Ostavila sam muža zbog mlađeg muškarca: Ovako je sve počelo...

Četvrtak, 28.07.2016.

23:00

Izvor: vecernji.hr

Ostavila sam muža zbog mlaðeg muškarca: Ovako je sve poèelo... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

petarleskovac

pre 7 godina

lepo se kaze,da dok ne udjete u brak treba da promenite par partnera da vidite koji je za vas,ali kod nas je moto,nek ima samo onu stvar,da ne trci mnogo i trazi,.kad se zasite jedan drugog,e tad pocinje drama,nazalost tad su vec dosla i deca ona na kraju krajeva najvise ispastaju

danili

pre 7 godina

U komsiluk mi doselila simpaticna zena sa detetom od 10 godina ostavio je muz 12 godina mladji , nasao drugu mladju pozalila mi se. Za par dana se ofirala potpuno i ne znam kako je izdrzao i predhodnih desetak godina.E sad zamislte kad ja kao muskarac iz komsiluka kad je sretnem sacekam da prodje da me ne ubija u pojam.Prica 300 na sat ne gasi se.Bivsi muz koliko vidim normalan decko konacno odahnuo .

ravni banat i okolina

pre 7 godina

Kao i salaš koji može izdržavati mnogo čeljadi. Mama se tako šali na to i kaže kaka razmišlja da popravi naš srpski natalitet. Eto tako. Moja mama i moj "deda" očuh, su takve razlike u godinama, kao ćerka i otac i po meni tu nije ništa neobično, s obzirom da se oni besprekorno slažu i poštuju. On na nju za svo ovo vreme nije ni reč digao ni ton povisio, a ona njega gleda sa dužnim poštovanjem i divljenjem i ima samo reči hvale o njemu. On nju gleda nekako blago i popustljivo, kao otac ćerku, a ona njega kao osobu od poverenja i veliki oslonac, u kome ima i oca i muža. Njihov brak je po meni savršenstvo i onakav kakav brak treba da bude. Napolju su ugledni, u kući složni i porodični a u krevetu strastveni.

ravni banat i okolina

pre 7 godina

Za mene su sve kombinacije moguće. Doduše moj slučaj je drugačiji. Sad mi je 18. godina, a kada sam imao petnaest, moji roditelji su se zbog čestih svađa i toga što je tata pio i često znao da bude grub i navalentan, rastali na neko vreme. Pošto socijalne i koje već nadležne službe nisu mogle da nas reše njegove navalentnosti, moja drugarica par godina mlađa od mene mi je predložila da odemo kod njenog dede na selo. Mami je tada bilo 35. godina, a tata je bio samo par godina stariji od nje. Selo je odlično delovalo na nas, a pogotovo pravi mađarski salaš kod deda Andraša, kako sam ga iz kurtoazije zvao. Iz početka me je nervirao. Nisam podnosio to što je mator, nadrndan, njegov miris mi se gadio. Čovek je imao blizu 60. godina, ali u odličnoj formi. Ipak smo mu ukazivali dužno poštovanje. Mama mu je persirala i obraćala sa čika, odlično se slagala sa njim i verovatno joj je delovao nekako,.. očinski. Ja sam mu se obraćao sa deda i tako ga i gledao, sve dok nisam,.. skontao, da on i mama preko noći tresu krevet... To me je malo izbacilo iz takta i pokolebalo. Smirio sam se tek kada je mama ostala trudna. Rodila je moju rođenu sestru. Bio sam presrećan da nisam sin jedinac. Zatim su došli moja druga sestra, zatim moj brat i sada je mama ponovo trudna i nosi još jednu devojčicu, ponovo još jedna rođena sestrica. Mama ne koristi nikakve pilule i slično i kaže da nema problem da ostaje trudna dokle god bude mogla da rađa, jer je njegova beneficirana penzija velika>

djole

pre 7 godina

Za ove što komentarišu da će je ostaviti zbog mlađe!Moj suprug je mlađi od mene 12godina, ja imam 40god on 28god, sedam godina smo u divnom braku NIKAD nisam pomislila da će me ostaviti zbog mlađe.HVALA ZA OBJAVU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gaga021, 28. jul 2016 14:13)

Mislim da je poenta to sto je ostavila muza za tog mladog, ne sto je sa mladjim. S obzirom da dosta puta oni koji ostave nekog za nekog drugog, njima se desi ista stvar.

A kakav god da je bivsi bio...ona njega ostavlja, dakle ona da se seli, a ne on. Dovidjenja.

Sara Perović

pre 7 godina

Stereotipi, predrasude, hipokrizija, mediokriteti - toliko je palanačkog duha u komentarima. Zaljubljujemo se u ličnost i nju volimo, a ne godine. Toliko je nesrećnih žena sa muškarcima koji su stariji u društveno prihvatljivom dijapazonu i nesrećnih muškaraca sa mladim ili mlađim ženama. I toliko je individualnih iskustava koji opovrgavaju generalizacije. Opustite se, ko uopšte dovoljno zna o kompleksnosti međuljudskih odnosa da može da sudi?

aleks

pre 7 godina

Cemu rasprave? Mi zivimo medju primitivnim muskarcima koji misle da oni imaju prava da rade sta zele, zive kako zele, ostave zenu ako je ne vole, zaljube se u drugu, dosadila im je prosto, mladja ih hoce. Zeni napustanje muza nije dozvoljeno iz istih razloga pa i ako je muz mlati. Ona mora da se zrtvuje i trpi sve dok on ne odluci da je ostavi kada treba da se povuce, ne smeta mu da on uziva i naravno ne trazi alimentaciju za svoju decu neka ih tegli sama on ima pametnija posla. A ako ona njega ostavi on sme i da je prebije i ubije, mnogo njih tako misli.
Koga briga sta oni misle? Potpuno nebitno. I vidim jako su besni sto nam je to postalo nebitno i sto radimo sta zelimo sa svojim zivotom, bas kao i oni.

