Podli i bezobrazni: Ovo su tri najopakija horoskopska znaka, a jedan je najgori

Utorak, 08.12.2015.

09:17

Izvor: srbijadanas.com

Podli i bezobrazni: Ovo su tri najopakija horoskopska znaka, a jedan je najgori IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar Mihailović

pre 8 godina

Ne verujem mnogo astrolozima i njihovim(uglavnom) tekstovima za "Dobro jutro, danas ćete sresti osobu svog života..."; negde sam skoro pročitao da ima ukupno desetak ozbiljnih i stručnih astrologa na svetu. Izgleda da je astrolog koji je ovo napisao jedan od tih. Ništa ne ulepšava, nikog ne štedi, e sad kome se ne sviđa neka se dobro preispita.
Imao sam prisna i dugotrajna životna iskustva sa sva tri ova znaka i to u po nekoliko primeraka od istog znaka,
i sve te žene(potpuno) i muškarci(manje) su kao preslikani iz ovog teksta, samo im slika fali!
Bravo majstore!

Pitam se,pitam...

pre 8 godina

Ako znakovi zodijaka zaista oblikuju karakter pojedinca kao sto vecina slepo veruje, onda bi roditelji izborom momenta zaceca mogli posredno da uticu
na karakter deteta i prakticno projektuju njegovu sudbinu...horoskop je, nazalost, rasirena zabluda, a u stvari najobicnija gomila GLUPOSTI!!

cudno istinito

pre 8 godina

Za device I jarce zene,verovatno I skorpije zene, sve tacno.
Za muskarce skorpije nema sanse, vecina su carevi i dzekovi i zreliji od ostalih.

war

pre 8 godina

Koje budalastine,svaki znak ima prednosti i mane,daleko su ovi od najgorih.Lavovi su egocentricni manijaci i neznalice koje se provlace krzo zivot uz gomilu srece,ovnovi zli do kostiju (Hitler,Ricard Kuklinski itd.),rakovi su sarmantni lazovi i uzasni materijalisti,o blizancima ne treba ni govoriti...

1000 lepih stvari!

pre 8 godina

Jarac podznak Škorpija... tako da je dobro... da sujeverne i sujeverni beže od mene :) slava mi Sv. Luka (noć veštica)

Nekada se verovanje u horoskop i slušanje narodnjaka povezivalo sa nedostakom elementarne kulture i prisustvom primitivizma i malograđanštine. Danas, možete sresti fakultetski obrazovane ljude koji slušaju Jecu i Cecu a životnog partnera im biraju astrolozi sa uporednim horoskopima!

Plasljivi Lav

pre 8 godina

Sve tacno, 100%, iz iskustva. Vrlo su zeznuti, jarca u familiji ne dao Bog nikom, device smaraci koji umisljaju da su najpametniji, a skorpije nepredvidive, dobre za izbegavanje. Mozda skorpijama moze da se oprosti, ali samo oprezno sa njima :)

Marko Krkeljas

pre 8 godina

U braku sam sa skorpijom,a inace sam jarac.ja stvarno nisam znao ko sam i kakav sam kao osoba dok mi vi niste objasnili.mnogo vam hvala!i moja supruga vam se zahvaljuje na detaljnom opisu.mislim znali smo da nesto nije u redu sa nama ali nismo tacno znali sta je u pitanju.sada nam je mnogo lakse.zurimo na neke orgije i mucenja.HVALA!!!!!!!!!!

ja

pre 8 godina

Koja gomila gluposti za devicu o.o? Evo upravo sam dosao sa posla,na podu odelo,puna fotelja garderobe,nisam obrisao prasinu ne pamtim-opterecen spremanjem? Device ne mogu da se zaljube i da vole? Hladne su? Wow ne verujem sta citam.

marry

pre 8 godina

niti sam neki od pomenutih znakova niti je neko koga volim ijedan pomenuti znak ali bih ovaj clanak nazvala cistim Govorom Mrznje. Nebitno je da li se veruje u horoskop ili ne, vi ste u ovom clanku najstrasnije izvredjali SVE ljude rodjene u odredjenom dobu godine. kako se to razlikuje od vredjanja nekog po rasnoj i etnickoj pripadnosti ili seksualnoj orijentaciji? covek ne moze da promeni datum svog rodjenja. Dakle trudnice, ako ce vam se dete roditi kao Devica, Skorpija ili Jarac odmah na abortus pa sledeci put proracunajte kad dete da pravite pa da se rodi, recimo, kao Lav.

