Fatalna privlačnost: Ova dva horoskopska znaka ne mogu da se odvoje jedno od drugog

Četvrtak, 19.05.2016.

10:19

Izvor: astrum.co.rs

Fatalna privlaènost: Ova dva horoskopska znaka ne mogu da se odvoje jedno od drugog IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Brane

pre 7 godina

Ja sam vodolija, upoznao skorpiju, i to je bio zemljotres, ne zna se ko je više želeo seks, pravila scene kod mene na poslu, ja se nisam bunio, hteli smo sve, ali,ali,..... pre našeg sablasnog poznanstva, dobila odličnu poslovnu ponudu, htela je sto manje da me vidi,ali džabe, dolazila je kod mene na posao nekoliko puta dnevno, želim da ga vidim, govorila mojim kolegama, sve smo isplanirali u životu za par minuta, neverovatno kako privlače u svakom smislu, poznavali se 20 dana, kaže ona moram te izbegavati ili ode posao, plakala ko kiša kad je odlazila, ni meni nije bilo svejedno, dobio mali poklon...... Seks da i ne pričam!!!!! Ne zna se ko je bio perverzniji, trajalo bi danima, tako ja mislim.. Nadam se jednog dana ponovnom susretu, ta strast među nama nezamislivo.... Sta je sve bilo za kratko vreme ne može stati ni u knjigu, A kamoli u poruku. Pozdrav za ženske škorpije, na kraju ja vise verujem da sve zavisi kakve dve strane se nadju! Eto jedne male priče iz života

Mirjana

pre 7 godina

Ovo je u teoriji dobar spoj kao i sve ostale kombinacije suncevih opozicija. Ti spojevi su na bazi suprotnosti koje se privlace no od kapaciteta za ljubav svake osobe u tom spoju zavisi hoce li se vise privlaciti ili odbijati . Naravno, ne deluju svi na toj strastveno-culnoj osnovi kao skorpija/bik ali ljudi generalno i nemaju iste prioritete. Osoba @skorpija forever ne shvata sirinu ljudskih potreba pa tako iskljucuje sve ostale ljude i njihove prioritete. Obzirom da je pomenuta osoba bik u horoskopu, nisam iznenadjena. Meni, kao vodoliji,veoma neinteresantan znak sa prilicno uskim mikrosvetom u kom caruje materija. Kod bikova, moja ideja nema prostor da se okrene i prepozna, za razliku od Lava koji je njome fasciniran :-)

Boris

pre 7 godina

@ miki
Bas si se izlupetao. Blizanac je za tvoju informaciju maltene najobozavaniji Novak Djokovic. Kao i Zdravko Colic. Dve veoma odgovorne i divne osobe. Bez kompleksa, bez ikakvih skandala. Tako da tvoja teorija ni malo ne pije vodu. Blizanci su cak jedan od naobozavanijih( ne najboljih ali ih je lako voleti) znak u horoskopu iako ih se cesto pripisuju negativne karakteristike. A jedan bik je bio Hitler. Pa ti sad vidi kako si napravio glupu generalizaciju.
Inace ja nisam blizanac, ja sam skorpija moja zena je blizanac i nisam upoznao odgovorniju i verniju osobu od nje. Veoma odana , najboljem prijatelju je dala jedan bubreg.

ženski bik

pre 7 godina

Nažalost samo jednom sam imala priliku da budem sa škorpijom. Svaki dodir je izazivao u meni erupciju strasti. Seks je bio neverovatan, ali nažalost je prekinut. Ne mogu dan danas da prežalim!

Pravilo99

pre 7 godina

U horoskopu pise da se jarac i skorpija slazu, i moram priznati da smo se jedno vreme i slagali al posle je bilo uzas. On tvrdoglav , ja tvrdoglava...On nece osecanja da pokaze, ja necu...tajanstven do bola, nikad ne znam sta misli. Jedan dan mi kaze kako mu stalo ,drugi dan hladan kao stena... onda odjednom je stalno u mojoj blizi, pa onda samo odjednom nestane...i tako me vec mesecima izludjuje iako smo raskinuli..Ukratko mazohiste !!!

Iznervirana

pre 7 godina

Blizanac- Devica savršen par!? Bože, bože, sta sve neću pročitati, znači po svim ozbiljnim astrolozima, Devici jedna aljkavi prevrtljivi, dvolični i znak sa najvećom promenom mišljenja i raspoloženja nikako ne odgovara. Devica voli red i miran život, sve kontra od Blizanaca koji su uzgred u astrološkim krugovima najmanje popularan znak. Devica i Bik su savršen spoj kao dva jaka stabilna zemljana znaka. Blizance ne voli nijedan horoskopski znak i to je jedina istina.
(Miki, 19. maj 2016 20:36)

Ajde leci se molim te!

komplikovan

pre 7 godina

A sta cu ja... Bik, devojka skorpija, upoznao pre negde devojku isto skorpija i pre nego sto sam to saznao strast je buknula nevidjeno!!!Mislim nimalo jednostavno, a koja sad tu po horoskopu dodje prava!?

Zvezda

pre 7 godina

Koje je ovo zaludjivanje... Horoskop su izmislile razne vracare i gatare koje ni ne znaju sta stvarno predstavljaju nebeska tela a naravno vestice mogu da ih vide golim okom jos i vide koje su tamo kuce po redu...

