Evo gde grešite: Ako uradite ovo, žena će doživeti vrhunac za minut

Petak, 23.10.2015.

13:38

Izvor: nadlanu

Evo gde grešite: Ako uradite ovo, žena æe doživeti vrhunac za minut IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 8 godina

Sve zene koje su bile samnom su svrsavale u roku od 5 minuta. A neke i po vise puta. Treba znati vrsiti oralni seks. Vecina muskaraca misli pri seksu samo na sebe. To je problem drugari. Upoznajte se sa klitorisom i zivot vasih zena ce biti bogatiji.

Svasta

pre 8 godina

(Igor, 24. oktobar 2015 02:00)

Kako to ne postojite? 90% ljudi koji imaju problema sa hemoroidima idu na sajtove gejeva. Vama je veoma bitno da sto pre zalecite probleme i saveti su odlicni (dobro, ne bas svi saveti). Inace, ni ja nisam citao tekst, samo komentare. Deblje drvo je pobedilo!

Igor

pre 8 godina

Predlažem B92 da napravi posebnu gej rubriku! Ovako, svaki put kad otvorim sajt, osetim se kao da ne postojim. O nama gejevima i našem životu skoro da i nema članaka. Shvatite ovo kao krajnje dobronameran predlog!

agent 47

pre 8 godina

maratonski minut. Ili se misli na minut posle 29 minuta. Svakako je predigra najvaznija stvar, ali ako ne ispunis minut od 30 minuta onda nista.

Joja

pre 8 godina

Cekaj,znaci vecina komentatora misli samo na svoj orgazam,a kad teba malo vise truda onda paljba na zene,a ustvari vi imate problem koji je manje vise leciv.zato vas zene i varaju ili ne zele sa vama nista i boli ih glava itd.

milan

pre 8 godina

dok dajes predigru tipa sat vremena tebe zelja uveliko prosla.

ako imas novu curu I radis ovo sto sam napisao gore , obrao si bostan ako te ne dodirne ili sta te vec lozi da se napalis I pocnes akciju.

realni

pre 8 godina

Hmmm...ja nemam tih problema.svaka al bas svaka je svrsila.Ispasce fa se hvalim ali imam super tehniku,snagu i alatku od 23cm.Sve sam rekao.

tamo neka

pre 8 godina

@(Deki Bankar, 23. oktobar 2015 13:21)

Dopada mi se vase shvatanje seksa. Zasto u pricu ne uvesti trecu rupicu u pricu: vasu. Niste svesni sta taj dildo moze vasoj rupici da nacini i na koje nebo da vas odvede. Jos ako je dupli, pa jedan kraj za nju, drugi za vas...

Večiti drkoš

pre 8 godina

A kome je bitno da žena doživi orgazam?
Ja ću da ga doživim za 5-6 minuta i to je to. Živim život PUNIM plućima, jer sekunde lete...
Uzmite za primer 2 lezbejke, pa one bar znaju šta žene vole, i na kraju nema orgazma?
Šta ćemo sad? Žena ženu nemože da zadovolji, a ja tu da se zamajavam i gubim dragoceno vreme?

Milan

pre 8 godina

@ (Gboy, 23. oktobar 2015 12:12)

Au sefe, pa ti nisi bio sa zenom koja ejakulira. Iskreno te zalim, jer se radi o sedmoj dimenziji seksa.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Kao zensko moram da prokomentarisem. Zene su razlicite. Mnogo je i do zenskog mozga i nisu uvek muskarci krivi. Zena mora da se prepusti i uziva. Da se skoncentrise strogo na seks, uzivanje i svoja cula. Mnoge zene nisu to u stanju, vec se opterecuju glupostima i logicno je da ce orgazam izostati. Ako niste u stanju, bolje preskocite. Brzina postizanja orgazma zavisi od vise stvari. Hemije, opustenosti, umeca muskarca, ali i od zene. Ona treba da usmeri, neretko i preuzme inicijativu, odredi ugao i dubinu penetracije dok je jos uvek period upoznavanja i navikavanja. Nekad sve klikne i bez toga, ali u slucaju da nije tako, zena mora aktivno da ucestvuje u seksu. Sa druge strane, muskarac mora da se potrudi, jer vecina zena nema tako lak okidac i treba dotle doci. Prosto, priroda je u pitanju. Nije to uvek prenemaganje.Ako je muskarcu stalo do zene, on ce se potruditi i nece reci ''ma sta ja nju sad tamo ima da titram''. Takav vam ne treba. Ali to opet ne znaci da mora uvek da bude tako. Zena kojoj je stalo do muskarca (koji se potrudi u vecini slucajeva) se isto tako nece ljutiti kada mu treba brz, kratak seks. Mene cak sta vise to pali na neki drugi nacin, kada je brze, grublje i strastvenije, a kako sve polazi iz mozga, neretko bas tada i mene povuce, pa hraneci se njegovim uzivanjem, dozivim orgazam kada ne ocekujem. Isto tako muskarci ne treba na posvecenost da gledju kao na neko mucenje. Zar nije fenomenalno kada gledas kako se zena raspada od tvojih dodira, poljubaca itd. Ono kada krenes, pa stanes, neizvesnost, i taman kada pomisli da sledi glavno, ti pomeris, odlozis..... Pa to je moc ljudi. Sve je uzimanje i davanje. Samozive ne podnosim, ni jedne ni druge.

zoki beč

pre 8 godina

ona da se izvrne kao foka a ja da je mazim pola sata??

sva sreća pa ovde postoje ustanove gde lepo platiš i zadovoljis svoju potrebu na vrlo kvalitetan način bez ikakve muke i filozofije...

kt7mpy

pre 8 godina

@etotako: Evo da ti objasnim. Ti si pogresno razumeo, i takodje ti nedostaje empatije da sagledas seks iz zenskog ugla. Zasto se ti stavljas na stranu muskarca kojeg sam opisala i zakljucujes, pogresno, da bih ja ostavila nekoga ako objektivno ne moze da mi pruzi orgazam, jer se razboleo ili mu danas igra nije na nivou? A izignorisao si cinjenicu da sam govorila o losem ljubavniku, buzdovanu (da, ja jedina mogu da sudim o njemu ovde, jer ga ja jedina poznajem). Tvoje nepoverenje je odraz seksizma, koji u svojoj sustini ima da ce osoba koji misli kao ti biti apriori sumnjicava prema bilo cemu sta zena kaze i verovace pre muskarcu nego zeni, iako ne poznaje ni jedno ni drugo. Ta 'boljka' zahvata vecinom muskarce, ali i zene, posebno u tesko patrijahalnim sredinama kao sto je nasa. Apropo 'sala' u ovim ovde komentarima - to su seksisticke 'sale' koje su jedino seksistima smesne. Kao zena primati penis u sebe redovno, bez orgazma redovno, je nocna mora koja ubija zene u dusu a takvu sudbinu dozivljava mnogo zena, i dan danas. To moze tebi biti smesno, meni nije.

KPE

pre 8 godina

Mi iz kluba preuranjenih ejakulanata smatramo da je nemoguće pružiti tridesetominutnu predigru.
(Vorspiel, 23. oktobar 2015 10:37)

Ma evo recepta!!! Prosjecan seks treba da traje 36 minuta. Od toga 5 minuta za zagrijavanje, minut seksa i 30 minuta izvinjavanja.

pera

pre 8 godina

@deki bankar
vi imate ocigledno neki problem s izmisljanjem prica. Dakle ili lazete za godine ili izmisljate sve te akcije. Cak i da je sve istina, u svakoj temi dajete isti komentar koji ukljucuje analni sex i tamo gde se ne govori o njemu. Bolesno...

SiroVina

pre 8 godina

Ovako: prvo pocnes da je nezno ljubis po vratu i grickas joj usi, pa sisas grudi kao kad si bio beba... nakon 5 minuta se spustas do stopala i sisas joj prstice natopljene u tecnu cokoladu i slag, polako prelazis na noge ljubeci joj svaki milimetar i tako sve do butina i samog epicentra. Polako sa dva prsta ulazis u njega (epicentar), jezikom ga lizuci, i nezno grickajuci (pre toga ga prvo onjusim), jedno 10 minuta dok je ne obeznanis i ne obalavis. Nakon svega sto sam naveo sledi veliki usrecivac da finisira zapoceto. Ima tu jos mnogo detalja ali me mrzi da pisem.

