Muškarci jednoglasno: Ovakav tip ženskog tela nas najviše privlači

Sreda, 16.11.2016.

10:26

Izvor: Super žena

Muškarci jednoglasno: Ovakav tip ženskog tela nas najviše privlaèi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

kataklinger

pre 7 godina

englezi su veoma debeo narod tako da se ova njihova projekcija pozeljnosti ne moze uzeti u obzir. mali, debeli, kratkonogi, okruglih glava, bez vrata,... ili suvonjavi, mlitavi, klempavi, cosavi, pegavi,... i nisu neki ziri. u sustini najbolje izgledaju one koje nemaju ni viska, a ni manjka(jer su i gojaznost i preterana mrsavost odraz loseg zdravlja), a takve su najredje, a vecina muskaraca zbog nedostupnosti takvih snizava kriterijume i baca se na ono sto im je takvim kakvi su jedino i dostupno.

bla

pre 7 godina

(Slatka mala izvrnuta torta, 16. novembar 2016 22:17)

Isto. 183/63 saleću sa svih strana, uglavnom sa "jesi manekenka?"
183/85 ništa. :D A imala sam super grudi, to mi jedino nedostaje. :D Samo su drugovi komentarisali kako sam, kao, zgodnija s viškom nego žgoljava.
Sad sam smakla negde na 75, treba još, meni se tih 65 najviše sviđalo i najbolje sam se osećala. Mogu da potrčim, popenjem se na osmi sprat bez crkavanja i ne bole me kolena. A to šta neko drugi voli, bilo muškarci ili žene, to me stvarno ne zanima. A i, uglavnom, drugima ne možeš ugoditi. Kad si mršav-što si mršav, kad si debeo-što si se ugojio...

Spirit

pre 7 godina

Bilo da je oblija, mršavija, atletski građena ili sa oblinama, najlepša žena je voljena žena. Zato je za lepotu najbolji faktor sreća i ako već mora-drugi miškarac, kada prvi zataji ;)

Trener

pre 7 godina

Samo mrsave i turbo sredjene one imaju snagu za sve. Takodje ko brine o sebi do nivoa da je zadovoljan sobom kvalitetna je osoba i uspeva da se ostvari na svim planovima.

Ivca

pre 7 godina

Do toga je doslo zato sto vam modu kreiraju uglavnom homoseksualci koji zbog svoje prirode nemaju osecaj za zensko telo i guraju "fosile" za zensku modu a za musku ono sto se njima svidja tj. nabildovane, dobro gradjene muskarce.

j

pre 7 godina

Neko je napisao "debela sa oblinama". Nemogu da verujem da ne pravi razliku. Ja sam uveren da 90% muškataca voli žene sa oblinama. To ne znači da žena ima višak kilograma nego nema manjak. Taman onako kako treba žena da izgleda

socrat

pre 7 godina

Po ovoj ankenti se samo vidi da je po trecina muskaraca za svaku opciju, negde malo iznad negde malo ispod i sta su to definitivno muskarci odlucili?

Cvexi

pre 7 godina

Sto se pukog fizickog izgleda tice to ostavljam primitivnom delu mog mozga da sam odluci. Ne secam se da sam ikada rekao za zenu da je predebela ili mrsava, jednostavno I to ide po osecaju. Kao da mi primitivni mozak kaze "ova je spremna", za sta nisam siguran mada mogu da pretpostavim.

Vlada

pre 7 godina

Moja žena je bila atletski građena kada smo se upoznali, zdravo mršava, prelepo. Rodila je dvoje dece i održala liniju da tek sada meni savršeno izgleda... Za nijansu punija, tek toliko da još može da nosi istu veličinu garderobe.

Neko iz Banata

pre 7 godina

90% muskaraca pada na struk i glavu(IQ,osmeh,boja ociju i kose,crte lica),dok su kilaza,grudi ,zadnjica nesto sto je u drugom planu(dosta zavise i od visine) tj. finese kojima su zene vise opterecene nego mi.
Izgled privlaci,karakter zadrzava.