Skorpio

pre 7 godina

U braku sa Bikom. . i koliko ga volim, toliko mi ide na nerve. Mislim da je ova kombinacija idealna u krevetu, i posle 15 godina tu smo vatromet, ali van... Nisam ranije da je puno ime bika - bik koji sedi, ali sam se sada uverila. I moj još prelazi u posebnu podvrstu : bika koji leži .A da su materijalisti - uništava moju idealisticku dušicu A i za kupovinu četkice za zube je potrebno dva dana provere odnosa cene i kvaliteta, te još tri dana razmatranja da li je kupljena prava. A tvrdoglavo oboje do bola. Ja ne mogu da živim monotono, a njega svaka promena dovodi do panike . Ja bih sa ruksakom na Himalaje, on bi sa pečenjem ispred TV-a. I tako se jurimo u krug. .

Remus

pre 7 godina

Astroloska teorija smatra ovu kombinaciju hmm najboljom ali samo za muskarce skorpije i zene bikove. Pojedini znaci su veoma dobri samo za jedan pol kao np. skorpija za muskarce ili ovan za zene.

X

pre 7 godina

Ja sam Lav, bejah u dugoj vezi sa devojkom koja je rak. Nikad se nismo svadjali ozbiljno, sex je bio vrhunski, mislli smo da smo srodne duse. Ali, preko noci kraj. Pa ...tu "emotivnost" , a na kraju ispadne da je licemerje. Zar ne? Ne verujem nesto specijalno u horoskop, ali posle sam cuo slicne price za rakove.

dzoni

pre 7 godina

ja bik zena skorpija,brak kao ratiste,svaki dan svadja,skorpija zna da te ubode recima da je to ludilo,teska zlopamtila i osvetojlubiva stvorenja. u braku nas drzi samo sin od tri godine. najgora moguca kombinacija.

Bik koji voli

pre 7 godina

Ne verujem u horoskop, ali je idealan kada želim da se našalim sa devojkom. Jesam Bik, i jeste ona Skorpija, ali verujem da naš odnos nije odredjen time. Sve sto piše u ovom tekstu se moze apsolutno preneti na nas, ali verujem da je to tako jer smo se našli kao dve srodne i kompatibilne osobe koje strastveno uzivaju jedna u drugoj. Često se dešava da imamo nesporazume, ali je uvek vise brige i razumevanja koje jedno drugom pokazujemo, i dok je tako, ona će se osecati kao najvoljenija Skorpija, a ja kao najvoljeniji Bik na ovoj planeti...i jos nešto, voleo bih je jednako i da je saksija u horoskopu.

Ce Gevara

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je! 
(bikica, 19. maj 2016 12:51) 
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)
(Druga bikica, 19. maj 2016 15:32)

Bio sam u braku sa skorpijom .... sada sam u vezi dugoj sa ribom .
Svima nam prija posle skorpije Riba...

Miki

pre 7 godina

Blizanac- Devica savršen par!? Bože, bože, sta sve neću pročitati, znači po svim ozbiljnim astrolozima, Devici jedna aljkavi prevrtljivi, dvolični i znak sa najvećom promenom mišljenja i raspoloženja nikako ne odgovara. Devica voli red i miran život, sve kontra od Blizanaca koji su uzgred u astrološkim krugovima najmanje popularan znak. Devica i Bik su savršen spoj kao dva jaka stabilna zemljana znaka. Blizance ne voli nijedan horoskopski znak i to je jedina istina.

Alexander

pre 7 godina

Sreo sam mnoge Skorpije,vecina podmuklo - pokvareni glumci i lako predvidive osobe a sto se tice zena Bikova o njima imam uglavnom lijepo misljenje!Opustene,spontane i jednostavne osobe koje je lako zavoljeti!

Škorpija

pre 7 godina

Ja sam škorpija i nemam pojma ni jednog bika. Ja čak msm da ti znakovi ne postoje jer ih baš nema u mom okruženju. ? Po mom iskustvu lavovi su brutalni u seksu. A ribe najbolji emotivni partneri. Poz

srb

pre 7 godina

ok ko veruje u ovo? Pa da li stvarno neko misli da vreme i datum necijeg rodjenja odredjuje kakav je taj neko? Jos kad me neko pita sta sam u horoskopu ja odgovorim a taj neko kaze: tacno sam znao...

ten yard penalty

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je!
(bikica, 19. maj 2016 12:51)
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)
(Druga bikica, 19. maj 2016 15:32)

Al priznaj da mushka 'ribica' ne "fercera" (u krevetu) kao mushki scorpio!....

zoran

pre 7 godina

Ja sam bik, u vezi sa skorpijom sex je vulkan bukvalno. Ali to nije dovoljno da nadomesti njihovu ludacku potrebu za kontrolom, i svadje koje nikada ne prestaju. Pritom zadnjih mesec dana sam se bukvalno plasio kada se posvadjamo da ne izvuce neki noz ili nesto slicno. Pritom su zene skorpije ogromna zlopamtila, nedo vam bog da im se zamerite, vratice vam posle godinu dana kad se najmanje budete nadali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Neka hvala, 19. maj 2016 13:14)

Prijatelju, potpuno si u pravu.
Shkorpije zene - ludo, sve su lude. Cak i ako imaju samo Mesec u Shkorpiji, to je ludo...shto dalje od njih...