Gaga021

pre 7 godina

Za ove što komentarišu da će je ostaviti zbog mlađe!Moj suprug je mlađi od mene 12godina, ja imam 40god on 28god, sedam godina smo u divnom braku NIKAD nisam pomislila da će me ostaviti zbog mlađe.HVALA ZA OBJAVU

KoDaJeBitno

pre 7 godina

Zn ači, sudeći po komentarima Kendra je trebala da ostane na silu u braku sa prvim mužem, uprkos tome što to više nije bilo to? Može da upravlja svojim osećanjima, a? Još ispade da je ona sigurno i sponzoruša (najveći strah srpskog muškarca) i da joj je prvi muž sigurno od konobarske plate platio faks? Ne, ne, mislim da je ipak najveći problem što žene više ne trpe! Ne ćute i ne ostaju kada ljubav prestane. A posebno što nisu više samo muškarci ti kojima je dozvoljeno da budu sa mlađim ženama. Garant da je muškarac našao 7 godina mlađu, ne bi niko ni spomenuo godine.

Analiticar

pre 7 godina

Konobar radio po ceo dan da bi ti platio skolovanje.Kad je nestalo Toga zurki nastavila si da partijas sa mladjim drustvom umesto da visak vremena utrosis na stvaranje porodice ili bar nadjes posao da tvoj muz ne mora da radi po ceo dan.Konobaru cestitam sto se resio sponzoruse i sad kad je pametniji da nadje pravu zenu.

Lola

pre 7 godina

Auuu pa sve kriticar do kriticara....zena ukratko opisala svoju transformaciju i da je shvatila da pored sebe nema osobu sa kojom je srecna. Bilo je prirodno da se razidju jer im brak nije valjao. Da jeste, trajao bi, ili bi pak u njemu bili oboje nesrecni, ali cuvali nesto sto ne valja. Zaljubila se u drugog i cica mica i gotova prica...sad mi treba da moralisemo sta bi bilo kad bi bilo...msm stvarnooo. Svako kroji svoju srecu pa tako i svi mi. Ovi sto su tako ostro i kriticki nastrojeni reklo bi se da bas ne uzivaju u ljubavnom zivotu vec vise trpe zarad sveta, dece, i 1000 drugih nekih razloga. I to je njihov izbor kao sto je u goreopisanom (verovatno izmisljenom) tekstu ovo izbor nekog drugog.

zlotrov

pre 7 godina

Ponekad procitam tekstove ovakvog tipa i sve vise sam ubedjen, iako se ovakve stvari desavaju, da nam stalno prezentujete izmisljene stvari i ljude,samo da bismo se upecali. I to uvek teme koje izazivaju najvise kontraverzi: ostavila muza zbog klinca, ostavio zenu zbog klinke, nece vise da spava sa zenom jer se ugojila, prevario zenu sa svastikom i obrnuto i ko zna kakve sve stvari jos.
(mister x, 28. jul 2016 10:35)

Mozda prica kao prica i jeste izmisljena, ali definitivno da se ovakve stvari desavaju oko nas. I ne treba nikog osudjivati. Nikad ne znas kad ce da te pukne tako nesto. Pa ljudi smo! Evo bas juce, drug, dolazi do kafane, i kaze "brate zaljubio sam se" , a u vezi je 4,5 godina vec. Onako zamisljeno se hvata jednom rukom za glavu i kaze "ne znam sta mi se desava" . Sta ti se desava, puklo te, proci ce pre ili kasnije, jbg.

Miskec

pre 7 godina

Šon i ja smo počeli da se zabavljamo dok smo bili vrlo mladi. Kad smo se upoznali, ja sam bio 18-godišnjak s očajničkom željom da bude voljen. Kendri je bila 25-godišnjakinja. Očigledno, kad stalno mladjem momku s krhkim egom govorite da je lep i super on će se zaljubiti i oženiti za tu osobu", ispričao je Šon. Otkrio je da mu je s godinama samopouzdanje raslo, a veza s Kendri prerasla je u svakodnevne svađe.
"Počeo sam da imam napade panike od pomisli da ću s njom ostati zauvek", rekao je.
"Naša veza je došla do tačke u kojoj sam izbegavao da budem sam s njom, a bilo mi je muka od pomisli da njena koža dodiruje moju. Tokom vremena sam većinu noći provodio na kauču, a ujutro bih izmislio neki izgovor zašto nisam došo u krevet", otkriva Šon.
Čisto da ne bude iznenadjena jednog dana! Sve se vraća, sve se plaća!!

Jedna Sanja

pre 7 godina

Uh, teska tema... Ja sam se razisla sa prethodnim muzem zbog ucestalih svadja, nepoverenja i nedostatka paznje i ljubavi. Zatim me je kao grom iz vedra neba pogodila ljubav i to sa momkom mladjim 20 godina. Sta da vam kazem, ljubav ne bira, zivela ljubav!

dENI

pre 7 godina

Uzasno, kakav primer nemorala i povrsnosti. Nadam se iskreno da se njenom novom decku uskoro bude pocela gaditi njena koza pa da vidi kako je to kada te netko ostavi samo zato jer te je izdegustirao. Smatram da bi portali uz ovakve vesti trebali jasno da stave svoj kriticki komentar a ne ovako na nautralan, skoro pa pozitivan nacin.

