusta. veza nije veza bez seksa. (posle punoletstva). i u delu: znam ja zasto to radim...nije dala odgovor zasto. zasto?

Wizard

pre 8 godina

Jaka stvar. Devojka nema iskustva u seksu. Pa šta?
I dalje je poželjna i ni jedan muškarac neće ustuknuti kad sazna to o njoj.
Čak šta, nekome će biti još mnogo više poželjna baš zato što je nevina.

Muškarci su ti koji su u problemu kad je seksualno neiskustvo u pitanju.
Ja eto 30 godina, i imam isto nula iskustva, ni držanje za ruku ni poljubac a kamoli sex.
Kako će neka da reaguje kad bih otvoreno priznao situaciju, pre će da pobegne glavom bez obzira nego da ostane.

Žene žele da one budu te koje su zgrabile nekog poželjnog muškarca, koji je imao mnogo žena, ali eto smirio se baš zbog njih.
Muškarac bez iskustva im daje signal da nije ni bio poželjan nikoj, nema tu izazova da ga ona zavodi.

Najgore je što podsvesno mislim da dajem i signale nekog neiskusnog.
Valjda me i pročitaju, pa mi samo kažu "Ti si baš simpatičan, dobrica, kako te neka nije zgrabila itd?"
A ja se iznerviram i pomislim pa kad sam tako dobar, što mi ti ne daš neki signal, neki flert??
To konstatuju iz sažaljenja, eto dobar pametan, a nema nikog, nije me nikad videla sa devojkom...al nek se neka druga pojavi da ga oslobodi od smotanosti neću ja.

bivsa usedelica

pre 8 godina

Devojka se nalupala samo tako. To mogu slobodno da kazem jer sa ja jedna od onih koje su kasno usle u zivot zene. I moji razlozi su bili licne priroda ale ne oni koje ova devojka pominje. Jednostavno sam osecala da je sex nesto izuzetno vazno, nesto sto nas odredjue i sto cini sustinu naseg zivota kao ljudske jedinke. Zbog takvog stava zelela sam sex sa onim kog stvarno volim. A ako nekog volim onda je besmisleno cak ponizavajuce za tog koga volim ako ne zelim da imam sex sa njim. Kakava mi je to glupost: volimo se ali ne dovoljno da bi imali sex. Ovde citam neke komentare o tome da sex prlja. Da prlja ako je sa onim koga ne volite. Ako volite, sex je nesto najcistije i najlepse sto mozete podeliti sa nekim.Jesam cekala, izbegavala sam sex jer nisam bila sigurna u svoja osecanja i mogu reci da se to malo oduzilo, sto je bio moj problem, a ne problem sexa kao takvog, ali kad sam sam zavolela, vise se to pitanje nije postavljalo. Ova devojka ovde ne zna sta prica i sta radi. Verovatno je sve to da bi bila malo interesantna. Ocigledno je rec o teskom narcisu.

sercan

pre 8 godina

Eto sta ti je zivot, nevina zena na ceni, a kada ja kazem da nema seksa pre braga devojke raskidaju misleci da sam falican a ortaci misle da sam dileja.
Jadno musko stvoreno da pati.

Homer Simpson

pre 8 godina

@dc

Vidi ovako .... cika Carl Darvin ... potreba svakog zivog bica je da se mnozi i razmnozi s time da ljudska bica imaju nagon za sex-om kada nije za reprodukciju!
Sex je nagonska stvar i jednostavno lepo je uzivati u sex-u i istrazivati sa nekim/om sve tajne koje sex ima!To je nesto sto ti urodjeno!Oslobadjas se stresa,posle sex-a si sretniji,a sve to potreban ti je neko u koga ces imati poverenje!Nece cim si upoznala nekog da dobijes savrsen odnos!Potrebno je da se partneri usklade e tek onda dolazi pravo!Uzivanje i deljenje neceg intimnog izmedju dvoje ljudi je nesto najbolje sto postoji!
Probaj pa neces biti frustrirana i nadji nekog pa cete boleti uvo sta ko prica,mlada si i uzivaj!

nišlija

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko!

D

pre 8 godina

Sta znam.Ja licno ne poznajem nikog ķo deli filozofiju "nevinosti".A svi smo to uradili u nekim pristojnim vezama i u pristojnim godinama,kad je ko bio zreo za to.Ne volim ni jednu krajnost,niti da devojcice u osnovnoj skoli vec upraznjavaju sex,ali ni ovo sto ova zena prica.Sex je vrsta bliskosti,intime i cim neko to kategoricno odbija,a blizu je tridesetih godina,ipak ima neku frku u glavi.Nikad nevinost nisam dozivljavala kao nesto sto cu da "izgubim",nesto sto treba da "dam".To su zatucana razmisljanja.To je samo drugi stepen zrelosti i super je.