BIK I ŠKORPIJA FOREVER

pre 7 godina

Ja Bik-Vaga. Ona dupla Škorpija. Ništa jače nisam osetio i mislim da nikad više i neću. Svaki dodir i kontakt je topljenje i sjedinjavanje kao u leguru.Bolesna privlačnost, skoro nerealna i neodrživa u ovom realnom svetu.Posle dve godine bez nje, sama pomisao na nju mi budi agresiju. Čini mi se da bi za nju i zbog nje pomerio planetu iz ose.Obožavao sam svaki kvadratni santimetar njenog tela.Osmeh.Tikove. Šarm.Kožu.Sve ostale su bljutava čorba, ma koliko bile lepe i namontirane. Ali smo, ili sam ja, bio previše glup, ili zaljubljen, ljubomoran da to sačuvamo na duže staze.Niko i nikad kao BIK I ŠKORPIJA. Može da priča ko šta hoće. Rođeni jedno za drugo. Samo da budu pametni i da kontrolišu svoje energije. Da se ugrizu za jezik kad treba nešto da kažu.Tolerancija između njih dvoje. U suprotnom, ljubav će biti kratka, a patnja, čini mi se, do kraja života. To samo znaju njih dvoje. Kakav LAV-VODOLIJA. Kakav OVAN-VAGA. Kakav JARAC-RAK........Pozdrav za moju Škorpiju koju više nemam. BIK I ŠKORPIJA VANVREMENSKI.

beograd

pre 7 godina

mislim da ove horoskopske članke piše neka škorpija....pročitao sam milijardu hvalospeva na račun tog znaka, i priča se nastavlja.... čovek bi posmislio da su osobe rođene u tom znaku neverovatni ljudi.... srećom pa znam nekoliko škorpija, i prosto mi je neverovatno koliko nisu neverovatni

Druga bikica

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je!
(bikica, 19. maj 2016 12:51)
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)

nikola

pre 7 godina

Mislim da su ovo sve gluposti. Kad se dvoje kapiraju, to je to. Ja sam Bik, a devojka je Vodolija. I sve funkcionise super. A navodno ne bi trebalo. Gluposti.

Neka hvala

pre 7 godina

Ja sam bik, u vezi sa skorpijom sex je vulkan bukvalno. Ali to nije dovoljno da nadomesti njihovu ludacku potrebu za kontrolom, i svadje koje nikada ne prestaju. Pritom zadnjih mesec dana sam se bukvalno plasio kada se posvadjamo da ne izvuce neki noz ili nesto slicno. Pritom su zene skorpije ogromna zlopamtila, nedo vam bog da im se zamerite, vratice vam posle godinu dana kad se najmanje budete nadali.

ja

pre 7 godina

imao sam zenskog bika ja kao dupli skorpion seks nikad bolji ludnica sve ne moze se opistati druge ni blizu sto se tice toga ali svadje neizmerne preceste i ozbiljne

Marina

pre 7 godina

Hmmm..ja znam cak tri para bik-skorpija( u dva slucaja zene bikovi a muskarci skorpije i jedan gde je obrnuto) i tesko da ih bas spaja neka velika strast. Zene bikove je u oba slucaja privuklo bogatstvo ta dva muskarca skorpiona, nema ni lj od ljubavi ni s od strasti sa njihove strane prema muzevima, i same priznaju da je materijalna situiranost presudila da se odluce za te partnere (zene bikovi su inace poznate kao osobe kojima je presudna materijalna situacija muskarca) dok je u slucaju muskarac bik zena skorpija zaista bilo te pocetne vulkanske strasti ali je sve to nakon godinu dana spasnulo pa se sad varaju medjusobno i pred razvodom su.

Neka hvala

pre 7 godina

Ja sam bik, u vezi sa skorpijom sex je vulkan bukvalno. Ali to nije dovoljno da nadomesti njihovu ludacku potrebu za kontrolom, i svadje koje nikada ne prestaju. Pritom zadnjih mesec dana sam se bukvalno plasio kada se posvadjamo da ne izvuce neki noz ili nesto slicno. Pritom su zene skorpije ogromna zlopamtila, nedo vam bog da im se zamerite, vratice vam posle godinu dana kad se najmanje budete nadali.

ja

pre 7 godina

imao sam zenskog bika ja kao dupli skorpion seks nikad bolji ludnica sve ne moze se opistati druge ni blizu sto se tice toga ali svadje neizmerne preceste i ozbiljne

beograd

pre 7 godina

mislim da ove horoskopske članke piše neka škorpija....pročitao sam milijardu hvalospeva na račun tog znaka, i priča se nastavlja.... čovek bi posmislio da su osobe rođene u tom znaku neverovatni ljudi.... srećom pa znam nekoliko škorpija, i prosto mi je neverovatno koliko nisu neverovatni

nikola

pre 7 godina

Mislim da su ovo sve gluposti. Kad se dvoje kapiraju, to je to. Ja sam Bik, a devojka je Vodolija. I sve funkcionise super. A navodno ne bi trebalo. Gluposti.