Jep

pre 7 godina

Naravno da se treba razvesti ako u braku nije kako treba. Ono sto se da zapaziti u njenoj ispovesti je da brak napusta tek kada je nasla zamenu. Znaci bio joj je problem da njegova koza dodiruje njenu, ali to je trpela dok nije nasla mladju verziju koja joj odgovara. Takodje ne vidim u ispovesti niti jednu jedinu samokritiku jer neuspeli brak nije samo do njega ili makar se ne odaje takav utisak vec je i do nje. Sa 20 godina je trazila stabilnost, sigurne prihode, musku figuru pored sebe. Kada je videla da moze i bolje od toga, tojest da to ne zadovoljava njene apetite cekala je da uhvati nesto drugo. Sada ima super vezu/brak sa mladjim likom, ali sta ce biti kada i njegova slika pocne da bledi? Idemo dalje u potragu. Dotle naravno ne napustas vezu niti brak vec strpljivo cekas. To nije fer ni prema bivsem muzu niti prema ovom sadasnjem, a sve ukazuje da ona upravo tako razmislja. Brzopleto uletanje u prvi, a sada i drugi brak je samo dokaz da mora imati nekog pored sebe i da postoji strah od usamljenosti i samostalnog zivota.

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

"Očigledno, kad stalno mladoj devojci s krhkim egom govorite da je lepa i super ona će se zaljubiti i udati za tu osobu"

Dragi muškarci shvatite da je uvijek naša krivica.

Dar

pre 7 godina

Hahahahahahaha, a sa 25 zna sve o zivotu? A nije uspela da zakljuci da je taj klinac u stvari ona s pocetka njene prve veze. E Kendra, Kendra... Lust :-P

mister x

pre 7 godina

Ponekad procitam tekstove ovakvog tipa i sve vise sam ubedjen, iako se ovakve stvari desavaju, da nam stalno prezentujete izmisljene stvari i ljude,samo da bismo se upecali. I to uvek teme koje izazivaju najvise kontraverzi: ostavila muza zbog klinca, ostavio zenu zbog klinke, nece vise da spava sa zenom jer se ugojila, prevario zenu sa svastikom i obrnuto i ko zna kakve sve stvari jos.

Vladan

pre 7 godina

7 godina i nije neka razlika...(pa razlika između prvog partnera je 10 godina)

Makar je bila poštena da prvo okonča jednu pa uđe u drugu vezu.

Plot twist: prvi je sad sa njenom mlađom sestrom.

f

pre 7 godina

Nastavak priče piše Šon:
"Bio sam vrlo mlad kad sam se oženio i to znatno starijom devojkom. Nisam znao šta radim. Sad mi je muka da je dodirnem. Upoznao sam drugaricu moje mlađe sestre, koja je baš kul, a ovu kokošku sam šutno."

sofronije

pre 7 godina

"Očigledno, kad stalno mladoj devojci s krhkim egom govorite da je lepa i super ona će se zaljubiti i udati za tu osobu." Ocigledno su devojke poput tebe jako glupe, zali pohvalno je sto se ti ne stidis da to i priznas...
Boze, koji sam ja kreten, ostavljam komentare na izmisljene tekstove...

Metallica7

pre 7 godina

Uvek sam se pitao zasto vecina zena ne zeli vezu sa mladjim muskarcem, upravo sam iz tog razloga jednom bio odbijen. Dakle, glupo. Ovu zenu podrzavam, iskreno, i cestitam joj. A decku svaka cast. Nije lako smuvati stariju, osim ako nije neka baba naravno

f

pre 7 godina

Nastavak priče piše Šon:
"Bio sam vrlo mlad kad sam se oženio i to znatno starijom devojkom. Nisam znao šta radim. Sad mi je muka da je dodirnem. Upoznao sam drugaricu moje mlađe sestre, koja je baš kul, a ovu kokošku sam šutno."

mister x

pre 7 godina

Ponekad procitam tekstove ovakvog tipa i sve vise sam ubedjen, iako se ovakve stvari desavaju, da nam stalno prezentujete izmisljene stvari i ljude,samo da bismo se upecali. I to uvek teme koje izazivaju najvise kontraverzi: ostavila muza zbog klinca, ostavio zenu zbog klinke, nece vise da spava sa zenom jer se ugojila, prevario zenu sa svastikom i obrnuto i ko zna kakve sve stvari jos.

Miskec

pre 7 godina

Šon i ja smo počeli da se zabavljamo dok smo bili vrlo mladi. Kad smo se upoznali, ja sam bio 18-godišnjak s očajničkom željom da bude voljen. Kendri je bila 25-godišnjakinja. Očigledno, kad stalno mladjem momku s krhkim egom govorite da je lep i super on će se zaljubiti i oženiti za tu osobu", ispričao je Šon. Otkrio je da mu je s godinama samopouzdanje raslo, a veza s Kendri prerasla je u svakodnevne svađe.
"Počeo sam da imam napade panike od pomisli da ću s njom ostati zauvek", rekao je.
"Naša veza je došla do tačke u kojoj sam izbegavao da budem sam s njom, a bilo mi je muka od pomisli da njena koža dodiruje moju. Tokom vremena sam većinu noći provodio na kauču, a ujutro bih izmislio neki izgovor zašto nisam došo u krevet", otkriva Šon.
Čisto da ne bude iznenadjena jednog dana! Sve se vraća, sve se plaća!!

