Naučnici razrešili večnu dilemu: Evo koliko muškarac zaista treba da "izdrži" u seksu

Nedelja, 22.11.2015.

13:31

Izvor: zadovoljna.hr

Nauènici razrešili veènu dilemu: Evo koliko muškarac zaista treba da "izdrži" u seksu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Dott

pre 8 godina

(ehhhh, 24. novembar 2015 11:19)

Ti se se sad kao odvažila to i da priznaš, a potpisujes se sa "ehhhh"?
Pomišljaš li koliko će žena to i podržati, nisam siguran da bi to bila većina, samim tim i otpada, ili ako se ne slažeš, onda moraš priznati da ženama manjka iskrenosti, međutim šta god izabrala gubitnica si, a tu je i najveći problem žena, šti bi ste vi rodnu ravnopravnost, ali ne i sve što sa njom ide.
Imam jednu poruku za tebe i tebi slične žene:
Dozvolite nam da vas spasemo od vas samih...

ehhhh

pre 8 godina

(Dott, 22. novembar 2015 18:47)
Dajte muskarci ne zanosite se pa vi stvarno mislite da je jedan partner sasvim dovoljan zeni za ceo zivot, da prema njemu oseca istu strast i potrebu, da joj novi ne bio i te kako zanimljiviji i stimulativniji od onog kojeg gleda godinama i decenijama i da i zene ne vode borbu sa sobom u tom smislu. Potpuno je isto jedino sto zenama u proseku manje treba seksa ali onima kojima treba treba i nova stimulacija, stari dosadi bas isto kao i vama.

prolaznik

pre 8 godina

Ne zelim da se hvalim ali moram reci da kod mene , ukoliko sam dobro uzbudjen , sex prosecno traje 1116102938457654545321876565634342424313123432176567432109898976543245787654121209876543434356782956784535 sati .
(ja pa ja, 23. novembar 2015 10:40)

Popravili ste mi dan sa vasim komentarom . hvala.

sandra

pre 8 godina

cilj je da se dogovorite i komunicirate. evo mi ovako, mozda nekom pomogne :
strast je ogromna,sex nam je ludilo. predigre ima,ali nije potrebna jer odmah skacemo jedno na drugo. meni treba 10 do 20 minuta do orgazma. njemu treba otprilike 5 minuta ako ga ja oralno zadovoljavam,zato se time pozabavim bukvalno par minuta samo,pa posle kad sam ja zadovoljena jedno 2 do 3 puta,onda se vratim na to,da bi on svrsio. on obozava moj orgazam,to ga dodatno pali i uvek ceka da ja svrsim prva. desava se i da mu treba dugo do orgazma,pa posto smo preumorni poske 2,3 sata sexa(pravimo male pauze za mazenje), zaspimo bez da on svrsi. ali u tim slucajevima,obavezno ga budim oralnim seksom, i onda mu treba 3 minuta,ili bude bas na brzaka ujutru,cisto zbog njegovog zadovoljstva. eto, mi tako.

ja pa ja

pre 8 godina

Ne zelim da se hvalim ali moram reci da kod mene , ukoliko sam dobro uzbudjen , sex prosecno traje 1116102938457654545321876565634342424313123432176567432109898976543245787654121209876543434356782956784535 sati .

ferdinand

pre 8 godina

Citajuci komentare, shvatio sam da u Srbiji sve sam Ron Dzeremi do Ron Dzeremija ... A moze se reci i Baron Minhauzen do Minhauzena...

Igor

pre 8 godina

Koje je to teshenje.. Zeljeno 13min.. Jaadnii.. Ako traje ispod pola sata, nemoj ni da maltretiras zenu da se sredjuje za tebe.. To je krshenje medjunarodnog zenskog prava i treba da se zakonom zabrani.. 13 min.. Treba da izgubis pravo za polni snoshaj, lol... Zeljeno vreme je od 1h do 2h. Igor

R2D2

pre 8 godina

Pošto vidim da se nekoliko muškaraca žale na problem sa ejakulacijom tokom seksa probaću ukratko da vam objasnim o čemu se radi jer sam ja prevazišao taj problem.

Ne masturbirajte nedelju dana. Znam koja je frka ako masturbirate često, ali izdržite. Ne dodirujte alat osim kada mokrite. Deluje jednostavno ali je vrlo teško. Vic je u tome što morate povratiti osetljivost na polnom organu koju ste izgubili čestom masturbacijom. Posle nedelju dana nećete više izdržati garantovano. Lansiraćete litru i po pri prvoj sledećoj masturbaciji - šampanjac varijanta. Probajte opet nedelju dana da izdržite, ali ovaj put dolazi ključni trik. Prestanite da gledate pornografiju! Kada masturbirate, radite to po sećanju, na sadašnju, na bivšu, uopšte nije bitno. Čestim gledanjem pornića upropastili ste maštu. Ne šalim se. U pornićima gledate stvari koje se jako retko ili nikada ne dešavaju u real life seksu. Mozak vam je navikao na ludila. Ovaj problem se rešava u mesec dana bukvalno. Probao sam - radi!

Killer on the loose

pre 8 godina

Guslam,testerisem,riljam,orem,drvim,okopavam,vinklujem,rezbarim,bunarim,odzacarim,otpusujem,zapusujem,zakivam,zakucavam,stemujem...

N2

pre 8 godina

Ja se lozim na zenski orgazam. On mi je okidac i kad vidim da je zena na vrhuncu kroz koju sekundu stizem i ja. Mislim da je ova varijanta najbolja.

coz y not

pre 8 godina

Ja sam odavno resio taj problem. Kad god je kriza pogledam u sliku Mire Markovic. Ako je bas, bas, bas gusto u sliku Vojislava Kostunice (ali ne duze od 0.1 sekunde, moze imati nepovratan efekt). Uz malo vezbe, mozes tako satima. A i zeni je smesno.
(Milutin, 22. novembar 2015 14:14)

??? kakav kralj hahahaha

Zio

pre 8 godina

Meni je problem što me moja devojka neverovatno mnogo loži već godinama, te sam u početku bio kao sprinter. :D Ali i ovde, kao u svemu, vežba poboljšava stvari.

racky

pre 8 godina

4-7 rakija i bijes sat vremena ko da ces da je zenis provereno prva varijanta,a druga za one koji ne piju da ga sam uradis pola sata pre odnosa i posle radi sta oces.