nada

pre 8 godina

Poznajem nekoliko osoba iz sva tri pomenuta znaka.Sa skorpijama se slazem,ali se uvek posvadjamo(rezervisana sam max., cak izbegavam sledeci susret);sa jarcevima samo strogo poslovno,sto krace moguce,jer znaju da upropaste bilo kakvu saradnju(najbolje ih je izbegavati,ako je ikako moguce).Device...eh,te device...sa njima je najbolja saradnja u svakom pogledu.Iako znaju sta hoce , moguci su kompromisi , a ako se I posvadjamo zele da se izvine,da izglade odnose , nebitno ko je prvi poceo.
Eto,ja vaga takav utisak imam.Opet kazem vaga...jer mi takve jarceve I skorpije (a nisu drugacije nego opisani u textu) nisu ni prijatelji,a mrzim da se svadjam,mrzim...a oni uvek isprovociraju,svu pamet su popili I ne moze se nikako sa njima.
Sa mnom zna devica , sta volim I kako da se ponasa.Mirni I tolerantni,puni kompromisa I vole lepe stvari I znamo da uzivamo u zivotu:-)

Sta te briga

pre 8 godina

0% posto je sve tacno za device negovorim u ime zenskih devica ali popitanju muskih ste skroz na skroz pogresili koliko ja znam moji prijatelji nisu takvi a bogami ni ja.

hihi cutite

pre 8 godina

pa dajte ljudi vise bre jarac ocrnili ste ga,kopirate to sa nekih sajtova sta sad da se klonim osaba koji su rodjeni u januaru ijooj kakve gluposti umirem????procitajte prvo sramotni clanka pa ga onda stavite molim vas u ime svih jarceva,devica i skorpija mislim stvarno???

streberi

pre 8 godina

Device jesu racionalisti i mogu da budu cepidlake, ali nepravda stvara preveliki nered u njihovoj glavi da bi je ikad mogli razmotriti kao opciju. Umemo da budemo dosadne jer smo vrlo cesto u pravu, ali nekad nje tako lose poslusati nas, jer nismo jedan od onih znakova koji se prave vazni.

devica najbolja

pre 8 godina

Ja stvarno ne mogu da se setim da li ste nekad nesto lepo napisali za devicu. Daleko od toga da nisam emotivna i da sam robot, a sto se tiče čistoće u svakom tekstu morate da napišete da smo opterećeni njome a mislim da to vise vazi za zenske device, a ne za muske. I mislim da svaki covek vise voli da dodje u cistu kucu/stan nego u prljav. Toliko od mene i prekinite vise da pljujete najbolji horoskopski znak device!!!

One night in May

pre 8 godina

Bila sa jednim jarcem 7 godina. Sve je tacno.Najgori su, najsebicniji i najpodliji. Izdace vas kad se najmanje nadate. 12 godina kasnije, jos me boli saznanje sa kakvim losim covekom sam bila u vezi. Danas sam u srecnoj vezi a on mi se 1000 puta izvinjavao za svoje postupke, samo kasno.
(Ana, 8. decembar 2015 12:33)

Bila si sa jednim, a pises u mnozini. Je l' si bila sa svim jarcevima ili makar sa desetak njih, pa pricas iz iskustva ili je to samo na osnovu tog jednog? Ako je ovo potonje, onda to veoma ne laska tvojoj inteligenciji.

Kao kad bih napisao kako sam imao katastrofalno iskustvo sa jednom lavicom, pa su sad zbog toga sve najgore.

Normalan redosled pre pisanja trebalo bi da bude - prvo mozak, onda pisanje. A ne prvo pisanje, a za mozak koga briga.

...

pre 8 godina

Nigde u bibliji ne pise da je Isus rodjen 25. decembra! Za mnoge narode pre hriscanstva taj datum je predstavljao nesto posebno i hriscani kako bi lakse i brze prosirili svoju veru, proglasili su taj datum za Hristovo rodjenje.

Ana

pre 8 godina

Bila sa jednim jarcem 7 godina. Sve je tacno.Najgori su, najsebicniji i najpodliji. Izdace vas kad se najmanje nadate. 12 godina kasnije, jos me boli saznanje sa kakvim losim covekom sam bila u vezi. Danas sam u srecnoj vezi a on mi se 1000 puta izvinjavao za svoje postupke, samo kasno.

devicanski

pre 8 godina

ovo za devicu nije tacno, lenj sam ko buba i mrzi me tanjir za sobom da pomerim a kamoli da slazem stvari i radim po kuci (???!!!!) da bih se opustio.

janko

pre 8 godina

Sve u vezi horoskopa je obična glupost, ko je kakav zavisi samo od okruženja u kom je odrastao i kakvu narav ima a ne od dana i sata kad je izašao iz majčine utrobe...

Ime

pre 8 godina

Moram da demantujem ovo za devicu!Nije tačno da nemamo emocija,pa mene i napušteno mače na ulici zna da rasplače.U vezi volim što bi rekli ‘‘do zvezda i nazad‘‘...mnogo sam osetljiva,svaka nepravda me nervira!Opsesivno-kompulsivna jesam to priznajem.

JEPI

pre 8 godina

Auuuu, imam osećaj da Vas je neki zodijak Jarac gadno povredio, čim ovako pišete o njima. Lično sam znak Jarac i 50% ovoga što je navedeno je tačno.

