Zatrudnela je posle prevare sa strancem: Ono što je uradio njen muž je neverovatno

Subota, 23.01.2016.

10:14

Izvor: kurir.rs

Zatrudnela je posle prevare sa strancem: Ono što je uradio njen muž je neverovatno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

233 Komentari

Sortiraj po:

samo-iskreno

pre 8 godina

Mogla je i neku bolescinu da mu prenese. Postoji samo jedna rec koja karakterise ovakve zene a svi dobro znamo ko je to rec koja pocinje na 12-tom slovu azbuke.

Zdrav Razum

pre 8 godina

Svako bira svoju srecu. Oprostio bih i ja, ali ne bih joj zaboravio, sto znaci da sama kroji svoju sudbinu i dalji zivot, bez mene.
Komentari zena na ovaj clanak su jasni i iz njihovog interesa vise nego jasni, ipak mnoge se ne udaju iz ljubavi nego iz materijalne pohlepe, treba im sponzor, sigurnost i stabilnost, seksa ce se sa "frajerima" i to je savremena romantika; cik protivreci tim nekim novim trendovima....znate sta, takve ste nebitne.

milan

pre 8 godina

Molim vas da mi objavite komentar.

Daleko bilo sa pricom. Prica je strasna. Sta zena moze da uradi coveku da to nije normalno.

Ona da je imala malo mozga nebi nikada to uradila.Sve joj se dalo , sve joj se pruzilo i opet naopako uradila.

Daleko bilo.



Prica bi imala ok kraj da je na kraju napisano, '' sada imamo 4 deteta i veoma smo srecni''

Marko Markovic

pre 8 godina

@posmatrač, 23. januar 2016, 21:16

Potpuno ste u pravu. Ja bih samo dodao još i ovo: kakav je to genetski materijal koji prosečan Srbin prenosi??? Pa, smatra se da je prosečan IQ na celom Balkanu 90, dakle, najniži u Evropi, i šta onda vi to prenosite svom potomku? Ja u ovakvim komentarima vidim samo ogroman ego i sujetu ničim potkrepljene. Da ste svi uzorni muževi i porodični ljudu, pa da i razumem oštre reakcije, ali me broj disfunkcionslnih porodica razuverava u tome.

Mladen Mladenović

pre 8 godina

Zar treba sumnjati u poštenje, u etiku žene koja ima seksualne odnose a tom svom partneru ne zna ni ime? Pa to je tek prava stvar. I svinje ne pitaju kako se vepar zove pa ništa?! Posebno ako na tom pijanom sastanku ne zna ni ko je, ni koliko ih je bilo. Pravi karakter za životnog saputnika. Ovima koji su širokogrudi, koji shvataju ovu ženu i koji bi joj oprostili, želim da im njihove žene prirede jedno ovakvo prijatno "iznenadjenje". Siguran sam da bi bili oduševljeni.

Coek

pre 8 godina

Citam ovo.....i evo danas bi kao muskarac trebalo da je homo, ili bar bi, najbolje je ako je trans a zena da mu se pari sa tipovoma koji joj na ulici slucajno tutnu flasu votke u ruke
Inace smo kao zatucani balkanci.
Ma sibe, voz!

bluesteel

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!
(Ana, 24. januar 2016 01:46)
A ti vidis ljubav sa njene strane,krese se sa prvim na koga naleti i to par meseci pre braka.Pa naravno da ga ne voli,a njemu ako je lakse sa njom nego bez nje srecno.Njihova stvar ali tu ljubavi nema

bluesteel

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!
(Ana, 24. januar 2016 01:46)
A ti vidis ljubav sa njene strane,krese se sa prvim na koga naleti i to par meseci pre braka.Pa naravno da ga ne voli,a njemu ako je lakse sa njom nego bez nje srecno.Njihova stvar ali tu ljubavi nema

Neo

pre 8 godina

Čitam komentare, oprostio bih joj, ne bi joj oprostio... Ja bih joj oprostio, hrišćanski je to. U smislu, da je ne bih mrzeo zbog toga, da bih mogao da živim posle toga, da bih imao lični mir i njoj i detetu bih poželeo sve najbolje. Ali ne bih zadržao ni nju ni dete. Razveo bih se momentalno. Ne bih mogao da spavam sa jednim okom otvorenim i da razmišljam šta moja žena radi kad ja nisam tu. Nikad joj više ne bih verovao. Pa ljudi muškarcima je vernost, poverenje, najbitnije!!! Ako toga nema šta onda preostaje... A ovi u crkvi što su ga savetvali treba da znaju da i u Bibliji piše da je moguć razvod zbog preljube! Jer to je ogroman prestup. A vi što podržavate ovog čoveka, zapitajte se da li bi vi učinili isto, dali bi vi prošli i ostali u tom paklu od braka, da li ste vi ikad bili prevareni, da li ste uopšte ikada bili u vezi???

zile

pre 8 godina

Ja joj ne bih oprostio isto kao sto ni vecina zena ne bi oprostila prevaru koju ucini njihov suprug. Po mom misljenju osobe koje varaju svog partnera ili ga ne vole i lazu same sebe i svog partnera ili su nezrele za bracnu zajednicu ili nesto trece. U svakom slucaju, neverstvo bilo koje strane je dokaz da u vezi postoji ozbiljan problem i taj problem je bolje resiti u startu nego da ceo zivot to bude tamni oblak nad glavama oba partnera.

my way

pre 8 godina

Ја не могу да верујем да људи успевају сад око нечега да се као свађају у коментарима на ову тему. Какве везе ово има са нама лично, Србима, овоме, ономе... По једнима испада да је човек који је урадио дивну ствар за себе и своју породицу и пронашао начин да победи понос, љутњу и дозволи љубави и срећи да победе и који сад ужива у свом животу највећа будала. Други би једва дочекали изгледа да се њима нешто овако деси како би имали прилику да покажу како су ето дивни људи, еманциповани, за разлику од Срба које обавезно морају као по задатку да пљуну (толико о љубави у њиховом срцу, а колико би их лицемерје заиста држало у оваквој ситуацији, хм...). Велику, огромну грешку је жена направила, господо. Да ли је заслужила да јој се опрости, како се осећала, колико се покајала, да ли је то радила и пре/после, да ли је и он некад њу преварио, да ли се и колико воле, какве су особе, како се односе једно према другоме и како једно чини да се друго осећа... да скратим, ништа не знамо, нити их познајемо, то знају само они. Свакако знају једно о другоме више него ми, и врлине и мане и осећања...

ja

pre 8 godina

ma bezi ta zena je bez mozga...a muz ni mozga ni obraza tj postovanja prema sebi..da ga je volela toliko..trazila bi njega u krevetu a ne neku 10u osobu ma bila drogirana i pijana...to samo sut jer ima slucajeva da covek u 3ci brak nadje svoju srecu..ne mora da se drzi 1og jos sa tudjim detetom

aca

pre 8 godina

...e sad kako se to rešava u Saudijskoj Arabiji ili Iranu kada su te stvari u pitanju neznam ali naslućujem....
Ja da sam na njegovom mestu tražio bi da se dete da na usvajanje kao dokaz da ona zaista njega voli ili razvod.

zex

pre 8 godina

svi ste vi bre fini, a vasa deca biju po obdanistu drugu decu, idu na utakmice i razbijaju inventar, zena se vidja sa komsijom ali su vam eto deca vasa, ma bre kad vas covek samo cuje, zato ovde jos 1000 godina nece biti bolje

Ana

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!

samo cepaj devojko

pre 8 godina

Došla iz istočne Evrope, da "studira". Našla ovoga, udala se i sredila papire. Sad je obezbeđena i finansijski jer ovaj mora da izdržava dete jer ga je prihvatio kao svoje i tu je zakon jasan. Njemu niko nije kriv ni zašta.
A žurki će biti još.

Posmatrac

pre 8 godina

Bilo kako bilo mozda je on na Zapadu ispao pesko u odnosu na nas Balkance. Ali samo se setite on ima takvu platu da moze da pozeli sve ono o cemu mi ovde (vecina muskaraca na Balkanu) samo mozemo da sanjamo. S tim u vezi i ne cudi me sto nije opterecen sto gaji tudje dete, ili sto je oprostio prevaru. Njemu su prioriteti da tom detetu prenese svoje vrednosti, pogled na svet i da obezbedi srecniju buducnost. Nama je ovde cilj samo da prenesemo svoj genetski materijal na nase dete i da ga ne pripremimo dovoljno dobro za patnju koja ga ocekuje...

Otac troje dece

pre 8 godina

@(Mirjana, 23. januar 2016 14:06)
Podržavam u potpunosti, prosto sam šokiran primitivizmom komentara koje čitam i odsustvu bilo kakvog dubljeg razmišljanja i vrednovanja njegovog postupka. Takođe, niko se ne osvrće na činjenicu da je dobio ispravan savet nakon molitve, u našem društvu to je takođe rezervisano samo za mlakonje.

Dejan

pre 8 godina

Naravoucenije price je da je resenje u alkoholu. Nalijte se ljudi, priznajte partneru i dobicete oprost i poverenje, stavise to ce jos i ucvrstiti vasu vezu ili brak.
Nema tu iskreno nista da se oprasta, taj crv te proganja ceo zivot. Ljubavi tu nema vise!

Goofy

pre 8 godina

Koliko srce ti imas! Koliko imas ljubavi u sebi da ce te Sreca i Radost i Blagostanje pratiti ceo Zivot. Ako si iskreno oprostio i bez Crva zivis zivot i istinski volis svoju malu porodicu, ti si Heroj! Zelim ti svako Dobro!
Blago tom detetu kakvog Oca ima.
Ova razurlana masa neka porazmisli. U kakvom nam je stanju Drzava i Svet, nije ni cudo.

Predrag

pre 8 godina

Da je on to uradio bio bi svinja i vas ljigavi. Pošto je to ona uradila, onda je u redu da joj oprosti i da je voli dp kraja života. Ipak je ona jedno divno stvorenje.

estiar

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko pluseva za negodovanje njegove odluke. Kažu počeće da ga izjeda, šta ako im ne ide... Pa on je ženu zadužio za ceo život, a ako je njeno kajanje iskreno (a deluje da jeste), onda je sjajna odluka.

nnn

pre 8 godina

Tipican kompleks spasitelja, verujem da uziva u cinjenici koliki je covek i koliko srce ima. Ja bih se okrenula i otisla od svog muza da mi ovo uradi u braku, ajde prevara, ali dete ne bih mogla da pogledam.

zvezdarac

pre 8 godina

Napila se kao stoka i poje**la se na nekoj žurci sa prvim na kog je naišla. I to sve par meseci pre zakazanog venčanja. Čovek može da pogreši ali ovako nešto ne bih mogao da uradim voljenoj osobi nikad. To nije greška ili "jedna pogrešna odluka". To je za "daleko ti lepa kuća".

Luka

pre 8 godina

Zamislite kad je došao da "pita za pomoć", pretpostavljam da je to ovako zvučalo - Izvini, bate, znam da nisam bio najredovniji, ali imam frku zbog "izvuci brzo", sigurno se i tebi dešavalo...

lol

pre 8 godina

Covek je uradio sta je osecao da treba. Naglasak na osecao. Ja mislim da nikad ne bih mogao, ali opet cesto su u teoriji drugacije stvari, a drugacije u praksi. U svakom slucaju nikom ne bih pozeleo takvu dilemu kakvu je on imao kad je otisao u crkvu. U krajnjem slucaju mnogo je bitnije da on tu devojcicu voli nego cija je. Ima toliko predivnih roditelja usvojene dece i toliko odvratnih pravih roditelja. Osecanja pre formalnosti.

mentalni sklop

pre 8 godina

@One night in May
Možda se tebi poređenje čini kao idiotsko, ali zar ne primećuješ i u svom komentaru kako se naprasno otvaraju oči za sebičnost (kada je zamislite na svojoj koži) ;)
Mislite o tome.

Sulko

pre 8 godina

"Čovek je dokazao da nije otac novorođenčeta, naime, rez je pokazao da je on sterilan i da nikad nije ni mogao da ima decu..
Čiju li je odgajio?"
(AŽ, 23. januar 2016 12:15)


Mislim da sam bas na ovom portalu procitao pre par meseci da je neka zena u Americi tuzila bivseg momka za izdrzavanje blizanaca za koje je tvrdila da su njegovi. Posle uradjene DNK analize je utvrdjeno da je jedno dete njegovo a drugo nije. Navodno je dobila izdrzavanje za samo jedno dete.

Djeda mraz je tata sve djece

pre 8 godina

Ajde svi dinaridi balkanski kako vi kuci znate da je djete vase. A novca za test nemate. Djedica djelio paketice i mama bila blizu. Dogodi se ljudski faktor...

GMS

pre 8 godina

"Mislim da to može svakome da se desi, posebno ako je pod uticajem beskorisnih prijatelja."
Ne moze svakom da se desi da se napije i spava sa nekim koga i ne zna, pogotovo ako je u vezi. Ne moze svakom. Moze nekom...i to govori o tome kakav je taj neko. I pustite price o oprastanju takvoj osobi. Cak i pijan covek ima snage da se odupre seksualnom porivu ako nekoga istinski voli, u suprotnom je sve samo prica o ljubavi. Zamislite kada bi svi pijani ljudi pustili kocnice i cinili nesto zbog cega bi se posle kajali. Ne verujem joj nista. Nema tu ljubavi niti je ikada bilo. Ja mogu da vidim zgodnu zenu, ali mi nikada ne bi palo na pamet da spavam sa njom jer volim svoju suprugu...bio pijan ili trezan....

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Pogledajte ovu situaciju. 
Sta ako se desi da sutra on bude u losim odnosima i sa zenom i detetom, i samo dete jednog dana - KVRC. Ti mi nisi tata, hocu da upoznam pravog oca. Ajde cao. 
Ja zato nikad ne bi gajio tudje dete, cak i da mogu da ovo oprostim (a ne mogu).
(ivan, 23. januar 2016 16:11)

I mama bi da zna ko je pravi tata! Tata je neznani junak! Ma neka su dečica živa i zdrava! On je voli, oprostio joj je, pa ako može sa svim tim da živi, neka živi. Ja ne bi mogao, a njemu svaka čast.

Zeljko

pre 8 godina

Sa jedne strane svakom moze da se desi prevara, i to je potpuno ljudski. Medjutim, prevara je, po meni, vrhunac nepostovanja, i zato je ja ne bih oprostio. Meni je to jednostavno nedopustivo i neoprostivo. O gajenju tudjeg deteta koje je nastalo kao plod prevare mislim da nema potrebe za komentarom ali reci cu da je to u najmanju ruku degutantno...