Riko

pre 8 godina

´Zadnje vreme puno se priča koliko treba da traje do orgazme.Iz moje iskustva do sada 22god u braku i moji 50 god proso sam sve zene kontinenta i sve je bilo razne trajanje orgazme kod zene ,bilo mi je devojke dok sam dovedio u stan ona več je bila mokra prije sto smo počeli,a bilo je zene po 5,10,15, min.do 1H dok smo marali i lubrifant da se upotrebi unutra u vagini znči sve to zavisi od obodvoje partnera,a moju zenu treba mi vise od 20min da grijem onda polako ko dizelas da daje rezultate a ja več zaversio dva tri puta a za to zena bezi od mene,sto uvek sam spreman za sex dobro bi bio i zene malo da nas pripremaju i mi volimo da neko nas mazi

Saša

pre 8 godina

@Ivane može biti problem zbog mnogih problema, najbolje da potražiš stručnu pomoć, iskreno Ja nikad ne mogu da svršim sa kondomom niti vodim ljubav sa tom gumom, ali zato biram isključivo sigurne devojke, nisam promiskuitetan.

bambum

pre 8 godina

seks nam traje sve dok žena ne kaže dosta a to traje dosta više od 13 minuta.... žena se mora poštovati a i on me još uvek dobro služi !

Dott

pre 8 godina

Jedno je sigurno, pravilo ne postoji, moguće je samo izvesti prosek vremena u kom većina žena doživi orgazam, od onih koje ga doživljavaju, pošto je poznato da jednom izvesnom a ne malom procentu i izostaje, bez obzira na dužinu trajanja odnosa i drugih okolnosti i faktora.
Medjutim sve ima svoje zašto, muški reproduktivni organi zaslužni za postizanje orgazma, takvi su i toliko osetljivi da mu je dovoljna samo spoljna stimulacija istih od strane x osobe i orgazam će doći. Pored te činjenice, muškarac ima i neuporedivo jači vizuelni nadražaj od žena, za to se priroda pobrinula i zahvaljujući tome obezbedila i naš opstanak u cilju produženja vrste.
Danas, u društvenom uređenju kakvo imamo, koje smo vekovima prfilisali, odudara od muških prirodnih potreba, a da bi im se muskarac i genetski prilagodio, potrebno je proći mnogo vremena, slobodno mogu reći i vekova, kako bi se taj muški mehanizam prirodno prilagodio. Što znači da muškarci koji danas govore da vole jednu ženu i da je ne bi prevarili, faktički govore protiv sebe, to jeste razumno, za važeće postulate moralnog ponašanja danas, ali muškarac ima veliku unutrašnju borbu i iskušenja da tome ostane dosledan i ostane veran u očima svoje izabranice.
Zaključak možemo izvući da je danšnji muškarac žrtva i jeste, muškarac ima vapaj te vrste, isto kao što žena ima vapaj za postizanjem orgazma, pa kad sve tako sagledate, stvari su ipak podeljene na ravne časti između muškaraca i žena.

Dugotrajna suša

pre 8 godina

Jao jao ljudi, ljubomorišem, zavidim vam na komentarima...da bar imam sa kim, 3,6, 11 min... total je to nebitno, sve bi se to namestilo kad bi bilo neke i da je obostrano :)

Pedja

pre 8 godina

Ja mogu da svršim kad hoću u roku od minut od odluke, samo krenem sa intenzivnijom penetracijom
Problem je što nekad ne mogu da se kontrolišem od uzbuđenja, pa to onda traje 5 min, ali rekao bih da je dobar sex, aktivnih 20 min

VladimirR.

pre 8 godina

Moja draga i ja smo imali sreće što smo u ranoj fazi pre 4 decenije ukapirali da kada nam se približi vrhunac, moji pokreti koji me vode ka vrhuncu noj kvare posao. Tako da smo uveli u standard da se odradjuju prvo pokreti koji njoj obezbede orgazam a tek onda ja vozim svoj pobednički krug. I tako testirajući svoje afinitete napravili smo standard da se prvo ona opskrbi sa 15 orgazama a onda prasnem i ja. I to je funkcionisalo prvih dvadesetak godina bez ikakvih oscilacija. Posle je već počela njena potreba da se smanjuje a usput i moje mogućnosti da se primiruju.

aaaaa

pre 8 godina

Ljudi, ja imam obrnuti problem, ne mogu da dodjem do vrhu ca osim ako ne uzmem stvar u svoje ruke, nije ni to bas sjajno, mada je bolje od prebrzog.
(Mister, 22. novembar 2015 14:34)


promeni zenu

Bila bla

pre 8 godina

Uh već sam se uplašio da sam ja jedini muškarac koji to može preko sat vremena....
Nije to neka sreća jednostavno nemožeš doći do vrhunca.Partnerica se već pita dali sam normalan.

Strucnjak

pre 8 godina

Seks bi trebao trajati upravo toliko, da su oba partnera
zadovoljni i da istovremeno dodju do orgazma!
Sve ostalo je na dobrovoljnoj bazi.

Ivan

pre 8 godina

Ima raznih problema, ili dozivljaja da je nesto problem u sexu. Npr. ja, ne znam da li imam problem, ali sa svakom partnerkom do sada ja nisam mogao da svrsim. Svrsio sam samo jednom u mozda 100 odnosa do sada. Uvek koristim kondom, da napomenem.

Seks moze da mi traje i po 1 ipo sat, naravno, 80% tog vremena je ona dole, a ja gore, pa erekcija nije problem.

Ja se iskreno pitam u cemu je problem, i malo mi je laknulo kad sam prvi put svrsio u toku odnosa.

Sa druge strane, kada mi ona maturbira, ili kada ja, naravno, tada normalno svrsim, bukvalno kad mi se pozeli.

Ako neko ima neko slicno iskustvo, i kako je to prevazisao, neka napise u komentaru.

mirko

pre 8 godina

baš me je ovo zanimalo, stvarno to volim duže po sat vremena, ali poštujem partnerku, pitam je jel ok, ako kaže da, obavezno završavam i uglavnom odmah uspem, ponekad mi treba još koji minut ali gledam da je ispoštujem.