Marina

pre 7 godina

Hmmm..ja znam cak tri para bik-skorpija( u dva slucaja zene bikovi a muskarci skorpije i jedan gde je obrnuto) i tesko da ih bas spaja neka velika strast. Zene bikove je u oba slucaja privuklo bogatstvo ta dva muskarca skorpiona, nema ni lj od ljubavi ni s od strasti sa njihove strane prema muzevima, i same priznaju da je materijalna situiranost presudila da se odluce za te partnere (zene bikovi su inace poznate kao osobe kojima je presudna materijalna situacija muskarca) dok je u slucaju muskarac bik zena skorpija zaista bilo te pocetne vulkanske strasti ali je sve to nakon godinu dana spasnulo pa se sad varaju medjusobno i pred razvodom su.

BIK I ŠKORPIJA FOREVER

pre 7 godina

Ja Bik-Vaga. Ona dupla Škorpija. Ništa jače nisam osetio i mislim da nikad više i neću. Svaki dodir i kontakt je topljenje i sjedinjavanje kao u leguru.Bolesna privlačnost, skoro nerealna i neodrživa u ovom realnom svetu.Posle dve godine bez nje, sama pomisao na nju mi budi agresiju. Čini mi se da bi za nju i zbog nje pomerio planetu iz ose.Obožavao sam svaki kvadratni santimetar njenog tela.Osmeh.Tikove. Šarm.Kožu.Sve ostale su bljutava čorba, ma koliko bile lepe i namontirane. Ali smo, ili sam ja, bio previše glup, ili zaljubljen, ljubomoran da to sačuvamo na duže staze.Niko i nikad kao BIK I ŠKORPIJA. Može da priča ko šta hoće. Rođeni jedno za drugo. Samo da budu pametni i da kontrolišu svoje energije. Da se ugrizu za jezik kad treba nešto da kažu.Tolerancija između njih dvoje. U suprotnom, ljubav će biti kratka, a patnja, čini mi se, do kraja života. To samo znaju njih dvoje. Kakav LAV-VODOLIJA. Kakav OVAN-VAGA. Kakav JARAC-RAK........Pozdrav za moju Škorpiju koju više nemam. BIK I ŠKORPIJA VANVREMENSKI.

Skorpio

pre 7 godina

U braku sa Bikom. . i koliko ga volim, toliko mi ide na nerve. Mislim da je ova kombinacija idealna u krevetu, i posle 15 godina tu smo vatromet, ali van... Nisam ranije da je puno ime bika - bik koji sedi, ali sam se sada uverila. I moj još prelazi u posebnu podvrstu : bika koji leži .A da su materijalisti - uništava moju idealisticku dušicu A i za kupovinu četkice za zube je potrebno dva dana provere odnosa cene i kvaliteta, te još tri dana razmatranja da li je kupljena prava. A tvrdoglavo oboje do bola. Ja ne mogu da živim monotono, a njega svaka promena dovodi do panike . Ja bih sa ruksakom na Himalaje, on bi sa pečenjem ispred TV-a. I tako se jurimo u krug. .

Druga bikica

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je!
(bikica, 19. maj 2016 12:51)
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)

dzoni

pre 7 godina

ja bik zena skorpija,brak kao ratiste,svaki dan svadja,skorpija zna da te ubode recima da je to ludilo,teska zlopamtila i osvetojlubiva stvorenja. u braku nas drzi samo sin od tri godine. najgora moguca kombinacija.

Bik koji voli

pre 7 godina

Ne verujem u horoskop, ali je idealan kada želim da se našalim sa devojkom. Jesam Bik, i jeste ona Skorpija, ali verujem da naš odnos nije odredjen time. Sve sto piše u ovom tekstu se moze apsolutno preneti na nas, ali verujem da je to tako jer smo se našli kao dve srodne i kompatibilne osobe koje strastveno uzivaju jedna u drugoj. Često se dešava da imamo nesporazume, ali je uvek vise brige i razumevanja koje jedno drugom pokazujemo, i dok je tako, ona će se osecati kao najvoljenija Skorpija, a ja kao najvoljeniji Bik na ovoj planeti...i jos nešto, voleo bih je jednako i da je saksija u horoskopu.

Alexander

pre 7 godina

Sreo sam mnoge Skorpije,vecina podmuklo - pokvareni glumci i lako predvidive osobe a sto se tice zena Bikova o njima imam uglavnom lijepo misljenje!Opustene,spontane i jednostavne osobe koje je lako zavoljeti!

zoran

pre 7 godina

Ja sam bik, u vezi sa skorpijom sex je vulkan bukvalno. Ali to nije dovoljno da nadomesti njihovu ludacku potrebu za kontrolom, i svadje koje nikada ne prestaju. Pritom zadnjih mesec dana sam se bukvalno plasio kada se posvadjamo da ne izvuce neki noz ili nesto slicno. Pritom su zene skorpije ogromna zlopamtila, nedo vam bog da im se zamerite, vratice vam posle godinu dana kad se najmanje budete nadali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Neka hvala, 19. maj 2016 13:14)

Prijatelju, potpuno si u pravu.
Shkorpije zene - ludo, sve su lude. Cak i ako imaju samo Mesec u Shkorpiji, to je ludo...shto dalje od njih...

Ce Gevara

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je! 
(bikica, 19. maj 2016 12:51) 
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)
(Druga bikica, 19. maj 2016 15:32)

Bio sam u braku sa skorpijom .... sada sam u vezi dugoj sa ribom .
Svima nam prija posle skorpije Riba...