Vlada komunista

pre 8 godina

Niko alo niko nije video izlaz. Ako je stvarno voli nema veze ali ajde brale testiraj je, napravi ti nekoj drugoj dete pa to reci tvojoj ženi. Siguran sam da nebi imala ni malo razumevanja za tvoj postupak....100%. Onda je lepo izbaciš na ulicu i mirna Bačka. Nema alimentacije jer dete nije tvoje, prekasno joj da abortira, nemaš prema njoj nikakvih obaveza. U startu je postala socijalni slučaj, to je ono što nije pomislila ni u najstrašnijim snovima: stigla na zapad i postala beda.
A onaj što piše da 30% nemaca nisu njihova deca? tak taj nije video Nemačku, Nemačka je patrijarhalno društvo sa konzervativni vaspitanjem. Ti ni ne znaš šta je to nedeljni ručak a nemci to rade već 300 godina, ti ni ne znaš gde ti je dete u 9 uveče a nemac zna.U svom krevetu i spava.

uja

pre 8 godina

sve je to super. samo ina jedna mala kvaka koja mize da postane velika a i be mora. kako sve ovo objasniti tom djetetu kad poraste. a velika bas velika nepravda bi bila lagati je da joj je on bio-loski otac.
da sam ja na mjestu te cerke. ocekivao bih da mi kazu jednom kad odrastem kadgod to bilo da znam. u suprotnom aki ikad "greskom" saznam bilo bi mi tesko da im opet vjerujem i da ih volim ko roditelje kao ranije.

grbavi

pre 8 godina

ona ne zna ni sa kim ni kako izgleda, hahahaha e budale pa to stvarno treba poverovati, no dobro ali zashto nemate josh dece e moj jarane

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Potpuna ista stvar dogodila se mojoj školskoj kolegici odnosno njezinom mužu. :) Danas imaju 5 djece, ali ne znaju čije je najstarije dijete. Ako je njima dobro, tko smo mi da sudimo?
(Maja, Zadar, 23. januar 2016 15:58)

Bitno da njih dvoje znaju koliko je od ostalih četvero njegovo i da oni koji nisu njegovi viđaju očeve.

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Ljubav je jedno, a zaljubljenost nešto sasvom drugo. Ljubav ne prolazi. On nju voli iskreno i sve joj je oprostio (ja ne bi mogao), ali ona njega ne voli iako mu je priznala. Mislim da je priznala više iz straha da slučajno ne bi saznao kad tad, a njene suze su više posledica pitanja samoj sebi: "šta ću i kuda ću sa detetom, ako me ostavi?"...

Bojan

pre 8 godina

Nema šanse da bi u ovom slučaju ostao u braku. Gde su bile drugarice da je sklone od stranca. Sada, neka traži pomoć od njih. Doviđenja, prijatno.

ivan

pre 8 godina

Pa ovo je totalno idiotski. Ovaj covek nema nimalo samopostovanja.

Pogledajte ovu situaciju.

Sta ako se desi da sutra on bude u losim odnosima i sa zenom i detetom, i samo dete jednog dana - KVRC. Ti mi nisi tata, hocu da upoznam pravog oca. Ajde cao.

Ja zato nikad ne bi gajio tudje dete, cak i da mogu da ovo oprostim (a ne mogu).

Buki

pre 8 godina

Musko sam citam komentare i ne mogu da verujem sto pisu te pacenik,budala,glup,cuckold sto joj je oprostio jeste li vi procitali sto pise devojka je lepo priznala svoju gresku bila je iskrena a vi sto pisete za ovoga da je pacenik zapitajte se da vi mozda kod kuce ne hranite dete koje nije vase a nemate pojma ja cenim zene koje priznaju svoje greske ne samo zene nego opcenito ljude za to treba imati hrabrosti govorim kao muskarac a sto vi nikad niste prevarili svoje zene,devojke ajde molim vas cutite i ja sam musko nemojte ovde moralisati ljudi grese bilo musko bilo zensko bitno je biti svestan svoje greske i imati hrabrosti priznati je kako sebi tako i drugima do kojih nam je stalo.

ha...ha

pre 8 godina

Kada je već krenuo tim putem treba da udari još jače pa da otvori neku vrstu prijemnog centra za malu, nezbrinutu decu...i da sva budu njegova, naravno, poneko da bude stvarno i njegovo i to sa raznim ženama. Nadam se da ga ova njegova žena ne bi napustila, oprostila bi mu kao što je on njoj oprostio. Tako bi se jedna totalno neugodna životna priča pretvorila u slavu života. Ko zna, možda bi nakon 10 godina napisao knjigu, neki studio otkupio prava za film i oni svi yajedno još dobrano i zaradili...naravno, sve ovo i zvuči kao film. Bogart u "Bosonogoj kontesi" kaže: "Film ima smisla, život nema"...u pravu je...

samo da primetim

pre 8 godina

Ova prica je totalno nerazumljiva dinarskom tipu. Ovo je sf zanr za njega.
(sarlo, 23. januar 2016 10:29)

Malo se obrazuj pre nego što postuješ, dinarski tip je raspoređen po celoj Evropi, tako da ako misliš da je to nešto specifično za Srbiju ili bivšu Jugoslaviju jako se varaš. http://marchofthetitans.com/earlson/hfk/dracegal.htm

milan maletic

pre 8 godina

naravno desava se i sta sada a majka priroda ima resenje kada ti neko zabije noz u leda nebi trbalo da ima vise sansu sretan ti put

Blesko de Gama

pre 8 godina

Lakše je biti biološki otac, nego dete othraniti i izvesti na put.To je veći otac od biološkog oca.
Mislim da je ipak ovaj napravio grešku jer će početi da se izjeda vremenom onako iznutra, a biće kasno za sve.

Dux

pre 8 godina

Cinjenica je da u pravoslavnoj crkvi nemate gde da sednete,osim ako nemate srama i sedite na stolici ktitora zdanja. Ovaj lik je dobar katolik,za njih je svojstveno prastanje u interesu (tradicija stara par vekova,jos od papinih oprostajnica grehova). Mala je verovatnoca da je ovo prica iz Srbije...

Tanja

pre 8 godina

Rezultati jedne trecine od ukupnog broja zahteva za proveru ocinstva pokazuju da zene varaju svoje muzeve.
Po nekim statistickim proverama to znaci da svako deseto dete u Srbiji nije biolosko dete svoga oca.
Po meni, u ovoj prici, problem je sto on nije odmah znao stanje stvari, ali svejedno mislim da je dobro sto mu je rekla. Bolje da zna pre pa da sam odluci sta zeli.

Ne razumem cemu tolike osude ovog hrabrog coveka. Svako od nas pravi greske, pitanje je samo koliko smo veliki ljudi to da oprostimo.

Polazim od sebe, ja verovatno ne bih, ali to ne znaci da treba da osudjujem coveka zato sto u sebi ima toliko ljubavi i samilosti da moze da oprosti. Nije dovoljno samo reci da nekom nesto oprastamo, treba se tako i ponasati, a on to izgleda uspeva. Svaka cast!

Zoran

pre 8 godina

Djeluje kao izmišljena priča, ali sudeći po onoj emisiji "DNK", Boga mi..Svega ima. Da vidite kakvih tu ima vratolomija, kad ni nevjesta ne zna čije je, niti na koga sumlja kukala..ha ha..

Milan

pre 8 godina

Kako volim sto sam zatucani Balkanac i sto mi se gadi ovaj mlakonja i rogonja vise nego sve na svetu. Samo vi slobodoumni zivite zivot gmizavaca i reptila, neka hvala.

vxz

pre 8 godina

E ima ovde jedan mnogo bitan faktor a to je faktor ljubavi koji je kod ovog coveka na maksimumu prema svojoj zeni. Iako 99% muskaraca bi momentalno u toj situaciji se razvelo jer taj zadobijeni bol je jaci od bilo kakve ljubavi ipak je presudilo njeno iskreno pokajanje i priznanje koje je dodatno dalo potporu njegovoj ljubavi da pobedi ponos i bol. Svi mi gresimo i kajemo se ali jako tesko prastamo. Da nema prastanja mnogi zivoti i brakovi bi bili sruseni i unisteni

raspućin

pre 8 godina

Ko je gledao našu legendarnu seriju "Grlom u jagode" setiće se lika koji je uradio istu stvar s tim što je znao ko je otac. Zvali su ga: glupi uške.

Ajde da se lažemo

pre 8 godina

90 posto ljudi koje ovde ostavlja komentar je prevarilo ženu. A jedno 50 posto njih je žena prevarila. I žive u braku a ovde glume moraliste i mangupe...

Maja, Zadar

pre 8 godina

Potpuna ista stvar dogodila se mojoj školskoj kolegici odnosno njezinom mužu. :) Danas imaju 5 djece, ali ne znaju čije je najstarije dijete. Ako je njima dobro, tko smo mi da sudimo?

One night in May

pre 8 godina

Na onoj drugoj vesti o razlozima muške prevare svi muškarci 'znaju' kako je monogamija nametnuta i nije prirodna.
Ovde potpuno druga priča.
Kad je sopstvena zadnjica u procepu, drugačije vide stvari...odma im se horizonti otvore.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mentalni sklop, 23. januar 2016 13:48)

Kakvo idiotsko poredjenje!

Niko je nije terao da donese tudje dete u kucu. Monogamija nema ama bas nikakve veze sa donosenjem tudjeg deteta kod drugog muskarca...
Sta je sa ocem tog deteta? Je l' njega neko nesto pita u celoj prici? To dete je njegovo koliko i njeno, u kojim god okolnostima da je napravljeno...

Zena iz price je neprevazidjeno sebicna, misli samo na svoje d..e, ne vodeci racuna ni o suprugu, ni o ocu deteta, ni o samom detetu.

Bitno da se gospodja uvalila kako je smislila, pa makar gazila preko mrtvih!

Džoni

pre 8 godina

Kukavičje jaje! Ovo nije za oprostiti jer je ovo prevara najveća od svih! Neko švrljanje pa da čovek i razume ali ovako sa detetom je neoprostivo! Kako bi ikada više mogao da veruješ takvoj ženi za bilo šta što te čeka u zajedničkom životu?

Rajko

pre 8 godina

i drugo dijete da provjeri pa ce i onda da place i da govori kako se kaje ti si novi Coki Radin muz koi sve oprasta trpi i slusa dobro. treba drugarima i mene broj te sto se kaje

Mirjana

pre 8 godina

Ha,ha pa ne moze to tako Brajane moj ili ko god da si! Ovde muskarci ostavljaju zene i SVOJU decu da bi bili sa mladjom ili ostali sa mamom a ti prihvatio da volis tudje. Znas li ti Brajane kakav si samar opalio ovdasnjim koji uglavnom smatraju da je brak prevazidjen, da je monogamija neprirodna i da muskarac treba da je sa sto vise zena? Ovde je najpoznatija teorija o kljucu i bravi Brajane moj, mozda je ti nisi ni cuo jer si zaostao u toj tvojoj Americi. Nisi cuo ni za abortus tj ubijanje deteta u utrobi samo da se muski ego olaksa i ne bude rogonja. Hej Brajane, ti si imao dileme izmedju Srca i Razuma, sta je to misle ovi nasi nesvesni uglavnom i jednog i drugog. Ti umes da volis i dete koje nije tvoje, ovde se i sopstvena tesko zapostavljaju. O ljubavi prema zeni se ne usudjujem ni pisati... Sve u svemu, pitam se na osnovu vecine komentara (ne samo na ovu temu), koja je to nova vecina zavladala sajtom b92 ili smo prosto postali vecinom 'takvi'? :-(

Mrgud

pre 8 godina

30% muževa u Nemačkoj nisu očevi dece svojih žena ( sad neki znaju a neki i ne znaju tu činjenicu).
Očigledno žene na jedan način biraju muža ( koji obezbedjuje sigurnost i finansiranje porodice) a na drugi način oca svoje dece (koji prenosi gene i produžava vrstu)

budjenje

pre 8 godina

Ajmo balkanski maco "lik je idiot" komentari... a kada bi znali da u sred Srbije od njih 10 sto odu na utvrdjivanje ocinstva jedno 6-7 nisu bioloske tate sta bi onda komentarisali ;)

Crna Mamba

pre 8 godina

Ja joj nebih oprostio...ne bih mogao da predjem preko toga...Ali u tekstu kaze da nema ko da joj pomogne...mozda prijatelji koji su je odveli na zurku...

Benny Hill

pre 8 godina

Ovo je sigurno napisala neka devojka koju je napustio muz posle prevare u kojoj je ostala trudna...pa napisala kako bi bilo idealno ako se ovako nesto desi...ipak realnost je drugačija...ja ne bih mogao da se pomirim sa tim...to dete bi me podsetilo na prevaru...svaki put kad bi pogledao na dete mislio bi ma pijanu zenu kako spava sa nekim kretenom...

Mara

pre 8 godina

Ma ili je i on nju varao pa je zato presao preko svega ili on ne moze da ima svoje dete pa je zato prihvatio situaciju.
Realno nije problem u detetu. Da je npr moj muz napravio drugoj dete pre no sto je usao u vezu sa mnom, prihvatila bih to dete kao svoje.Ali da napravi drugoj dete a sa mnom je u braku ,dobio bi momentalno zahtev za razvod braka. Opet ne zbog deteta vec zbog prevare. Cak ne bih imala nista protiv da se nase zajednicko dete vidja sa tim drugim detetom , vidjala bih i ga jer je ipak to polubrat- polusestra mom detetu. Ali muž bi postao bivši. Nema tu neke filozofije.Inace znam slučaj u okruženju gde je muž u isto vreme napravio dete i ženi i ljubavnici. Rodile decu u razmaku od mesec dana.

mentalni sklop

pre 8 godina

Na onoj drugoj vesti o razlozima muške prevare svi muškarci 'znaju' kako je monogamija nametnuta i nije prirodna.
Ovde potpuno druga priča.
Kad je sopstvena zadnjica u procepu, drugačije vide stvari...odma im se horizonti otvore.

Očuh

pre 8 godina

Ne znam kako je ovo uopste I moguce.Mada , kada uporedim ovu pricu sa pricama razvedenih zena koje se preudaju I sa sobom imaju decu...Kako ti ocusi gledaju na tu decu koja nisu njihova? Mene to zanima.Pa, bih na osnovu toga donela zakljucak I o ovoj prici.
(sm, 23. januar 2016 12:20)

Očuh svesno prihvata "tuđu" decu (pod znacima navoda jer mislim da su sva deca naša) i tu nema prevare kao iz članka.
Mogu da ti kažem iz prve ruke. Žena s kojom sam sada dovela je dve kćerke iz prvog braka a odlučio sam se zato što su to toliko zlatna deca da bi bila prava tragedija da rastu bez oca. Ja sam odrastao bez oca i znam kako je to.
Dakle deca su najvažnija ali to može da shvati samo neko sa velikim životnim iskustvom ili ako mu je bogomdano. U ovom slučaju, ta žena više ne zaslužuje pažnju ali šta ćemo sa detetom tim pre što je otac nepoznat i ostaće tako zauvek?
Dete nije krivo a stradaće najviše. Mislim da ipak ne bih mogao da pređem preko ove prevare (a to posmatram kao svoju slabost) ali trudio bih se da se nekako pomogne tom detetu.