JovankaBezK

pre 7 godina

A zdravlje? Ne moze biti zdrava ako ima 75kg i 165cmm. Kao ni ako ima 175cmm i 45 kg. koga briga sta se kome svidja? Postoji mera, kao u i u svemu. Ali to je ocigledno danas nedostizni ideal.

miki maus

pre 7 godina

Niko ne voli debele zene, ni malo manje debele ni popunjenije, kako god ih nazvali, volis svoju zenu cak i kad se malo ugoji zato sto je tvoja i vase veza i seks je nesto sto je otislo malo dalje od onog cistog da li trenutno izgleda kao za naslovnu ili ne. Ali kao sto ni devojke ne vole da ih bodete stomakom, niti da musko ima vece grudi od njih, tako ni muskarci ne vole opustene butine sa celulitom i strijama u broju vecem od neke normale u skladu sa godinama ili ispao stomak na devojci, to prosto nije privlacno i to je prosto cinjenica. Uvek ima fetis tipova, ali oni se ne racunaju u prosek, neki imaju fetis sa debljim ljudima, neki sa nogama, neki ... da ne idem ima puno fetisa. A ovakvih istrazivanja ima stalno, jedna kazu ovo, jedno ono, pre samo par meseci sam citao sa istim uvodom, da li muskarci zbog novog trenda plus sajz modela sada kao vise vole punije devojke, odgovori su bili potpuno suprotni od ovog, velika vecina je bila za devojke koje su vise fit, ali ako im postaviti sliku neke bilderke ili neke bas skroz osusene manekenke onda to nije realan test.

Ja

pre 7 godina

Petar

I kad me sustignu, sta ce onda da se desi? Mislis da cu da vas vucem za rukav i molim na kolenima da me... Ajde probudi se, nije normalno da odrastao covek ima tako bujnu mastu! I mogu ti reci da sa godinama moji kriterijumi samo rastu! Dok ne nadjem coveka koji ce se zaljubiti pre svega u moju licnost, a ne u ono sto je potrosno i promenljivo ( telo), nista od seksa! Mogu tako do kraja zivota, veruj mi! Nemoj da ti se kunem u najmilije, mada mogu i to, ako insistiras!

miki maus

pre 7 godina

Pa da stavili im sliku nekog kostura od manekenke, neku bodibilderku i bucku u odeci u kojoj se ni ne vidi koliko je bucka i oni rekli bucka. Niko ne voli salo da se klati ljudi, nemojte da se lazemo.

beoman

pre 7 godina

afrikanci i arapi vole debelo, sto deblje je bolje za njih. Ja volim atleski gradjene zene ili mrsave, kad ga cuhnes ima da bude toplo, podmasceno i klokti. a ako ne klokti nie dobra. jos ako zenska skici i vristi kooro se dize intezivno.

Čovek u prolazu

pre 7 godina

Ma da ja vama kažem nešto!"

"Svako ima prava na slobodu biranja bez da se pravda ikome u životu." Jer svi kad-tad ostarimo na kraju pa posle bude krajne više nebitno.

Slatka mala izvrnuta torta

pre 7 godina

Pošto sam imala faze 192 cm i 69 kg ( moja najmanja kilaža i rrecimo annoreksična faza), zatim 75kg, moja mršava faza i 80kg, zadovoljavvajuća težina, ali i 85 kg, takođe ok, pa i 95 kg, punačka faza, ali ne predebela...Reći ću vam...ceo grad se okretao za mnom i muškarci me najviše startovali u fazi od 75 kg. pa čak i u ovoj od 69/70kg! Prilazili su mi svuda, stalno...od 15-75 god. A najmanje su me gledali sa 95kg tačnije,, niko živ mmi tada prišao nije...Zaključak, muškarci obožavaju dugonoge mršavice ( bar moji sugrađani) i da... ja sam tip koji nije ona sa prve slike...imam izražen struk i grudi..

