Kad ga uhvatite da vas vara: Ovo je prvo što će vam reći

Četvrtak, 17.09.2015.

13:22

Izvor: Index

Kad ga uhvatite da vas vara: Ovo je prvo što æe vam reæi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Marija

pre 8 godina

@ nije za poredjenje
Hmm.. muškarac koji vara ženu dok je trudna može i te kako ugroziti zdravlje svoje bebe i žene . Ja sam npr doživela spontani u 7 mesecu( inače do tada je trudnoća bila savrsena) nakon sto sam sasvim slučajno videla muza sa drugom ženom kako se ljube dok je on navodno tvrdio da je na poslu. Kao posledicu toga krenuo je spontani i izgubila sam bebu, beba je umrla. On je svojim ponasnjem ubio nasu bebu. I naravno da zaslužuje sve najgore. Razvodom sam ga se resila ali bol ostaje zauvek. Svaki muškarac koji vara trudnu ženu je nenormalna osoba, za njega nema opravdanja.

Ilija

pre 8 godina

@ nije za poredjenje
Daleko od toga da likujem. Imam utisak da ste se pronašli kao neko ko vara pa vam se ne svidja mogućnost " ispaštanja greha". I zasto nije za poredjenje? On je njoj naneo tezak duševni bol u periodu kada je ona najosjetljivija , osoba koja vara dok se njegova žena ubija od bolova da bi održala trudnocu , i osoba koja flertuje sa medinskom sestrom dok mu je žena u komi nakon porodjaja zaista zaslužuje najgore u životu. Da je on bas hteo razvod pa ok , ali on to nije hteo, hteo je gospodin da ima i ženu i decu kuću a da povremeno da ima neku sa strane kad se zaželi avanture. A većina sto vara je takva, na pamet njima ne pada razvod, oni su jako sebični. Znam da ima svakojakih prica ali prosto ne mogu da verujem da neko vara ženu dok je trudna i par meseci nakon porodjaja( mislim ne razumem varanje uospte, uvek sam za razvod ako ne ide)...Ne razumem kakvi su to ljudi?Za njih ne postoji nista sveto? Možda ne zaslužuju smrt ali zaista zaslužuju jako lose stvari u životu.

Calendula officinalis

pre 8 godina

@ konj
Mislim da grešiš.
Svako moralno biće želi iskrenu i pravu ljubav.
Ljubav koja je zasnovana na prijateljstvu, požrtvovanosti, privrženosti samo jednog osobi, iskrenosti i još mnogo toga.
Vreme je grozno i zato je jako teško naći odgovarajuću osobu, koje će ispuniti određene kriterijume.

Lesa

pre 8 godina

(Tanja, 17. septembar 2015 12:39)

Evo ja nisam prevario svoju bivsu, a nije da nisam imao prilika. Bili smo skoro 14god zajedno, mislim da nije ni ona mene. Razisli smo se kada smo se udaljili, i njoj se pritom dopao neki mladji momak.
E sad reci bas da se ne kajem ni malo sto nisam koristio neke od prilika, bila bi laz. Ne radi samog cina sexa, nego zato sto bi mozda iz tih situacija proizislo nesto, sumnjam ali ko zna.
Hocu da kazem, ako varas kajaces se, i ako ne varas kajaces se, svede se na isto u 95% odnosa i situacija. E sad ima ona bolje kajati se radi uradjenog, nego radi propustenog, nisam saglsan sa tim, daleko od toga ali po cemu sam ja to sad nesto bolje prosao od nekog ko je odlucio da vara?

nije za poredjenje

pre 8 godina

@ Ilija

Nikada ne likujte zbog necije bolesti. Prevara i zdravlje su neuporedive kategorije. Sve najbolje zelim vasoj sestri, brak se moze uvek razvesti i to moze biti revans ''milo za drago''. Ali ponavljam , zdravlje ne mesajte , uostalom nikada sa sigurnoscu ne mozete znati sta vas koliko sutra moze zadesiti , i da prevarite i da bolujete.

bole

pre 8 godina

Najbolji je reći partnerki ako vas tako nešto pita ili sumnja na prevaru ili čak i zna za nju: "Ženo jel ti veruješ više svojim očima nego meni? Ako veruješ više očima onda idi kod oftamologa, a ako i nakon toga i dalje više veruješ sebi nego meni onda smo završili" Ovo je moj poznanik "patentirao" pre više godina na svojoj bivšoj devojci, a sadašnjoj ženi. I verovali ili ne i dalje su zajedno! Što se kaže sve je u poverenju :)

Ilija

pre 8 godina

@ Ivan grozni
Možda je ružno sto cu napisati ali sve u životu kad tad dodje na naplatu. Moj zet je varao moju sestru dok je ona bila trudna a i nakon porodjaja .Kaže on posle kada je uhvaćen , ne mogu bez sexa. A ona imala visokorizicnu trudnoću i nije smela da ima sex svih 9 meseci trudnoće.Užasno tešku trudnoću je imala. Cak je i porodjaj bio komplikovan pa je završila u komi. Hvala Bogu sve se po nju i dete završilo dobro. A on... taj umišljeni sebičnjak....Evo ga sad dve godine nakon zeninog porodjaja u bolnickoj postelji, ima zloćudni tumor. Sve se vraća sve se placa. Kako je neko već napisao oni koji varaju ženu dok je trudna su najobičnije gnjide. Ćuj molim te, ne mogu bez sexa. Ko da ranije nikada nisu imali periodee kada su bili bez sexa, kada nisu imali djevojku. Pa su mastrurbirali i nikakav problem.

Anya Lill

pre 8 godina

@Ceger i @Maja: moja ogromna podrska i 1000 pluseva za normalnost,inteligenciju i ljudskost!

@Ivan grozni i @Ivanhoe: vi ste bruka, ne znam kako bilo ko moze vas da poštuje?

Ivan Grozni

pre 8 godina

@Maja: Majo, stvarno mi je zao ako te je moj komentar toliko pogodio. Mislim da si me pogresno shvatila. Nisam ni lencuga ni neki muski sovinista. A nisam ni pricao o tome da nema seksa zbog toga sto zena ima neke zdravstvene probleme. Pricao sam o tome da nema seksa (ili ga ima jako retko) zato sto je zena stalno nadrndana, opet - mozda ne i samo zbog toga sto ga takva, nervozna i nadrndana zena nece - nego zato sto ni muskarac nema zelju za seksom ako ga zena stalno kritikuje. Ja znam da kada sa radio, dolazio sam sa posla i zena mi je predavala blizance "sa vrata". Eto, ona je ceo dan bila sa njima i sad ja, koji sam dosao mrtav umoran sa posla, treba da se brinem o njima. OK, treba. I sve bi to bilo u redu da, kada se nekoliko godina kasnije, situacija obrnula - ona dolazi MRTVA UMORNA sa posla a ja koji isto radim treba da se brinem o deci (a sad ih je vec TROJE!) jer je ona, boze moj, mrtva umorna, ceo dan je radila. E, sad zamisli takvu situaciju recimo 5 godina... deca su malo porasla, vec znaju da se brinu o sebi - ali los OSECAJ, koji je ONA napravila, stalnim kritikama na moj racun, je ostao. Sta raditi? Da se razvodimo, da deca nemaju oca ili majku, da prodajemo stan i kupiumo 2 garsonjere? Jeli to bolje? Ili je bolje cutati i naci nekoga sa strane? Opet podvlacim, ne opravdavam prevaru generalno, ali u nekim slucajevima je to bolje resenje.

Иванхое

pre 8 godina

@Ceger
Није тебе ништа заголицало, ја бих рекао да те је заболело, сујета је врло гадна. Видиш, никад себе нисам сматрао неком мушкарчином па на те твоје мачо опаске нећу да се осврћем. Не патим од тога да ми се други диве, зато увек кажем оно што је истина иако се то ретко коме свиди, људи не воле истину. Више их одушевљавају лепо упаковане бајке. То што си ти алфа, мачо тип, добростојећи и остварен, значи да си свакако атрактиван женама. И зато можеш да бираш, одабрао си себи и сад храниш своју сујету тиме што одбијаш друге које ти се набацују, можда, а можда волиш своју жену па нећеш да је превариш а можда и једно и друго, није ни важно. Мене не занима та доминантна мањина мушкараца, са ставом, који бирају јер им се може већ она већина која користи сваку прилику јер не знају кад ће и да ли ће бити следећа, јер су несигурни. Она већина коју у животу води страх како си рекао и који поштују прописе из страха од казне а не из дубоког осећаја исправности. Волео бих да си у праву, да се тако понашам ја и још шачица мушкарчића а да је огромна већина тако попут тебе, високо морална и одговорна. Али, на жалост ниси у праву. Већина су медиокритети, већина су мушкарчићи који ће искористити прилику и преврнути све што им намигне. Већина су жене које пате од тога да "улове" неки комад, попут тебе, преотму другарици дечка или га заведу. И ту жене коло воде, јер далеко више манипулишу сексуалношћу од мушкараца.

Kalindi

pre 8 godina

@Ivan Grozni
Dece ne bi trebalo da rastu bez oca i majke ako su zivi. Ako ti ne bi imao nista protiv da zena ima aferu, onda je mozda i opravdan taj tvoj razlog za varanje?
Zasto se tim prevarama daje toliki znacaj? Svi to prozive, sa koje god strane da su. Jedino sto nikada me bude isto kao pre toga. Svi znaju sta ih ceka kada se sazna, a uvek se sazna, makar i cutali o tome.

Calendula officinalis

pre 8 godina

Ima još jedna, tako dobra muška rečenica:" Moraš mi oprosti prevaru, jer ćeš i ti mene jednog dana prevariti, pa ću ja tebi oprosti.".
Dobro, zar ne?

otac blizanaca

pre 8 godina

@ Ivane Grozni

Komentar ti je zaista grozan, kad bi se angazovao oko blizanaca i treceg deteta koliko je zaista potrebno ne bi pisao ovakve gluposti. Ne znam samo koja se to zena upustila da sa tobom radja toliku decu.

'ajde ne foliraj

pre 8 godina

@ ilke
kao prvo, radis za sebe, novac ti znaci , uspeh takodje , a ne zbog zene i deteta, ali ti imponuje da tako pricas; da pare ne umes da zaradis ili da si lenstina ni petoro dece te na rad ne bi nateralo; bas kao sto i avanture imas sebe radi; a kad bi ipak kojim slucajem sve sto si naveo zaista bilo zbog zene, pitam te sto si ti tako vredan i imucan izabrao za zivotnog saputnika zenu koja nista ne radi i nista ne zaradjuje a hoce da zivi kao princeza ;

Kakao

pre 8 godina

@ (Ivan Grozni, 17. septembar 2015 15:36)

Stvarno si grozan. Umesto da pomogneš ženi da bude bolje raspoložena, da malo brigu o deci preuzmeš i ti, odete na neko putovanje itd...ti imaš afere. Kako samo pogledaš i poljubiš tu decu kad dođeš kući?
Ona sigurno isto nije zadovoljna sa svojom kilažom, ali rodila je troje dece, od toga jedna trudnoća blizanačka. Verovatno nema vremena za sebe, a ti nisi tu da pomogneš jer imaš afere...našao si rešenje.

Sram te bilo.

Maja

pre 8 godina

@ Ivan grozni
Komentar vam je kao i sam vas nik - grozan. Odavno nisam pročitala tako odvratan komentar koji pokazuje svu moralnu bedu i sebičnost muškog pola. Znate ja sam od onih žena koje su morale da se uzdržavaju od sexa za vreme trudnoće - od drugog meseca i 6 meseci nakon trudnoce. A obozavam sex..Naime imala sam visokorizicnu trudnoću i to blizanacku gde mi je svih 9 meseci pretio pobačaj. Od 2 meseca sam morala samo da ležim . Posle porodjaja sam dobila tešku infekciju kao posledicu porodjaja i zabranjen mi je sex 6 meseci . I sta sad, muž je trebao da me vara jer eto " nije podmiren" ? Da ne kažem da sam za tih 9 meseci trudnoće mislila da cu umreti, 9 mesexi mučnine, povraćanja, stresa...Nije mi bilo do života. Ako sam ja sve to izdrzala da bi izgurala trudnoću do kraja zar ne mislite da je i taj gospodin muž morao da se prilagodi uslovima i drži svog " macora" u pantalonama. Znaci mi žene da se zrtvujemo radi porodice a vi muskarci ne. Kakva sebičnost. A naravno kasnije sebičnost ispoljite tako sto je beba naravno mamina obaveza a vi živite po starom ...a onda tako pretovarenu zenu- obavezama- kinjite jer nije kao ranije...
Dok pišem komentar plačem od besa. Ne mogu da verujm da ste dobili toliku podršku toliko pluseva. Jadne žene u Srbiji sa takvim muškarcima.

mirko

pre 8 godina

(Ivan Grozni, 17. septembar 2015 15:36)
Zene postanu mrzovoljne kada nemaju podrsku i kada sve poslove moraju same da rade. Naravno da ce biti i dzangrizave i dosadne, pa svako bi!
Nego, ti malo postani vredan, pa neces imati problema. Mogu da se kladim da samo tvoja zena kuva, brine o deci. Jadna ona, zaista mi je zao.

Иванхое

pre 8 godina

75

@ AJBAHXO Biološki programirani da poseju što više? Ma nije valjda? A meni moja skupa jajna ćelija programira biološki imperativ da odaberem najboljeg, pa se ti misli (ma ja to onako, 17. septembar 2015 14:40)

Потпуно се слажем с тобом, нема шта да се мислим. То је управо разлог зашто 10% а можда и више деце одгајају очеви који им нису прави биолошки само то не знају. И то баш кад овулирају жене учине превару са неким ко има добре гене а дете после одгаја неко ко је "добар за дугу везу"! Изнад ових биолошки усађених порива издигне се мањина на жалост, способност да се одупремо оном нагонском у нама мера је наше људскости! Ја не пропагирам ниске страсти,само износим чињенице. За ратове, убиства и остале облике агресије скоро потпуно кривицу сносе мушкарци, али носиоци моралног посрнућа везаног за љубавне и сексуалне односе на првом месту су жене.

Moguce moguce, bunar na tavanu

pre 8 godina

Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu...
(Neko iz mase, 17. septembar 2015 10:35)

Evo ja NIKAD nisam prevario partnerku. 19 devojaka sam imao i nikad nisam prevario niti flertovao sa drugom devojkom. Od partnerke trazim iskrenu ljubav, najbolje prijateljstvo i bezuslovnu doslednost. Iz toga ce sama proisteci harmonija i blagostanje u vezi. Dugo vec nemam devojku jer ne mogu ocima da gledam do kog stadijuma je sistem vrednosti degradirao a moral postao nemoral. Velica se ono cega se treba stideti i sto se kosi sa svim nacelima zdravih porodicnih vrednosti. 90% devojaka je takvo - sa jednim spava, sa drugim je u vezi a treceg voli. Istina je da je veliki % muskaraca koji ne ispadaju korektni prema devojkama koje ih vole, svedocim time svakog dana i ne odobravam to isto kao zensku prevaru. Ali treba biti realan.

Ceger

pre 8 godina

А ти мушкарци жене варају са другим мушкарцима? Да ли ће бити секса или не одлучује искључуво жена, то је ван сваке сумње. Закључак - не постоје мушкарци који варају жене, постоје само жене које пристају да буду са ожењеним мушкарцима, изузетак је само ако то не знају. Драге моје даме, један у можда хиљаду или више неће вас преварити ако му се укаже прилика са малом вероватноћом да буде откривен. Мушкарци су једноставно такви, биолошки програмирани да "посеју" на што више места јер за време трајања једне трудноће кад жена створи 1-2 детета мушкарац за то време може да направи 600, ретки се издигну изнад овог природног кода. Боље радите на међусобној солидарности и жигошите свако преотимање мужа - дечка које импонује многим женама и душевна им је храна, такве међу вама издвајајте и осуђујте. Онда мушкарцима остају још евентуално проститутке али то је далеко мањи проблем од предаторки.
(Иванхое, 17. septembar 2015 13:45)

Ja sam sada mozda u najboljim godinama, dobro izgledam, i vrlo uspesan (u smislu ostvaren, stabilno na zemlji, ne marim mnogo za troskove, imam love). Ne pisem da bih se hvalio, nego mi treba za argument. Naime, jurio sam zene kao mladji, i to dosta, ali su jurile i mene (zbog gore navedenog). Rade to i dan danas, iako sam ozenjen. E sad, mene je zagolicalo sto si rekao da su muskarci takvi. Pa, jesu, ali reci mi zasto onda ne napadnes svaku zenu na ulici? Zato sto se bojis zatvora? Zasto ne varas zenu, ako mislis da ce saznati? Zato sto se bojis zene. Ako je strah jedino sto te sprecava da cinis nemoralne stvari, onda si ti zaista nizak oblik zivota i postojanja. Ne daj Boze da se vrati neko vreme fasizma, a da si ti na onoj strani koja ne mora da se boji. Ti nisi muskarac, ti si muskarcic. Vidis, ja moju zenu nikad ne bih prevario, a prilika sam imao vise nego sto ti mozes da pojmis. Mi muskarci, homo sapiens (znas li sta znaci sapiens?), imamo SVEST, koja nas sprecava da radimo lose stvari, a ne jer se bojimo kazne. Zato sto imam svest, BIRAM da ne varam, iako hormoni urlaju jer, primer, sekretarica u jednoj firmi je prezgodna, i napadna. I hoce. I mogu kad hocu, ali necu, i ne jer se bojim, nego sto biram da budem dobar covek (ako znas sto znaci?). Tako da, veruj mi da si u manjini medju muskim polom, a medju muskarcima sigurno nisi. Nego, proveravas li devojci telefon?

