Aktuelno

Skrivena poruka haljine Mišel Obame o kojoj priča ceo svet (FOTO)

Ponedeljak, 14.11.2016.

09:44

Izvor: Super žena

Skrivena poruka haljine Mišel Obame o kojoj prièa ceo svet (FOTO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Objektivan

pre 7 godina

Bilo kako bilo za razliku od nekih drugih prvih dama, obe imaju i držanje i stil i manire, što se da videti i na slici.

Mislim da su njih dve i najlepše prve dame u savremenoj istoriji Bele kuće...

Mirjana

pre 7 godina

Ja sam zavrsila tezak tehnicki fakultet i mislim da sam kompetentna da dam odredjene ocene ili bar da podelim zapazanja. Medju ljudima koji zavrse fakultet imate svakakvih i ljudi i nivoa inteligencija i motiva zasto se fakultet zavrsava. Misel ima veliki 'drajv' na drustveni status i to joj je dalo snagu da bude solidna kao prva dama, mnogo se trudila ali mi deluje ipak kao osoba zatvorenog uma. Na jednom gostovanju je izjavila da devojcice treba da se obrazuju, eto kako je ona pa se udala za predsednika. Ukratko, drustveni status, obrazovanje, bogatstvo ne govore mnogo o coveku pri tome ja obrazovanje itekako postujem. Ipak, jako je malo osoba otvorenog uma sta god da su i gde god da su. Kakva ce Melanija biti prva dama, ostaje da vidimo. Svakako je lepsa i zgodnija od i jedne do sada a i to se racuna

Ja sam

pre 7 godina

Zapravo,ljubičastu boju su koristile borkinje za ženska prava u Britaniji i Americi na početku borbe za jednakost polova. Pravile su broševe i lente od ljubičaste tkanine, to im je bio neki znak raspoznavanja. Tako da ono, ako se sagleda koliko se Hilarina kampanja zasnivala na feminizmu...

Ja

pre 7 godina

Svako posten i normalan otvoreno kaze i pokaze sta ima. Djavolove sluge se medjusobno sporazumevaju bojama, simbolima, tajnim znacima, rade iza ledja celog covecanstva, jer da rade za dobro, ne bi se krili! A ova Misel je musko, ako ste coravi, trandza odvratni!

Ћезо рца

pre 7 godina

Видим и Билију је жао што неће моћи још мало да оргија у Овалном кабинету...

Dovla

pre 7 godina

Ovo samo mi možemo da projektujemo kao boje žalisti... Boja je izabrana kao boja pomirenja izmedju 2 partije: pomešajte crvenu i plavu, i gle čuda!!! Samo mi možemo da razmišljamo u smislu da će jedna partija da gurne celu naciju u gradjanski rat zbog vlasti...

Msm, logicno

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama.
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

Pa prvi dam :D

Filmofil

pre 7 godina

@Kakvih sve seratora nema medju nama?

Probajte da prodjete njen akademski put, pa se javite. Vi mislite da je Harvard Megatrend? Ili Prinston kako su neki jos dodalii.
Za neke stvari licno poznanstvo nije neophodno dovoljan je funkcionalni slusni aparat, inteligencija i obrazovanje. Neki put i godine pomognu.
Interesantan nik, onako usput. Vi ste pretpostavljam ona(j) ko(ja) to ne radi, to je rezervisano za one sa kojima se ne slazete?

Sta bre Slovenka...Srpkinja breee !!!

pre 7 godina

Sva sreca da je ova Melanija Slovenka, a ne Srpkinja. Da je Srpkinja, odavno bi Srbi zaboravili Djokovica i poceli da se klanjaju Melaniji. Ali, nije iskljuceno da Srbi vremenom usvoje, tj. posvoje Melaniju. Ipak je ona sa "nasih" prostora.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Dejan Kostic - a to ce biti Melanija?!?! Polu - uspešni fotomodel koja se dobro udala! A nije Misel Obama koja je doktorirala na Harvardu i imala svoju karijeru pre nego sto je postala prva dama - koja je elokventna, šarmantna, elegantna, neposredna... Srpska objektivnost i upucenost je cudo!!

Mikiveliki

pre 7 godina

Меланију је То веома, веома потресло. И да је То приметила вероватно би мој било мило, из чисто људске, а поготово женске пакости.

Mikiveliki

pre 7 godina

На факултету, зависно којем, учите оно што вам треба за обављање те професије. У оваквим сусретима нико не прича о правним темама. Људско знање је огромно и многострано. Чак и када имате највећу титулу у некој области, ви заправо знате ту област више од других, а милион других знате више или мање. Најобичнији човек има знања које нема ни најобразованији. Али нека свако мисли о овоме како он жели. Битно је знати.

Kakvih sve seratora nema medju nama?

pre 7 godina

Misel Obama je diplomac prava sa Harvarda. Izuzetno inteligentna i sposobna zena.Toliko o njenom intelektualnom nivou.
(Filmofil, 14. novembar 2016 11:26)

Ti je licno poznajes, i to izgleda vec duze vremena? Kako bi inace znao da je izuzetno inteligentna i sposobna zena? Ili je za tebe svako ko zavrsi prava izuzetno inteligentan i sposoban? Jos nisam cuo da je ona neki poznati sudija ili advokat. Poznata je postala kao supruga Barake Obame, do skora predsednika SAD.