Dar

pre 7 godina

Hahahahahahaha, a sa 25 zna sve o zivotu? A nije uspela da zakljuci da je taj klinac u stvari ona s pocetka njene prve veze. E Kendra, Kendra... Lust :-P

Vladan

pre 7 godina

7 godina i nije neka razlika...(pa razlika između prvog partnera je 10 godina)

Makar je bila poštena da prvo okonča jednu pa uđe u drugu vezu.

Plot twist: prvi je sad sa njenom mlađom sestrom.

sofronije

pre 7 godina

"Očigledno, kad stalno mladoj devojci s krhkim egom govorite da je lepa i super ona će se zaljubiti i udati za tu osobu." Ocigledno su devojke poput tebe jako glupe, zali pohvalno je sto se ti ne stidis da to i priznas...
Boze, koji sam ja kreten, ostavljam komentare na izmisljene tekstove...

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

"Očigledno, kad stalno mladoj devojci s krhkim egom govorite da je lepa i super ona će se zaljubiti i udati za tu osobu"

Dragi muškarci shvatite da je uvijek naša krivica.

Jedna Sanja

pre 7 godina

Uh, teska tema... Ja sam se razisla sa prethodnim muzem zbog ucestalih svadja, nepoverenja i nedostatka paznje i ljubavi. Zatim me je kao grom iz vedra neba pogodila ljubav i to sa momkom mladjim 20 godina. Sta da vam kazem, ljubav ne bira, zivela ljubav!

Jep

pre 7 godina

Naravno da se treba razvesti ako u braku nije kako treba. Ono sto se da zapaziti u njenoj ispovesti je da brak napusta tek kada je nasla zamenu. Znaci bio joj je problem da njegova koza dodiruje njenu, ali to je trpela dok nije nasla mladju verziju koja joj odgovara. Takodje ne vidim u ispovesti niti jednu jedinu samokritiku jer neuspeli brak nije samo do njega ili makar se ne odaje takav utisak vec je i do nje. Sa 20 godina je trazila stabilnost, sigurne prihode, musku figuru pored sebe. Kada je videla da moze i bolje od toga, tojest da to ne zadovoljava njene apetite cekala je da uhvati nesto drugo. Sada ima super vezu/brak sa mladjim likom, ali sta ce biti kada i njegova slika pocne da bledi? Idemo dalje u potragu. Dotle naravno ne napustas vezu niti brak vec strpljivo cekas. To nije fer ni prema bivsem muzu niti prema ovom sadasnjem, a sve ukazuje da ona upravo tako razmislja. Brzopleto uletanje u prvi, a sada i drugi brak je samo dokaz da mora imati nekog pored sebe i da postoji strah od usamljenosti i samostalnog zivota.

Analiticar

pre 7 godina

Konobar radio po ceo dan da bi ti platio skolovanje.Kad je nestalo Toga zurki nastavila si da partijas sa mladjim drustvom umesto da visak vremena utrosis na stvaranje porodice ili bar nadjes posao da tvoj muz ne mora da radi po ceo dan.Konobaru cestitam sto se resio sponzoruse i sad kad je pametniji da nadje pravu zenu.

KoDaJeBitno

pre 7 godina

Zn ači, sudeći po komentarima Kendra je trebala da ostane na silu u braku sa prvim mužem, uprkos tome što to više nije bilo to? Može da upravlja svojim osećanjima, a? Još ispade da je ona sigurno i sponzoruša (najveći strah srpskog muškarca) i da joj je prvi muž sigurno od konobarske plate platio faks? Ne, ne, mislim da je ipak najveći problem što žene više ne trpe! Ne ćute i ne ostaju kada ljubav prestane. A posebno što nisu više samo muškarci ti kojima je dozvoljeno da budu sa mlađim ženama. Garant da je muškarac našao 7 godina mlađu, ne bi niko ni spomenuo godine.

dENI

pre 7 godina

Uzasno, kakav primer nemorala i povrsnosti. Nadam se iskreno da se njenom novom decku uskoro bude pocela gaditi njena koza pa da vidi kako je to kada te netko ostavi samo zato jer te je izdegustirao. Smatram da bi portali uz ovakve vesti trebali jasno da stave svoj kriticki komentar a ne ovako na nautralan, skoro pa pozitivan nacin.

zlotrov

pre 7 godina

Ponekad procitam tekstove ovakvog tipa i sve vise sam ubedjen, iako se ovakve stvari desavaju, da nam stalno prezentujete izmisljene stvari i ljude,samo da bismo se upecali. I to uvek teme koje izazivaju najvise kontraverzi: ostavila muza zbog klinca, ostavio zenu zbog klinke, nece vise da spava sa zenom jer se ugojila, prevario zenu sa svastikom i obrnuto i ko zna kakve sve stvari jos.
(mister x, 28. jul 2016 10:35)

Mozda prica kao prica i jeste izmisljena, ali definitivno da se ovakve stvari desavaju oko nas. I ne treba nikog osudjivati. Nikad ne znas kad ce da te pukne tako nesto. Pa ljudi smo! Evo bas juce, drug, dolazi do kafane, i kaze "brate zaljubio sam se" , a u vezi je 4,5 godina vec. Onako zamisljeno se hvata jednom rukom za glavu i kaze "ne znam sta mi se desava" . Sta ti se desava, puklo te, proci ce pre ili kasnije, jbg.

