Razbijamo predrasude: Evo koliko seksa žene zaista žele

Sreda, 16.09.2015.

10:00

Izvor: Index

Razbijamo predrasude: Evo koliko seksa žene zaista žele IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

Black Manju

pre 8 godina

More imamo mi zene taj seks drive, glupo je i pomisliti da ga nemamo. Da ga nema, to radjanje dece bi islo mnogo teze, uradila je priroda ono sto treba na svoj nacin, pa je prosto tako muski je jaci od zenskog

Uostalom, nevidim zasto zena ako bas nece tog dana, ne odradi barem oralno ili rucno. Sto da ne, ako joj je stalo do partnera, ne bi trebalo da se zgrozava, nije ko da je obavezno da odradi ustima do kraja ili da proguta. I to je i lep nacin za dodatno zblizavanje, time zena pokazuje da joj je stalo do njenog partnera, a time se mozda i ona malo zagreje za drugu rundu ;)

Kad procitate tekst, znacete ko sam

pre 8 godina

@kad procitate tekst, znacete ko sam

Ma nije problem da ja znam ko si, problem je sto ti to ne znas
(I...sta cemo sad?, 17. septembar 2015 18:07)

Mozda ja ne znam ko sam, al ti ne znas gde si brate, jaoooo! Kud se ti zalepi!

Ja

pre 8 godina

Ja ne znam za druge ali mene svaka devojka smori posle mesec-dva max i odma bi trazio drugu izgubim jednostavno potrebu da imam seks sa njom izgustiram je ne pali me i ne lozi me vise.. najsladje mi je na pocetku dok je ne odvucem u krevet i posle nekoliko puta vec me smori i tesko mi se dize uopste vise na nju..
Da li su devojke uopste izgubile ili jednostavno nisu takve da nas privlace i pale na duzi period posto su vecina pogubljene i same ne znaju da li hoce seks ili nece a kad dodje do toga ocekuju od nas da sve radimo moram i gace sam da skinem da je namestam za svaku pozu kao lutku.. eto mozda sam ja na takve naletao samo ne znam za ovo leto sam njih 5 promenio i svaka je slicna i isto se desava na kraju smori!

Bolje da ne razmisljam;)

pre 8 godina

@ samo razmisljam

Ok. Hvala na obavestenju:) verovatno ste u pravu i verovatno cu ispasti budala koja vrednuje samo ljubav ali neka.... Mora nas imati i takvih, da ne budemo sve iste. A roditelji su me odgajili kao borca iako su mogli sve da mi pruze. I tako se borim za nemoguce..za ljubav!;)

bora-ns

pre 8 godina

@realno
Zato sto zeni nisu interesantni normalni i iskreni tipovi, cak ih i preziru. Zenu privlace snazni i agresivni muskarci, muskarci koji ne razmisljaju i ne osecaju mnogo, koji vole avanturu i rizik, muskarci koji se ne obaziru mnogo na skrupule, tudja osecanja itd. Ovde nema zenske krivice, kako mnogi misle, jednostavno zene su takva bica i uvek ce pre odreagovati na ove muske osobine nego na bilo koje druge.

enigma

pre 8 godina

Zasto vecina nasih zena i devojaka ne voli prirodne , normalne , iskrene muskarce ? Cak stavise one ih mrze .
Moze li mi neko objasniti .
(realno, 16. septembar 2015 16:55)

Ne moze, da moze ne bi bilo razvoda i unistenih brakova, ubistava u porodici u slicno. Ne bi bilo ovih tekstova depresije i frustriranosti. To samo Gospod zna zasto.

sb

pre 8 godina

Samo onoliko koliko je minimalno potrebno da bi ostvarile neke druge za njih mnogo važnije ciljeve. Naravno postoje i izuzetci, kao i kog svakog drugog pravila, ali to su ipak samo izuzetci.
Razlika između žena I muškaraca po pitanju seksa je sledeća: Muškarcima je sex krajnji cilj a ženama samo sredstvo za ostvarenje drugih važnijih ciljeva. To je uvek tako bilo i biće i u buduće, nezavisno od svih drugih promena.

Okram Idul

pre 8 godina

U normalnim okolnostima, sto da ne. Fora je... sto su u srbiji normalne okolnosti jako retke. Ako si mlad, u vezi, a pri tome imate neke zivotne obaveze i ne zivite zajedno, ocekivano je da bude seksa skoro svaki put kad se vidite.

Kad zivite zajedno, dok je sve super, normalno je da bude seksa barem 3-4 puta nedeljno, a za neke i vise... u zavisnosti od seksualnog nagona / libida, i medjusobne privlacnosti.

Posle nekog vremena, suvise cesto se desava da nas "partner" zasiti, u neku ruku dosadi pa i odnosi postanu redji. To opet zavisi i od kvaliteta odnosa, sto seksualnih sto partnerskih.

E sad, cesto ti partnerski odnosi nisu bas najsrecniji, neko je nezadovoljan, zene uglavnom ako nedostaje seksa, jer ipak imaju sjanu moc manipulacije i to cesto koriste do te mere da muskarci nemaju pojma sta su zeznuli i sta se desava. Frustracija onda raste na obe strane i "problemi" se sire na sve strane.

Seks je super stvar... i jako dobro utice kako na muskarce, tako i na zene... i one zene koje su u vezi a izbegavaju odnose, sebi cine medvedju uslugu. Nagomilavaju tenziju, nervozu i nezadovoljstvo, posle (kvalitetnog) seksa, osecaju se mnogo bolje i svi problemi postaju laksi. E sad, ako vam tesko padaju seksualni odnosi sa svojim partnerima, vreme je da promenite luku... maltretirate i sebe i njega samim ostajanjem u jednoj takvoj nezdravoj vezi.
Sto se tice seksa sa "strane", ne znam vise sta da mislim o tome, neko moze neko ne... a ne bih ni da moralisem sad.

Samo razmišljam

pre 8 godina

@Bolje ne razmišljaj

Gospođo, bilo bi lepo da ima više žena kao što ste Vi ali moram da Vas obavestim da je jako malo devojaka na ovim prostorima koje mogu da priušte sebi šta žele i koje interesuje samo ljubav na prvi pogled a uz to još i dobro izgledaju. Roditelji na ovim prostorima vaspitavaju žensku decu da treba da budu tretirane kao princeze i da treba da žive kao holivudske zvezde a sami to ne mogu da im pruže. Još ako je devojka lepa onda dobijete ženskog mostruma koji ne bira način i sredstva da dođe do cilja. Sam cilj ne mora biti materijalan(novac, garderoba, nakit i sl.) već to može biti i karijera, brak i sl. Ovoj pojavi jako mnogo doprinose i mediji koji propagiraju ovakav način života i sistem vrednosti. Obzirom da među muškarcima ima mnogo džibera koje interesuje samo sex, devojka koje se povode samo emocijama uglavnom na kraju ispadnu naivne jer zauzvrat ne dobiju ništa i osećaju se iskorišteno.

Kad procitate tekst, znacete ko sam

pre 8 godina

Koliko seksa zene zele?

Pa naravno da zavisi s kimi i kakvim muskarcem, jedna ista zena nece imati jednaku zelju sa svakim muskarcem, sa losim imace tek kad je nagon sasvim obuzme, dok ce neki umeti da joj ga pobudi dok trepnes i imace ga onoliko koliko se njemu trazi, pa i vise od toga, jer ce ga nekad i sama inicirati.
Sa muskarcem koji je ne privlaci, seks joj postaje kao dosadan posao, mora se svuci, pa zatim istusirati a onda bi valjalo obuci i novu odecu, cesto za to nece imati volje, dok sa privlacnim muskarcem o tome nece ni razmisljati, ako nema novu odecu, nista strasno, ne mora ni ici nikud, najbolje joj je sa njim tu u kuci jer je on tu.

Kole

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)
Ne može ćero, kao ni 98% drugih što ne bi moglo, ma koliko se kur... da možemo... (msm na nas muškarce) jer posle nekog vremena sve postaje isto i tesko je napaliti se :-D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miloš, 16. septembar 2015 18:45)


Otkrio si zenama jednu veeeeliku istinu.

Anonimna

pre 8 godina

@dd, nije tacno, ni jedna generalizacija nije tacna pa je taj tvoj ''stariji lik'' izveo pogresne zakljucke. Ne vole sve zene decu, neke vise vole sebe i novac, neke vise vole muza, neke ne vole mocne muskarce u tom smislu, ja eto...volim prosto dobar uklop sa nekim a uklop je kompleksna, visedimenziona stvar, ne volim lenje a sad, koliko ce novca imati to zavisi od drugih stvari, vazno je da se mi slazemo sta god to znacilo i podrazumevalo, sa takvim zelim svaki dan inace mogu da apstiniram godinama

Bosko

pre 8 godina

@I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.
(Jovana, 16. septembar 2015 12:12)

Kratko, drugarice te lazu da ne vole sex i da ne masturbiraju. Otprilike ce biti da si ti sa njima iskrena i otvorena a one prema tebi nisu ili imaju odredjenih problema psihickih, nisu zrele ili ste previse mlade pa si ti medju prvima pocela da uzivas u svim carima sexa. :)
Ostale opcije su iskljucene.

Pozdraaaav :D

nbgd

pre 8 godina

да би мушкарац био срећан неопходан му је сехкс; жена мора бити прво срећна да би желела сехкс.
(адам и ева, 16. septembar 2015 14:39)

Dobro rečeno. U našem slučaju istinito.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Ja bi 5 puta na dan. (Maja, Zadar, 16. septembar 2015 14:11)

Bas 5 ? Ni 6 ni 4 ? (deki, 16. septembar 2015 16:52)

Da, baš 5. 6 mi puno, a 4 malo.

@cobo
Do ljeta ko živ, ko mrtav.

Helena

pre 8 godina

Ja nikad muzu ne odbijam seks, ali uz dva uslova, prvi je da se okupa ili bar plakne, a drugi je da ga par sati pre seksa "izvoza", da ne bi zavrsio za dva minuta. Sto neko rece, ja se tek zagrejala, a on gotov. Mislim da je to fer. Naravno, bude i spontanog seksa, onog brzog jutarnjeg, samo rucni rad kad mi je ciklus, anal kad nam dodje takvo raspolozenje, itd.

Tina

pre 8 godina

(Tina, 16. septembar 2015 16:02)
Jeste Tina, ali izgleda da jeružan tip vredan, tako sa je za tvoju drugaricu pun pogodak.
(tikva, 16. septembar 2015 17:22)
Nije, sa lepim je htela decu, za njim pati...za ovim je bas briga.

Leptirica

pre 8 godina

I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.
(Jovana, 16. septembar 2015 12:12)


@ Jovana da ne zivis mozda u Novom Sadu? :)

Pera Kojot

pre 8 godina

Otišao Mujo kod doktora:
- Joj, doktore, ne znam šta da radim. Fata će mi umreti!
- Stani Mujo, polako. Šta je u pitanju?
- Sva je bezvoljna doktore. Niti kuva, niti sprema, niti jede. Ništa! Samo ćuti i gleda kroz prozor...
- Ispunjevaš li ti Mujo bračne obaveze redovno?
- Ne, doktore, ne stižem. Od kako je krenula sezona, ujutro ustanem i na mešalicu do mraka. Uveče se istuširam, jedem i u krevet k'o klada. Pa sutra opet.
- E, pa moraš Mujo. To ti je najvažnije. Poslušaj ti mene, pa dođi za par dana da mi kažeš je li Fata bolje.
I dolazi Mujo posle par dana:
- E, hvala ti doktore, hvala ti do neba!
- Je l' bolje Fata?
- Bolje, doktore, puno bolje. Sve mi kuva što najviše volim, kuća blista, ona se po ceo dan smeje ili peva, a i smršala je 5-6 kila...
- Eto vidiš! Rek'o sam ti ja da će sve biti u redu.
- Nego, šteta što mi to ne reče renije. Možda bi mi sad i pokojni babo bio živ...

dd

pre 8 godina

Meni je jedan stariji lik rekao da zena najvise na svetu voli svoju decu, pa onda pare, pa onda sex. Rekao je da ona muska stvar ne trpi stres i besparicu. Rekao je da je najbolji afrodizijak za oba pola kad musko ima puno para i moc. Rekao je i da zenama najvise treba sigurnost i kad im to pruzis, onda dalje mozes da se nadas necemu.

jasno ko dan

pre 8 godina

Zene zele seks redje a da duze traje tj. sa predigrom i svim ostalim zacinima, muskarci zele seks cesce i krace, udji izadji i gotovo, sto je zenama uglavnom zamorno jer im treba duze da se zagreju a muskarac vec zavrsio. Onda ih mrzi i da pocinju.

ProBot

pre 8 godina

Ja sam našao "ženu svog života", sve što mi je od žene muka živa tražiti i dobiti, te neće ovo, te neće ono, e sada konačno mogu da radim šta god mi pada na pamet! Sada bih ponovo svaki dan :-)

Zivko Bivko

pre 8 godina

Ima tu nešto - da žene privlači lova! Od kako zaradjujem 1700€ mjesečno žene me drugačije gledaju! Cak i one koje su ranije jasno davale do znanja da nisu ni za flert sada redovno flertuju i čekaju poziv na kafu o_O Ali ..ga - ja sad imam djevojku, onu sto me htjela dok sam bio kokuz! :)

Tina

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)
Ako izgledas kao Irina Seik a nece onda gresi, ako nisi bomba riba onda se spusti na zemlju.Ni muskarci nisu seks manijaci.Ako si starija od 20,21 god. zapiraj se koji seksualni problem imas. Ako bude svaki dan, brzo ce da se zasiti i sutne te curo!