Momcilo

pre 8 godina

Ovo samo zapadnjaci mogu da trpe i oproste. Mom drugu koji živi u USA se desilo da mu žena rodi crnca poštar bio tu. Naravno da je šutnuo. Dete nije krivo ništa ono ispašta najviše a tu su krive te takve žene koje su dno dna na lestvici društva...

Ajm Betmen

pre 8 godina

Svaka mu čast. Oprostio joj je, što bi mali broj ljudi uradio.
Još ako je voli, to onda stvar čini lakšom. Stvarno ima veliko srce
Možda bih i ja, da sam na njegovom mestu, ali ne bih više mogao da joj verujem.

Laert

pre 8 godina

@Samir, Novi Pazar

Самире, молим Те, поради мало на познавању језика којим пишеш. Зови га како хоћеш, ово није примедба те врсте, али било којим језиком да пишеш, оволико правописних грешака се не толерише.

bezati odavde sto dalje

pre 8 godina

Ovo bi se reklo da je neko zensko pisalo. Ovo im dodje kao scenario iz snova.

Sarlo@"Ova prica je totalno nerazumljiva dinarskom tipu. Ovo je sf zanr za njega".

Daj broj tvoje zene, da se ja i ona upoznamo. Nemoj da si glupa Dinarska komunjara pa svoju zenu cuvas samo za sebe. A bi i ostalima da razdelis broj tvoje zene, onda bi sa njom imali drugi zanr filma....i ne bi bio SF...ako zna na sta mislim :)

"Ruskinja ili Moldavka
(xxxxx@"

Poljakinja. Odrasla u desnicarkoj porodici fanaticnih rusofoba i antikomunista :)

Stop Kultuloroskom Marksizmu@
Zar i uvoj prici vi kriptofasisti pokusavate da proturite vas fanaticni antikomunizam?! Cim tebi komunisti padaju prvo na pamet....nema sta drugo mnogo da padne.

Mozda bi prvo trebalo razdeliti kontraceptivna sredstva takvima kao sto su tvoji roditelji, onda bi nam kulturni Marksizam bio najmanja briga.
Bas zato sto imam taj anti-marksisticki anti-kulturizam, imamo i armiju celavih, istetoviranih, sa rukama nabreklih od steroida i stomacine od masne hrane i pogledom retardiranog junca, patriJota koji vide marksizam u svemu to im ne odgovara.

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Ja da me moja devojka prevari, ne znam kako bih reagovao, bio bih slomljen, trazio i nasao svoju krivicu, ali ne bih se osecao ni delimicno lose kao u situaciji kad sam ja svoju bivsu prevario. To je bio mnogo gori osecaj nego kad sam saznao da je ona prevarila mene :D

nikudveceras.com

pre 8 godina

(Stop Kultuloroskom Marksizmu, 23. januar 2016 11:38)

Klinjo, vrati se na 4chan ili reddit, ti ni ne znas sta je kulturoloski marksizam, to si cuo od nekog drugog klinje na forumu. U skolu lepo da naucis, pa onda pricaj, a ne da ponavljas gluposti sa kojekakvih foruma.

pre 8 godina

Ako zatrudni, da li ćeš znati da je tvoje?
Ima jedna priča, kaže: Neka žena optužila čoveka da je otac njenog novorođenog deteta. A taj čovek je bio oženjen i imao već dvoje dece sa svojom ženom. I on da bi dokazao da nije prevarant ode i testira se. Rezultat je bio šokantan. Čovek je dokazao da nije otac novorođenčeta, naime, rez je pokazao da je on sterilan i da nikad nije ni mogao da ima decu..
Čiju li je odgajio?

Ceca

pre 8 godina

Na trenutak zamislite da muskarci mogu da ostanu u drugom stanju,a ne zene. Pa sad zakljucite koliko bi tek onda bilo vanbracne dece... Toliko.

Samir Novi Pazar

pre 8 godina

Batke ona u Tebi vidi jednog Glupana i budalu . No dobro tvoja Stvar ti si Za mene Lud Covek , Mozda sam ja glupi balkanac Mozda Glup Ali ponosan , Ali 95% Normalnih muskaraca nebi ovo sebi dozvolilo , Cak sam siguran da 90 % Zena nebi sebi Tako nesto dozvolilo , da im muz Slozi istu Pricu """" Znas Ljubavi bijo sam na Party Bijan imao sam seksualne Odnose sa nekom nepoznatom zenom , moze da se desi da nam jednog Dana zazvoni na Vrata i Kaze , godpodjo znate Sta ja Imam dete Sa vasim Muzem . Absolut ne prihvatljivo istog Momenta razvod nogu u .... i Napolje Zauvek, a ne Ljubavi ja Te Volim to Nije Tako Kako to zvuci , Mars bre u Kolibu posle Je...a nema Kajanja to to Znaci i Za Zenski i Muski pol jer Vrednost Zenskog i Muskog Pola je Ista Kao i Bol . Nema opravdanja Za Prevare. Mnogo je Lepse Se lepo Razic Pez Prevare i Bola ako Veza ili Brak ne funkcionise.....

sm

pre 8 godina

Ne znam kako je ovo uopste I moguce.Mada , kada uporedim ovu pricu sa pricama razvedenih zena koje se preudaju I sa sobom imaju decu...Kako ti ocusi gledaju na tu decu koja nisu njihova? Mene to zanima.Pa, bih na osnovu toga donela zakljucak I o ovoj prici.

nemanja s.

pre 8 godina

Kako su se Balkanci digli! Njena je greška, jedina, što mu je rekla. Kad bi samo znali koliko je dece začeto u grehu.. :-) To je prirodno. Mnogi tako jedino i mogu dobiti dete.

Čarapan

pre 8 godina

I onda u crkvi dok mu je taj stariji covek govorio sta da radi, zena starijeg coveka je priznala da i njegovo dete nije njegovo. I onda je on nju ostavio pred oltarom. The end

Firga

pre 8 godina

Očigledno da čovek ne kapira da je problem u njegovoj budućoj ženi koja je loša osoba i verovatno će imati mnogo problema sa njom,naravno da će i dalje biti a drugim muškarcima i uz plač mu poturivati tuđu decu na izdržavanje.Ona je našla muškarca kakvog je tražila za brak.

aleksis

pre 8 godina

zena je bila iskrena i priznala je. mogla je da cuti a da se nikad mozda ne sazna. znate li koliko ima zena koje nisu bas sigurne cije je dete...a muskarci ni ne posumnjaju ceo zivot. pa sta? bitno je pruziti ljubav,biologija je manje vazna. koliko je oceva svesno svoju decu napustilo? ovaj lik je dobar covek prvenstveno,a zena,ne osudjujte tako lako

Nole

pre 8 godina

Šta je nerazumljivo, Sarlo?

Dinarski tip je neki tip čoveka sa Balkana?

Ne razumem rasizam, ali autorasizam, to mi tek ne ide u glavu nikako.

joj

pre 8 godina

mislim da bih u danasnje vreme puno neodgovornih muskih kretena, losih porodica koje nisu uspele decu da nauce zivotu,bez problema mogao da progutam sve i ozenim npr. udovicu ili razvedenu zenu s detetom.ipak, da mi moja donese tudje dete u stomaku je gore od toga. ne toliko zbog deteta, koliko zbog cinjenice da ce sutra tako da se ukrmaci od alkohola pa ponovi isto ili da nassve pobije u kolima iliko zna sta sve jos moze budali da padne na pamet. ipak bi ja ovu pustio da se malo sama zlopati, pa za jedno godinu-dve ako se i daljebudemo voleli mogli bismo pokusati ponovo. mora ipak gresi da se okaju makar malo.

zbunjen

pre 8 godina

klasicna istocnjakinja,nezavrsen fakultet,udala se iz koristi za prvog svabu koji je pao na teme kada je video kako izgleda(a izgleda prosecno po nasim standardima)i naravno delila sa strane krevet sa srbendom koji je nije ni malo cenio ali je zato dobro hmm hmm.....sve u svemu nek je dete zivo i zdravo a muzu sta reci-cockold wife,i to je zivot..

phoeb

pre 8 godina

Neverovatno je koliko ljudima imponuje da neko zavisi od njih, bilo finansijski, bilo emotivno. Ako neko ostane u braku/vezi iz sazaljenja, to nije ljubav, to je sadizam.

ViscoSalejo

pre 8 godina

Draga ....

Pokojni Dr Djindjic je sve lepo objasnio - "Od akvarijuma mozes da napravis riblju corbu, ali od riblje corbe ne mozes da napravis akvarijum. Skuvali ste ribu - gotovo!"

Stop Kultuloroskom Marksizmu

pre 8 godina

Klasican "cuckold", muškarce na zapadu treniraju da budu izfeminizirani beskičmenjaci. Ako imamo i gram mozga satrcemo treći talas "feministkinja" u korenu, pre nego sto se takve toksične ideologije rašire i po Srbiji / Balkanu.

.

pre 8 godina

Au koja prica, nikad prevaru oprostio pogotovo ne ovakvu rekao bih da ode sto dalje moze od mene i nikad vise da me ne zove ili bih ja otisao negde daleko od njeso

SiroVina

pre 8 godina

Sramota! Prvo je bludnicila sa drugim, zatrudnela sa drugim, rodila, muzu o svemu cutala, htela da mu uvali tudje dete... Takva osoba posle toga za mene vise ne bi postojala.

Tool

pre 8 godina

Ako je ova priča istinita, onda je ovaj čovek jedna velika budala. Svaki normalan čovek bi u ovakvoj situaciji tražio razvod braka a ženu i to dete koje nije njegovo bi oterao iz svog života. Sad će da se nadje neka žena ovde da mi soli pamet i da se pravi pametna. Ali je činjenica ako ga je prevarila jednom, prevariće ga opet. I niti jedan normalan muškarac ne bi gajio tudje dete. Ja sam u dugogodišnjoj srećnoj vezi, imam devojku 3 i po godine. Kada bi meni ona ovako nešto uradila, prošla bi ko bosa po trnju. Nikad joj ne bih oprostio.

.

pre 8 godina

Au koja prica, nikad prevaru oprostio pogotovo ne ovakvu rekao bih da ode sto dalje moze od mene i nikad vise da me ne zove ili bih ja otisao negde daleko od njeso

pre 8 godina

Ako zatrudni, da li ćeš znati da je tvoje?
Ima jedna priča, kaže: Neka žena optužila čoveka da je otac njenog novorođenog deteta. A taj čovek je bio oženjen i imao već dvoje dece sa svojom ženom. I on da bi dokazao da nije prevarant ode i testira se. Rezultat je bio šokantan. Čovek je dokazao da nije otac novorođenčeta, naime, rez je pokazao da je on sterilan i da nikad nije ni mogao da ima decu..
Čiju li je odgajio?

Očuh

pre 8 godina

Ne znam kako je ovo uopste I moguce.Mada , kada uporedim ovu pricu sa pricama razvedenih zena koje se preudaju I sa sobom imaju decu...Kako ti ocusi gledaju na tu decu koja nisu njihova? Mene to zanima.Pa, bih na osnovu toga donela zakljucak I o ovoj prici.
(sm, 23. januar 2016 12:20)

Očuh svesno prihvata "tuđu" decu (pod znacima navoda jer mislim da su sva deca naša) i tu nema prevare kao iz članka.
Mogu da ti kažem iz prve ruke. Žena s kojom sam sada dovela je dve kćerke iz prvog braka a odlučio sam se zato što su to toliko zlatna deca da bi bila prava tragedija da rastu bez oca. Ja sam odrastao bez oca i znam kako je to.
Dakle deca su najvažnija ali to može da shvati samo neko sa velikim životnim iskustvom ili ako mu je bogomdano. U ovom slučaju, ta žena više ne zaslužuje pažnju ali šta ćemo sa detetom tim pre što je otac nepoznat i ostaće tako zauvek?
Dete nije krivo a stradaće najviše. Mislim da ipak ne bih mogao da pređem preko ove prevare (a to posmatram kao svoju slabost) ali trudio bih se da se nekako pomogne tom detetu.

Momcilo

pre 8 godina

Ovo samo zapadnjaci mogu da trpe i oproste. Mom drugu koji živi u USA se desilo da mu žena rodi crnca poštar bio tu. Naravno da je šutnuo. Dete nije krivo ništa ono ispašta najviše a tu su krive te takve žene koje su dno dna na lestvici društva...

Čarapan

pre 8 godina

I onda u crkvi dok mu je taj stariji covek govorio sta da radi, zena starijeg coveka je priznala da i njegovo dete nije njegovo. I onda je on nju ostavio pred oltarom. The end

Blesko de Gama

pre 8 godina

Lakše je biti biološki otac, nego dete othraniti i izvesti na put.To je veći otac od biološkog oca.
Mislim da je ipak ovaj napravio grešku jer će početi da se izjeda vremenom onako iznutra, a biće kasno za sve.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Potpuna ista stvar dogodila se mojoj školskoj kolegici odnosno njezinom mužu. :) Danas imaju 5 djece, ali ne znaju čije je najstarije dijete. Ako je njima dobro, tko smo mi da sudimo?

Stop Kultuloroskom Marksizmu

pre 8 godina

Klasican "cuckold", muškarce na zapadu treniraju da budu izfeminizirani beskičmenjaci. Ako imamo i gram mozga satrcemo treći talas "feministkinja" u korenu, pre nego sto se takve toksične ideologije rašire i po Srbiji / Balkanu.

Buki

pre 8 godina

Musko sam citam komentare i ne mogu da verujem sto pisu te pacenik,budala,glup,cuckold sto joj je oprostio jeste li vi procitali sto pise devojka je lepo priznala svoju gresku bila je iskrena a vi sto pisete za ovoga da je pacenik zapitajte se da vi mozda kod kuce ne hranite dete koje nije vase a nemate pojma ja cenim zene koje priznaju svoje greske ne samo zene nego opcenito ljude za to treba imati hrabrosti govorim kao muskarac a sto vi nikad niste prevarili svoje zene,devojke ajde molim vas cutite i ja sam musko nemojte ovde moralisati ljudi grese bilo musko bilo zensko bitno je biti svestan svoje greske i imati hrabrosti priznati je kako sebi tako i drugima do kojih nam je stalo.

ivan

pre 8 godina

Pa ovo je totalno idiotski. Ovaj covek nema nimalo samopostovanja.

Pogledajte ovu situaciju.

Sta ako se desi da sutra on bude u losim odnosima i sa zenom i detetom, i samo dete jednog dana - KVRC. Ti mi nisi tata, hocu da upoznam pravog oca. Ajde cao.

Ja zato nikad ne bi gajio tudje dete, cak i da mogu da ovo oprostim (a ne mogu).

mentalni sklop

pre 8 godina

Na onoj drugoj vesti o razlozima muške prevare svi muškarci 'znaju' kako je monogamija nametnuta i nije prirodna.
Ovde potpuno druga priča.
Kad je sopstvena zadnjica u procepu, drugačije vide stvari...odma im se horizonti otvore.