Jarac

pre 8 godina

Jeste Jarac je najgori horoskopski znak, sudeci po ovom clanku. Ali zvanicno i po starom i po novom kalendaru Isus je rodjen u znaku jarca. Pa sad vi vidite.

Hladan

pre 8 godina

Zena jarac jedna zenska devica druga skorpija.
doslo mi sve glave. izbole me nozem i to sve u ledja. krvarim i ne moze niko da mi pomogne a godine prosle...

pamet u glavu sve je tacno

Sima

pre 8 godina

Ovako kako su napisani ovi prilicno promaseni opisi 3 inace vrlo sposobna i karakterna horoskopska znaka, ukazuju da im je autor verovatno Skorpija, sa podznakom Device. Smesno... Ovi znakovi imaju i toliko pozitivnih stvari, a sve je to zanemareno. Cuj, Jarci su siromasni?! Tragicno...

Kalindi

pre 8 godina

Niko nije apsolutno dobar ni apsolutno los. Treba naci nekoga ko ti odgovara i sa kime mozes ziveti.
Kao vagi, jarac mi je presurov ali privlacan. Skorpije dosadne, device smaraju.

martovaskariba

pre 8 godina

Auuu,sta sve papirtrpi,tj.kompjuter.Poznajem stotine ljdui ovih znakova od 15-85 godina i 90% njih su izuzetno pozitivna plemenita bica, sa pravim ljudskim osobinama, bitnim, dobrote i postenja pre svega. Sta reci tek o lavovima,ovnovima njih sto znam 85% je bas kao sto ste napisali za ova tri znaka.Ah taj horoskop,verovatno je

Leopold82

pre 8 godina

Sjajno napisano!

Ja sam dupli jarac i odmah sam dao supruzi da procita s kim je u braku. I dalje ne prestaje da se smeje...mada zelim da verujem da to ima malo veze i s tim sto je lepo osvanula jutros, a ne samo sa ovim tekstom.
I u pravu je autor - izuzetno sam sebican, frigidan, kukavica, ne dao vam Bog mene za prijatelja ili ljubavnika (za supruga ste se provukle, vec sam ozenjen, pa ste u tom smislu bezbedne), ignorisem tudja misljenja i osecanja - jarac je svakako najgori znak i jos je srecan zbog toga i nikad se ne bi menjao s nekim drugim znakom.

A sad odoh da gonim robove!

Lemi

pre 8 godina

'U samo dva odsto slučajeva se desi da se iza ovog znaka krije dobra osoba, ali je to veoma retko.'

Ahahahahaha ... kako li je ovo izracunato i dokazano da mi je znati!? :)

Jarac na kvadrat

pre 8 godina

Osim par stvari (narocito sto se tice rizika, sto je i sasvim normalno), sve drugo je budalastina.
Kao tipican jarac, drustveni status me ne interesuje, imam grizu savesti samo ako pomislim da sam povredio nekog makar malo, ne libim se da zaplacem cak i na emotivne filmske scene, a o real life-u i da ne govorim. Tako da... Treba vam zabraniti da pisete ovakve uopstene i uvredljive tekstove (skoro pa rasisticke, kad bi se to moglo reci za horoskopske znakove).

u braku s jarcem

pre 8 godina

zena jarac. sve za materijalni status. sve je imas pare-nemas pare. enotivno nepismen, spor i duhom siromasan je najtacnija definicija na koju sam naisao. bral dozivljavaju kao poslovnu saradnju u kojoj su oni vlasnik i direktor, a vi cistacica.

Leopold82

pre 8 godina

Sjajno napisano!

Ja sam dupli jarac i odmah sam dao supruzi da procita s kim je u braku. I dalje ne prestaje da se smeje...mada zelim da verujem da to ima malo veze i s tim sto je lepo osvanula jutros, a ne samo sa ovim tekstom.
I u pravu je autor - izuzetno sam sebican, frigidan, kukavica, ne dao vam Bog mene za prijatelja ili ljubavnika (za supruga ste se provukle, vec sam ozenjen, pa ste u tom smislu bezbedne), ignorisem tudja misljenja i osecanja - jarac je svakako najgori znak i jos je srecan zbog toga i nikad se ne bi menjao s nekim drugim znakom.

A sad odoh da gonim robove!

Lemi

pre 8 godina

'U samo dva odsto slučajeva se desi da se iza ovog znaka krije dobra osoba, ali je to veoma retko.'

Ahahahahaha ... kako li je ovo izracunato i dokazano da mi je znati!? :)

Jarac

pre 8 godina

Jeste Jarac je najgori horoskopski znak, sudeci po ovom clanku. Ali zvanicno i po starom i po novom kalendaru Isus je rodjen u znaku jarca. Pa sad vi vidite.