X

pre 7 godina

Ja sam Lav, bejah u dugoj vezi sa devojkom koja je rak. Nikad se nismo svadjali ozbiljno, sex je bio vrhunski, mislli smo da smo srodne duse. Ali, preko noci kraj. Pa ...tu "emotivnost" , a na kraju ispadne da je licemerje. Zar ne? Ne verujem nesto specijalno u horoskop, ali posle sam cuo slicne price za rakove.

ženski bik

pre 7 godina

Nažalost samo jednom sam imala priliku da budem sa škorpijom. Svaki dodir je izazivao u meni erupciju strasti. Seks je bio neverovatan, ali nažalost je prekinut. Ne mogu dan danas da prežalim!

Boris

pre 7 godina

@ miki
Bas si se izlupetao. Blizanac je za tvoju informaciju maltene najobozavaniji Novak Djokovic. Kao i Zdravko Colic. Dve veoma odgovorne i divne osobe. Bez kompleksa, bez ikakvih skandala. Tako da tvoja teorija ni malo ne pije vodu. Blizanci su cak jedan od naobozavanijih( ne najboljih ali ih je lako voleti) znak u horoskopu iako ih se cesto pripisuju negativne karakteristike. A jedan bik je bio Hitler. Pa ti sad vidi kako si napravio glupu generalizaciju.
Inace ja nisam blizanac, ja sam skorpija moja zena je blizanac i nisam upoznao odgovorniju i verniju osobu od nje. Veoma odana , najboljem prijatelju je dala jedan bubreg.

ten yard penalty

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je!
(bikica, 19. maj 2016 12:51)
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)
(Druga bikica, 19. maj 2016 15:32)

Al priznaj da mushka 'ribica' ne "fercera" (u krevetu) kao mushki scorpio!....

Miki

pre 7 godina

Blizanac- Devica savršen par!? Bože, bože, sta sve neću pročitati, znači po svim ozbiljnim astrolozima, Devici jedna aljkavi prevrtljivi, dvolični i znak sa najvećom promenom mišljenja i raspoloženja nikako ne odgovara. Devica voli red i miran život, sve kontra od Blizanaca koji su uzgred u astrološkim krugovima najmanje popularan znak. Devica i Bik su savršen spoj kao dva jaka stabilna zemljana znaka. Blizance ne voli nijedan horoskopski znak i to je jedina istina.

srb

pre 7 godina

ok ko veruje u ovo? Pa da li stvarno neko misli da vreme i datum necijeg rodjenja odredjuje kakav je taj neko? Jos kad me neko pita sta sam u horoskopu ja odgovorim a taj neko kaze: tacno sam znao...

Zvezda

pre 7 godina

Koje je ovo zaludjivanje... Horoskop su izmislile razne vracare i gatare koje ni ne znaju sta stvarno predstavljaju nebeska tela a naravno vestice mogu da ih vide golim okom jos i vide koje su tamo kuce po redu...

Remus

pre 7 godina

Astroloska teorija smatra ovu kombinaciju hmm najboljom ali samo za muskarce skorpije i zene bikove. Pojedini znaci su veoma dobri samo za jedan pol kao np. skorpija za muskarce ili ovan za zene.

Iznervirana

pre 7 godina

Blizanac- Devica savršen par!? Bože, bože, sta sve neću pročitati, znači po svim ozbiljnim astrolozima, Devici jedna aljkavi prevrtljivi, dvolični i znak sa najvećom promenom mišljenja i raspoloženja nikako ne odgovara. Devica voli red i miran život, sve kontra od Blizanaca koji su uzgred u astrološkim krugovima najmanje popularan znak. Devica i Bik su savršen spoj kao dva jaka stabilna zemljana znaka. Blizance ne voli nijedan horoskopski znak i to je jedina istina.
(Miki, 19. maj 2016 20:36)

Ajde leci se molim te!

Škorpija

pre 7 godina

Ja sam škorpija i nemam pojma ni jednog bika. Ja čak msm da ti znakovi ne postoje jer ih baš nema u mom okruženju. ? Po mom iskustvu lavovi su brutalni u seksu. A ribe najbolji emotivni partneri. Poz

Pravilo99

pre 7 godina

U horoskopu pise da se jarac i skorpija slazu, i moram priznati da smo se jedno vreme i slagali al posle je bilo uzas. On tvrdoglav , ja tvrdoglava...On nece osecanja da pokaze, ja necu...tajanstven do bola, nikad ne znam sta misli. Jedan dan mi kaze kako mu stalo ,drugi dan hladan kao stena... onda odjednom je stalno u mojoj blizi, pa onda samo odjednom nestane...i tako me vec mesecima izludjuje iako smo raskinuli..Ukratko mazohiste !!!