Tool

pre 8 godina

Ako je ova priča istinita, onda je ovaj čovek jedna velika budala. Svaki normalan čovek bi u ovakvoj situaciji tražio razvod braka a ženu i to dete koje nije njegovo bi oterao iz svog života. Sad će da se nadje neka žena ovde da mi soli pamet i da se pravi pametna. Ali je činjenica ako ga je prevarila jednom, prevariće ga opet. I niti jedan normalan muškarac ne bi gajio tudje dete. Ja sam u dugogodišnjoj srećnoj vezi, imam devojku 3 i po godine. Kada bi meni ona ovako nešto uradila, prošla bi ko bosa po trnju. Nikad joj ne bih oprostio.

Ajde da se lažemo

pre 8 godina

90 posto ljudi koje ovde ostavlja komentar je prevarilo ženu. A jedno 50 posto njih je žena prevarila. I žive u braku a ovde glume moraliste i mangupe...

ViscoSalejo

pre 8 godina

Draga ....

Pokojni Dr Djindjic je sve lepo objasnio - "Od akvarijuma mozes da napravis riblju corbu, ali od riblje corbe ne mozes da napravis akvarijum. Skuvali ste ribu - gotovo!"

Firga

pre 8 godina

Očigledno da čovek ne kapira da je problem u njegovoj budućoj ženi koja je loša osoba i verovatno će imati mnogo problema sa njom,naravno da će i dalje biti a drugim muškarcima i uz plač mu poturivati tuđu decu na izdržavanje.Ona je našla muškarca kakvog je tražila za brak.

Bojan

pre 8 godina

Nema šanse da bi u ovom slučaju ostao u braku. Gde su bile drugarice da je sklone od stranca. Sada, neka traži pomoć od njih. Doviđenja, prijatno.

zbunjen

pre 8 godina

klasicna istocnjakinja,nezavrsen fakultet,udala se iz koristi za prvog svabu koji je pao na teme kada je video kako izgleda(a izgleda prosecno po nasim standardima)i naravno delila sa strane krevet sa srbendom koji je nije ni malo cenio ali je zato dobro hmm hmm.....sve u svemu nek je dete zivo i zdravo a muzu sta reci-cockold wife,i to je zivot..

phoeb

pre 8 godina

Neverovatno je koliko ljudima imponuje da neko zavisi od njih, bilo finansijski, bilo emotivno. Ako neko ostane u braku/vezi iz sazaljenja, to nije ljubav, to je sadizam.

Samir Novi Pazar

pre 8 godina

Batke ona u Tebi vidi jednog Glupana i budalu . No dobro tvoja Stvar ti si Za mene Lud Covek , Mozda sam ja glupi balkanac Mozda Glup Ali ponosan , Ali 95% Normalnih muskaraca nebi ovo sebi dozvolilo , Cak sam siguran da 90 % Zena nebi sebi Tako nesto dozvolilo , da im muz Slozi istu Pricu """" Znas Ljubavi bijo sam na Party Bijan imao sam seksualne Odnose sa nekom nepoznatom zenom , moze da se desi da nam jednog Dana zazvoni na Vrata i Kaze , godpodjo znate Sta ja Imam dete Sa vasim Muzem . Absolut ne prihvatljivo istog Momenta razvod nogu u .... i Napolje Zauvek, a ne Ljubavi ja Te Volim to Nije Tako Kako to zvuci , Mars bre u Kolibu posle Je...a nema Kajanja to to Znaci i Za Zenski i Muski pol jer Vrednost Zenskog i Muskog Pola je Ista Kao i Bol . Nema opravdanja Za Prevare. Mnogo je Lepse Se lepo Razic Pez Prevare i Bola ako Veza ili Brak ne funkcionise.....

Milan

pre 8 godina

Kako volim sto sam zatucani Balkanac i sto mi se gadi ovaj mlakonja i rogonja vise nego sve na svetu. Samo vi slobodoumni zivite zivot gmizavaca i reptila, neka hvala.

SiroVina

pre 8 godina

Sramota! Prvo je bludnicila sa drugim, zatrudnela sa drugim, rodila, muzu o svemu cutala, htela da mu uvali tudje dete... Takva osoba posle toga za mene vise ne bi postojala.

samo da primetim

pre 8 godina

Ova prica je totalno nerazumljiva dinarskom tipu. Ovo je sf zanr za njega.
(sarlo, 23. januar 2016 10:29)

Malo se obrazuj pre nego što postuješ, dinarski tip je raspoređen po celoj Evropi, tako da ako misliš da je to nešto specifično za Srbiju ili bivšu Jugoslaviju jako se varaš. http://marchofthetitans.com/earlson/hfk/dracegal.htm

raspućin

pre 8 godina

Ko je gledao našu legendarnu seriju "Grlom u jagode" setiće se lika koji je uradio istu stvar s tim što je znao ko je otac. Zvali su ga: glupi uške.

Mirjana

pre 8 godina

Ha,ha pa ne moze to tako Brajane moj ili ko god da si! Ovde muskarci ostavljaju zene i SVOJU decu da bi bili sa mladjom ili ostali sa mamom a ti prihvatio da volis tudje. Znas li ti Brajane kakav si samar opalio ovdasnjim koji uglavnom smatraju da je brak prevazidjen, da je monogamija neprirodna i da muskarac treba da je sa sto vise zena? Ovde je najpoznatija teorija o kljucu i bravi Brajane moj, mozda je ti nisi ni cuo jer si zaostao u toj tvojoj Americi. Nisi cuo ni za abortus tj ubijanje deteta u utrobi samo da se muski ego olaksa i ne bude rogonja. Hej Brajane, ti si imao dileme izmedju Srca i Razuma, sta je to misle ovi nasi nesvesni uglavnom i jednog i drugog. Ti umes da volis i dete koje nije tvoje, ovde se i sopstvena tesko zapostavljaju. O ljubavi prema zeni se ne usudjujem ni pisati... Sve u svemu, pitam se na osnovu vecine komentara (ne samo na ovu temu), koja je to nova vecina zavladala sajtom b92 ili smo prosto postali vecinom 'takvi'? :-(

aleksis

pre 8 godina

zena je bila iskrena i priznala je. mogla je da cuti a da se nikad mozda ne sazna. znate li koliko ima zena koje nisu bas sigurne cije je dete...a muskarci ni ne posumnjaju ceo zivot. pa sta? bitno je pruziti ljubav,biologija je manje vazna. koliko je oceva svesno svoju decu napustilo? ovaj lik je dobar covek prvenstveno,a zena,ne osudjujte tako lako

Laert

pre 8 godina

@Samir, Novi Pazar

Самире, молим Те, поради мало на познавању језика којим пишеш. Зови га како хоћеш, ово није примедба те врсте, али било којим језиком да пишеш, оволико правописних грешака се не толерише.

Nole

pre 8 godina

Šta je nerazumljivo, Sarlo?

Dinarski tip je neki tip čoveka sa Balkana?

Ne razumem rasizam, ali autorasizam, to mi tek ne ide u glavu nikako.

Mara

pre 8 godina

Ma ili je i on nju varao pa je zato presao preko svega ili on ne moze da ima svoje dete pa je zato prihvatio situaciju.
Realno nije problem u detetu. Da je npr moj muz napravio drugoj dete pre no sto je usao u vezu sa mnom, prihvatila bih to dete kao svoje.Ali da napravi drugoj dete a sa mnom je u braku ,dobio bi momentalno zahtev za razvod braka. Opet ne zbog deteta vec zbog prevare. Cak ne bih imala nista protiv da se nase zajednicko dete vidja sa tim drugim detetom , vidjala bih i ga jer je ipak to polubrat- polusestra mom detetu. Ali muž bi postao bivši. Nema tu neke filozofije.Inace znam slučaj u okruženju gde je muž u isto vreme napravio dete i ženi i ljubavnici. Rodile decu u razmaku od mesec dana.

joj

pre 8 godina

mislim da bih u danasnje vreme puno neodgovornih muskih kretena, losih porodica koje nisu uspele decu da nauce zivotu,bez problema mogao da progutam sve i ozenim npr. udovicu ili razvedenu zenu s detetom.ipak, da mi moja donese tudje dete u stomaku je gore od toga. ne toliko zbog deteta, koliko zbog cinjenice da ce sutra tako da se ukrmaci od alkohola pa ponovi isto ili da nassve pobije u kolima iliko zna sta sve jos moze budali da padne na pamet. ipak bi ja ovu pustio da se malo sama zlopati, pa za jedno godinu-dve ako se i daljebudemo voleli mogli bismo pokusati ponovo. mora ipak gresi da se okaju makar malo.

Ceca

pre 8 godina

Na trenutak zamislite da muskarci mogu da ostanu u drugom stanju,a ne zene. Pa sad zakljucite koliko bi tek onda bilo vanbracne dece... Toliko.

Ajm Betmen

pre 8 godina

Svaka mu čast. Oprostio joj je, što bi mali broj ljudi uradio.
Još ako je voli, to onda stvar čini lakšom. Stvarno ima veliko srce
Možda bih i ja, da sam na njegovom mestu, ali ne bih više mogao da joj verujem.

nemanja s.

pre 8 godina

Kako su se Balkanci digli! Njena je greška, jedina, što mu je rekla. Kad bi samo znali koliko je dece začeto u grehu.. :-) To je prirodno. Mnogi tako jedino i mogu dobiti dete.

bezati odavde sto dalje

pre 8 godina

Ovo bi se reklo da je neko zensko pisalo. Ovo im dodje kao scenario iz snova.

Sarlo@"Ova prica je totalno nerazumljiva dinarskom tipu. Ovo je sf zanr za njega".

Daj broj tvoje zene, da se ja i ona upoznamo. Nemoj da si glupa Dinarska komunjara pa svoju zenu cuvas samo za sebe. A bi i ostalima da razdelis broj tvoje zene, onda bi sa njom imali drugi zanr filma....i ne bi bio SF...ako zna na sta mislim :)

"Ruskinja ili Moldavka
(xxxxx@"

Poljakinja. Odrasla u desnicarkoj porodici fanaticnih rusofoba i antikomunista :)

Stop Kultuloroskom Marksizmu@
Zar i uvoj prici vi kriptofasisti pokusavate da proturite vas fanaticni antikomunizam?! Cim tebi komunisti padaju prvo na pamet....nema sta drugo mnogo da padne.

Mozda bi prvo trebalo razdeliti kontraceptivna sredstva takvima kao sto su tvoji roditelji, onda bi nam kulturni Marksizam bio najmanja briga.
Bas zato sto imam taj anti-marksisticki anti-kulturizam, imamo i armiju celavih, istetoviranih, sa rukama nabreklih od steroida i stomacine od masne hrane i pogledom retardiranog junca, patriJota koji vide marksizam u svemu to im ne odgovara.

vxz

pre 8 godina

E ima ovde jedan mnogo bitan faktor a to je faktor ljubavi koji je kod ovog coveka na maksimumu prema svojoj zeni. Iako 99% muskaraca bi momentalno u toj situaciji se razvelo jer taj zadobijeni bol je jaci od bilo kakve ljubavi ipak je presudilo njeno iskreno pokajanje i priznanje koje je dodatno dalo potporu njegovoj ljubavi da pobedi ponos i bol. Svi mi gresimo i kajemo se ali jako tesko prastamo. Da nema prastanja mnogi zivoti i brakovi bi bili sruseni i unisteni

Zoran

pre 8 godina

Djeluje kao izmišljena priča, ali sudeći po onoj emisiji "DNK", Boga mi..Svega ima. Da vidite kakvih tu ima vratolomija, kad ni nevjesta ne zna čije je, niti na koga sumlja kukala..ha ha..

Mrgud

pre 8 godina

30% muževa u Nemačkoj nisu očevi dece svojih žena ( sad neki znaju a neki i ne znaju tu činjenicu).
Očigledno žene na jedan način biraju muža ( koji obezbedjuje sigurnost i finansiranje porodice) a na drugi način oca svoje dece (koji prenosi gene i produžava vrstu)

Benny Hill

pre 8 godina

Ovo je sigurno napisala neka devojka koju je napustio muz posle prevare u kojoj je ostala trudna...pa napisala kako bi bilo idealno ako se ovako nesto desi...ipak realnost je drugačija...ja ne bih mogao da se pomirim sa tim...to dete bi me podsetilo na prevaru...svaki put kad bi pogledao na dete mislio bi ma pijanu zenu kako spava sa nekim kretenom...

Džoni

pre 8 godina

Kukavičje jaje! Ovo nije za oprostiti jer je ovo prevara najveća od svih! Neko švrljanje pa da čovek i razume ali ovako sa detetom je neoprostivo! Kako bi ikada više mogao da veruješ takvoj ženi za bilo šta što te čeka u zajedničkom životu?

nikudveceras.com

pre 8 godina

(Stop Kultuloroskom Marksizmu, 23. januar 2016 11:38)

Klinjo, vrati se na 4chan ili reddit, ti ni ne znas sta je kulturoloski marksizam, to si cuo od nekog drugog klinje na forumu. U skolu lepo da naucis, pa onda pricaj, a ne da ponavljas gluposti sa kojekakvih foruma.

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Ja da me moja devojka prevari, ne znam kako bih reagovao, bio bih slomljen, trazio i nasao svoju krivicu, ali ne bih se osecao ni delimicno lose kao u situaciji kad sam ja svoju bivsu prevario. To je bio mnogo gori osecaj nego kad sam saznao da je ona prevarila mene :D

One night in May

pre 8 godina

Na onoj drugoj vesti o razlozima muške prevare svi muškarci 'znaju' kako je monogamija nametnuta i nije prirodna.
Ovde potpuno druga priča.
Kad je sopstvena zadnjica u procepu, drugačije vide stvari...odma im se horizonti otvore.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mentalni sklop, 23. januar 2016 13:48)

Kakvo idiotsko poredjenje!

Niko je nije terao da donese tudje dete u kucu. Monogamija nema ama bas nikakve veze sa donosenjem tudjeg deteta kod drugog muskarca...
Sta je sa ocem tog deteta? Je l' njega neko nesto pita u celoj prici? To dete je njegovo koliko i njeno, u kojim god okolnostima da je napravljeno...

Zena iz price je neprevazidjeno sebicna, misli samo na svoje d..e, ne vodeci racuna ni o suprugu, ni o ocu deteta, ni o samom detetu.