Matrix

pre 8 godina

I ja isto mislim kad sam već ovoliko izdržao bez jahte i privatnog aviona, mogu i dalje, ništa mi nije lošije u životu. Kakva glupost, ako nisi probao onda makar slušaj nekog ko jeste.

iskreno

pre 8 godina

@lol
Zao mi je sto moram ovako da se izrazim ali molio bih da ne .... Sex jeste cista fizicka stvar! Naravno da je lepse imati ga sa osobom sa kojom si u vezi jer je opustenije.

Iskreno

pre 8 godina

Prvi put sam imao seks sa 27, od tada za 9 godina sa preko 60 zena. Jesam nesto bolji? Ma jok, seks ima svoje chari, ali ima i drugih zanimljivih desavanja u zivotu. Samo je trebalo da shvatim da nije tako komplikovano odvuci zenu u krevet, a i nesto mi do te 27. i nije preterano nedostajao. Samo sam bio isfrustriran reakcijom okoline. Svako radi sta hoce i kad hoce. Zato opusteno, rodjeni smo u nenormalnom vremenu, ako vam je do seksa, imacete seks, ako vam nije, sta vas boli uvo sto se svi hvale svojim vestinama u krevetu.

lol

pre 8 godina

(Helena, 23. jul 2015 14:16)
ON ne postoji, mozes samo da naletis na momka sa kojim ces imati lep zivot i to ako imas srece da ti se desi to iz prve, a to princ na belom konju tesko malo, pre ce beli konj no princ... I najludje je too kod tih devojaka koje probaju kasnije pa kad podivljaju sa 30+ zato sto nisu to ranije odradile pa se skrasile...
(Auuu, 23. jul 2015 16:38)

Hoces da kazes da mislis da ne postoji idealna veza zato sto je ti nisi pronasla/pronasao? Nesto kao ljudi koji su govorili da je nemoguce da covek leti jer nema krila. Jer to "on/ona ne postoji" je bas decidirano receno, a ne postoji nacin da se to bas tako egzaktno dokaze. Ljudi su skloni da ako ne uspeju u necemu tvrde da to i ne moze postojati, da bi opravdali svoj put. Zato vecina koja ne pronadje govori da toga sto su trazili nema ili ne pokusavaju ni da nadju, jer ne znaju ni da bi trebalo da postoji. Mali procenat ljudi zaista pronadje pravu ljubav i idealnu vezu. Mali procenat, istina je, ali desava se. Ali, ta veza i takva ljubav toliko vrede da mozda i jesu vredni rizika, posto sve ostalo apsolutno bledi pred time i nije nista. Ne manje, nego nista. Toliko bedno i bledo da se ne vredi ni osvrtati. Tuzno je sto ogromna vecina ljudi to bledo i bedno smatra za najvece zadovoljstvo koje se moze osetiti.

Lj

pre 8 godina

Nisam imao sex dugo, tek sa dvadeset i 4-5, zaista sam imao frustracija (najgore je bilo sta ce kazati vrsnjaci-Rambo), stvarno sam mislio da mnogo propustam
Moji prvi sexovi su naravno bili bzv, mislim nije lose al nista spektakularno. Glavna satisfakcija mi je bila to sto eto i ja sam u stanju da vrsim tu toliko zeljenu radnju kao i svi ostali...
U medjuvremenu sam imao nekoliko veza, ne bas mnogo emotivnih, u kojima je bilo dobrog sexa zavisi od momenta, al nista sto bi mi ostalo upecatljivo
Onda sam usao u emotivnu vezu i imao intimne momente mnogo mocnije od bilo kog seksa
Seks je dobar ali daleko od toga da je najvazniji u vezi, zamisljam vezu sa nekom seks-masinom, nekom najprivlacnijom zenskom koju mogu da zamislim, prosto istina je da kad se istreses vise nije interesantno
Tako da nakon svega mogu reci da seks jeste precenjen, bar u ovakvom drustvu koje nas okruzuje

Endzi

pre 8 godina

'Ajde da se javim i ja :) 25, ista situacija. Dobrog sam izgleda, zadovoljna sobom (valjda su i fotografi koji me angazuju), i slazem se sa @Milena u vecem delu. Nekako volim da imam to nesto sto me izdvaja od drugih, a za sta niko ne zna (jer ne pricam okolo da sam nevina). Opet neko rece, izopaceno vreme, pa je sramota reci da imas preko 20 i da si nevin. Ali samo cu citirati recenicu iz jednog filma:
"Being a virgin nowadays is rare. You better be proud of that shit. You're  like a fuckin' unicorn!"