Brane

pre 7 godina

Ja sam vodolija, upoznao skorpiju, i to je bio zemljotres, ne zna se ko je više želeo seks, pravila scene kod mene na poslu, ja se nisam bunio, hteli smo sve, ali,ali,..... pre našeg sablasnog poznanstva, dobila odličnu poslovnu ponudu, htela je sto manje da me vidi,ali džabe, dolazila je kod mene na posao nekoliko puta dnevno, želim da ga vidim, govorila mojim kolegama, sve smo isplanirali u životu za par minuta, neverovatno kako privlače u svakom smislu, poznavali se 20 dana, kaže ona moram te izbegavati ili ode posao, plakala ko kiša kad je odlazila, ni meni nije bilo svejedno, dobio mali poklon...... Seks da i ne pričam!!!!! Ne zna se ko je bio perverzniji, trajalo bi danima, tako ja mislim.. Nadam se jednog dana ponovnom susretu, ta strast među nama nezamislivo.... Sta je sve bilo za kratko vreme ne može stati ni u knjigu, A kamoli u poruku. Pozdrav za ženske škorpije, na kraju ja vise verujem da sve zavisi kakve dve strane se nadju! Eto jedne male priče iz života

komplikovan

pre 7 godina

A sta cu ja... Bik, devojka skorpija, upoznao pre negde devojku isto skorpija i pre nego sto sam to saznao strast je buknula nevidjeno!!!Mislim nimalo jednostavno, a koja sad tu po horoskopu dodje prava!?

Mirjana

pre 7 godina

Ovo je u teoriji dobar spoj kao i sve ostale kombinacije suncevih opozicija. Ti spojevi su na bazi suprotnosti koje se privlace no od kapaciteta za ljubav svake osobe u tom spoju zavisi hoce li se vise privlaciti ili odbijati . Naravno, ne deluju svi na toj strastveno-culnoj osnovi kao skorpija/bik ali ljudi generalno i nemaju iste prioritete. Osoba @skorpija forever ne shvata sirinu ljudskih potreba pa tako iskljucuje sve ostale ljude i njihove prioritete. Obzirom da je pomenuta osoba bik u horoskopu, nisam iznenadjena. Meni, kao vodoliji,veoma neinteresantan znak sa prilicno uskim mikrosvetom u kom caruje materija. Kod bikova, moja ideja nema prostor da se okrene i prepozna, za razliku od Lava koji je njome fasciniran :-)

beograd

pre 7 godina

mislim da ove horoskopske članke piše neka škorpija....pročitao sam milijardu hvalospeva na račun tog znaka, i priča se nastavlja.... čovek bi posmislio da su osobe rođene u tom znaku neverovatni ljudi.... srećom pa znam nekoliko škorpija, i prosto mi je neverovatno koliko nisu neverovatni

Marina

pre 7 godina

Hmmm..ja znam cak tri para bik-skorpija( u dva slucaja zene bikovi a muskarci skorpije i jedan gde je obrnuto) i tesko da ih bas spaja neka velika strast. Zene bikove je u oba slucaja privuklo bogatstvo ta dva muskarca skorpiona, nema ni lj od ljubavi ni s od strasti sa njihove strane prema muzevima, i same priznaju da je materijalna situiranost presudila da se odluce za te partnere (zene bikovi su inace poznate kao osobe kojima je presudna materijalna situacija muskarca) dok je u slucaju muskarac bik zena skorpija zaista bilo te pocetne vulkanske strasti ali je sve to nakon godinu dana spasnulo pa se sad varaju medjusobno i pred razvodom su.

Miki

pre 7 godina

Blizanac- Devica savršen par!? Bože, bože, sta sve neću pročitati, znači po svim ozbiljnim astrolozima, Devici jedna aljkavi prevrtljivi, dvolični i znak sa najvećom promenom mišljenja i raspoloženja nikako ne odgovara. Devica voli red i miran život, sve kontra od Blizanaca koji su uzgred u astrološkim krugovima najmanje popularan znak. Devica i Bik su savršen spoj kao dva jaka stabilna zemljana znaka. Blizance ne voli nijedan horoskopski znak i to je jedina istina.

Druga bikica

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je!
(bikica, 19. maj 2016 12:51)
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)

Alexander

pre 7 godina

Sreo sam mnoge Skorpije,vecina podmuklo - pokvareni glumci i lako predvidive osobe a sto se tice zena Bikova o njima imam uglavnom lijepo misljenje!Opustene,spontane i jednostavne osobe koje je lako zavoljeti!

nikola

pre 7 godina

Mislim da su ovo sve gluposti. Kad se dvoje kapiraju, to je to. Ja sam Bik, a devojka je Vodolija. I sve funkcionise super. A navodno ne bi trebalo. Gluposti.

srb

pre 7 godina

ok ko veruje u ovo? Pa da li stvarno neko misli da vreme i datum necijeg rodjenja odredjuje kakav je taj neko? Jos kad me neko pita sta sam u horoskopu ja odgovorim a taj neko kaze: tacno sam znao...

ten yard penalty

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je!
(bikica, 19. maj 2016 12:51)
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)
(Druga bikica, 19. maj 2016 15:32)

Al priznaj da mushka 'ribica' ne "fercera" (u krevetu) kao mushki scorpio!....

Zvezda

pre 7 godina

Koje je ovo zaludjivanje... Horoskop su izmislile razne vracare i gatare koje ni ne znaju sta stvarno predstavljaju nebeska tela a naravno vestice mogu da ih vide golim okom jos i vide koje su tamo kuce po redu...

Neka hvala

pre 7 godina

Ja sam bik, u vezi sa skorpijom sex je vulkan bukvalno. Ali to nije dovoljno da nadomesti njihovu ludacku potrebu za kontrolom, i svadje koje nikada ne prestaju. Pritom zadnjih mesec dana sam se bukvalno plasio kada se posvadjamo da ne izvuce neki noz ili nesto slicno. Pritom su zene skorpije ogromna zlopamtila, nedo vam bog da im se zamerite, vratice vam posle godinu dana kad se najmanje budete nadali.