Jarac na kvadrat

pre 8 godina

Osim par stvari (narocito sto se tice rizika, sto je i sasvim normalno), sve drugo je budalastina.
Kao tipican jarac, drustveni status me ne interesuje, imam grizu savesti samo ako pomislim da sam povredio nekog makar malo, ne libim se da zaplacem cak i na emotivne filmske scene, a o real life-u i da ne govorim. Tako da... Treba vam zabraniti da pisete ovakve uopstene i uvredljive tekstove (skoro pa rasisticke, kad bi se to moglo reci za horoskopske znakove).

marry

pre 8 godina

niti sam neki od pomenutih znakova niti je neko koga volim ijedan pomenuti znak ali bih ovaj clanak nazvala cistim Govorom Mrznje. Nebitno je da li se veruje u horoskop ili ne, vi ste u ovom clanku najstrasnije izvredjali SVE ljude rodjene u odredjenom dobu godine. kako se to razlikuje od vredjanja nekog po rasnoj i etnickoj pripadnosti ili seksualnoj orijentaciji? covek ne moze da promeni datum svog rodjenja. Dakle trudnice, ako ce vam se dete roditi kao Devica, Skorpija ili Jarac odmah na abortus pa sledeci put proracunajte kad dete da pravite pa da se rodi, recimo, kao Lav.

Sima

pre 8 godina

Ovako kako su napisani ovi prilicno promaseni opisi 3 inace vrlo sposobna i karakterna horoskopska znaka, ukazuju da im je autor verovatno Skorpija, sa podznakom Device. Smesno... Ovi znakovi imaju i toliko pozitivnih stvari, a sve je to zanemareno. Cuj, Jarci su siromasni?! Tragicno...

One night in May

pre 8 godina

Bila sa jednim jarcem 7 godina. Sve je tacno.Najgori su, najsebicniji i najpodliji. Izdace vas kad se najmanje nadate. 12 godina kasnije, jos me boli saznanje sa kakvim losim covekom sam bila u vezi. Danas sam u srecnoj vezi a on mi se 1000 puta izvinjavao za svoje postupke, samo kasno.
(Ana, 8. decembar 2015 12:33)

Bila si sa jednim, a pises u mnozini. Je l' si bila sa svim jarcevima ili makar sa desetak njih, pa pricas iz iskustva ili je to samo na osnovu tog jednog? Ako je ovo potonje, onda to veoma ne laska tvojoj inteligenciji.

Kao kad bih napisao kako sam imao katastrofalno iskustvo sa jednom lavicom, pa su sad zbog toga sve najgore.

Normalan redosled pre pisanja trebalo bi da bude - prvo mozak, onda pisanje. A ne prvo pisanje, a za mozak koga briga.

Ime

pre 8 godina

Moram da demantujem ovo za devicu!Nije tačno da nemamo emocija,pa mene i napušteno mače na ulici zna da rasplače.U vezi volim što bi rekli ‘‘do zvezda i nazad‘‘...mnogo sam osetljiva,svaka nepravda me nervira!Opsesivno-kompulsivna jesam to priznajem.

janko

pre 8 godina

Sve u vezi horoskopa je obična glupost, ko je kakav zavisi samo od okruženja u kom je odrastao i kakvu narav ima a ne od dana i sata kad je izašao iz majčine utrobe...

Marko Krkeljas

pre 8 godina

U braku sam sa skorpijom,a inace sam jarac.ja stvarno nisam znao ko sam i kakav sam kao osoba dok mi vi niste objasnili.mnogo vam hvala!i moja supruga vam se zahvaljuje na detaljnom opisu.mislim znali smo da nesto nije u redu sa nama ali nismo tacno znali sta je u pitanju.sada nam je mnogo lakse.zurimo na neke orgije i mucenja.HVALA!!!!!!!!!!

devicanski

pre 8 godina

ovo za devicu nije tacno, lenj sam ko buba i mrzi me tanjir za sobom da pomerim a kamoli da slazem stvari i radim po kuci (???!!!!) da bih se opustio.

martovaskariba

pre 8 godina

Auuu,sta sve papirtrpi,tj.kompjuter.Poznajem stotine ljdui ovih znakova od 15-85 godina i 90% njih su izuzetno pozitivna plemenita bica, sa pravim ljudskim osobinama, bitnim, dobrote i postenja pre svega. Sta reci tek o lavovima,ovnovima njih sto znam 85% je bas kao sto ste napisali za ova tri znaka.Ah taj horoskop,verovatno je

JEPI

pre 8 godina

Auuuu, imam osećaj da Vas je neki zodijak Jarac gadno povredio, čim ovako pišete o njima. Lično sam znak Jarac i 50% ovoga što je navedeno je tačno.

devica najbolja

pre 8 godina

Ja stvarno ne mogu da se setim da li ste nekad nesto lepo napisali za devicu. Daleko od toga da nisam emotivna i da sam robot, a sto se tiče čistoće u svakom tekstu morate da napišete da smo opterećeni njome a mislim da to vise vazi za zenske device, a ne za muske. I mislim da svaki covek vise voli da dodje u cistu kucu/stan nego u prljav. Toliko od mene i prekinite vise da pljujete najbolji horoskopski znak device!!!