Milosav

pre 7 godina

Dajte molim vas, te mrsave, te debele, ovakve, onakve, vataj sta ti dodje pod ruku, ne maniši mnogo što rekla moja baba i ne zaboravi ovo sto pesnik rece:

Poslušaj zato savet što ce ti čiča dati:
kad imaš mladog petla, ne daj mu da se pati.
Pusti ga neka leti, neka ga koke vide.
Posle će biti kasno, i petlu vreme ide.

Mikiveliki

pre 7 godina

Жене ниси заправо ни свесне да оне желе да се као прво свиде себи, затим својим другарицама, шире речено, женском роду, и на крају мушкарцима.

klip kukuruza

pre 7 godina

Na oko i na dodir su mi lepse popunjenije devojke nego one sto im ispadaju rebra, mada problem s buckama je sto se mnogo znoje i kad treba i kad ne treba, a to ponekad moze biti tesko za istrpeti :)

Mikiveliki

pre 7 godina

Опет ја, по други пут. Прво и основно је направити разлику између дебеле, средње дебеле, мало дебље, мршаве и веома мршаве жене. У главама многих жена постоје само две категорије, дебеле и згодне, или ти мршаве.

matematika to je prava nauka

pre 7 godina

Samo da kazem da rezultati ove ankete u sustini ne znace nista, jer ako je odnos 36:35:29 odsto, to je jako mala razlika koja lako moze da potpadne pod statisticku gresku, tj. ponovite istrazivanje sa drugacijim uzorkom i mozda cete imati 31:37:33, ili tako nesto.

inzenjer

pre 7 godina

Meni je ovo popunjena devojka... Daleko od oblina (po mom shvatanju te reci). Ali svako ima pravo na svoje misljenje i svaciji ukus je razlicit

kolateralna šteta

pre 7 godina

Shvatanje lepog je uslovljeno kulturnim obrascem date epohe. Rubensove zene su bile ideal lepote, iako su za danasnje pojmove ne plussize nego gojazne. Trenutnu opsesiju androginim anoreksičarkama nametnula je modna industrija koju vode uglavnom gej kreatori. Zato i muškarci nose tesnu odeću koja ističe nabidovano telo, koja je po mom shvatanju izrazito ružna i vulgarna.

Jovan

pre 7 godina

Zavisi koji muskarci su glasali. Oni debeli i masni verovatno ce uvek izabrati neku koja je isto deblja. Mene ova sa slike konkretno uopste ne privlaci. Jeste slatka, ali noge i struk joj ni nasta ne lice. I nemojte zavaravati devojke a i muskarce da su ovakav struk i obline pozeljnije. Prosetajte malo atletskom stazom i obratite paznju kako su gradjeni momci i devojke koji trce i bave se sportom svakoga dana. Sigurno nemaju ovoliki struk i noge. Najbolju konstituciju imaju atlete, a one su vitke, zategnute i izdefinisane. Tacka.

Nenad-EU

pre 7 godina

Mršave koje liče na tinejdžerke su interesantne samo latetntnim pedofilima. Zna se kako žena treba da izgleda. Ne pričamo o gojaznosti, ne treba ići u drugu krajnost.

Mila

pre 7 godina

Gledam komentare, pa ne mogu da se načudim frustracijama, ne valja kad ljulja, ne valja kad žulja, ne valja debela, ne valja glupa, ako je krakata isto ne valja, nije dobro ni kad je pametna, ne gledate ovakve, a druge dve isto....Pa ne mogu a da ne pitam: "Valjate" li vi šta, muškarci? Usrećujete li koju? A da vam ja kažem kao žena, najlepše su srećne žene, i sve mi zavidimo ne zgodnoj, ne pametnoj, ne vitkoj, već samo srećnoj ženi kojoj cakle oči.