Miloš

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)

Ne može ćero, kao ni 98% drugih što ne bi moglo, ma koliko se kur... da možemo... (msm na nas muškarce) jer posle nekog vremena sve postaje isto i tesko je napaliti se :-D

ok

pre 8 godina

Moja drugarica hoce svaki dan, a ima 27 godina.Zbog toga je i ostavio decko, kaze nece da ima posao sa nimfomankom.
I na kraju on nasao neku lepoticu, a ova moja drugarica nekog ruznog...cirkus ljudi!
(Tina, 16. septembar 2015 16:02)

dobro

Ivan

pre 8 godina

Cita icudu ne mogu da se nacudi,? pa zar vi stvarno mislite da zene zele sex manje nego mi?? one to rade samo mnogo diskretnije, pametnije a ne kao mi ko napaljeni volovi...pogotovo ove od 40+..njih ne mozes zadovoljiti, ja par puta nisam mogao koliko je ona htela..i jos jedna stvar. kad kod zene to izazovete, mnogooo su perverznije i bezobraznije od nas, odgovorno tvrdim.

ja

pre 8 godina

Ove statistike su čista glupost. To vam dodje kao da imate dva coveka - jedan je bez prebijene pare, drugi je milijarder, u proseku oni zive odlicno.

Sve to zavisi od osobe do osobe. Imam drugaricu koja je u pravom smislu reci nimfomanka, jednostavno ne moze bez seksa i on joj je cilj sam po sebi. Dok imam i drugaricu koja uopste ne uziva u seksu i radi to samo da bi udovoljila decku, kad bas mora.
Ja sam negde izmedju njih dve. Apsolutno uzivam u seksu, niti mi je cilj sam po sebi niti mi je sredstvo za ostvarenje cilja. Meni je decko mnogo vise od ljubavnika, ali nikada ga ne odbijam kad ima zelju. Jednostavno smo uskladjeni i otvoreni.

Tako da muskarci, ne ocajavajte. Nije bitno da li zene zele vise ili manje seksa, nije bitno sta kazu statistike. Sve ce doci na svoje kad pronadjete osobu sa kojom cete biti u potpunosti kompitabilni.

aleksandar

pre 8 godina

Nikada se nije vise pricalo o seksu, a koliko cujem od svojih prijatelja, a i iz sopstvenog iskustva, nikada ga nije manje bilo. Bas bih voleo da cujem kako se i kada postize "dva" puta dnevno, ako se radi ozbiljan posao sa punim radnim vremenom, imaju deca, naravno i uz sve ostale mnogobrojne obaveze koje ovaj ludi i brzi zivot danas donosi. Eventualno mozda djaci i studenti. Mi matoriji, tesko.

nidžica

pre 8 godina

nas nekoliko muskaraca radimo sa 150ak zena. iz njihovih prica se moze zakljuciti da kada bi se nasi smekeri malo vise kupali da bi bilo mnogo vise seksa mnogo vise zenskih orgazama. da, i predigru neku spominju. moracu da probam sa ovom mojom :)

West

pre 8 godina

@buldožer iz senke
Brate, uzmi stvar u svoje ruke. Titrajuci njoj neces taj seks nikada ni dobiti. Proci ce ti zivot a ti ces ostati suva...
Zene vole kad je musko musko.

Bolje ne razmisljaj

pre 8 godina

Odgovor gospodinu koji je napisao koment i potpisao sa "samo razmisljam": niste u pravu, da zene koriste sex da dodju do koristi. Evo ja na primer imam svu korist koja se moze imati. Novac mi ne treba, mogu sebi da pruzim sta zelim. Moj najbolji sex u zivotu je bio s muskarcem u kog sam se zaljubila na prvi pogled i nenormalno jako! Presudio je njegov lep izgled i lep duh. Nazalost nije to bas sjajno ispalo po mene ali vredja me generalizacija da zene jure korist. Vise nego dovoljno dobro izgledam da se okoristim, na pamet mi nikad nije palo.

Suzy

pre 8 godina

@ del boy

Ista situacija se dešavala i meni s tom razlikom da sam je, kao žena, bila objekat za "mog muškarca" koji je smatrao da "žena mora biti raspoloživa za sek tokom 24 ćasa". UŽASAVALA sam ga se... tog osećaja "objekta" za njegove animalne instikte koje nije uspevao da kontroliše. GADIO mi se... uprkos drugih poželjnih karakteristika koje je imao.

Bane bumbar

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Jao, pa bas divno. Prosto vam zavidim.

Nije vam palo na pamet da probate nesto strasno cudno, retko i neobicno ... da razgovarate?
(Lemi, 16. septembar 2015 12:22)

A da vam nije mozda palo na pamet nesto sasvim normalno i ne prourokuje nesporazume a to je da malo swing-ujete. Probajte dobro je a ne skodi.

csc

pre 8 godina

Ja moju damu spopadam po citav dan. Za sad je jos uvek barem jednom savladam, pocesto dva puta...ali mi je pre dve nedelje rekla da je tri puta previse. Otad sam u depresiji. Kuda ide ovaj svet, nema ni trunke pravde.

Tina

pre 8 godina

Moja drugarica hoce svaki dan, a ima 27 godina.Zbog toga je i ostavio decko, kaze nece da ima posao sa nimfomankom.
I na kraju on nasao neku lepoticu, a ova moja drugarica nekog ruznog...cirkus ljudi!

realno

pre 8 godina

Zasto vecina nasih zena i devojaka ne voli prirodne , normalne , iskrene muskarce ? Cak stavise one ih mrze .
Moze li mi neko objasniti .

Dzo

pre 8 godina

Buldozer iz senke@ mozda je tvoja zena u depresiji ili ima traume iz detinjstva... Decu vaspitavaju, posebno zensku, da je seks sramota, nesto prljavo tako da kasnije imaju problema sa bliskoscu, dodirom. Bilo bi dobro da otvoreno i iskreno razgovarate ili da potrazite strucnu pomoc.

Ja sam ja

pre 8 godina

Da nema prostitutki trebalo bi ih izmisliti...od kada sam poceo njihove usluge da koristim brak mi procvetao.
Nema stresa, nema svadja nema nicega...zena misli da sam odustao od sexa a meni nikad lepse...platim, dobijem ono sto od zene inace nikada ne bih i milina...

Sreten.Simovic@gmail.com

pre 8 godina

Uvaženi doktor, seksolog J.Toševski piše da je seks za muškarce prvi cilj. Ali za žene -nije! Za njih je seks na drugom mestu a služ im pre svega da preko njega ostvare prvi cilj, a to je udaja, pare, posao ili neka druga korist!

re

pre 8 godina

one što spominju da su muškarci veći paćenici nego žene, pa zbog toga cveta prostitucija (sa ženskim seks radnicima)m neka se zapitaju da li je tim ženama lakše dići noge ili motiku. Jednostavno lak način zarade.

Samo razmišljam

pre 8 godina

Muškarcima je sex cilj a ženama sredstvo. Žene koriste sex da manipulišu muškarcima i dobiju ono šta od njih žele . Muškarci su prilično površni i padaju na fizički izgled kod žena ne razmišljajući mnogo šta se iza te lepe fasade krije a žene traže uticajne, moćne, dominantne, bogate muškarce koji mogu da pruže materijalnu sigurnost njima i njihovoj deci. Nećete naći lepoticu koja se zabavlja sa siromašnim radnikom u gradskoj čistoći ni moćnog, bogatog muškarca koji je oženjen neuglednom devojkom. Inače, devojke se na ovim prostorima mnogo foliraju, glume nezainteresovanost i tvrde pazar ne bi li izvukle maximum što im se često vraća kao bumerang jer muškarci jednostavno nemaju toliko živaca, vremena i materijalnih sredstava da prate njihove zahteve pa odustaju a devojke ostaju same čekajući princa dok ne ostare. S druge strane među muškarcima ima mnogo sirovina koji misle samo na sex i da do njega mogu doći kojekakvim trikovima i ostalim prečicama pa je devojkama teško da razlikuju normalne muškarce od onih drugih što ih tera da budu oprezne i što dodatno komplikuje situaciju. U poslednje vreme namnožilo se mnogo sponzoruša koje otvoreno traže da budu izdržavane i zauzvrat nude sebe i nije im bitno kakav je muškarac i kako je došao do novca. U takvoj konstelaciji najbolje prolaze kriminalci, političari, bizMismeni, menaĐeri i ostala bagra koja je isplivala na površinu tokom tranzicije a koji bi u normalnim zemljama i okolnostima tavorili na dnu.

Đorđo

pre 8 godina

Mislim da je tema "seks", ne samo u ovom članku i na ovom portalu već, uopšte, u svim medijima,ne samo precenjena već je postala degutantna.
Za one koji imaju probleme po tom pitanju, postoje specijalizovne ordinacije stručnjaka raznih profila ; seksologa, psihologa, psihijatara...
Raspravljati javno o tako intimnom pitanju je, blago rečeno, nepristojno.
Ali , kad smo već "kod teme" verujem da je većini žena seks odvratan i da ga upražnjavaju samo kad moraju ( potomstvo, da "sačuvaju " brak i sl.); retko to rade iz potrebe, još ređe iz zadovoljstva.
Jer, strašan je i sam dodir ljuske ruke...; o oznojenim telima, naročito u situacijama slabije lične higijene, da se i ne govori.

адам и ева

pre 8 godina

да би мушкарац био срећан неопходан му је сехкс; жена мора бити прво срећна да би желела сехкс.

haha kakav pileci mozak

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Ne cudi me sto varate jedno drugo. Logicno je. Nadam se samo da su osobe sa kojima varate iste kao vi.

bolesnici svih zemalja

pre 8 godina

na slici sam prvo registrovao stopala...
(mare, 16. septembar 2015 10:11)

Ovaj komentar i broj pluseva koji je dobio normalnog muskarca tera na zakljucak da na ovom sajtu ima neverovatan broj profesionalnih pedikira. Nemam drugo objasnjenje.

Dott

pre 8 godina

Evo rezultata:

53 odsto žena želi više seksa, nego što ga sad imaju.
(koliko ga imaj?)
60 odsto žena mašta o seksu 3 do 5 puta nedeljno.
(koliko ga imaju?)
13 odsto žena želi seks najmanje 6 puta nedeljno.
(a imaju ga koliko?)
39 odsto žena doživi orgazam tokom seksa.
(neke ga dozive pre ili nakon?)
10 odsto žena doživi više od jednog orgazma tokom seksa.
(a pre i posle seksa po jedan pretpostavljam?)
89 odsto žena smatra da je seks jako važan za zadovoljstvo u vezi.
Koji procenat to misli od onih koje ga nikad nisu dozivele, a koji od onih koje ga imaju povremeno, koji procenat to misli od onih koje ga imaju redovno i koji procenat njih to misle od onih koje ga dozive vise?

Kada bi imali ove podatke, studija bi nesto vredela i bila podlozna polemici, ovako povrsno ni dve pare.

sdfsdf

pre 8 godina

Imam 40 godina, do pre 5god sam bila ok.
Onda smo imali neke zivotne brodolome koji bi i slona slomili, i ja sam se od tada jednostavno ugasila. Paralelno sa mnom i on. Valjda treba neki stalozen, normalan zivot da bi covek trebao da ima potrebu za tim. ALi kad te ubiju hemoterapijie, i slomi zivot, posle se nekoko umrtvis i vise ne ide.
A zao mi je, jer ga jako volim, i uzivali smo oboje dok je trajalo.

Spring

pre 8 godina

Zivim u inostranstvu i skoro sam na radiju slusao seksologa koji kaze: zene ne zele seks i 3 su glavna razloga. 1. seks je los, muskarac ima losu tehniku. 2. losa higijena. 3. zena je ozlojedjena, oseca se da se sama brine o kuci, deci.
Trebalo bi da razmislite gde ste ovde ako se zalite da vam je zena 'suva' itd.

del boj

pre 8 godina

Osećam se kao objekat u vezi i to me boli. Moja devojka priča samo o seksu kao da je to najbitnija stvar u vezi.Koliko bih samo voleo da nekad popričamo o osećanjima ili da u bioskopu zagrljeni odgledamo neku romantičnu komediju.Bezbroj puta sam pokušavao da izvučem reči ljubavi iz nje, vodio je u romantične šetnje pored jezera, ali uzalud, ona uvek pokvari svu romantiku predloživši mi da ono uradimo na otvorenom.Kada sam jednom uspeo da obuzdam njene strasti rekavši joj da moram nešto da je pitam, grubo me je prekinula, kazala da ne brinem i da je ponela kondome, a ja sam zapravo hteo da je pitam šta za nju znači ljubav.Očajan sam..,od 99,9% onih romantičnih devojaka, gde se baš meni zalomi devojka koja misli samo na seks.

Viktor

pre 8 godina

Moja žena želi više nego ja. Nije da me moja žena ne privlači, nego naprosto kad imamo priliku često sam umoran kao konj, a ne volim da odrađujem. Dok nismo imali decu i dok smo živeli zajedno bilo je normalno da se ..... svaki dan, bar jednom. Često i dva puta.

Apropo toga da žene bolje podnose apstinenciju.... Pa, ukoliko sam apstinirao tri dana ja to podnesem a moja žena odlepi pa krene da me ganja pričama kako mi se više ne sviđa i slično. Ne možeš je opasuljiti da nije to u pitanju, pošto mi je žena vrh riba (često se pitam kako sam je uopšte smuvao).