Gaga021

pre 7 godina

Za ove što komentarišu da će je ostaviti zbog mlađe!Moj suprug je mlađi od mene 12godina, ja imam 40god on 28god, sedam godina smo u divnom braku NIKAD nisam pomislila da će me ostaviti zbog mlađe.HVALA ZA OBJAVU

Lola

pre 7 godina

Auuu pa sve kriticar do kriticara....zena ukratko opisala svoju transformaciju i da je shvatila da pored sebe nema osobu sa kojom je srecna. Bilo je prirodno da se razidju jer im brak nije valjao. Da jeste, trajao bi, ili bi pak u njemu bili oboje nesrecni, ali cuvali nesto sto ne valja. Zaljubila se u drugog i cica mica i gotova prica...sad mi treba da moralisemo sta bi bilo kad bi bilo...msm stvarnooo. Svako kroji svoju srecu pa tako i svi mi. Ovi sto su tako ostro i kriticki nastrojeni reklo bi se da bas ne uzivaju u ljubavnom zivotu vec vise trpe zarad sveta, dece, i 1000 drugih nekih razloga. I to je njihov izbor kao sto je u goreopisanom (verovatno izmisljenom) tekstu ovo izbor nekog drugog.

Sara Perović

pre 7 godina

Stereotipi, predrasude, hipokrizija, mediokriteti - toliko je palanačkog duha u komentarima. Zaljubljujemo se u ličnost i nju volimo, a ne godine. Toliko je nesrećnih žena sa muškarcima koji su stariji u društveno prihvatljivom dijapazonu i nesrećnih muškaraca sa mladim ili mlađim ženama. I toliko je individualnih iskustava koji opovrgavaju generalizacije. Opustite se, ko uopšte dovoljno zna o kompleksnosti međuljudskih odnosa da može da sudi?

Metallica7

pre 7 godina

Uvek sam se pitao zasto vecina zena ne zeli vezu sa mladjim muskarcem, upravo sam iz tog razloga jednom bio odbijen. Dakle, glupo. Ovu zenu podrzavam, iskreno, i cestitam joj. A decku svaka cast. Nije lako smuvati stariju, osim ako nije neka baba naravno

aleks

pre 7 godina

Cemu rasprave? Mi zivimo medju primitivnim muskarcima koji misle da oni imaju prava da rade sta zele, zive kako zele, ostave zenu ako je ne vole, zaljube se u drugu, dosadila im je prosto, mladja ih hoce. Zeni napustanje muza nije dozvoljeno iz istih razloga pa i ako je muz mlati. Ona mora da se zrtvuje i trpi sve dok on ne odluci da je ostavi kada treba da se povuce, ne smeta mu da on uziva i naravno ne trazi alimentaciju za svoju decu neka ih tegli sama on ima pametnija posla. A ako ona njega ostavi on sme i da je prebije i ubije, mnogo njih tako misli.
Koga briga sta oni misle? Potpuno nebitno. I vidim jako su besni sto nam je to postalo nebitno i sto radimo sta zelimo sa svojim zivotom, bas kao i oni.

danili

pre 7 godina

U komsiluk mi doselila simpaticna zena sa detetom od 10 godina ostavio je muz 12 godina mladji , nasao drugu mladju pozalila mi se. Za par dana se ofirala potpuno i ne znam kako je izdrzao i predhodnih desetak godina.E sad zamislte kad ja kao muskarac iz komsiluka kad je sretnem sacekam da prodje da me ne ubija u pojam.Prica 300 na sat ne gasi se.Bivsi muz koliko vidim normalan decko konacno odahnuo .

djole

pre 7 godina

Za ove što komentarišu da će je ostaviti zbog mlađe!Moj suprug je mlađi od mene 12godina, ja imam 40god on 28god, sedam godina smo u divnom braku NIKAD nisam pomislila da će me ostaviti zbog mlađe.HVALA ZA OBJAVU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gaga021, 28. jul 2016 14:13)

Mislim da je poenta to sto je ostavila muza za tog mladog, ne sto je sa mladjim. S obzirom da dosta puta oni koji ostave nekog za nekog drugog, njima se desi ista stvar.

A kakav god da je bivsi bio...ona njega ostavlja, dakle ona da se seli, a ne on. Dovidjenja.

ravni banat i okolina

pre 7 godina

Za mene su sve kombinacije moguće. Doduše moj slučaj je drugačiji. Sad mi je 18. godina, a kada sam imao petnaest, moji roditelji su se zbog čestih svađa i toga što je tata pio i često znao da bude grub i navalentan, rastali na neko vreme. Pošto socijalne i koje već nadležne službe nisu mogle da nas reše njegove navalentnosti, moja drugarica par godina mlađa od mene mi je predložila da odemo kod njenog dede na selo. Mami je tada bilo 35. godina, a tata je bio samo par godina stariji od nje. Selo je odlično delovalo na nas, a pogotovo pravi mađarski salaš kod deda Andraša, kako sam ga iz kurtoazije zvao. Iz početka me je nervirao. Nisam podnosio to što je mator, nadrndan, njegov miris mi se gadio. Čovek je imao blizu 60. godina, ali u odličnoj formi. Ipak smo mu ukazivali dužno poštovanje. Mama mu je persirala i obraćala sa čika, odlično se slagala sa njim i verovatno joj je delovao nekako,.. očinski. Ja sam mu se obraćao sa deda i tako ga i gledao, sve dok nisam,.. skontao, da on i mama preko noći tresu krevet... To me je malo izbacilo iz takta i pokolebalo. Smirio sam se tek kada je mama ostala trudna. Rodila je moju rođenu sestru. Bio sam presrećan da nisam sin jedinac. Zatim su došli moja druga sestra, zatim moj brat i sada je mama ponovo trudna i nosi još jednu devojčicu, ponovo još jedna rođena sestrica. Mama ne koristi nikakve pilule i slično i kaže da nema problem da ostaje trudna dokle god bude mogla da rađa, jer je njegova beneficirana penzija velika>