Woman

pre 7 godina

Komentar o boji haljine je besmislen. Kao sto je besmisleno porediti jednu sposobnu, inteligentnu zenu koja je zavrsila prava na Harvardu i imala sopstvenu uspesnu karijeru (u jednom periodu je ona izdrzavala porodicu,dok je Barak Obama pravio prve korake u politici) sai golisavom zenskom sa duplerice, sponzorusom iz istocne Evrope, koja je klasicna "trophy wife".

@ kralj: tako ih zovu: prva dama, prva porodica, cak i "prvi pas" za njihovog ljubimca.

sarka bla

pre 7 godina

Ona nije prva dama nego prvi trandza. Zove se Michael, eno otkucajte na YouTube pa nadjite.
(Michael, 14. novembar 2016 11:55)

Htedoh da se pobunim, al' ako je na Jutjubu, mora da je istina.

Millennium

pre 7 godina

A odmah ispod, vest o kojoj bruji ceo svet i koja je zapalila internet. Melanija se toliko nasekirala da dva dana ne može da zaspi. Stvarno mi nije jasna ova histerija. Čovek još nije ni postao predsednik. Ok, možda se pokaže kao nešto najgore što je moglo zadesiti Ameriku, ali treba sačekati.

Bane

pre 7 godina

Vreme je da SAD napokon dobiju pravu damu na mestu prve dame. Nisu je imali jos od gospodje Kenedi.

(Dejan Kostic, 14. novembar 2016 16:39)

Mozda i najsofisticiranija, a i najelegantnija, da ne spominjemo to sto je sa nasih prostora.

Jovancha

pre 7 godina

To k'o onaj vic za snajku i svekrvu: znas kako me zabole na kojoj ti je strani cvet? Tako verujem i Melaniju zabole koje je boje ova haljinu obukla. Ona se useljava a ova izlazi. To je jedino bitno.

WTF

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama. 
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

Pa prvi gospodin, naravno :)

srebrna cipelica

pre 7 godina

Da li se to meni cini ili je Misel Obama lagano izula svoju desnu srebrnu cipelicu ?!? Kakav bi to znak mogao biti? Dali joj manji broj (posto zena ima oooogromno stopalo) ili je to normalno u Beloj kuci.

Kralj

pre 7 godina

@Kralj

Misel Obama je diplomac prava sa Harvarda. Izuzetno inteligentna i sposobna zena.Toliko o njenom intelektualnom nivou.
(Filmofil, 14. novembar 2016 11:26)

Ne kažem da nije. Ali nju nije narod izabrao da bude "prva dama". Treba li možda i njihova deca da budu prinčevi i princeze?

brm

pre 7 godina

Mogu da zamislim kako je ovaj razgovor bio na visokom intelektualnom nivou.
(Kralj, 14. novembar 2016 10:13)

Mišel Obama je diplomirala na Prinstonu a doktorirala prava na Harvardu.

bizarnost

pre 7 godina

Jedina žalost zbog poraza Hilari je što nismo videli Bila u ulozi prve dame, mislim da bi pukli od smeha kad dođe da mu Mišel daje savete kako da bude prva dama, a on bivši predsednik Amerike.

Statisticar

pre 7 godina

TACNO! Ne sasvim bas.
Crvenu koriste republikanci.Plava je anak demokrata.Kombinacija te dve je ljubicasta, i to je znak pomirenja svih gradjana posle izbora.
(@*&@\, 14. novembar 2016 10:27)

Zato je i Hilari bila u ljubicastom kad je priznala poraz a do tada je u intervjuima i kampanji bila obucena ili crveno ili belo ili plavo tj. bojama zastave.

...

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama.
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

First Gentleman.

Толмацс

pre 7 godina

Немате појма.

Боја хаљине Хилаи Клинтон јесте порука, а верујем да је исти мотив и код Мишел Обаме, али није проука жалости.

Како је у једном интервјуу рекла Хилари Клинтон, та боја коју носи је симбол уједињења америке.

Плаве (Демократе) и црвене (Републиканци).

Dzo

pre 7 godina

Ljubicasta jeste boja zalosti u nekim kulturama, npr ljubicasti krinovi, da ne kazem ljiljani, se nose na sahranu. A Melanija je obukla crninu zato sto mora da zivi u toj maloj ruznoj kuci. :)

hit

pre 7 godina

Mozda nekome deluje smesno, ali to je kod njih prilicno rasireno da svim i svacim salju neku poruku, valjda su vec svi primetili koliko cesto koriste izraz "sending a message".
A ljubicasta odn. purple ovde izgleda ima neke druge konotacije o kojima je npr. pre neki dan pisao Zerohedge pod naslovom "Anti-Trump US Color Revolution Includes Soros and Clinton ‘Purple’ Takeover?".

podhitno izvrsiti detaljnu edukaciju

pre 7 godina

U Americi su to POTUS i FLOTUS. Kao zanimanje, ne kao odredjivanje pola onog ko obavlja funkciju. To mi kazemo prva dama jer je kulturoloski tako reci, a i oni koriste first lady jer se ocigledno radi o dami. Ali u zvanicnim krugovima ne bi doslo do zabune ako bi doslo do zamene uloga jer se radi o pomenutim izrazima.