Što se tiče orgazma, u stanju sam da izvalim kad ga nije bio, što je retko. Koliko ja mogu da skontam, a i koliko mi ona kaže ima bar dva po ..... neretko i četiri. Nije da se hvalim kako sam vešt, bilo je perioda kad ni jedno ni drugo nismo bili najzadovoljniji onim što smo dobijali. Međutim kad sam uspeo da pređem na level 2 odnosno da još malo otključam moju ženu, otkrio sam da i ona jednako voli sve one bezobrazne stvari za koje muškarci misle da ih uglavnom vole oni ali ne i žene, pa se boje i da traže i da pokušaju. Tu mislim na razne "bezobrazne" reči, grublji sex, igrice, seksi veš.

Ono što sam skontao na osnovu iskustva iz svih veza u kojima sam bio jeste da žene vole da je muško u krevetu muško. Ne pitaj, nego uzmi. One jesu stidljivije, ali ne znače da ne vole one stvari o kojima muškarci maštaju. A bitna je i izdržljivost. Toga mi ne manjka.

Marina

pre 8 godina

Kad zena oseti da je uspostavila svoju vlast nad muskarcem i da ce on uciniti sve sto ona pozeli, onda joj vise seks nije potreban. Zena koristi seks samo kad osvaja, kad se plasi da ce biti napustena, da dobije ovo ili ono... uvek s nekim ciljem. Muskarac je pak, rob svog seksualnog nagona.

wd40

pre 8 godina

Nije tačno da žene žele više od muškaraca, da je to kojim slučajem istina prostitucija kao najstariji zanat ne bi postojala, problem kod žena je to što se one vode osećajima pa mašataju više xD

Lemi

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Jao, pa bas divno. Prosto vam zavidim.

Nije vam palo na pamet da probate nesto strasno cudno, retko i neobicno ... da razgovarate?

Ceger

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Niko ko ima vise od 20-25 god nije suv od dve godine, pogotovo zene... Mesec, dva maks. To trazi telo, mozak, svest, podsvest, itd.

Jovana

pre 8 godina

I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.

esma

pre 8 godina

Sigurno znacajnu ulogu igra bioloski sat pa je seksualna zelja uslovljena godinama zivota,ali ubedjena sam da razlika ne postoji izmedju polova.Jedino u sta sam sigurna je znacajna uloga muskarca za seksualnu zelju nezavisno od perioda a naravno u razlici u intenzitetu.To vidim kao znacaj psihe za telo.

marijana

pre 8 godina

Žensko sam, imam 36 godina. Do sad 4 sex partnera. Veza od 10 god, veza od 1 god, a između te dve veze jedna kraća od par meseci i jedan sex za jednu noć.
Mogu samo da kažem da kad sam u vezi zaljubljena, totalno poludim za sexom, a kad nisam onda nekako sex ispadne glup. Ako me neko razume :(
Ovaj poslednji me je ostavio pre par meseci, sa rečima da je za njega to samo bio sex, ništa ljubav (iako nije tako pričao dok smo bili u vezi).
Kako sad da verujem nekom?
Skroz sam slomljena ne mogu ni da zamislim da ikad više imam sex u životu. A najgore je što stalno mislim na sex sa njim i to nekoliko puta na dan.

buldožer iz senke

pre 8 godina

Gde da potražim pomoć za nas dvoje? U braku smo 6 godina, imamo malo dete. Ona odbija intimu(dakle ne samo polne odnose već bilo kakav dodir) već godinama. Ne mogu više ni da zamislim uspešno seks sa njom, toliko mi neverovatno deluje pomisao na to. Ne varam je, siguran sam da i ona mene ne vara, ali ne razumem kako nema potrebu sa svojih 33 godine.

ŽivotJeMore

pre 8 godina

Što bi rekao moj,na momente dosadni komšija:deco seks kad-god i gde-god dok ste mladi i bez briga u glavi.
Posle vas zaokupe životne obaveze,deca,stari roditelji,kod oboje krenu dlake na čudnim mestima,bore,kilogrami i bio je 100% u pavu.
Teško je imati kvalitetan seks,a pod tim NE računam na predrigu koja se svede na po "poljubac" ovde-onde i onda 10 minuta drmanja pa ko je šta uspeo da uradi uradio je.NE računam ni kada nemaš vremena i snage da ti smetaju njene neobrijane noge ili njoj tvoja džungla dole,a samo tarzan fali na kakvoj lijani.Ne računam na brzinu da ubiješ malo svog stresa i da ti on ili ona ne prebacuju da se ne trudiš.
Već mislim na večeru pod svećama,lagani flert rečima i dodirima,lagano skidanje,duga predriga,sve glatko,sređeno,bezobrazno,rumene obraze,drhtave noge i naravno za kraj da zadovoljiš svoj EGO i ne budeš muška sebična svinja dozvoliš njoj da bude gotova prva.Zaista volim svoju ženu,nikada ne bih mogao da uživam u nekom kao što uživam u njoj i samo mi ostaje da lovim što je više moguće ovakvih momenata.Život je more,živeli!

vojvodjanin SRB

pre 8 godina

Bicu otvoren,
sa svojom sad vec verenicom imam odnose svakog dana, dva puta najcesce. Nekada jednom, a nekada i tri.
Sada je u drugom stanju, sesti mesec. Normalno je da ih nema. Barem za mene. Dok nije bila u drugom stanju, imali smo redovne odnose i bila je prezadovoljna kao i ja. Vaginalne a i analne. Ne vidim u tome nista lose, sve do trenutka u kojem ne pocnu da se javljaju prevare. Tu sam da bih negovao ljubav, sto ocekujem i od nje.
Neki bi rekli, analni odnosi sa svojom zenom: "fuj". Ja kazem: "normalnost". Cudno je ono sto se naziva istopolnim odnosima sa muske i zenske strane ljudi. Drugacije ne.

robokap

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32) uvek mi bude muka kad procitam ovakve komentare. Pa sta ce ti takva zena covece, razvedi se, zar moras da je varas? Ne razumem poentu svega toga?!

dzaba d hat

pre 8 godina

Ovim statistikama ste svakako potvrdili da zele seks manje nego muskarci. 3-5 puta nedeljno naspram 3-5 puta dnevno verovatno. Ne znam koja je poenta ovog isttazivanja, niko nije sumnjao da one vole seks...

Banovobrdjanin

pre 8 godina

Kad se kaže da su žene manje željne seksa, ne misli se na to da manje uživaju ili ga manje žele. Tu se jednostavno misli na situaciju da žena lakše podnosi kad nema dugo seks nego muškarac. Muško bez 4 dana seksa već je nervozno, besno dok bi prosečno žensko biće tako reagovalo tek posle 16. dana apstinencije.
Zbog te razlike, skoro sve mušterije javnih kuća su muškarci, preko 99 %. Da su polovi različiti u potražnji onda bismo imali da žene u jednakoj meri plaćaju žigola, a da ženske životinje jure muške, no ipak nije tako. Žena je staloženije biće po tom pitanju. Tek kad zausta prigusti (a to je četiri puta kalendarski duži period od prosečnog muškarca), onda daj šta daš.

Ivan

pre 8 godina

U kojoj zemlji je rađeno ovo istraživanje? Definitivno nema veze sa ženama u našoj zemlji - ili su naše žene sa druge planete.

...ili je problem u nama muškarcima?

Bili

pre 8 godina

Ne bih se slozio sa ovom konstatacijom, zenama je bitan oslonac, finansijska sigurnost i dr., izgled muskarca u principu je nebitan kao i seks...

Cobo

pre 8 godina

Naucnici su dokazali da muskarac tokom dana 200 puta pomisli na seks,ja pomislim 300 puta,a 60% zena pomisli 3-5 puta nedeljno.Pitanje:Ima li uopste toliko mesta u starackim domovima??????

Kol

pre 8 godina

@(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Ovo mi nikad nece biti jasno zar ne umete da razgovarate lepo sednete oci u oci sve karte na sto a ne da se pretvarate, lazete i varate jedno drugo, valjda ljudima zivot bude uzbudljiviji ako imaju aferu ili tako nesto! Sto se seksa tice jedina razlika izmedju zena i nas je sto one ne misle na isti koliko i mi, dakle vole one seks i zele ga kao i mi samo se razlikujemo koliko mislimo na isti, barem neko moje iskustvo do sad!

voodoo

pre 8 godina

"60 odsto zena masta o seksu 3 do 5 puta nedeljno"
Mozda samo razlika je sto muskarci mastaju o seksu 3 do 5 puta dnevno, kad ga nema, tako da razlika u zelji jeste velika.

Petar

pre 8 godina

Ja ne znam odakle srbo-tripovi po tom osnovu (mozda turska tradicija da zene glume kako njima nije do toga) - po mom iskustvu, a i drugi mi isto rekose, zene su za seksom dosta ludje od muskaraca, svaka iole dobra prilika je pozeljna (a ni za kvalitet se ne mari, moze kako hoces ako uopste hoces)
Nadam se da ce da procitaju klinci pa da se jos malo oslobodimo trucizma

w

pre 8 godina

Ok je statistika, ali po njoj i dalje ispada da zele seks mnogo manje nego muskarci. Recimo ovo "60 odsto žena mašta o seksu 3 do 5 puta nedeljno". Ne moze da se poredi. Ali seksualni nagon je definitivno precenjen. Toliko tekstova o tome da postaje neukusno.

Jedan iz mase

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...

robokap

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32) uvek mi bude muka kad procitam ovakve komentare. Pa sta ce ti takva zena covece, razvedi se, zar moras da je varas? Ne razumem poentu svega toga?!

buldožer iz senke

pre 8 godina

Gde da potražim pomoć za nas dvoje? U braku smo 6 godina, imamo malo dete. Ona odbija intimu(dakle ne samo polne odnose već bilo kakav dodir) već godinama. Ne mogu više ni da zamislim uspešno seks sa njom, toliko mi neverovatno deluje pomisao na to. Ne varam je, siguran sam da i ona mene ne vara, ali ne razumem kako nema potrebu sa svojih 33 godine.

w

pre 8 godina

Ok je statistika, ali po njoj i dalje ispada da zele seks mnogo manje nego muskarci. Recimo ovo "60 odsto žena mašta o seksu 3 do 5 puta nedeljno". Ne moze da se poredi. Ali seksualni nagon je definitivno precenjen. Toliko tekstova o tome da postaje neukusno.

sdfsdf

pre 8 godina

Imam 40 godina, do pre 5god sam bila ok.
Onda smo imali neke zivotne brodolome koji bi i slona slomili, i ja sam se od tada jednostavno ugasila. Paralelno sa mnom i on. Valjda treba neki stalozen, normalan zivot da bi covek trebao da ima potrebu za tim. ALi kad te ubiju hemoterapijie, i slomi zivot, posle se nekoko umrtvis i vise ne ide.
A zao mi je, jer ga jako volim, i uzivali smo oboje dok je trajalo.

Lemi

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Jao, pa bas divno. Prosto vam zavidim.

Nije vam palo na pamet da probate nesto strasno cudno, retko i neobicno ... da razgovarate?

Viktor

pre 8 godina

Moja žena želi više nego ja. Nije da me moja žena ne privlači, nego naprosto kad imamo priliku često sam umoran kao konj, a ne volim da odrađujem. Dok nismo imali decu i dok smo živeli zajedno bilo je normalno da se ..... svaki dan, bar jednom. Često i dva puta.

Apropo toga da žene bolje podnose apstinenciju.... Pa, ukoliko sam apstinirao tri dana ja to podnesem a moja žena odlepi pa krene da me ganja pričama kako mi se više ne sviđa i slično. Ne možeš je opasuljiti da nije to u pitanju, pošto mi je žena vrh riba (često se pitam kako sam je uopšte smuvao).

Što se tiče orgazma, u stanju sam da izvalim kad ga nije bio, što je retko. Koliko ja mogu da skontam, a i koliko mi ona kaže ima bar dva po ..... neretko i četiri. Nije da se hvalim kako sam vešt, bilo je perioda kad ni jedno ni drugo nismo bili najzadovoljniji onim što smo dobijali. Međutim kad sam uspeo da pređem na level 2 odnosno da još malo otključam moju ženu, otkrio sam da i ona jednako voli sve one bezobrazne stvari za koje muškarci misle da ih uglavnom vole oni ali ne i žene, pa se boje i da traže i da pokušaju. Tu mislim na razne "bezobrazne" reči, grublji sex, igrice, seksi veš.

Ono što sam skontao na osnovu iskustva iz svih veza u kojima sam bio jeste da žene vole da je muško u krevetu muško. Ne pitaj, nego uzmi. One jesu stidljivije, ali ne znače da ne vole one stvari o kojima muškarci maštaju. A bitna je i izdržljivost. Toga mi ne manjka.

marijana

pre 8 godina

Žensko sam, imam 36 godina. Do sad 4 sex partnera. Veza od 10 god, veza od 1 god, a između te dve veze jedna kraća od par meseci i jedan sex za jednu noć.
Mogu samo da kažem da kad sam u vezi zaljubljena, totalno poludim za sexom, a kad nisam onda nekako sex ispadne glup. Ako me neko razume :(
Ovaj poslednji me je ostavio pre par meseci, sa rečima da je za njega to samo bio sex, ništa ljubav (iako nije tako pričao dok smo bili u vezi).
Kako sad da verujem nekom?
Skroz sam slomljena ne mogu ni da zamislim da ikad više imam sex u životu. A najgore je što stalno mislim na sex sa njim i to nekoliko puta na dan.