SiroVina

pre 8 godina

pola sata da je mazim...??? a sto ona malo mene ne bi mazila nego se izvali i lezi ko tuljan ...???
(milojko, 23. oktobar 2015 13:34)


Ja obozavam da mazim devojke, dame, da predjem sakama svaki deo njenog tela.
To zene pali, a mene jos vise.

Deki Bankar

pre 8 godina

Da vam pojasnim, pa i pomognem.

Ženama se morate posvetiti, morate otkriti šta je to što njih privlači, pali, šta je to što ne smeju da vam priznaju a volele bi da radite u spavaćoj sobi.

Moja žena ( 56 godina ) i ja ( 58 godina ), dugo smo imali dve / tri poze, pa ukrug, sve dok jednom žena nije predložila analni seks, od tada kreće ljubavna erupcija, mi skoro svaki dan imamo seks, većinom je na meniju guza, jer nam je klasični seks postao dosadn.

Morate malo i da rizikujete, da te stvari radite van spavaće sobe, kuhinja, terasa, neke žurke zašto da ne, pre mesec dana smo žena i ja imali odnosn u toaletu na proslavi 25 godina braka kod kumova, ne znam sa čim da vam uporedim tu magiju, osećali smo se kao školarci.

Dakle, savet za žene priznaje šta želite da vam muškarac radi, otkrijte sve svoje najprljavije tajine, analni seks nije ništa strašno, trojka u 2.veku je nešto normalno, sve što ima seksualnu konotaciju je dozvoljeno, apsolutno sve.

Muškarci, slušajte vaše žene, probajte da osetite šta je to što one vole, čitajte knjige o tantričkom seksu, neustručavajte se da koristite vijagru i ostale energente, iznenadite vaše žene sa nekim dildom, lisicama, probajte nešto drugačije, misionarska poza treba da se zabrani i ostane u 18.veku.

Ja znam šta ću večeras raditi, imam neke nove bezobrazne ideje koje uključuju mene, moju ženu i obe rupice :)

RobiSarma

pre 8 godina

Ja imam sasvim drugaciji problem.
Moja zena moze da svrsi u roku od 2 minute. Nekad i krace. Znamo se, nema foliranja niti potrebe za foliranjem. Problem je sto nije zainteresovana za vise orgazama u nizu. Znaci, ja ne odlazem svoj orgazam vec se trudim da odlozim njen. Nekoliko puta dovedem je skoro do kraja pa stanem, pa polako ponovo. Ludo

milooos

pre 8 godina

"Ako uradite ovo žena će doživeti vrhunac za minut" Znaci ako predigra i sex traju pola sata do cetrdeset minuta ona ce svrsiti za minut. Ja sam ovako skapirao.

Prle

pre 8 godina

dakle posle pripreme od pola sata doživeće vrhunac za minut
(Filip, 23. oktobar 2015 09:32)

Kao kod dobijanja građevinske dozvole: Pripremaš papire 400 dana, i onda za jedan dan dobiješ dozvolu.

etotako

pre 8 godina

Ma osnovno je da se privlačite u svakom smislu (fizičkom, karakternom) i da u početku nemate enormna očekivanja (i muškarci i žene). Tada će sve da pršti. I vremenom sve više. Ova ona tehnika, ovoliko onoliko minuta u već kojoj fazi, to je sve manje bitno. Važno da jedno drugo "radite". Ako govorimo o vezi.
Kod ovih danas ultra čestih "kombinacija" jesu bitne ove druge stvari oko tehnike itd. Ženama je tu presudno iskustvo muškarca (koliko god ga one inteligentno prosudjivale. Tipa oženjen -iskusan) i za izbor šeme i za sam užitak. Ja lično se nikada ne bih složio sa osobom stavova @kt7mpy, dakle osobe koje nisu u stanju da "čitaju" komentare (koji su većinom duhoviti) već ih tumači kao neku frustraciju, koje su u vezi sa "buzdovanom" očekivale da budu zadovoljene valjda jer je on "buzdovan" pa još dobiše etiketu, a onda kada su shvatile da postoji orgazam, zaključuju da je orgazam svaki put "krucijalan" za vezu... Šta znam...Ne slažem se ni sa čim što je tu napisano. Seks i orgazam jeste jako bitan, ali šta ćemo ako se desi da jedno bude u problemima bilo koje vrste (zdravstveni, profesionalni, štagod) pa eto poneki orgazmičić izostane, šta onda, paljba?

n6

pre 8 godina

Zavisi od zene do zene. Neke zene je dovoljno da poljubis i izljubis 2-3 min malo pipnes i ona napaljena i mokra skroz, naravno da ce da svrsi brzo. Dok nekim treba jako jako duga predigra, osecaj da je volis, mazenje, ljubljenje i onda odredjena poza u kojoj moze da doživi vrhunac bilo to 5 bilo 15 minuta. Eto sve se svodi na to da nismo svi isti.

sandra

pre 8 godina

ako jako zelim nekog muskarca, meni predigra pocne cim ustanovim da ce tog dana, veceri, ili sutradan biti sexa. fantazija i masta me drze u stanju napaljenosti ceo dan...a kada fizicki dodje do predigre i sexa, treba mi jako malo do orgazma, stim sto mi jedan nije dosta i zelim jos!
ako mi bas i nije do sexa, moze da dubi na trepavicama, dzaba mu.
ja obozavam da njemu pruzim zadovoljstvo, i on meni, podjednako se trudimo da druga strana maksimalno uziva, i u tome jeste kljuc dobrog sexa, tu nema mesta sebicnosti.
meni vece zadovoljstvo predstavlja njegov savrsen osmeh posle nenormalno dobrog orgazma koji sam mu ja omogucila svojim umecem, nego da ja svrsim. naravno, vrati mi on visestruko svaki put

Gboy

pre 8 godina

@Milivoje - prskala? Druze jesi li ti ikada imao seks sa ženom koja je doživjela orgazam ili si gledao nafurane porno filmove?!? Hahaha Tvoj primjer je primjer tipičnog muškarca kod nas, gledao je puno porno filmova, imao malo žena, a o ženskoj anatomiji nema pojma. Žene kod orgazma prscu samo u porno filmovima! Tvoj komentar je takva provala da je to jadno... :D

milkimile

pre 8 godina

nije problem u predigri.može i sat vremena.ali onda kreće fizikalisanje.brate mili što su se ulenile,"budi sretan što si ušao u mene,vidiš kakva sam ja riba".za tp vreme sam mogao zaraditi dnevnicu na gradjevini.hahahahaha

Kalindi

pre 8 godina

Ako je ne lozite, dzaba vam sati i sati drndanja. Ako mislite da je seks guslanje, opet vam dzaba. Ponovo se cudim gde nalazite sve te zene-klade. Niti znam takvu zenu, niti muskarca koji se zali na zene kao vecina ovde (sto se tice seksa). Mora biti da se svi vi samo salite :)

lol

pre 8 godina

Pa znaci opisano je vodjenje ljubavi. Kada nekog volis ta predigra nekako spontano dolazi i nista nije tesko, jer je svaki dodir peaznik. Ne meris da li si uradio dovoljno, da li je 2 minuta ili 2 sata. Opustenost, prepustenost, spojenost ... moze da traje i satima, sto duze to bolje. Nekako ti je svejedno da li ce biti predigra ili penetracija. Otkad umesto vodjenja ljubavi upraznjavamo seks ljudi su nezadovoljni u seksu. Dakle prava poenta price je - volite onu/onog s kim imate seks. Vrlo jednostavno. To ne znaci da seks treba da bude nezan i dosadan, na sta ljudi pomisle kada cuju termin "vodjenje ljubavi" , to je samo jos jedna tupava predrasuda, jer dosadan seks je glumatanje ljubavi, a ne vodjenje ljubavi. Prava ljubav zadovoljava sve potrebe. Mada, u pravoj ljubavi mnogo potreba i nema, uglavnom je samo prisustvo dovoljno. Izvinjavam se pornofilima sto su morali da citaju ovo. Verovatno je to kao kad bi mene neko naterao da citam kinesko pismo, a ne umem i nemam kapacitet da naucim u dogledno vreme, pa se samo nerviram sto citam nesto sto ne razumem.