Dusica

pre 8 godina

@ Ivan Grozni
Izvini, koliko ti imaš godina? Pitam jer prosto ne mogu da verujem da osoba starija od 22 godine može imati tako infantilan stav kakav si ovde komentarom iskazao. Jos mi je neverovatniji broj pluseva koji si dobio..
Elem, kako to ti mislis kad kažeš žene se promene tokom i nakon trudnoce, nisu iste kao sto su bile u periodu zabavljanja??? Izvini druze, alooo.. .dobili ste dete..dobili ste jednu veliku obavezu, tj u većini slučajeva žena majka je dobila 24 casovnu obavezu oko bebe, pošto naravno vi muškarci bezite od te obaveze.To je najveća promena u životu jedne osobe a ti ocekujes da se ona ponaša kao u periodu zabavljanja. Nije problem sto se ta zena promenila, već sto se većina vas muškaraca ponaša kao da se ništa nije promenilo, nećete obaveze , hocete i dalje da živite kao pre deteta. A promena kod žene je je srazmerna tome koliko vi muski necete da se prihvatite obaveza oko deteta. Sto se vise ukljucite oko deteta zena ce biti bezbriznija i slicnija onoj kakva je bila dok ste se zabavljali. Nadalje to se automatski prenosi na spavaću sobu. Ženi koja je sama sa detetom 24 h i od vas ne dobija ni mrvicu podrške oko deteta, jer od njega bezite kao djavo od krsta,nakon sto neprestano brine o maloj bebi ,do sexa sigurno nije ni malo. To koliko cete imati sexa je srazmerno tome koliko je odmenjujete u poslu oko bebe, jer sto je više rasteretite ona ce biti odmornija i samim tim imati veću zelju za sexom. Nikakva teška filozofija već cista logika! 80% zena prestaje da voli( ili se ljubav u pola smanji) svog muza nakon rodjenja deteta isključivo zato sto shvate da je njihov muskarac obican sebicni seronja koji samo misli na sebe. A oni sto imaju sex dok je žena trudna ili nakon sto se tek porodi su najveci mogući (ne)ljudski sljam. Možda žena ne sme da ima sex tokom trudnoce jer je rizična trudnoća ,možda posle porodjaja ima probleme fizičke prirode, ne spava, ima muke sa dojenjem...Prosto ne znam sta da kažem za takve muskarce- fuj fuj fuj...

Mr. D.

pre 8 godina

13 godina sam u braku,imam dvoje dece i nisam jos nijednom prevario svoju zenu.Ne znam zbog cega nisam,nesto u meni mi jednostavno to ne dozvoljava.Iskren da budem kajem se,ne pruza mi ono sto mi treba,stalno je mrzovoljna,uvek joj nesto smeta,seksamo se samo kad ja nju spopadnem (ona da spopadne mene -SKORO NIKADA ).A i ja se osecam usamljeno zbog toga!!

Tanja

pre 8 godina

@ilke: Da ste se sa mnom venčali bili bismo ili u funkcionalnom braku, ili razvedeni. Ja ne umem da delim emocije na xy osoba, čak i ako je potpuno neobavezan odnos u pitanju. Drugim rečima, seksam se samo sa jednim partnerom u isto vreme. Vi vašu suprugu - plaćate. Sami kažete tako. Poštenije bi mi bilo da se prostitušem. To je makar jasna poslovna transakcija. Ako razumete razumete. Mada sumnjan.

dewd

pre 8 godina

Ako ga uhvatite na gomili sa drugom devojkom pridruzite im se. Prijace i vama i njemu. Umesto da se svadjate oktenite celu sitiaciju u nesto lepi i korisno. Vasoj vezi ce prijati takvo osvezenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija, 17. septembar 2015 11:49)

Iko care, ako te posle ovoga ne pozovu da pises za sekciju 'Superzena', pa bolje nek ugase kompletan sajt! Prirodan si talenat :D

Prastajte ali ne mnogo

pre 8 godina

Prvi put oprostiti, drugi put otici od kuce ali se vratiti,treci put=razvesti se jer ako bude treci put,bice i 103-i put :(

etotako

pre 8 godina

@Tea NYC

Znači ti si skontala da je muž poremećen, pa je onda on dovodio prvo pomalo, pa onda poviše svojih partnerki, ti i dalje zgoržena sve ne veruješ, pa je on nastavio, pa ste se preslili u USA, on i dalje "poremećen", ti zblanuta, ne izleči se čovek sam od sebe i ti ga ooodmah ne časeći časa ostavi. To je stav. I što je još važnije on sad reguliše sve obaveze prema tebi?!
Elem, sad ozbiljno, možda sam i ja poremećen ali nikada ne bih bio ni u kakvim odnosima sa osobom koju opisuje ovakva priča.

protected

pre 8 godina

Nemojte da brinete na znake prevare i kako cete ga uhvatiti.Pruzite partnerima dovoljno paznje,ljubavi,komunicirajte i resavajte probleme zajedno,postujte se i uvazavajte partnerovo misljenje,nekada se i posvadjajte ali u granicama normale bez vredjanja i naravno budite spremni na kompromis i raznorazne obaveze koje vam nisu drage i jednostavno necete citati ovakve teme...

Tata

pre 8 godina

@Ivan Grozni
Prijatelju, ti si izgleda zestoko razocaran svojim zivotom. Nekako vec mogu da zamislim zivot tvoje zene: sve radi oko dece i kuce i zamisli cuda ne uspe uz sve to da ode na sat i kusur u teretanu da bi se 'vratila na predjasnju kilazu'! A tek sram je bilo sto mrtva umorna kad sve zavrsi nema volju da se pozabavi tobom koji si strpljivo ceo dan cekao u fotelji da joj ne bi smetao!
Jeste da nemam troje dece kao taj tvoj primer, ali sam imao priliku da vidim kod moje zene kako i jedno dete moze da ubije volju ne za seksom nego i za zivotom. Ali probaj da uradis ono sto sam i ja (kad mi je doslo iz du*eta u glavu): ODRASTI i POMOZI joj pa ces se iznenaditi kako ce imati i vise vremena i za sredjivanje i vise volje za seksom. A zamisli cuda, mozda ti se i svidi da provodis vreme sa SVOJOM DECOM! Nego, moja zena se, zamisli bezobrazluka,ni posle dve i kusur godine nije vratila na predjasnju kilazu pa ne da mi ne bi palo na pamet da je prevarim nego mi je jos lepsa jer kad pogledam sina znam dobro zasto je tu i stomacic i visak kila!
A tebi preporuka: ako ti je bilo lepo dok si je6ao, sad trpi 'posledice'. (Ne ulazim u to da nesto zestoko nije u redu sa tobom uzimajuci u obzir tvoje stavove). I kljucno: ako si toliko nezadovoljan: BUDI COVEK i razvedi se a ne da zavaravas jadnu zenu da ima muza (porodica ce u svakom slucaju ostati i bez tebe, jer joj uvek ostaju tri andjela)!!!

Krotiteljka tigrova

pre 8 godina

Ne, reci cu da je ova druga bolja riba da me više uzbudjuje i da to bolje radi. Mislim da je laž mnogo bolja za sve. Teško je živeti u svetu surove istine ,lakše je u virtualnom svetu zvanom laž.
(Poštar, 17. septembar 2015 11:37)

O, kakvih sve "muškaraca" ima: iole inteligentna žena zna da su pobrojani razlozi krivi za prevaru, tako da ako već niste imali hrabrosti i poštenja da je ostavite nakon što ste upoznali tu "bolju ribu", onda bar imajte hrabrosti i poštenja da ne negirate počinjeno. Moja najbolja prijateljica je prilično zagorčala život mužu tokom i nakon razvoda upravo zato što je za ljubavnicu tvrdio da je "samo drugarica", uz obrazloženje da može da podnese da je više ne voli, ali neće da toleriše da je neko pravi budalom.

raspućin

pre 8 godina

Kad/ako ga uhvatite u prevari evo šta će vam prvo reći:

1. Maco, opet si pobegla ranije sa posla ? Pa to stvarno nema smisla, dobićeš otkaz.

2. Imam bipolarni poremećaj.

3. Vežbamo za film, i ti ćeš, samo sutra.

Ivan Grozni

pre 8 godina

Naravno da ne opravdavam neveru kao takvu, ipak postoji odredjen broj slucajeva koji su opravdani. Pored cetiri grupe koje postoje, kako je neko napisao, sigurno postoji jos par grupa. Nije sve bas tako jednostavno ili ovde komentarisu samo mladji ljudi koji nisu ozenjeni? I zasto najcesce nevere pocinju sa trudnocom ili posle rodjenja bebe? Pa zato sto se zene promene i pocnu da budu mrzovoljne i potpuno drugacije nego u fazi zabavljanja. Ne mislim tim da cim zena postane malo mrzovoljna treba traziti ljubavnicu, ali zamislite ako to traje 5 godina? A imate blizance od 5 godina i jos jedno dete od 3? Jel' i tu razvod dolazi u obzir? Zar nije onda bolje imati afere ili aferu nego da deca rastu bez majke ili oca? Zena je sve jedno mrzovoljna non stop bez obzira sta i koliko radite, seks imate jednom mesecno - znaci da joj nije potreban, sto bi onda muskarac trpeo? Razvod je tezak i komplikovan. A zenama je JAKO CESTO bitno samo da muskarac izdrzava porodicu. Znate kako se kaze - muskarac nadje zenu i odusevljen je i zeli da ona ostane takva zauvek. A zena nadje muskarca i odmah krene da ga menja. A ako ne uspe u potpunosti, sve pocne da joj smeta. Nema ni z od one zene u koju se muskarac zaljubio. Njegovi hobiji su glupi, njegovi drugari koji su do juce bili super su odjednom los uticaj, on je neodgovoran, los je u krevetu (a to sto se ona posle porodjaja nikada nije vratila na svoju originalnu tezinu nema veze) itd itd. Koja je alternativa osim razvoda? Pa naravno - prevara.

Ljubav

pre 8 godina

@Ivanhoe
`da li ce biti seksa ili ne odlucuje samo zena`

To je kao kad kazete svi muskarci su ovakvi ili sve zene su takve...

U vezi koja je trajala skoro 4god., ja (žensko) sam ta koja je maltene molila (ne bukvalno molila rečima, ali mogao je da shvati... odvratan osećaj) za malo nežnosti, bliskosti. Bake i deke u 70im češće to rade nego mi u to vreme. Nisam sigurna da je bilo i 4-5x godišnje u proseku.
Prošlo je mnogo godina... trenutno (prilično dugo) sam sama, ali nisam usamljena i ne patim kao u vezi kada ste sa nekim a kao da niste. Pružate sve, a ne dobijete ni mrvu, ne mislim naravno samo na sex.
Mnogo boli, naročito sko ste emotivni.

Neki muškarci tokom ženine trudnoće naprave `izlet`, nekima za to nije ni potrebno da im je žena u drugom stanju :p
Često primećujem i da se žena po porođaju potpuno okrene detetu kao da partner ne postoji, i to je greška, nekima možda kapisla za prevaru.

Kakva god da je i zbog čega je, mučno je, treba biti čovek. Nemojte povređivati drage osobe i raditi ono što ne biste želeli da oni (e) urade vama...

ma ja to onako

pre 8 godina

@ AJBAHXO
Biološki programirani da poseju što više? Ma nije valjda?
A meni moja skupa jajna ćelija programira biološki imperativ da odaberem najboljeg, pa se ti misli

Matematičar is on the road again!

pre 8 godina

Ja uvek kažem isto, i to i mislim kad kažem:

"Draga, da sam u vezi sa njom, nju bih varao sa tobom!"... i kraj rasprave!

...sad ako provali da ih ima više, tu je već malo teže objasniti taj isti iskaz, ali na to se svodi sve...

A, i realno, krivili vi i mene za ovo bahaćenje, krivi li vi muške ili ženske načinje pravdanja kod preljuba ostaje sledeće:

1.Čovek nije stvoren za monogamiju kad je seks u pitanju!

2.Niko nije ničiji gazda i malo ko shvata da niti je jedini koji je spsoban da voli neku osobu, niti je ta osoba nesposobna da strast uzvrati i na drugu adresu. Svako misli da je BOG LJUBAVI ni manje ni više, ali kao taj neki bog, neće da da slobodu ili oprost nego u tamne okove svoga ega, ljubomore i ko zna čega sve ne, hoće da utamniči! E, pa matematičara ne možete! Matematičaru kad se ćefne, ako oseti strast hteće da se uvuče i u ključaonicu od vrata... bilo da je ključaonica udata, mlada, matora... prosto ću citirati Vilijama Volasa: FREEEEEEEEEEDOOOOMMMMmmm...ugggghhh. Znači dok ne dođe to "uggghhh" matematika mora da se računa!

3.Ako je stvarno ljubav između dve osobe, bićete svesni prve dve stavke i oba partnera neće biti opsesivni nego će svu slobodu i svo nebo za let ostaviti onom drugom... i neće biti tajni!!!

4.Da li ste mi stvarno poverovali i jednu reč što sam napisao?... pa pre nego zaključite bilo šta u životu, jedna izreka, doće dobro i u vezama:

"Čovek koji veruje drugome prođe loše, onaj koji ne veruje nikome prođe još gore!"

Tea New York

pre 8 godina

@SupersonicnaSargarepa

nemoj glavu tako lako da stavljas na panj,izgubis je tek tako.Salim se,znam da nekima deluje suludo to sta se meni desavalo.I ovim putem ja samo izbacujem negativu koja me ponekad obuzima,kao kada pricam sa nekim bliskim.Realno o ovome javno nikada ne bi progovorila,bilo bi me blam.Ovde ce mozda par mojih drugarica da prepozna moju pricu,koju uglavnom vec znaju.Ostali me ne poznaju,ali mi ponekad bude lakse kada to izbacim iz sebe,makar i na ovaj nacin.Stvarno ne kukam,dogadjaju se ljudima mnogo gore stvari,ne bih da me niko pogresno shvati.I da, za tebe obavestenje nemam prebivaliste u Srbiji od 1990,trenutno sam u Parizu,sutra idem u Lille da gledam nase kosarkase u polufinalu.Ako Bog da i u nedelju u finalu,pozdrav

ilke

pre 8 godina

@Tanja. Tanja, zbog svega navedenog verovatno se i ja ne bih nikada vencao sa Vama. Ne znam samo gde ste prepoznali laz i licemerje u mom slucaju. Ukoliko moja supruga potajno masta o drugom muskarcu, za mene je to potpuno isto kao da je intimna sa njim. Ukoliko kazete da Vam se ne svidja nijedan drugi muskarac osim Vaseg partnera, da nikada niste pomislili na nekog drugog onda svaka Vam cast, ali svi znamo da to nije istina. Ja sam samo izabrao da ne zivim u iluzijama, da mi bude lakse ukoliko moja supruga i spava sa nekim nego da me mrzi zbog toga sto to ne moze da radi i obrnuto. Na zalost kod nas je i dalje veca sramota imati funkcionalan brak i ciste odnose nego biti nesposoban i ne znati za odgovornost prema porodici i potomstvu. Verovali ili ne moja zena i ja uzivamo u braku i detetu, ali za Vase dobro savetujema Vam da i Vi nadjete neka druga resenja, ceo brak ce Vam proci u razgovoru, samo da ne bi bili ponizeni. Afera moze da uzdrma brak, ali ce ga sujeta sigurno unistiti.

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Meni je bivsi muz posle nekoliko godina braka predlozio trojku sa jos jednom zenom,i to da ih menja da dovodi uvek razlicite.Naravno da nisam mogla to da prihvatim,onda je poceo sa kucnom pomocnicom prvo kao tajno,a posle bez skrivanja,da bi vremenom poceo da dovodi i njih nekoliko da orgija,pa ponekad dovede i jos jednog ili dvojicu drugara i 2,3 poslovne pratnje i udri,sve u istoj kuci gde mu je zena i dete.Ocigledan hormonski poremecaj,a izgovor je bio da sam ja kriva sto necu trojku i slicne stvari.Naucen od malih nogu da sve moze novcem da se kupi.A bilo je bas sve OK u pocetku,mada sam imala sumnje posto je cesto poslovno isao u Ameriku,Aziju(ziveli smo u Parizu).Onda sam kada smo se preselili u Ameriku sacekala neko vreme,i naravno razvod,moje dete kod mene i to je to.A njegova majka svalila svu krivicu na mene,a ona mu organizovala vise puta orgijanja.Ma bolesnici,sta drugo da kazem.Mada ne mogu da sam nepravedna,posle razvoda je OK,izvrsava sve obaveze prema meni i posebno je pazljiv prema detetu.Zato bih volela da se izleci,posto je njegovo ponasanje oko seksa bas nenormalno
(Tea New York, 17. septembar 2015 10:49

Ja glavu dajem da si ti Lik sa prebivalistem u Srbiji, sa veoma bujnom mastom!

mixi

pre 8 godina

Najcesce varaju kada je zena trudna I kada se porodi...u prvoj godini bebe moze dosta da se otkrije o partneru . Ako ne varaju , onda se odaju nekom poroku npr. kocki(kladionica). Zasto je to tako , ne znam , ali bas tada kada su najpotrebniji oni "uprskaju". Jednostavno , apelujem na zene koje saznaju da im je "avanturusta" I taj sa kojim se vidjaju ceka bebu...odustanite od takvog I nemojte upropastavati zivote nerodjene dece razvodima. Samo im kazite da su potrebni svojoj zeni I buducem detetu. Mislim da vam je svima jasno zasto ovo pisem , a ne bih volela da ni jedna trudnica prolazi kroz ovakvu krizu .Zene , jednom cete sve ostati trudne I zamislite se kako bi vama bilo da vas bas tada vara covek sa kojim ocekujete dete , a niste u stanju nikakvu odluku da donesete , lezite kuci na odrzavanju trudnoce , sve zavisite od drugoga(sta cete jesti I piti) ...a onda vam se pojavi muz koji govori strasne stvari...ma, ludilo.

hahah

pre 8 godina

@Neko iz mase
"Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu..."

A ovo moze da dodje I kao dobro opravdanje za varanje svog voljenog...kao.. sta ti mene nisi nikada prevario. Naravno da postoje muskarci koji spadaju u cetvrtu grupu, a to sto zene koje su sebi uprskale zivote imaju potrebu za generalizacijom je vec nesto drugo...