ja

pre 8 godina

Koja gomila gluposti za devicu o.o? Evo upravo sam dosao sa posla,na podu odelo,puna fotelja garderobe,nisam obrisao prasinu ne pamtim-opterecen spremanjem? Device ne mogu da se zaljube i da vole? Hladne su? Wow ne verujem sta citam.

hihi cutite

pre 8 godina

pa dajte ljudi vise bre jarac ocrnili ste ga,kopirate to sa nekih sajtova sta sad da se klonim osaba koji su rodjeni u januaru ijooj kakve gluposti umirem????procitajte prvo sramotni clanka pa ga onda stavite molim vas u ime svih jarceva,devica i skorpija mislim stvarno???

Kalindi

pre 8 godina

Niko nije apsolutno dobar ni apsolutno los. Treba naci nekoga ko ti odgovara i sa kime mozes ziveti.
Kao vagi, jarac mi je presurov ali privlacan. Skorpije dosadne, device smaraju.

u braku s jarcem

pre 8 godina

zena jarac. sve za materijalni status. sve je imas pare-nemas pare. enotivno nepismen, spor i duhom siromasan je najtacnija definicija na koju sam naisao. bral dozivljavaju kao poslovnu saradnju u kojoj su oni vlasnik i direktor, a vi cistacica.

streberi

pre 8 godina

Device jesu racionalisti i mogu da budu cepidlake, ali nepravda stvara preveliki nered u njihovoj glavi da bi je ikad mogli razmotriti kao opciju. Umemo da budemo dosadne jer smo vrlo cesto u pravu, ali nekad nje tako lose poslusati nas, jer nismo jedan od onih znakova koji se prave vazni.

...

pre 8 godina

Nigde u bibliji ne pise da je Isus rodjen 25. decembra! Za mnoge narode pre hriscanstva taj datum je predstavljao nesto posebno i hriscani kako bi lakse i brze prosirili svoju veru, proglasili su taj datum za Hristovo rodjenje.

nada

pre 8 godina

Poznajem nekoliko osoba iz sva tri pomenuta znaka.Sa skorpijama se slazem,ali se uvek posvadjamo(rezervisana sam max., cak izbegavam sledeci susret);sa jarcevima samo strogo poslovno,sto krace moguce,jer znaju da upropaste bilo kakvu saradnju(najbolje ih je izbegavati,ako je ikako moguce).Device...eh,te device...sa njima je najbolja saradnja u svakom pogledu.Iako znaju sta hoce , moguci su kompromisi , a ako se I posvadjamo zele da se izvine,da izglade odnose , nebitno ko je prvi poceo.
Eto,ja vaga takav utisak imam.Opet kazem vaga...jer mi takve jarceve I skorpije (a nisu drugacije nego opisani u textu) nisu ni prijatelji,a mrzim da se svadjam,mrzim...a oni uvek isprovociraju,svu pamet su popili I ne moze se nikako sa njima.
Sa mnom zna devica , sta volim I kako da se ponasa.Mirni I tolerantni,puni kompromisa I vole lepe stvari I znamo da uzivamo u zivotu:-)

Plasljivi Lav

pre 8 godina

Sve tacno, 100%, iz iskustva. Vrlo su zeznuti, jarca u familiji ne dao Bog nikom, device smaraci koji umisljaju da su najpametniji, a skorpije nepredvidive, dobre za izbegavanje. Mozda skorpijama moze da se oprosti, ali samo oprezno sa njima :)

Ana

pre 8 godina

Bila sa jednim jarcem 7 godina. Sve je tacno.Najgori su, najsebicniji i najpodliji. Izdace vas kad se najmanje nadate. 12 godina kasnije, jos me boli saznanje sa kakvim losim covekom sam bila u vezi. Danas sam u srecnoj vezi a on mi se 1000 puta izvinjavao za svoje postupke, samo kasno.

Hladan

pre 8 godina

Zena jarac jedna zenska devica druga skorpija.
doslo mi sve glave. izbole me nozem i to sve u ledja. krvarim i ne moze niko da mi pomogne a godine prosle...

pamet u glavu sve je tacno

cudno istinito

pre 8 godina

Za device I jarce zene,verovatno I skorpije zene, sve tacno.
Za muskarce skorpije nema sanse, vecina su carevi i dzekovi i zreliji od ostalih.

1000 lepih stvari!

pre 8 godina

Jarac podznak Škorpija... tako da je dobro... da sujeverne i sujeverni beže od mene :) slava mi Sv. Luka (noć veštica)

Nekada se verovanje u horoskop i slušanje narodnjaka povezivalo sa nedostakom elementarne kulture i prisustvom primitivizma i malograđanštine. Danas, možete sresti fakultetski obrazovane ljude koji slušaju Jecu i Cecu a životnog partnera im biraju astrolozi sa uporednim horoskopima!