kt7mpy

pre 8 godina

Tako mi je zao zena koje ce da zavrse sa ovima kojima ne pada na pamet da se 'trude'. Iskusnoj zeni je smesno citati komentare ovako losih ljubavnika. Muskarac koji brzo svrsi je najmanji problem -pauza pa se posveti zeni, kojoj treba dosta duze. Otaljigavati to sve, i onda govoriti da vam je zena 'frigidna' je vrhunac muskog seksizma. Jedan je i za mene mislio da sam frigidna, jer je bio buzdovan koji je sam odredjivao sta bi meni trebalo da se svidi. Prevarila sam ga, ostavila, i od tada imam orgazme da sve prsti. Za jednog koji zna i ume sam se posle i udala, i uopste mi ne izgleda da mu je smaranje, seks nam uvek traje oko 30-40 minuta ( bez da ga ista moram usporavati ili ubrzavati, jer me covek voli i cita) i dozivim vrhunac, itekakav, svaki put. A on uziva u mojim tehnikama felacija, jer sam tu majstor. A neki muskarci idu okolo i kukaju i ubedjuju sami sebe da je zenski orgazam nepotreban, samo opcija i dosadan. Verujte u to ako morate, ali fyi. zenski orgazam je krucijalan za veze, i bez njega necete nikad znati sta znaci biti zaista voljen od svoje partnerke. Toliko od mene.

Lep mladic

pre 8 godina

Definitivno je tacno ono kad si ti blizu ona nije ni pocela.Ja sam sinoc pokusao da produzim tri puta moju standartnu stimulaciju i penetraciju i crko sam od fizikalija.Ako joj treba duze od onoga ja odoh u homoseksualce.

Naopak

pre 8 godina

Vorspiel, 23. oktobar 2015 10:37)
Царе, поздрав!

Гледајући ђетића, девојка га подсмешљиво пита:"Ха, па шта мислиш, кога ће ТО да задовољи?!"
Ђетић: "Ану, МЕНЕ!"

ja

pre 8 godina

Recept je flajka crnog vina, dve-tri case za zenu,ostatak muskarac + predigra 5-10min max i ti kao neki latino ljubavnik u akciji jos 10-15min i zagarantovano za oboje. Ukoliko se pretera sa vinom, moz i da potraje i 1h a ako se bas pretera onda dzaba sve :).
Provereno, ista zena, ista tehnika, isti ja, jednina razlika vino kao dodatak predigri.
Pozdrav

xy

pre 8 godina

@Glupan
Ti jos uvek nisi shvatio da su ovi tekstovi ovde vise zbog komentara nego da nas poduce necemo sto neznamo? Ovo se cita iskljucivo zbog "vrcavih" komentara koji odusevljavaju svojim najcesce dobrim humorom, jednostavnim odgovorima kojima se mnogo toga kaze... A ko ne zeli da bude ucesnik u ovoj igri i ko je ne razume, ne mora ni da ucestvuje...!

iamwhoiam

pre 8 godina

jes pa ova moja ko klada, da ti da neki nagovestaj pa I da nastavis, ovako osetis da drndas u prazno, pa se iznerviras I mislis u sebi "bolje da nisam ni pocinjao"

Milivoje

pre 8 godina

Nikada ne komentarišem, ali sada hoću. Ovo jednostavno nije tačno. Nema veze sa istinom. Razlika je od žene do žene. Sa svakom sam imao isti seks, Predigra,promjenimo nekoliko poza, vrhunac. Neke su svršavale kao lude a neke ne. Uvek sam se trudio i zalagao sem kad sam pijan, onda nisam mogao da se trudim jer nisam bio u stanju. Sjećam se jedne ribe ona je često prskala imala je te jake orgazme. Kao i sa svakom drugom sam se trudio i uživao. Po meni je bitan psihološki aspekt, da bude malo neizvjesno pa price bezobrazne pa onda seks. Pozdrav za sve.

pera

pre 8 godina

obozavam dugu predigru,naravno uz obostrano uzivanje,ako je dobra i ona dozivi bar jedan orgazam,duzina samog sexa mi onda nije previse bitna :)

Glupan

pre 8 godina

Seks nije mehanička stimulacija, gde se ovakvi tekstovi oslanjaju na tehnike... Kao što već rekoh, na sličan tekst, "ne treba nam uputstvo za upotrebu žene", jer ovakvi tekstovi objektivizuju ženu, i tretiraju je mehanički. A onda u drugom tekstu, navodni feministički sadržaj, koji "brani žene od seksizma i muškog šovinizma", pa u trećem tekstu, kako izabrati od desetorice najboljeg seksualnog tehničara, a u četvrtom tekstu, zašto vas vara, i kako preboleti prevaru??? I.t.d... Pa onda opet ciklus na početak, sa istim tekstovima koji nam programski ispiraju mozak. Niti ovo ima veze sa seksom, niti više bilo šta, ima veze sa bilo čim, osim totalnog dekadentnog protoka vremena, koje nas guta poput sinkhola

ma jeste

pre 8 godina

Mrzi me. Boli me glava. Hocu para. Hocu da me vodi na more. Hocu da mi placa pice. Hocu da mi placa aerobik. Hocu da mi placa sve. Hocu da ceka dok se ja perem u tri vode i lickam. Hocu da dodje kuci sa posla i odmah kaze "skidaj se". Onda mozda i dobije taj orgazam i to ako sam raspolozen i mozda se i podredim tih sat vremena zvalavljenja.

V

pre 8 godina

Pa jeste... i radim ja sve tako, intenzivna predigra po 1-2 sata... i onda kada konacno krenemo zavrsim za 2 minuta jer sam vec "pregoreo" :)

Milivoje

pre 8 godina

Nikada ne komentarišem, ali sada hoću. Ovo jednostavno nije tačno. Nema veze sa istinom. Razlika je od žene do žene. Sa svakom sam imao isti seks, Predigra,promjenimo nekoliko poza, vrhunac. Neke su svršavale kao lude a neke ne. Uvek sam se trudio i zalagao sem kad sam pijan, onda nisam mogao da se trudim jer nisam bio u stanju. Sjećam se jedne ribe ona je često prskala imala je te jake orgazme. Kao i sa svakom drugom sam se trudio i uživao. Po meni je bitan psihološki aspekt, da bude malo neizvjesno pa price bezobrazne pa onda seks. Pozdrav za sve.

iamwhoiam

pre 8 godina

jes pa ova moja ko klada, da ti da neki nagovestaj pa I da nastavis, ovako osetis da drndas u prazno, pa se iznerviras I mislis u sebi "bolje da nisam ni pocinjao"

Lep mladic

pre 8 godina

Definitivno je tacno ono kad si ti blizu ona nije ni pocela.Ja sam sinoc pokusao da produzim tri puta moju standartnu stimulaciju i penetraciju i crko sam od fizikalija.Ako joj treba duze od onoga ja odoh u homoseksualce.

Prle

pre 8 godina

dakle posle pripreme od pola sata doživeće vrhunac za minut
(Filip, 23. oktobar 2015 09:32)

Kao kod dobijanja građevinske dozvole: Pripremaš papire 400 dana, i onda za jedan dan dobiješ dozvolu.

Glupan

pre 8 godina

Seks nije mehanička stimulacija, gde se ovakvi tekstovi oslanjaju na tehnike... Kao što već rekoh, na sličan tekst, "ne treba nam uputstvo za upotrebu žene", jer ovakvi tekstovi objektivizuju ženu, i tretiraju je mehanički. A onda u drugom tekstu, navodni feministički sadržaj, koji "brani žene od seksizma i muškog šovinizma", pa u trećem tekstu, kako izabrati od desetorice najboljeg seksualnog tehničara, a u četvrtom tekstu, zašto vas vara, i kako preboleti prevaru??? I.t.d... Pa onda opet ciklus na početak, sa istim tekstovima koji nam programski ispiraju mozak. Niti ovo ima veze sa seksom, niti više bilo šta, ima veze sa bilo čim, osim totalnog dekadentnog protoka vremena, koje nas guta poput sinkhola

xy

pre 8 godina

@Glupan
Ti jos uvek nisi shvatio da su ovi tekstovi ovde vise zbog komentara nego da nas poduce necemo sto neznamo? Ovo se cita iskljucivo zbog "vrcavih" komentara koji odusevljavaju svojim najcesce dobrim humorom, jednostavnim odgovorima kojima se mnogo toga kaze... A ko ne zeli da bude ucesnik u ovoj igri i ko je ne razume, ne mora ni da ucestvuje...!