BIK I ŠKORPIJA FOREVER

pre 7 godina

Ja Bik-Vaga. Ona dupla Škorpija. Ništa jače nisam osetio i mislim da nikad više i neću. Svaki dodir i kontakt je topljenje i sjedinjavanje kao u leguru.Bolesna privlačnost, skoro nerealna i neodrživa u ovom realnom svetu.Posle dve godine bez nje, sama pomisao na nju mi budi agresiju. Čini mi se da bi za nju i zbog nje pomerio planetu iz ose.Obožavao sam svaki kvadratni santimetar njenog tela.Osmeh.Tikove. Šarm.Kožu.Sve ostale su bljutava čorba, ma koliko bile lepe i namontirane. Ali smo, ili sam ja, bio previše glup, ili zaljubljen, ljubomoran da to sačuvamo na duže staze.Niko i nikad kao BIK I ŠKORPIJA. Može da priča ko šta hoće. Rođeni jedno za drugo. Samo da budu pametni i da kontrolišu svoje energije. Da se ugrizu za jezik kad treba nešto da kažu.Tolerancija između njih dvoje. U suprotnom, ljubav će biti kratka, a patnja, čini mi se, do kraja života. To samo znaju njih dvoje. Kakav LAV-VODOLIJA. Kakav OVAN-VAGA. Kakav JARAC-RAK........Pozdrav za moju Škorpiju koju više nemam. BIK I ŠKORPIJA VANVREMENSKI.

Škorpija

pre 7 godina

Ja sam škorpija i nemam pojma ni jednog bika. Ja čak msm da ti znakovi ne postoje jer ih baš nema u mom okruženju. ? Po mom iskustvu lavovi su brutalni u seksu. A ribe najbolji emotivni partneri. Poz

dzoni

pre 7 godina

ja bik zena skorpija,brak kao ratiste,svaki dan svadja,skorpija zna da te ubode recima da je to ludilo,teska zlopamtila i osvetojlubiva stvorenja. u braku nas drzi samo sin od tri godine. najgora moguca kombinacija.

komplikovan

pre 7 godina

A sta cu ja... Bik, devojka skorpija, upoznao pre negde devojku isto skorpija i pre nego sto sam to saznao strast je buknula nevidjeno!!!Mislim nimalo jednostavno, a koja sad tu po horoskopu dodje prava!?

Mirjana

pre 7 godina

Ovo je u teoriji dobar spoj kao i sve ostale kombinacije suncevih opozicija. Ti spojevi su na bazi suprotnosti koje se privlace no od kapaciteta za ljubav svake osobe u tom spoju zavisi hoce li se vise privlaciti ili odbijati . Naravno, ne deluju svi na toj strastveno-culnoj osnovi kao skorpija/bik ali ljudi generalno i nemaju iste prioritete. Osoba @skorpija forever ne shvata sirinu ljudskih potreba pa tako iskljucuje sve ostale ljude i njihove prioritete. Obzirom da je pomenuta osoba bik u horoskopu, nisam iznenadjena. Meni, kao vodoliji,veoma neinteresantan znak sa prilicno uskim mikrosvetom u kom caruje materija. Kod bikova, moja ideja nema prostor da se okrene i prepozna, za razliku od Lava koji je njome fasciniran :-)

ja

pre 7 godina

imao sam zenskog bika ja kao dupli skorpion seks nikad bolji ludnica sve ne moze se opistati druge ni blizu sto se tice toga ali svadje neizmerne preceste i ozbiljne

Remus

pre 7 godina

Astroloska teorija smatra ovu kombinaciju hmm najboljom ali samo za muskarce skorpije i zene bikove. Pojedini znaci su veoma dobri samo za jedan pol kao np. skorpija za muskarce ili ovan za zene.

Brane

pre 7 godina

Ja sam vodolija, upoznao skorpiju, i to je bio zemljotres, ne zna se ko je više želeo seks, pravila scene kod mene na poslu, ja se nisam bunio, hteli smo sve, ali,ali,..... pre našeg sablasnog poznanstva, dobila odličnu poslovnu ponudu, htela je sto manje da me vidi,ali džabe, dolazila je kod mene na posao nekoliko puta dnevno, želim da ga vidim, govorila mojim kolegama, sve smo isplanirali u životu za par minuta, neverovatno kako privlače u svakom smislu, poznavali se 20 dana, kaže ona moram te izbegavati ili ode posao, plakala ko kiša kad je odlazila, ni meni nije bilo svejedno, dobio mali poklon...... Seks da i ne pričam!!!!! Ne zna se ko je bio perverzniji, trajalo bi danima, tako ja mislim.. Nadam se jednog dana ponovnom susretu, ta strast među nama nezamislivo.... Sta je sve bilo za kratko vreme ne može stati ni u knjigu, A kamoli u poruku. Pozdrav za ženske škorpije, na kraju ja vise verujem da sve zavisi kakve dve strane se nadju! Eto jedne male priče iz života

X

pre 7 godina

Ja sam Lav, bejah u dugoj vezi sa devojkom koja je rak. Nikad se nismo svadjali ozbiljno, sex je bio vrhunski, mislli smo da smo srodne duse. Ali, preko noci kraj. Pa ...tu "emotivnost" , a na kraju ispadne da je licemerje. Zar ne? Ne verujem nesto specijalno u horoskop, ali posle sam cuo slicne price za rakove.