ravni banat i okolina

pre 7 godina

Kao i salaš koji može izdržavati mnogo čeljadi. Mama se tako šali na to i kaže kaka razmišlja da popravi naš srpski natalitet. Eto tako. Moja mama i moj "deda" očuh, su takve razlike u godinama, kao ćerka i otac i po meni tu nije ništa neobično, s obzirom da se oni besprekorno slažu i poštuju. On na nju za svo ovo vreme nije ni reč digao ni ton povisio, a ona njega gleda sa dužnim poštovanjem i divljenjem i ima samo reči hvale o njemu. On nju gleda nekako blago i popustljivo, kao otac ćerku, a ona njega kao osobu od poverenja i veliki oslonac, u kome ima i oca i muža. Njihov brak je po meni savršenstvo i onakav kakav brak treba da bude. Napolju su ugledni, u kući složni i porodični a u krevetu strastveni.

petarleskovac

pre 7 godina

lepo se kaze,da dok ne udjete u brak treba da promenite par partnera da vidite koji je za vas,ali kod nas je moto,nek ima samo onu stvar,da ne trci mnogo i trazi,.kad se zasite jedan drugog,e tad pocinje drama,nazalost tad su vec dosla i deca ona na kraju krajeva najvise ispastaju

Jedna Sanja

pre 7 godina

Uh, teska tema... Ja sam se razisla sa prethodnim muzem zbog ucestalih svadja, nepoverenja i nedostatka paznje i ljubavi. Zatim me je kao grom iz vedra neba pogodila ljubav i to sa momkom mladjim 20 godina. Sta da vam kazem, ljubav ne bira, zivela ljubav!

Metallica7

pre 7 godina

Uvek sam se pitao zasto vecina zena ne zeli vezu sa mladjim muskarcem, upravo sam iz tog razloga jednom bio odbijen. Dakle, glupo. Ovu zenu podrzavam, iskreno, i cestitam joj. A decku svaka cast. Nije lako smuvati stariju, osim ako nije neka baba naravno

Analiticar

pre 7 godina

Konobar radio po ceo dan da bi ti platio skolovanje.Kad je nestalo Toga zurki nastavila si da partijas sa mladjim drustvom umesto da visak vremena utrosis na stvaranje porodice ili bar nadjes posao da tvoj muz ne mora da radi po ceo dan.Konobaru cestitam sto se resio sponzoruse i sad kad je pametniji da nadje pravu zenu.

dENI

pre 7 godina

Uzasno, kakav primer nemorala i povrsnosti. Nadam se iskreno da se njenom novom decku uskoro bude pocela gaditi njena koza pa da vidi kako je to kada te netko ostavi samo zato jer te je izdegustirao. Smatram da bi portali uz ovakve vesti trebali jasno da stave svoj kriticki komentar a ne ovako na nautralan, skoro pa pozitivan nacin.

Miskec

pre 7 godina

Šon i ja smo počeli da se zabavljamo dok smo bili vrlo mladi. Kad smo se upoznali, ja sam bio 18-godišnjak s očajničkom željom da bude voljen. Kendri je bila 25-godišnjakinja. Očigledno, kad stalno mladjem momku s krhkim egom govorite da je lep i super on će se zaljubiti i oženiti za tu osobu", ispričao je Šon. Otkrio je da mu je s godinama samopouzdanje raslo, a veza s Kendri prerasla je u svakodnevne svađe.
"Počeo sam da imam napade panike od pomisli da ću s njom ostati zauvek", rekao je.
"Naša veza je došla do tačke u kojoj sam izbegavao da budem sam s njom, a bilo mi je muka od pomisli da njena koža dodiruje moju. Tokom vremena sam većinu noći provodio na kauču, a ujutro bih izmislio neki izgovor zašto nisam došo u krevet", otkriva Šon.
Čisto da ne bude iznenadjena jednog dana! Sve se vraća, sve se plaća!!

ravni banat i okolina

pre 7 godina

Za mene su sve kombinacije moguće. Doduše moj slučaj je drugačiji. Sad mi je 18. godina, a kada sam imao petnaest, moji roditelji su se zbog čestih svađa i toga što je tata pio i često znao da bude grub i navalentan, rastali na neko vreme. Pošto socijalne i koje već nadležne službe nisu mogle da nas reše njegove navalentnosti, moja drugarica par godina mlađa od mene mi je predložila da odemo kod njenog dede na selo. Mami je tada bilo 35. godina, a tata je bio samo par godina stariji od nje. Selo je odlično delovalo na nas, a pogotovo pravi mađarski salaš kod deda Andraša, kako sam ga iz kurtoazije zvao. Iz početka me je nervirao. Nisam podnosio to što je mator, nadrndan, njegov miris mi se gadio. Čovek je imao blizu 60. godina, ali u odličnoj formi. Ipak smo mu ukazivali dužno poštovanje. Mama mu je persirala i obraćala sa čika, odlično se slagala sa njim i verovatno joj je delovao nekako,.. očinski. Ja sam mu se obraćao sa deda i tako ga i gledao, sve dok nisam,.. skontao, da on i mama preko noći tresu krevet... To me je malo izbacilo iz takta i pokolebalo. Smirio sam se tek kada je mama ostala trudna. Rodila je moju rođenu sestru. Bio sam presrećan da nisam sin jedinac. Zatim su došli moja druga sestra, zatim moj brat i sada je mama ponovo trudna i nosi još jednu devojčicu, ponovo još jedna rođena sestrica. Mama ne koristi nikakve pilule i slično i kaže da nema problem da ostaje trudna dokle god bude mogla da rađa, jer je njegova beneficirana penzija velika>