ValjdaTakoNesto

pre 8 godina

Zenski orgazam zavisi i od devojke do devojke, nekima je potrebno jako malo, a neke ne mogu nikad ( to je vrvtn i do mene i nase povezanosti) , glavno je da se devojke opuste :)

yappy ns

pre 8 godina

Seks, tema o kojoj se najvise laze!!! U prirodi muskaraca (svih vrsta oblika i boja) je da u sto kracem roku "osiguraju" produzenje vrste. Kod ljudskih muskaraca, svest je ta "stvar" koja taj cin cini duzim, uzbudljivijim i visekorisnim. Isto tako na zenama (devojkama, partnerkama) je deo "odgovornosti" da sam sex bude i igra, i zadovoljstvo i reproduktivni cin, sto on u osnovi i jeste. Sve ostalo je izmisljanje, preterivanje i obesno izmisljanje i izvrtanje stvari.

Paja

pre 8 godina

Kod mene to traje predugo. Ona dozivi 2-3 orgazma, ja nijedan. Treba mi najmanje pola sata, a toliko stprljenja je imala samo jedna. Sve bi da obave posao kako same kazu za 15-20 minuta uvrh glave. Ako mislite da je to neka prednost varate se. Stvar se najcesce zavrsava obostranom frustracijom i raskidom. Probao sam i sa eskort devojkom. Bilo nam je super, ali od mog orgazma nista ... Bio sam i kod urologa, na nagovaranje moje bivse, ali nije nasao nista. Polako odustajem od zena i seksa, ocigledno to nije za mene.

dr Nis

pre 8 godina

Muškarac treba da izdrži toliko dugo koliko je potrebno da penetrira dovoljno duboka-što se tiče produženja vrste.
Kad je uživanje u pitanju nemojte da zbunujete ljude minutima i satima, svako neka vodi ljubav dok mu je lepo i dok mu godi.

moze_koliko_god_ona_hoce

pre 8 godina

Mogu to satima ako treba, mislim da je genetski..za 10min necu ni da pocinjem. Vidim da je to problem kod vecine muskaraca, zato i izbegavam razgovore na tu temu.
S druge strane zbog svoje prepotentnosti imam problem da se usresredim na bilo sta drugo. Samo o zenama razmisljam...
Ponekad pozelim da sam impotentan. Definitivno bi mi sve bilo lakse. :(

Mister

pre 8 godina

Ljudi, ja imam obrnuti problem, ne mogu da dodjem do vrhu ca osim ako ne uzmem stvar u svoje ruke, nije ni to bas sjajno, mada je bolje od prebrzog.

Milutin

pre 8 godina

Ja sam odavno resio taj problem. Kad god je kriza pogledam u sliku Mire Markovic. Ako je bas, bas, bas gusto u sliku Vojislava Kostunice (ali ne duze od 0.1 sekunde, moze imati nepovratan efekt). Uz malo vezbe, mozes tako satima. A i zeni je smesno.

imam džepnu Veneru :)

pre 8 godina

Kad potroši celu platu na devojku muškarac treba da izdrži u seksu do sledeće plate.
Inače će biti seks u mozak zašto je švorc :)

Leo

pre 8 godina

Svasta, cim osetim da je zena pri kraju to me toliko uzbudi da sam gotov. To je u slucaju kada sam raspolozen i potpuno je ne bitno da li je to 4, 10 ili vise minuta. naravno desava se da mogu i za minut :) a desava se da mogu i maraton da opicim..Do dana danasnjeg ne znam zbog cega je to tako :)

Igor Gavran

pre 8 godina

Moguce je izdrzati sat vremena bez problema uz pomoc sledece tehnike: cim osetis da se blizi orgazam pocenes da razmisljas o nekom teskom problemu - sta kupiti zeni za rodjendan (a da ne ispadnes grbav), kako spreciti zenu da ne pobaca sve tvoje stvari iz kupatila ili probas da zamislis foton kao talas i cesticu u isto vreme. Nikako ne pomisljati na mlade komsinice, kako bi sve ovo bilo sa Avom Taylor i slicno.

seljadin

pre 8 godina

treba da traje koliko joj godi, kad ona kaze da joj je dosta e onda je kraj... nekada posle 15 min, nekada posle sat, ili cele noci... kako kada moze i duze a i krace :)

Milutin

pre 8 godina

Ja sam odavno resio taj problem. Kad god je kriza pogledam u sliku Mire Markovic. Ako je bas, bas, bas gusto u sliku Vojislava Kostunice (ali ne duze od 0.1 sekunde, moze imati nepovratan efekt). Uz malo vezbe, mozes tako satima. A i zeni je smesno.

Leo

pre 8 godina

Svasta, cim osetim da je zena pri kraju to me toliko uzbudi da sam gotov. To je u slucaju kada sam raspolozen i potpuno je ne bitno da li je to 4, 10 ili vise minuta. naravno desava se da mogu i za minut :) a desava se da mogu i maraton da opicim..Do dana danasnjeg ne znam zbog cega je to tako :)

Igor Gavran

pre 8 godina

Moguce je izdrzati sat vremena bez problema uz pomoc sledece tehnike: cim osetis da se blizi orgazam pocenes da razmisljas o nekom teskom problemu - sta kupiti zeni za rodjendan (a da ne ispadnes grbav), kako spreciti zenu da ne pobaca sve tvoje stvari iz kupatila ili probas da zamislis foton kao talas i cesticu u isto vreme. Nikako ne pomisljati na mlade komsinice, kako bi sve ovo bilo sa Avom Taylor i slicno.

imam džepnu Veneru :)

pre 8 godina

Kad potroši celu platu na devojku muškarac treba da izdrži u seksu do sledeće plate.
Inače će biti seks u mozak zašto je švorc :)

dr Nis

pre 8 godina

Muškarac treba da izdrži toliko dugo koliko je potrebno da penetrira dovoljno duboka-što se tiče produženja vrste.
Kad je uživanje u pitanju nemojte da zbunujete ljude minutima i satima, svako neka vodi ljubav dok mu je lepo i dok mu godi.