T3

pre 8 godina

Takodje zgodno iskusenje moze da bude stav da na primer ne probas bananu ili jagode do svoje 30. Pa zasto ne muciti samoga sebe ako mozes. A nije to ni mala stvra i korak probati bananu ili boze me sacuvaj jagodu. Drugi u raznom vocu uzivaju odavno ali to njihova stvar i sramota.

kiwi

pre 8 godina

Druga strana. Bio sam skoro godinu dana u vezi sa takvom devojkom. Voleo je I postovao. Sve je bilo dobro prvih par meseci. Verujete mi posle toga koliko god se trudio nisam mogao da prestanem misliti o sexu a nisam hteo da je varam. Oboje smo tad imali 28. A ja sam do tad vec 10 god.imao seksualni zivot. Koliko god se moj komentar cini kako god, verujete mi da u zrelim normalnim godinama nema nista lepse od sexa sa osobom koju volis. Ostalo je sve psihopatologija I takve osobe kad vas uvuku u svoj sistem pocne da vas grize savest, da mislite da niste normalni itd. Sad disem od kad nisam sa njom. verujte mi to je bolest

Mika

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko! (nišlija, 23. jul 2015 15:46)

Haha, bravo, tacno tako, lep pokazatelj kako i koliko ljudi lazu. Neko bi pomislio da je to zbog sigurnisti koju ti pruza tamo neki nick na Internetu, ali istina je da te njih 85% posto gleda u ici, svakog dana, i laze.

Ko o čemu baba o uštipcima

pre 8 godina

Što toliko ne razglaba o štrikanju , sigurno ni to ne radi.
Mnogo se bavi time ko u onoj zen priči kad je kaluđer prebacio drugom što je preneo devojku preko reke a ovaj mu odgovorio "Ja sam devojku odavno spustio a ti je još nosiš."

Mik

pre 8 godina

Svi smo mi razliciti. Seks nije i ne treba da bude osnova za trajniju vezu, ali ipak je upotpunjava i ulepsava, donosi mir i relaksaciju. Kod ove anonimne (izmisljene) devojke vise brine nesposobnost da ostvari bilo kakvu vezu sa nekim. Ovo su sve opisi nemustih kobajagi zaljubljivanja.

XYZ

pre 8 godina

Iskreni, kazes da si vodio ljubav sa preko 60 zena za 9 godina. Ajde da uzmemo da ih je bilo 65. Onda izlazi da si vodio ljubav otprilike sa 1 zenom na svakih mesec I po. I tako 9 godina bez prestanka. I to sve u periodu od 27-36, dakle kada bi trebalo bi da si zaposlen, da privredjujes. Ako si osam sati na poslu, ne znam kada stizes sve to, da svakog meseca odvuces drugu zenu u krevet, plus obaveze na poslu, plus vreme na forumima......Na stranu sto nije pristojno hvaliti se takvim uspesima, ovi tvoji ne izgledaju bas realno. Osim ako nije u pitanju placeni sex, razume se, ali onda to treba posteno I reci. Bez ljutnje!

Sanja

pre 8 godina

George carlin, bas mi je zao sto se tako osećaš. Ja sam sigurna da ti nisi ruzan ko lopov, i da činjenica da si siromasan nema veze sa tim sto si i dalje nevin. Veruj mi, u pitanju je samopouzdanje i kako se osećaš u glavi. Kada upoznaš neku devojku sa kojom bi zeleo da imas seks, budi prirodan, budi pristojan, cist i samouveren. Kao takav, ti ces se osecati bolje, i imaćeš vise samopouzdanja. Ne razmišljaj o novcu, ne razmišljaj o svom izgledu. Ti si takav kakav si. Nauci da volis samog sebe, i drugi ćete tada vise voleti.

Анархиста

pre 8 godina

"Rekli su mi da je jedino ispravno ne upražnjavati seks. Tako su me naučili."

Верници, верници, верници...