Иванхое

pre 8 godina

А ти мушкарци жене варају са другим мушкарцима? Да ли ће бити секса или не одлучује искључуво жена, то је ван сваке сумње. Закључак - не постоје мушкарци који варају жене, постоје само жене које пристају да буду са ожењеним мушкарцима, изузетак је само ако то не знају. Драге моје даме, један у можда хиљаду или више неће вас преварити ако му се укаже прилика са малом вероватноћом да буде откривен. Мушкарци су једноставно такви, биолошки програмирани да "посеју" на што више места јер за време трајања једне трудноће кад жена створи 1-2 детета мушкарац за то време може да направи 600, ретки се издигну изнад овог природног кода. Боље радите на међусобној солидарности и жигошите свако преотимање мужа - дечка које импонује многим женама и душевна им је храна, такве међу вама издвајајте и осуђујте. Онда мушкарцима остају још евентуално проститутке али то је далеко мањи проблем од предаторки.

madus

pre 8 godina

@ Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu... (Neko iz mase, 17. septembar 2015 10:35) Da povežem jos nešto. Ovi iz druge grupe često izgube unutrašnji mehanizam pod dejstvom alkohola (gubljenje viših moždanih funkcija, ostaju primarne - nagon za razmnožavanje) i postaju treća grupa.

disko nindža

pre 8 godina

A zasto ne postoji sekcija super muskarac pa malo mi vas da trolujemo?
(shomi, 17. septembar 2015 11:53)

E vidiš, odgovor na tvoje pitanje je logička negacija odgovora na pitanje, zašto postoji sekcija super žena.

Deca su uvek ,,naša"

pre 8 godina

Komentatori i komentatorke na ovim stranicama stalno spominju ,,moje dete" dete nikad neće moći napraviti samo jedan roditelj, ono je idealna,nedeljiva susvojina. To što ga jedan roditelj i nekom periodu života, sam ili uz pomoć suda prisvoji, ne znači da ga je sam i rodio.

ivan

pre 8 godina

(Tea New York, 17. septembar 2015 10:49)

Hahaha, sad si uhvacena. Ti si ona Tea sto se stalno javlja iz New York kobajagi kad su teme "odakle su najbolji ljubavnici" i sl. Pa ti stalno razvezes pricu o srncima iz SAD, o Francuzima koji su najbolji u oralu.... :D :D :D. Sad si ispricala ovu bajku :D :D

Pozdravi Tiku Spica iz Stajkovca

a predbracni ugovor

pre 8 godina

Ne zna se ko je jadniji, ti sa tvojim komentarom, ili ovi sto ti dadose pluseve...covek moze samo da zakljuci da ima puno sustinski nesrecnih ljudi...

Ce Gevara

pre 8 godina

Ovo sto cu vam ispricat je muka!

Ja sam razveden covek i imam bivsu zenu sa kojom imam decu!Bio da vidim klince i zamole me da namestim nesto oko kompa!Ja, ajde uradim to i da vidim neke slike kada ono bivsa i njen brat od strica!Gledam, razmisljam i zamolim bivsu za razgovor!Kazem joj da sam vec cuo za to ali mislio sam da je to ogovaranje ali slike samo dodatni dokaz!Niti smem da pricam o ovom niti da regujem!Ima jos nekih detalja ali nebih o tome!Sramota zbog dece!


Sada sam skontao, da je onaj ko je izmislio kondom jako pametan covek i treba mu dati Nobelovu nagradu!

pun brod ludaka...

pre 8 godina

@ko vara taj i laze: Mozes da iskoristis priliku dok heftas tudju zenu (bar svaku petu) i da joj odrzis jednu lekciju o moralu. Zvucis skroz kompetentno.

da da

pre 8 godina

(Milan Nis, 17. septembar 2015 09:38)
Kako ne shavtate, da ljudi koji varaju, kradu, lazu,itd itd, nemaju obzira na to sta ti mislis,kao njih ce da grize savest, bole ih bas za savest, svi ocekuju neku kosmicku pravdu ili sta vec ako je neko los prema njima ili nekome, a od toga nema nista. Pa pogledajte, najbolje zive ljudi koji su muljare, prevaranti, lazovi itd... Bas zato sto nemaju savest.Jedino sto ti preostaje je da ne budes sa takvom osobom i da je na vreme prepoznas.

Tanja

pre 8 godina

@Ilke: Za mene je vaš komentar zapravo oličene kompletne erozije svih ne moralnih, nego ljudskih vrednosti. Ne znam ko mi je od vas dvoje odbojniji (vrlo blago sam se ovde izrazila). Da li vi, koji smatrate da ste zaslužili da žena toleriše vaše "izlete" zbog novca, ili ona koja to zaista i toleriše. Nema tih para na svetu, nema tih putovanja, aviona, kamiona, dijamanata, ma nema tog blaga zbog kojeg bih trpela konstantno p o n i ž a v a nj e. Jer to je ono što vi radite, ponižavate svoju ženu. Nit vi nju volite, nit onva vas. A kao žena, verujem da vas zapravo prezire. Podnosi vas, ali vas nimalo ne voli. I uopšte me ne bi čudilo da već uveliko pravi te "izlete" sa strane koje spominjete. Ne znam kako u taj odnos pun licemerja, laži, mimikrije, uopšte možete da ubacite reč ljubav. Umesto da otvoreno razgovarate i vidite u čemu je problem i zašto je došlo do manjka intimnosti među vama, vi ste pravi problem gurnuli pod tepih i glumite brak. I mislite da to na decu uopšte ne utiče.
Neverovatno koliko su se ljudi promenili, kakve anti-vrednosti su usvojili i usvajaju kao potpuno normalne, prenose na svoje potomstvo. Da čovek prosto zanemi.

Glupan

pre 8 godina

Kakva prevara, kakvi izgovori, pa kako uživati u svim seksualnim slobodama uz pravdanje? Mi Srbi(naučio sam iz komentara), vrlo smo otvoreni, i puni razumevanja prema svim perverznim, generacijskim, homoseksualnim, svingerskim, profesionalnim, pa i incestoidnim seksualnim vezama. Do duše, kvare nam prosek rudimentarci.

Ilija

pre 8 godina

Ako ga uhvatite na gomili sa drugom devojkom pridruzite im se. Prijace i vama i njemu. Umesto da se svadjate oktenite celu sitiaciju u nesto lepi i korisno. Vasoj vezi ce prijati takvo osvezenje.

Poštar

pre 8 godina

Ne, reci cu da je ova druga bolja riba da me više uzbudjuje i da to bolje radi. Mislim da je laž mnogo bolja za sve. Teško je živeti u svetu surove istine ,lakše je u virtualnom svetu zvanom laž.

esma

pre 8 godina

Prave prevarante je nemoguce uhvatiti na delu ,zato je inteligentnim partnerima ispod casti i pokusavat ,a prevarante u pokusaju bi bilo zalosno izlagati takvoj blamazi.Tako da mislim da je najbolje "ili ljubi(i ne razmisljaj) ili ostavi"

ilke

pre 8 godina

E pa drage moje, sto se mene tice ginem od posla, moje dete i zena imaju sve sto pozele. Iako nema ni dan radnog staza obisla je celu planetu, nosi najbolju garderobu, kupuje najbolju sminku, ima kucnu pomocnicu, dadilju. Zato kada nam je intima zapala u kolotecinu, mogla je da se odluci za razvod ili da istrpi moje povremene izlete uz sve gore navedene povlastice. Sta mislite da je izabrala? Zato ostavite se laznog moralisanja o vernosti i odanosti, da li sam trebao da budem po co dan nervozan i nemoguc prema svima da bih mogao da kazem, eto ja sam veran i odan? S moje tacke gledista jesam jer i dalje volim svoju zenu, svoje dete najvise, za njih radim i zaradjujem. Avantura je avantura i nista vise. Uostalom mozda bih i ja pristao da oprostim zeni povremene izlete u tudji krevet ukoliko bi mi donosila sve sto mi je potrebno, bez ikakvog angazovanja sa moje strane.

ica luben

pre 8 godina

Znate ono kad covek menja sijalicu u stalu. Popne se na stolicu ispred njega krava i kako krene da odsrafi sijalicu ona ga udara repom. On je uhvati za rep drugom rukom odsrafljuje sijalicu i padnu mu gace. U taj trenutak ulazi zena i pita ga: "Sta to radis". On: "J...m kravu, bilo sta drugo da ti kazem nece mi verujes".

neuro

pre 8 godina

A sta ako primetite da vas Partnerka vara? Demokratski i moderno bi bilo lepo je zamoliti da prestane, a ako ne želi, pa sta se tu može, ziva duša.....

petar

pre 8 godina

kakve gluposti. ako mislite da vas partner vara zasto skupljate bilo kakve dokaze? da bi dokazali da vas vara? kome? njemu? pa sta cete onda sa tim?
ako mislite da vas vara idite. ako trazite dokaze sigurno cete ih naci cak i kada ne postoje...
a zamislite da vas partner uhvati u trazenju dokaza? onda ce se on okrenuti i otici.

dakle ako mislite da vas vara onda se lepo okrenite i idite

ko vara taj i laze

pre 8 godina

Bas juce gledam zenu( neobavezna veza skroz) nakon seksa kako se javlja suprugu da se zadrzala na poslu i da je kod drugarice.Slobodan sam, nemam devojku, ali u trenutku sam pomislio 'zamisli covece da sutra naletis na ovakvu, a velika je verovatnoca.Stereotip je da muskarci vise varaju, narocito generacije 30 - 40 god .Te zene su odrastale uz sex & city pa se u skladu sa tim i ponasaju. U Beogradu je mozda svaka peta zena verna.

Najgore su muskarcine

pre 8 godina

Moj bivsi je bio besan na mene i on je napravio scenu , verovatno po onoj logici da je napad najbolja odbrana . Izvedjao me je vikao i hvala mu na tome jer mi je to njegovo ponasanj pomoglo da ne patim puno i da brzo krenem dalje jer da je krenuo da se pravda i moli sigurno bi popustila. Posle bi patili oboje . I dalje prica ruzno o meni nasim zajednickim poznanicima i govori da sam mu unistila zivot ali srecom niko ga vise i ne slusa a mene podrzavaju i cestitaju mi na stalozenosti.

Tea New York

pre 8 godina

Meni je bivsi muz posle nekoliko godina braka predlozio trojku sa jos jednom zenom,i to da ih menja da dovodi uvek razlicite.Naravno da nisam mogla to da prihvatim,onda je poceo sa kucnom pomocnicom prvo kao tajno,a posle bez skrivanja,da bi vremenom poceo da dovodi i njih nekoliko da orgija,pa ponekad dovede i jos jednog ili dvojicu drugara i 2,3 poslovne pratnje i udri,sve u istoj kuci gde mu je zena i dete.Ocigledan hormonski poremecaj,a izgovor je bio da sam ja kriva sto necu trojku i slicne stvari.Naucen od malih nogu da sve moze novcem da se kupi.A bilo je bas sve OK u pocetku,mada sam imala sumnje posto je cesto poslovno isao u Ameriku,Aziju(ziveli smo u Parizu).Onda sam kada smo se preselili u Ameriku sacekala neko vreme,i naravno razvod,moje dete kod mene i to je to.A njegova majka svalila svu krivicu na mene,a ona mu organizovala vise puta orgijanja.Ma bolesnici,sta drugo da kazem.Mada ne mogu da sam nepravedna,posle razvoda je OK,izvrsava sve obaveze prema meni i posebno je pazljiv prema detetu.Zato bih volela da se izleci,posto je njegovo ponasanje oko seksa bas nenormalno

Neko iz mase

pre 8 godina

Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu...

Milan Nis

pre 8 godina

Koga je briga,ja sam svakoj bivsoj curi i sadasnjoj zeni rekao na samom pocetku veze:Kad resim da je dosta NE VARAM odlazima,ti ako hoces varaj,samo ce tebi posle toga biti teze nego meni,ako imas savesti,ako nemas,onda i nisi za mene ni ja za tebe.Prosto,samo treba "prelomiti" u glavi.

Dott

pre 8 godina

Evo jedne ideje, sta bi mogao prvo reci muskarac uhvacen u neverstvu:

Reci mi, postoji li recenica koju posto ti izgovorim bi mi oprostila?

Ovo je vrlo elegantan nacin da prebacite lopticu na njenu stranu.

Dott

pre 8 godina

Ako bi prihvatili sve sto se ovde pisalo o muskarcima, kao to da muskarci mnogo toga ne primecuju na zeni, onda muskarac ima fantastican izgovor:
Ali draga zar to nisi bila ti?

ica luben

pre 8 godina

Znate ono kad covek menja sijalicu u stalu. Popne se na stolicu ispred njega krava i kako krene da odsrafi sijalicu ona ga udara repom. On je uhvati za rep drugom rukom odsrafljuje sijalicu i padnu mu gace. U taj trenutak ulazi zena i pita ga: "Sta to radis". On: "J...m kravu, bilo sta drugo da ti kazem nece mi verujes".

ko vara taj i laze

pre 8 godina

Bas juce gledam zenu( neobavezna veza skroz) nakon seksa kako se javlja suprugu da se zadrzala na poslu i da je kod drugarice.Slobodan sam, nemam devojku, ali u trenutku sam pomislio 'zamisli covece da sutra naletis na ovakvu, a velika je verovatnoca.Stereotip je da muskarci vise varaju, narocito generacije 30 - 40 god .Te zene su odrastale uz sex & city pa se u skladu sa tim i ponasaju. U Beogradu je mozda svaka peta zena verna.

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Meni je bivsi muz posle nekoliko godina braka predlozio trojku sa jos jednom zenom,i to da ih menja da dovodi uvek razlicite.Naravno da nisam mogla to da prihvatim,onda je poceo sa kucnom pomocnicom prvo kao tajno,a posle bez skrivanja,da bi vremenom poceo da dovodi i njih nekoliko da orgija,pa ponekad dovede i jos jednog ili dvojicu drugara i 2,3 poslovne pratnje i udri,sve u istoj kuci gde mu je zena i dete.Ocigledan hormonski poremecaj,a izgovor je bio da sam ja kriva sto necu trojku i slicne stvari.Naucen od malih nogu da sve moze novcem da se kupi.A bilo je bas sve OK u pocetku,mada sam imala sumnje posto je cesto poslovno isao u Ameriku,Aziju(ziveli smo u Parizu).Onda sam kada smo se preselili u Ameriku sacekala neko vreme,i naravno razvod,moje dete kod mene i to je to.A njegova majka svalila svu krivicu na mene,a ona mu organizovala vise puta orgijanja.Ma bolesnici,sta drugo da kazem.Mada ne mogu da sam nepravedna,posle razvoda je OK,izvrsava sve obaveze prema meni i posebno je pazljiv prema detetu.Zato bih volela da se izleci,posto je njegovo ponasanje oko seksa bas nenormalno
(Tea New York, 17. septembar 2015 10:49

Ja glavu dajem da si ti Lik sa prebivalistem u Srbiji, sa veoma bujnom mastom!

Milan Nis

pre 8 godina

Koga je briga,ja sam svakoj bivsoj curi i sadasnjoj zeni rekao na samom pocetku veze:Kad resim da je dosta NE VARAM odlazima,ti ako hoces varaj,samo ce tebi posle toga biti teze nego meni,ako imas savesti,ako nemas,onda i nisi za mene ni ja za tebe.Prosto,samo treba "prelomiti" u glavi.

Najgore su muskarcine

pre 8 godina

Moj bivsi je bio besan na mene i on je napravio scenu , verovatno po onoj logici da je napad najbolja odbrana . Izvedjao me je vikao i hvala mu na tome jer mi je to njegovo ponasanj pomoglo da ne patim puno i da brzo krenem dalje jer da je krenuo da se pravda i moli sigurno bi popustila. Posle bi patili oboje . I dalje prica ruzno o meni nasim zajednickim poznanicima i govori da sam mu unistila zivot ali srecom niko ga vise i ne slusa a mene podrzavaju i cestitaju mi na stalozenosti.

petar

pre 8 godina

kakve gluposti. ako mislite da vas partner vara zasto skupljate bilo kakve dokaze? da bi dokazali da vas vara? kome? njemu? pa sta cete onda sa tim?
ako mislite da vas vara idite. ako trazite dokaze sigurno cete ih naci cak i kada ne postoje...
a zamislite da vas partner uhvati u trazenju dokaza? onda ce se on okrenuti i otici.

dakle ako mislite da vas vara onda se lepo okrenite i idite

ilke

pre 8 godina

E pa drage moje, sto se mene tice ginem od posla, moje dete i zena imaju sve sto pozele. Iako nema ni dan radnog staza obisla je celu planetu, nosi najbolju garderobu, kupuje najbolju sminku, ima kucnu pomocnicu, dadilju. Zato kada nam je intima zapala u kolotecinu, mogla je da se odluci za razvod ili da istrpi moje povremene izlete uz sve gore navedene povlastice. Sta mislite da je izabrala? Zato ostavite se laznog moralisanja o vernosti i odanosti, da li sam trebao da budem po co dan nervozan i nemoguc prema svima da bih mogao da kazem, eto ja sam veran i odan? S moje tacke gledista jesam jer i dalje volim svoju zenu, svoje dete najvise, za njih radim i zaradjujem. Avantura je avantura i nista vise. Uostalom mozda bih i ja pristao da oprostim zeni povremene izlete u tudji krevet ukoliko bi mi donosila sve sto mi je potrebno, bez ikakvog angazovanja sa moje strane.

Neko iz mase

pre 8 godina

Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu...

Tanja

pre 8 godina

@Ilke: Za mene je vaš komentar zapravo oličene kompletne erozije svih ne moralnih, nego ljudskih vrednosti. Ne znam ko mi je od vas dvoje odbojniji (vrlo blago sam se ovde izrazila). Da li vi, koji smatrate da ste zaslužili da žena toleriše vaše "izlete" zbog novca, ili ona koja to zaista i toleriše. Nema tih para na svetu, nema tih putovanja, aviona, kamiona, dijamanata, ma nema tog blaga zbog kojeg bih trpela konstantno p o n i ž a v a nj e. Jer to je ono što vi radite, ponižavate svoju ženu. Nit vi nju volite, nit onva vas. A kao žena, verujem da vas zapravo prezire. Podnosi vas, ali vas nimalo ne voli. I uopšte me ne bi čudilo da već uveliko pravi te "izlete" sa strane koje spominjete. Ne znam kako u taj odnos pun licemerja, laži, mimikrije, uopšte možete da ubacite reč ljubav. Umesto da otvoreno razgovarate i vidite u čemu je problem i zašto je došlo do manjka intimnosti među vama, vi ste pravi problem gurnuli pod tepih i glumite brak. I mislite da to na decu uopšte ne utiče.
Neverovatno koliko su se ljudi promenili, kakve anti-vrednosti su usvojili i usvajaju kao potpuno normalne, prenose na svoje potomstvo. Da čovek prosto zanemi.