ŽivotJeMore

pre 8 godina

Što bi rekao moj,na momente dosadni komšija:deco seks kad-god i gde-god dok ste mladi i bez briga u glavi.
Posle vas zaokupe životne obaveze,deca,stari roditelji,kod oboje krenu dlake na čudnim mestima,bore,kilogrami i bio je 100% u pavu.
Teško je imati kvalitetan seks,a pod tim NE računam na predrigu koja se svede na po "poljubac" ovde-onde i onda 10 minuta drmanja pa ko je šta uspeo da uradi uradio je.NE računam ni kada nemaš vremena i snage da ti smetaju njene neobrijane noge ili njoj tvoja džungla dole,a samo tarzan fali na kakvoj lijani.Ne računam na brzinu da ubiješ malo svog stresa i da ti on ili ona ne prebacuju da se ne trudiš.
Već mislim na večeru pod svećama,lagani flert rečima i dodirima,lagano skidanje,duga predriga,sve glatko,sređeno,bezobrazno,rumene obraze,drhtave noge i naravno za kraj da zadovoljiš svoj EGO i ne budeš muška sebična svinja dozvoliš njoj da bude gotova prva.Zaista volim svoju ženu,nikada ne bih mogao da uživam u nekom kao što uživam u njoj i samo mi ostaje da lovim što je više moguće ovakvih momenata.Život je more,živeli!

Jedan iz mase

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...

Spring

pre 8 godina

Zivim u inostranstvu i skoro sam na radiju slusao seksologa koji kaze: zene ne zele seks i 3 su glavna razloga. 1. seks je los, muskarac ima losu tehniku. 2. losa higijena. 3. zena je ozlojedjena, oseca se da se sama brine o kuci, deci.
Trebalo bi da razmislite gde ste ovde ako se zalite da vam je zena 'suva' itd.

Samo razmišljam

pre 8 godina

Muškarcima je sex cilj a ženama sredstvo. Žene koriste sex da manipulišu muškarcima i dobiju ono šta od njih žele . Muškarci su prilično površni i padaju na fizički izgled kod žena ne razmišljajući mnogo šta se iza te lepe fasade krije a žene traže uticajne, moćne, dominantne, bogate muškarce koji mogu da pruže materijalnu sigurnost njima i njihovoj deci. Nećete naći lepoticu koja se zabavlja sa siromašnim radnikom u gradskoj čistoći ni moćnog, bogatog muškarca koji je oženjen neuglednom devojkom. Inače, devojke se na ovim prostorima mnogo foliraju, glume nezainteresovanost i tvrde pazar ne bi li izvukle maximum što im se često vraća kao bumerang jer muškarci jednostavno nemaju toliko živaca, vremena i materijalnih sredstava da prate njihove zahteve pa odustaju a devojke ostaju same čekajući princa dok ne ostare. S druge strane među muškarcima ima mnogo sirovina koji misle samo na sex i da do njega mogu doći kojekakvim trikovima i ostalim prečicama pa je devojkama teško da razlikuju normalne muškarce od onih drugih što ih tera da budu oprezne i što dodatno komplikuje situaciju. U poslednje vreme namnožilo se mnogo sponzoruša koje otvoreno traže da budu izdržavane i zauzvrat nude sebe i nije im bitno kakav je muškarac i kako je došao do novca. U takvoj konstelaciji najbolje prolaze kriminalci, političari, bizMismeni, menaĐeri i ostala bagra koja je isplivala na površinu tokom tranzicije a koji bi u normalnim zemljama i okolnostima tavorili na dnu.

bolesnici svih zemalja

pre 8 godina

na slici sam prvo registrovao stopala...
(mare, 16. septembar 2015 10:11)

Ovaj komentar i broj pluseva koji je dobio normalnog muskarca tera na zakljucak da na ovom sajtu ima neverovatan broj profesionalnih pedikira. Nemam drugo objasnjenje.

Marina

pre 8 godina

Kad zena oseti da je uspostavila svoju vlast nad muskarcem i da ce on uciniti sve sto ona pozeli, onda joj vise seks nije potreban. Zena koristi seks samo kad osvaja, kad se plasi da ce biti napustena, da dobije ovo ili ono... uvek s nekim ciljem. Muskarac je pak, rob svog seksualnog nagona.

Ja sam ja

pre 8 godina

Da nema prostitutki trebalo bi ih izmisliti...od kada sam poceo njihove usluge da koristim brak mi procvetao.
Nema stresa, nema svadja nema nicega...zena misli da sam odustao od sexa a meni nikad lepse...platim, dobijem ono sto od zene inace nikada ne bih i milina...

Tina

pre 8 godina

Moja drugarica hoce svaki dan, a ima 27 godina.Zbog toga je i ostavio decko, kaze nece da ima posao sa nimfomankom.
I na kraju on nasao neku lepoticu, a ova moja drugarica nekog ruznog...cirkus ljudi!

адам и ева

pre 8 godina

да би мушкарац био срећан неопходан му је сехкс; жена мора бити прво срећна да би желела сехкс.

Zivko Bivko

pre 8 godina

Ima tu nešto - da žene privlači lova! Od kako zaradjujem 1700€ mjesečno žene me drugačije gledaju! Cak i one koje su ranije jasno davale do znanja da nisu ni za flert sada redovno flertuju i čekaju poziv na kafu o_O Ali ..ga - ja sad imam djevojku, onu sto me htjela dok sam bio kokuz! :)

Ceger

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Niko ko ima vise od 20-25 god nije suv od dve godine, pogotovo zene... Mesec, dva maks. To trazi telo, mozak, svest, podsvest, itd.

Jovana

pre 8 godina

I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.

del boj

pre 8 godina

Osećam se kao objekat u vezi i to me boli. Moja devojka priča samo o seksu kao da je to najbitnija stvar u vezi.Koliko bih samo voleo da nekad popričamo o osećanjima ili da u bioskopu zagrljeni odgledamo neku romantičnu komediju.Bezbroj puta sam pokušavao da izvučem reči ljubavi iz nje, vodio je u romantične šetnje pored jezera, ali uzalud, ona uvek pokvari svu romantiku predloživši mi da ono uradimo na otvorenom.Kada sam jednom uspeo da obuzdam njene strasti rekavši joj da moram nešto da je pitam, grubo me je prekinula, kazala da ne brinem i da je ponela kondome, a ja sam zapravo hteo da je pitam šta za nju znači ljubav.Očajan sam..,od 99,9% onih romantičnih devojaka, gde se baš meni zalomi devojka koja misli samo na seks.

Kol

pre 8 godina

@(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Ovo mi nikad nece biti jasno zar ne umete da razgovarate lepo sednete oci u oci sve karte na sto a ne da se pretvarate, lazete i varate jedno drugo, valjda ljudima zivot bude uzbudljiviji ako imaju aferu ili tako nesto! Sto se seksa tice jedina razlika izmedju zena i nas je sto one ne misle na isti koliko i mi, dakle vole one seks i zele ga kao i mi samo se razlikujemo koliko mislimo na isti, barem neko moje iskustvo do sad!

dd

pre 8 godina

Meni je jedan stariji lik rekao da zena najvise na svetu voli svoju decu, pa onda pare, pa onda sex. Rekao je da ona muska stvar ne trpi stres i besparicu. Rekao je da je najbolji afrodizijak za oba pola kad musko ima puno para i moc. Rekao je i da zenama najvise treba sigurnost i kad im to pruzis, onda dalje mozes da se nadas necemu.

Ivan

pre 8 godina

U kojoj zemlji je rađeno ovo istraživanje? Definitivno nema veze sa ženama u našoj zemlji - ili su naše žene sa druge planete.

...ili je problem u nama muškarcima?

Sreten.Simovic@gmail.com

pre 8 godina

Uvaženi doktor, seksolog J.Toševski piše da je seks za muškarce prvi cilj. Ali za žene -nije! Za njih je seks na drugom mestu a služ im pre svega da preko njega ostvare prvi cilj, a to je udaja, pare, posao ili neka druga korist!

vojvodjanin SRB

pre 8 godina

Bicu otvoren,
sa svojom sad vec verenicom imam odnose svakog dana, dva puta najcesce. Nekada jednom, a nekada i tri.
Sada je u drugom stanju, sesti mesec. Normalno je da ih nema. Barem za mene. Dok nije bila u drugom stanju, imali smo redovne odnose i bila je prezadovoljna kao i ja. Vaginalne a i analne. Ne vidim u tome nista lose, sve do trenutka u kojem ne pocnu da se javljaju prevare. Tu sam da bih negovao ljubav, sto ocekujem i od nje.
Neki bi rekli, analni odnosi sa svojom zenom: "fuj". Ja kazem: "normalnost". Cudno je ono sto se naziva istopolnim odnosima sa muske i zenske strane ljudi. Drugacije ne.

Dzo

pre 8 godina

Buldozer iz senke@ mozda je tvoja zena u depresiji ili ima traume iz detinjstva... Decu vaspitavaju, posebno zensku, da je seks sramota, nesto prljavo tako da kasnije imaju problema sa bliskoscu, dodirom. Bilo bi dobro da otvoreno i iskreno razgovarate ili da potrazite strucnu pomoc.

voodoo

pre 8 godina

"60 odsto zena masta o seksu 3 do 5 puta nedeljno"
Mozda samo razlika je sto muskarci mastaju o seksu 3 do 5 puta dnevno, kad ga nema, tako da razlika u zelji jeste velika.

haha kakav pileci mozak

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Ne cudi me sto varate jedno drugo. Logicno je. Nadam se samo da su osobe sa kojima varate iste kao vi.

re

pre 8 godina

one što spominju da su muškarci veći paćenici nego žene, pa zbog toga cveta prostitucija (sa ženskim seks radnicima)m neka se zapitaju da li je tim ženama lakše dići noge ili motiku. Jednostavno lak način zarade.

Banovobrdjanin

pre 8 godina

Kad se kaže da su žene manje željne seksa, ne misli se na to da manje uživaju ili ga manje žele. Tu se jednostavno misli na situaciju da žena lakše podnosi kad nema dugo seks nego muškarac. Muško bez 4 dana seksa već je nervozno, besno dok bi prosečno žensko biće tako reagovalo tek posle 16. dana apstinencije.
Zbog te razlike, skoro sve mušterije javnih kuća su muškarci, preko 99 %. Da su polovi različiti u potražnji onda bismo imali da žene u jednakoj meri plaćaju žigola, a da ženske životinje jure muške, no ipak nije tako. Žena je staloženije biće po tom pitanju. Tek kad zausta prigusti (a to je četiri puta kalendarski duži period od prosečnog muškarca), onda daj šta daš.

Pera Kojot

pre 8 godina

Otišao Mujo kod doktora:
- Joj, doktore, ne znam šta da radim. Fata će mi umreti!
- Stani Mujo, polako. Šta je u pitanju?
- Sva je bezvoljna doktore. Niti kuva, niti sprema, niti jede. Ništa! Samo ćuti i gleda kroz prozor...
- Ispunjevaš li ti Mujo bračne obaveze redovno?
- Ne, doktore, ne stižem. Od kako je krenula sezona, ujutro ustanem i na mešalicu do mraka. Uveče se istuširam, jedem i u krevet k'o klada. Pa sutra opet.
- E, pa moraš Mujo. To ti je najvažnije. Poslušaj ti mene, pa dođi za par dana da mi kažeš je li Fata bolje.
I dolazi Mujo posle par dana:
- E, hvala ti doktore, hvala ti do neba!
- Je l' bolje Fata?
- Bolje, doktore, puno bolje. Sve mi kuva što najviše volim, kuća blista, ona se po ceo dan smeje ili peva, a i smršala je 5-6 kila...
- Eto vidiš! Rek'o sam ti ja da će sve biti u redu.
- Nego, šteta što mi to ne reče renije. Možda bi mi sad i pokojni babo bio živ...

Dott

pre 8 godina

Evo rezultata:

53 odsto žena želi više seksa, nego što ga sad imaju.
(koliko ga imaj?)
60 odsto žena mašta o seksu 3 do 5 puta nedeljno.
(koliko ga imaju?)
13 odsto žena želi seks najmanje 6 puta nedeljno.
(a imaju ga koliko?)
39 odsto žena doživi orgazam tokom seksa.
(neke ga dozive pre ili nakon?)
10 odsto žena doživi više od jednog orgazma tokom seksa.
(a pre i posle seksa po jedan pretpostavljam?)
89 odsto žena smatra da je seks jako važan za zadovoljstvo u vezi.
Koji procenat to misli od onih koje ga nikad nisu dozivele, a koji od onih koje ga imaju povremeno, koji procenat to misli od onih koje ga imaju redovno i koji procenat njih to misle od onih koje ga dozive vise?

Kada bi imali ove podatke, studija bi nesto vredela i bila podlozna polemici, ovako povrsno ni dve pare.

jasno ko dan

pre 8 godina

Zene zele seks redje a da duze traje tj. sa predigrom i svim ostalim zacinima, muskarci zele seks cesce i krace, udji izadji i gotovo, sto je zenama uglavnom zamorno jer im treba duze da se zagreju a muskarac vec zavrsio. Onda ih mrzi i da pocinju.

aleksandar

pre 8 godina

Nikada se nije vise pricalo o seksu, a koliko cujem od svojih prijatelja, a i iz sopstvenog iskustva, nikada ga nije manje bilo. Bas bih voleo da cujem kako se i kada postize "dva" puta dnevno, ako se radi ozbiljan posao sa punim radnim vremenom, imaju deca, naravno i uz sve ostale mnogobrojne obaveze koje ovaj ludi i brzi zivot danas donosi. Eventualno mozda djaci i studenti. Mi matoriji, tesko.

dzaba d hat

pre 8 godina

Ovim statistikama ste svakako potvrdili da zele seks manje nego muskarci. 3-5 puta nedeljno naspram 3-5 puta dnevno verovatno. Ne znam koja je poenta ovog isttazivanja, niko nije sumnjao da one vole seks...