VladimirR.

pre 8 godina

Moja draga i ja smo imali sreće što smo u ranoj fazi pre 4 decenije ukapirali da kada nam se približi vrhunac, moji pokreti koji me vode ka vrhuncu noj kvare posao. Tako da smo uveli u standard da se odradjuju prvo pokreti koji njoj obezbede orgazam a tek onda ja vozim svoj pobednički krug. I tako testirajući svoje afinitete napravili smo standard da se prvo ona opskrbi sa 15 orgazama a onda prasnem i ja. I to je funkcionisalo prvih dvadesetak godina bez ikakvih oscilacija. Posle je već počela njena potreba da se smanjuje a usput i moje mogućnosti da se primiruju.

aaaaa

pre 8 godina

Ljudi, ja imam obrnuti problem, ne mogu da dodjem do vrhu ca osim ako ne uzmem stvar u svoje ruke, nije ni to bas sjajno, mada je bolje od prebrzog.
(Mister, 22. novembar 2015 14:34)


promeni zenu

Paja

pre 8 godina

Kod mene to traje predugo. Ona dozivi 2-3 orgazma, ja nijedan. Treba mi najmanje pola sata, a toliko stprljenja je imala samo jedna. Sve bi da obave posao kako same kazu za 15-20 minuta uvrh glave. Ako mislite da je to neka prednost varate se. Stvar se najcesce zavrsava obostranom frustracijom i raskidom. Probao sam i sa eskort devojkom. Bilo nam je super, ali od mog orgazma nista ... Bio sam i kod urologa, na nagovaranje moje bivse, ali nije nasao nista. Polako odustajem od zena i seksa, ocigledno to nije za mene.

ValjdaTakoNesto

pre 8 godina

Zenski orgazam zavisi i od devojke do devojke, nekima je potrebno jako malo, a neke ne mogu nikad ( to je vrvtn i do mene i nase povezanosti) , glavno je da se devojke opuste :)

Strucnjak

pre 8 godina

Seks bi trebao trajati upravo toliko, da su oba partnera
zadovoljni i da istovremeno dodju do orgazma!
Sve ostalo je na dobrovoljnoj bazi.

yappy ns

pre 8 godina

Seks, tema o kojoj se najvise laze!!! U prirodi muskaraca (svih vrsta oblika i boja) je da u sto kracem roku "osiguraju" produzenje vrste. Kod ljudskih muskaraca, svest je ta "stvar" koja taj cin cini duzim, uzbudljivijim i visekorisnim. Isto tako na zenama (devojkama, partnerkama) je deo "odgovornosti" da sam sex bude i igra, i zadovoljstvo i reproduktivni cin, sto on u osnovi i jeste. Sve ostalo je izmisljanje, preterivanje i obesno izmisljanje i izvrtanje stvari.

Pedja

pre 8 godina

Ja mogu da svršim kad hoću u roku od minut od odluke, samo krenem sa intenzivnijom penetracijom
Problem je što nekad ne mogu da se kontrolišem od uzbuđenja, pa to onda traje 5 min, ali rekao bih da je dobar sex, aktivnih 20 min

seljadin

pre 8 godina

treba da traje koliko joj godi, kad ona kaze da joj je dosta e onda je kraj... nekada posle 15 min, nekada posle sat, ili cele noci... kako kada moze i duze a i krace :)

Mister

pre 8 godina

Ljudi, ja imam obrnuti problem, ne mogu da dodjem do vrhu ca osim ako ne uzmem stvar u svoje ruke, nije ni to bas sjajno, mada je bolje od prebrzog.

Ivan

pre 8 godina

Ima raznih problema, ili dozivljaja da je nesto problem u sexu. Npr. ja, ne znam da li imam problem, ali sa svakom partnerkom do sada ja nisam mogao da svrsim. Svrsio sam samo jednom u mozda 100 odnosa do sada. Uvek koristim kondom, da napomenem.

Seks moze da mi traje i po 1 ipo sat, naravno, 80% tog vremena je ona dole, a ja gore, pa erekcija nije problem.

Ja se iskreno pitam u cemu je problem, i malo mi je laknulo kad sam prvi put svrsio u toku odnosa.

Sa druge strane, kada mi ona maturbira, ili kada ja, naravno, tada normalno svrsim, bukvalno kad mi se pozeli.

Ako neko ima neko slicno iskustvo, i kako je to prevazisao, neka napise u komentaru.

Bila bla

pre 8 godina

Uh već sam se uplašio da sam ja jedini muškarac koji to može preko sat vremena....
Nije to neka sreća jednostavno nemožeš doći do vrhunca.Partnerica se već pita dali sam normalan.

moze_koliko_god_ona_hoce

pre 8 godina

Mogu to satima ako treba, mislim da je genetski..za 10min necu ni da pocinjem. Vidim da je to problem kod vecine muskaraca, zato i izbegavam razgovore na tu temu.
S druge strane zbog svoje prepotentnosti imam problem da se usresredim na bilo sta drugo. Samo o zenama razmisljam...
Ponekad pozelim da sam impotentan. Definitivno bi mi sve bilo lakse. :(

mirko

pre 8 godina

baš me je ovo zanimalo, stvarno to volim duže po sat vremena, ali poštujem partnerku, pitam je jel ok, ako kaže da, obavezno završavam i uglavnom odmah uspem, ponekad mi treba još koji minut ali gledam da je ispoštujem.

R2D2

pre 8 godina

Pošto vidim da se nekoliko muškaraca žale na problem sa ejakulacijom tokom seksa probaću ukratko da vam objasnim o čemu se radi jer sam ja prevazišao taj problem.

Ne masturbirajte nedelju dana. Znam koja je frka ako masturbirate često, ali izdržite. Ne dodirujte alat osim kada mokrite. Deluje jednostavno ali je vrlo teško. Vic je u tome što morate povratiti osetljivost na polnom organu koju ste izgubili čestom masturbacijom. Posle nedelju dana nećete više izdržati garantovano. Lansiraćete litru i po pri prvoj sledećoj masturbaciji - šampanjac varijanta. Probajte opet nedelju dana da izdržite, ali ovaj put dolazi ključni trik. Prestanite da gledate pornografiju! Kada masturbirate, radite to po sećanju, na sadašnju, na bivšu, uopšte nije bitno. Čestim gledanjem pornića upropastili ste maštu. Ne šalim se. U pornićima gledate stvari koje se jako retko ili nikada ne dešavaju u real life seksu. Mozak vam je navikao na ludila. Ovaj problem se rešava u mesec dana bukvalno. Probao sam - radi!

ferdinand

pre 8 godina

Citajuci komentare, shvatio sam da u Srbiji sve sam Ron Dzeremi do Ron Dzeremija ... A moze se reci i Baron Minhauzen do Minhauzena...