Saška

pre 7 godina

U kojoj to kulturi je ljubičasto boja žalosti... ''iluminatskoj'' ?!
Ako tako posmatramo i Melanija je bila u tradicionalnoj Hrišćanskoj boji žalosti. Pretpostavljam da je i ona žalila što je uopšte morala da se sretne sa ovom ''self proclaimed'' damom, sa kompleksom više vrednosti.

kad smo kod boja i zalosti

pre 7 godina

Prvi put cujem da je ljubicasta boja zalosti, ali ne sumnjam da je veoma lepo ziveti u Beloj kuci. ''Bivse'' prve dame bi trebalo da budu dostojanstvenije i shvate da ne postoji razlog za zalost, njihovo vreme je proslo , a nista ne traje vecno.

Dovla

pre 7 godina

A i Melanija je bila u crnoj haljini, sto znaci da je i ona u zalosti sto je usla u Belu kucu. Mada pomislih da je mozda pisalo "Kandidovacu se 2020-te". Ne razumem modu.

bucko lazmisljam

pre 7 godina

U Americi je sve sou biznis! Sve je lazno u svrhu ovog ili onog. Nista iskreno nista posteno i sve ima cenu. Svet lazi i opsene. Vazno da se vrti lova.
Lepo je to negde neko rekao to vam je kao kada se igra derbi Zvezda Partizan ili obratno kako vise volite. Stadion pun. Blagajna radi, sef pun do vrha. Oni u senci zadovoljno trljaju ruke, s ko ce da pobedi to je manje vazno. Ovi u senci su uvek na dobitku.

Kralj

pre 7 godina

Mogu da zamislim kako je ovaj razgovor bio na visokom intelektualnom nivou. Inače, nemam ništa protiv učešća žena u politici, ali to učešće mora da bude direktno, kao što je slučaj Hilari Klinton ili nemačke kancelarke, a ne da postane "prva dama" samo zato što je predsednikova supruga. Pa to je uvreda za čitav jedan narod. Niti je on kralj, niti je ona kraljica.

@*&@\

pre 7 godina

Crvenu koriste republikanci.
Plava je anak demokrata.
Kombinacija te dve je ljubicasta, i to je znak pomirenja svih gradjana posle izbora.

dobri samaricanin

pre 7 godina

O ovome se raspravlja samo zbog nivoa njihovog obrazovanja. Realno da se radi o neukim ljudima, nikom ne bi palo na pamet da tu postoji neka simbolika. A opet, tu mora da postoji neka simbolika. To je Bela Kuca. Mi polako kroz ovu pricu postajemo svesni koliko su oni obrazovani i koliko su svesni sveta oko sebe na svim nivoima. Tu negde pozicioniramo i sebe. Ipak nije bitno koliko je glup prosecan gradjanin, vec koliko je pametna zena koja sedi na celu drzave. Zato Amerikanci otvoreno podrzavaju Hilari. Oni neuki koji veruju u bajke su glasali za Trumpa. Ali oni nisu primetili Melanijine falinke iako su primetili sofisticiranost Michelle Obame... i nisu svesno podrzali Ivanku iako je ona jedino sto im je u Trumpovoj kampanji prijalo. A svi su saglasni da bi bilo bolje da Obama nastavi vladavinu iako su masovno bili skepticni zbog njegove boje koze. Oni su verovatno najupecatljiviji savrsen predsednicki par ikada. Ali ipak je cinjenica da ljudi na podsvesnom nivou percipiraju svet oko sebe.

@*&@\

pre 7 godina

Crvenu koriste republikanci.
Plava je anak demokrata.
Kombinacija te dve je ljubicasta, i to je znak pomirenja svih gradjana posle izbora.

Saška

pre 7 godina

U kojoj to kulturi je ljubičasto boja žalosti... ''iluminatskoj'' ?!
Ako tako posmatramo i Melanija je bila u tradicionalnoj Hrišćanskoj boji žalosti. Pretpostavljam da je i ona žalila što je uopšte morala da se sretne sa ovom ''self proclaimed'' damom, sa kompleksom više vrednosti.

Jovancha

pre 7 godina

To k'o onaj vic za snajku i svekrvu: znas kako me zabole na kojoj ti je strani cvet? Tako verujem i Melaniju zabole koje je boje ova haljinu obukla. Ona se useljava a ova izlazi. To je jedino bitno.

bizarnost

pre 7 godina

Jedina žalost zbog poraza Hilari je što nismo videli Bila u ulozi prve dame, mislim da bi pukli od smeha kad dođe da mu Mišel daje savete kako da bude prva dama, a on bivši predsednik Amerike.

brm

pre 7 godina

Mogu da zamislim kako je ovaj razgovor bio na visokom intelektualnom nivou.
(Kralj, 14. novembar 2016 10:13)

Mišel Obama je diplomirala na Prinstonu a doktorirala prava na Harvardu.