Bitno da se gospodja uvalila kako je smislila, pa makar gazila preko mrtvih!

milan maletic

pre 8 godina

naravno desava se i sta sada a majka priroda ima resenje kada ti neko zabije noz u leda nebi trbalo da ima vise sansu sretan ti put

budjenje

pre 8 godina

Ajmo balkanski maco "lik je idiot" komentari... a kada bi znali da u sred Srbije od njih 10 sto odu na utvrdjivanje ocinstva jedno 6-7 nisu bioloske tate sta bi onda komentarisali ;)

Crna Mamba

pre 8 godina

Ja joj nebih oprostio...ne bih mogao da predjem preko toga...Ali u tekstu kaze da nema ko da joj pomogne...mozda prijatelji koji su je odveli na zurku...

samo cepaj devojko

pre 8 godina

Došla iz istočne Evrope, da "studira". Našla ovoga, udala se i sredila papire. Sad je obezbeđena i finansijski jer ovaj mora da izdržava dete jer ga je prihvatio kao svoje i tu je zakon jasan. Njemu niko nije kriv ni zašta.
A žurki će biti još.

Neo

pre 8 godina

Čitam komentare, oprostio bih joj, ne bi joj oprostio... Ja bih joj oprostio, hrišćanski je to. U smislu, da je ne bih mrzeo zbog toga, da bih mogao da živim posle toga, da bih imao lični mir i njoj i detetu bih poželeo sve najbolje. Ali ne bih zadržao ni nju ni dete. Razveo bih se momentalno. Ne bih mogao da spavam sa jednim okom otvorenim i da razmišljam šta moja žena radi kad ja nisam tu. Nikad joj više ne bih verovao. Pa ljudi muškarcima je vernost, poverenje, najbitnije!!! Ako toga nema šta onda preostaje... A ovi u crkvi što su ga savetvali treba da znaju da i u Bibliji piše da je moguć razvod zbog preljube! Jer to je ogroman prestup. A vi što podržavate ovog čoveka, zapitajte se da li bi vi učinili isto, dali bi vi prošli i ostali u tom paklu od braka, da li ste vi ikad bili prevareni, da li ste uopšte ikada bili u vezi???

Mladen Mladenović

pre 8 godina

Zar treba sumnjati u poštenje, u etiku žene koja ima seksualne odnose a tom svom partneru ne zna ni ime? Pa to je tek prava stvar. I svinje ne pitaju kako se vepar zove pa ništa?! Posebno ako na tom pijanom sastanku ne zna ni ko je, ni koliko ih je bilo. Pravi karakter za životnog saputnika. Ovima koji su širokogrudi, koji shvataju ovu ženu i koji bi joj oprostili, želim da im njihove žene prirede jedno ovakvo prijatno "iznenadjenje". Siguran sam da bi bili oduševljeni.

bluesteel

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!
(Ana, 24. januar 2016 01:46)
A ti vidis ljubav sa njene strane,krese se sa prvim na koga naleti i to par meseci pre braka.Pa naravno da ga ne voli,a njemu ako je lakse sa njom nego bez nje srecno.Njihova stvar ali tu ljubavi nema

zile

pre 8 godina

Ja joj ne bih oprostio isto kao sto ni vecina zena ne bi oprostila prevaru koju ucini njihov suprug. Po mom misljenju osobe koje varaju svog partnera ili ga ne vole i lazu same sebe i svog partnera ili su nezrele za bracnu zajednicu ili nesto trece. U svakom slucaju, neverstvo bilo koje strane je dokaz da u vezi postoji ozbiljan problem i taj problem je bolje resiti u startu nego da ceo zivot to bude tamni oblak nad glavama oba partnera.

Coek

pre 8 godina

Citam ovo.....i evo danas bi kao muskarac trebalo da je homo, ili bar bi, najbolje je ako je trans a zena da mu se pari sa tipovoma koji joj na ulici slucajno tutnu flasu votke u ruke
Inace smo kao zatucani balkanci.
Ma sibe, voz!

GMS

pre 8 godina

"Mislim da to može svakome da se desi, posebno ako je pod uticajem beskorisnih prijatelja."
Ne moze svakom da se desi da se napije i spava sa nekim koga i ne zna, pogotovo ako je u vezi. Ne moze svakom. Moze nekom...i to govori o tome kakav je taj neko. I pustite price o oprastanju takvoj osobi. Cak i pijan covek ima snage da se odupre seksualnom porivu ako nekoga istinski voli, u suprotnom je sve samo prica o ljubavi. Zamislite kada bi svi pijani ljudi pustili kocnice i cinili nesto zbog cega bi se posle kajali. Ne verujem joj nista. Nema tu ljubavi niti je ikada bilo. Ja mogu da vidim zgodnu zenu, ali mi nikada ne bi palo na pamet da spavam sa njom jer volim svoju suprugu...bio pijan ili trezan....

Predrag

pre 8 godina

Da je on to uradio bio bi svinja i vas ljigavi. Pošto je to ona uradila, onda je u redu da joj oprosti i da je voli dp kraja života. Ipak je ona jedno divno stvorenje.

my way

pre 8 godina

Ја не могу да верујем да људи успевају сад око нечега да се као свађају у коментарима на ову тему. Какве везе ово има са нама лично, Србима, овоме, ономе... По једнима испада да је човек који је урадио дивну ствар за себе и своју породицу и пронашао начин да победи понос, љутњу и дозволи љубави и срећи да победе и који сад ужива у свом животу највећа будала. Други би једва дочекали изгледа да се њима нешто овако деси како би имали прилику да покажу како су ето дивни људи, еманциповани, за разлику од Срба које обавезно морају као по задатку да пљуну (толико о љубави у њиховом срцу, а колико би их лицемерје заиста држало у оваквој ситуацији, хм...). Велику, огромну грешку је жена направила, господо. Да ли је заслужила да јој се опрости, како се осећала, колико се покајала, да ли је то радила и пре/после, да ли је и он некад њу преварио, да ли се и колико воле, какве су особе, како се односе једно према другоме и како једно чини да се друго осећа... да скратим, ништа не знамо, нити их познајемо, то знају само они. Свакако знају једно о другоме више него ми, и врлине и мане и осећања...

zvezdarac

pre 8 godina

Napila se kao stoka i poje**la se na nekoj žurci sa prvim na kog je naišla. I to sve par meseci pre zakazanog venčanja. Čovek može da pogreši ali ovako nešto ne bih mogao da uradim voljenoj osobi nikad. To nije greška ili "jedna pogrešna odluka". To je za "daleko ti lepa kuća".

Vlada komunista

pre 8 godina

Niko alo niko nije video izlaz. Ako je stvarno voli nema veze ali ajde brale testiraj je, napravi ti nekoj drugoj dete pa to reci tvojoj ženi. Siguran sam da nebi imala ni malo razumevanja za tvoj postupak....100%. Onda je lepo izbaciš na ulicu i mirna Bačka. Nema alimentacije jer dete nije tvoje, prekasno joj da abortira, nemaš prema njoj nikakvih obaveza. U startu je postala socijalni slučaj, to je ono što nije pomislila ni u najstrašnijim snovima: stigla na zapad i postala beda.
A onaj što piše da 30% nemaca nisu njihova deca? tak taj nije video Nemačku, Nemačka je patrijarhalno društvo sa konzervativni vaspitanjem. Ti ni ne znaš šta je to nedeljni ručak a nemci to rade već 300 godina, ti ni ne znaš gde ti je dete u 9 uveče a nemac zna.U svom krevetu i spava.

sm

pre 8 godina

Ne znam kako je ovo uopste I moguce.Mada , kada uporedim ovu pricu sa pricama razvedenih zena koje se preudaju I sa sobom imaju decu...Kako ti ocusi gledaju na tu decu koja nisu njihova? Mene to zanima.Pa, bih na osnovu toga donela zakljucak I o ovoj prici.

milan

pre 8 godina

Molim vas da mi objavite komentar.

Daleko bilo sa pricom. Prica je strasna. Sta zena moze da uradi coveku da to nije normalno.

Ona da je imala malo mozga nebi nikada to uradila.Sve joj se dalo , sve joj se pruzilo i opet naopako uradila.

Daleko bilo.



Prica bi imala ok kraj da je na kraju napisano, '' sada imamo 4 deteta i veoma smo srecni''

Posmatrac

pre 8 godina

Bilo kako bilo mozda je on na Zapadu ispao pesko u odnosu na nas Balkance. Ali samo se setite on ima takvu platu da moze da pozeli sve ono o cemu mi ovde (vecina muskaraca na Balkanu) samo mozemo da sanjamo. S tim u vezi i ne cudi me sto nije opterecen sto gaji tudje dete, ili sto je oprostio prevaru. Njemu su prioriteti da tom detetu prenese svoje vrednosti, pogled na svet i da obezbedi srecniju buducnost. Nama je ovde cilj samo da prenesemo svoj genetski materijal na nase dete i da ga ne pripremimo dovoljno dobro za patnju koja ga ocekuje...

zex

pre 8 godina

svi ste vi bre fini, a vasa deca biju po obdanistu drugu decu, idu na utakmice i razbijaju inventar, zena se vidja sa komsijom ali su vam eto deca vasa, ma bre kad vas covek samo cuje, zato ovde jos 1000 godina nece biti bolje

Zdrav Razum

pre 8 godina

Svako bira svoju srecu. Oprostio bih i ja, ali ne bih joj zaboravio, sto znaci da sama kroji svoju sudbinu i dalji zivot, bez mene.
Komentari zena na ovaj clanak su jasni i iz njihovog interesa vise nego jasni, ipak mnoge se ne udaju iz ljubavi nego iz materijalne pohlepe, treba im sponzor, sigurnost i stabilnost, seksa ce se sa "frajerima" i to je savremena romantika; cik protivreci tim nekim novim trendovima....znate sta, takve ste nebitne.

Rajko

pre 8 godina

i drugo dijete da provjeri pa ce i onda da place i da govori kako se kaje ti si novi Coki Radin muz koi sve oprasta trpi i slusa dobro. treba drugarima i mene broj te sto se kaje

nnn

pre 8 godina

Tipican kompleks spasitelja, verujem da uziva u cinjenici koliki je covek i koliko srce ima. Ja bih se okrenula i otisla od svog muza da mi ovo uradi u braku, ajde prevara, ali dete ne bih mogla da pogledam.

Otac troje dece

pre 8 godina

@(Mirjana, 23. januar 2016 14:06)
Podržavam u potpunosti, prosto sam šokiran primitivizmom komentara koje čitam i odsustvu bilo kakvog dubljeg razmišljanja i vrednovanja njegovog postupka. Takođe, niko se ne osvrće na činjenicu da je dobio ispravan savet nakon molitve, u našem društvu to je takođe rezervisano samo za mlakonje.

Marko Markovic

pre 8 godina

@posmatrač, 23. januar 2016, 21:16

Potpuno ste u pravu. Ja bih samo dodao još i ovo: kakav je to genetski materijal koji prosečan Srbin prenosi??? Pa, smatra se da je prosečan IQ na celom Balkanu 90, dakle, najniži u Evropi, i šta onda vi to prenosite svom potomku? Ja u ovakvim komentarima vidim samo ogroman ego i sujetu ničim potkrepljene. Da ste svi uzorni muževi i porodični ljudu, pa da i razumem oštre reakcije, ali me broj disfunkcionslnih porodica razuverava u tome.

ja

pre 8 godina

ma bezi ta zena je bez mozga...a muz ni mozga ni obraza tj postovanja prema sebi..da ga je volela toliko..trazila bi njega u krevetu a ne neku 10u osobu ma bila drogirana i pijana...to samo sut jer ima slucajeva da covek u 3ci brak nadje svoju srecu..ne mora da se drzi 1og jos sa tudjim detetom

Goofy

pre 8 godina

Koliko srce ti imas! Koliko imas ljubavi u sebi da ce te Sreca i Radost i Blagostanje pratiti ceo Zivot. Ako si iskreno oprostio i bez Crva zivis zivot i istinski volis svoju malu porodicu, ti si Heroj! Zelim ti svako Dobro!
Blago tom detetu kakvog Oca ima.
Ova razurlana masa neka porazmisli. U kakvom nam je stanju Drzava i Svet, nije ni cudo.

Dejan

pre 8 godina

Naravoucenije price je da je resenje u alkoholu. Nalijte se ljudi, priznajte partneru i dobicete oprost i poverenje, stavise to ce jos i ucvrstiti vasu vezu ili brak.
Nema tu iskreno nista da se oprasta, taj crv te proganja ceo zivot. Ljubavi tu nema vise!

Ana

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!

bluesteel

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!
(Ana, 24. januar 2016 01:46)
A ti vidis ljubav sa njene strane,krese se sa prvim na koga naleti i to par meseci pre braka.Pa naravno da ga ne voli,a njemu ako je lakse sa njom nego bez nje srecno.Njihova stvar ali tu ljubavi nema

lol

pre 8 godina

Covek je uradio sta je osecao da treba. Naglasak na osecao. Ja mislim da nikad ne bih mogao, ali opet cesto su u teoriji drugacije stvari, a drugacije u praksi. U svakom slucaju nikom ne bih pozeleo takvu dilemu kakvu je on imao kad je otisao u crkvu. U krajnjem slucaju mnogo je bitnije da on tu devojcicu voli nego cija je. Ima toliko predivnih roditelja usvojene dece i toliko odvratnih pravih roditelja. Osecanja pre formalnosti.

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Potpuna ista stvar dogodila se mojoj školskoj kolegici odnosno njezinom mužu. :) Danas imaju 5 djece, ali ne znaju čije je najstarije dijete. Ako je njima dobro, tko smo mi da sudimo?
(Maja, Zadar, 23. januar 2016 15:58)

Bitno da njih dvoje znaju koliko je od ostalih četvero njegovo i da oni koji nisu njegovi viđaju očeve.

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Ljubav je jedno, a zaljubljenost nešto sasvom drugo. Ljubav ne prolazi. On nju voli iskreno i sve joj je oprostio (ja ne bi mogao), ali ona njega ne voli iako mu je priznala. Mislim da je priznala više iz straha da slučajno ne bi saznao kad tad, a njene suze su više posledica pitanja samoj sebi: "šta ću i kuda ću sa detetom, ako me ostavi?"...

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Pogledajte ovu situaciju. 
Sta ako se desi da sutra on bude u losim odnosima i sa zenom i detetom, i samo dete jednog dana - KVRC. Ti mi nisi tata, hocu da upoznam pravog oca. Ajde cao. 
Ja zato nikad ne bi gajio tudje dete, cak i da mogu da ovo oprostim (a ne mogu).
(ivan, 23. januar 2016 16:11)

I mama bi da zna ko je pravi tata! Tata je neznani junak! Ma neka su dečica živa i zdrava! On je voli, oprostio joj je, pa ako može sa svim tim da živi, neka živi. Ja ne bi mogao, a njemu svaka čast.

Zeljko

pre 8 godina

Sa jedne strane svakom moze da se desi prevara, i to je potpuno ljudski. Medjutim, prevara je, po meni, vrhunac nepostovanja, i zato je ja ne bih oprostio. Meni je to jednostavno nedopustivo i neoprostivo. O gajenju tudjeg deteta koje je nastalo kao plod prevare mislim da nema potrebe za komentarom ali reci cu da je to u najmanju ruku degutantno...