Iznervirana

pre 7 godina

Blizanac- Devica savršen par!? Bože, bože, sta sve neću pročitati, znači po svim ozbiljnim astrolozima, Devici jedna aljkavi prevrtljivi, dvolični i znak sa najvećom promenom mišljenja i raspoloženja nikako ne odgovara. Devica voli red i miran život, sve kontra od Blizanaca koji su uzgred u astrološkim krugovima najmanje popularan znak. Devica i Bik su savršen spoj kao dva jaka stabilna zemljana znaka. Blizance ne voli nijedan horoskopski znak i to je jedina istina.
(Miki, 19. maj 2016 20:36)

Ajde leci se molim te!

Boris

pre 7 godina

@ miki
Bas si se izlupetao. Blizanac je za tvoju informaciju maltene najobozavaniji Novak Djokovic. Kao i Zdravko Colic. Dve veoma odgovorne i divne osobe. Bez kompleksa, bez ikakvih skandala. Tako da tvoja teorija ni malo ne pije vodu. Blizanci su cak jedan od naobozavanijih( ne najboljih ali ih je lako voleti) znak u horoskopu iako ih se cesto pripisuju negativne karakteristike. A jedan bik je bio Hitler. Pa ti sad vidi kako si napravio glupu generalizaciju.
Inace ja nisam blizanac, ja sam skorpija moja zena je blizanac i nisam upoznao odgovorniju i verniju osobu od nje. Veoma odana , najboljem prijatelju je dala jedan bubreg.

Bik koji voli

pre 7 godina

Ne verujem u horoskop, ali je idealan kada želim da se našalim sa devojkom. Jesam Bik, i jeste ona Skorpija, ali verujem da naš odnos nije odredjen time. Sve sto piše u ovom tekstu se moze apsolutno preneti na nas, ali verujem da je to tako jer smo se našli kao dve srodne i kompatibilne osobe koje strastveno uzivaju jedna u drugoj. Često se dešava da imamo nesporazume, ali je uvek vise brige i razumevanja koje jedno drugom pokazujemo, i dok je tako, ona će se osecati kao najvoljenija Skorpija, a ja kao najvoljeniji Bik na ovoj planeti...i jos nešto, voleo bih je jednako i da je saksija u horoskopu.

zoran

pre 7 godina

Ja sam bik, u vezi sa skorpijom sex je vulkan bukvalno. Ali to nije dovoljno da nadomesti njihovu ludacku potrebu za kontrolom, i svadje koje nikada ne prestaju. Pritom zadnjih mesec dana sam se bukvalno plasio kada se posvadjamo da ne izvuce neki noz ili nesto slicno. Pritom su zene skorpije ogromna zlopamtila, nedo vam bog da im se zamerite, vratice vam posle godinu dana kad se najmanje budete nadali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Neka hvala, 19. maj 2016 13:14)

Prijatelju, potpuno si u pravu.
Shkorpije zene - ludo, sve su lude. Cak i ako imaju samo Mesec u Shkorpiji, to je ludo...shto dalje od njih...

Skorpio

pre 7 godina

U braku sa Bikom. . i koliko ga volim, toliko mi ide na nerve. Mislim da je ova kombinacija idealna u krevetu, i posle 15 godina tu smo vatromet, ali van... Nisam ranije da je puno ime bika - bik koji sedi, ali sam se sada uverila. I moj još prelazi u posebnu podvrstu : bika koji leži .A da su materijalisti - uništava moju idealisticku dušicu A i za kupovinu četkice za zube je potrebno dva dana provere odnosa cene i kvaliteta, te još tri dana razmatranja da li je kupljena prava. A tvrdoglavo oboje do bola. Ja ne mogu da živim monotono, a njega svaka promena dovodi do panike . Ja bih sa ruksakom na Himalaje, on bi sa pečenjem ispred TV-a. I tako se jurimo u krug. .

Ce Gevara

pre 7 godina

Skorpije - ne hvala. Vise mi odgovara jedna muska riba, predivan je! 
(bikica, 19. maj 2016 12:51) 
Bila u dugoj vezi sa škorpijom, ni dan danas to ne mogu sebi da oprostim. :D Sada sam u srećnom braku sa predivnom ribom. :)
(Druga bikica, 19. maj 2016 15:32)

Bio sam u braku sa skorpijom .... sada sam u vezi dugoj sa ribom .
Svima nam prija posle skorpije Riba...

ženski bik

pre 7 godina

Nažalost samo jednom sam imala priliku da budem sa škorpijom. Svaki dodir je izazivao u meni erupciju strasti. Seks je bio neverovatan, ali nažalost je prekinut. Ne mogu dan danas da prežalim!

Pravilo99

pre 7 godina

U horoskopu pise da se jarac i skorpija slazu, i moram priznati da smo se jedno vreme i slagali al posle je bilo uzas. On tvrdoglav , ja tvrdoglava...On nece osecanja da pokaze, ja necu...tajanstven do bola, nikad ne znam sta misli. Jedan dan mi kaze kako mu stalo ,drugi dan hladan kao stena... onda odjednom je stalno u mojoj blizi, pa onda samo odjednom nestane...i tako me vec mesecima izludjuje iako smo raskinuli..Ukratko mazohiste !!!