Ljubav

pre 8 godina

@Ivanhoe
`da li ce biti seksa ili ne odlucuje samo zena`

To je kao kad kazete svi muskarci su ovakvi ili sve zene su takve...

U vezi koja je trajala skoro 4god., ja (žensko) sam ta koja je maltene molila (ne bukvalno molila rečima, ali mogao je da shvati... odvratan osećaj) za malo nežnosti, bliskosti. Bake i deke u 70im češće to rade nego mi u to vreme. Nisam sigurna da je bilo i 4-5x godišnje u proseku.
Prošlo je mnogo godina... trenutno (prilično dugo) sam sama, ali nisam usamljena i ne patim kao u vezi kada ste sa nekim a kao da niste. Pružate sve, a ne dobijete ni mrvu, ne mislim naravno samo na sex.
Mnogo boli, naročito sko ste emotivni.

Neki muškarci tokom ženine trudnoće naprave `izlet`, nekima za to nije ni potrebno da im je žena u drugom stanju :p
Često primećujem i da se žena po porođaju potpuno okrene detetu kao da partner ne postoji, i to je greška, nekima možda kapisla za prevaru.

Kakva god da je i zbog čega je, mučno je, treba biti čovek. Nemojte povređivati drage osobe i raditi ono što ne biste želeli da oni (e) urade vama...

Ivan Grozni

pre 8 godina

Naravno da ne opravdavam neveru kao takvu, ipak postoji odredjen broj slucajeva koji su opravdani. Pored cetiri grupe koje postoje, kako je neko napisao, sigurno postoji jos par grupa. Nije sve bas tako jednostavno ili ovde komentarisu samo mladji ljudi koji nisu ozenjeni? I zasto najcesce nevere pocinju sa trudnocom ili posle rodjenja bebe? Pa zato sto se zene promene i pocnu da budu mrzovoljne i potpuno drugacije nego u fazi zabavljanja. Ne mislim tim da cim zena postane malo mrzovoljna treba traziti ljubavnicu, ali zamislite ako to traje 5 godina? A imate blizance od 5 godina i jos jedno dete od 3? Jel' i tu razvod dolazi u obzir? Zar nije onda bolje imati afere ili aferu nego da deca rastu bez majke ili oca? Zena je sve jedno mrzovoljna non stop bez obzira sta i koliko radite, seks imate jednom mesecno - znaci da joj nije potreban, sto bi onda muskarac trpeo? Razvod je tezak i komplikovan. A zenama je JAKO CESTO bitno samo da muskarac izdrzava porodicu. Znate kako se kaze - muskarac nadje zenu i odusevljen je i zeli da ona ostane takva zauvek. A zena nadje muskarca i odmah krene da ga menja. A ako ne uspe u potpunosti, sve pocne da joj smeta. Nema ni z od one zene u koju se muskarac zaljubio. Njegovi hobiji su glupi, njegovi drugari koji su do juce bili super su odjednom los uticaj, on je neodgovoran, los je u krevetu (a to sto se ona posle porodjaja nikada nije vratila na svoju originalnu tezinu nema veze) itd itd. Koja je alternativa osim razvoda? Pa naravno - prevara.

Ilija

pre 8 godina

Ako ga uhvatite na gomili sa drugom devojkom pridruzite im se. Prijace i vama i njemu. Umesto da se svadjate oktenite celu sitiaciju u nesto lepi i korisno. Vasoj vezi ce prijati takvo osvezenje.

mixi

pre 8 godina

Najcesce varaju kada je zena trudna I kada se porodi...u prvoj godini bebe moze dosta da se otkrije o partneru . Ako ne varaju , onda se odaju nekom poroku npr. kocki(kladionica). Zasto je to tako , ne znam , ali bas tada kada su najpotrebniji oni "uprskaju". Jednostavno , apelujem na zene koje saznaju da im je "avanturusta" I taj sa kojim se vidjaju ceka bebu...odustanite od takvog I nemojte upropastavati zivote nerodjene dece razvodima. Samo im kazite da su potrebni svojoj zeni I buducem detetu. Mislim da vam je svima jasno zasto ovo pisem , a ne bih volela da ni jedna trudnica prolazi kroz ovakvu krizu .Zene , jednom cete sve ostati trudne I zamislite se kako bi vama bilo da vas bas tada vara covek sa kojim ocekujete dete , a niste u stanju nikakvu odluku da donesete , lezite kuci na odrzavanju trudnoce , sve zavisite od drugoga(sta cete jesti I piti) ...a onda vam se pojavi muz koji govori strasne stvari...ma, ludilo.

Ce Gevara

pre 8 godina

Ovo sto cu vam ispricat je muka!

Ja sam razveden covek i imam bivsu zenu sa kojom imam decu!Bio da vidim klince i zamole me da namestim nesto oko kompa!Ja, ajde uradim to i da vidim neke slike kada ono bivsa i njen brat od strica!Gledam, razmisljam i zamolim bivsu za razgovor!Kazem joj da sam vec cuo za to ali mislio sam da je to ogovaranje ali slike samo dodatni dokaz!Niti smem da pricam o ovom niti da regujem!Ima jos nekih detalja ali nebih o tome!Sramota zbog dece!


Sada sam skontao, da je onaj ko je izmislio kondom jako pametan covek i treba mu dati Nobelovu nagradu!

ma ja to onako

pre 8 godina

@ AJBAHXO
Biološki programirani da poseju što više? Ma nije valjda?
A meni moja skupa jajna ćelija programira biološki imperativ da odaberem najboljeg, pa se ti misli

Dott

pre 8 godina

Ako bi prihvatili sve sto se ovde pisalo o muskarcima, kao to da muskarci mnogo toga ne primecuju na zeni, onda muskarac ima fantastican izgovor:
Ali draga zar to nisi bila ti?

neuro

pre 8 godina

A sta ako primetite da vas Partnerka vara? Demokratski i moderno bi bilo lepo je zamoliti da prestane, a ako ne želi, pa sta se tu može, ziva duša.....

Maja

pre 8 godina

@ Ivan grozni
Komentar vam je kao i sam vas nik - grozan. Odavno nisam pročitala tako odvratan komentar koji pokazuje svu moralnu bedu i sebičnost muškog pola. Znate ja sam od onih žena koje su morale da se uzdržavaju od sexa za vreme trudnoće - od drugog meseca i 6 meseci nakon trudnoce. A obozavam sex..Naime imala sam visokorizicnu trudnoću i to blizanacku gde mi je svih 9 meseci pretio pobačaj. Od 2 meseca sam morala samo da ležim . Posle porodjaja sam dobila tešku infekciju kao posledicu porodjaja i zabranjen mi je sex 6 meseci . I sta sad, muž je trebao da me vara jer eto " nije podmiren" ? Da ne kažem da sam za tih 9 meseci trudnoće mislila da cu umreti, 9 mesexi mučnine, povraćanja, stresa...Nije mi bilo do života. Ako sam ja sve to izdrzala da bi izgurala trudnoću do kraja zar ne mislite da je i taj gospodin muž morao da se prilagodi uslovima i drži svog " macora" u pantalonama. Znaci mi žene da se zrtvujemo radi porodice a vi muskarci ne. Kakva sebičnost. A naravno kasnije sebičnost ispoljite tako sto je beba naravno mamina obaveza a vi živite po starom ...a onda tako pretovarenu zenu- obavezama- kinjite jer nije kao ranije...
Dok pišem komentar plačem od besa. Ne mogu da verujm da ste dobili toliku podršku toliko pluseva. Jadne žene u Srbiji sa takvim muškarcima.

esma

pre 8 godina

Prave prevarante je nemoguce uhvatiti na delu ,zato je inteligentnim partnerima ispod casti i pokusavat ,a prevarante u pokusaju bi bilo zalosno izlagati takvoj blamazi.Tako da mislim da je najbolje "ili ljubi(i ne razmisljaj) ili ostavi"

ivan

pre 8 godina

(Tea New York, 17. septembar 2015 10:49)

Hahaha, sad si uhvacena. Ti si ona Tea sto se stalno javlja iz New York kobajagi kad su teme "odakle su najbolji ljubavnici" i sl. Pa ti stalno razvezes pricu o srncima iz SAD, o Francuzima koji su najbolji u oralu.... :D :D :D. Sad si ispricala ovu bajku :D :D

Pozdravi Tiku Spica iz Stajkovca

pun brod ludaka...

pre 8 godina

@ko vara taj i laze: Mozes da iskoristis priliku dok heftas tudju zenu (bar svaku petu) i da joj odrzis jednu lekciju o moralu. Zvucis skroz kompetentno.

Ceger

pre 8 godina

А ти мушкарци жене варају са другим мушкарцима? Да ли ће бити секса или не одлучује искључуво жена, то је ван сваке сумње. Закључак - не постоје мушкарци који варају жене, постоје само жене које пристају да буду са ожењеним мушкарцима, изузетак је само ако то не знају. Драге моје даме, један у можда хиљаду или више неће вас преварити ако му се укаже прилика са малом вероватноћом да буде откривен. Мушкарци су једноставно такви, биолошки програмирани да "посеју" на што више места јер за време трајања једне трудноће кад жена створи 1-2 детета мушкарац за то време може да направи 600, ретки се издигну изнад овог природног кода. Боље радите на међусобној солидарности и жигошите свако преотимање мужа - дечка које импонује многим женама и душевна им је храна, такве међу вама издвајајте и осуђујте. Онда мушкарцима остају још евентуално проститутке али то је далеко мањи проблем од предаторки.
(Иванхое, 17. septembar 2015 13:45)

Ja sam sada mozda u najboljim godinama, dobro izgledam, i vrlo uspesan (u smislu ostvaren, stabilno na zemlji, ne marim mnogo za troskove, imam love). Ne pisem da bih se hvalio, nego mi treba za argument. Naime, jurio sam zene kao mladji, i to dosta, ali su jurile i mene (zbog gore navedenog). Rade to i dan danas, iako sam ozenjen. E sad, mene je zagolicalo sto si rekao da su muskarci takvi. Pa, jesu, ali reci mi zasto onda ne napadnes svaku zenu na ulici? Zato sto se bojis zatvora? Zasto ne varas zenu, ako mislis da ce saznati? Zato sto se bojis zene. Ako je strah jedino sto te sprecava da cinis nemoralne stvari, onda si ti zaista nizak oblik zivota i postojanja. Ne daj Boze da se vrati neko vreme fasizma, a da si ti na onoj strani koja ne mora da se boji. Ti nisi muskarac, ti si muskarcic. Vidis, ja moju zenu nikad ne bih prevario, a prilika sam imao vise nego sto ti mozes da pojmis. Mi muskarci, homo sapiens (znas li sta znaci sapiens?), imamo SVEST, koja nas sprecava da radimo lose stvari, a ne jer se bojimo kazne. Zato sto imam svest, BIRAM da ne varam, iako hormoni urlaju jer, primer, sekretarica u jednoj firmi je prezgodna, i napadna. I hoce. I mogu kad hocu, ali necu, i ne jer se bojim, nego sto biram da budem dobar covek (ako znas sto znaci?). Tako da, veruj mi da si u manjini medju muskim polom, a medju muskarcima sigurno nisi. Nego, proveravas li devojci telefon?

da da

pre 8 godina

(Milan Nis, 17. septembar 2015 09:38)
Kako ne shavtate, da ljudi koji varaju, kradu, lazu,itd itd, nemaju obzira na to sta ti mislis,kao njih ce da grize savest, bole ih bas za savest, svi ocekuju neku kosmicku pravdu ili sta vec ako je neko los prema njima ili nekome, a od toga nema nista. Pa pogledajte, najbolje zive ljudi koji su muljare, prevaranti, lazovi itd... Bas zato sto nemaju savest.Jedino sto ti preostaje je da ne budes sa takvom osobom i da je na vreme prepoznas.

Deca su uvek ,,naša"

pre 8 godina

Komentatori i komentatorke na ovim stranicama stalno spominju ,,moje dete" dete nikad neće moći napraviti samo jedan roditelj, ono je idealna,nedeljiva susvojina. To što ga jedan roditelj i nekom periodu života, sam ili uz pomoć suda prisvoji, ne znači da ga je sam i rodio.

Tata

pre 8 godina

@Ivan Grozni
Prijatelju, ti si izgleda zestoko razocaran svojim zivotom. Nekako vec mogu da zamislim zivot tvoje zene: sve radi oko dece i kuce i zamisli cuda ne uspe uz sve to da ode na sat i kusur u teretanu da bi se 'vratila na predjasnju kilazu'! A tek sram je bilo sto mrtva umorna kad sve zavrsi nema volju da se pozabavi tobom koji si strpljivo ceo dan cekao u fotelji da joj ne bi smetao!
Jeste da nemam troje dece kao taj tvoj primer, ali sam imao priliku da vidim kod moje zene kako i jedno dete moze da ubije volju ne za seksom nego i za zivotom. Ali probaj da uradis ono sto sam i ja (kad mi je doslo iz du*eta u glavu): ODRASTI i POMOZI joj pa ces se iznenaditi kako ce imati i vise vremena i za sredjivanje i vise volje za seksom. A zamisli cuda, mozda ti se i svidi da provodis vreme sa SVOJOM DECOM! Nego, moja zena se, zamisli bezobrazluka,ni posle dve i kusur godine nije vratila na predjasnju kilazu pa ne da mi ne bi palo na pamet da je prevarim nego mi je jos lepsa jer kad pogledam sina znam dobro zasto je tu i stomacic i visak kila!
A tebi preporuka: ako ti je bilo lepo dok si je6ao, sad trpi 'posledice'. (Ne ulazim u to da nesto zestoko nije u redu sa tobom uzimajuci u obzir tvoje stavove). I kljucno: ako si toliko nezadovoljan: BUDI COVEK i razvedi se a ne da zavaravas jadnu zenu da ima muza (porodica ce u svakom slucaju ostati i bez tebe, jer joj uvek ostaju tri andjela)!!!

Glupan

pre 8 godina

Kakva prevara, kakvi izgovori, pa kako uživati u svim seksualnim slobodama uz pravdanje? Mi Srbi(naučio sam iz komentara), vrlo smo otvoreni, i puni razumevanja prema svim perverznim, generacijskim, homoseksualnim, svingerskim, profesionalnim, pa i incestoidnim seksualnim vezama. Do duše, kvare nam prosek rudimentarci.

Tea New York

pre 8 godina

Meni je bivsi muz posle nekoliko godina braka predlozio trojku sa jos jednom zenom,i to da ih menja da dovodi uvek razlicite.Naravno da nisam mogla to da prihvatim,onda je poceo sa kucnom pomocnicom prvo kao tajno,a posle bez skrivanja,da bi vremenom poceo da dovodi i njih nekoliko da orgija,pa ponekad dovede i jos jednog ili dvojicu drugara i 2,3 poslovne pratnje i udri,sve u istoj kuci gde mu je zena i dete.Ocigledan hormonski poremecaj,a izgovor je bio da sam ja kriva sto necu trojku i slicne stvari.Naucen od malih nogu da sve moze novcem da se kupi.A bilo je bas sve OK u pocetku,mada sam imala sumnje posto je cesto poslovno isao u Ameriku,Aziju(ziveli smo u Parizu).Onda sam kada smo se preselili u Ameriku sacekala neko vreme,i naravno razvod,moje dete kod mene i to je to.A njegova majka svalila svu krivicu na mene,a ona mu organizovala vise puta orgijanja.Ma bolesnici,sta drugo da kazem.Mada ne mogu da sam nepravedna,posle razvoda je OK,izvrsava sve obaveze prema meni i posebno je pazljiv prema detetu.Zato bih volela da se izleci,posto je njegovo ponasanje oko seksa bas nenormalno

Dusica

pre 8 godina

@ Ivan Grozni
Izvini, koliko ti imaš godina? Pitam jer prosto ne mogu da verujem da osoba starija od 22 godine može imati tako infantilan stav kakav si ovde komentarom iskazao. Jos mi je neverovatniji broj pluseva koji si dobio..
Elem, kako to ti mislis kad kažeš žene se promene tokom i nakon trudnoce, nisu iste kao sto su bile u periodu zabavljanja??? Izvini druze, alooo.. .dobili ste dete..dobili ste jednu veliku obavezu, tj u većini slučajeva žena majka je dobila 24 casovnu obavezu oko bebe, pošto naravno vi muškarci bezite od te obaveze.To je najveća promena u životu jedne osobe a ti ocekujes da se ona ponaša kao u periodu zabavljanja. Nije problem sto se ta zena promenila, već sto se većina vas muškaraca ponaša kao da se ništa nije promenilo, nećete obaveze , hocete i dalje da živite kao pre deteta. A promena kod žene je je srazmerna tome koliko vi muski necete da se prihvatite obaveza oko deteta. Sto se vise ukljucite oko deteta zena ce biti bezbriznija i slicnija onoj kakva je bila dok ste se zabavljali. Nadalje to se automatski prenosi na spavaću sobu. Ženi koja je sama sa detetom 24 h i od vas ne dobija ni mrvicu podrške oko deteta, jer od njega bezite kao djavo od krsta,nakon sto neprestano brine o maloj bebi ,do sexa sigurno nije ni malo. To koliko cete imati sexa je srazmerno tome koliko je odmenjujete u poslu oko bebe, jer sto je više rasteretite ona ce biti odmornija i samim tim imati veću zelju za sexom. Nikakva teška filozofija već cista logika! 80% zena prestaje da voli( ili se ljubav u pola smanji) svog muza nakon rodjenja deteta isključivo zato sto shvate da je njihov muskarac obican sebicni seronja koji samo misli na sebe. A oni sto imaju sex dok je žena trudna ili nakon sto se tek porodi su najveci mogući (ne)ljudski sljam. Možda žena ne sme da ima sex tokom trudnoce jer je rizična trudnoća ,možda posle porodjaja ima probleme fizičke prirode, ne spava, ima muke sa dojenjem...Prosto ne znam sta da kažem za takve muskarce- fuj fuj fuj...