V

pre 8 godina

Pa jeste... i radim ja sve tako, intenzivna predigra po 1-2 sata... i onda kada konacno krenemo zavrsim za 2 minuta jer sam vec "pregoreo" :)

sandra

pre 8 godina

ako jako zelim nekog muskarca, meni predigra pocne cim ustanovim da ce tog dana, veceri, ili sutradan biti sexa. fantazija i masta me drze u stanju napaljenosti ceo dan...a kada fizicki dodje do predigre i sexa, treba mi jako malo do orgazma, stim sto mi jedan nije dosta i zelim jos!
ako mi bas i nije do sexa, moze da dubi na trepavicama, dzaba mu.
ja obozavam da njemu pruzim zadovoljstvo, i on meni, podjednako se trudimo da druga strana maksimalno uziva, i u tome jeste kljuc dobrog sexa, tu nema mesta sebicnosti.
meni vece zadovoljstvo predstavlja njegov savrsen osmeh posle nenormalno dobrog orgazma koji sam mu ja omogucila svojim umecem, nego da ja svrsim. naravno, vrati mi on visestruko svaki put

lol

pre 8 godina

Pa znaci opisano je vodjenje ljubavi. Kada nekog volis ta predigra nekako spontano dolazi i nista nije tesko, jer je svaki dodir peaznik. Ne meris da li si uradio dovoljno, da li je 2 minuta ili 2 sata. Opustenost, prepustenost, spojenost ... moze da traje i satima, sto duze to bolje. Nekako ti je svejedno da li ce biti predigra ili penetracija. Otkad umesto vodjenja ljubavi upraznjavamo seks ljudi su nezadovoljni u seksu. Dakle prava poenta price je - volite onu/onog s kim imate seks. Vrlo jednostavno. To ne znaci da seks treba da bude nezan i dosadan, na sta ljudi pomisle kada cuju termin "vodjenje ljubavi" , to je samo jos jedna tupava predrasuda, jer dosadan seks je glumatanje ljubavi, a ne vodjenje ljubavi. Prava ljubav zadovoljava sve potrebe. Mada, u pravoj ljubavi mnogo potreba i nema, uglavnom je samo prisustvo dovoljno. Izvinjavam se pornofilima sto su morali da citaju ovo. Verovatno je to kao kad bi mene neko naterao da citam kinesko pismo, a ne umem i nemam kapacitet da naucim u dogledno vreme, pa se samo nerviram sto citam nesto sto ne razumem.

ma jeste

pre 8 godina

Mrzi me. Boli me glava. Hocu para. Hocu da me vodi na more. Hocu da mi placa pice. Hocu da mi placa aerobik. Hocu da mi placa sve. Hocu da ceka dok se ja perem u tri vode i lickam. Hocu da dodje kuci sa posla i odmah kaze "skidaj se". Onda mozda i dobije taj orgazam i to ako sam raspolozen i mozda se i podredim tih sat vremena zvalavljenja.

kt7mpy

pre 8 godina

Tako mi je zao zena koje ce da zavrse sa ovima kojima ne pada na pamet da se 'trude'. Iskusnoj zeni je smesno citati komentare ovako losih ljubavnika. Muskarac koji brzo svrsi je najmanji problem -pauza pa se posveti zeni, kojoj treba dosta duze. Otaljigavati to sve, i onda govoriti da vam je zena 'frigidna' je vrhunac muskog seksizma. Jedan je i za mene mislio da sam frigidna, jer je bio buzdovan koji je sam odredjivao sta bi meni trebalo da se svidi. Prevarila sam ga, ostavila, i od tada imam orgazme da sve prsti. Za jednog koji zna i ume sam se posle i udala, i uopste mi ne izgleda da mu je smaranje, seks nam uvek traje oko 30-40 minuta ( bez da ga ista moram usporavati ili ubrzavati, jer me covek voli i cita) i dozivim vrhunac, itekakav, svaki put. A on uziva u mojim tehnikama felacija, jer sam tu majstor. A neki muskarci idu okolo i kukaju i ubedjuju sami sebe da je zenski orgazam nepotreban, samo opcija i dosadan. Verujte u to ako morate, ali fyi. zenski orgazam je krucijalan za veze, i bez njega necete nikad znati sta znaci biti zaista voljen od svoje partnerke. Toliko od mene.

ja

pre 8 godina

Recept je flajka crnog vina, dve-tri case za zenu,ostatak muskarac + predigra 5-10min max i ti kao neki latino ljubavnik u akciji jos 10-15min i zagarantovano za oboje. Ukoliko se pretera sa vinom, moz i da potraje i 1h a ako se bas pretera onda dzaba sve :).
Provereno, ista zena, ista tehnika, isti ja, jednina razlika vino kao dodatak predigri.
Pozdrav

SiroVina

pre 8 godina

pola sata da je mazim...??? a sto ona malo mene ne bi mazila nego se izvali i lezi ko tuljan ...???
(milojko, 23. oktobar 2015 13:34)


Ja obozavam da mazim devojke, dame, da predjem sakama svaki deo njenog tela.
To zene pali, a mene jos vise.

RobiSarma

pre 8 godina

Ja imam sasvim drugaciji problem.
Moja zena moze da svrsi u roku od 2 minute. Nekad i krace. Znamo se, nema foliranja niti potrebe za foliranjem. Problem je sto nije zainteresovana za vise orgazama u nizu. Znaci, ja ne odlazem svoj orgazam vec se trudim da odlozim njen. Nekoliko puta dovedem je skoro do kraja pa stanem, pa polako ponovo. Ludo

n6

pre 8 godina

Zavisi od zene do zene. Neke zene je dovoljno da poljubis i izljubis 2-3 min malo pipnes i ona napaljena i mokra skroz, naravno da ce da svrsi brzo. Dok nekim treba jako jako duga predigra, osecaj da je volis, mazenje, ljubljenje i onda odredjena poza u kojoj moze da doživi vrhunac bilo to 5 bilo 15 minuta. Eto sve se svodi na to da nismo svi isti.

pera

pre 8 godina

@deki bankar
vi imate ocigledno neki problem s izmisljanjem prica. Dakle ili lazete za godine ili izmisljate sve te akcije. Cak i da je sve istina, u svakoj temi dajete isti komentar koji ukljucuje analni sex i tamo gde se ne govori o njemu. Bolesno...

Kalindi

pre 8 godina

Ako je ne lozite, dzaba vam sati i sati drndanja. Ako mislite da je seks guslanje, opet vam dzaba. Ponovo se cudim gde nalazite sve te zene-klade. Niti znam takvu zenu, niti muskarca koji se zali na zene kao vecina ovde (sto se tice seksa). Mora biti da se svi vi samo salite :)

pera

pre 8 godina

obozavam dugu predigru,naravno uz obostrano uzivanje,ako je dobra i ona dozivi bar jedan orgazam,duzina samog sexa mi onda nije previse bitna :)

milooos

pre 8 godina

"Ako uradite ovo žena će doživeti vrhunac za minut" Znaci ako predigra i sex traju pola sata do cetrdeset minuta ona ce svrsiti za minut. Ja sam ovako skapirao.

milkimile

pre 8 godina

nije problem u predigri.može i sat vremena.ali onda kreće fizikalisanje.brate mili što su se ulenile,"budi sretan što si ušao u mene,vidiš kakva sam ja riba".za tp vreme sam mogao zaraditi dnevnicu na gradjevini.hahahahaha

Deki Bankar

pre 8 godina

Da vam pojasnim, pa i pomognem.

Ženama se morate posvetiti, morate otkriti šta je to što njih privlači, pali, šta je to što ne smeju da vam priznaju a volele bi da radite u spavaćoj sobi.

Moja žena ( 56 godina ) i ja ( 58 godina ), dugo smo imali dve / tri poze, pa ukrug, sve dok jednom žena nije predložila analni seks, od tada kreće ljubavna erupcija, mi skoro svaki dan imamo seks, većinom je na meniju guza, jer nam je klasični seks postao dosadn.