f

pre 7 godina

Nastavak priče piše Šon:
"Bio sam vrlo mlad kad sam se oženio i to znatno starijom devojkom. Nisam znao šta radim. Sad mi je muka da je dodirnem. Upoznao sam drugaricu moje mlađe sestre, koja je baš kul, a ovu kokošku sam šutno."

aleks

pre 7 godina

Cemu rasprave? Mi zivimo medju primitivnim muskarcima koji misle da oni imaju prava da rade sta zele, zive kako zele, ostave zenu ako je ne vole, zaljube se u drugu, dosadila im je prosto, mladja ih hoce. Zeni napustanje muza nije dozvoljeno iz istih razloga pa i ako je muz mlati. Ona mora da se zrtvuje i trpi sve dok on ne odluci da je ostavi kada treba da se povuce, ne smeta mu da on uziva i naravno ne trazi alimentaciju za svoju decu neka ih tegli sama on ima pametnija posla. A ako ona njega ostavi on sme i da je prebije i ubije, mnogo njih tako misli.
Koga briga sta oni misle? Potpuno nebitno. I vidim jako su besni sto nam je to postalo nebitno i sto radimo sta zelimo sa svojim zivotom, bas kao i oni.

Jep

pre 7 godina

Naravno da se treba razvesti ako u braku nije kako treba. Ono sto se da zapaziti u njenoj ispovesti je da brak napusta tek kada je nasla zamenu. Znaci bio joj je problem da njegova koza dodiruje njenu, ali to je trpela dok nije nasla mladju verziju koja joj odgovara. Takodje ne vidim u ispovesti niti jednu jedinu samokritiku jer neuspeli brak nije samo do njega ili makar se ne odaje takav utisak vec je i do nje. Sa 20 godina je trazila stabilnost, sigurne prihode, musku figuru pored sebe. Kada je videla da moze i bolje od toga, tojest da to ne zadovoljava njene apetite cekala je da uhvati nesto drugo. Sada ima super vezu/brak sa mladjim likom, ali sta ce biti kada i njegova slika pocne da bledi? Idemo dalje u potragu. Dotle naravno ne napustas vezu niti brak vec strpljivo cekas. To nije fer ni prema bivsem muzu niti prema ovom sadasnjem, a sve ukazuje da ona upravo tako razmislja. Brzopleto uletanje u prvi, a sada i drugi brak je samo dokaz da mora imati nekog pored sebe i da postoji strah od usamljenosti i samostalnog zivota.

ravni banat i okolina

pre 7 godina

Kao i salaš koji može izdržavati mnogo čeljadi. Mama se tako šali na to i kaže kaka razmišlja da popravi naš srpski natalitet. Eto tako. Moja mama i moj "deda" očuh, su takve razlike u godinama, kao ćerka i otac i po meni tu nije ništa neobično, s obzirom da se oni besprekorno slažu i poštuju. On na nju za svo ovo vreme nije ni reč digao ni ton povisio, a ona njega gleda sa dužnim poštovanjem i divljenjem i ima samo reči hvale o njemu. On nju gleda nekako blago i popustljivo, kao otac ćerku, a ona njega kao osobu od poverenja i veliki oslonac, u kome ima i oca i muža. Njihov brak je po meni savršenstvo i onakav kakav brak treba da bude. Napolju su ugledni, u kući složni i porodični a u krevetu strastveni.

danili

pre 7 godina

U komsiluk mi doselila simpaticna zena sa detetom od 10 godina ostavio je muz 12 godina mladji , nasao drugu mladju pozalila mi se. Za par dana se ofirala potpuno i ne znam kako je izdrzao i predhodnih desetak godina.E sad zamislte kad ja kao muskarac iz komsiluka kad je sretnem sacekam da prodje da me ne ubija u pojam.Prica 300 na sat ne gasi se.Bivsi muz koliko vidim normalan decko konacno odahnuo .

sofronije

pre 7 godina

"Očigledno, kad stalno mladoj devojci s krhkim egom govorite da je lepa i super ona će se zaljubiti i udati za tu osobu." Ocigledno su devojke poput tebe jako glupe, zali pohvalno je sto se ti ne stidis da to i priznas...
Boze, koji sam ja kreten, ostavljam komentare na izmisljene tekstove...