...mona

pre 8 godina

ja podrzavam . covek treba da radi onako kako oseca a ne da forsira . apsolutno . a to sto je cudno i za zgrazavanje biti nevin posle 20.. vise govori koliko je se drustvo moralno srozalo . sestra mi ima 20 i neku .. prosto nije naisla na nekoga vrednog ... ne treba po svaku cenu izgubiti nevinost .

Lucija

pre 8 godina

Dragi moj muskarci, mnoge zene, tako reci svaka druga, nisu uopste zainteresovane za vaginalnu penetraciju, i uopste im ne prija, samo se o tome cuti. Vecina tih zena stisne zube i istrpi to jednom ili dva put mesecno, da bi sacuvala brak ili vezu, a u sustini im to ne donosi nikakvo zadovoljstvo. Mnoge zene mogu da dozive orgazam samo drugim nacinima zadovoljavanja. Retke su medjutim zene koje to otvoreno kazu i otvoreno priznaju, a kad bi otvoreno rekle, mnogi bi parovi bili srecniji i zadovoljniji, jer bi nasli prave nacine da budu srecni u vezi, a ne ovako da je jedno kao nesto polu-zadovoljno, a drugo stisne zube i otrpi.Sustina je da se sex moze upraznjavati na mnogo nacina. Kapiram da se i u ovom slucaju u tekstu radi o devojci koja je razvila sposobnost da se zadovolji na druge nacine, a kao sto vidite, zanimljivo je da pomenula i zene, onako uzgred. Bolje bi bilo da se tekst bavi tim raznim drugim mastovitim nacinima erotskog zadovoljstva, i zene i muskarci bi imali nesti zanimljivo da cuju, a ne da se pise kojesta o gubljenju nevinosti, definicija nevinosti je skroz prevazidjena stvar, to danas nema nikakvog vise znacaja u diskusiji o seksu i upraznjavanju seksa.

programer

pre 8 godina

Pa nije kraj sveta ako ga jos uvek nema. Evo 34 godine i nije ga uopste bilo ali nije strasno. Tu su razni tjubovi koji pomazu. Rezultat je slican kao i sa pravim. Doduse moze uvek da se dobije ako se plati ali to ne dolazi u obzir makar ga nikad imao. Stvar principa.
Jedino vredi ako je i emotivan deo prisutan. Onda dobija sasvim drugu dimenziju i nista drugo ga ne moze zameniti.
Mada svako neka radi kako mu pase i ako su sve osobe u igri saglasne i zeljne.

Kurtko Bejn

pre 8 godina

Kao da se neko ponosi sto nikada nije probao kinesku hranu. Nije nevinost nesto od cega imas koristi niti je seks nekakav bauk i prljavstina. Moja filozofija je - probaj pa odluci da li ti se svidja ili ne.

Odi

pre 8 godina

@Wizard

Ista stvar samo ja imam 35 godina a isto bez iskustva na svim tim poljima. Ali mene toga nije sramota i nemam neki problem da to nekome kažem, sve moje iole bliskije društvo zna za to jer mi to nije problem, nekim djevojkama sa kojima sam se malo družio sam bez problema rekao i reakcije nisu bile nimalo loše, samo su željele da čuju zašto je tako, kad bih objasnio mogle su da razumiju. Ne vidim ni jedan razlog zašto bi to bilo dobro kriti od potencijalnog partnera a vidim ih mnogo zašto je bolje reći (uključujući i to da će pobjeći ako mu to smeta). Nikako ne razumijem osobe koje imaju 20-tak godina i lažu da su još nevini jer ih je sramota. Mene nije neka posebna sramota sa 35 godina, ali se ni ne ponosim time, prosto je tako ispalo iz ovih i onih razloga, nije da sam želio da bude tako. Ali me sve to nimalo ne brine i nisam opterećen sa tim. Oni koji nisu probali seks ne znaju šta propuštaju ali baš zato njima to i ne pada toliko teško, jer ne znaju kako je to. Koliko sam ja vidio seksom su mnogo opterećeniji oni koji su ga probali, jer su se oni "navukli". Ovo ne govorim sa negativne strane, taman posla, nego samo kao objašnjenje. Kao kad probaš neku egzotičnu voćku iz Indonezije, kad si je probao želiš je još ako ti se svidjela a neko ko je nikad nije probao neće patiti za tim jer ni ne zna kakva je ona pa nije opterećen. Tako da je ovo "ne znate šta propuštate" sasvim tačno, ali je to ujedno olakšavajuća okolnost.