Ivan

pre 8 godina

Cita icudu ne mogu da se nacudi,? pa zar vi stvarno mislite da zene zele sex manje nego mi?? one to rade samo mnogo diskretnije, pametnije a ne kao mi ko napaljeni volovi...pogotovo ove od 40+..njih ne mozes zadovoljiti, ja par puta nisam mogao koliko je ona htela..i jos jedna stvar. kad kod zene to izazovete, mnogooo su perverznije i bezobraznije od nas, odgovorno tvrdim.

Petar

pre 8 godina

Ja ne znam odakle srbo-tripovi po tom osnovu (mozda turska tradicija da zene glume kako njima nije do toga) - po mom iskustvu, a i drugi mi isto rekose, zene su za seksom dosta ludje od muskaraca, svaka iole dobra prilika je pozeljna (a ni za kvalitet se ne mari, moze kako hoces ako uopste hoces)
Nadam se da ce da procitaju klinci pa da se jos malo oslobodimo trucizma

Miloš

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)

Ne može ćero, kao ni 98% drugih što ne bi moglo, ma koliko se kur... da možemo... (msm na nas muškarce) jer posle nekog vremena sve postaje isto i tesko je napaliti se :-D

ok

pre 8 godina

Moja drugarica hoce svaki dan, a ima 27 godina.Zbog toga je i ostavio decko, kaze nece da ima posao sa nimfomankom.
I na kraju on nasao neku lepoticu, a ova moja drugarica nekog ruznog...cirkus ljudi!
(Tina, 16. septembar 2015 16:02)

dobro

ja

pre 8 godina

Ove statistike su čista glupost. To vam dodje kao da imate dva coveka - jedan je bez prebijene pare, drugi je milijarder, u proseku oni zive odlicno.

Sve to zavisi od osobe do osobe. Imam drugaricu koja je u pravom smislu reci nimfomanka, jednostavno ne moze bez seksa i on joj je cilj sam po sebi. Dok imam i drugaricu koja uopste ne uziva u seksu i radi to samo da bi udovoljila decku, kad bas mora.
Ja sam negde izmedju njih dve. Apsolutno uzivam u seksu, niti mi je cilj sam po sebi niti mi je sredstvo za ostvarenje cilja. Meni je decko mnogo vise od ljubavnika, ali nikada ga ne odbijam kad ima zelju. Jednostavno smo uskladjeni i otvoreni.

Tako da muskarci, ne ocajavajte. Nije bitno da li zene zele vise ili manje seksa, nije bitno sta kazu statistike. Sve ce doci na svoje kad pronadjete osobu sa kojom cete biti u potpunosti kompitabilni.

nidžica

pre 8 godina

nas nekoliko muskaraca radimo sa 150ak zena. iz njihovih prica se moze zakljuciti da kada bi se nasi smekeri malo vise kupali da bi bilo mnogo vise seksa mnogo vise zenskih orgazama. da, i predigru neku spominju. moracu da probam sa ovom mojom :)

Leptirica

pre 8 godina

I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.
(Jovana, 16. septembar 2015 12:12)


@ Jovana da ne zivis mozda u Novom Sadu? :)

Cobo

pre 8 godina

Naucnici su dokazali da muskarac tokom dana 200 puta pomisli na seks,ja pomislim 300 puta,a 60% zena pomisli 3-5 puta nedeljno.Pitanje:Ima li uopste toliko mesta u starackim domovima??????

Bili

pre 8 godina

Ne bih se slozio sa ovom konstatacijom, zenama je bitan oslonac, finansijska sigurnost i dr., izgled muskarca u principu je nebitan kao i seks...

wd40

pre 8 godina

Nije tačno da žene žele više od muškaraca, da je to kojim slučajem istina prostitucija kao najstariji zanat ne bi postojala, problem kod žena je to što se one vode osećajima pa mašataju više xD

Bolje ne razmisljaj

pre 8 godina

Odgovor gospodinu koji je napisao koment i potpisao sa "samo razmisljam": niste u pravu, da zene koriste sex da dodju do koristi. Evo ja na primer imam svu korist koja se moze imati. Novac mi ne treba, mogu sebi da pruzim sta zelim. Moj najbolji sex u zivotu je bio s muskarcem u kog sam se zaljubila na prvi pogled i nenormalno jako! Presudio je njegov lep izgled i lep duh. Nazalost nije to bas sjajno ispalo po mene ali vredja me generalizacija da zene jure korist. Vise nego dovoljno dobro izgledam da se okoristim, na pamet mi nikad nije palo.

Helena

pre 8 godina

Ja nikad muzu ne odbijam seks, ali uz dva uslova, prvi je da se okupa ili bar plakne, a drugi je da ga par sati pre seksa "izvoza", da ne bi zavrsio za dva minuta. Sto neko rece, ja se tek zagrejala, a on gotov. Mislim da je to fer. Naravno, bude i spontanog seksa, onog brzog jutarnjeg, samo rucni rad kad mi je ciklus, anal kad nam dodje takvo raspolozenje, itd.

Suzy

pre 8 godina

@ del boy

Ista situacija se dešavala i meni s tom razlikom da sam je, kao žena, bila objekat za "mog muškarca" koji je smatrao da "žena mora biti raspoloživa za sek tokom 24 ćasa". UŽASAVALA sam ga se... tog osećaja "objekta" za njegove animalne instikte koje nije uspevao da kontroliše. GADIO mi se... uprkos drugih poželjnih karakteristika koje je imao.

ProBot

pre 8 godina

Ja sam našao "ženu svog života", sve što mi je od žene muka živa tražiti i dobiti, te neće ovo, te neće ono, e sada konačno mogu da radim šta god mi pada na pamet! Sada bih ponovo svaki dan :-)

realno

pre 8 godina

Zasto vecina nasih zena i devojaka ne voli prirodne , normalne , iskrene muskarce ? Cak stavise one ih mrze .
Moze li mi neko objasniti .

Kad procitate tekst, znacete ko sam

pre 8 godina

Koliko seksa zene zele?

Pa naravno da zavisi s kimi i kakvim muskarcem, jedna ista zena nece imati jednaku zelju sa svakim muskarcem, sa losim imace tek kad je nagon sasvim obuzme, dok ce neki umeti da joj ga pobudi dok trepnes i imace ga onoliko koliko se njemu trazi, pa i vise od toga, jer ce ga nekad i sama inicirati.
Sa muskarcem koji je ne privlaci, seks joj postaje kao dosadan posao, mora se svuci, pa zatim istusirati a onda bi valjalo obuci i novu odecu, cesto za to nece imati volje, dok sa privlacnim muskarcem o tome nece ni razmisljati, ako nema novu odecu, nista strasno, ne mora ni ici nikud, najbolje joj je sa njim tu u kuci jer je on tu.

Kole

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)
Ne može ćero, kao ni 98% drugih što ne bi moglo, ma koliko se kur... da možemo... (msm na nas muškarce) jer posle nekog vremena sve postaje isto i tesko je napaliti se :-D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miloš, 16. septembar 2015 18:45)


Otkrio si zenama jednu veeeeliku istinu.

Đorđo

pre 8 godina

Mislim da je tema "seks", ne samo u ovom članku i na ovom portalu već, uopšte, u svim medijima,ne samo precenjena već je postala degutantna.
Za one koji imaju probleme po tom pitanju, postoje specijalizovne ordinacije stručnjaka raznih profila ; seksologa, psihologa, psihijatara...
Raspravljati javno o tako intimnom pitanju je, blago rečeno, nepristojno.
Ali , kad smo već "kod teme" verujem da je većini žena seks odvratan i da ga upražnjavaju samo kad moraju ( potomstvo, da "sačuvaju " brak i sl.); retko to rade iz potrebe, još ređe iz zadovoljstva.
Jer, strašan je i sam dodir ljuske ruke...; o oznojenim telima, naročito u situacijama slabije lične higijene, da se i ne govori.

csc

pre 8 godina

Ja moju damu spopadam po citav dan. Za sad je jos uvek barem jednom savladam, pocesto dva puta...ali mi je pre dve nedelje rekla da je tri puta previse. Otad sam u depresiji. Kuda ide ovaj svet, nema ni trunke pravde.

Tina

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)
Ako izgledas kao Irina Seik a nece onda gresi, ako nisi bomba riba onda se spusti na zemlju.Ni muskarci nisu seks manijaci.Ako si starija od 20,21 god. zapiraj se koji seksualni problem imas. Ako bude svaki dan, brzo ce da se zasiti i sutne te curo!

nbgd

pre 8 godina

да би мушкарац био срећан неопходан му је сехкс; жена мора бити прво срећна да би желела сехкс.
(адам и ева, 16. septembar 2015 14:39)

Dobro rečeno. U našem slučaju istinito.

West

pre 8 godina

@buldožer iz senke
Brate, uzmi stvar u svoje ruke. Titrajuci njoj neces taj seks nikada ni dobiti. Proci ce ti zivot a ti ces ostati suva...
Zene vole kad je musko musko.

Okram Idul

pre 8 godina

U normalnim okolnostima, sto da ne. Fora je... sto su u srbiji normalne okolnosti jako retke. Ako si mlad, u vezi, a pri tome imate neke zivotne obaveze i ne zivite zajedno, ocekivano je da bude seksa skoro svaki put kad se vidite.

Kad zivite zajedno, dok je sve super, normalno je da bude seksa barem 3-4 puta nedeljno, a za neke i vise... u zavisnosti od seksualnog nagona / libida, i medjusobne privlacnosti.

Posle nekog vremena, suvise cesto se desava da nas "partner" zasiti, u neku ruku dosadi pa i odnosi postanu redji. To opet zavisi i od kvaliteta odnosa, sto seksualnih sto partnerskih.

E sad, cesto ti partnerski odnosi nisu bas najsrecniji, neko je nezadovoljan, zene uglavnom ako nedostaje seksa, jer ipak imaju sjanu moc manipulacije i to cesto koriste do te mere da muskarci nemaju pojma sta su zeznuli i sta se desava. Frustracija onda raste na obe strane i "problemi" se sire na sve strane.

Seks je super stvar... i jako dobro utice kako na muskarce, tako i na zene... i one zene koje su u vezi a izbegavaju odnose, sebi cine medvedju uslugu. Nagomilavaju tenziju, nervozu i nezadovoljstvo, posle (kvalitetnog) seksa, osecaju se mnogo bolje i svi problemi postaju laksi. E sad, ako vam tesko padaju seksualni odnosi sa svojim partnerima, vreme je da promenite luku... maltretirate i sebe i njega samim ostajanjem u jednoj takvoj nezdravoj vezi.
Sto se tice seksa sa "strane", ne znam vise sta da mislim o tome, neko moze neko ne... a ne bih ni da moralisem sad.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Ja bi 5 puta na dan. (Maja, Zadar, 16. septembar 2015 14:11)

Bas 5 ? Ni 6 ni 4 ? (deki, 16. septembar 2015 16:52)

Da, baš 5. 6 mi puno, a 4 malo.

@cobo
Do ljeta ko živ, ko mrtav.

esma

pre 8 godina

Sigurno znacajnu ulogu igra bioloski sat pa je seksualna zelja uslovljena godinama zivota,ali ubedjena sam da razlika ne postoji izmedju polova.Jedino u sta sam sigurna je znacajna uloga muskarca za seksualnu zelju nezavisno od perioda a naravno u razlici u intenzitetu.To vidim kao znacaj psihe za telo.

Anonimna

pre 8 godina

@dd, nije tacno, ni jedna generalizacija nije tacna pa je taj tvoj ''stariji lik'' izveo pogresne zakljucke. Ne vole sve zene decu, neke vise vole sebe i novac, neke vise vole muza, neke ne vole mocne muskarce u tom smislu, ja eto...volim prosto dobar uklop sa nekim a uklop je kompleksna, visedimenziona stvar, ne volim lenje a sad, koliko ce novca imati to zavisi od drugih stvari, vazno je da se mi slazemo sta god to znacilo i podrazumevalo, sa takvim zelim svaki dan inace mogu da apstiniram godinama

Samo razmišljam

pre 8 godina

@Bolje ne razmišljaj

Gospođo, bilo bi lepo da ima više žena kao što ste Vi ali moram da Vas obavestim da je jako malo devojaka na ovim prostorima koje mogu da priušte sebi šta žele i koje interesuje samo ljubav na prvi pogled a uz to još i dobro izgledaju. Roditelji na ovim prostorima vaspitavaju žensku decu da treba da budu tretirane kao princeze i da treba da žive kao holivudske zvezde a sami to ne mogu da im pruže. Još ako je devojka lepa onda dobijete ženskog mostruma koji ne bira način i sredstva da dođe do cilja. Sam cilj ne mora biti materijalan(novac, garderoba, nakit i sl.) već to može biti i karijera, brak i sl. Ovoj pojavi jako mnogo doprinose i mediji koji propagiraju ovakav način života i sistem vrednosti. Obzirom da među muškarcima ima mnogo džibera koje interesuje samo sex, devojka koje se povode samo emocijama uglavnom na kraju ispadnu naivne jer zauzvrat ne dobiju ništa i osećaju se iskorišteno.

Bosko

pre 8 godina

@I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.
(Jovana, 16. septembar 2015 12:12)

Kratko, drugarice te lazu da ne vole sex i da ne masturbiraju. Otprilike ce biti da si ti sa njima iskrena i otvorena a one prema tebi nisu ili imaju odredjenih problema psihickih, nisu zrele ili ste previse mlade pa si ti medju prvima pocela da uzivas u svim carima sexa. :)
Ostale opcije su iskljucene.