Krupnjača

pre 7 godina

Anči@, možda nisam gracilna u čitavom telu kao ti,ali delim tvoju građu jakim dekolteom i bogatom guzom.. Pa sad.. Moja čaša je polupuna.. :) Što je tebi vulgarni balast meni je "cvetanje Tise".. Znaš kako kažu, tamo gde ima tu i preliva, a što se tiče muških pogleda, pa što ih ne uzmeš kao antiejdž? mislim da su rađene i ozbiljne studije na tu temu .. Ukoliko si hrišćanska u srcu, tvoja indisponiranost Božijim darovima može se shvatiti i kao nerevnost u sopstvenom spasenju, daleko bilo da ti kažem da ima krivice u tvom raspoloženju.. Mada mislim da žena 21-og veka treba biti i starinski zahvalna i radosna na onom što joj je dato, a tebi je dato Bogu hvala ;) pa i ti muški pogledi su neka radost u Bogu.. Ako baš ne možeš da odagnaš stid isforsiraj belu boju, ona će smiriti taurusa u muškom oku, kojeg ja, s druge strane, smatram jedinim pravim eliksirom mladosti..

Sibirski tigar

pre 7 godina

Ma mars bre. Sta sve zene ne zele, a sta gledaju svaki dan! Jos kad to ode u teretanu, pa se malo razgrana gore, a nogice kao kakvi stapici, pa se jos to istripuje da moze da bira i razvrstava zene kao u nekakve obore, beezi bre.
(tijana, 16. novembar 2016 12:17)

E, vidiš, takve žene kao ti ja najviše volim. Samosvesna i jaka. Svaka čast.

Katarina

pre 7 godina

Evo iskreno od mene... visoka sam 170 i pre sam imala 69 kila( grudi cetvorka i zadnjica srednje velicine ). Niko mi nije prilazio. Kada sam smrsala 10 kg muskarci su poceli redovno da mi prilaze i da me muvaju. Tako da JA MISLIM da je ono "bolje da ljulja nego da zulja" uteha za punije dame (bila sam jedna od njih).

Zeljko

pre 7 godina

Sportski gradjene , pre mrsavije nego deblje ... i sportski gradjena zena ima obline. Ja nisam ni nizak ni sitan ali ne volim kabaste i deblje zene. Ali stvar je ukusa... svako voli razlicito.. Ima muskaraca koji vole i zene sa maljama i dlakavim nogama, pa sad , sve je kao normalno. Ideal zenske lepote i toga sta je pozeljno menja se vremenom . Ni svaki muskarac nije isti. Neko je rafiniranog ukusa , pa ce primetiti negovano zensko telo , lepe ruke , zube , stopala ..... a neko ne vidi nista i nista mu nije bitno nego samo , daj....Tako....uzivajte. U cemu god. :-)

Dragan

pre 7 godina

Sva, bas sva istrazivanja izbegavaju da ponude sliku zene sa oblinama koja NIJE DEBELA. Postalo je politiki korekno da se promovise gojaznost kao estetski prihvatljiva. Debela i obla nije isto. Ma pogledajete modele na "Sports Illustrated" i to je to. Oni znaju posao i nije to nikakva mudrost. Sada razna istrazivanja hoce da promene sta muskarci zaista vole. Oce kao sto ce da od homoseksualca naprave heteroseksualca i obratno. Ne moze bre, to si sto si i volis sta volis.

kiselo grozdje

pre 7 godina

Ja volim atletski gradjene, a hvala za ove bucmaste kao na ovoj slici. Nisam ja za to. Daj ti meni Boni Roten, to se trazi, a ove bucke neka uzme ko hoce.