Pitam se,pitam...

pre 8 godina

Ako znakovi zodijaka zaista oblikuju karakter pojedinca kao sto vecina slepo veruje, onda bi roditelji izborom momenta zaceca mogli posredno da uticu
na karakter deteta i prakticno projektuju njegovu sudbinu...horoskop je, nazalost, rasirena zabluda, a u stvari najobicnija gomila GLUPOSTI!!

Sta te briga

pre 8 godina

0% posto je sve tacno za device negovorim u ime zenskih devica ali popitanju muskih ste skroz na skroz pogresili koliko ja znam moji prijatelji nisu takvi a bogami ni ja.

war

pre 8 godina

Koje budalastine,svaki znak ima prednosti i mane,daleko su ovi od najgorih.Lavovi su egocentricni manijaci i neznalice koje se provlace krzo zivot uz gomilu srece,ovnovi zli do kostiju (Hitler,Ricard Kuklinski itd.),rakovi su sarmantni lazovi i uzasni materijalisti,o blizancima ne treba ni govoriti...

Aleksandar Mihailović

pre 8 godina

Ne verujem mnogo astrolozima i njihovim(uglavnom) tekstovima za "Dobro jutro, danas ćete sresti osobu svog života..."; negde sam skoro pročitao da ima ukupno desetak ozbiljnih i stručnih astrologa na svetu. Izgleda da je astrolog koji je ovo napisao jedan od tih. Ništa ne ulepšava, nikog ne štedi, e sad kome se ne sviđa neka se dobro preispita.
Imao sam prisna i dugotrajna životna iskustva sa sva tri ova znaka i to u po nekoliko primeraka od istog znaka,
i sve te žene(potpuno) i muškarci(manje) su kao preslikani iz ovog teksta, samo im slika fali!
Bravo majstore!

Ana

pre 8 godina

Bila sa jednim jarcem 7 godina. Sve je tacno.Najgori su, najsebicniji i najpodliji. Izdace vas kad se najmanje nadate. 12 godina kasnije, jos me boli saznanje sa kakvim losim covekom sam bila u vezi. Danas sam u srecnoj vezi a on mi se 1000 puta izvinjavao za svoje postupke, samo kasno.

u braku s jarcem

pre 8 godina

zena jarac. sve za materijalni status. sve je imas pare-nemas pare. enotivno nepismen, spor i duhom siromasan je najtacnija definicija na koju sam naisao. bral dozivljavaju kao poslovnu saradnju u kojoj su oni vlasnik i direktor, a vi cistacica.

Hladan

pre 8 godina

Zena jarac jedna zenska devica druga skorpija.
doslo mi sve glave. izbole me nozem i to sve u ledja. krvarim i ne moze niko da mi pomogne a godine prosle...

pamet u glavu sve je tacno

Kalindi

pre 8 godina

Niko nije apsolutno dobar ni apsolutno los. Treba naci nekoga ko ti odgovara i sa kime mozes ziveti.
Kao vagi, jarac mi je presurov ali privlacan. Skorpije dosadne, device smaraju.

Jarac

pre 8 godina

Jeste Jarac je najgori horoskopski znak, sudeci po ovom clanku. Ali zvanicno i po starom i po novom kalendaru Isus je rodjen u znaku jarca. Pa sad vi vidite.

nada

pre 8 godina

Poznajem nekoliko osoba iz sva tri pomenuta znaka.Sa skorpijama se slazem,ali se uvek posvadjamo(rezervisana sam max., cak izbegavam sledeci susret);sa jarcevima samo strogo poslovno,sto krace moguce,jer znaju da upropaste bilo kakvu saradnju(najbolje ih je izbegavati,ako je ikako moguce).Device...eh,te device...sa njima je najbolja saradnja u svakom pogledu.Iako znaju sta hoce , moguci su kompromisi , a ako se I posvadjamo zele da se izvine,da izglade odnose , nebitno ko je prvi poceo.
Eto,ja vaga takav utisak imam.Opet kazem vaga...jer mi takve jarceve I skorpije (a nisu drugacije nego opisani u textu) nisu ni prijatelji,a mrzim da se svadjam,mrzim...a oni uvek isprovociraju,svu pamet su popili I ne moze se nikako sa njima.
Sa mnom zna devica , sta volim I kako da se ponasa.Mirni I tolerantni,puni kompromisa I vole lepe stvari I znamo da uzivamo u zivotu:-)

devica najbolja

pre 8 godina

Ja stvarno ne mogu da se setim da li ste nekad nesto lepo napisali za devicu. Daleko od toga da nisam emotivna i da sam robot, a sto se tiče čistoće u svakom tekstu morate da napišete da smo opterećeni njome a mislim da to vise vazi za zenske device, a ne za muske. I mislim da svaki covek vise voli da dodje u cistu kucu/stan nego u prljav. Toliko od mene i prekinite vise da pljujete najbolji horoskopski znak device!!!

martovaskariba

pre 8 godina

Auuu,sta sve papirtrpi,tj.kompjuter.Poznajem stotine ljdui ovih znakova od 15-85 godina i 90% njih su izuzetno pozitivna plemenita bica, sa pravim ljudskim osobinama, bitnim, dobrote i postenja pre svega. Sta reci tek o lavovima,ovnovima njih sto znam 85% je bas kao sto ste napisali za ova tri znaka.Ah taj horoskop,verovatno je

ja

pre 8 godina

Koja gomila gluposti za devicu o.o? Evo upravo sam dosao sa posla,na podu odelo,puna fotelja garderobe,nisam obrisao prasinu ne pamtim-opterecen spremanjem? Device ne mogu da se zaljube i da vole? Hladne su? Wow ne verujem sta citam.