N2

pre 8 godina

Ja se lozim na zenski orgazam. On mi je okidac i kad vidim da je zena na vrhuncu kroz koju sekundu stizem i ja. Mislim da je ova varijanta najbolja.

coz y not

pre 8 godina

Ja sam odavno resio taj problem. Kad god je kriza pogledam u sliku Mire Markovic. Ako je bas, bas, bas gusto u sliku Vojislava Kostunice (ali ne duze od 0.1 sekunde, moze imati nepovratan efekt). Uz malo vezbe, mozes tako satima. A i zeni je smesno.
(Milutin, 22. novembar 2015 14:14)

??? kakav kralj hahahaha

Dugotrajna suša

pre 8 godina

Jao jao ljudi, ljubomorišem, zavidim vam na komentarima...da bar imam sa kim, 3,6, 11 min... total je to nebitno, sve bi se to namestilo kad bi bilo neke i da je obostrano :)

Zio

pre 8 godina

Meni je problem što me moja devojka neverovatno mnogo loži već godinama, te sam u početku bio kao sprinter. :D Ali i ovde, kao u svemu, vežba poboljšava stvari.

bambum

pre 8 godina

seks nam traje sve dok žena ne kaže dosta a to traje dosta više od 13 minuta.... žena se mora poštovati a i on me još uvek dobro služi !

Dott

pre 8 godina

Jedno je sigurno, pravilo ne postoji, moguće je samo izvesti prosek vremena u kom većina žena doživi orgazam, od onih koje ga doživljavaju, pošto je poznato da jednom izvesnom a ne malom procentu i izostaje, bez obzira na dužinu trajanja odnosa i drugih okolnosti i faktora.
Medjutim sve ima svoje zašto, muški reproduktivni organi zaslužni za postizanje orgazma, takvi su i toliko osetljivi da mu je dovoljna samo spoljna stimulacija istih od strane x osobe i orgazam će doći. Pored te činjenice, muškarac ima i neuporedivo jači vizuelni nadražaj od žena, za to se priroda pobrinula i zahvaljujući tome obezbedila i naš opstanak u cilju produženja vrste.
Danas, u društvenom uređenju kakvo imamo, koje smo vekovima prfilisali, odudara od muških prirodnih potreba, a da bi im se muskarac i genetski prilagodio, potrebno je proći mnogo vremena, slobodno mogu reći i vekova, kako bi se taj muški mehanizam prirodno prilagodio. Što znači da muškarci koji danas govore da vole jednu ženu i da je ne bi prevarili, faktički govore protiv sebe, to jeste razumno, za važeće postulate moralnog ponašanja danas, ali muškarac ima veliku unutrašnju borbu i iskušenja da tome ostane dosledan i ostane veran u očima svoje izabranice.
Zaključak možemo izvući da je danšnji muškarac žrtva i jeste, muškarac ima vapaj te vrste, isto kao što žena ima vapaj za postizanjem orgazma, pa kad sve tako sagledate, stvari su ipak podeljene na ravne časti između muškaraca i žena.

Igor

pre 8 godina

Koje je to teshenje.. Zeljeno 13min.. Jaadnii.. Ako traje ispod pola sata, nemoj ni da maltretiras zenu da se sredjuje za tebe.. To je krshenje medjunarodnog zenskog prava i treba da se zakonom zabrani.. 13 min.. Treba da izgubis pravo za polni snoshaj, lol... Zeljeno vreme je od 1h do 2h. Igor

ja pa ja

pre 8 godina

Ne zelim da se hvalim ali moram reci da kod mene , ukoliko sam dobro uzbudjen , sex prosecno traje 1116102938457654545321876565634342424313123432176567432109898976543245787654121209876543434356782956784535 sati .

racky

pre 8 godina

4-7 rakija i bijes sat vremena ko da ces da je zenis provereno prva varijanta,a druga za one koji ne piju da ga sam uradis pola sata pre odnosa i posle radi sta oces.

Killer on the loose

pre 8 godina

Guslam,testerisem,riljam,orem,drvim,okopavam,vinklujem,rezbarim,bunarim,odzacarim,otpusujem,zapusujem,zakivam,zakucavam,stemujem...

ehhhh

pre 8 godina

(Dott, 22. novembar 2015 18:47)
Dajte muskarci ne zanosite se pa vi stvarno mislite da je jedan partner sasvim dovoljan zeni za ceo zivot, da prema njemu oseca istu strast i potrebu, da joj novi ne bio i te kako zanimljiviji i stimulativniji od onog kojeg gleda godinama i decenijama i da i zene ne vode borbu sa sobom u tom smislu. Potpuno je isto jedino sto zenama u proseku manje treba seksa ali onima kojima treba treba i nova stimulacija, stari dosadi bas isto kao i vama.

Saša

pre 8 godina

@Ivane može biti problem zbog mnogih problema, najbolje da potražiš stručnu pomoć, iskreno Ja nikad ne mogu da svršim sa kondomom niti vodim ljubav sa tom gumom, ali zato biram isključivo sigurne devojke, nisam promiskuitetan.

Riko

pre 8 godina

´Zadnje vreme puno se priča koliko treba da traje do orgazme.Iz moje iskustva do sada 22god u braku i moji 50 god proso sam sve zene kontinenta i sve je bilo razne trajanje orgazme kod zene ,bilo mi je devojke dok sam dovedio u stan ona več je bila mokra prije sto smo počeli,a bilo je zene po 5,10,15, min.do 1H dok smo marali i lubrifant da se upotrebi unutra u vagini znči sve to zavisi od obodvoje partnera,a moju zenu treba mi vise od 20min da grijem onda polako ko dizelas da daje rezultate a ja več zaversio dva tri puta a za to zena bezi od mene,sto uvek sam spreman za sex dobro bi bio i zene malo da nas pripremaju i mi volimo da neko nas mazi

prolaznik

pre 8 godina

Ne zelim da se hvalim ali moram reci da kod mene , ukoliko sam dobro uzbudjen , sex prosecno traje 1116102938457654545321876565634342424313123432176567432109898976543245787654121209876543434356782956784535 sati .
(ja pa ja, 23. novembar 2015 10:40)

Popravili ste mi dan sa vasim komentarom . hvala.