Morate malo i da rizikujete, da te stvari radite van spavaće sobe, kuhinja, terasa, neke žurke zašto da ne, pre mesec dana smo žena i ja imali odnosn u toaletu na proslavi 25 godina braka kod kumova, ne znam sa čim da vam uporedim tu magiju, osećali smo se kao školarci.

Dakle, savet za žene priznaje šta želite da vam muškarac radi, otkrijte sve svoje najprljavije tajine, analni seks nije ništa strašno, trojka u 2.veku je nešto normalno, sve što ima seksualnu konotaciju je dozvoljeno, apsolutno sve.

Muškarci, slušajte vaše žene, probajte da osetite šta je to što one vole, čitajte knjige o tantričkom seksu, neustručavajte se da koristite vijagru i ostale energente, iznenadite vaše žene sa nekim dildom, lisicama, probajte nešto drugačije, misionarska poza treba da se zabrani i ostane u 18.veku.

Ja znam šta ću večeras raditi, imam neke nove bezobrazne ideje koje uključuju mene, moju ženu i obe rupice :)

Naopak

pre 8 godina

Vorspiel, 23. oktobar 2015 10:37)
Царе, поздрав!

Гледајући ђетића, девојка га подсмешљиво пита:"Ха, па шта мислиш, кога ће ТО да задовољи?!"
Ђетић: "Ану, МЕНЕ!"

SiroVina

pre 8 godina

Ovako: prvo pocnes da je nezno ljubis po vratu i grickas joj usi, pa sisas grudi kao kad si bio beba... nakon 5 minuta se spustas do stopala i sisas joj prstice natopljene u tecnu cokoladu i slag, polako prelazis na noge ljubeci joj svaki milimetar i tako sve do butina i samog epicentra. Polako sa dva prsta ulazis u njega (epicentar), jezikom ga lizuci, i nezno grickajuci (pre toga ga prvo onjusim), jedno 10 minuta dok je ne obeznanis i ne obalavis. Nakon svega sto sam naveo sledi veliki usrecivac da finisira zapoceto. Ima tu jos mnogo detalja ali me mrzi da pisem.

etotako

pre 8 godina

Ma osnovno je da se privlačite u svakom smislu (fizičkom, karakternom) i da u početku nemate enormna očekivanja (i muškarci i žene). Tada će sve da pršti. I vremenom sve više. Ova ona tehnika, ovoliko onoliko minuta u već kojoj fazi, to je sve manje bitno. Važno da jedno drugo "radite". Ako govorimo o vezi.
Kod ovih danas ultra čestih "kombinacija" jesu bitne ove druge stvari oko tehnike itd. Ženama je tu presudno iskustvo muškarca (koliko god ga one inteligentno prosudjivale. Tipa oženjen -iskusan) i za izbor šeme i za sam užitak. Ja lično se nikada ne bih složio sa osobom stavova @kt7mpy, dakle osobe koje nisu u stanju da "čitaju" komentare (koji su većinom duhoviti) već ih tumači kao neku frustraciju, koje su u vezi sa "buzdovanom" očekivale da budu zadovoljene valjda jer je on "buzdovan" pa još dobiše etiketu, a onda kada su shvatile da postoji orgazam, zaključuju da je orgazam svaki put "krucijalan" za vezu... Šta znam...Ne slažem se ni sa čim što je tu napisano. Seks i orgazam jeste jako bitan, ali šta ćemo ako se desi da jedno bude u problemima bilo koje vrste (zdravstveni, profesionalni, štagod) pa eto poneki orgazmičić izostane, šta onda, paljba?

Gboy

pre 8 godina

@Milivoje - prskala? Druze jesi li ti ikada imao seks sa ženom koja je doživjela orgazam ili si gledao nafurane porno filmove?!? Hahaha Tvoj primjer je primjer tipičnog muškarca kod nas, gledao je puno porno filmova, imao malo žena, a o ženskoj anatomiji nema pojma. Žene kod orgazma prscu samo u porno filmovima! Tvoj komentar je takva provala da je to jadno... :D

charlotte sometimes

pre 8 godina

Kao zensko moram da prokomentarisem. Zene su razlicite. Mnogo je i do zenskog mozga i nisu uvek muskarci krivi. Zena mora da se prepusti i uziva. Da se skoncentrise strogo na seks, uzivanje i svoja cula. Mnoge zene nisu to u stanju, vec se opterecuju glupostima i logicno je da ce orgazam izostati. Ako niste u stanju, bolje preskocite. Brzina postizanja orgazma zavisi od vise stvari. Hemije, opustenosti, umeca muskarca, ali i od zene. Ona treba da usmeri, neretko i preuzme inicijativu, odredi ugao i dubinu penetracije dok je jos uvek period upoznavanja i navikavanja. Nekad sve klikne i bez toga, ali u slucaju da nije tako, zena mora aktivno da ucestvuje u seksu. Sa druge strane, muskarac mora da se potrudi, jer vecina zena nema tako lak okidac i treba dotle doci. Prosto, priroda je u pitanju. Nije to uvek prenemaganje.Ako je muskarcu stalo do zene, on ce se potruditi i nece reci ''ma sta ja nju sad tamo ima da titram''. Takav vam ne treba. Ali to opet ne znaci da mora uvek da bude tako. Zena kojoj je stalo do muskarca (koji se potrudi u vecini slucajeva) se isto tako nece ljutiti kada mu treba brz, kratak seks. Mene cak sta vise to pali na neki drugi nacin, kada je brze, grublje i strastvenije, a kako sve polazi iz mozga, neretko bas tada i mene povuce, pa hraneci se njegovim uzivanjem, dozivim orgazam kada ne ocekujem. Isto tako muskarci ne treba na posvecenost da gledju kao na neko mucenje. Zar nije fenomenalno kada gledas kako se zena raspada od tvojih dodira, poljubaca itd. Ono kada krenes, pa stanes, neizvesnost, i taman kada pomisli da sledi glavno, ti pomeris, odlozis..... Pa to je moc ljudi. Sve je uzimanje i davanje. Samozive ne podnosim, ni jedne ni druge.

kt7mpy

pre 8 godina

@etotako: Evo da ti objasnim. Ti si pogresno razumeo, i takodje ti nedostaje empatije da sagledas seks iz zenskog ugla. Zasto se ti stavljas na stranu muskarca kojeg sam opisala i zakljucujes, pogresno, da bih ja ostavila nekoga ako objektivno ne moze da mi pruzi orgazam, jer se razboleo ili mu danas igra nije na nivou? A izignorisao si cinjenicu da sam govorila o losem ljubavniku, buzdovanu (da, ja jedina mogu da sudim o njemu ovde, jer ga ja jedina poznajem). Tvoje nepoverenje je odraz seksizma, koji u svojoj sustini ima da ce osoba koji misli kao ti biti apriori sumnjicava prema bilo cemu sta zena kaze i verovace pre muskarcu nego zeni, iako ne poznaje ni jedno ni drugo. Ta 'boljka' zahvata vecinom muskarce, ali i zene, posebno u tesko patrijahalnim sredinama kao sto je nasa. Apropo 'sala' u ovim ovde komentarima - to su seksisticke 'sale' koje su jedino seksistima smesne. Kao zena primati penis u sebe redovno, bez orgazma redovno, je nocna mora koja ubija zene u dusu a takvu sudbinu dozivljava mnogo zena, i dan danas. To moze tebi biti smesno, meni nije.

zoki beč

pre 8 godina

ona da se izvrne kao foka a ja da je mazim pola sata??

sva sreća pa ovde postoje ustanove gde lepo platiš i zadovoljis svoju potrebu na vrlo kvalitetan način bez ikakve muke i filozofije...

Milan

pre 8 godina

@ (Gboy, 23. oktobar 2015 12:12)

Au sefe, pa ti nisi bio sa zenom koja ejakulira. Iskreno te zalim, jer se radi o sedmoj dimenziji seksa.

Svasta

pre 8 godina

(Igor, 24. oktobar 2015 02:00)

Kako to ne postojite? 90% ljudi koji imaju problema sa hemoroidima idu na sajtove gejeva. Vama je veoma bitno da sto pre zalecite probleme i saveti su odlicni (dobro, ne bas svi saveti). Inace, ni ja nisam citao tekst, samo komentare. Deblje drvo je pobedilo!