Poštar

pre 8 godina

Ne, reci cu da je ova druga bolja riba da me više uzbudjuje i da to bolje radi. Mislim da je laž mnogo bolja za sve. Teško je živeti u svetu surove istine ,lakše je u virtualnom svetu zvanom laž.

Kakao

pre 8 godina

@ (Ivan Grozni, 17. septembar 2015 15:36)

Stvarno si grozan. Umesto da pomogneš ženi da bude bolje raspoložena, da malo brigu o deci preuzmeš i ti, odete na neko putovanje itd...ti imaš afere. Kako samo pogledaš i poljubiš tu decu kad dođeš kući?
Ona sigurno isto nije zadovoljna sa svojom kilažom, ali rodila je troje dece, od toga jedna trudnoća blizanačka. Verovatno nema vremena za sebe, a ti nisi tu da pomogneš jer imaš afere...našao si rešenje.

Sram te bilo.

Иванхое

pre 8 godina

А ти мушкарци жене варају са другим мушкарцима? Да ли ће бити секса или не одлучује искључуво жена, то је ван сваке сумње. Закључак - не постоје мушкарци који варају жене, постоје само жене које пристају да буду са ожењеним мушкарцима, изузетак је само ако то не знају. Драге моје даме, један у можда хиљаду или више неће вас преварити ако му се укаже прилика са малом вероватноћом да буде откривен. Мушкарци су једноставно такви, биолошки програмирани да "посеју" на што више места јер за време трајања једне трудноће кад жена створи 1-2 детета мушкарац за то време може да направи 600, ретки се издигну изнад овог природног кода. Боље радите на међусобној солидарности и жигошите свако преотимање мужа - дечка које импонује многим женама и душевна им је храна, такве међу вама издвајајте и осуђујте. Онда мушкарцима остају још евентуално проститутке али то је далеко мањи проблем од предаторки.

mirko

pre 8 godina

(Ivan Grozni, 17. septembar 2015 15:36)
Zene postanu mrzovoljne kada nemaju podrsku i kada sve poslove moraju same da rade. Naravno da ce biti i dzangrizave i dosadne, pa svako bi!
Nego, ti malo postani vredan, pa neces imati problema. Mogu da se kladim da samo tvoja zena kuva, brine o deci. Jadna ona, zaista mi je zao.

madus

pre 8 godina

@ Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu... (Neko iz mase, 17. septembar 2015 10:35) Da povežem jos nešto. Ovi iz druge grupe često izgube unutrašnji mehanizam pod dejstvom alkohola (gubljenje viših moždanih funkcija, ostaju primarne - nagon za razmnožavanje) i postaju treća grupa.

otac blizanaca

pre 8 godina

@ Ivane Grozni

Komentar ti je zaista grozan, kad bi se angazovao oko blizanaca i treceg deteta koliko je zaista potrebno ne bi pisao ovakve gluposti. Ne znam samo koja se to zena upustila da sa tobom radja toliku decu.

'ajde ne foliraj

pre 8 godina

@ ilke
kao prvo, radis za sebe, novac ti znaci , uspeh takodje , a ne zbog zene i deteta, ali ti imponuje da tako pricas; da pare ne umes da zaradis ili da si lenstina ni petoro dece te na rad ne bi nateralo; bas kao sto i avanture imas sebe radi; a kad bi ipak kojim slucajem sve sto si naveo zaista bilo zbog zene, pitam te sto si ti tako vredan i imucan izabrao za zivotnog saputnika zenu koja nista ne radi i nista ne zaradjuje a hoce da zivi kao princeza ;

Mr. D.

pre 8 godina

13 godina sam u braku,imam dvoje dece i nisam jos nijednom prevario svoju zenu.Ne znam zbog cega nisam,nesto u meni mi jednostavno to ne dozvoljava.Iskren da budem kajem se,ne pruza mi ono sto mi treba,stalno je mrzovoljna,uvek joj nesto smeta,seksamo se samo kad ja nju spopadnem (ona da spopadne mene -SKORO NIKADA ).A i ja se osecam usamljeno zbog toga!!

hahah

pre 8 godina

@Neko iz mase
"Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu..."

A ovo moze da dodje I kao dobro opravdanje za varanje svog voljenog...kao.. sta ti mene nisi nikada prevario. Naravno da postoje muskarci koji spadaju u cetvrtu grupu, a to sto zene koje su sebi uprskale zivote imaju potrebu za generalizacijom je vec nesto drugo...

Moguce moguce, bunar na tavanu

pre 8 godina

Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu...
(Neko iz mase, 17. septembar 2015 10:35)

Evo ja NIKAD nisam prevario partnerku. 19 devojaka sam imao i nikad nisam prevario niti flertovao sa drugom devojkom. Od partnerke trazim iskrenu ljubav, najbolje prijateljstvo i bezuslovnu doslednost. Iz toga ce sama proisteci harmonija i blagostanje u vezi. Dugo vec nemam devojku jer ne mogu ocima da gledam do kog stadijuma je sistem vrednosti degradirao a moral postao nemoral. Velica se ono cega se treba stideti i sto se kosi sa svim nacelima zdravih porodicnih vrednosti. 90% devojaka je takvo - sa jednim spava, sa drugim je u vezi a treceg voli. Istina je da je veliki % muskaraca koji ne ispadaju korektni prema devojkama koje ih vole, svedocim time svakog dana i ne odobravam to isto kao zensku prevaru. Ali treba biti realan.

a predbracni ugovor

pre 8 godina

Ne zna se ko je jadniji, ti sa tvojim komentarom, ili ovi sto ti dadose pluseve...covek moze samo da zakljuci da ima puno sustinski nesrecnih ljudi...

Dott

pre 8 godina

Evo jedne ideje, sta bi mogao prvo reci muskarac uhvacen u neverstvu:

Reci mi, postoji li recenica koju posto ti izgovorim bi mi oprostila?

Ovo je vrlo elegantan nacin da prebacite lopticu na njenu stranu.

dewd

pre 8 godina

Ako ga uhvatite na gomili sa drugom devojkom pridruzite im se. Prijace i vama i njemu. Umesto da se svadjate oktenite celu sitiaciju u nesto lepi i korisno. Vasoj vezi ce prijati takvo osvezenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija, 17. septembar 2015 11:49)

Iko care, ako te posle ovoga ne pozovu da pises za sekciju 'Superzena', pa bolje nek ugase kompletan sajt! Prirodan si talenat :D

Ilija

pre 8 godina

@ Ivan grozni
Možda je ružno sto cu napisati ali sve u životu kad tad dodje na naplatu. Moj zet je varao moju sestru dok je ona bila trudna a i nakon porodjaja .Kaže on posle kada je uhvaćen , ne mogu bez sexa. A ona imala visokorizicnu trudnoću i nije smela da ima sex svih 9 meseci trudnoće.Užasno tešku trudnoću je imala. Cak je i porodjaj bio komplikovan pa je završila u komi. Hvala Bogu sve se po nju i dete završilo dobro. A on... taj umišljeni sebičnjak....Evo ga sad dve godine nakon zeninog porodjaja u bolnickoj postelji, ima zloćudni tumor. Sve se vraća sve se placa. Kako je neko već napisao oni koji varaju ženu dok je trudna su najobičnije gnjide. Ćuj molim te, ne mogu bez sexa. Ko da ranije nikada nisu imali periodee kada su bili bez sexa, kada nisu imali djevojku. Pa su mastrurbirali i nikakav problem.

disko nindža

pre 8 godina

A zasto ne postoji sekcija super muskarac pa malo mi vas da trolujemo?
(shomi, 17. septembar 2015 11:53)

E vidiš, odgovor na tvoje pitanje je logička negacija odgovora na pitanje, zašto postoji sekcija super žena.

Tanja

pre 8 godina

@ilke: Da ste se sa mnom venčali bili bismo ili u funkcionalnom braku, ili razvedeni. Ja ne umem da delim emocije na xy osoba, čak i ako je potpuno neobavezan odnos u pitanju. Drugim rečima, seksam se samo sa jednim partnerom u isto vreme. Vi vašu suprugu - plaćate. Sami kažete tako. Poštenije bi mi bilo da se prostitušem. To je makar jasna poslovna transakcija. Ako razumete razumete. Mada sumnjan.

ilke

pre 8 godina

@Tanja. Tanja, zbog svega navedenog verovatno se i ja ne bih nikada vencao sa Vama. Ne znam samo gde ste prepoznali laz i licemerje u mom slucaju. Ukoliko moja supruga potajno masta o drugom muskarcu, za mene je to potpuno isto kao da je intimna sa njim. Ukoliko kazete da Vam se ne svidja nijedan drugi muskarac osim Vaseg partnera, da nikada niste pomislili na nekog drugog onda svaka Vam cast, ali svi znamo da to nije istina. Ja sam samo izabrao da ne zivim u iluzijama, da mi bude lakse ukoliko moja supruga i spava sa nekim nego da me mrzi zbog toga sto to ne moze da radi i obrnuto. Na zalost kod nas je i dalje veca sramota imati funkcionalan brak i ciste odnose nego biti nesposoban i ne znati za odgovornost prema porodici i potomstvu. Verovali ili ne moja zena i ja uzivamo u braku i detetu, ali za Vase dobro savetujema Vam da i Vi nadjete neka druga resenja, ceo brak ce Vam proci u razgovoru, samo da ne bi bili ponizeni. Afera moze da uzdrma brak, ali ce ga sujeta sigurno unistiti.

Tea New York

pre 8 godina

@SupersonicnaSargarepa

nemoj glavu tako lako da stavljas na panj,izgubis je tek tako.Salim se,znam da nekima deluje suludo to sta se meni desavalo.I ovim putem ja samo izbacujem negativu koja me ponekad obuzima,kao kada pricam sa nekim bliskim.Realno o ovome javno nikada ne bi progovorila,bilo bi me blam.Ovde ce mozda par mojih drugarica da prepozna moju pricu,koju uglavnom vec znaju.Ostali me ne poznaju,ali mi ponekad bude lakse kada to izbacim iz sebe,makar i na ovaj nacin.Stvarno ne kukam,dogadjaju se ljudima mnogo gore stvari,ne bih da me niko pogresno shvati.I da, za tebe obavestenje nemam prebivaliste u Srbiji od 1990,trenutno sam u Parizu,sutra idem u Lille da gledam nase kosarkase u polufinalu.Ako Bog da i u nedelju u finalu,pozdrav

Kalindi

pre 8 godina

@Ivan Grozni
Dece ne bi trebalo da rastu bez oca i majke ako su zivi. Ako ti ne bi imao nista protiv da zena ima aferu, onda je mozda i opravdan taj tvoj razlog za varanje?
Zasto se tim prevarama daje toliki znacaj? Svi to prozive, sa koje god strane da su. Jedino sto nikada me bude isto kao pre toga. Svi znaju sta ih ceka kada se sazna, a uvek se sazna, makar i cutali o tome.

Marija

pre 8 godina

@ nije za poredjenje
Hmm.. muškarac koji vara ženu dok je trudna može i te kako ugroziti zdravlje svoje bebe i žene . Ja sam npr doživela spontani u 7 mesecu( inače do tada je trudnoća bila savrsena) nakon sto sam sasvim slučajno videla muza sa drugom ženom kako se ljube dok je on navodno tvrdio da je na poslu. Kao posledicu toga krenuo je spontani i izgubila sam bebu, beba je umrla. On je svojim ponasnjem ubio nasu bebu. I naravno da zaslužuje sve najgore. Razvodom sam ga se resila ali bol ostaje zauvek. Svaki muškarac koji vara trudnu ženu je nenormalna osoba, za njega nema opravdanja.

Krotiteljka tigrova

pre 8 godina

Ne, reci cu da je ova druga bolja riba da me više uzbudjuje i da to bolje radi. Mislim da je laž mnogo bolja za sve. Teško je živeti u svetu surove istine ,lakše je u virtualnom svetu zvanom laž.
(Poštar, 17. septembar 2015 11:37)

O, kakvih sve "muškaraca" ima: iole inteligentna žena zna da su pobrojani razlozi krivi za prevaru, tako da ako već niste imali hrabrosti i poštenja da je ostavite nakon što ste upoznali tu "bolju ribu", onda bar imajte hrabrosti i poštenja da ne negirate počinjeno. Moja najbolja prijateljica je prilično zagorčala život mužu tokom i nakon razvoda upravo zato što je za ljubavnicu tvrdio da je "samo drugarica", uz obrazloženje da može da podnese da je više ne voli, ali neće da toleriše da je neko pravi budalom.

Matematičar is on the road again!

pre 8 godina

Ja uvek kažem isto, i to i mislim kad kažem:

"Draga, da sam u vezi sa njom, nju bih varao sa tobom!"... i kraj rasprave!

...sad ako provali da ih ima više, tu je već malo teže objasniti taj isti iskaz, ali na to se svodi sve...

A, i realno, krivili vi i mene za ovo bahaćenje, krivi li vi muške ili ženske načinje pravdanja kod preljuba ostaje sledeće:

1.Čovek nije stvoren za monogamiju kad je seks u pitanju!

2.Niko nije ničiji gazda i malo ko shvata da niti je jedini koji je spsoban da voli neku osobu, niti je ta osoba nesposobna da strast uzvrati i na drugu adresu. Svako misli da je BOG LJUBAVI ni manje ni više, ali kao taj neki bog, neće da da slobodu ili oprost nego u tamne okove svoga ega, ljubomore i ko zna čega sve ne, hoće da utamniči! E, pa matematičara ne možete! Matematičaru kad se ćefne, ako oseti strast hteće da se uvuče i u ključaonicu od vrata... bilo da je ključaonica udata, mlada, matora... prosto ću citirati Vilijama Volasa: FREEEEEEEEEEDOOOOMMMMmmm...ugggghhh. Znači dok ne dođe to "uggghhh" matematika mora da se računa!

3.Ako je stvarno ljubav između dve osobe, bićete svesni prve dve stavke i oba partnera neće biti opsesivni nego će svu slobodu i svo nebo za let ostaviti onom drugom... i neće biti tajni!!!

4.Da li ste mi stvarno poverovali i jednu reč što sam napisao?... pa pre nego zaključite bilo šta u životu, jedna izreka, doće dobro i u vezama:

"Čovek koji veruje drugome prođe loše, onaj koji ne veruje nikome prođe još gore!"

etotako

pre 8 godina

@Tea NYC

Znači ti si skontala da je muž poremećen, pa je onda on dovodio prvo pomalo, pa onda poviše svojih partnerki, ti i dalje zgoržena sve ne veruješ, pa je on nastavio, pa ste se preslili u USA, on i dalje "poremećen", ti zblanuta, ne izleči se čovek sam od sebe i ti ga ooodmah ne časeći časa ostavi. To je stav. I što je još važnije on sad reguliše sve obaveze prema tebi?!
Elem, sad ozbiljno, možda sam i ja poremećen ali nikada ne bih bio ni u kakvim odnosima sa osobom koju opisuje ovakva priča.

raspućin

pre 8 godina

Kad/ako ga uhvatite u prevari evo šta će vam prvo reći:

1. Maco, opet si pobegla ranije sa posla ? Pa to stvarno nema smisla, dobićeš otkaz.

2. Imam bipolarni poremećaj.

3. Vežbamo za film, i ti ćeš, samo sutra.

protected

pre 8 godina

Nemojte da brinete na znake prevare i kako cete ga uhvatiti.Pruzite partnerima dovoljno paznje,ljubavi,komunicirajte i resavajte probleme zajedno,postujte se i uvazavajte partnerovo misljenje,nekada se i posvadjajte ali u granicama normale bez vredjanja i naravno budite spremni na kompromis i raznorazne obaveze koje vam nisu drage i jednostavno necete citati ovakve teme...

Anya Lill

pre 8 godina

@Ceger i @Maja: moja ogromna podrska i 1000 pluseva za normalnost,inteligenciju i ljudskost!

@Ivan grozni i @Ivanhoe: vi ste bruka, ne znam kako bilo ko moze vas da poštuje?

Calendula officinalis

pre 8 godina

@ konj
Mislim da grešiš.
Svako moralno biće želi iskrenu i pravu ljubav.
Ljubav koja je zasnovana na prijateljstvu, požrtvovanosti, privrženosti samo jednog osobi, iskrenosti i još mnogo toga.
Vreme je grozno i zato je jako teško naći odgovarajuću osobu, koje će ispuniti određene kriterijume.

Иванхое

pre 8 godina

75

@ AJBAHXO Biološki programirani da poseju što više? Ma nije valjda? A meni moja skupa jajna ćelija programira biološki imperativ da odaberem najboljeg, pa se ti misli (ma ja to onako, 17. septembar 2015 14:40)

Потпуно се слажем с тобом, нема шта да се мислим. То је управо разлог зашто 10% а можда и више деце одгајају очеви који им нису прави биолошки само то не знају. И то баш кад овулирају жене учине превару са неким ко има добре гене а дете после одгаја неко ко је "добар за дугу везу"! Изнад ових биолошки усађених порива издигне се мањина на жалост, способност да се одупремо оном нагонском у нама мера је наше људскости! Ја не пропагирам ниске страсти,само износим чињенице. За ратове, убиства и остале облике агресије скоро потпуно кривицу сносе мушкарци, али носиоци моралног посрнућа везаног за љубавне и сексуалне односе на првом месту су жене.

Calendula officinalis

pre 8 godina

Ima još jedna, tako dobra muška rečenica:" Moraš mi oprosti prevaru, jer ćeš i ti mene jednog dana prevariti, pa ću ja tebi oprosti.".
Dobro, zar ne?

nije za poredjenje

pre 8 godina

@ Ilija

Nikada ne likujte zbog necije bolesti. Prevara i zdravlje su neuporedive kategorije. Sve najbolje zelim vasoj sestri, brak se moze uvek razvesti i to moze biti revans ''milo za drago''. Ali ponavljam , zdravlje ne mesajte , uostalom nikada sa sigurnoscu ne mozete znati sta vas koliko sutra moze zadesiti , i da prevarite i da bolujete.