Dott

pre 8 godina

(ehhhh, 24. novembar 2015 11:19)

Ti se se sad kao odvažila to i da priznaš, a potpisujes se sa "ehhhh"?
Pomišljaš li koliko će žena to i podržati, nisam siguran da bi to bila većina, samim tim i otpada, ili ako se ne slažeš, onda moraš priznati da ženama manjka iskrenosti, međutim šta god izabrala gubitnica si, a tu je i najveći problem žena, šti bi ste vi rodnu ravnopravnost, ali ne i sve što sa njom ide.
Imam jednu poruku za tebe i tebi slične žene:
Dozvolite nam da vas spasemo od vas samih...

sandra

pre 8 godina

cilj je da se dogovorite i komunicirate. evo mi ovako, mozda nekom pomogne :
strast je ogromna,sex nam je ludilo. predigre ima,ali nije potrebna jer odmah skacemo jedno na drugo. meni treba 10 do 20 minuta do orgazma. njemu treba otprilike 5 minuta ako ga ja oralno zadovoljavam,zato se time pozabavim bukvalno par minuta samo,pa posle kad sam ja zadovoljena jedno 2 do 3 puta,onda se vratim na to,da bi on svrsio. on obozava moj orgazam,to ga dodatno pali i uvek ceka da ja svrsim prva. desava se i da mu treba dugo do orgazma,pa posto smo preumorni poske 2,3 sata sexa(pravimo male pauze za mazenje), zaspimo bez da on svrsi. ali u tim slucajevima,obavezno ga budim oralnim seksom, i onda mu treba 3 minuta,ili bude bas na brzaka ujutru,cisto zbog njegovog zadovoljstva. eto, mi tako.

moze_koliko_god_ona_hoce

pre 8 godina

Mogu to satima ako treba, mislim da je genetski..za 10min necu ni da pocinjem. Vidim da je to problem kod vecine muskaraca, zato i izbegavam razgovore na tu temu.
S druge strane zbog svoje prepotentnosti imam problem da se usresredim na bilo sta drugo. Samo o zenama razmisljam...
Ponekad pozelim da sam impotentan. Definitivno bi mi sve bilo lakse. :(

Bila bla

pre 8 godina

Uh već sam se uplašio da sam ja jedini muškarac koji to može preko sat vremena....
Nije to neka sreća jednostavno nemožeš doći do vrhunca.Partnerica se već pita dali sam normalan.

Paja

pre 8 godina

Kod mene to traje predugo. Ona dozivi 2-3 orgazma, ja nijedan. Treba mi najmanje pola sata, a toliko stprljenja je imala samo jedna. Sve bi da obave posao kako same kazu za 15-20 minuta uvrh glave. Ako mislite da je to neka prednost varate se. Stvar se najcesce zavrsava obostranom frustracijom i raskidom. Probao sam i sa eskort devojkom. Bilo nam je super, ali od mog orgazma nista ... Bio sam i kod urologa, na nagovaranje moje bivse, ali nije nasao nista. Polako odustajem od zena i seksa, ocigledno to nije za mene.

Pedja

pre 8 godina

Ja mogu da svršim kad hoću u roku od minut od odluke, samo krenem sa intenzivnijom penetracijom
Problem je što nekad ne mogu da se kontrolišem od uzbuđenja, pa to onda traje 5 min, ali rekao bih da je dobar sex, aktivnih 20 min

VladimirR.

pre 8 godina

Moja draga i ja smo imali sreće što smo u ranoj fazi pre 4 decenije ukapirali da kada nam se približi vrhunac, moji pokreti koji me vode ka vrhuncu noj kvare posao. Tako da smo uveli u standard da se odradjuju prvo pokreti koji njoj obezbede orgazam a tek onda ja vozim svoj pobednički krug. I tako testirajući svoje afinitete napravili smo standard da se prvo ona opskrbi sa 15 orgazama a onda prasnem i ja. I to je funkcionisalo prvih dvadesetak godina bez ikakvih oscilacija. Posle je već počela njena potreba da se smanjuje a usput i moje mogućnosti da se primiruju.

mirko

pre 8 godina

baš me je ovo zanimalo, stvarno to volim duže po sat vremena, ali poštujem partnerku, pitam je jel ok, ako kaže da, obavezno završavam i uglavnom odmah uspem, ponekad mi treba još koji minut ali gledam da je ispoštujem.

Ivan

pre 8 godina

Ima raznih problema, ili dozivljaja da je nesto problem u sexu. Npr. ja, ne znam da li imam problem, ali sa svakom partnerkom do sada ja nisam mogao da svrsim. Svrsio sam samo jednom u mozda 100 odnosa do sada. Uvek koristim kondom, da napomenem.

Seks moze da mi traje i po 1 ipo sat, naravno, 80% tog vremena je ona dole, a ja gore, pa erekcija nije problem.

Ja se iskreno pitam u cemu je problem, i malo mi je laknulo kad sam prvi put svrsio u toku odnosa.

Sa druge strane, kada mi ona maturbira, ili kada ja, naravno, tada normalno svrsim, bukvalno kad mi se pozeli.

Ako neko ima neko slicno iskustvo, i kako je to prevazisao, neka napise u komentaru.