Tanja

pre 8 godina

Rezultati jedne trecine od ukupnog broja zahteva za proveru ocinstva pokazuju da zene varaju svoje muzeve.
Po nekim statistickim proverama to znaci da svako deseto dete u Srbiji nije biolosko dete svoga oca.
Po meni, u ovoj prici, problem je sto on nije odmah znao stanje stvari, ali svejedno mislim da je dobro sto mu je rekla. Bolje da zna pre pa da sam odluci sta zeli.

Ne razumem cemu tolike osude ovog hrabrog coveka. Svako od nas pravi greske, pitanje je samo koliko smo veliki ljudi to da oprostimo.

Polazim od sebe, ja verovatno ne bih, ali to ne znaci da treba da osudjujem coveka zato sto u sebi ima toliko ljubavi i samilosti da moze da oprosti. Nije dovoljno samo reci da nekom nesto oprastamo, treba se tako i ponasati, a on to izgleda uspeva. Svaka cast!

grbavi

pre 8 godina

ona ne zna ni sa kim ni kako izgleda, hahahaha e budale pa to stvarno treba poverovati, no dobro ali zashto nemate josh dece e moj jarane

Sulko

pre 8 godina

"Čovek je dokazao da nije otac novorođenčeta, naime, rez je pokazao da je on sterilan i da nikad nije ni mogao da ima decu..
Čiju li je odgajio?"
(AŽ, 23. januar 2016 12:15)


Mislim da sam bas na ovom portalu procitao pre par meseci da je neka zena u Americi tuzila bivseg momka za izdrzavanje blizanaca za koje je tvrdila da su njegovi. Posle uradjene DNK analize je utvrdjeno da je jedno dete njegovo a drugo nije. Navodno je dobila izdrzavanje za samo jedno dete.

estiar

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko pluseva za negodovanje njegove odluke. Kažu počeće da ga izjeda, šta ako im ne ide... Pa on je ženu zadužio za ceo život, a ako je njeno kajanje iskreno (a deluje da jeste), onda je sjajna odluka.

Dux

pre 8 godina

Cinjenica je da u pravoslavnoj crkvi nemate gde da sednete,osim ako nemate srama i sedite na stolici ktitora zdanja. Ovaj lik je dobar katolik,za njih je svojstveno prastanje u interesu (tradicija stara par vekova,jos od papinih oprostajnica grehova). Mala je verovatnoca da je ovo prica iz Srbije...

uja

pre 8 godina

sve je to super. samo ina jedna mala kvaka koja mize da postane velika a i be mora. kako sve ovo objasniti tom djetetu kad poraste. a velika bas velika nepravda bi bila lagati je da joj je on bio-loski otac.
da sam ja na mjestu te cerke. ocekivao bih da mi kazu jednom kad odrastem kadgod to bilo da znam. u suprotnom aki ikad "greskom" saznam bilo bi mi tesko da im opet vjerujem i da ih volim ko roditelje kao ranije.

Djeda mraz je tata sve djece

pre 8 godina

Ajde svi dinaridi balkanski kako vi kuci znate da je djete vase. A novca za test nemate. Djedica djelio paketice i mama bila blizu. Dogodi se ljudski faktor...

mentalni sklop

pre 8 godina

@One night in May
Možda se tebi poređenje čini kao idiotsko, ali zar ne primećuješ i u svom komentaru kako se naprasno otvaraju oči za sebičnost (kada je zamislite na svojoj koži) ;)
Mislite o tome.

aca

pre 8 godina

...e sad kako se to rešava u Saudijskoj Arabiji ili Iranu kada su te stvari u pitanju neznam ali naslućujem....
Ja da sam na njegovom mestu tražio bi da se dete da na usvajanje kao dokaz da ona zaista njega voli ili razvod.

Luka

pre 8 godina

Zamislite kad je došao da "pita za pomoć", pretpostavljam da je to ovako zvučalo - Izvini, bate, znam da nisam bio najredovniji, ali imam frku zbog "izvuci brzo", sigurno se i tebi dešavalo...

ha...ha

pre 8 godina

Kada je već krenuo tim putem treba da udari još jače pa da otvori neku vrstu prijemnog centra za malu, nezbrinutu decu...i da sva budu njegova, naravno, poneko da bude stvarno i njegovo i to sa raznim ženama. Nadam se da ga ova njegova žena ne bi napustila, oprostila bi mu kao što je on njoj oprostio. Tako bi se jedna totalno neugodna životna priča pretvorila u slavu života. Ko zna, možda bi nakon 10 godina napisao knjigu, neki studio otkupio prava za film i oni svi yajedno još dobrano i zaradili...naravno, sve ovo i zvuči kao film. Bogart u "Bosonogoj kontesi" kaže: "Film ima smisla, život nema"...u pravu je...

samo-iskreno

pre 8 godina

Mogla je i neku bolescinu da mu prenese. Postoji samo jedna rec koja karakterise ovakve zene a svi dobro znamo ko je to rec koja pocinje na 12-tom slovu azbuke.

nemanja s.

pre 8 godina

Kako su se Balkanci digli! Njena je greška, jedina, što mu je rekla. Kad bi samo znali koliko je dece začeto u grehu.. :-) To je prirodno. Mnogi tako jedino i mogu dobiti dete.

Buki

pre 8 godina

Musko sam citam komentare i ne mogu da verujem sto pisu te pacenik,budala,glup,cuckold sto joj je oprostio jeste li vi procitali sto pise devojka je lepo priznala svoju gresku bila je iskrena a vi sto pisete za ovoga da je pacenik zapitajte se da vi mozda kod kuce ne hranite dete koje nije vase a nemate pojma ja cenim zene koje priznaju svoje greske ne samo zene nego opcenito ljude za to treba imati hrabrosti govorim kao muskarac a sto vi nikad niste prevarili svoje zene,devojke ajde molim vas cutite i ja sam musko nemojte ovde moralisati ljudi grese bilo musko bilo zensko bitno je biti svestan svoje greske i imati hrabrosti priznati je kako sebi tako i drugima do kojih nam je stalo.

sm

pre 8 godina

Ne znam kako je ovo uopste I moguce.Mada , kada uporedim ovu pricu sa pricama razvedenih zena koje se preudaju I sa sobom imaju decu...Kako ti ocusi gledaju na tu decu koja nisu njihova? Mene to zanima.Pa, bih na osnovu toga donela zakljucak I o ovoj prici.

aleksis

pre 8 godina

zena je bila iskrena i priznala je. mogla je da cuti a da se nikad mozda ne sazna. znate li koliko ima zena koje nisu bas sigurne cije je dete...a muskarci ni ne posumnjaju ceo zivot. pa sta? bitno je pruziti ljubav,biologija je manje vazna. koliko je oceva svesno svoju decu napustilo? ovaj lik je dobar covek prvenstveno,a zena,ne osudjujte tako lako

Stop Kultuloroskom Marksizmu

pre 8 godina

Klasican "cuckold", muškarce na zapadu treniraju da budu izfeminizirani beskičmenjaci. Ako imamo i gram mozga satrcemo treći talas "feministkinja" u korenu, pre nego sto se takve toksične ideologije rašire i po Srbiji / Balkanu.

Milan

pre 8 godina

Kako volim sto sam zatucani Balkanac i sto mi se gadi ovaj mlakonja i rogonja vise nego sve na svetu. Samo vi slobodoumni zivite zivot gmizavaca i reptila, neka hvala.

Samir Novi Pazar

pre 8 godina

Batke ona u Tebi vidi jednog Glupana i budalu . No dobro tvoja Stvar ti si Za mene Lud Covek , Mozda sam ja glupi balkanac Mozda Glup Ali ponosan , Ali 95% Normalnih muskaraca nebi ovo sebi dozvolilo , Cak sam siguran da 90 % Zena nebi sebi Tako nesto dozvolilo , da im muz Slozi istu Pricu """" Znas Ljubavi bijo sam na Party Bijan imao sam seksualne Odnose sa nekom nepoznatom zenom , moze da se desi da nam jednog Dana zazvoni na Vrata i Kaze , godpodjo znate Sta ja Imam dete Sa vasim Muzem . Absolut ne prihvatljivo istog Momenta razvod nogu u .... i Napolje Zauvek, a ne Ljubavi ja Te Volim to Nije Tako Kako to zvuci , Mars bre u Kolibu posle Je...a nema Kajanja to to Znaci i Za Zenski i Muski pol jer Vrednost Zenskog i Muskog Pola je Ista Kao i Bol . Nema opravdanja Za Prevare. Mnogo je Lepse Se lepo Razic Pez Prevare i Bola ako Veza ili Brak ne funkcionise.....

ivan

pre 8 godina

Pa ovo je totalno idiotski. Ovaj covek nema nimalo samopostovanja.

Pogledajte ovu situaciju.

Sta ako se desi da sutra on bude u losim odnosima i sa zenom i detetom, i samo dete jednog dana - KVRC. Ti mi nisi tata, hocu da upoznam pravog oca. Ajde cao.

Ja zato nikad ne bi gajio tudje dete, cak i da mogu da ovo oprostim (a ne mogu).

.

pre 8 godina

Au koja prica, nikad prevaru oprostio pogotovo ne ovakvu rekao bih da ode sto dalje moze od mene i nikad vise da me ne zove ili bih ja otisao negde daleko od njeso

Maja, Zadar

pre 8 godina

Potpuna ista stvar dogodila se mojoj školskoj kolegici odnosno njezinom mužu. :) Danas imaju 5 djece, ali ne znaju čije je najstarije dijete. Ako je njima dobro, tko smo mi da sudimo?

Tool

pre 8 godina

Ako je ova priča istinita, onda je ovaj čovek jedna velika budala. Svaki normalan čovek bi u ovakvoj situaciji tražio razvod braka a ženu i to dete koje nije njegovo bi oterao iz svog života. Sad će da se nadje neka žena ovde da mi soli pamet i da se pravi pametna. Ali je činjenica ako ga je prevarila jednom, prevariće ga opet. I niti jedan normalan muškarac ne bi gajio tudje dete. Ja sam u dugogodišnjoj srećnoj vezi, imam devojku 3 i po godine. Kada bi meni ona ovako nešto uradila, prošla bi ko bosa po trnju. Nikad joj ne bih oprostio.

Ceca

pre 8 godina

Na trenutak zamislite da muskarci mogu da ostanu u drugom stanju,a ne zene. Pa sad zakljucite koliko bi tek onda bilo vanbracne dece... Toliko.

budjenje

pre 8 godina

Ajmo balkanski maco "lik je idiot" komentari... a kada bi znali da u sred Srbije od njih 10 sto odu na utvrdjivanje ocinstva jedno 6-7 nisu bioloske tate sta bi onda komentarisali ;)

Mirjana

pre 8 godina

Ha,ha pa ne moze to tako Brajane moj ili ko god da si! Ovde muskarci ostavljaju zene i SVOJU decu da bi bili sa mladjom ili ostali sa mamom a ti prihvatio da volis tudje. Znas li ti Brajane kakav si samar opalio ovdasnjim koji uglavnom smatraju da je brak prevazidjen, da je monogamija neprirodna i da muskarac treba da je sa sto vise zena? Ovde je najpoznatija teorija o kljucu i bravi Brajane moj, mozda je ti nisi ni cuo jer si zaostao u toj tvojoj Americi. Nisi cuo ni za abortus tj ubijanje deteta u utrobi samo da se muski ego olaksa i ne bude rogonja. Hej Brajane, ti si imao dileme izmedju Srca i Razuma, sta je to misle ovi nasi nesvesni uglavnom i jednog i drugog. Ti umes da volis i dete koje nije tvoje, ovde se i sopstvena tesko zapostavljaju. O ljubavi prema zeni se ne usudjujem ni pisati... Sve u svemu, pitam se na osnovu vecine komentara (ne samo na ovu temu), koja je to nova vecina zavladala sajtom b92 ili smo prosto postali vecinom 'takvi'? :-(

Ajm Betmen

pre 8 godina

Svaka mu čast. Oprostio joj je, što bi mali broj ljudi uradio.
Još ako je voli, to onda stvar čini lakšom. Stvarno ima veliko srce
Možda bih i ja, da sam na njegovom mestu, ali ne bih više mogao da joj verujem.

Ana

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!

zbunjen

pre 8 godina

klasicna istocnjakinja,nezavrsen fakultet,udala se iz koristi za prvog svabu koji je pao na teme kada je video kako izgleda(a izgleda prosecno po nasim standardima)i naravno delila sa strane krevet sa srbendom koji je nije ni malo cenio ali je zato dobro hmm hmm.....sve u svemu nek je dete zivo i zdravo a muzu sta reci-cockold wife,i to je zivot..

bezati odavde sto dalje

pre 8 godina

Ovo bi se reklo da je neko zensko pisalo. Ovo im dodje kao scenario iz snova.

Sarlo@"Ova prica je totalno nerazumljiva dinarskom tipu. Ovo je sf zanr za njega".

Daj broj tvoje zene, da se ja i ona upoznamo. Nemoj da si glupa Dinarska komunjara pa svoju zenu cuvas samo za sebe. A bi i ostalima da razdelis broj tvoje zene, onda bi sa njom imali drugi zanr filma....i ne bi bio SF...ako zna na sta mislim :)

"Ruskinja ili Moldavka
(xxxxx@"

Poljakinja. Odrasla u desnicarkoj porodici fanaticnih rusofoba i antikomunista :)

Stop Kultuloroskom Marksizmu@
Zar i uvoj prici vi kriptofasisti pokusavate da proturite vas fanaticni antikomunizam?! Cim tebi komunisti padaju prvo na pamet....nema sta drugo mnogo da padne.

Mozda bi prvo trebalo razdeliti kontraceptivna sredstva takvima kao sto su tvoji roditelji, onda bi nam kulturni Marksizam bio najmanja briga.
Bas zato sto imam taj anti-marksisticki anti-kulturizam, imamo i armiju celavih, istetoviranih, sa rukama nabreklih od steroida i stomacine od masne hrane i pogledom retardiranog junca, patriJota koji vide marksizam u svemu to im ne odgovara.

mentalni sklop

pre 8 godina

Na onoj drugoj vesti o razlozima muške prevare svi muškarci 'znaju' kako je monogamija nametnuta i nije prirodna.
Ovde potpuno druga priča.
Kad je sopstvena zadnjica u procepu, drugačije vide stvari...odma im se horizonti otvore.

Bojan

pre 8 godina

Nema šanse da bi u ovom slučaju ostao u braku. Gde su bile drugarice da je sklone od stranca. Sada, neka traži pomoć od njih. Doviđenja, prijatno.

Momcilo

pre 8 godina

Ovo samo zapadnjaci mogu da trpe i oproste. Mom drugu koji živi u USA se desilo da mu žena rodi crnca poštar bio tu. Naravno da je šutnuo. Dete nije krivo ništa ono ispašta najviše a tu su krive te takve žene koje su dno dna na lestvici društva...