Ilija

pre 8 godina

@ nije za poredjenje
Daleko od toga da likujem. Imam utisak da ste se pronašli kao neko ko vara pa vam se ne svidja mogućnost " ispaštanja greha". I zasto nije za poredjenje? On je njoj naneo tezak duševni bol u periodu kada je ona najosjetljivija , osoba koja vara dok se njegova žena ubija od bolova da bi održala trudnocu , i osoba koja flertuje sa medinskom sestrom dok mu je žena u komi nakon porodjaja zaista zaslužuje najgore u životu. Da je on bas hteo razvod pa ok , ali on to nije hteo, hteo je gospodin da ima i ženu i decu kuću a da povremeno da ima neku sa strane kad se zaželi avanture. A većina sto vara je takva, na pamet njima ne pada razvod, oni su jako sebični. Znam da ima svakojakih prica ali prosto ne mogu da verujem da neko vara ženu dok je trudna i par meseci nakon porodjaja( mislim ne razumem varanje uospte, uvek sam za razvod ako ne ide)...Ne razumem kakvi su to ljudi?Za njih ne postoji nista sveto? Možda ne zaslužuju smrt ali zaista zaslužuju jako lose stvari u životu.

Lesa

pre 8 godina

(Tanja, 17. septembar 2015 12:39)

Evo ja nisam prevario svoju bivsu, a nije da nisam imao prilika. Bili smo skoro 14god zajedno, mislim da nije ni ona mene. Razisli smo se kada smo se udaljili, i njoj se pritom dopao neki mladji momak.
E sad reci bas da se ne kajem ni malo sto nisam koristio neke od prilika, bila bi laz. Ne radi samog cina sexa, nego zato sto bi mozda iz tih situacija proizislo nesto, sumnjam ali ko zna.
Hocu da kazem, ako varas kajaces se, i ako ne varas kajaces se, svede se na isto u 95% odnosa i situacija. E sad ima ona bolje kajati se radi uradjenog, nego radi propustenog, nisam saglsan sa tim, daleko od toga ali po cemu sam ja to sad nesto bolje prosao od nekog ko je odlucio da vara?

Ivan Grozni

pre 8 godina

@Maja: Majo, stvarno mi je zao ako te je moj komentar toliko pogodio. Mislim da si me pogresno shvatila. Nisam ni lencuga ni neki muski sovinista. A nisam ni pricao o tome da nema seksa zbog toga sto zena ima neke zdravstvene probleme. Pricao sam o tome da nema seksa (ili ga ima jako retko) zato sto je zena stalno nadrndana, opet - mozda ne i samo zbog toga sto ga takva, nervozna i nadrndana zena nece - nego zato sto ni muskarac nema zelju za seksom ako ga zena stalno kritikuje. Ja znam da kada sa radio, dolazio sam sa posla i zena mi je predavala blizance "sa vrata". Eto, ona je ceo dan bila sa njima i sad ja, koji sam dosao mrtav umoran sa posla, treba da se brinem o njima. OK, treba. I sve bi to bilo u redu da, kada se nekoliko godina kasnije, situacija obrnula - ona dolazi MRTVA UMORNA sa posla a ja koji isto radim treba da se brinem o deci (a sad ih je vec TROJE!) jer je ona, boze moj, mrtva umorna, ceo dan je radila. E, sad zamisli takvu situaciju recimo 5 godina... deca su malo porasla, vec znaju da se brinu o sebi - ali los OSECAJ, koji je ONA napravila, stalnim kritikama na moj racun, je ostao. Sta raditi? Da se razvodimo, da deca nemaju oca ili majku, da prodajemo stan i kupiumo 2 garsonjere? Jeli to bolje? Ili je bolje cutati i naci nekoga sa strane? Opet podvlacim, ne opravdavam prevaru generalno, ali u nekim slucajevima je to bolje resenje.

Иванхое

pre 8 godina

@Ceger
Није тебе ништа заголицало, ја бих рекао да те је заболело, сујета је врло гадна. Видиш, никад себе нисам сматрао неком мушкарчином па на те твоје мачо опаске нећу да се осврћем. Не патим од тога да ми се други диве, зато увек кажем оно што је истина иако се то ретко коме свиди, људи не воле истину. Више их одушевљавају лепо упаковане бајке. То што си ти алфа, мачо тип, добростојећи и остварен, значи да си свакако атрактиван женама. И зато можеш да бираш, одабрао си себи и сад храниш своју сујету тиме што одбијаш друге које ти се набацују, можда, а можда волиш своју жену па нећеш да је превариш а можда и једно и друго, није ни важно. Мене не занима та доминантна мањина мушкараца, са ставом, који бирају јер им се може већ она већина која користи сваку прилику јер не знају кад ће и да ли ће бити следећа, јер су несигурни. Она већина коју у животу води страх како си рекао и који поштују прописе из страха од казне а не из дубоког осећаја исправности. Волео бих да си у праву, да се тако понашам ја и још шачица мушкарчића а да је огромна већина тако попут тебе, високо морална и одговорна. Али, на жалост ниси у праву. Већина су медиокритети, већина су мушкарчићи који ће искористити прилику и преврнути све што им намигне. Већина су жене које пате од тога да "улове" неки комад, попут тебе, преотму другарици дечка или га заведу. И ту жене коло воде, јер далеко више манипулишу сексуалношћу од мушкараца.

Prastajte ali ne mnogo

pre 8 godina

Prvi put oprostiti, drugi put otici od kuce ali se vratiti,treci put=razvesti se jer ako bude treci put,bice i 103-i put :(

bole

pre 8 godina

Najbolji je reći partnerki ako vas tako nešto pita ili sumnja na prevaru ili čak i zna za nju: "Ženo jel ti veruješ više svojim očima nego meni? Ako veruješ više očima onda idi kod oftamologa, a ako i nakon toga i dalje više veruješ sebi nego meni onda smo završili" Ovo je moj poznanik "patentirao" pre više godina na svojoj bivšoj devojci, a sadašnjoj ženi. I verovali ili ne i dalje su zajedno! Što se kaže sve je u poverenju :)

ilke

pre 8 godina

E pa drage moje, sto se mene tice ginem od posla, moje dete i zena imaju sve sto pozele. Iako nema ni dan radnog staza obisla je celu planetu, nosi najbolju garderobu, kupuje najbolju sminku, ima kucnu pomocnicu, dadilju. Zato kada nam je intima zapala u kolotecinu, mogla je da se odluci za razvod ili da istrpi moje povremene izlete uz sve gore navedene povlastice. Sta mislite da je izabrala? Zato ostavite se laznog moralisanja o vernosti i odanosti, da li sam trebao da budem po co dan nervozan i nemoguc prema svima da bih mogao da kazem, eto ja sam veran i odan? S moje tacke gledista jesam jer i dalje volim svoju zenu, svoje dete najvise, za njih radim i zaradjujem. Avantura je avantura i nista vise. Uostalom mozda bih i ja pristao da oprostim zeni povremene izlete u tudji krevet ukoliko bi mi donosila sve sto mi je potrebno, bez ikakvog angazovanja sa moje strane.

Ivan Grozni

pre 8 godina

Naravno da ne opravdavam neveru kao takvu, ipak postoji odredjen broj slucajeva koji su opravdani. Pored cetiri grupe koje postoje, kako je neko napisao, sigurno postoji jos par grupa. Nije sve bas tako jednostavno ili ovde komentarisu samo mladji ljudi koji nisu ozenjeni? I zasto najcesce nevere pocinju sa trudnocom ili posle rodjenja bebe? Pa zato sto se zene promene i pocnu da budu mrzovoljne i potpuno drugacije nego u fazi zabavljanja. Ne mislim tim da cim zena postane malo mrzovoljna treba traziti ljubavnicu, ali zamislite ako to traje 5 godina? A imate blizance od 5 godina i jos jedno dete od 3? Jel' i tu razvod dolazi u obzir? Zar nije onda bolje imati afere ili aferu nego da deca rastu bez majke ili oca? Zena je sve jedno mrzovoljna non stop bez obzira sta i koliko radite, seks imate jednom mesecno - znaci da joj nije potreban, sto bi onda muskarac trpeo? Razvod je tezak i komplikovan. A zenama je JAKO CESTO bitno samo da muskarac izdrzava porodicu. Znate kako se kaze - muskarac nadje zenu i odusevljen je i zeli da ona ostane takva zauvek. A zena nadje muskarca i odmah krene da ga menja. A ako ne uspe u potpunosti, sve pocne da joj smeta. Nema ni z od one zene u koju se muskarac zaljubio. Njegovi hobiji su glupi, njegovi drugari koji su do juce bili super su odjednom los uticaj, on je neodgovoran, los je u krevetu (a to sto se ona posle porodjaja nikada nije vratila na svoju originalnu tezinu nema veze) itd itd. Koja je alternativa osim razvoda? Pa naravno - prevara.

Ilija

pre 8 godina

Ako ga uhvatite na gomili sa drugom devojkom pridruzite im se. Prijace i vama i njemu. Umesto da se svadjate oktenite celu sitiaciju u nesto lepi i korisno. Vasoj vezi ce prijati takvo osvezenje.

Tea New York

pre 8 godina

Meni je bivsi muz posle nekoliko godina braka predlozio trojku sa jos jednom zenom,i to da ih menja da dovodi uvek razlicite.Naravno da nisam mogla to da prihvatim,onda je poceo sa kucnom pomocnicom prvo kao tajno,a posle bez skrivanja,da bi vremenom poceo da dovodi i njih nekoliko da orgija,pa ponekad dovede i jos jednog ili dvojicu drugara i 2,3 poslovne pratnje i udri,sve u istoj kuci gde mu je zena i dete.Ocigledan hormonski poremecaj,a izgovor je bio da sam ja kriva sto necu trojku i slicne stvari.Naucen od malih nogu da sve moze novcem da se kupi.A bilo je bas sve OK u pocetku,mada sam imala sumnje posto je cesto poslovno isao u Ameriku,Aziju(ziveli smo u Parizu).Onda sam kada smo se preselili u Ameriku sacekala neko vreme,i naravno razvod,moje dete kod mene i to je to.A njegova majka svalila svu krivicu na mene,a ona mu organizovala vise puta orgijanja.Ma bolesnici,sta drugo da kazem.Mada ne mogu da sam nepravedna,posle razvoda je OK,izvrsava sve obaveze prema meni i posebno je pazljiv prema detetu.Zato bih volela da se izleci,posto je njegovo ponasanje oko seksa bas nenormalno

Dott

pre 8 godina

Evo jedne ideje, sta bi mogao prvo reci muskarac uhvacen u neverstvu:

Reci mi, postoji li recenica koju posto ti izgovorim bi mi oprostila?

Ovo je vrlo elegantan nacin da prebacite lopticu na njenu stranu.

Иванхое

pre 8 godina

А ти мушкарци жене варају са другим мушкарцима? Да ли ће бити секса или не одлучује искључуво жена, то је ван сваке сумње. Закључак - не постоје мушкарци који варају жене, постоје само жене које пристају да буду са ожењеним мушкарцима, изузетак је само ако то не знају. Драге моје даме, један у можда хиљаду или више неће вас преварити ако му се укаже прилика са малом вероватноћом да буде откривен. Мушкарци су једноставно такви, биолошки програмирани да "посеју" на што више места јер за време трајања једне трудноће кад жена створи 1-2 детета мушкарац за то време може да направи 600, ретки се издигну изнад овог природног кода. Боље радите на међусобној солидарности и жигошите свако преотимање мужа - дечка које импонује многим женама и душевна им је храна, такве међу вама издвајајте и осуђујте. Онда мушкарцима остају још евентуално проститутке али то је далеко мањи проблем од предаторки.

ilke

pre 8 godina

@Tanja. Tanja, zbog svega navedenog verovatno se i ja ne bih nikada vencao sa Vama. Ne znam samo gde ste prepoznali laz i licemerje u mom slucaju. Ukoliko moja supruga potajno masta o drugom muskarcu, za mene je to potpuno isto kao da je intimna sa njim. Ukoliko kazete da Vam se ne svidja nijedan drugi muskarac osim Vaseg partnera, da nikada niste pomislili na nekog drugog onda svaka Vam cast, ali svi znamo da to nije istina. Ja sam samo izabrao da ne zivim u iluzijama, da mi bude lakse ukoliko moja supruga i spava sa nekim nego da me mrzi zbog toga sto to ne moze da radi i obrnuto. Na zalost kod nas je i dalje veca sramota imati funkcionalan brak i ciste odnose nego biti nesposoban i ne znati za odgovornost prema porodici i potomstvu. Verovali ili ne moja zena i ja uzivamo u braku i detetu, ali za Vase dobro savetujema Vam da i Vi nadjete neka druga resenja, ceo brak ce Vam proci u razgovoru, samo da ne bi bili ponizeni. Afera moze da uzdrma brak, ali ce ga sujeta sigurno unistiti.

Matematičar is on the road again!

pre 8 godina

Ja uvek kažem isto, i to i mislim kad kažem:

"Draga, da sam u vezi sa njom, nju bih varao sa tobom!"... i kraj rasprave!

...sad ako provali da ih ima više, tu je već malo teže objasniti taj isti iskaz, ali na to se svodi sve...

A, i realno, krivili vi i mene za ovo bahaćenje, krivi li vi muške ili ženske načinje pravdanja kod preljuba ostaje sledeće:

1.Čovek nije stvoren za monogamiju kad je seks u pitanju!

2.Niko nije ničiji gazda i malo ko shvata da niti je jedini koji je spsoban da voli neku osobu, niti je ta osoba nesposobna da strast uzvrati i na drugu adresu. Svako misli da je BOG LJUBAVI ni manje ni više, ali kao taj neki bog, neće da da slobodu ili oprost nego u tamne okove svoga ega, ljubomore i ko zna čega sve ne, hoće da utamniči! E, pa matematičara ne možete! Matematičaru kad se ćefne, ako oseti strast hteće da se uvuče i u ključaonicu od vrata... bilo da je ključaonica udata, mlada, matora... prosto ću citirati Vilijama Volasa: FREEEEEEEEEEDOOOOMMMMmmm...ugggghhh. Znači dok ne dođe to "uggghhh" matematika mora da se računa!

3.Ako je stvarno ljubav između dve osobe, bićete svesni prve dve stavke i oba partnera neće biti opsesivni nego će svu slobodu i svo nebo za let ostaviti onom drugom... i neće biti tajni!!!

4.Da li ste mi stvarno poverovali i jednu reč što sam napisao?... pa pre nego zaključite bilo šta u životu, jedna izreka, doće dobro i u vezama:

"Čovek koji veruje drugome prođe loše, onaj koji ne veruje nikome prođe još gore!"

ko vara taj i laze

pre 8 godina

Bas juce gledam zenu( neobavezna veza skroz) nakon seksa kako se javlja suprugu da se zadrzala na poslu i da je kod drugarice.Slobodan sam, nemam devojku, ali u trenutku sam pomislio 'zamisli covece da sutra naletis na ovakvu, a velika je verovatnoca.Stereotip je da muskarci vise varaju, narocito generacije 30 - 40 god .Te zene su odrastale uz sex & city pa se u skladu sa tim i ponasaju. U Beogradu je mozda svaka peta zena verna.

Poštar

pre 8 godina

Ne, reci cu da je ova druga bolja riba da me više uzbudjuje i da to bolje radi. Mislim da je laž mnogo bolja za sve. Teško je živeti u svetu surove istine ,lakše je u virtualnom svetu zvanom laž.

mixi

pre 8 godina

Najcesce varaju kada je zena trudna I kada se porodi...u prvoj godini bebe moze dosta da se otkrije o partneru . Ako ne varaju , onda se odaju nekom poroku npr. kocki(kladionica). Zasto je to tako , ne znam , ali bas tada kada su najpotrebniji oni "uprskaju". Jednostavno , apelujem na zene koje saznaju da im je "avanturusta" I taj sa kojim se vidjaju ceka bebu...odustanite od takvog I nemojte upropastavati zivote nerodjene dece razvodima. Samo im kazite da su potrebni svojoj zeni I buducem detetu. Mislim da vam je svima jasno zasto ovo pisem , a ne bih volela da ni jedna trudnica prolazi kroz ovakvu krizu .Zene , jednom cete sve ostati trudne I zamislite se kako bi vama bilo da vas bas tada vara covek sa kojim ocekujete dete , a niste u stanju nikakvu odluku da donesete , lezite kuci na odrzavanju trudnoce , sve zavisite od drugoga(sta cete jesti I piti) ...a onda vam se pojavi muz koji govori strasne stvari...ma, ludilo.

SupersonicnaSargarepa

pre 8 godina

Meni je bivsi muz posle nekoliko godina braka predlozio trojku sa jos jednom zenom,i to da ih menja da dovodi uvek razlicite.Naravno da nisam mogla to da prihvatim,onda je poceo sa kucnom pomocnicom prvo kao tajno,a posle bez skrivanja,da bi vremenom poceo da dovodi i njih nekoliko da orgija,pa ponekad dovede i jos jednog ili dvojicu drugara i 2,3 poslovne pratnje i udri,sve u istoj kuci gde mu je zena i dete.Ocigledan hormonski poremecaj,a izgovor je bio da sam ja kriva sto necu trojku i slicne stvari.Naucen od malih nogu da sve moze novcem da se kupi.A bilo je bas sve OK u pocetku,mada sam imala sumnje posto je cesto poslovno isao u Ameriku,Aziju(ziveli smo u Parizu).Onda sam kada smo se preselili u Ameriku sacekala neko vreme,i naravno razvod,moje dete kod mene i to je to.A njegova majka svalila svu krivicu na mene,a ona mu organizovala vise puta orgijanja.Ma bolesnici,sta drugo da kazem.Mada ne mogu da sam nepravedna,posle razvoda je OK,izvrsava sve obaveze prema meni i posebno je pazljiv prema detetu.Zato bih volela da se izleci,posto je njegovo ponasanje oko seksa bas nenormalno
(Tea New York, 17. septembar 2015 10:49

Ja glavu dajem da si ti Lik sa prebivalistem u Srbiji, sa veoma bujnom mastom!

Calendula officinalis

pre 8 godina

Ima još jedna, tako dobra muška rečenica:" Moraš mi oprosti prevaru, jer ćeš i ti mene jednog dana prevariti, pa ću ja tebi oprosti.".
Dobro, zar ne?