Pozdraaaav :D

sb

pre 8 godina

Samo onoliko koliko je minimalno potrebno da bi ostvarile neke druge za njih mnogo važnije ciljeve. Naravno postoje i izuzetci, kao i kog svakog drugog pravila, ali to su ipak samo izuzetci.
Razlika između žena I muškaraca po pitanju seksa je sledeća: Muškarcima je sex krajnji cilj a ženama samo sredstvo za ostvarenje drugih važnijih ciljeva. To je uvek tako bilo i biće i u buduće, nezavisno od svih drugih promena.

enigma

pre 8 godina

Zasto vecina nasih zena i devojaka ne voli prirodne , normalne , iskrene muskarce ? Cak stavise one ih mrze .
Moze li mi neko objasniti .
(realno, 16. septembar 2015 16:55)

Ne moze, da moze ne bi bilo razvoda i unistenih brakova, ubistava u porodici u slicno. Ne bi bilo ovih tekstova depresije i frustriranosti. To samo Gospod zna zasto.

bora-ns

pre 8 godina

@realno
Zato sto zeni nisu interesantni normalni i iskreni tipovi, cak ih i preziru. Zenu privlace snazni i agresivni muskarci, muskarci koji ne razmisljaju i ne osecaju mnogo, koji vole avanturu i rizik, muskarci koji se ne obaziru mnogo na skrupule, tudja osecanja itd. Ovde nema zenske krivice, kako mnogi misle, jednostavno zene su takva bica i uvek ce pre odreagovati na ove muske osobine nego na bilo koje druge.

Bolje da ne razmisljam;)

pre 8 godina

@ samo razmisljam

Ok. Hvala na obavestenju:) verovatno ste u pravu i verovatno cu ispasti budala koja vrednuje samo ljubav ali neka.... Mora nas imati i takvih, da ne budemo sve iste. A roditelji su me odgajili kao borca iako su mogli sve da mi pruze. I tako se borim za nemoguce..za ljubav!;)

Bane bumbar

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Jao, pa bas divno. Prosto vam zavidim.

Nije vam palo na pamet da probate nesto strasno cudno, retko i neobicno ... da razgovarate?
(Lemi, 16. septembar 2015 12:22)

A da vam nije mozda palo na pamet nesto sasvim normalno i ne prourokuje nesporazume a to je da malo swing-ujete. Probajte dobro je a ne skodi.

Black Manju

pre 8 godina

More imamo mi zene taj seks drive, glupo je i pomisliti da ga nemamo. Da ga nema, to radjanje dece bi islo mnogo teze, uradila je priroda ono sto treba na svoj nacin, pa je prosto tako muski je jaci od zenskog

Uostalom, nevidim zasto zena ako bas nece tog dana, ne odradi barem oralno ili rucno. Sto da ne, ako joj je stalo do partnera, ne bi trebalo da se zgrozava, nije ko da je obavezno da odradi ustima do kraja ili da proguta. I to je i lep nacin za dodatno zblizavanje, time zena pokazuje da joj je stalo do njenog partnera, a time se mozda i ona malo zagreje za drugu rundu ;)

Tina

pre 8 godina

(Tina, 16. septembar 2015 16:02)
Jeste Tina, ali izgleda da jeružan tip vredan, tako sa je za tvoju drugaricu pun pogodak.
(tikva, 16. septembar 2015 17:22)
Nije, sa lepim je htela decu, za njim pati...za ovim je bas briga.

Ja

pre 8 godina

Ja ne znam za druge ali mene svaka devojka smori posle mesec-dva max i odma bi trazio drugu izgubim jednostavno potrebu da imam seks sa njom izgustiram je ne pali me i ne lozi me vise.. najsladje mi je na pocetku dok je ne odvucem u krevet i posle nekoliko puta vec me smori i tesko mi se dize uopste vise na nju..
Da li su devojke uopste izgubile ili jednostavno nisu takve da nas privlace i pale na duzi period posto su vecina pogubljene i same ne znaju da li hoce seks ili nece a kad dodje do toga ocekuju od nas da sve radimo moram i gace sam da skinem da je namestam za svaku pozu kao lutku.. eto mozda sam ja na takve naletao samo ne znam za ovo leto sam njih 5 promenio i svaka je slicna i isto se desava na kraju smori!

Kad procitate tekst, znacete ko sam

pre 8 godina

@kad procitate tekst, znacete ko sam

Ma nije problem da ja znam ko si, problem je sto ti to ne znas
(I...sta cemo sad?, 17. septembar 2015 18:07)

Mozda ja ne znam ko sam, al ti ne znas gde si brate, jaoooo! Kud se ti zalepi!

Jedan iz mase

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...

vojvodjanin SRB

pre 8 godina

Bicu otvoren,
sa svojom sad vec verenicom imam odnose svakog dana, dva puta najcesce. Nekada jednom, a nekada i tri.
Sada je u drugom stanju, sesti mesec. Normalno je da ih nema. Barem za mene. Dok nije bila u drugom stanju, imali smo redovne odnose i bila je prezadovoljna kao i ja. Vaginalne a i analne. Ne vidim u tome nista lose, sve do trenutka u kojem ne pocnu da se javljaju prevare. Tu sam da bih negovao ljubav, sto ocekujem i od nje.
Neki bi rekli, analni odnosi sa svojom zenom: "fuj". Ja kazem: "normalnost". Cudno je ono sto se naziva istopolnim odnosima sa muske i zenske strane ljudi. Drugacije ne.

Marina

pre 8 godina

Kad zena oseti da je uspostavila svoju vlast nad muskarcem i da ce on uciniti sve sto ona pozeli, onda joj vise seks nije potreban. Zena koristi seks samo kad osvaja, kad se plasi da ce biti napustena, da dobije ovo ili ono... uvek s nekim ciljem. Muskarac je pak, rob svog seksualnog nagona.

Bili

pre 8 godina

Ne bih se slozio sa ovom konstatacijom, zenama je bitan oslonac, finansijska sigurnost i dr., izgled muskarca u principu je nebitan kao i seks...

Đorđo

pre 8 godina

Mislim da je tema "seks", ne samo u ovom članku i na ovom portalu već, uopšte, u svim medijima,ne samo precenjena već je postala degutantna.
Za one koji imaju probleme po tom pitanju, postoje specijalizovne ordinacije stručnjaka raznih profila ; seksologa, psihologa, psihijatara...
Raspravljati javno o tako intimnom pitanju je, blago rečeno, nepristojno.
Ali , kad smo već "kod teme" verujem da je većini žena seks odvratan i da ga upražnjavaju samo kad moraju ( potomstvo, da "sačuvaju " brak i sl.); retko to rade iz potrebe, još ređe iz zadovoljstva.
Jer, strašan je i sam dodir ljuske ruke...; o oznojenim telima, naročito u situacijama slabije lične higijene, da se i ne govori.

Tina

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)
Ako izgledas kao Irina Seik a nece onda gresi, ako nisi bomba riba onda se spusti na zemlju.Ni muskarci nisu seks manijaci.Ako si starija od 20,21 god. zapiraj se koji seksualni problem imas. Ako bude svaki dan, brzo ce da se zasiti i sutne te curo!

Ja sam ja

pre 8 godina

Da nema prostitutki trebalo bi ih izmisliti...od kada sam poceo njihove usluge da koristim brak mi procvetao.
Nema stresa, nema svadja nema nicega...zena misli da sam odustao od sexa a meni nikad lepse...platim, dobijem ono sto od zene inace nikada ne bih i milina...

Sreten.Simovic@gmail.com

pre 8 godina

Uvaženi doktor, seksolog J.Toševski piše da je seks za muškarce prvi cilj. Ali za žene -nije! Za njih je seks na drugom mestu a služ im pre svega da preko njega ostvare prvi cilj, a to je udaja, pare, posao ili neka druga korist!

Ceger

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Niko ko ima vise od 20-25 god nije suv od dve godine, pogotovo zene... Mesec, dva maks. To trazi telo, mozak, svest, podsvest, itd.

wd40

pre 8 godina

Nije tačno da žene žele više od muškaraca, da je to kojim slučajem istina prostitucija kao najstariji zanat ne bi postojala, problem kod žena je to što se one vode osećajima pa mašataju više xD

Viktor

pre 8 godina

Moja žena želi više nego ja. Nije da me moja žena ne privlači, nego naprosto kad imamo priliku često sam umoran kao konj, a ne volim da odrađujem. Dok nismo imali decu i dok smo živeli zajedno bilo je normalno da se ..... svaki dan, bar jednom. Često i dva puta.

Apropo toga da žene bolje podnose apstinenciju.... Pa, ukoliko sam apstinirao tri dana ja to podnesem a moja žena odlepi pa krene da me ganja pričama kako mi se više ne sviđa i slično. Ne možeš je opasuljiti da nije to u pitanju, pošto mi je žena vrh riba (često se pitam kako sam je uopšte smuvao).

Što se tiče orgazma, u stanju sam da izvalim kad ga nije bio, što je retko. Koliko ja mogu da skontam, a i koliko mi ona kaže ima bar dva po ..... neretko i četiri. Nije da se hvalim kako sam vešt, bilo je perioda kad ni jedno ni drugo nismo bili najzadovoljniji onim što smo dobijali. Međutim kad sam uspeo da pređem na level 2 odnosno da još malo otključam moju ženu, otkrio sam da i ona jednako voli sve one bezobrazne stvari za koje muškarci misle da ih uglavnom vole oni ali ne i žene, pa se boje i da traže i da pokušaju. Tu mislim na razne "bezobrazne" reči, grublji sex, igrice, seksi veš.

Ono što sam skontao na osnovu iskustva iz svih veza u kojima sam bio jeste da žene vole da je muško u krevetu muško. Ne pitaj, nego uzmi. One jesu stidljivije, ali ne znače da ne vole one stvari o kojima muškarci maštaju. A bitna je i izdržljivost. Toga mi ne manjka.

Petar

pre 8 godina

Ja ne znam odakle srbo-tripovi po tom osnovu (mozda turska tradicija da zene glume kako njima nije do toga) - po mom iskustvu, a i drugi mi isto rekose, zene su za seksom dosta ludje od muskaraca, svaka iole dobra prilika je pozeljna (a ni za kvalitet se ne mari, moze kako hoces ako uopste hoces)
Nadam se da ce da procitaju klinci pa da se jos malo oslobodimo trucizma

Banovobrdjanin

pre 8 godina

Kad se kaže da su žene manje željne seksa, ne misli se na to da manje uživaju ili ga manje žele. Tu se jednostavno misli na situaciju da žena lakše podnosi kad nema dugo seks nego muškarac. Muško bez 4 dana seksa već je nervozno, besno dok bi prosečno žensko biće tako reagovalo tek posle 16. dana apstinencije.
Zbog te razlike, skoro sve mušterije javnih kuća su muškarci, preko 99 %. Da su polovi različiti u potražnji onda bismo imali da žene u jednakoj meri plaćaju žigola, a da ženske životinje jure muške, no ipak nije tako. Žena je staloženije biće po tom pitanju. Tek kad zausta prigusti (a to je četiri puta kalendarski duži period od prosečnog muškarca), onda daj šta daš.

Jovana

pre 8 godina

I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.

Samo razmišljam

pre 8 godina

Muškarcima je sex cilj a ženama sredstvo. Žene koriste sex da manipulišu muškarcima i dobiju ono šta od njih žele . Muškarci su prilično površni i padaju na fizički izgled kod žena ne razmišljajući mnogo šta se iza te lepe fasade krije a žene traže uticajne, moćne, dominantne, bogate muškarce koji mogu da pruže materijalnu sigurnost njima i njihovoj deci. Nećete naći lepoticu koja se zabavlja sa siromašnim radnikom u gradskoj čistoći ni moćnog, bogatog muškarca koji je oženjen neuglednom devojkom. Inače, devojke se na ovim prostorima mnogo foliraju, glume nezainteresovanost i tvrde pazar ne bi li izvukle maximum što im se često vraća kao bumerang jer muškarci jednostavno nemaju toliko živaca, vremena i materijalnih sredstava da prate njihove zahteve pa odustaju a devojke ostaju same čekajući princa dok ne ostare. S druge strane među muškarcima ima mnogo sirovina koji misle samo na sex i da do njega mogu doći kojekakvim trikovima i ostalim prečicama pa je devojkama teško da razlikuju normalne muškarce od onih drugih što ih tera da budu oprezne i što dodatno komplikuje situaciju. U poslednje vreme namnožilo se mnogo sponzoruša koje otvoreno traže da budu izdržavane i zauzvrat nude sebe i nije im bitno kakav je muškarac i kako je došao do novca. U takvoj konstelaciji najbolje prolaze kriminalci, političari, bizMismeni, menaĐeri i ostala bagra koja je isplivala na površinu tokom tranzicije a koji bi u normalnim zemljama i okolnostima tavorili na dnu.