Ajde da se lažemo

pre 8 godina

90 posto ljudi koje ovde ostavlja komentar je prevarilo ženu. A jedno 50 posto njih je žena prevarila. I žive u braku a ovde glume moraliste i mangupe...

aca

pre 8 godina

...e sad kako se to rešava u Saudijskoj Arabiji ili Iranu kada su te stvari u pitanju neznam ali naslućujem....
Ja da sam na njegovom mestu tražio bi da se dete da na usvajanje kao dokaz da ona zaista njega voli ili razvod.

joj

pre 8 godina

mislim da bih u danasnje vreme puno neodgovornih muskih kretena, losih porodica koje nisu uspele decu da nauce zivotu,bez problema mogao da progutam sve i ozenim npr. udovicu ili razvedenu zenu s detetom.ipak, da mi moja donese tudje dete u stomaku je gore od toga. ne toliko zbog deteta, koliko zbog cinjenice da ce sutra tako da se ukrmaci od alkohola pa ponovi isto ili da nassve pobije u kolima iliko zna sta sve jos moze budali da padne na pamet. ipak bi ja ovu pustio da se malo sama zlopati, pa za jedno godinu-dve ako se i daljebudemo voleli mogli bismo pokusati ponovo. mora ipak gresi da se okaju makar malo.

Firga

pre 8 godina

Očigledno da čovek ne kapira da je problem u njegovoj budućoj ženi koja je loša osoba i verovatno će imati mnogo problema sa njom,naravno da će i dalje biti a drugim muškarcima i uz plač mu poturivati tuđu decu na izdržavanje.Ona je našla muškarca kakvog je tražila za brak.

One night in May

pre 8 godina

Na onoj drugoj vesti o razlozima muške prevare svi muškarci 'znaju' kako je monogamija nametnuta i nije prirodna.
Ovde potpuno druga priča.
Kad je sopstvena zadnjica u procepu, drugačije vide stvari...odma im se horizonti otvore.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mentalni sklop, 23. januar 2016 13:48)

Kakvo idiotsko poredjenje!

Niko je nije terao da donese tudje dete u kucu. Monogamija nema ama bas nikakve veze sa donosenjem tudjeg deteta kod drugog muskarca...
Sta je sa ocem tog deteta? Je l' njega neko nesto pita u celoj prici? To dete je njegovo koliko i njeno, u kojim god okolnostima da je napravljeno...

Zena iz price je neprevazidjeno sebicna, misli samo na svoje d..e, ne vodeci racuna ni o suprugu, ni o ocu deteta, ni o samom detetu.

Bitno da se gospodja uvalila kako je smislila, pa makar gazila preko mrtvih!

vxz

pre 8 godina

E ima ovde jedan mnogo bitan faktor a to je faktor ljubavi koji je kod ovog coveka na maksimumu prema svojoj zeni. Iako 99% muskaraca bi momentalno u toj situaciji se razvelo jer taj zadobijeni bol je jaci od bilo kakve ljubavi ipak je presudilo njeno iskreno pokajanje i priznanje koje je dodatno dalo potporu njegovoj ljubavi da pobedi ponos i bol. Svi mi gresimo i kajemo se ali jako tesko prastamo. Da nema prastanja mnogi zivoti i brakovi bi bili sruseni i unisteni

SiroVina

pre 8 godina

Sramota! Prvo je bludnicila sa drugim, zatrudnela sa drugim, rodila, muzu o svemu cutala, htela da mu uvali tudje dete... Takva osoba posle toga za mene vise ne bi postojala.

ViscoSalejo

pre 8 godina

Draga ....

Pokojni Dr Djindjic je sve lepo objasnio - "Od akvarijuma mozes da napravis riblju corbu, ali od riblje corbe ne mozes da napravis akvarijum. Skuvali ste ribu - gotovo!"

Čarapan

pre 8 godina

I onda u crkvi dok mu je taj stariji covek govorio sta da radi, zena starijeg coveka je priznala da i njegovo dete nije njegovo. I onda je on nju ostavio pred oltarom. The end

Zoran

pre 8 godina

Djeluje kao izmišljena priča, ali sudeći po onoj emisiji "DNK", Boga mi..Svega ima. Da vidite kakvih tu ima vratolomija, kad ni nevjesta ne zna čije je, niti na koga sumlja kukala..ha ha..

Nole

pre 8 godina

Šta je nerazumljivo, Sarlo?

Dinarski tip je neki tip čoveka sa Balkana?

Ne razumem rasizam, ali autorasizam, to mi tek ne ide u glavu nikako.

Blesko de Gama

pre 8 godina

Lakše je biti biološki otac, nego dete othraniti i izvesti na put.To je veći otac od biološkog oca.
Mislim da je ipak ovaj napravio grešku jer će početi da se izjeda vremenom onako iznutra, a biće kasno za sve.

Rajko

pre 8 godina

i drugo dijete da provjeri pa ce i onda da place i da govori kako se kaje ti si novi Coki Radin muz koi sve oprasta trpi i slusa dobro. treba drugarima i mene broj te sto se kaje

milan maletic

pre 8 godina

naravno desava se i sta sada a majka priroda ima resenje kada ti neko zabije noz u leda nebi trbalo da ima vise sansu sretan ti put

Očuh

pre 8 godina

Ne znam kako je ovo uopste I moguce.Mada , kada uporedim ovu pricu sa pricama razvedenih zena koje se preudaju I sa sobom imaju decu...Kako ti ocusi gledaju na tu decu koja nisu njihova? Mene to zanima.Pa, bih na osnovu toga donela zakljucak I o ovoj prici.
(sm, 23. januar 2016 12:20)

Očuh svesno prihvata "tuđu" decu (pod znacima navoda jer mislim da su sva deca naša) i tu nema prevare kao iz članka.
Mogu da ti kažem iz prve ruke. Žena s kojom sam sada dovela je dve kćerke iz prvog braka a odlučio sam se zato što su to toliko zlatna deca da bi bila prava tragedija da rastu bez oca. Ja sam odrastao bez oca i znam kako je to.
Dakle deca su najvažnija ali to može da shvati samo neko sa velikim životnim iskustvom ili ako mu je bogomdano. U ovom slučaju, ta žena više ne zaslužuje pažnju ali šta ćemo sa detetom tim pre što je otac nepoznat i ostaće tako zauvek?
Dete nije krivo a stradaće najviše. Mislim da ipak ne bih mogao da pređem preko ove prevare (a to posmatram kao svoju slabost) ali trudio bih se da se nekako pomogne tom detetu.

Džoni

pre 8 godina

Kukavičje jaje! Ovo nije za oprostiti jer je ovo prevara najveća od svih! Neko švrljanje pa da čovek i razume ali ovako sa detetom je neoprostivo! Kako bi ikada više mogao da veruješ takvoj ženi za bilo šta što te čeka u zajedničkom životu?

Crna Mamba

pre 8 godina

Ja joj nebih oprostio...ne bih mogao da predjem preko toga...Ali u tekstu kaze da nema ko da joj pomogne...mozda prijatelji koji su je odveli na zurku...

Otac troje dece

pre 8 godina

@(Mirjana, 23. januar 2016 14:06)
Podržavam u potpunosti, prosto sam šokiran primitivizmom komentara koje čitam i odsustvu bilo kakvog dubljeg razmišljanja i vrednovanja njegovog postupka. Takođe, niko se ne osvrće na činjenicu da je dobio ispravan savet nakon molitve, u našem društvu to je takođe rezervisano samo za mlakonje.

Marko Markovic

pre 8 godina

@posmatrač, 23. januar 2016, 21:16

Potpuno ste u pravu. Ja bih samo dodao još i ovo: kakav je to genetski materijal koji prosečan Srbin prenosi??? Pa, smatra se da je prosečan IQ na celom Balkanu 90, dakle, najniži u Evropi, i šta onda vi to prenosite svom potomku? Ja u ovakvim komentarima vidim samo ogroman ego i sujetu ničim potkrepljene. Da ste svi uzorni muževi i porodični ljudu, pa da i razumem oštre reakcije, ali me broj disfunkcionslnih porodica razuverava u tome.

nikudveceras.com

pre 8 godina

(Stop Kultuloroskom Marksizmu, 23. januar 2016 11:38)

Klinjo, vrati se na 4chan ili reddit, ti ni ne znas sta je kulturoloski marksizam, to si cuo od nekog drugog klinje na forumu. U skolu lepo da naucis, pa onda pricaj, a ne da ponavljas gluposti sa kojekakvih foruma.

Benny Hill

pre 8 godina

Ovo je sigurno napisala neka devojka koju je napustio muz posle prevare u kojoj je ostala trudna...pa napisala kako bi bilo idealno ako se ovako nesto desi...ipak realnost je drugačija...ja ne bih mogao da se pomirim sa tim...to dete bi me podsetilo na prevaru...svaki put kad bi pogledao na dete mislio bi ma pijanu zenu kako spava sa nekim kretenom...

Djeda mraz je tata sve djece

pre 8 godina

Ajde svi dinaridi balkanski kako vi kuci znate da je djete vase. A novca za test nemate. Djedica djelio paketice i mama bila blizu. Dogodi se ljudski faktor...

estiar

pre 8 godina

Ne mogu da verujem koliko pluseva za negodovanje njegove odluke. Kažu počeće da ga izjeda, šta ako im ne ide... Pa on je ženu zadužio za ceo život, a ako je njeno kajanje iskreno (a deluje da jeste), onda je sjajna odluka.

samo da primetim

pre 8 godina

Ova prica je totalno nerazumljiva dinarskom tipu. Ovo je sf zanr za njega.
(sarlo, 23. januar 2016 10:29)

Malo se obrazuj pre nego što postuješ, dinarski tip je raspoređen po celoj Evropi, tako da ako misliš da je to nešto specifično za Srbiju ili bivšu Jugoslaviju jako se varaš. http://marchofthetitans.com/earlson/hfk/dracegal.htm

zex

pre 8 godina

svi ste vi bre fini, a vasa deca biju po obdanistu drugu decu, idu na utakmice i razbijaju inventar, zena se vidja sa komsijom ali su vam eto deca vasa, ma bre kad vas covek samo cuje, zato ovde jos 1000 godina nece biti bolje

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Ja da me moja devojka prevari, ne znam kako bih reagovao, bio bih slomljen, trazio i nasao svoju krivicu, ali ne bih se osecao ni delimicno lose kao u situaciji kad sam ja svoju bivsu prevario. To je bio mnogo gori osecaj nego kad sam saznao da je ona prevarila mene :D

phoeb

pre 8 godina

Neverovatno je koliko ljudima imponuje da neko zavisi od njih, bilo finansijski, bilo emotivno. Ako neko ostane u braku/vezi iz sazaljenja, to nije ljubav, to je sadizam.

Mara

pre 8 godina

Ma ili je i on nju varao pa je zato presao preko svega ili on ne moze da ima svoje dete pa je zato prihvatio situaciju.
Realno nije problem u detetu. Da je npr moj muz napravio drugoj dete pre no sto je usao u vezu sa mnom, prihvatila bih to dete kao svoje.Ali da napravi drugoj dete a sa mnom je u braku ,dobio bi momentalno zahtev za razvod braka. Opet ne zbog deteta vec zbog prevare. Cak ne bih imala nista protiv da se nase zajednicko dete vidja sa tim drugim detetom , vidjala bih i ga jer je ipak to polubrat- polusestra mom detetu. Ali muž bi postao bivši. Nema tu neke filozofije.Inace znam slučaj u okruženju gde je muž u isto vreme napravio dete i ženi i ljubavnici. Rodile decu u razmaku od mesec dana.

Goofy

pre 8 godina

Koliko srce ti imas! Koliko imas ljubavi u sebi da ce te Sreca i Radost i Blagostanje pratiti ceo Zivot. Ako si iskreno oprostio i bez Crva zivis zivot i istinski volis svoju malu porodicu, ti si Heroj! Zelim ti svako Dobro!
Blago tom detetu kakvog Oca ima.
Ova razurlana masa neka porazmisli. U kakvom nam je stanju Drzava i Svet, nije ni cudo.

ja

pre 8 godina

ma bezi ta zena je bez mozga...a muz ni mozga ni obraza tj postovanja prema sebi..da ga je volela toliko..trazila bi njega u krevetu a ne neku 10u osobu ma bila drogirana i pijana...to samo sut jer ima slucajeva da covek u 3ci brak nadje svoju srecu..ne mora da se drzi 1og jos sa tudjim detetom

Posmatrac

pre 8 godina

Bilo kako bilo mozda je on na Zapadu ispao pesko u odnosu na nas Balkance. Ali samo se setite on ima takvu platu da moze da pozeli sve ono o cemu mi ovde (vecina muskaraca na Balkanu) samo mozemo da sanjamo. S tim u vezi i ne cudi me sto nije opterecen sto gaji tudje dete, ili sto je oprostio prevaru. Njemu su prioriteti da tom detetu prenese svoje vrednosti, pogled na svet i da obezbedi srecniju buducnost. Nama je ovde cilj samo da prenesemo svoj genetski materijal na nase dete i da ga ne pripremimo dovoljno dobro za patnju koja ga ocekuje...

bluesteel

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!
(Ana, 24. januar 2016 01:46)
A ti vidis ljubav sa njene strane,krese se sa prvim na koga naleti i to par meseci pre braka.Pa naravno da ga ne voli,a njemu ako je lakse sa njom nego bez nje srecno.Njihova stvar ali tu ljubavi nema

Mladen Mladenović

pre 8 godina

Zar treba sumnjati u poštenje, u etiku žene koja ima seksualne odnose a tom svom partneru ne zna ni ime? Pa to je tek prava stvar. I svinje ne pitaju kako se vepar zove pa ništa?! Posebno ako na tom pijanom sastanku ne zna ni ko je, ni koliko ih je bilo. Pravi karakter za životnog saputnika. Ovima koji su širokogrudi, koji shvataju ovu ženu i koji bi joj oprostili, želim da im njihove žene prirede jedno ovakvo prijatno "iznenadjenje". Siguran sam da bi bili oduševljeni.

raspućin

pre 8 godina

Ko je gledao našu legendarnu seriju "Grlom u jagode" setiće se lika koji je uradio istu stvar s tim što je znao ko je otac. Zvali su ga: glupi uške.

bluesteel

pre 8 godina

Svima onima koji ismevaju ovog čoveka i njegovu priču:
Gadite mi se i vi i vaši bezosećajni, uskogrudni, zatucani komentari. Apsolutno sam sigurna da nemate iskrene ljubavi u životu, a bogami je i ne zaslužujete!
(Ana, 24. januar 2016 01:46)
A ti vidis ljubav sa njene strane,krese se sa prvim na koga naleti i to par meseci pre braka.Pa naravno da ga ne voli,a njemu ako je lakse sa njom nego bez nje srecno.Njihova stvar ali tu ljubavi nema

Laert

pre 8 godina

@Samir, Novi Pazar

Самире, молим Те, поради мало на познавању језика којим пишеш. Зови га како хоћеш, ово није примедба те врсте, али било којим језиком да пишеш, оволико правописних грешака се не толерише.

milan

pre 8 godina

Molim vas da mi objavite komentar.