Prastajte ali ne mnogo

pre 8 godina

Prvi put oprostiti, drugi put otici od kuce ali se vratiti,treci put=razvesti se jer ako bude treci put,bice i 103-i put :(

Tea New York

pre 8 godina

@SupersonicnaSargarepa

nemoj glavu tako lako da stavljas na panj,izgubis je tek tako.Salim se,znam da nekima deluje suludo to sta se meni desavalo.I ovim putem ja samo izbacujem negativu koja me ponekad obuzima,kao kada pricam sa nekim bliskim.Realno o ovome javno nikada ne bi progovorila,bilo bi me blam.Ovde ce mozda par mojih drugarica da prepozna moju pricu,koju uglavnom vec znaju.Ostali me ne poznaju,ali mi ponekad bude lakse kada to izbacim iz sebe,makar i na ovaj nacin.Stvarno ne kukam,dogadjaju se ljudima mnogo gore stvari,ne bih da me niko pogresno shvati.I da, za tebe obavestenje nemam prebivaliste u Srbiji od 1990,trenutno sam u Parizu,sutra idem u Lille da gledam nase kosarkase u polufinalu.Ako Bog da i u nedelju u finalu,pozdrav

Иванхое

pre 8 godina

75

@ AJBAHXO Biološki programirani da poseju što više? Ma nije valjda? A meni moja skupa jajna ćelija programira biološki imperativ da odaberem najboljeg, pa se ti misli (ma ja to onako, 17. septembar 2015 14:40)

Потпуно се слажем с тобом, нема шта да се мислим. То је управо разлог зашто 10% а можда и више деце одгајају очеви који им нису прави биолошки само то не знају. И то баш кад овулирају жене учине превару са неким ко има добре гене а дете после одгаја неко ко је "добар за дугу везу"! Изнад ових биолошки усађених порива издигне се мањина на жалост, способност да се одупремо оном нагонском у нама мера је наше људскости! Ја не пропагирам ниске страсти,само износим чињенице. За ратове, убиства и остале облике агресије скоро потпуно кривицу сносе мушкарци, али носиоци моралног посрнућа везаног за љубавне и сексуалне односе на првом месту су жене.

bole

pre 8 godina

Najbolji je reći partnerki ako vas tako nešto pita ili sumnja na prevaru ili čak i zna za nju: "Ženo jel ti veruješ više svojim očima nego meni? Ako veruješ više očima onda idi kod oftamologa, a ako i nakon toga i dalje više veruješ sebi nego meni onda smo završili" Ovo je moj poznanik "patentirao" pre više godina na svojoj bivšoj devojci, a sadašnjoj ženi. I verovali ili ne i dalje su zajedno! Što se kaže sve je u poverenju :)

Najgore su muskarcine

pre 8 godina

Moj bivsi je bio besan na mene i on je napravio scenu , verovatno po onoj logici da je napad najbolja odbrana . Izvedjao me je vikao i hvala mu na tome jer mi je to njegovo ponasanj pomoglo da ne patim puno i da brzo krenem dalje jer da je krenuo da se pravda i moli sigurno bi popustila. Posle bi patili oboje . I dalje prica ruzno o meni nasim zajednickim poznanicima i govori da sam mu unistila zivot ali srecom niko ga vise i ne slusa a mene podrzavaju i cestitaju mi na stalozenosti.

ica luben

pre 8 godina

Znate ono kad covek menja sijalicu u stalu. Popne se na stolicu ispred njega krava i kako krene da odsrafi sijalicu ona ga udara repom. On je uhvati za rep drugom rukom odsrafljuje sijalicu i padnu mu gace. U taj trenutak ulazi zena i pita ga: "Sta to radis". On: "J...m kravu, bilo sta drugo da ti kazem nece mi verujes".

Ivan Grozni

pre 8 godina

@Maja: Majo, stvarno mi je zao ako te je moj komentar toliko pogodio. Mislim da si me pogresno shvatila. Nisam ni lencuga ni neki muski sovinista. A nisam ni pricao o tome da nema seksa zbog toga sto zena ima neke zdravstvene probleme. Pricao sam o tome da nema seksa (ili ga ima jako retko) zato sto je zena stalno nadrndana, opet - mozda ne i samo zbog toga sto ga takva, nervozna i nadrndana zena nece - nego zato sto ni muskarac nema zelju za seksom ako ga zena stalno kritikuje. Ja znam da kada sa radio, dolazio sam sa posla i zena mi je predavala blizance "sa vrata". Eto, ona je ceo dan bila sa njima i sad ja, koji sam dosao mrtav umoran sa posla, treba da se brinem o njima. OK, treba. I sve bi to bilo u redu da, kada se nekoliko godina kasnije, situacija obrnula - ona dolazi MRTVA UMORNA sa posla a ja koji isto radim treba da se brinem o deci (a sad ih je vec TROJE!) jer je ona, boze moj, mrtva umorna, ceo dan je radila. E, sad zamisli takvu situaciju recimo 5 godina... deca su malo porasla, vec znaju da se brinu o sebi - ali los OSECAJ, koji je ONA napravila, stalnim kritikama na moj racun, je ostao. Sta raditi? Da se razvodimo, da deca nemaju oca ili majku, da prodajemo stan i kupiumo 2 garsonjere? Jeli to bolje? Ili je bolje cutati i naci nekoga sa strane? Opet podvlacim, ne opravdavam prevaru generalno, ali u nekim slucajevima je to bolje resenje.

petar

pre 8 godina

kakve gluposti. ako mislite da vas partner vara zasto skupljate bilo kakve dokaze? da bi dokazali da vas vara? kome? njemu? pa sta cete onda sa tim?
ako mislite da vas vara idite. ako trazite dokaze sigurno cete ih naci cak i kada ne postoje...
a zamislite da vas partner uhvati u trazenju dokaza? onda ce se on okrenuti i otici.

dakle ako mislite da vas vara onda se lepo okrenite i idite

Milan Nis

pre 8 godina

Koga je briga,ja sam svakoj bivsoj curi i sadasnjoj zeni rekao na samom pocetku veze:Kad resim da je dosta NE VARAM odlazima,ti ako hoces varaj,samo ce tebi posle toga biti teze nego meni,ako imas savesti,ako nemas,onda i nisi za mene ni ja za tebe.Prosto,samo treba "prelomiti" u glavi.

Neko iz mase

pre 8 godina

Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu...

Maja

pre 8 godina

@ Ivan grozni
Komentar vam je kao i sam vas nik - grozan. Odavno nisam pročitala tako odvratan komentar koji pokazuje svu moralnu bedu i sebičnost muškog pola. Znate ja sam od onih žena koje su morale da se uzdržavaju od sexa za vreme trudnoće - od drugog meseca i 6 meseci nakon trudnoce. A obozavam sex..Naime imala sam visokorizicnu trudnoću i to blizanacku gde mi je svih 9 meseci pretio pobačaj. Od 2 meseca sam morala samo da ležim . Posle porodjaja sam dobila tešku infekciju kao posledicu porodjaja i zabranjen mi je sex 6 meseci . I sta sad, muž je trebao da me vara jer eto " nije podmiren" ? Da ne kažem da sam za tih 9 meseci trudnoće mislila da cu umreti, 9 mesexi mučnine, povraćanja, stresa...Nije mi bilo do života. Ako sam ja sve to izdrzala da bi izgurala trudnoću do kraja zar ne mislite da je i taj gospodin muž morao da se prilagodi uslovima i drži svog " macora" u pantalonama. Znaci mi žene da se zrtvujemo radi porodice a vi muskarci ne. Kakva sebičnost. A naravno kasnije sebičnost ispoljite tako sto je beba naravno mamina obaveza a vi živite po starom ...a onda tako pretovarenu zenu- obavezama- kinjite jer nije kao ranije...
Dok pišem komentar plačem od besa. Ne mogu da verujm da ste dobili toliku podršku toliko pluseva. Jadne žene u Srbiji sa takvim muškarcima.

Tanja

pre 8 godina

@Ilke: Za mene je vaš komentar zapravo oličene kompletne erozije svih ne moralnih, nego ljudskih vrednosti. Ne znam ko mi je od vas dvoje odbojniji (vrlo blago sam se ovde izrazila). Da li vi, koji smatrate da ste zaslužili da žena toleriše vaše "izlete" zbog novca, ili ona koja to zaista i toleriše. Nema tih para na svetu, nema tih putovanja, aviona, kamiona, dijamanata, ma nema tog blaga zbog kojeg bih trpela konstantno p o n i ž a v a nj e. Jer to je ono što vi radite, ponižavate svoju ženu. Nit vi nju volite, nit onva vas. A kao žena, verujem da vas zapravo prezire. Podnosi vas, ali vas nimalo ne voli. I uopšte me ne bi čudilo da već uveliko pravi te "izlete" sa strane koje spominjete. Ne znam kako u taj odnos pun licemerja, laži, mimikrije, uopšte možete da ubacite reč ljubav. Umesto da otvoreno razgovarate i vidite u čemu je problem i zašto je došlo do manjka intimnosti među vama, vi ste pravi problem gurnuli pod tepih i glumite brak. I mislite da to na decu uopšte ne utiče.
Neverovatno koliko su se ljudi promenili, kakve anti-vrednosti su usvojili i usvajaju kao potpuno normalne, prenose na svoje potomstvo. Da čovek prosto zanemi.

ivan

pre 8 godina

(Tea New York, 17. septembar 2015 10:49)

Hahaha, sad si uhvacena. Ti si ona Tea sto se stalno javlja iz New York kobajagi kad su teme "odakle su najbolji ljubavnici" i sl. Pa ti stalno razvezes pricu o srncima iz SAD, o Francuzima koji su najbolji u oralu.... :D :D :D. Sad si ispricala ovu bajku :D :D

Pozdravi Tiku Spica iz Stajkovca

disko nindža

pre 8 godina

A zasto ne postoji sekcija super muskarac pa malo mi vas da trolujemo?
(shomi, 17. septembar 2015 11:53)

E vidiš, odgovor na tvoje pitanje je logička negacija odgovora na pitanje, zašto postoji sekcija super žena.

neuro

pre 8 godina

A sta ako primetite da vas Partnerka vara? Demokratski i moderno bi bilo lepo je zamoliti da prestane, a ako ne želi, pa sta se tu može, ziva duša.....

Dusica

pre 8 godina

@ Ivan Grozni
Izvini, koliko ti imaš godina? Pitam jer prosto ne mogu da verujem da osoba starija od 22 godine može imati tako infantilan stav kakav si ovde komentarom iskazao. Jos mi je neverovatniji broj pluseva koji si dobio..
Elem, kako to ti mislis kad kažeš žene se promene tokom i nakon trudnoce, nisu iste kao sto su bile u periodu zabavljanja??? Izvini druze, alooo.. .dobili ste dete..dobili ste jednu veliku obavezu, tj u većini slučajeva žena majka je dobila 24 casovnu obavezu oko bebe, pošto naravno vi muškarci bezite od te obaveze.To je najveća promena u životu jedne osobe a ti ocekujes da se ona ponaša kao u periodu zabavljanja. Nije problem sto se ta zena promenila, već sto se većina vas muškaraca ponaša kao da se ništa nije promenilo, nećete obaveze , hocete i dalje da živite kao pre deteta. A promena kod žene je je srazmerna tome koliko vi muski necete da se prihvatite obaveza oko deteta. Sto se vise ukljucite oko deteta zena ce biti bezbriznija i slicnija onoj kakva je bila dok ste se zabavljali. Nadalje to se automatski prenosi na spavaću sobu. Ženi koja je sama sa detetom 24 h i od vas ne dobija ni mrvicu podrške oko deteta, jer od njega bezite kao djavo od krsta,nakon sto neprestano brine o maloj bebi ,do sexa sigurno nije ni malo. To koliko cete imati sexa je srazmerno tome koliko je odmenjujete u poslu oko bebe, jer sto je više rasteretite ona ce biti odmornija i samim tim imati veću zelju za sexom. Nikakva teška filozofija već cista logika! 80% zena prestaje da voli( ili se ljubav u pola smanji) svog muza nakon rodjenja deteta isključivo zato sto shvate da je njihov muskarac obican sebicni seronja koji samo misli na sebe. A oni sto imaju sex dok je žena trudna ili nakon sto se tek porodi su najveci mogući (ne)ljudski sljam. Možda žena ne sme da ima sex tokom trudnoce jer je rizična trudnoća ,možda posle porodjaja ima probleme fizičke prirode, ne spava, ima muke sa dojenjem...Prosto ne znam sta da kažem za takve muskarce- fuj fuj fuj...

Mr. D.

pre 8 godina

13 godina sam u braku,imam dvoje dece i nisam jos nijednom prevario svoju zenu.Ne znam zbog cega nisam,nesto u meni mi jednostavno to ne dozvoljava.Iskren da budem kajem se,ne pruza mi ono sto mi treba,stalno je mrzovoljna,uvek joj nesto smeta,seksamo se samo kad ja nju spopadnem (ona da spopadne mene -SKORO NIKADA ).A i ja se osecam usamljeno zbog toga!!

Glupan

pre 8 godina

Kakva prevara, kakvi izgovori, pa kako uživati u svim seksualnim slobodama uz pravdanje? Mi Srbi(naučio sam iz komentara), vrlo smo otvoreni, i puni razumevanja prema svim perverznim, generacijskim, homoseksualnim, svingerskim, profesionalnim, pa i incestoidnim seksualnim vezama. Do duše, kvare nam prosek rudimentarci.

Deca su uvek ,,naša"

pre 8 godina

Komentatori i komentatorke na ovim stranicama stalno spominju ,,moje dete" dete nikad neće moći napraviti samo jedan roditelj, ono je idealna,nedeljiva susvojina. To što ga jedan roditelj i nekom periodu života, sam ili uz pomoć suda prisvoji, ne znači da ga je sam i rodio.

ma ja to onako

pre 8 godina

@ AJBAHXO
Biološki programirani da poseju što više? Ma nije valjda?
A meni moja skupa jajna ćelija programira biološki imperativ da odaberem najboljeg, pa se ti misli

Moguce moguce, bunar na tavanu

pre 8 godina

Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu...
(Neko iz mase, 17. septembar 2015 10:35)

Evo ja NIKAD nisam prevario partnerku. 19 devojaka sam imao i nikad nisam prevario niti flertovao sa drugom devojkom. Od partnerke trazim iskrenu ljubav, najbolje prijateljstvo i bezuslovnu doslednost. Iz toga ce sama proisteci harmonija i blagostanje u vezi. Dugo vec nemam devojku jer ne mogu ocima da gledam do kog stadijuma je sistem vrednosti degradirao a moral postao nemoral. Velica se ono cega se treba stideti i sto se kosi sa svim nacelima zdravih porodicnih vrednosti. 90% devojaka je takvo - sa jednim spava, sa drugim je u vezi a treceg voli. Istina je da je veliki % muskaraca koji ne ispadaju korektni prema devojkama koje ih vole, svedocim time svakog dana i ne odobravam to isto kao zensku prevaru. Ali treba biti realan.

madus

pre 8 godina

@ Pre nego ga uhvatite da vas vara imajte ovo na umu,svi muškrci se dele u 4 grupe: prva, oni koji varaju kad god im se ukaže prilika; druga:oni koji bi varali kad im se ukaže prilika ali imaju unutrašnje mehanizme zbog kojih do toga ne dodje, treća koji to urade pod dejstvom alkohola i ili psihoaktivnih supstanci (situacioni preljubnici) i četvrta (najmanje ih ima, ako ih uopšte ima) koji uopšte ne pomišljaju na prevaru. Ovi iz prve grupe to rade i ne kaju se uopšte, ovi iz druge grupe se ceo život kaju zato što nisu to uradili ili zašto nisu bar neki put, ta treću i četvrtu grupu je sve jasno. Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu... (Neko iz mase, 17. septembar 2015 10:35) Da povežem jos nešto. Ovi iz druge grupe često izgube unutrašnji mehanizam pod dejstvom alkohola (gubljenje viših moždanih funkcija, ostaju primarne - nagon za razmnožavanje) i postaju treća grupa.

Ce Gevara

pre 8 godina

Ovo sto cu vam ispricat je muka!

Ja sam razveden covek i imam bivsu zenu sa kojom imam decu!Bio da vidim klince i zamole me da namestim nesto oko kompa!Ja, ajde uradim to i da vidim neke slike kada ono bivsa i njen brat od strica!Gledam, razmisljam i zamolim bivsu za razgovor!Kazem joj da sam vec cuo za to ali mislio sam da je to ogovaranje ali slike samo dodatni dokaz!Niti smem da pricam o ovom niti da regujem!Ima jos nekih detalja ali nebih o tome!Sramota zbog dece!


Sada sam skontao, da je onaj ko je izmislio kondom jako pametan covek i treba mu dati Nobelovu nagradu!

Dott

pre 8 godina

Ako bi prihvatili sve sto se ovde pisalo o muskarcima, kao to da muskarci mnogo toga ne primecuju na zeni, onda muskarac ima fantastican izgovor:
Ali draga zar to nisi bila ti?

Ljubav

pre 8 godina

@Ivanhoe
`da li ce biti seksa ili ne odlucuje samo zena`

To je kao kad kazete svi muskarci su ovakvi ili sve zene su takve...

U vezi koja je trajala skoro 4god., ja (žensko) sam ta koja je maltene molila (ne bukvalno molila rečima, ali mogao je da shvati... odvratan osećaj) za malo nežnosti, bliskosti. Bake i deke u 70im češće to rade nego mi u to vreme. Nisam sigurna da je bilo i 4-5x godišnje u proseku.
Prošlo je mnogo godina... trenutno (prilično dugo) sam sama, ali nisam usamljena i ne patim kao u vezi kada ste sa nekim a kao da niste. Pružate sve, a ne dobijete ni mrvu, ne mislim naravno samo na sex.
Mnogo boli, naročito sko ste emotivni.

Neki muškarci tokom ženine trudnoće naprave `izlet`, nekima za to nije ni potrebno da im je žena u drugom stanju :p
Često primećujem i da se žena po porođaju potpuno okrene detetu kao da partner ne postoji, i to je greška, nekima možda kapisla za prevaru.

Kakva god da je i zbog čega je, mučno je, treba biti čovek. Nemojte povređivati drage osobe i raditi ono što ne biste želeli da oni (e) urade vama...