Milutin

pre 8 godina

Ja sam odavno resio taj problem. Kad god je kriza pogledam u sliku Mire Markovic. Ako je bas, bas, bas gusto u sliku Vojislava Kostunice (ali ne duze od 0.1 sekunde, moze imati nepovratan efekt). Uz malo vezbe, mozes tako satima. A i zeni je smesno.

imam džepnu Veneru :)

pre 8 godina

Kad potroši celu platu na devojku muškarac treba da izdrži u seksu do sledeće plate.
Inače će biti seks u mozak zašto je švorc :)

seljadin

pre 8 godina

treba da traje koliko joj godi, kad ona kaze da joj je dosta e onda je kraj... nekada posle 15 min, nekada posle sat, ili cele noci... kako kada moze i duze a i krace :)

Igor Gavran

pre 8 godina

Moguce je izdrzati sat vremena bez problema uz pomoc sledece tehnike: cim osetis da se blizi orgazam pocenes da razmisljas o nekom teskom problemu - sta kupiti zeni za rodjendan (a da ne ispadnes grbav), kako spreciti zenu da ne pobaca sve tvoje stvari iz kupatila ili probas da zamislis foton kao talas i cesticu u isto vreme. Nikako ne pomisljati na mlade komsinice, kako bi sve ovo bilo sa Avom Taylor i slicno.

aaaaa

pre 8 godina

Ljudi, ja imam obrnuti problem, ne mogu da dodjem do vrhu ca osim ako ne uzmem stvar u svoje ruke, nije ni to bas sjajno, mada je bolje od prebrzog.
(Mister, 22. novembar 2015 14:34)


promeni zenu

Mister

pre 8 godina

Ljudi, ja imam obrnuti problem, ne mogu da dodjem do vrhu ca osim ako ne uzmem stvar u svoje ruke, nije ni to bas sjajno, mada je bolje od prebrzog.

dr Nis

pre 8 godina

Muškarac treba da izdrži toliko dugo koliko je potrebno da penetrira dovoljno duboka-što se tiče produženja vrste.
Kad je uživanje u pitanju nemojte da zbunujete ljude minutima i satima, svako neka vodi ljubav dok mu je lepo i dok mu godi.

yappy ns

pre 8 godina

Seks, tema o kojoj se najvise laze!!! U prirodi muskaraca (svih vrsta oblika i boja) je da u sto kracem roku "osiguraju" produzenje vrste. Kod ljudskih muskaraca, svest je ta "stvar" koja taj cin cini duzim, uzbudljivijim i visekorisnim. Isto tako na zenama (devojkama, partnerkama) je deo "odgovornosti" da sam sex bude i igra, i zadovoljstvo i reproduktivni cin, sto on u osnovi i jeste. Sve ostalo je izmisljanje, preterivanje i obesno izmisljanje i izvrtanje stvari.

Igor

pre 8 godina

Koje je to teshenje.. Zeljeno 13min.. Jaadnii.. Ako traje ispod pola sata, nemoj ni da maltretiras zenu da se sredjuje za tebe.. To je krshenje medjunarodnog zenskog prava i treba da se zakonom zabrani.. 13 min.. Treba da izgubis pravo za polni snoshaj, lol... Zeljeno vreme je od 1h do 2h. Igor

Leo

pre 8 godina

Svasta, cim osetim da je zena pri kraju to me toliko uzbudi da sam gotov. To je u slucaju kada sam raspolozen i potpuno je ne bitno da li je to 4, 10 ili vise minuta. naravno desava se da mogu i za minut :) a desava se da mogu i maraton da opicim..Do dana danasnjeg ne znam zbog cega je to tako :)

Strucnjak

pre 8 godina

Seks bi trebao trajati upravo toliko, da su oba partnera
zadovoljni i da istovremeno dodju do orgazma!
Sve ostalo je na dobrovoljnoj bazi.

Riko

pre 8 godina

´Zadnje vreme puno se priča koliko treba da traje do orgazme.Iz moje iskustva do sada 22god u braku i moji 50 god proso sam sve zene kontinenta i sve je bilo razne trajanje orgazme kod zene ,bilo mi je devojke dok sam dovedio u stan ona več je bila mokra prije sto smo počeli,a bilo je zene po 5,10,15, min.do 1H dok smo marali i lubrifant da se upotrebi unutra u vagini znči sve to zavisi od obodvoje partnera,a moju zenu treba mi vise od 20min da grijem onda polako ko dizelas da daje rezultate a ja več zaversio dva tri puta a za to zena bezi od mene,sto uvek sam spreman za sex dobro bi bio i zene malo da nas pripremaju i mi volimo da neko nas mazi

Killer on the loose

pre 8 godina

Guslam,testerisem,riljam,orem,drvim,okopavam,vinklujem,rezbarim,bunarim,odzacarim,otpusujem,zapusujem,zakivam,zakucavam,stemujem...

ValjdaTakoNesto

pre 8 godina

Zenski orgazam zavisi i od devojke do devojke, nekima je potrebno jako malo, a neke ne mogu nikad ( to je vrvtn i do mene i nase povezanosti) , glavno je da se devojke opuste :)

Saša

pre 8 godina

@Ivane može biti problem zbog mnogih problema, najbolje da potražiš stručnu pomoć, iskreno Ja nikad ne mogu da svršim sa kondomom niti vodim ljubav sa tom gumom, ali zato biram isključivo sigurne devojke, nisam promiskuitetan.

Dott

pre 8 godina

Jedno je sigurno, pravilo ne postoji, moguće je samo izvesti prosek vremena u kom većina žena doživi orgazam, od onih koje ga doživljavaju, pošto je poznato da jednom izvesnom a ne malom procentu i izostaje, bez obzira na dužinu trajanja odnosa i drugih okolnosti i faktora.
Medjutim sve ima svoje zašto, muški reproduktivni organi zaslužni za postizanje orgazma, takvi su i toliko osetljivi da mu je dovoljna samo spoljna stimulacija istih od strane x osobe i orgazam će doći. Pored te činjenice, muškarac ima i neuporedivo jači vizuelni nadražaj od žena, za to se priroda pobrinula i zahvaljujući tome obezbedila i naš opstanak u cilju produženja vrste.
Danas, u društvenom uređenju kakvo imamo, koje smo vekovima prfilisali, odudara od muških prirodnih potreba, a da bi im se muskarac i genetski prilagodio, potrebno je proći mnogo vremena, slobodno mogu reći i vekova, kako bi se taj muški mehanizam prirodno prilagodio. Što znači da muškarci koji danas govore da vole jednu ženu i da je ne bi prevarili, faktički govore protiv sebe, to jeste razumno, za važeće postulate moralnog ponašanja danas, ali muškarac ima veliku unutrašnju borbu i iskušenja da tome ostane dosledan i ostane veran u očima svoje izabranice.
Zaključak možemo izvući da je danšnji muškarac žrtva i jeste, muškarac ima vapaj te vrste, isto kao što žena ima vapaj za postizanjem orgazma, pa kad sve tako sagledate, stvari su ipak podeljene na ravne časti između muškaraca i žena.