Dovla

pre 7 godina

A i Melanija je bila u crnoj haljini, sto znaci da je i ona u zalosti sto je usla u Belu kucu. Mada pomislih da je mozda pisalo "Kandidovacu se 2020-te". Ne razumem modu.

bucko lazmisljam

pre 7 godina

U Americi je sve sou biznis! Sve je lazno u svrhu ovog ili onog. Nista iskreno nista posteno i sve ima cenu. Svet lazi i opsene. Vazno da se vrti lova.
Lepo je to negde neko rekao to vam je kao kada se igra derbi Zvezda Partizan ili obratno kako vise volite. Stadion pun. Blagajna radi, sef pun do vrha. Oni u senci zadovoljno trljaju ruke, s ko ce da pobedi to je manje vazno. Ovi u senci su uvek na dobitku.

srebrna cipelica

pre 7 godina

Da li se to meni cini ili je Misel Obama lagano izula svoju desnu srebrnu cipelicu ?!? Kakav bi to znak mogao biti? Dali joj manji broj (posto zena ima oooogromno stopalo) ili je to normalno u Beloj kuci.

Kralj

pre 7 godina

@Kralj

Misel Obama je diplomac prava sa Harvarda. Izuzetno inteligentna i sposobna zena.Toliko o njenom intelektualnom nivou.
(Filmofil, 14. novembar 2016 11:26)

Ne kažem da nije. Ali nju nije narod izabrao da bude "prva dama". Treba li možda i njihova deca da budu prinčevi i princeze?

Толмацс

pre 7 godina

Немате појма.

Боја хаљине Хилаи Клинтон јесте порука, а верујем да је исти мотив и код Мишел Обаме, али није проука жалости.

Како је у једном интервјуу рекла Хилари Клинтон, та боја коју носи је симбол уједињења америке.

Плаве (Демократе) и црвене (Републиканци).

kad smo kod boja i zalosti

pre 7 godina

Prvi put cujem da je ljubicasta boja zalosti, ali ne sumnjam da je veoma lepo ziveti u Beloj kuci. ''Bivse'' prve dame bi trebalo da budu dostojanstvenije i shvate da ne postoji razlog za zalost, njihovo vreme je proslo , a nista ne traje vecno.

WTF

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama. 
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

Pa prvi gospodin, naravno :)

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Dejan Kostic - a to ce biti Melanija?!?! Polu - uspešni fotomodel koja se dobro udala! A nije Misel Obama koja je doktorirala na Harvardu i imala svoju karijeru pre nego sto je postala prva dama - koja je elokventna, šarmantna, elegantna, neposredna... Srpska objektivnost i upucenost je cudo!!

Kralj

pre 7 godina

Mogu da zamislim kako je ovaj razgovor bio na visokom intelektualnom nivou. Inače, nemam ništa protiv učešća žena u politici, ali to učešće mora da bude direktno, kao što je slučaj Hilari Klinton ili nemačke kancelarke, a ne da postane "prva dama" samo zato što je predsednikova supruga. Pa to je uvreda za čitav jedan narod. Niti je on kralj, niti je ona kraljica.

Statisticar

pre 7 godina

TACNO! Ne sasvim bas.
Crvenu koriste republikanci.Plava je anak demokrata.Kombinacija te dve je ljubicasta, i to je znak pomirenja svih gradjana posle izbora.
(@*&@\, 14. novembar 2016 10:27)

Zato je i Hilari bila u ljubicastom kad je priznala poraz a do tada je u intervjuima i kampanji bila obucena ili crveno ili belo ili plavo tj. bojama zastave.

sarka bla

pre 7 godina

Ona nije prva dama nego prvi trandza. Zove se Michael, eno otkucajte na YouTube pa nadjite.
(Michael, 14. novembar 2016 11:55)

Htedoh da se pobunim, al' ako je na Jutjubu, mora da je istina.

Mikiveliki

pre 7 godina

На факултету, зависно којем, учите оно што вам треба за обављање те професије. У оваквим сусретима нико не прича о правним темама. Људско знање је огромно и многострано. Чак и када имате највећу титулу у некој области, ви заправо знате ту област више од других, а милион других знате више или мање. Најобичнији човек има знања које нема ни најобразованији. Али нека свако мисли о овоме како он жели. Битно је знати.

...

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama.
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

First Gentleman.

Kakvih sve seratora nema medju nama?

pre 7 godina

Misel Obama je diplomac prava sa Harvarda. Izuzetno inteligentna i sposobna zena.Toliko o njenom intelektualnom nivou.
(Filmofil, 14. novembar 2016 11:26)

Ti je licno poznajes, i to izgleda vec duze vremena? Kako bi inace znao da je izuzetno inteligentna i sposobna zena? Ili je za tebe svako ko zavrsi prava izuzetno inteligentan i sposoban? Jos nisam cuo da je ona neki poznati sudija ili advokat. Poznata je postala kao supruga Barake Obame, do skora predsednika SAD.