Cobo

pre 8 godina

Naucnici su dokazali da muskarac tokom dana 200 puta pomisli na seks,ja pomislim 300 puta,a 60% zena pomisli 3-5 puta nedeljno.Pitanje:Ima li uopste toliko mesta u starackim domovima??????

robokap

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32) uvek mi bude muka kad procitam ovakve komentare. Pa sta ce ti takva zena covece, razvedi se, zar moras da je varas? Ne razumem poentu svega toga?!

marijana

pre 8 godina

Žensko sam, imam 36 godina. Do sad 4 sex partnera. Veza od 10 god, veza od 1 god, a između te dve veze jedna kraća od par meseci i jedan sex za jednu noć.
Mogu samo da kažem da kad sam u vezi zaljubljena, totalno poludim za sexom, a kad nisam onda nekako sex ispadne glup. Ako me neko razume :(
Ovaj poslednji me je ostavio pre par meseci, sa rečima da je za njega to samo bio sex, ništa ljubav (iako nije tako pričao dok smo bili u vezi).
Kako sad da verujem nekom?
Skroz sam slomljena ne mogu ni da zamislim da ikad više imam sex u životu. A najgore je što stalno mislim na sex sa njim i to nekoliko puta na dan.

esma

pre 8 godina

Sigurno znacajnu ulogu igra bioloski sat pa je seksualna zelja uslovljena godinama zivota,ali ubedjena sam da razlika ne postoji izmedju polova.Jedino u sta sam sigurna je znacajna uloga muskarca za seksualnu zelju nezavisno od perioda a naravno u razlici u intenzitetu.To vidim kao znacaj psihe za telo.

del boj

pre 8 godina

Osećam se kao objekat u vezi i to me boli. Moja devojka priča samo o seksu kao da je to najbitnija stvar u vezi.Koliko bih samo voleo da nekad popričamo o osećanjima ili da u bioskopu zagrljeni odgledamo neku romantičnu komediju.Bezbroj puta sam pokušavao da izvučem reči ljubavi iz nje, vodio je u romantične šetnje pored jezera, ali uzalud, ona uvek pokvari svu romantiku predloživši mi da ono uradimo na otvorenom.Kada sam jednom uspeo da obuzdam njene strasti rekavši joj da moram nešto da je pitam, grubo me je prekinula, kazala da ne brinem i da je ponela kondome, a ja sam zapravo hteo da je pitam šta za nju znači ljubav.Očajan sam..,od 99,9% onih romantičnih devojaka, gde se baš meni zalomi devojka koja misli samo na seks.

re

pre 8 godina

one što spominju da su muškarci veći paćenici nego žene, pa zbog toga cveta prostitucija (sa ženskim seks radnicima)m neka se zapitaju da li je tim ženama lakše dići noge ili motiku. Jednostavno lak način zarade.

Tina

pre 8 godina

Moja drugarica hoce svaki dan, a ima 27 godina.Zbog toga je i ostavio decko, kaze nece da ima posao sa nimfomankom.
I na kraju on nasao neku lepoticu, a ova moja drugarica nekog ruznog...cirkus ljudi!

Bane bumbar

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Jao, pa bas divno. Prosto vam zavidim.

Nije vam palo na pamet da probate nesto strasno cudno, retko i neobicno ... da razgovarate?
(Lemi, 16. septembar 2015 12:22)

A da vam nije mozda palo na pamet nesto sasvim normalno i ne prourokuje nesporazume a to je da malo swing-ujete. Probajte dobro je a ne skodi.

w

pre 8 godina

Ok je statistika, ali po njoj i dalje ispada da zele seks mnogo manje nego muskarci. Recimo ovo "60 odsto žena mašta o seksu 3 do 5 puta nedeljno". Ne moze da se poredi. Ali seksualni nagon je definitivno precenjen. Toliko tekstova o tome da postaje neukusno.

Spring

pre 8 godina

Zivim u inostranstvu i skoro sam na radiju slusao seksologa koji kaze: zene ne zele seks i 3 su glavna razloga. 1. seks je los, muskarac ima losu tehniku. 2. losa higijena. 3. zena je ozlojedjena, oseca se da se sama brine o kuci, deci.
Trebalo bi da razmislite gde ste ovde ako se zalite da vam je zena 'suva' itd.

csc

pre 8 godina

Ja moju damu spopadam po citav dan. Za sad je jos uvek barem jednom savladam, pocesto dva puta...ali mi je pre dve nedelje rekla da je tri puta previse. Otad sam u depresiji. Kuda ide ovaj svet, nema ni trunke pravde.

sb

pre 8 godina

Samo onoliko koliko je minimalno potrebno da bi ostvarile neke druge za njih mnogo važnije ciljeve. Naravno postoje i izuzetci, kao i kog svakog drugog pravila, ali to su ipak samo izuzetci.
Razlika između žena I muškaraca po pitanju seksa je sledeća: Muškarcima je sex krajnji cilj a ženama samo sredstvo za ostvarenje drugih važnijih ciljeva. To je uvek tako bilo i biće i u buduće, nezavisno od svih drugih promena.

buldožer iz senke

pre 8 godina

Gde da potražim pomoć za nas dvoje? U braku smo 6 godina, imamo malo dete. Ona odbija intimu(dakle ne samo polne odnose već bilo kakav dodir) već godinama. Ne mogu više ni da zamislim uspešno seks sa njom, toliko mi neverovatno deluje pomisao na to. Ne varam je, siguran sam da i ona mene ne vara, ali ne razumem kako nema potrebu sa svojih 33 godine.

Bolje ne razmisljaj

pre 8 godina

Odgovor gospodinu koji je napisao koment i potpisao sa "samo razmisljam": niste u pravu, da zene koriste sex da dodju do koristi. Evo ja na primer imam svu korist koja se moze imati. Novac mi ne treba, mogu sebi da pruzim sta zelim. Moj najbolji sex u zivotu je bio s muskarcem u kog sam se zaljubila na prvi pogled i nenormalno jako! Presudio je njegov lep izgled i lep duh. Nazalost nije to bas sjajno ispalo po mene ali vredja me generalizacija da zene jure korist. Vise nego dovoljno dobro izgledam da se okoristim, na pamet mi nikad nije palo.

Lemi

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Jao, pa bas divno. Prosto vam zavidim.

Nije vam palo na pamet da probate nesto strasno cudno, retko i neobicno ... da razgovarate?

dd

pre 8 godina

Meni je jedan stariji lik rekao da zena najvise na svetu voli svoju decu, pa onda pare, pa onda sex. Rekao je da ona muska stvar ne trpi stres i besparicu. Rekao je da je najbolji afrodizijak za oba pola kad musko ima puno para i moc. Rekao je i da zenama najvise treba sigurnost i kad im to pruzis, onda dalje mozes da se nadas necemu.

Zivko Bivko

pre 8 godina

Ima tu nešto - da žene privlači lova! Od kako zaradjujem 1700€ mjesečno žene me drugačije gledaju! Cak i one koje su ranije jasno davale do znanja da nisu ni za flert sada redovno flertuju i čekaju poziv na kafu o_O Ali ..ga - ja sad imam djevojku, onu sto me htjela dok sam bio kokuz! :)

ŽivotJeMore

pre 8 godina

Što bi rekao moj,na momente dosadni komšija:deco seks kad-god i gde-god dok ste mladi i bez briga u glavi.
Posle vas zaokupe životne obaveze,deca,stari roditelji,kod oboje krenu dlake na čudnim mestima,bore,kilogrami i bio je 100% u pavu.
Teško je imati kvalitetan seks,a pod tim NE računam na predrigu koja se svede na po "poljubac" ovde-onde i onda 10 minuta drmanja pa ko je šta uspeo da uradi uradio je.NE računam ni kada nemaš vremena i snage da ti smetaju njene neobrijane noge ili njoj tvoja džungla dole,a samo tarzan fali na kakvoj lijani.Ne računam na brzinu da ubiješ malo svog stresa i da ti on ili ona ne prebacuju da se ne trudiš.
Već mislim na večeru pod svećama,lagani flert rečima i dodirima,lagano skidanje,duga predriga,sve glatko,sređeno,bezobrazno,rumene obraze,drhtave noge i naravno za kraj da zadovoljiš svoj EGO i ne budeš muška sebična svinja dozvoliš njoj da bude gotova prva.Zaista volim svoju ženu,nikada ne bih mogao da uživam u nekom kao što uživam u njoj i samo mi ostaje da lovim što je više moguće ovakvih momenata.Život je more,živeli!

Suzy

pre 8 godina

@ del boy

Ista situacija se dešavala i meni s tom razlikom da sam je, kao žena, bila objekat za "mog muškarca" koji je smatrao da "žena mora biti raspoloživa za sek tokom 24 ćasa". UŽASAVALA sam ga se... tog osećaja "objekta" za njegove animalne instikte koje nije uspevao da kontroliše. GADIO mi se... uprkos drugih poželjnih karakteristika koje je imao.

Miloš

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)

Ne može ćero, kao ni 98% drugih što ne bi moglo, ma koliko se kur... da možemo... (msm na nas muškarce) jer posle nekog vremena sve postaje isto i tesko je napaliti se :-D

realno

pre 8 godina

Zasto vecina nasih zena i devojaka ne voli prirodne , normalne , iskrene muskarce ? Cak stavise one ih mrze .
Moze li mi neko objasniti .

Ivan

pre 8 godina

U kojoj zemlji je rađeno ovo istraživanje? Definitivno nema veze sa ženama u našoj zemlji - ili su naše žene sa druge planete.

...ili je problem u nama muškarcima?

enigma

pre 8 godina

Zasto vecina nasih zena i devojaka ne voli prirodne , normalne , iskrene muskarce ? Cak stavise one ih mrze .
Moze li mi neko objasniti .
(realno, 16. septembar 2015 16:55)

Ne moze, da moze ne bi bilo razvoda i unistenih brakova, ubistava u porodici u slicno. Ne bi bilo ovih tekstova depresije i frustriranosti. To samo Gospod zna zasto.

Kol

pre 8 godina

@(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Ovo mi nikad nece biti jasno zar ne umete da razgovarate lepo sednete oci u oci sve karte na sto a ne da se pretvarate, lazete i varate jedno drugo, valjda ljudima zivot bude uzbudljiviji ako imaju aferu ili tako nesto! Sto se seksa tice jedina razlika izmedju zena i nas je sto one ne misle na isti koliko i mi, dakle vole one seks i zele ga kao i mi samo se razlikujemo koliko mislimo na isti, barem neko moje iskustvo do sad!

bora-ns

pre 8 godina

@realno
Zato sto zeni nisu interesantni normalni i iskreni tipovi, cak ih i preziru. Zenu privlace snazni i agresivni muskarci, muskarci koji ne razmisljaju i ne osecaju mnogo, koji vole avanturu i rizik, muskarci koji se ne obaziru mnogo na skrupule, tudja osecanja itd. Ovde nema zenske krivice, kako mnogi misle, jednostavno zene su takva bica i uvek ce pre odreagovati na ove muske osobine nego na bilo koje druge.

bolesnici svih zemalja

pre 8 godina

na slici sam prvo registrovao stopala...
(mare, 16. septembar 2015 10:11)

Ovaj komentar i broj pluseva koji je dobio normalnog muskarca tera na zakljucak da na ovom sajtu ima neverovatan broj profesionalnih pedikira. Nemam drugo objasnjenje.

ProBot

pre 8 godina

Ja sam našao "ženu svog života", sve što mi je od žene muka živa tražiti i dobiti, te neće ovo, te neće ono, e sada konačno mogu da radim šta god mi pada na pamet! Sada bih ponovo svaki dan :-)

Samo razmišljam

pre 8 godina

@Bolje ne razmišljaj

Gospođo, bilo bi lepo da ima više žena kao što ste Vi ali moram da Vas obavestim da je jako malo devojaka na ovim prostorima koje mogu da priušte sebi šta žele i koje interesuje samo ljubav na prvi pogled a uz to još i dobro izgledaju. Roditelji na ovim prostorima vaspitavaju žensku decu da treba da budu tretirane kao princeze i da treba da žive kao holivudske zvezde a sami to ne mogu da im pruže. Još ako je devojka lepa onda dobijete ženskog mostruma koji ne bira način i sredstva da dođe do cilja. Sam cilj ne mora biti materijalan(novac, garderoba, nakit i sl.) već to može biti i karijera, brak i sl. Ovoj pojavi jako mnogo doprinose i mediji koji propagiraju ovakav način života i sistem vrednosti. Obzirom da među muškarcima ima mnogo džibera koje interesuje samo sex, devojka koje se povode samo emocijama uglavnom na kraju ispadnu naivne jer zauzvrat ne dobiju ništa i osećaju se iskorišteno.

Ja

pre 8 godina

Ja ne znam za druge ali mene svaka devojka smori posle mesec-dva max i odma bi trazio drugu izgubim jednostavno potrebu da imam seks sa njom izgustiram je ne pali me i ne lozi me vise.. najsladje mi je na pocetku dok je ne odvucem u krevet i posle nekoliko puta vec me smori i tesko mi se dize uopste vise na nju..
Da li su devojke uopste izgubile ili jednostavno nisu takve da nas privlace i pale na duzi period posto su vecina pogubljene i same ne znaju da li hoce seks ili nece a kad dodje do toga ocekuju od nas da sve radimo moram i gace sam da skinem da je namestam za svaku pozu kao lutku.. eto mozda sam ja na takve naletao samo ne znam za ovo leto sam njih 5 promenio i svaka je slicna i isto se desava na kraju smori!

jasno ko dan

pre 8 godina

Zene zele seks redje a da duze traje tj. sa predigrom i svim ostalim zacinima, muskarci zele seks cesce i krace, udji izadji i gotovo, sto je zenama uglavnom zamorno jer im treba duze da se zagreju a muskarac vec zavrsio. Onda ih mrzi i da pocinju.

voodoo

pre 8 godina

"60 odsto zena masta o seksu 3 do 5 puta nedeljno"
Mozda samo razlika je sto muskarci mastaju o seksu 3 do 5 puta dnevno, kad ga nema, tako da razlika u zelji jeste velika.

адам и ева

pre 8 godina

да би мушкарац био срећан неопходан му је сехкс; жена мора бити прво срећна да би желела сехкс.

haha kakav pileci mozak

pre 8 godina

A ova moja 2 godine kao "suva"....barem za mene...
Sva sreća pa joj ne verujem i obezbedio sam se na vreme sa druge strane kao i ona verovatno...
(Jedan iz mase, 16. septembar 2015 10:32)

Ne cudi me sto varate jedno drugo. Logicno je. Nadam se samo da su osobe sa kojima varate iste kao vi.

sdfsdf

pre 8 godina

Imam 40 godina, do pre 5god sam bila ok.
Onda smo imali neke zivotne brodolome koji bi i slona slomili, i ja sam se od tada jednostavno ugasila. Paralelno sa mnom i on. Valjda treba neki stalozen, normalan zivot da bi covek trebao da ima potrebu za tim. ALi kad te ubiju hemoterapijie, i slomi zivot, posle se nekoko umrtvis i vise ne ide.
A zao mi je, jer ga jako volim, i uzivali smo oboje dok je trajalo.