racky

pre 8 godina

4-7 rakija i bijes sat vremena ko da ces da je zenis provereno prva varijanta,a druga za one koji ne piju da ga sam uradis pola sata pre odnosa i posle radi sta oces.

coz y not

pre 8 godina

Ja sam odavno resio taj problem. Kad god je kriza pogledam u sliku Mire Markovic. Ako je bas, bas, bas gusto u sliku Vojislava Kostunice (ali ne duze od 0.1 sekunde, moze imati nepovratan efekt). Uz malo vezbe, mozes tako satima. A i zeni je smesno.
(Milutin, 22. novembar 2015 14:14)

??? kakav kralj hahahaha

ja pa ja

pre 8 godina

Ne zelim da se hvalim ali moram reci da kod mene , ukoliko sam dobro uzbudjen , sex prosecno traje 1116102938457654545321876565634342424313123432176567432109898976543245787654121209876543434356782956784535 sati .

Dugotrajna suša

pre 8 godina

Jao jao ljudi, ljubomorišem, zavidim vam na komentarima...da bar imam sa kim, 3,6, 11 min... total je to nebitno, sve bi se to namestilo kad bi bilo neke i da je obostrano :)

ferdinand

pre 8 godina

Citajuci komentare, shvatio sam da u Srbiji sve sam Ron Dzeremi do Ron Dzeremija ... A moze se reci i Baron Minhauzen do Minhauzena...

bambum

pre 8 godina

seks nam traje sve dok žena ne kaže dosta a to traje dosta više od 13 minuta.... žena se mora poštovati a i on me još uvek dobro služi !

R2D2

pre 8 godina

Pošto vidim da se nekoliko muškaraca žale na problem sa ejakulacijom tokom seksa probaću ukratko da vam objasnim o čemu se radi jer sam ja prevazišao taj problem.

Ne masturbirajte nedelju dana. Znam koja je frka ako masturbirate često, ali izdržite. Ne dodirujte alat osim kada mokrite. Deluje jednostavno ali je vrlo teško. Vic je u tome što morate povratiti osetljivost na polnom organu koju ste izgubili čestom masturbacijom. Posle nedelju dana nećete više izdržati garantovano. Lansiraćete litru i po pri prvoj sledećoj masturbaciji - šampanjac varijanta. Probajte opet nedelju dana da izdržite, ali ovaj put dolazi ključni trik. Prestanite da gledate pornografiju! Kada masturbirate, radite to po sećanju, na sadašnju, na bivšu, uopšte nije bitno. Čestim gledanjem pornića upropastili ste maštu. Ne šalim se. U pornićima gledate stvari koje se jako retko ili nikada ne dešavaju u real life seksu. Mozak vam je navikao na ludila. Ovaj problem se rešava u mesec dana bukvalno. Probao sam - radi!

sandra

pre 8 godina

cilj je da se dogovorite i komunicirate. evo mi ovako, mozda nekom pomogne :
strast je ogromna,sex nam je ludilo. predigre ima,ali nije potrebna jer odmah skacemo jedno na drugo. meni treba 10 do 20 minuta do orgazma. njemu treba otprilike 5 minuta ako ga ja oralno zadovoljavam,zato se time pozabavim bukvalno par minuta samo,pa posle kad sam ja zadovoljena jedno 2 do 3 puta,onda se vratim na to,da bi on svrsio. on obozava moj orgazam,to ga dodatno pali i uvek ceka da ja svrsim prva. desava se i da mu treba dugo do orgazma,pa posto smo preumorni poske 2,3 sata sexa(pravimo male pauze za mazenje), zaspimo bez da on svrsi. ali u tim slucajevima,obavezno ga budim oralnim seksom, i onda mu treba 3 minuta,ili bude bas na brzaka ujutru,cisto zbog njegovog zadovoljstva. eto, mi tako.

Zio

pre 8 godina

Meni je problem što me moja devojka neverovatno mnogo loži već godinama, te sam u početku bio kao sprinter. :D Ali i ovde, kao u svemu, vežba poboljšava stvari.

N2

pre 8 godina

Ja se lozim na zenski orgazam. On mi je okidac i kad vidim da je zena na vrhuncu kroz koju sekundu stizem i ja. Mislim da je ova varijanta najbolja.

Dott

pre 8 godina

(ehhhh, 24. novembar 2015 11:19)

Ti se se sad kao odvažila to i da priznaš, a potpisujes se sa "ehhhh"?
Pomišljaš li koliko će žena to i podržati, nisam siguran da bi to bila većina, samim tim i otpada, ili ako se ne slažeš, onda moraš priznati da ženama manjka iskrenosti, međutim šta god izabrala gubitnica si, a tu je i najveći problem žena, šti bi ste vi rodnu ravnopravnost, ali ne i sve što sa njom ide.
Imam jednu poruku za tebe i tebi slične žene:
Dozvolite nam da vas spasemo od vas samih...

prolaznik

pre 8 godina

Ne zelim da se hvalim ali moram reci da kod mene , ukoliko sam dobro uzbudjen , sex prosecno traje 1116102938457654545321876565634342424313123432176567432109898976543245787654121209876543434356782956784535 sati .
(ja pa ja, 23. novembar 2015 10:40)

Popravili ste mi dan sa vasim komentarom . hvala.

ehhhh

pre 8 godina

(Dott, 22. novembar 2015 18:47)
Dajte muskarci ne zanosite se pa vi stvarno mislite da je jedan partner sasvim dovoljan zeni za ceo zivot, da prema njemu oseca istu strast i potrebu, da joj novi ne bio i te kako zanimljiviji i stimulativniji od onog kojeg gleda godinama i decenijama i da i zene ne vode borbu sa sobom u tom smislu. Potpuno je isto jedino sto zenama u proseku manje treba seksa ali onima kojima treba treba i nova stimulacija, stari dosadi bas isto kao i vama.