Dzo

pre 7 godina

Ljubicasta jeste boja zalosti u nekim kulturama, npr ljubicasti krinovi, da ne kazem ljiljani, se nose na sahranu. A Melanija je obukla crninu zato sto mora da zivi u toj maloj ruznoj kuci. :)

dobri samaricanin

pre 7 godina

O ovome se raspravlja samo zbog nivoa njihovog obrazovanja. Realno da se radi o neukim ljudima, nikom ne bi palo na pamet da tu postoji neka simbolika. A opet, tu mora da postoji neka simbolika. To je Bela Kuca. Mi polako kroz ovu pricu postajemo svesni koliko su oni obrazovani i koliko su svesni sveta oko sebe na svim nivoima. Tu negde pozicioniramo i sebe. Ipak nije bitno koliko je glup prosecan gradjanin, vec koliko je pametna zena koja sedi na celu drzave. Zato Amerikanci otvoreno podrzavaju Hilari. Oni neuki koji veruju u bajke su glasali za Trumpa. Ali oni nisu primetili Melanijine falinke iako su primetili sofisticiranost Michelle Obame... i nisu svesno podrzali Ivanku iako je ona jedino sto im je u Trumpovoj kampanji prijalo. A svi su saglasni da bi bilo bolje da Obama nastavi vladavinu iako su masovno bili skepticni zbog njegove boje koze. Oni su verovatno najupecatljiviji savrsen predsednicki par ikada. Ali ipak je cinjenica da ljudi na podsvesnom nivou percipiraju svet oko sebe.

Woman

pre 7 godina

Komentar o boji haljine je besmislen. Kao sto je besmisleno porediti jednu sposobnu, inteligentnu zenu koja je zavrsila prava na Harvardu i imala sopstvenu uspesnu karijeru (u jednom periodu je ona izdrzavala porodicu,dok je Barak Obama pravio prve korake u politici) sai golisavom zenskom sa duplerice, sponzorusom iz istocne Evrope, koja je klasicna "trophy wife".

@ kralj: tako ih zovu: prva dama, prva porodica, cak i "prvi pas" za njihovog ljubimca.

Mikiveliki

pre 7 godina

Меланију је То веома, веома потресло. И да је То приметила вероватно би мој било мило, из чисто људске, а поготово женске пакости.

hit

pre 7 godina

Mozda nekome deluje smesno, ali to je kod njih prilicno rasireno da svim i svacim salju neku poruku, valjda su vec svi primetili koliko cesto koriste izraz "sending a message".
A ljubicasta odn. purple ovde izgleda ima neke druge konotacije o kojima je npr. pre neki dan pisao Zerohedge pod naslovom "Anti-Trump US Color Revolution Includes Soros and Clinton ‘Purple’ Takeover?".

podhitno izvrsiti detaljnu edukaciju

pre 7 godina

U Americi su to POTUS i FLOTUS. Kao zanimanje, ne kao odredjivanje pola onog ko obavlja funkciju. To mi kazemo prva dama jer je kulturoloski tako reci, a i oni koriste first lady jer se ocigledno radi o dami. Ali u zvanicnim krugovima ne bi doslo do zabune ako bi doslo do zamene uloga jer se radi o pomenutim izrazima.

Millennium

pre 7 godina

A odmah ispod, vest o kojoj bruji ceo svet i koja je zapalila internet. Melanija se toliko nasekirala da dva dana ne može da zaspi. Stvarno mi nije jasna ova histerija. Čovek još nije ni postao predsednik. Ok, možda se pokaže kao nešto najgore što je moglo zadesiti Ameriku, ali treba sačekati.

Bane

pre 7 godina

Vreme je da SAD napokon dobiju pravu damu na mestu prve dame. Nisu je imali jos od gospodje Kenedi.

(Dejan Kostic, 14. novembar 2016 16:39)

Mozda i najsofisticiranija, a i najelegantnija, da ne spominjemo to sto je sa nasih prostora.

Sta bre Slovenka...Srpkinja breee !!!

pre 7 godina

Sva sreca da je ova Melanija Slovenka, a ne Srpkinja. Da je Srpkinja, odavno bi Srbi zaboravili Djokovica i poceli da se klanjaju Melaniji. Ali, nije iskljuceno da Srbi vremenom usvoje, tj. posvoje Melaniju. Ipak je ona sa "nasih" prostora.

Msm, logicno

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama.
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

Pa prvi dam :D

Objektivan

pre 7 godina

Bilo kako bilo za razliku od nekih drugih prvih dama, obe imaju i držanje i stil i manire, što se da videti i na slici.

Mislim da su njih dve i najlepše prve dame u savremenoj istoriji Bele kuće...

Dovla

pre 7 godina

Ovo samo mi možemo da projektujemo kao boje žalisti... Boja je izabrana kao boja pomirenja izmedju 2 partije: pomešajte crvenu i plavu, i gle čuda!!! Samo mi možemo da razmišljamo u smislu da će jedna partija da gurne celu naciju u gradjanski rat zbog vlasti...

Filmofil

pre 7 godina

@Kakvih sve seratora nema medju nama?

Probajte da prodjete njen akademski put, pa se javite. Vi mislite da je Harvard Megatrend? Ili Prinston kako su neki jos dodalii.
Za neke stvari licno poznanstvo nije neophodno dovoljan je funkcionalni slusni aparat, inteligencija i obrazovanje. Neki put i godine pomognu.
Interesantan nik, onako usput. Vi ste pretpostavljam ona(j) ko(ja) to ne radi, to je rezervisano za one sa kojima se ne slazete?