KPE

pre 8 godina

Mi iz kluba preuranjenih ejakulanata smatramo da je nemoguće pružiti tridesetominutnu predigru.
(Vorspiel, 23. oktobar 2015 10:37)

Ma evo recepta!!! Prosjecan seks treba da traje 36 minuta. Od toga 5 minuta za zagrijavanje, minut seksa i 30 minuta izvinjavanja.

tamo neka

pre 8 godina

@(Deki Bankar, 23. oktobar 2015 13:21)

Dopada mi se vase shvatanje seksa. Zasto u pricu ne uvesti trecu rupicu u pricu: vasu. Niste svesni sta taj dildo moze vasoj rupici da nacini i na koje nebo da vas odvede. Jos ako je dupli, pa jedan kraj za nju, drugi za vas...

realni

pre 8 godina

Hmmm...ja nemam tih problema.svaka al bas svaka je svrsila.Ispasce fa se hvalim ali imam super tehniku,snagu i alatku od 23cm.Sve sam rekao.

Joja

pre 8 godina

Cekaj,znaci vecina komentatora misli samo na svoj orgazam,a kad teba malo vise truda onda paljba na zene,a ustvari vi imate problem koji je manje vise leciv.zato vas zene i varaju ili ne zele sa vama nista i boli ih glava itd.

milan

pre 8 godina

dok dajes predigru tipa sat vremena tebe zelja uveliko prosla.

ako imas novu curu I radis ovo sto sam napisao gore , obrao si bostan ako te ne dodirne ili sta te vec lozi da se napalis I pocnes akciju.

agent 47

pre 8 godina

maratonski minut. Ili se misli na minut posle 29 minuta. Svakako je predigra najvaznija stvar, ali ako ne ispunis minut od 30 minuta onda nista.

Pera

pre 8 godina

Sve zene koje su bile samnom su svrsavale u roku od 5 minuta. A neke i po vise puta. Treba znati vrsiti oralni seks. Vecina muskaraca misli pri seksu samo na sebe. To je problem drugari. Upoznajte se sa klitorisom i zivot vasih zena ce biti bogatiji.

Večiti drkoš

pre 8 godina

A kome je bitno da žena doživi orgazam?
Ja ću da ga doživim za 5-6 minuta i to je to. Živim život PUNIM plućima, jer sekunde lete...
Uzmite za primer 2 lezbejke, pa one bar znaju šta žene vole, i na kraju nema orgazma?
Šta ćemo sad? Žena ženu nemože da zadovolji, a ja tu da se zamajavam i gubim dragoceno vreme?

Igor

pre 8 godina

Predlažem B92 da napravi posebnu gej rubriku! Ovako, svaki put kad otvorim sajt, osetim se kao da ne postojim. O nama gejevima i našem životu skoro da i nema članaka. Shvatite ovo kao krajnje dobronameran predlog!

Deki Bankar

pre 8 godina

Da vam pojasnim, pa i pomognem.

Ženama se morate posvetiti, morate otkriti šta je to što njih privlači, pali, šta je to što ne smeju da vam priznaju a volele bi da radite u spavaćoj sobi.

Moja žena ( 56 godina ) i ja ( 58 godina ), dugo smo imali dve / tri poze, pa ukrug, sve dok jednom žena nije predložila analni seks, od tada kreće ljubavna erupcija, mi skoro svaki dan imamo seks, većinom je na meniju guza, jer nam je klasični seks postao dosadn.

Morate malo i da rizikujete, da te stvari radite van spavaće sobe, kuhinja, terasa, neke žurke zašto da ne, pre mesec dana smo žena i ja imali odnosn u toaletu na proslavi 25 godina braka kod kumova, ne znam sa čim da vam uporedim tu magiju, osećali smo se kao školarci.

Dakle, savet za žene priznaje šta želite da vam muškarac radi, otkrijte sve svoje najprljavije tajine, analni seks nije ništa strašno, trojka u 2.veku je nešto normalno, sve što ima seksualnu konotaciju je dozvoljeno, apsolutno sve.

Muškarci, slušajte vaše žene, probajte da osetite šta je to što one vole, čitajte knjige o tantričkom seksu, neustručavajte se da koristite vijagru i ostale energente, iznenadite vaše žene sa nekim dildom, lisicama, probajte nešto drugačije, misionarska poza treba da se zabrani i ostane u 18.veku.

Ja znam šta ću večeras raditi, imam neke nove bezobrazne ideje koje uključuju mene, moju ženu i obe rupice :)

Gboy

pre 8 godina

@Milivoje - prskala? Druze jesi li ti ikada imao seks sa ženom koja je doživjela orgazam ili si gledao nafurane porno filmove?!? Hahaha Tvoj primjer je primjer tipičnog muškarca kod nas, gledao je puno porno filmova, imao malo žena, a o ženskoj anatomiji nema pojma. Žene kod orgazma prscu samo u porno filmovima! Tvoj komentar je takva provala da je to jadno... :D

SiroVina

pre 8 godina

Ovako: prvo pocnes da je nezno ljubis po vratu i grickas joj usi, pa sisas grudi kao kad si bio beba... nakon 5 minuta se spustas do stopala i sisas joj prstice natopljene u tecnu cokoladu i slag, polako prelazis na noge ljubeci joj svaki milimetar i tako sve do butina i samog epicentra. Polako sa dva prsta ulazis u njega (epicentar), jezikom ga lizuci, i nezno grickajuci (pre toga ga prvo onjusim), jedno 10 minuta dok je ne obeznanis i ne obalavis. Nakon svega sto sam naveo sledi veliki usrecivac da finisira zapoceto. Ima tu jos mnogo detalja ali me mrzi da pisem.

ma jeste

pre 8 godina

Mrzi me. Boli me glava. Hocu para. Hocu da me vodi na more. Hocu da mi placa pice. Hocu da mi placa aerobik. Hocu da mi placa sve. Hocu da ceka dok se ja perem u tri vode i lickam. Hocu da dodje kuci sa posla i odmah kaze "skidaj se". Onda mozda i dobije taj orgazam i to ako sam raspolozen i mozda se i podredim tih sat vremena zvalavljenja.

kt7mpy

pre 8 godina

Tako mi je zao zena koje ce da zavrse sa ovima kojima ne pada na pamet da se 'trude'. Iskusnoj zeni je smesno citati komentare ovako losih ljubavnika. Muskarac koji brzo svrsi je najmanji problem -pauza pa se posveti zeni, kojoj treba dosta duze. Otaljigavati to sve, i onda govoriti da vam je zena 'frigidna' je vrhunac muskog seksizma. Jedan je i za mene mislio da sam frigidna, jer je bio buzdovan koji je sam odredjivao sta bi meni trebalo da se svidi. Prevarila sam ga, ostavila, i od tada imam orgazme da sve prsti. Za jednog koji zna i ume sam se posle i udala, i uopste mi ne izgleda da mu je smaranje, seks nam uvek traje oko 30-40 minuta ( bez da ga ista moram usporavati ili ubrzavati, jer me covek voli i cita) i dozivim vrhunac, itekakav, svaki put. A on uziva u mojim tehnikama felacija, jer sam tu majstor. A neki muskarci idu okolo i kukaju i ubedjuju sami sebe da je zenski orgazam nepotreban, samo opcija i dosadan. Verujte u to ako morate, ali fyi. zenski orgazam je krucijalan za veze, i bez njega necete nikad znati sta znaci biti zaista voljen od svoje partnerke. Toliko od mene.

Igor

pre 8 godina

Predlažem B92 da napravi posebnu gej rubriku! Ovako, svaki put kad otvorim sajt, osetim se kao da ne postojim. O nama gejevima i našem životu skoro da i nema članaka. Shvatite ovo kao krajnje dobronameran predlog!

iamwhoiam

pre 8 godina

jes pa ova moja ko klada, da ti da neki nagovestaj pa I da nastavis, ovako osetis da drndas u prazno, pa se iznerviras I mislis u sebi "bolje da nisam ni pocinjao"

Milivoje

pre 8 godina

Nikada ne komentarišem, ali sada hoću. Ovo jednostavno nije tačno. Nema veze sa istinom. Razlika je od žene do žene. Sa svakom sam imao isti seks, Predigra,promjenimo nekoliko poza, vrhunac. Neke su svršavale kao lude a neke ne. Uvek sam se trudio i zalagao sem kad sam pijan, onda nisam mogao da se trudim jer nisam bio u stanju. Sjećam se jedne ribe ona je često prskala imala je te jake orgazme. Kao i sa svakom drugom sam se trudio i uživao. Po meni je bitan psihološki aspekt, da bude malo neizvjesno pa price bezobrazne pa onda seks. Pozdrav za sve.