KoDaJeBitno

pre 7 godina

Zn ači, sudeći po komentarima Kendra je trebala da ostane na silu u braku sa prvim mužem, uprkos tome što to više nije bilo to? Može da upravlja svojim osećanjima, a? Još ispade da je ona sigurno i sponzoruša (najveći strah srpskog muškarca) i da joj je prvi muž sigurno od konobarske plate platio faks? Ne, ne, mislim da je ipak najveći problem što žene više ne trpe! Ne ćute i ne ostaju kada ljubav prestane. A posebno što nisu više samo muškarci ti kojima je dozvoljeno da budu sa mlađim ženama. Garant da je muškarac našao 7 godina mlađu, ne bi niko ni spomenuo godine.

djole

pre 7 godina

Za ove što komentarišu da će je ostaviti zbog mlađe!Moj suprug je mlađi od mene 12godina, ja imam 40god on 28god, sedam godina smo u divnom braku NIKAD nisam pomislila da će me ostaviti zbog mlađe.HVALA ZA OBJAVU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gaga021, 28. jul 2016 14:13)

Mislim da je poenta to sto je ostavila muza za tog mladog, ne sto je sa mladjim. S obzirom da dosta puta oni koji ostave nekog za nekog drugog, njima se desi ista stvar.

A kakav god da je bivsi bio...ona njega ostavlja, dakle ona da se seli, a ne on. Dovidjenja.

Gaga021

pre 7 godina

Za ove što komentarišu da će je ostaviti zbog mlađe!Moj suprug je mlađi od mene 12godina, ja imam 40god on 28god, sedam godina smo u divnom braku NIKAD nisam pomislila da će me ostaviti zbog mlađe.HVALA ZA OBJAVU

Rade Republika Srpska

pre 7 godina

"Očigledno, kad stalno mladoj devojci s krhkim egom govorite da je lepa i super ona će se zaljubiti i udati za tu osobu"

Dragi muškarci shvatite da je uvijek naša krivica.

zlotrov

pre 7 godina

Ponekad procitam tekstove ovakvog tipa i sve vise sam ubedjen, iako se ovakve stvari desavaju, da nam stalno prezentujete izmisljene stvari i ljude,samo da bismo se upecali. I to uvek teme koje izazivaju najvise kontraverzi: ostavila muza zbog klinca, ostavio zenu zbog klinke, nece vise da spava sa zenom jer se ugojila, prevario zenu sa svastikom i obrnuto i ko zna kakve sve stvari jos.
(mister x, 28. jul 2016 10:35)

Mozda prica kao prica i jeste izmisljena, ali definitivno da se ovakve stvari desavaju oko nas. I ne treba nikog osudjivati. Nikad ne znas kad ce da te pukne tako nesto. Pa ljudi smo! Evo bas juce, drug, dolazi do kafane, i kaze "brate zaljubio sam se" , a u vezi je 4,5 godina vec. Onako zamisljeno se hvata jednom rukom za glavu i kaze "ne znam sta mi se desava" . Sta ti se desava, puklo te, proci ce pre ili kasnije, jbg.

Lola

pre 7 godina

Auuu pa sve kriticar do kriticara....zena ukratko opisala svoju transformaciju i da je shvatila da pored sebe nema osobu sa kojom je srecna. Bilo je prirodno da se razidju jer im brak nije valjao. Da jeste, trajao bi, ili bi pak u njemu bili oboje nesrecni, ali cuvali nesto sto ne valja. Zaljubila se u drugog i cica mica i gotova prica...sad mi treba da moralisemo sta bi bilo kad bi bilo...msm stvarnooo. Svako kroji svoju srecu pa tako i svi mi. Ovi sto su tako ostro i kriticki nastrojeni reklo bi se da bas ne uzivaju u ljubavnom zivotu vec vise trpe zarad sveta, dece, i 1000 drugih nekih razloga. I to je njihov izbor kao sto je u goreopisanom (verovatno izmisljenom) tekstu ovo izbor nekog drugog.

Vladan

pre 7 godina

7 godina i nije neka razlika...(pa razlika između prvog partnera je 10 godina)

Makar je bila poštena da prvo okonča jednu pa uđe u drugu vezu.

Plot twist: prvi je sad sa njenom mlađom sestrom.

Dar

pre 7 godina

Hahahahahahaha, a sa 25 zna sve o zivotu? A nije uspela da zakljuci da je taj klinac u stvari ona s pocetka njene prve veze. E Kendra, Kendra... Lust :-P

mister x

pre 7 godina

Ponekad procitam tekstove ovakvog tipa i sve vise sam ubedjen, iako se ovakve stvari desavaju, da nam stalno prezentujete izmisljene stvari i ljude,samo da bismo se upecali. I to uvek teme koje izazivaju najvise kontraverzi: ostavila muza zbog klinca, ostavio zenu zbog klinke, nece vise da spava sa zenom jer se ugojila, prevario zenu sa svastikom i obrnuto i ko zna kakve sve stvari jos.

Sara Perović

pre 7 godina

Stereotipi, predrasude, hipokrizija, mediokriteti - toliko je palanačkog duha u komentarima. Zaljubljujemo se u ličnost i nju volimo, a ne godine. Toliko je nesrećnih žena sa muškarcima koji su stariji u društveno prihvatljivom dijapazonu i nesrećnih muškaraca sa mladim ili mlađim ženama. I toliko je individualnih iskustava koji opovrgavaju generalizacije. Opustite se, ko uopšte dovoljno zna o kompleksnosti međuljudskih odnosa da može da sudi?

petarleskovac

pre 7 godina

lepo se kaze,da dok ne udjete u brak treba da promenite par partnera da vidite koji je za vas,ali kod nas je moto,nek ima samo onu stvar,da ne trci mnogo i trazi,.kad se zasite jedan drugog,e tad pocinje drama,nazalost tad su vec dosla i deca ona na kraju krajeva najvise ispastaju