Daleko bilo sa pricom. Prica je strasna. Sta zena moze da uradi coveku da to nije normalno.

Ona da je imala malo mozga nebi nikada to uradila.Sve joj se dalo , sve joj se pruzilo i opet naopako uradila.

Daleko bilo.



Prica bi imala ok kraj da je na kraju napisano, '' sada imamo 4 deteta i veoma smo srecni''

pre 8 godina

Ako zatrudni, da li ćeš znati da je tvoje?
Ima jedna priča, kaže: Neka žena optužila čoveka da je otac njenog novorođenog deteta. A taj čovek je bio oženjen i imao već dvoje dece sa svojom ženom. I on da bi dokazao da nije prevarant ode i testira se. Rezultat je bio šokantan. Čovek je dokazao da nije otac novorođenčeta, naime, rez je pokazao da je on sterilan i da nikad nije ni mogao da ima decu..
Čiju li je odgajio?

Neo

pre 8 godina

Čitam komentare, oprostio bih joj, ne bi joj oprostio... Ja bih joj oprostio, hrišćanski je to. U smislu, da je ne bih mrzeo zbog toga, da bih mogao da živim posle toga, da bih imao lični mir i njoj i detetu bih poželeo sve najbolje. Ali ne bih zadržao ni nju ni dete. Razveo bih se momentalno. Ne bih mogao da spavam sa jednim okom otvorenim i da razmišljam šta moja žena radi kad ja nisam tu. Nikad joj više ne bih verovao. Pa ljudi muškarcima je vernost, poverenje, najbitnije!!! Ako toga nema šta onda preostaje... A ovi u crkvi što su ga savetvali treba da znaju da i u Bibliji piše da je moguć razvod zbog preljube! Jer to je ogroman prestup. A vi što podržavate ovog čoveka, zapitajte se da li bi vi učinili isto, dali bi vi prošli i ostali u tom paklu od braka, da li ste vi ikad bili prevareni, da li ste uopšte ikada bili u vezi???

Zdrav Razum

pre 8 godina

Svako bira svoju srecu. Oprostio bih i ja, ali ne bih joj zaboravio, sto znaci da sama kroji svoju sudbinu i dalji zivot, bez mene.
Komentari zena na ovaj clanak su jasni i iz njihovog interesa vise nego jasni, ipak mnoge se ne udaju iz ljubavi nego iz materijalne pohlepe, treba im sponzor, sigurnost i stabilnost, seksa ce se sa "frajerima" i to je savremena romantika; cik protivreci tim nekim novim trendovima....znate sta, takve ste nebitne.

Mrgud

pre 8 godina

30% muževa u Nemačkoj nisu očevi dece svojih žena ( sad neki znaju a neki i ne znaju tu činjenicu).
Očigledno žene na jedan način biraju muža ( koji obezbedjuje sigurnost i finansiranje porodice) a na drugi način oca svoje dece (koji prenosi gene i produžava vrstu)

Coek

pre 8 godina

Citam ovo.....i evo danas bi kao muskarac trebalo da je homo, ili bar bi, najbolje je ako je trans a zena da mu se pari sa tipovoma koji joj na ulici slucajno tutnu flasu votke u ruke
Inace smo kao zatucani balkanci.
Ma sibe, voz!

Predrag

pre 8 godina

Da je on to uradio bio bi svinja i vas ljigavi. Pošto je to ona uradila, onda je u redu da joj oprosti i da je voli dp kraja života. Ipak je ona jedno divno stvorenje.

samo cepaj devojko

pre 8 godina

Došla iz istočne Evrope, da "studira". Našla ovoga, udala se i sredila papire. Sad je obezbeđena i finansijski jer ovaj mora da izdržava dete jer ga je prihvatio kao svoje i tu je zakon jasan. Njemu niko nije kriv ni zašta.
A žurki će biti još.

zile

pre 8 godina

Ja joj ne bih oprostio isto kao sto ni vecina zena ne bi oprostila prevaru koju ucini njihov suprug. Po mom misljenju osobe koje varaju svog partnera ili ga ne vole i lazu same sebe i svog partnera ili su nezrele za bracnu zajednicu ili nesto trece. U svakom slucaju, neverstvo bilo koje strane je dokaz da u vezi postoji ozbiljan problem i taj problem je bolje resiti u startu nego da ceo zivot to bude tamni oblak nad glavama oba partnera.

Tanja

pre 8 godina

Rezultati jedne trecine od ukupnog broja zahteva za proveru ocinstva pokazuju da zene varaju svoje muzeve.
Po nekim statistickim proverama to znaci da svako deseto dete u Srbiji nije biolosko dete svoga oca.
Po meni, u ovoj prici, problem je sto on nije odmah znao stanje stvari, ali svejedno mislim da je dobro sto mu je rekla. Bolje da zna pre pa da sam odluci sta zeli.

Ne razumem cemu tolike osude ovog hrabrog coveka. Svako od nas pravi greske, pitanje je samo koliko smo veliki ljudi to da oprostimo.

Polazim od sebe, ja verovatno ne bih, ali to ne znaci da treba da osudjujem coveka zato sto u sebi ima toliko ljubavi i samilosti da moze da oprosti. Nije dovoljno samo reci da nekom nesto oprastamo, treba se tako i ponasati, a on to izgleda uspeva. Svaka cast!

Zeljko

pre 8 godina

Sa jedne strane svakom moze da se desi prevara, i to je potpuno ljudski. Medjutim, prevara je, po meni, vrhunac nepostovanja, i zato je ja ne bih oprostio. Meni je to jednostavno nedopustivo i neoprostivo. O gajenju tudjeg deteta koje je nastalo kao plod prevare mislim da nema potrebe za komentarom ali reci cu da je to u najmanju ruku degutantno...

Vlada komunista

pre 8 godina

Niko alo niko nije video izlaz. Ako je stvarno voli nema veze ali ajde brale testiraj je, napravi ti nekoj drugoj dete pa to reci tvojoj ženi. Siguran sam da nebi imala ni malo razumevanja za tvoj postupak....100%. Onda je lepo izbaciš na ulicu i mirna Bačka. Nema alimentacije jer dete nije tvoje, prekasno joj da abortira, nemaš prema njoj nikakvih obaveza. U startu je postala socijalni slučaj, to je ono što nije pomislila ni u najstrašnijim snovima: stigla na zapad i postala beda.
A onaj što piše da 30% nemaca nisu njihova deca? tak taj nije video Nemačku, Nemačka je patrijarhalno društvo sa konzervativni vaspitanjem. Ti ni ne znaš šta je to nedeljni ručak a nemci to rade već 300 godina, ti ni ne znaš gde ti je dete u 9 uveče a nemac zna.U svom krevetu i spava.

nnn

pre 8 godina

Tipican kompleks spasitelja, verujem da uziva u cinjenici koliki je covek i koliko srce ima. Ja bih se okrenula i otisla od svog muza da mi ovo uradi u braku, ajde prevara, ali dete ne bih mogla da pogledam.

ha...ha

pre 8 godina

Kada je već krenuo tim putem treba da udari još jače pa da otvori neku vrstu prijemnog centra za malu, nezbrinutu decu...i da sva budu njegova, naravno, poneko da bude stvarno i njegovo i to sa raznim ženama. Nadam se da ga ova njegova žena ne bi napustila, oprostila bi mu kao što je on njoj oprostio. Tako bi se jedna totalno neugodna životna priča pretvorila u slavu života. Ko zna, možda bi nakon 10 godina napisao knjigu, neki studio otkupio prava za film i oni svi yajedno još dobrano i zaradili...naravno, sve ovo i zvuči kao film. Bogart u "Bosonogoj kontesi" kaže: "Film ima smisla, život nema"...u pravu je...

Dux

pre 8 godina

Cinjenica je da u pravoslavnoj crkvi nemate gde da sednete,osim ako nemate srama i sedite na stolici ktitora zdanja. Ovaj lik je dobar katolik,za njih je svojstveno prastanje u interesu (tradicija stara par vekova,jos od papinih oprostajnica grehova). Mala je verovatnoca da je ovo prica iz Srbije...

Dejan

pre 8 godina

Naravoucenije price je da je resenje u alkoholu. Nalijte se ljudi, priznajte partneru i dobicete oprost i poverenje, stavise to ce jos i ucvrstiti vasu vezu ili brak.
Nema tu iskreno nista da se oprasta, taj crv te proganja ceo zivot. Ljubavi tu nema vise!

my way

pre 8 godina

Ја не могу да верујем да људи успевају сад око нечега да се као свађају у коментарима на ову тему. Какве везе ово има са нама лично, Србима, овоме, ономе... По једнима испада да је човек који је урадио дивну ствар за себе и своју породицу и пронашао начин да победи понос, љутњу и дозволи љубави и срећи да победе и који сад ужива у свом животу највећа будала. Други би једва дочекали изгледа да се њима нешто овако деси како би имали прилику да покажу како су ето дивни људи, еманциповани, за разлику од Срба које обавезно морају као по задатку да пљуну (толико о љубави у њиховом срцу, а колико би их лицемерје заиста држало у оваквој ситуацији, хм...). Велику, огромну грешку је жена направила, господо. Да ли је заслужила да јој се опрости, како се осећала, колико се покајала, да ли је то радила и пре/после, да ли је и он некад њу преварио, да ли се и колико воле, какве су особе, како се односе једно према другоме и како једно чини да се друго осећа... да скратим, ништа не знамо, нити их познајемо, то знају само они. Свакако знају једно о другоме више него ми, и врлине и мане и осећања...

zvezdarac

pre 8 godina

Napila se kao stoka i poje**la se na nekoj žurci sa prvim na kog je naišla. I to sve par meseci pre zakazanog venčanja. Čovek može da pogreši ali ovako nešto ne bih mogao da uradim voljenoj osobi nikad. To nije greška ili "jedna pogrešna odluka". To je za "daleko ti lepa kuća".

Luka

pre 8 godina

Zamislite kad je došao da "pita za pomoć", pretpostavljam da je to ovako zvučalo - Izvini, bate, znam da nisam bio najredovniji, ali imam frku zbog "izvuci brzo", sigurno se i tebi dešavalo...

uja

pre 8 godina

sve je to super. samo ina jedna mala kvaka koja mize da postane velika a i be mora. kako sve ovo objasniti tom djetetu kad poraste. a velika bas velika nepravda bi bila lagati je da joj je on bio-loski otac.
da sam ja na mjestu te cerke. ocekivao bih da mi kazu jednom kad odrastem kadgod to bilo da znam. u suprotnom aki ikad "greskom" saznam bilo bi mi tesko da im opet vjerujem i da ih volim ko roditelje kao ranije.

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Potpuna ista stvar dogodila se mojoj školskoj kolegici odnosno njezinom mužu. :) Danas imaju 5 djece, ali ne znaju čije je najstarije dijete. Ako je njima dobro, tko smo mi da sudimo?
(Maja, Zadar, 23. januar 2016 15:58)

Bitno da njih dvoje znaju koliko je od ostalih četvero njegovo i da oni koji nisu njegovi viđaju očeve.

lol

pre 8 godina

Covek je uradio sta je osecao da treba. Naglasak na osecao. Ja mislim da nikad ne bih mogao, ali opet cesto su u teoriji drugacije stvari, a drugacije u praksi. U svakom slucaju nikom ne bih pozeleo takvu dilemu kakvu je on imao kad je otisao u crkvu. U krajnjem slucaju mnogo je bitnije da on tu devojcicu voli nego cija je. Ima toliko predivnih roditelja usvojene dece i toliko odvratnih pravih roditelja. Osecanja pre formalnosti.

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Pogledajte ovu situaciju. 
Sta ako se desi da sutra on bude u losim odnosima i sa zenom i detetom, i samo dete jednog dana - KVRC. Ti mi nisi tata, hocu da upoznam pravog oca. Ajde cao. 
Ja zato nikad ne bi gajio tudje dete, cak i da mogu da ovo oprostim (a ne mogu).
(ivan, 23. januar 2016 16:11)

I mama bi da zna ko je pravi tata! Tata je neznani junak! Ma neka su dečica živa i zdrava! On je voli, oprostio joj je, pa ako može sa svim tim da živi, neka živi. Ja ne bi mogao, a njemu svaka čast.

Tata spalio Đenku

pre 8 godina

Ljubav je jedno, a zaljubljenost nešto sasvom drugo. Ljubav ne prolazi. On nju voli iskreno i sve joj je oprostio (ja ne bi mogao), ali ona njega ne voli iako mu je priznala. Mislim da je priznala više iz straha da slučajno ne bi saznao kad tad, a njene suze su više posledica pitanja samoj sebi: "šta ću i kuda ću sa detetom, ako me ostavi?"...

GMS

pre 8 godina

"Mislim da to može svakome da se desi, posebno ako je pod uticajem beskorisnih prijatelja."
Ne moze svakom da se desi da se napije i spava sa nekim koga i ne zna, pogotovo ako je u vezi. Ne moze svakom. Moze nekom...i to govori o tome kakav je taj neko. I pustite price o oprastanju takvoj osobi. Cak i pijan covek ima snage da se odupre seksualnom porivu ako nekoga istinski voli, u suprotnom je sve samo prica o ljubavi. Zamislite kada bi svi pijani ljudi pustili kocnice i cinili nesto zbog cega bi se posle kajali. Ne verujem joj nista. Nema tu ljubavi niti je ikada bilo. Ja mogu da vidim zgodnu zenu, ali mi nikada ne bi palo na pamet da spavam sa njom jer volim svoju suprugu...bio pijan ili trezan....

samo-iskreno

pre 8 godina

Mogla je i neku bolescinu da mu prenese. Postoji samo jedna rec koja karakterise ovakve zene a svi dobro znamo ko je to rec koja pocinje na 12-tom slovu azbuke.

grbavi

pre 8 godina

ona ne zna ni sa kim ni kako izgleda, hahahaha e budale pa to stvarno treba poverovati, no dobro ali zashto nemate josh dece e moj jarane

mentalni sklop

pre 8 godina

@One night in May
Možda se tebi poređenje čini kao idiotsko, ali zar ne primećuješ i u svom komentaru kako se naprasno otvaraju oči za sebičnost (kada je zamislite na svojoj koži) ;)
Mislite o tome.

Sulko

pre 8 godina

"Čovek je dokazao da nije otac novorođenčeta, naime, rez je pokazao da je on sterilan i da nikad nije ni mogao da ima decu..
Čiju li je odgajio?"
(AŽ, 23. januar 2016 12:15)


Mislim da sam bas na ovom portalu procitao pre par meseci da je neka zena u Americi tuzila bivseg momka za izdrzavanje blizanaca za koje je tvrdila da su njegovi. Posle uradjene DNK analize je utvrdjeno da je jedno dete njegovo a drugo nije. Navodno je dobila izdrzavanje za samo jedno dete.