Lep mladic

pre 8 godina

Definitivno je tacno ono kad si ti blizu ona nije ni pocela.Ja sam sinoc pokusao da produzim tri puta moju standartnu stimulaciju i penetraciju i crko sam od fizikalija.Ako joj treba duze od onoga ja odoh u homoseksualce.

ja

pre 8 godina

Recept je flajka crnog vina, dve-tri case za zenu,ostatak muskarac + predigra 5-10min max i ti kao neki latino ljubavnik u akciji jos 10-15min i zagarantovano za oboje. Ukoliko se pretera sa vinom, moz i da potraje i 1h a ako se bas pretera onda dzaba sve :).
Provereno, ista zena, ista tehnika, isti ja, jednina razlika vino kao dodatak predigri.
Pozdrav

milkimile

pre 8 godina

nije problem u predigri.može i sat vremena.ali onda kreće fizikalisanje.brate mili što su se ulenile,"budi sretan što si ušao u mene,vidiš kakva sam ja riba".za tp vreme sam mogao zaraditi dnevnicu na gradjevini.hahahahaha

Kalindi

pre 8 godina

Ako je ne lozite, dzaba vam sati i sati drndanja. Ako mislite da je seks guslanje, opet vam dzaba. Ponovo se cudim gde nalazite sve te zene-klade. Niti znam takvu zenu, niti muskarca koji se zali na zene kao vecina ovde (sto se tice seksa). Mora biti da se svi vi samo salite :)

SiroVina

pre 8 godina

pola sata da je mazim...??? a sto ona malo mene ne bi mazila nego se izvali i lezi ko tuljan ...???
(milojko, 23. oktobar 2015 13:34)


Ja obozavam da mazim devojke, dame, da predjem sakama svaki deo njenog tela.
To zene pali, a mene jos vise.

realni

pre 8 godina

Hmmm...ja nemam tih problema.svaka al bas svaka je svrsila.Ispasce fa se hvalim ali imam super tehniku,snagu i alatku od 23cm.Sve sam rekao.

lol

pre 8 godina

Pa znaci opisano je vodjenje ljubavi. Kada nekog volis ta predigra nekako spontano dolazi i nista nije tesko, jer je svaki dodir peaznik. Ne meris da li si uradio dovoljno, da li je 2 minuta ili 2 sata. Opustenost, prepustenost, spojenost ... moze da traje i satima, sto duze to bolje. Nekako ti je svejedno da li ce biti predigra ili penetracija. Otkad umesto vodjenja ljubavi upraznjavamo seks ljudi su nezadovoljni u seksu. Dakle prava poenta price je - volite onu/onog s kim imate seks. Vrlo jednostavno. To ne znaci da seks treba da bude nezan i dosadan, na sta ljudi pomisle kada cuju termin "vodjenje ljubavi" , to je samo jos jedna tupava predrasuda, jer dosadan seks je glumatanje ljubavi, a ne vodjenje ljubavi. Prava ljubav zadovoljava sve potrebe. Mada, u pravoj ljubavi mnogo potreba i nema, uglavnom je samo prisustvo dovoljno. Izvinjavam se pornofilima sto su morali da citaju ovo. Verovatno je to kao kad bi mene neko naterao da citam kinesko pismo, a ne umem i nemam kapacitet da naucim u dogledno vreme, pa se samo nerviram sto citam nesto sto ne razumem.

Naopak

pre 8 godina

Vorspiel, 23. oktobar 2015 10:37)
Царе, поздрав!

Гледајући ђетића, девојка га подсмешљиво пита:"Ха, па шта мислиш, кога ће ТО да задовољи?!"
Ђетић: "Ану, МЕНЕ!"

RobiSarma

pre 8 godina

Ja imam sasvim drugaciji problem.
Moja zena moze da svrsi u roku od 2 minute. Nekad i krace. Znamo se, nema foliranja niti potrebe za foliranjem. Problem je sto nije zainteresovana za vise orgazama u nizu. Znaci, ja ne odlazem svoj orgazam vec se trudim da odlozim njen. Nekoliko puta dovedem je skoro do kraja pa stanem, pa polako ponovo. Ludo

Večiti drkoš

pre 8 godina

A kome je bitno da žena doživi orgazam?
Ja ću da ga doživim za 5-6 minuta i to je to. Živim život PUNIM plućima, jer sekunde lete...
Uzmite za primer 2 lezbejke, pa one bar znaju šta žene vole, i na kraju nema orgazma?
Šta ćemo sad? Žena ženu nemože da zadovolji, a ja tu da se zamajavam i gubim dragoceno vreme?

etotako

pre 8 godina

Ma osnovno je da se privlačite u svakom smislu (fizičkom, karakternom) i da u početku nemate enormna očekivanja (i muškarci i žene). Tada će sve da pršti. I vremenom sve više. Ova ona tehnika, ovoliko onoliko minuta u već kojoj fazi, to je sve manje bitno. Važno da jedno drugo "radite". Ako govorimo o vezi.
Kod ovih danas ultra čestih "kombinacija" jesu bitne ove druge stvari oko tehnike itd. Ženama je tu presudno iskustvo muškarca (koliko god ga one inteligentno prosudjivale. Tipa oženjen -iskusan) i za izbor šeme i za sam užitak. Ja lično se nikada ne bih složio sa osobom stavova @kt7mpy, dakle osobe koje nisu u stanju da "čitaju" komentare (koji su većinom duhoviti) već ih tumači kao neku frustraciju, koje su u vezi sa "buzdovanom" očekivale da budu zadovoljene valjda jer je on "buzdovan" pa još dobiše etiketu, a onda kada su shvatile da postoji orgazam, zaključuju da je orgazam svaki put "krucijalan" za vezu... Šta znam...Ne slažem se ni sa čim što je tu napisano. Seks i orgazam jeste jako bitan, ali šta ćemo ako se desi da jedno bude u problemima bilo koje vrste (zdravstveni, profesionalni, štagod) pa eto poneki orgazmičić izostane, šta onda, paljba?

pera

pre 8 godina

obozavam dugu predigru,naravno uz obostrano uzivanje,ako je dobra i ona dozivi bar jedan orgazam,duzina samog sexa mi onda nije previse bitna :)

Glupan

pre 8 godina

Seks nije mehanička stimulacija, gde se ovakvi tekstovi oslanjaju na tehnike... Kao što već rekoh, na sličan tekst, "ne treba nam uputstvo za upotrebu žene", jer ovakvi tekstovi objektivizuju ženu, i tretiraju je mehanički. A onda u drugom tekstu, navodni feministički sadržaj, koji "brani žene od seksizma i muškog šovinizma", pa u trećem tekstu, kako izabrati od desetorice najboljeg seksualnog tehničara, a u četvrtom tekstu, zašto vas vara, i kako preboleti prevaru??? I.t.d... Pa onda opet ciklus na početak, sa istim tekstovima koji nam programski ispiraju mozak. Niti ovo ima veze sa seksom, niti više bilo šta, ima veze sa bilo čim, osim totalnog dekadentnog protoka vremena, koje nas guta poput sinkhola

V

pre 8 godina

Pa jeste... i radim ja sve tako, intenzivna predigra po 1-2 sata... i onda kada konacno krenemo zavrsim za 2 minuta jer sam vec "pregoreo" :)

xy

pre 8 godina

@Glupan
Ti jos uvek nisi shvatio da su ovi tekstovi ovde vise zbog komentara nego da nas poduce necemo sto neznamo? Ovo se cita iskljucivo zbog "vrcavih" komentara koji odusevljavaju svojim najcesce dobrim humorom, jednostavnim odgovorima kojima se mnogo toga kaze... A ko ne zeli da bude ucesnik u ovoj igri i ko je ne razume, ne mora ni da ucestvuje...!