Lu

pre 8 godina

Svi glorifikuju seks, dok je njoj bitnija religija, a bila je zaljubljena u devojke u homoseksualce?! Pa, ne znam. Nesto se tu meni ne uklapa...

dr mr

pre 8 godina

@bivsa usedelica "Ova devojka ne zna sta prica."

Prvo ste negirali sve njene stavove, i njena uverenja. Istakli svoja kao ispravna. A onda nju nazvali narcisom. Nema ona problem u glavi. Imate vi koji osudjujete. I znate sta je dobro za nju bolje od nje same. To su njeni stavovi, njena razmisljanja. Ako sama kaze da ne voli nekog dovoljno da bi imala odnos, to je njena stvar. Ako je njok dobro u vezi bez odnosa to je opet njena stvar. Vi imate svoje stavove koji bi njoj mozda bili smesni. I nacin na koji ste se potpisali govori da nemate ni gram samopouzdanja, i da pricom ja ovo, ja ono, samo pokusavate da nadomestite to sto nemate.

realno

pre 8 godina

@AlchemyDreamer Kakav to savet dajes devojkama? Cak i ako su iskusne da glume da nisu jer ce ih partner vise postovati? Evo im moj savet, od kompleksasa koji ne ume da se nosi sa tim da ste imali zivot pre njega bezite koliko vas noge nose.

dule dule

pre 8 godina

@dusan "lujka sto za dvadeset jednu godinu nije nasla nekog sa kime bi bila intimna"

Ako si tinejdzer, onda razumem ovaj komentar, dete, pa ne znas, ako si stariji, u problemu si sa stavovima, zivotom, zreloscu.

Miki

pre 8 godina

Auuu kolko smo zemlja krajnosti.Juče je bila tema analni sex i jedna cura u komentaru napisala da od njene 7 drugarice 6 su upražnjavale a sad ovo kuku majko! (nišlija, 23. jul 2015 15:46) 

Haha, bravo, tacno tako, lep pokazatelj kako i koliko ljudi lazu. Neko bi pomislio da je to zbog sigurnisti koju ti pruza tamo neki nick na Internetu, ali istina je da te njih 85% posto gleda u ici, svakog dana, i laze.
(Mika, 23. jul 2015 17:16)

Uopste ljudi ne lazu, nego svaka tema ima drugaciju publiku. Na temu od devicama se javljaju device, na temu o kakvom vec seksu oni koji su imali/nece da imaju takav. Ne razumem sta tu ima nejasno.

Samo kažem

pre 8 godina

'Mogu i da opravdam muškarca u tim godinama jer su devojke probirljive i ako ti je i džep prazan onda i jeste teško doći do seksa'

Imam 20, nisam imao seks, retko ko zna za to. Nisam rokfeler, nemam telo kao Roki, prosecnog izgleda, student. Ne mislim da sam retard, ali kapiram da bi me ljudi tako gledali kada bih na sva usta pričao o tome, tako da mi je lakše da se izvadim na priču o višegodišnjoj suši. Ponekad me to malo opterećuje, ali kapiram da će doći kad dođe. Voleo bih da čujem od vas, grešim li?

hm

pre 8 godina

Ja sam u istoj situaciji, u 20im sam i digla sam ruke. Nisam verski fanatik, niti osudjujem nikoga. Svako ima pravo da ima seksa onoliko koliko zeli i moze. Medjutim nakon razvitka interneta i komentara muskaraca, tipa ova je debela, ova je dlakava, ova je matora, ova je promiskuitetna ova je frigdna, izgubila sam svaku zelju, svesna da to potice iz moje nesigurnosti, ali mediji nikako ne pomazu.

Maja, Zadar

pre 8 godina

U današnje vrime da se netko nekome opravdava zbog svog izbora kako da živi. Mene stvarno ne zanima kako će netko živiti svoj život. Ako ona tako smatra i zadovoljna je svojim životom, tko sam ja da je nagovaram na moj način života. Koliko je ljudi danas nezadovoljno životom, nesretni su, jadni, najrađe bi pobigli i ostavili sve. A ova žena je sretna i zadovoljna. Život joj teče onako kako želi.

Odi

pre 8 godina

I da dodam, ne slažem se da bi neiskustvo u većim godinama bilo odbojno za svaku djevojku, ima njih kojima bi bilo itekako privlačno da nekome budu prve i da ga baš one uče, da baš sa njima sve po prvi put doživi. Ali najvažnija je emotivna veza, i zrelost, ako toga ima onda nikome ništa od ovoga neće smetati. Ako toga nema džaba sve.