Ja sam

pre 7 godina

Zapravo,ljubičastu boju su koristile borkinje za ženska prava u Britaniji i Americi na početku borbe za jednakost polova. Pravile su broševe i lente od ljubičaste tkanine, to im je bio neki znak raspoznavanja. Tako da ono, ako se sagleda koliko se Hilarina kampanja zasnivala na feminizmu...

Ћезо рца

pre 7 godina

Видим и Билију је жао што неће моћи још мало да оргија у Овалном кабинету...

Ja

pre 7 godina

Svako posten i normalan otvoreno kaze i pokaze sta ima. Djavolove sluge se medjusobno sporazumevaju bojama, simbolima, tajnim znacima, rade iza ledja celog covecanstva, jer da rade za dobro, ne bi se krili! A ova Misel je musko, ako ste coravi, trandza odvratni!

Mirjana

pre 7 godina

Ja sam zavrsila tezak tehnicki fakultet i mislim da sam kompetentna da dam odredjene ocene ili bar da podelim zapazanja. Medju ljudima koji zavrse fakultet imate svakakvih i ljudi i nivoa inteligencija i motiva zasto se fakultet zavrsava. Misel ima veliki 'drajv' na drustveni status i to joj je dalo snagu da bude solidna kao prva dama, mnogo se trudila ali mi deluje ipak kao osoba zatvorenog uma. Na jednom gostovanju je izjavila da devojcice treba da se obrazuju, eto kako je ona pa se udala za predsednika. Ukratko, drustveni status, obrazovanje, bogatstvo ne govore mnogo o coveku pri tome ja obrazovanje itekako postujem. Ipak, jako je malo osoba otvorenog uma sta god da su i gde god da su. Kakva ce Melanija biti prva dama, ostaje da vidimo. Svakako je lepsa i zgodnija od i jedne do sada a i to se racuna

dobri samaricanin

pre 7 godina

O ovome se raspravlja samo zbog nivoa njihovog obrazovanja. Realno da se radi o neukim ljudima, nikom ne bi palo na pamet da tu postoji neka simbolika. A opet, tu mora da postoji neka simbolika. To je Bela Kuca. Mi polako kroz ovu pricu postajemo svesni koliko su oni obrazovani i koliko su svesni sveta oko sebe na svim nivoima. Tu negde pozicioniramo i sebe. Ipak nije bitno koliko je glup prosecan gradjanin, vec koliko je pametna zena koja sedi na celu drzave. Zato Amerikanci otvoreno podrzavaju Hilari. Oni neuki koji veruju u bajke su glasali za Trumpa. Ali oni nisu primetili Melanijine falinke iako su primetili sofisticiranost Michelle Obame... i nisu svesno podrzali Ivanku iako je ona jedino sto im je u Trumpovoj kampanji prijalo. A svi su saglasni da bi bilo bolje da Obama nastavi vladavinu iako su masovno bili skepticni zbog njegove boje koze. Oni su verovatno najupecatljiviji savrsen predsednicki par ikada. Ali ipak je cinjenica da ljudi na podsvesnom nivou percipiraju svet oko sebe.

Kralj

pre 7 godina

Mogu da zamislim kako je ovaj razgovor bio na visokom intelektualnom nivou. Inače, nemam ništa protiv učešća žena u politici, ali to učešće mora da bude direktno, kao što je slučaj Hilari Klinton ili nemačke kancelarke, a ne da postane "prva dama" samo zato što je predsednikova supruga. Pa to je uvreda za čitav jedan narod. Niti je on kralj, niti je ona kraljica.

Saška

pre 7 godina

U kojoj to kulturi je ljubičasto boja žalosti... ''iluminatskoj'' ?!
Ako tako posmatramo i Melanija je bila u tradicionalnoj Hrišćanskoj boji žalosti. Pretpostavljam da je i ona žalila što je uopšte morala da se sretne sa ovom ''self proclaimed'' damom, sa kompleksom više vrednosti.

Kralj

pre 7 godina

@Kralj

Misel Obama je diplomac prava sa Harvarda. Izuzetno inteligentna i sposobna zena.Toliko o njenom intelektualnom nivou.
(Filmofil, 14. novembar 2016 11:26)

Ne kažem da nije. Ali nju nije narod izabrao da bude "prva dama". Treba li možda i njihova deca da budu prinčevi i princeze?

Kakvih sve seratora nema medju nama?

pre 7 godina

Misel Obama je diplomac prava sa Harvarda. Izuzetno inteligentna i sposobna zena.Toliko o njenom intelektualnom nivou.
(Filmofil, 14. novembar 2016 11:26)

Ti je licno poznajes, i to izgleda vec duze vremena? Kako bi inace znao da je izuzetno inteligentna i sposobna zena? Ili je za tebe svako ko zavrsi prava izuzetno inteligentan i sposoban? Jos nisam cuo da je ona neki poznati sudija ili advokat. Poznata je postala kao supruga Barake Obame, do skora predsednika SAD.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Dejan Kostic - a to ce biti Melanija?!?! Polu - uspešni fotomodel koja se dobro udala! A nije Misel Obama koja je doktorirala na Harvardu i imala svoju karijeru pre nego sto je postala prva dama - koja je elokventna, šarmantna, elegantna, neposredna... Srpska objektivnost i upucenost je cudo!!