JEPI

pre 8 godina

Auuuu, imam osećaj da Vas je neki zodijak Jarac gadno povredio, čim ovako pišete o njima. Lično sam znak Jarac i 50% ovoga što je navedeno je tačno.

Plasljivi Lav

pre 8 godina

Sve tacno, 100%, iz iskustva. Vrlo su zeznuti, jarca u familiji ne dao Bog nikom, device smaraci koji umisljaju da su najpametniji, a skorpije nepredvidive, dobre za izbegavanje. Mozda skorpijama moze da se oprosti, ali samo oprezno sa njima :)

Sta te briga

pre 8 godina

0% posto je sve tacno za device negovorim u ime zenskih devica ali popitanju muskih ste skroz na skroz pogresili koliko ja znam moji prijatelji nisu takvi a bogami ni ja.

janko

pre 8 godina

Sve u vezi horoskopa je obična glupost, ko je kakav zavisi samo od okruženja u kom je odrastao i kakvu narav ima a ne od dana i sata kad je izašao iz majčine utrobe...

Jarac na kvadrat

pre 8 godina

Osim par stvari (narocito sto se tice rizika, sto je i sasvim normalno), sve drugo je budalastina.
Kao tipican jarac, drustveni status me ne interesuje, imam grizu savesti samo ako pomislim da sam povredio nekog makar malo, ne libim se da zaplacem cak i na emotivne filmske scene, a o real life-u i da ne govorim. Tako da... Treba vam zabraniti da pisete ovakve uopstene i uvredljive tekstove (skoro pa rasisticke, kad bi se to moglo reci za horoskopske znakove).

Leopold82

pre 8 godina

Sjajno napisano!

Ja sam dupli jarac i odmah sam dao supruzi da procita s kim je u braku. I dalje ne prestaje da se smeje...mada zelim da verujem da to ima malo veze i s tim sto je lepo osvanula jutros, a ne samo sa ovim tekstom.
I u pravu je autor - izuzetno sam sebican, frigidan, kukavica, ne dao vam Bog mene za prijatelja ili ljubavnika (za supruga ste se provukle, vec sam ozenjen, pa ste u tom smislu bezbedne), ignorisem tudja misljenja i osecanja - jarac je svakako najgori znak i jos je srecan zbog toga i nikad se ne bi menjao s nekim drugim znakom.

A sad odoh da gonim robove!

Ime

pre 8 godina

Moram da demantujem ovo za devicu!Nije tačno da nemamo emocija,pa mene i napušteno mače na ulici zna da rasplače.U vezi volim što bi rekli ‘‘do zvezda i nazad‘‘...mnogo sam osetljiva,svaka nepravda me nervira!Opsesivno-kompulsivna jesam to priznajem.

streberi

pre 8 godina

Device jesu racionalisti i mogu da budu cepidlake, ali nepravda stvara preveliki nered u njihovoj glavi da bi je ikad mogli razmotriti kao opciju. Umemo da budemo dosadne jer smo vrlo cesto u pravu, ali nekad nje tako lose poslusati nas, jer nismo jedan od onih znakova koji se prave vazni.

Sima

pre 8 godina

Ovako kako su napisani ovi prilicno promaseni opisi 3 inace vrlo sposobna i karakterna horoskopska znaka, ukazuju da im je autor verovatno Skorpija, sa podznakom Device. Smesno... Ovi znakovi imaju i toliko pozitivnih stvari, a sve je to zanemareno. Cuj, Jarci su siromasni?! Tragicno...

One night in May

pre 8 godina

Bila sa jednim jarcem 7 godina. Sve je tacno.Najgori su, najsebicniji i najpodliji. Izdace vas kad se najmanje nadate. 12 godina kasnije, jos me boli saznanje sa kakvim losim covekom sam bila u vezi. Danas sam u srecnoj vezi a on mi se 1000 puta izvinjavao za svoje postupke, samo kasno.
(Ana, 8. decembar 2015 12:33)

Bila si sa jednim, a pises u mnozini. Je l' si bila sa svim jarcevima ili makar sa desetak njih, pa pricas iz iskustva ili je to samo na osnovu tog jednog? Ako je ovo potonje, onda to veoma ne laska tvojoj inteligenciji.