Dzo

pre 8 godina

Buldozer iz senke@ mozda je tvoja zena u depresiji ili ima traume iz detinjstva... Decu vaspitavaju, posebno zensku, da je seks sramota, nesto prljavo tako da kasnije imaju problema sa bliskoscu, dodirom. Bilo bi dobro da otvoreno i iskreno razgovarate ili da potrazite strucnu pomoc.

Leptirica

pre 8 godina

I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.
(Jovana, 16. septembar 2015 12:12)


@ Jovana da ne zivis mozda u Novom Sadu? :)

Ivan

pre 8 godina

Cita icudu ne mogu da se nacudi,? pa zar vi stvarno mislite da zene zele sex manje nego mi?? one to rade samo mnogo diskretnije, pametnije a ne kao mi ko napaljeni volovi...pogotovo ove od 40+..njih ne mozes zadovoljiti, ja par puta nisam mogao koliko je ona htela..i jos jedna stvar. kad kod zene to izazovete, mnogooo su perverznije i bezobraznije od nas, odgovorno tvrdim.

Dott

pre 8 godina

Evo rezultata:

53 odsto žena želi više seksa, nego što ga sad imaju.
(koliko ga imaj?)
60 odsto žena mašta o seksu 3 do 5 puta nedeljno.
(koliko ga imaju?)
13 odsto žena želi seks najmanje 6 puta nedeljno.
(a imaju ga koliko?)
39 odsto žena doživi orgazam tokom seksa.
(neke ga dozive pre ili nakon?)
10 odsto žena doživi više od jednog orgazma tokom seksa.
(a pre i posle seksa po jedan pretpostavljam?)
89 odsto žena smatra da je seks jako važan za zadovoljstvo u vezi.
Koji procenat to misli od onih koje ga nikad nisu dozivele, a koji od onih koje ga imaju povremeno, koji procenat to misli od onih koje ga imaju redovno i koji procenat njih to misle od onih koje ga dozive vise?

Kada bi imali ove podatke, studija bi nesto vredela i bila podlozna polemici, ovako povrsno ni dve pare.

Pera Kojot

pre 8 godina

Otišao Mujo kod doktora:
- Joj, doktore, ne znam šta da radim. Fata će mi umreti!
- Stani Mujo, polako. Šta je u pitanju?
- Sva je bezvoljna doktore. Niti kuva, niti sprema, niti jede. Ništa! Samo ćuti i gleda kroz prozor...
- Ispunjevaš li ti Mujo bračne obaveze redovno?
- Ne, doktore, ne stižem. Od kako je krenula sezona, ujutro ustanem i na mešalicu do mraka. Uveče se istuširam, jedem i u krevet k'o klada. Pa sutra opet.
- E, pa moraš Mujo. To ti je najvažnije. Poslušaj ti mene, pa dođi za par dana da mi kažeš je li Fata bolje.
I dolazi Mujo posle par dana:
- E, hvala ti doktore, hvala ti do neba!
- Je l' bolje Fata?
- Bolje, doktore, puno bolje. Sve mi kuva što najviše volim, kuća blista, ona se po ceo dan smeje ili peva, a i smršala je 5-6 kila...
- Eto vidiš! Rek'o sam ti ja da će sve biti u redu.
- Nego, šteta što mi to ne reče renije. Možda bi mi sad i pokojni babo bio živ...

Helena

pre 8 godina

Ja nikad muzu ne odbijam seks, ali uz dva uslova, prvi je da se okupa ili bar plakne, a drugi je da ga par sati pre seksa "izvoza", da ne bi zavrsio za dva minuta. Sto neko rece, ja se tek zagrejala, a on gotov. Mislim da je to fer. Naravno, bude i spontanog seksa, onog brzog jutarnjeg, samo rucni rad kad mi je ciklus, anal kad nam dodje takvo raspolozenje, itd.

Kole

pre 8 godina

Ja bih svaki dan, ali moj momak nece :(
(m, 16. septembar 2015 16:08)
Ne može ćero, kao ni 98% drugih što ne bi moglo, ma koliko se kur... da možemo... (msm na nas muškarce) jer posle nekog vremena sve postaje isto i tesko je napaliti se :-D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Miloš, 16. septembar 2015 18:45)


Otkrio si zenama jednu veeeeliku istinu.

dzaba d hat

pre 8 godina

Ovim statistikama ste svakako potvrdili da zele seks manje nego muskarci. 3-5 puta nedeljno naspram 3-5 puta dnevno verovatno. Ne znam koja je poenta ovog isttazivanja, niko nije sumnjao da one vole seks...

aleksandar

pre 8 godina

Nikada se nije vise pricalo o seksu, a koliko cujem od svojih prijatelja, a i iz sopstvenog iskustva, nikada ga nije manje bilo. Bas bih voleo da cujem kako se i kada postize "dva" puta dnevno, ako se radi ozbiljan posao sa punim radnim vremenom, imaju deca, naravno i uz sve ostale mnogobrojne obaveze koje ovaj ludi i brzi zivot danas donosi. Eventualno mozda djaci i studenti. Mi matoriji, tesko.

Bosko

pre 8 godina

@I volim i zelim i mastam ali je veza na daljinu pa nije toliko cesto koliko bismo zeleli. Imam dosta drugarica i poznanica sa kojima pricam o tome i ipak velika vecina njih niti voli niti uziva u seksu, a da ne pricam o reakcijama kada spomenem masturbiranje.
(Jovana, 16. septembar 2015 12:12)

Kratko, drugarice te lazu da ne vole sex i da ne masturbiraju. Otprilike ce biti da si ti sa njima iskrena i otvorena a one prema tebi nisu ili imaju odredjenih problema psihickih, nisu zrele ili ste previse mlade pa si ti medju prvima pocela da uzivas u svim carima sexa. :)
Ostale opcije su iskljucene.

Pozdraaaav :D

West

pre 8 godina

@buldožer iz senke
Brate, uzmi stvar u svoje ruke. Titrajuci njoj neces taj seks nikada ni dobiti. Proci ce ti zivot a ti ces ostati suva...
Zene vole kad je musko musko.

nidžica

pre 8 godina

nas nekoliko muskaraca radimo sa 150ak zena. iz njihovih prica se moze zakljuciti da kada bi se nasi smekeri malo vise kupali da bi bilo mnogo vise seksa mnogo vise zenskih orgazama. da, i predigru neku spominju. moracu da probam sa ovom mojom :)

Tina

pre 8 godina

(Tina, 16. septembar 2015 16:02)
Jeste Tina, ali izgleda da jeružan tip vredan, tako sa je za tvoju drugaricu pun pogodak.
(tikva, 16. septembar 2015 17:22)
Nije, sa lepim je htela decu, za njim pati...za ovim je bas briga.

Kad procitate tekst, znacete ko sam

pre 8 godina

Koliko seksa zene zele?

Pa naravno da zavisi s kimi i kakvim muskarcem, jedna ista zena nece imati jednaku zelju sa svakim muskarcem, sa losim imace tek kad je nagon sasvim obuzme, dok ce neki umeti da joj ga pobudi dok trepnes i imace ga onoliko koliko se njemu trazi, pa i vise od toga, jer ce ga nekad i sama inicirati.
Sa muskarcem koji je ne privlaci, seks joj postaje kao dosadan posao, mora se svuci, pa zatim istusirati a onda bi valjalo obuci i novu odecu, cesto za to nece imati volje, dok sa privlacnim muskarcem o tome nece ni razmisljati, ako nema novu odecu, nista strasno, ne mora ni ici nikud, najbolje joj je sa njim tu u kuci jer je on tu.

Okram Idul

pre 8 godina

U normalnim okolnostima, sto da ne. Fora je... sto su u srbiji normalne okolnosti jako retke. Ako si mlad, u vezi, a pri tome imate neke zivotne obaveze i ne zivite zajedno, ocekivano je da bude seksa skoro svaki put kad se vidite.

Kad zivite zajedno, dok je sve super, normalno je da bude seksa barem 3-4 puta nedeljno, a za neke i vise... u zavisnosti od seksualnog nagona / libida, i medjusobne privlacnosti.

Posle nekog vremena, suvise cesto se desava da nas "partner" zasiti, u neku ruku dosadi pa i odnosi postanu redji. To opet zavisi i od kvaliteta odnosa, sto seksualnih sto partnerskih.

E sad, cesto ti partnerski odnosi nisu bas najsrecniji, neko je nezadovoljan, zene uglavnom ako nedostaje seksa, jer ipak imaju sjanu moc manipulacije i to cesto koriste do te mere da muskarci nemaju pojma sta su zeznuli i sta se desava. Frustracija onda raste na obe strane i "problemi" se sire na sve strane.

Seks je super stvar... i jako dobro utice kako na muskarce, tako i na zene... i one zene koje su u vezi a izbegavaju odnose, sebi cine medvedju uslugu. Nagomilavaju tenziju, nervozu i nezadovoljstvo, posle (kvalitetnog) seksa, osecaju se mnogo bolje i svi problemi postaju laksi. E sad, ako vam tesko padaju seksualni odnosi sa svojim partnerima, vreme je da promenite luku... maltretirate i sebe i njega samim ostajanjem u jednoj takvoj nezdravoj vezi.
Sto se tice seksa sa "strane", ne znam vise sta da mislim o tome, neko moze neko ne... a ne bih ni da moralisem sad.

ja

pre 8 godina

Ove statistike su čista glupost. To vam dodje kao da imate dva coveka - jedan je bez prebijene pare, drugi je milijarder, u proseku oni zive odlicno.

Sve to zavisi od osobe do osobe. Imam drugaricu koja je u pravom smislu reci nimfomanka, jednostavno ne moze bez seksa i on joj je cilj sam po sebi. Dok imam i drugaricu koja uopste ne uziva u seksu i radi to samo da bi udovoljila decku, kad bas mora.
Ja sam negde izmedju njih dve. Apsolutno uzivam u seksu, niti mi je cilj sam po sebi niti mi je sredstvo za ostvarenje cilja. Meni je decko mnogo vise od ljubavnika, ali nikada ga ne odbijam kad ima zelju. Jednostavno smo uskladjeni i otvoreni.

Tako da muskarci, ne ocajavajte. Nije bitno da li zene zele vise ili manje seksa, nije bitno sta kazu statistike. Sve ce doci na svoje kad pronadjete osobu sa kojom cete biti u potpunosti kompitabilni.

nbgd

pre 8 godina

да би мушкарац био срећан неопходан му је сехкс; жена мора бити прво срећна да би желела сехкс.
(адам и ева, 16. septembar 2015 14:39)

Dobro rečeno. U našem slučaju istinito.

Bolje da ne razmisljam;)

pre 8 godina

@ samo razmisljam

Ok. Hvala na obavestenju:) verovatno ste u pravu i verovatno cu ispasti budala koja vrednuje samo ljubav ali neka.... Mora nas imati i takvih, da ne budemo sve iste. A roditelji su me odgajili kao borca iako su mogli sve da mi pruze. I tako se borim za nemoguce..za ljubav!;)

Black Manju

pre 8 godina

More imamo mi zene taj seks drive, glupo je i pomisliti da ga nemamo. Da ga nema, to radjanje dece bi islo mnogo teze, uradila je priroda ono sto treba na svoj nacin, pa je prosto tako muski je jaci od zenskog

Uostalom, nevidim zasto zena ako bas nece tog dana, ne odradi barem oralno ili rucno. Sto da ne, ako joj je stalo do partnera, ne bi trebalo da se zgrozava, nije ko da je obavezno da odradi ustima do kraja ili da proguta. I to je i lep nacin za dodatno zblizavanje, time zena pokazuje da joj je stalo do njenog partnera, a time se mozda i ona malo zagreje za drugu rundu ;)

Anonimna

pre 8 godina

@dd, nije tacno, ni jedna generalizacija nije tacna pa je taj tvoj ''stariji lik'' izveo pogresne zakljucke. Ne vole sve zene decu, neke vise vole sebe i novac, neke vise vole muza, neke ne vole mocne muskarce u tom smislu, ja eto...volim prosto dobar uklop sa nekim a uklop je kompleksna, visedimenziona stvar, ne volim lenje a sad, koliko ce novca imati to zavisi od drugih stvari, vazno je da se mi slazemo sta god to znacilo i podrazumevalo, sa takvim zelim svaki dan inace mogu da apstiniram godinama

Kad procitate tekst, znacete ko sam

pre 8 godina

@kad procitate tekst, znacete ko sam

Ma nije problem da ja znam ko si, problem je sto ti to ne znas
(I...sta cemo sad?, 17. septembar 2015 18:07)

Mozda ja ne znam ko sam, al ti ne znas gde si brate, jaoooo! Kud se ti zalepi!

ok

pre 8 godina

Moja drugarica hoce svaki dan, a ima 27 godina.Zbog toga je i ostavio decko, kaze nece da ima posao sa nimfomankom.
I na kraju on nasao neku lepoticu, a ova moja drugarica nekog ruznog...cirkus ljudi!
(Tina, 16. septembar 2015 16:02)

dobro

Maja, Zadar

pre 8 godina

Ja bi 5 puta na dan. (Maja, Zadar, 16. septembar 2015 14:11)

Bas 5 ? Ni 6 ni 4 ? (deki, 16. septembar 2015 16:52)

Da, baš 5. 6 mi puno, a 4 malo.

@cobo
Do ljeta ko živ, ko mrtav.