Bane

pre 7 godina

Vreme je da SAD napokon dobiju pravu damu na mestu prve dame. Nisu je imali jos od gospodje Kenedi.

(Dejan Kostic, 14. novembar 2016 16:39)

Mozda i najsofisticiranija, a i najelegantnija, da ne spominjemo to sto je sa nasih prostora.

kad smo kod boja i zalosti

pre 7 godina

Prvi put cujem da je ljubicasta boja zalosti, ali ne sumnjam da je veoma lepo ziveti u Beloj kuci. ''Bivse'' prve dame bi trebalo da budu dostojanstvenije i shvate da ne postoji razlog za zalost, njihovo vreme je proslo , a nista ne traje vecno.

bucko lazmisljam

pre 7 godina

U Americi je sve sou biznis! Sve je lazno u svrhu ovog ili onog. Nista iskreno nista posteno i sve ima cenu. Svet lazi i opsene. Vazno da se vrti lova.
Lepo je to negde neko rekao to vam je kao kada se igra derbi Zvezda Partizan ili obratno kako vise volite. Stadion pun. Blagajna radi, sef pun do vrha. Oni u senci zadovoljno trljaju ruke, s ko ce da pobedi to je manje vazno. Ovi u senci su uvek na dobitku.

Jovancha

pre 7 godina

To k'o onaj vic za snajku i svekrvu: znas kako me zabole na kojoj ti je strani cvet? Tako verujem i Melaniju zabole koje je boje ova haljinu obukla. Ona se useljava a ova izlazi. To je jedino bitno.

srebrna cipelica

pre 7 godina

Da li se to meni cini ili je Misel Obama lagano izula svoju desnu srebrnu cipelicu ?!? Kakav bi to znak mogao biti? Dali joj manji broj (posto zena ima oooogromno stopalo) ili je to normalno u Beloj kuci.

brm

pre 7 godina

Mogu da zamislim kako je ovaj razgovor bio na visokom intelektualnom nivou.
(Kralj, 14. novembar 2016 10:13)

Mišel Obama je diplomirala na Prinstonu a doktorirala prava na Harvardu.

Mikiveliki

pre 7 godina

Меланију је То веома, веома потресло. И да је То приметила вероватно би мој било мило, из чисто људске, а поготово женске пакости.

Ja

pre 7 godina

Svako posten i normalan otvoreno kaze i pokaze sta ima. Djavolove sluge se medjusobno sporazumevaju bojama, simbolima, tajnim znacima, rade iza ledja celog covecanstva, jer da rade za dobro, ne bi se krili! A ova Misel je musko, ako ste coravi, trandza odvratni!

Dzo

pre 7 godina

Ljubicasta jeste boja zalosti u nekim kulturama, npr ljubicasti krinovi, da ne kazem ljiljani, se nose na sahranu. A Melanija je obukla crninu zato sto mora da zivi u toj maloj ruznoj kuci. :)

Mirjana

pre 7 godina

Ja sam zavrsila tezak tehnicki fakultet i mislim da sam kompetentna da dam odredjene ocene ili bar da podelim zapazanja. Medju ljudima koji zavrse fakultet imate svakakvih i ljudi i nivoa inteligencija i motiva zasto se fakultet zavrsava. Misel ima veliki 'drajv' na drustveni status i to joj je dalo snagu da bude solidna kao prva dama, mnogo se trudila ali mi deluje ipak kao osoba zatvorenog uma. Na jednom gostovanju je izjavila da devojcice treba da se obrazuju, eto kako je ona pa se udala za predsednika. Ukratko, drustveni status, obrazovanje, bogatstvo ne govore mnogo o coveku pri tome ja obrazovanje itekako postujem. Ipak, jako je malo osoba otvorenog uma sta god da su i gde god da su. Kakva ce Melanija biti prva dama, ostaje da vidimo. Svakako je lepsa i zgodnija od i jedne do sada a i to se racuna

Dovla

pre 7 godina

A i Melanija je bila u crnoj haljini, sto znaci da je i ona u zalosti sto je usla u Belu kucu. Mada pomislih da je mozda pisalo "Kandidovacu se 2020-te". Ne razumem modu.

@*&@\

pre 7 godina

Crvenu koriste republikanci.
Plava je anak demokrata.
Kombinacija te dve je ljubicasta, i to je znak pomirenja svih gradjana posle izbora.

podhitno izvrsiti detaljnu edukaciju

pre 7 godina

U Americi su to POTUS i FLOTUS. Kao zanimanje, ne kao odredjivanje pola onog ko obavlja funkciju. To mi kazemo prva dama jer je kulturoloski tako reci, a i oni koriste first lady jer se ocigledno radi o dami. Ali u zvanicnim krugovima ne bi doslo do zabune ako bi doslo do zamene uloga jer se radi o pomenutim izrazima.

bizarnost

pre 7 godina

Jedina žalost zbog poraza Hilari je što nismo videli Bila u ulozi prve dame, mislim da bi pukli od smeha kad dođe da mu Mišel daje savete kako da bude prva dama, a on bivši predsednik Amerike.