Kao kad bih napisao kako sam imao katastrofalno iskustvo sa jednom lavicom, pa su sad zbog toga sve najgore.

Normalan redosled pre pisanja trebalo bi da bude - prvo mozak, onda pisanje. A ne prvo pisanje, a za mozak koga briga.

devicanski

pre 8 godina

ovo za devicu nije tacno, lenj sam ko buba i mrzi me tanjir za sobom da pomerim a kamoli da slazem stvari i radim po kuci (???!!!!) da bih se opustio.

marry

pre 8 godina

niti sam neki od pomenutih znakova niti je neko koga volim ijedan pomenuti znak ali bih ovaj clanak nazvala cistim Govorom Mrznje. Nebitno je da li se veruje u horoskop ili ne, vi ste u ovom clanku najstrasnije izvredjali SVE ljude rodjene u odredjenom dobu godine. kako se to razlikuje od vredjanja nekog po rasnoj i etnickoj pripadnosti ili seksualnoj orijentaciji? covek ne moze da promeni datum svog rodjenja. Dakle trudnice, ako ce vam se dete roditi kao Devica, Skorpija ili Jarac odmah na abortus pa sledeci put proracunajte kad dete da pravite pa da se rodi, recimo, kao Lav.

hihi cutite

pre 8 godina

pa dajte ljudi vise bre jarac ocrnili ste ga,kopirate to sa nekih sajtova sta sad da se klonim osaba koji su rodjeni u januaru ijooj kakve gluposti umirem????procitajte prvo sramotni clanka pa ga onda stavite molim vas u ime svih jarceva,devica i skorpija mislim stvarno???

cudno istinito

pre 8 godina

Za device I jarce zene,verovatno I skorpije zene, sve tacno.
Za muskarce skorpije nema sanse, vecina su carevi i dzekovi i zreliji od ostalih.

Aleksandar Mihailović

pre 8 godina

Ne verujem mnogo astrolozima i njihovim(uglavnom) tekstovima za "Dobro jutro, danas ćete sresti osobu svog života..."; negde sam skoro pročitao da ima ukupno desetak ozbiljnih i stručnih astrologa na svetu. Izgleda da je astrolog koji je ovo napisao jedan od tih. Ništa ne ulepšava, nikog ne štedi, e sad kome se ne sviđa neka se dobro preispita.
Imao sam prisna i dugotrajna životna iskustva sa sva tri ova znaka i to u po nekoliko primeraka od istog znaka,
i sve te žene(potpuno) i muškarci(manje) su kao preslikani iz ovog teksta, samo im slika fali!
Bravo majstore!

...

pre 8 godina

Nigde u bibliji ne pise da je Isus rodjen 25. decembra! Za mnoge narode pre hriscanstva taj datum je predstavljao nesto posebno i hriscani kako bi lakse i brze prosirili svoju veru, proglasili su taj datum za Hristovo rodjenje.

Marko Krkeljas

pre 8 godina

U braku sam sa skorpijom,a inace sam jarac.ja stvarno nisam znao ko sam i kakav sam kao osoba dok mi vi niste objasnili.mnogo vam hvala!i moja supruga vam se zahvaljuje na detaljnom opisu.mislim znali smo da nesto nije u redu sa nama ali nismo tacno znali sta je u pitanju.sada nam je mnogo lakse.zurimo na neke orgije i mucenja.HVALA!!!!!!!!!!

war

pre 8 godina

Koje budalastine,svaki znak ima prednosti i mane,daleko su ovi od najgorih.Lavovi su egocentricni manijaci i neznalice koje se provlace krzo zivot uz gomilu srece,ovnovi zli do kostiju (Hitler,Ricard Kuklinski itd.),rakovi su sarmantni lazovi i uzasni materijalisti,o blizancima ne treba ni govoriti...

Lemi

pre 8 godina

'U samo dva odsto slučajeva se desi da se iza ovog znaka krije dobra osoba, ali je to veoma retko.'

Ahahahahaha ... kako li je ovo izracunato i dokazano da mi je znati!? :)

Pitam se,pitam...

pre 8 godina

Ako znakovi zodijaka zaista oblikuju karakter pojedinca kao sto vecina slepo veruje, onda bi roditelji izborom momenta zaceca mogli posredno da uticu
na karakter deteta i prakticno projektuju njegovu sudbinu...horoskop je, nazalost, rasirena zabluda, a u stvari najobicnija gomila GLUPOSTI!!

1000 lepih stvari!

pre 8 godina

Jarac podznak Škorpija... tako da je dobro... da sujeverne i sujeverni beže od mene :) slava mi Sv. Luka (noć veštica)

Nekada se verovanje u horoskop i slušanje narodnjaka povezivalo sa nedostakom elementarne kulture i prisustvom primitivizma i malograđanštine. Danas, možete sresti fakultetski obrazovane ljude koji slušaju Jecu i Cecu a životnog partnera im biraju astrolozi sa uporednim horoskopima!