sandra

pre 8 godina

ako jako zelim nekog muskarca, meni predigra pocne cim ustanovim da ce tog dana, veceri, ili sutradan biti sexa. fantazija i masta me drze u stanju napaljenosti ceo dan...a kada fizicki dodje do predigre i sexa, treba mi jako malo do orgazma, stim sto mi jedan nije dosta i zelim jos!
ako mi bas i nije do sexa, moze da dubi na trepavicama, dzaba mu.
ja obozavam da njemu pruzim zadovoljstvo, i on meni, podjednako se trudimo da druga strana maksimalno uziva, i u tome jeste kljuc dobrog sexa, tu nema mesta sebicnosti.
meni vece zadovoljstvo predstavlja njegov savrsen osmeh posle nenormalno dobrog orgazma koji sam mu ja omogucila svojim umecem, nego da ja svrsim. naravno, vrati mi on visestruko svaki put

zoki beč

pre 8 godina

ona da se izvrne kao foka a ja da je mazim pola sata??

sva sreća pa ovde postoje ustanove gde lepo platiš i zadovoljis svoju potrebu na vrlo kvalitetan način bez ikakve muke i filozofije...

pera

pre 8 godina

@deki bankar
vi imate ocigledno neki problem s izmisljanjem prica. Dakle ili lazete za godine ili izmisljate sve te akcije. Cak i da je sve istina, u svakoj temi dajete isti komentar koji ukljucuje analni sex i tamo gde se ne govori o njemu. Bolesno...

n6

pre 8 godina

Zavisi od zene do zene. Neke zene je dovoljno da poljubis i izljubis 2-3 min malo pipnes i ona napaljena i mokra skroz, naravno da ce da svrsi brzo. Dok nekim treba jako jako duga predigra, osecaj da je volis, mazenje, ljubljenje i onda odredjena poza u kojoj moze da doživi vrhunac bilo to 5 bilo 15 minuta. Eto sve se svodi na to da nismo svi isti.

Prle

pre 8 godina

dakle posle pripreme od pola sata doživeće vrhunac za minut
(Filip, 23. oktobar 2015 09:32)

Kao kod dobijanja građevinske dozvole: Pripremaš papire 400 dana, i onda za jedan dan dobiješ dozvolu.

kt7mpy

pre 8 godina

@etotako: Evo da ti objasnim. Ti si pogresno razumeo, i takodje ti nedostaje empatije da sagledas seks iz zenskog ugla. Zasto se ti stavljas na stranu muskarca kojeg sam opisala i zakljucujes, pogresno, da bih ja ostavila nekoga ako objektivno ne moze da mi pruzi orgazam, jer se razboleo ili mu danas igra nije na nivou? A izignorisao si cinjenicu da sam govorila o losem ljubavniku, buzdovanu (da, ja jedina mogu da sudim o njemu ovde, jer ga ja jedina poznajem). Tvoje nepoverenje je odraz seksizma, koji u svojoj sustini ima da ce osoba koji misli kao ti biti apriori sumnjicava prema bilo cemu sta zena kaze i verovace pre muskarcu nego zeni, iako ne poznaje ni jedno ni drugo. Ta 'boljka' zahvata vecinom muskarce, ali i zene, posebno u tesko patrijahalnim sredinama kao sto je nasa. Apropo 'sala' u ovim ovde komentarima - to su seksisticke 'sale' koje su jedino seksistima smesne. Kao zena primati penis u sebe redovno, bez orgazma redovno, je nocna mora koja ubija zene u dusu a takvu sudbinu dozivljava mnogo zena, i dan danas. To moze tebi biti smesno, meni nije.

KPE

pre 8 godina

Mi iz kluba preuranjenih ejakulanata smatramo da je nemoguće pružiti tridesetominutnu predigru.
(Vorspiel, 23. oktobar 2015 10:37)

Ma evo recepta!!! Prosjecan seks treba da traje 36 minuta. Od toga 5 minuta za zagrijavanje, minut seksa i 30 minuta izvinjavanja.

Milan

pre 8 godina

@ (Gboy, 23. oktobar 2015 12:12)

Au sefe, pa ti nisi bio sa zenom koja ejakulira. Iskreno te zalim, jer se radi o sedmoj dimenziji seksa.

milooos

pre 8 godina

"Ako uradite ovo žena će doživeti vrhunac za minut" Znaci ako predigra i sex traju pola sata do cetrdeset minuta ona ce svrsiti za minut. Ja sam ovako skapirao.

milan

pre 8 godina

dok dajes predigru tipa sat vremena tebe zelja uveliko prosla.

ako imas novu curu I radis ovo sto sam napisao gore , obrao si bostan ako te ne dodirne ili sta te vec lozi da se napalis I pocnes akciju.

tamo neka

pre 8 godina

@(Deki Bankar, 23. oktobar 2015 13:21)

Dopada mi se vase shvatanje seksa. Zasto u pricu ne uvesti trecu rupicu u pricu: vasu. Niste svesni sta taj dildo moze vasoj rupici da nacini i na koje nebo da vas odvede. Jos ako je dupli, pa jedan kraj za nju, drugi za vas...

Svasta

pre 8 godina

(Igor, 24. oktobar 2015 02:00)

Kako to ne postojite? 90% ljudi koji imaju problema sa hemoroidima idu na sajtove gejeva. Vama je veoma bitno da sto pre zalecite probleme i saveti su odlicni (dobro, ne bas svi saveti). Inace, ni ja nisam citao tekst, samo komentare. Deblje drvo je pobedilo!

Joja

pre 8 godina

Cekaj,znaci vecina komentatora misli samo na svoj orgazam,a kad teba malo vise truda onda paljba na zene,a ustvari vi imate problem koji je manje vise leciv.zato vas zene i varaju ili ne zele sa vama nista i boli ih glava itd.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Kao zensko moram da prokomentarisem. Zene su razlicite. Mnogo je i do zenskog mozga i nisu uvek muskarci krivi. Zena mora da se prepusti i uziva. Da se skoncentrise strogo na seks, uzivanje i svoja cula. Mnoge zene nisu to u stanju, vec se opterecuju glupostima i logicno je da ce orgazam izostati. Ako niste u stanju, bolje preskocite. Brzina postizanja orgazma zavisi od vise stvari. Hemije, opustenosti, umeca muskarca, ali i od zene. Ona treba da usmeri, neretko i preuzme inicijativu, odredi ugao i dubinu penetracije dok je jos uvek period upoznavanja i navikavanja. Nekad sve klikne i bez toga, ali u slucaju da nije tako, zena mora aktivno da ucestvuje u seksu. Sa druge strane, muskarac mora da se potrudi, jer vecina zena nema tako lak okidac i treba dotle doci. Prosto, priroda je u pitanju. Nije to uvek prenemaganje.Ako je muskarcu stalo do zene, on ce se potruditi i nece reci ''ma sta ja nju sad tamo ima da titram''. Takav vam ne treba. Ali to opet ne znaci da mora uvek da bude tako. Zena kojoj je stalo do muskarca (koji se potrudi u vecini slucajeva) se isto tako nece ljutiti kada mu treba brz, kratak seks. Mene cak sta vise to pali na neki drugi nacin, kada je brze, grublje i strastvenije, a kako sve polazi iz mozga, neretko bas tada i mene povuce, pa hraneci se njegovim uzivanjem, dozivim orgazam kada ne ocekujem. Isto tako muskarci ne treba na posvecenost da gledju kao na neko mucenje. Zar nije fenomenalno kada gledas kako se zena raspada od tvojih dodira, poljubaca itd. Ono kada krenes, pa stanes, neizvesnost, i taman kada pomisli da sledi glavno, ti pomeris, odlozis..... Pa to je moc ljudi. Sve je uzimanje i davanje. Samozive ne podnosim, ni jedne ni druge.

agent 47

pre 8 godina

maratonski minut. Ili se misli na minut posle 29 minuta. Svakako je predigra najvaznija stvar, ali ako ne ispunis minut od 30 minuta onda nista.

Pera

pre 8 godina

Sve zene koje su bile samnom su svrsavale u roku od 5 minuta. A neke i po vise puta. Treba znati vrsiti oralni seks. Vecina muskaraca misli pri seksu samo na sebe. To je problem drugari. Upoznajte se sa klitorisom i zivot vasih zena ce biti bogatiji.