Mikiveliki

pre 7 godina

На факултету, зависно којем, учите оно што вам треба за обављање те професије. У оваквим сусретима нико не прича о правним темама. Људско знање је огромно и многострано. Чак и када имате највећу титулу у некој области, ви заправо знате ту област више од других, а милион других знате више или мање. Најобичнији човек има знања које нема ни најобразованији. Али нека свако мисли о овоме како он жели. Битно је знати.

hit

pre 7 godina

Mozda nekome deluje smesno, ali to je kod njih prilicno rasireno da svim i svacim salju neku poruku, valjda su vec svi primetili koliko cesto koriste izraz "sending a message".
A ljubicasta odn. purple ovde izgleda ima neke druge konotacije o kojima je npr. pre neki dan pisao Zerohedge pod naslovom "Anti-Trump US Color Revolution Includes Soros and Clinton ‘Purple’ Takeover?".

sarka bla

pre 7 godina

Ona nije prva dama nego prvi trandza. Zove se Michael, eno otkucajte na YouTube pa nadjite.
(Michael, 14. novembar 2016 11:55)

Htedoh da se pobunim, al' ako je na Jutjubu, mora da je istina.

...

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama.
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

First Gentleman.

Толмацс

pre 7 godina

Немате појма.

Боја хаљине Хилаи Клинтон јесте порука, а верујем да је исти мотив и код Мишел Обаме, али није проука жалости.

Како је у једном интервјуу рекла Хилари Клинтон, та боја коју носи је симбол уједињења америке.

Плаве (Демократе) и црвене (Републиканци).

Statisticar

pre 7 godina

TACNO! Ne sasvim bas.
Crvenu koriste republikanci.Plava je anak demokrata.Kombinacija te dve je ljubicasta, i to je znak pomirenja svih gradjana posle izbora.
(@*&@\, 14. novembar 2016 10:27)

Zato je i Hilari bila u ljubicastom kad je priznala poraz a do tada je u intervjuima i kampanji bila obucena ili crveno ili belo ili plavo tj. bojama zastave.

WTF

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama. 
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

Pa prvi gospodin, naravno :)

Woman

pre 7 godina

Komentar o boji haljine je besmislen. Kao sto je besmisleno porediti jednu sposobnu, inteligentnu zenu koja je zavrsila prava na Harvardu i imala sopstvenu uspesnu karijeru (u jednom periodu je ona izdrzavala porodicu,dok je Barak Obama pravio prve korake u politici) sai golisavom zenskom sa duplerice, sponzorusom iz istocne Evrope, koja je klasicna "trophy wife".

@ kralj: tako ih zovu: prva dama, prva porodica, cak i "prvi pas" za njihovog ljubimca.

Millennium

pre 7 godina

A odmah ispod, vest o kojoj bruji ceo svet i koja je zapalila internet. Melanija se toliko nasekirala da dva dana ne može da zaspi. Stvarno mi nije jasna ova histerija. Čovek još nije ni postao predsednik. Ok, možda se pokaže kao nešto najgore što je moglo zadesiti Ameriku, ali treba sačekati.

Filmofil

pre 7 godina

@Kakvih sve seratora nema medju nama?

Probajte da prodjete njen akademski put, pa se javite. Vi mislite da je Harvard Megatrend? Ili Prinston kako su neki jos dodalii.
Za neke stvari licno poznanstvo nije neophodno dovoljan je funkcionalni slusni aparat, inteligencija i obrazovanje. Neki put i godine pomognu.
Interesantan nik, onako usput. Vi ste pretpostavljam ona(j) ko(ja) to ne radi, to je rezervisano za one sa kojima se ne slazete?

Ћезо рца

pre 7 godina

Видим и Билију је жао што неће моћи још мало да оргија у Овалном кабинету...

Ja sam

pre 7 godina

Zapravo,ljubičastu boju su koristile borkinje za ženska prava u Britaniji i Americi na početku borbe za jednakost polova. Pravile su broševe i lente od ljubičaste tkanine, to im je bio neki znak raspoznavanja. Tako da ono, ako se sagleda koliko se Hilarina kampanja zasnivala na feminizmu...

Objektivan

pre 7 godina

Bilo kako bilo za razliku od nekih drugih prvih dama, obe imaju i držanje i stil i manire, što se da videti i na slici.

Mislim da su njih dve i najlepše prve dame u savremenoj istoriji Bele kuće...

Sta bre Slovenka...Srpkinja breee !!!

pre 7 godina

Sva sreca da je ova Melanija Slovenka, a ne Srpkinja. Da je Srpkinja, odavno bi Srbi zaboravili Djokovica i poceli da se klanjaju Melaniji. Ali, nije iskljuceno da Srbi vremenom usvoje, tj. posvoje Melaniju. Ipak je ona sa "nasih" prostora.

Msm, logicno

pre 7 godina

Kada je muz predsednik onda je njegova zena prva dama.
A kada je zena predsednik, sta je onda njen muz?
(Jag, 14. novembar 2016 11:41)

Pa prvi dam :D

Dovla

pre 7 godina

Ovo samo mi možemo da projektujemo kao boje žalisti... Boja je izabrana kao boja pomirenja izmedju 2 partije: pomešajte crvenu i plavu, i gle čuda!!! Samo mi možemo da razmišljamo u smislu da će jedna partija da gurne celu naciju u gradjanski rat zbog vlasti...