Иванхое

pre 8 godina

@Ceger
Није тебе ништа заголицало, ја бих рекао да те је заболело, сујета је врло гадна. Видиш, никад себе нисам сматрао неком мушкарчином па на те твоје мачо опаске нећу да се осврћем. Не патим од тога да ми се други диве, зато увек кажем оно што је истина иако се то ретко коме свиди, људи не воле истину. Више их одушевљавају лепо упаковане бајке. То што си ти алфа, мачо тип, добростојећи и остварен, значи да си свакако атрактиван женама. И зато можеш да бираш, одабрао си себи и сад храниш своју сујету тиме што одбијаш друге које ти се набацују, можда, а можда волиш своју жену па нећеш да је превариш а можда и једно и друго, није ни важно. Мене не занима та доминантна мањина мушкараца, са ставом, који бирају јер им се може већ она већина која користи сваку прилику јер не знају кад ће и да ли ће бити следећа, јер су несигурни. Она већина коју у животу води страх како си рекао и који поштују прописе из страха од казне а не из дубоког осећаја исправности. Волео бих да си у праву, да се тако понашам ја и још шачица мушкарчића а да је огромна већина тако попут тебе, високо морална и одговорна. Али, на жалост ниси у праву. Већина су медиокритети, већина су мушкарчићи који ће искористити прилику и преврнути све што им намигне. Већина су жене које пате од тога да "улове" неки комад, попут тебе, преотму другарици дечка или га заведу. И ту жене коло воде, јер далеко више манипулишу сексуалношћу од мушкараца.

hahah

pre 8 godina

@Neko iz mase
"Naravno, kada biste Vašeg muškarca pitali iz koje je grupe redom bi se svrstali u četvrtu..."

A ovo moze da dodje I kao dobro opravdanje za varanje svog voljenog...kao.. sta ti mene nisi nikada prevario. Naravno da postoje muskarci koji spadaju u cetvrtu grupu, a to sto zene koje su sebi uprskale zivote imaju potrebu za generalizacijom je vec nesto drugo...

mirko

pre 8 godina

(Ivan Grozni, 17. septembar 2015 15:36)
Zene postanu mrzovoljne kada nemaju podrsku i kada sve poslove moraju same da rade. Naravno da ce biti i dzangrizave i dosadne, pa svako bi!
Nego, ti malo postani vredan, pa neces imati problema. Mogu da se kladim da samo tvoja zena kuva, brine o deci. Jadna ona, zaista mi je zao.

Kalindi

pre 8 godina

@Ivan Grozni
Dece ne bi trebalo da rastu bez oca i majke ako su zivi. Ako ti ne bi imao nista protiv da zena ima aferu, onda je mozda i opravdan taj tvoj razlog za varanje?
Zasto se tim prevarama daje toliki znacaj? Svi to prozive, sa koje god strane da su. Jedino sto nikada me bude isto kao pre toga. Svi znaju sta ih ceka kada se sazna, a uvek se sazna, makar i cutali o tome.

Ilija

pre 8 godina

@ Ivan grozni
Možda je ružno sto cu napisati ali sve u životu kad tad dodje na naplatu. Moj zet je varao moju sestru dok je ona bila trudna a i nakon porodjaja .Kaže on posle kada je uhvaćen , ne mogu bez sexa. A ona imala visokorizicnu trudnoću i nije smela da ima sex svih 9 meseci trudnoće.Užasno tešku trudnoću je imala. Cak je i porodjaj bio komplikovan pa je završila u komi. Hvala Bogu sve se po nju i dete završilo dobro. A on... taj umišljeni sebičnjak....Evo ga sad dve godine nakon zeninog porodjaja u bolnickoj postelji, ima zloćudni tumor. Sve se vraća sve se placa. Kako je neko već napisao oni koji varaju ženu dok je trudna su najobičnije gnjide. Ćuj molim te, ne mogu bez sexa. Ko da ranije nikada nisu imali periodee kada su bili bez sexa, kada nisu imali djevojku. Pa su mastrurbirali i nikakav problem.

Lesa

pre 8 godina

(Tanja, 17. septembar 2015 12:39)

Evo ja nisam prevario svoju bivsu, a nije da nisam imao prilika. Bili smo skoro 14god zajedno, mislim da nije ni ona mene. Razisli smo se kada smo se udaljili, i njoj se pritom dopao neki mladji momak.
E sad reci bas da se ne kajem ni malo sto nisam koristio neke od prilika, bila bi laz. Ne radi samog cina sexa, nego zato sto bi mozda iz tih situacija proizislo nesto, sumnjam ali ko zna.
Hocu da kazem, ako varas kajaces se, i ako ne varas kajaces se, svede se na isto u 95% odnosa i situacija. E sad ima ona bolje kajati se radi uradjenog, nego radi propustenog, nisam saglsan sa tim, daleko od toga ali po cemu sam ja to sad nesto bolje prosao od nekog ko je odlucio da vara?

da da

pre 8 godina

(Milan Nis, 17. septembar 2015 09:38)
Kako ne shavtate, da ljudi koji varaju, kradu, lazu,itd itd, nemaju obzira na to sta ti mislis,kao njih ce da grize savest, bole ih bas za savest, svi ocekuju neku kosmicku pravdu ili sta vec ako je neko los prema njima ili nekome, a od toga nema nista. Pa pogledajte, najbolje zive ljudi koji su muljare, prevaranti, lazovi itd... Bas zato sto nemaju savest.Jedino sto ti preostaje je da ne budes sa takvom osobom i da je na vreme prepoznas.

Ceger

pre 8 godina

А ти мушкарци жене варају са другим мушкарцима? Да ли ће бити секса или не одлучује искључуво жена, то је ван сваке сумње. Закључак - не постоје мушкарци који варају жене, постоје само жене које пристају да буду са ожењеним мушкарцима, изузетак је само ако то не знају. Драге моје даме, један у можда хиљаду или више неће вас преварити ако му се укаже прилика са малом вероватноћом да буде откривен. Мушкарци су једноставно такви, биолошки програмирани да "посеју" на што више места јер за време трајања једне трудноће кад жена створи 1-2 детета мушкарац за то време може да направи 600, ретки се издигну изнад овог природног кода. Боље радите на међусобној солидарности и жигошите свако преотимање мужа - дечка које импонује многим женама и душевна им је храна, такве међу вама издвајајте и осуђујте. Онда мушкарцима остају још евентуално проститутке али то је далеко мањи проблем од предаторки.
(Иванхое, 17. septembar 2015 13:45)

Ja sam sada mozda u najboljim godinama, dobro izgledam, i vrlo uspesan (u smislu ostvaren, stabilno na zemlji, ne marim mnogo za troskove, imam love). Ne pisem da bih se hvalio, nego mi treba za argument. Naime, jurio sam zene kao mladji, i to dosta, ali su jurile i mene (zbog gore navedenog). Rade to i dan danas, iako sam ozenjen. E sad, mene je zagolicalo sto si rekao da su muskarci takvi. Pa, jesu, ali reci mi zasto onda ne napadnes svaku zenu na ulici? Zato sto se bojis zatvora? Zasto ne varas zenu, ako mislis da ce saznati? Zato sto se bojis zene. Ako je strah jedino sto te sprecava da cinis nemoralne stvari, onda si ti zaista nizak oblik zivota i postojanja. Ne daj Boze da se vrati neko vreme fasizma, a da si ti na onoj strani koja ne mora da se boji. Ti nisi muskarac, ti si muskarcic. Vidis, ja moju zenu nikad ne bih prevario, a prilika sam imao vise nego sto ti mozes da pojmis. Mi muskarci, homo sapiens (znas li sta znaci sapiens?), imamo SVEST, koja nas sprecava da radimo lose stvari, a ne jer se bojimo kazne. Zato sto imam svest, BIRAM da ne varam, iako hormoni urlaju jer, primer, sekretarica u jednoj firmi je prezgodna, i napadna. I hoce. I mogu kad hocu, ali necu, i ne jer se bojim, nego sto biram da budem dobar covek (ako znas sto znaci?). Tako da, veruj mi da si u manjini medju muskim polom, a medju muskarcima sigurno nisi. Nego, proveravas li devojci telefon?

Tanja

pre 8 godina

@ilke: Da ste se sa mnom venčali bili bismo ili u funkcionalnom braku, ili razvedeni. Ja ne umem da delim emocije na xy osoba, čak i ako je potpuno neobavezan odnos u pitanju. Drugim rečima, seksam se samo sa jednim partnerom u isto vreme. Vi vašu suprugu - plaćate. Sami kažete tako. Poštenije bi mi bilo da se prostitušem. To je makar jasna poslovna transakcija. Ako razumete razumete. Mada sumnjan.

a predbracni ugovor

pre 8 godina

Ne zna se ko je jadniji, ti sa tvojim komentarom, ili ovi sto ti dadose pluseve...covek moze samo da zakljuci da ima puno sustinski nesrecnih ljudi...

raspućin

pre 8 godina

Kad/ako ga uhvatite u prevari evo šta će vam prvo reći:

1. Maco, opet si pobegla ranije sa posla ? Pa to stvarno nema smisla, dobićeš otkaz.

2. Imam bipolarni poremećaj.

3. Vežbamo za film, i ti ćeš, samo sutra.

Kakao

pre 8 godina

@ (Ivan Grozni, 17. septembar 2015 15:36)

Stvarno si grozan. Umesto da pomogneš ženi da bude bolje raspoložena, da malo brigu o deci preuzmeš i ti, odete na neko putovanje itd...ti imaš afere. Kako samo pogledaš i poljubiš tu decu kad dođeš kući?
Ona sigurno isto nije zadovoljna sa svojom kilažom, ali rodila je troje dece, od toga jedna trudnoća blizanačka. Verovatno nema vremena za sebe, a ti nisi tu da pomogneš jer imaš afere...našao si rešenje.

Sram te bilo.

otac blizanaca

pre 8 godina

@ Ivane Grozni

Komentar ti je zaista grozan, kad bi se angazovao oko blizanaca i treceg deteta koliko je zaista potrebno ne bi pisao ovakve gluposti. Ne znam samo koja se to zena upustila da sa tobom radja toliku decu.

'ajde ne foliraj

pre 8 godina

@ ilke
kao prvo, radis za sebe, novac ti znaci , uspeh takodje , a ne zbog zene i deteta, ali ti imponuje da tako pricas; da pare ne umes da zaradis ili da si lenstina ni petoro dece te na rad ne bi nateralo; bas kao sto i avanture imas sebe radi; a kad bi ipak kojim slucajem sve sto si naveo zaista bilo zbog zene, pitam te sto si ti tako vredan i imucan izabrao za zivotnog saputnika zenu koja nista ne radi i nista ne zaradjuje a hoce da zivi kao princeza ;

pun brod ludaka...

pre 8 godina

@ko vara taj i laze: Mozes da iskoristis priliku dok heftas tudju zenu (bar svaku petu) i da joj odrzis jednu lekciju o moralu. Zvucis skroz kompetentno.

Tata

pre 8 godina

@Ivan Grozni
Prijatelju, ti si izgleda zestoko razocaran svojim zivotom. Nekako vec mogu da zamislim zivot tvoje zene: sve radi oko dece i kuce i zamisli cuda ne uspe uz sve to da ode na sat i kusur u teretanu da bi se 'vratila na predjasnju kilazu'! A tek sram je bilo sto mrtva umorna kad sve zavrsi nema volju da se pozabavi tobom koji si strpljivo ceo dan cekao u fotelji da joj ne bi smetao!
Jeste da nemam troje dece kao taj tvoj primer, ali sam imao priliku da vidim kod moje zene kako i jedno dete moze da ubije volju ne za seksom nego i za zivotom. Ali probaj da uradis ono sto sam i ja (kad mi je doslo iz du*eta u glavu): ODRASTI i POMOZI joj pa ces se iznenaditi kako ce imati i vise vremena i za sredjivanje i vise volje za seksom. A zamisli cuda, mozda ti se i svidi da provodis vreme sa SVOJOM DECOM! Nego, moja zena se, zamisli bezobrazluka,ni posle dve i kusur godine nije vratila na predjasnju kilazu pa ne da mi ne bi palo na pamet da je prevarim nego mi je jos lepsa jer kad pogledam sina znam dobro zasto je tu i stomacic i visak kila!
A tebi preporuka: ako ti je bilo lepo dok si je6ao, sad trpi 'posledice'. (Ne ulazim u to da nesto zestoko nije u redu sa tobom uzimajuci u obzir tvoje stavove). I kljucno: ako si toliko nezadovoljan: BUDI COVEK i razvedi se a ne da zavaravas jadnu zenu da ima muza (porodica ce u svakom slucaju ostati i bez tebe, jer joj uvek ostaju tri andjela)!!!

esma

pre 8 godina

Prave prevarante je nemoguce uhvatiti na delu ,zato je inteligentnim partnerima ispod casti i pokusavat ,a prevarante u pokusaju bi bilo zalosno izlagati takvoj blamazi.Tako da mislim da je najbolje "ili ljubi(i ne razmisljaj) ili ostavi"

etotako

pre 8 godina

@Tea NYC

Znači ti si skontala da je muž poremećen, pa je onda on dovodio prvo pomalo, pa onda poviše svojih partnerki, ti i dalje zgoržena sve ne veruješ, pa je on nastavio, pa ste se preslili u USA, on i dalje "poremećen", ti zblanuta, ne izleči se čovek sam od sebe i ti ga ooodmah ne časeći časa ostavi. To je stav. I što je još važnije on sad reguliše sve obaveze prema tebi?!
Elem, sad ozbiljno, možda sam i ja poremećen ali nikada ne bih bio ni u kakvim odnosima sa osobom koju opisuje ovakva priča.

nije za poredjenje

pre 8 godina

@ Ilija

Nikada ne likujte zbog necije bolesti. Prevara i zdravlje su neuporedive kategorije. Sve najbolje zelim vasoj sestri, brak se moze uvek razvesti i to moze biti revans ''milo za drago''. Ali ponavljam , zdravlje ne mesajte , uostalom nikada sa sigurnoscu ne mozete znati sta vas koliko sutra moze zadesiti , i da prevarite i da bolujete.

Krotiteljka tigrova

pre 8 godina

Ne, reci cu da je ova druga bolja riba da me više uzbudjuje i da to bolje radi. Mislim da je laž mnogo bolja za sve. Teško je živeti u svetu surove istine ,lakše je u virtualnom svetu zvanom laž.
(Poštar, 17. septembar 2015 11:37)

O, kakvih sve "muškaraca" ima: iole inteligentna žena zna da su pobrojani razlozi krivi za prevaru, tako da ako već niste imali hrabrosti i poštenja da je ostavite nakon što ste upoznali tu "bolju ribu", onda bar imajte hrabrosti i poštenja da ne negirate počinjeno. Moja najbolja prijateljica je prilično zagorčala život mužu tokom i nakon razvoda upravo zato što je za ljubavnicu tvrdio da je "samo drugarica", uz obrazloženje da može da podnese da je više ne voli, ali neće da toleriše da je neko pravi budalom.

Ilija

pre 8 godina

@ nije za poredjenje
Daleko od toga da likujem. Imam utisak da ste se pronašli kao neko ko vara pa vam se ne svidja mogućnost " ispaštanja greha". I zasto nije za poredjenje? On je njoj naneo tezak duševni bol u periodu kada je ona najosjetljivija , osoba koja vara dok se njegova žena ubija od bolova da bi održala trudnocu , i osoba koja flertuje sa medinskom sestrom dok mu je žena u komi nakon porodjaja zaista zaslužuje najgore u životu. Da je on bas hteo razvod pa ok , ali on to nije hteo, hteo je gospodin da ima i ženu i decu kuću a da povremeno da ima neku sa strane kad se zaželi avanture. A većina sto vara je takva, na pamet njima ne pada razvod, oni su jako sebični. Znam da ima svakojakih prica ali prosto ne mogu da verujem da neko vara ženu dok je trudna i par meseci nakon porodjaja( mislim ne razumem varanje uospte, uvek sam za razvod ako ne ide)...Ne razumem kakvi su to ljudi?Za njih ne postoji nista sveto? Možda ne zaslužuju smrt ali zaista zaslužuju jako lose stvari u životu.

dewd

pre 8 godina

Ako ga uhvatite na gomili sa drugom devojkom pridruzite im se. Prijace i vama i njemu. Umesto da se svadjate oktenite celu sitiaciju u nesto lepi i korisno. Vasoj vezi ce prijati takvo osvezenje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ilija, 17. septembar 2015 11:49)

Iko care, ako te posle ovoga ne pozovu da pises za sekciju 'Superzena', pa bolje nek ugase kompletan sajt! Prirodan si talenat :D

Anya Lill

pre 8 godina

@Ceger i @Maja: moja ogromna podrska i 1000 pluseva za normalnost,inteligenciju i ljudskost!

@Ivan grozni i @Ivanhoe: vi ste bruka, ne znam kako bilo ko moze vas da poštuje?

protected

pre 8 godina

Nemojte da brinete na znake prevare i kako cete ga uhvatiti.Pruzite partnerima dovoljno paznje,ljubavi,komunicirajte i resavajte probleme zajedno,postujte se i uvazavajte partnerovo misljenje,nekada se i posvadjajte ali u granicama normale bez vredjanja i naravno budite spremni na kompromis i raznorazne obaveze koje vam nisu drage i jednostavno necete citati ovakve teme...

Calendula officinalis

pre 8 godina

@ konj
Mislim da grešiš.
Svako moralno biće želi iskrenu i pravu ljubav.
Ljubav koja je zasnovana na prijateljstvu, požrtvovanosti, privrženosti samo jednog osobi, iskrenosti i još mnogo toga.
Vreme je grozno i zato je jako teško naći odgovarajuću osobu, koje će ispuniti određene kriterijume.

Marija

pre 8 godina

@ nije za poredjenje
Hmm.. muškarac koji vara ženu dok je trudna može i te kako ugroziti zdravlje svoje bebe i žene . Ja sam npr doživela spontani u 7 mesecu( inače do tada je trudnoća bila savrsena) nakon sto sam sasvim slučajno videla muza sa drugom ženom kako se ljube dok je on navodno tvrdio da je na poslu. Kao posledicu toga krenuo je spontani i izgubila sam bebu, beba je umrla. On je svojim ponasnjem ubio nasu bebu. I naravno da zaslužuje sve najgore. Razvodom sam ga se resila ali bol ostaje zauvek. Svaki muškarac koji vara trudnu ženu je nenormalna osoba, za njega nema opravdanja.