...

pre 7 godina

ovdje ne komentarisu inteligeniju i svijest, nego izgled. prije ce se u gradu okrenuti za fit djevojkom, nego za punijom. znam po sebi. sredina je najbolja. cim se ugojim, gubim volju za sredjivanjem, gubim samopouzdanje, kad smrsam previse, kao da izgubim zenstvenost, zato sredina. izbalansirana ishrana, 3-4 puta nedeljno trening, voda, njega tijela. mnogo smijeha.. ljubavi i cistih misli.. to je to. sve se odrazava na izgled. mracne, zavidne zene su odbojne, sa godinama takav karakter im se i ocrta na licu.

pokvaren

pre 7 godina

ajde realno da vi vidite ovu sa slike obucenu i debelu na ulici ili na bazenu niko se ne bi okrenuo...skroz je isfotosopirana. Muskarci koji nikada nisu videli kako izgleda deblja zena ce lupiti minus. I naravno punije dame.
Nisam ni za mrsavice ali ova sa slike je meni debela.

Igor

pre 7 godina

ako sam vas dobro razumeo, 36% muskaraca se zagledalo u debelu zenu a 64% u u druge dve, one koje nisu gojazne?
(samo kazem, 16. novembar 2016 10:45)

Svaka cast za komentar, sve objasnjeno. Vest u prevodu, muskarci jednoglasno vecinom od 64% izabrali da ne vole debele s oblinama.

miror

pre 7 godina

Mi koji glasamo za mršavije samo računamo dugoročno. Žene se s godinama udeblajaju pa izgledaju fit i pravo. Dakle odmah mršavije, a poslije će da budu taman.

Jelena

pre 7 godina

Uvek se nasmejem komentarima. Svaka cast liku koji je objasnio da je hemija bitna. Dzabe muskarcu izgled, ako cim progovori otkrijem da mu je IQ obrnuto proporcionalan izgledu :-)

Tanja

pre 7 godina

Pa, ne znam baš. Visoka sam metar i želja da porastem i varirala sam u kilaži od 66 do sadašnjih 53 kile. Građena sam klasično ženski, linija tela je bila ista samo se težina promenila, i sada definitivno privlačim više pogleda nego kada sam bila debeljušna. Obline su jedno, debeljušnost drugo, a gojaznost - u ne!

tijana

pre 7 godina

Ma mars bre. Sta sve zene ne zele, a sta gledaju svaki dan! Jos kad to ode u teretanu, pa se malo razgrana gore, a nogice kao kakvi stapici, pa se jos to istripuje da moze da bira i razvrstava zene kao u nekakve obore, beezi bre.

Ana

pre 7 godina

Ja sam mrsava, ali imam nesto izrazenije grudi (prirodna trojka/cetvorka), struk i guzu. Ponekad me bude blam od silnog buljenja u te nesretne gornje ekstremitete. Kad dodje leto, sta god da obucem sama sebi povinjem da izgledam vulgarno bas zbog muskog fokusiranja na taj deo. Pogotovo u ovo vreme gde se forsiraju male grudi. A gde cu s njima, ne mogu da ih sakrijem?!? Lepe su, ali me strava nerviraju. Pitam se kako se osecaju devojke slicne gradje?!

Sofronije

pre 7 godina

to sto im se trenutno paznja najvise zadrzala ne znaci da im se najvise svidja, a opet i ovaj rezultat govori da je skladna gradja najpozeljnija, ni nabildane ni mrsave ni debele... samo umereno.

drax

pre 7 godina

Plas sajz model nije uopste ponudjen u ovoj listi ali ipak se pominju.Zasto se stalno pominju te debele kao neka opcija kada ocigledno mi muskarci ne zelimo takve zene da gledamo.Sta je sa normalnim dimenzijama sta a na kada kazem to mislim na devojku koja ima 160-175 cm i 60-70 kg apsolutno normalna tezina i devojka normalnih proporcija.

Petar

pre 7 godina

A mene nece privuci nijedan muskarac koji me posmatra samo kao telo ( drugim recima - seksualno optereceni manijak suzene svesti), a to se vidi u prve tri sekunde kontakta sa nekim. Bolest im izbija krotz facijalnu ekspresiju, oni toga nisu ni svesni, niti mogu da sakriju.
(Ja, 16. novembar 2016 11:07)

Cek malko godine da te sustignu.

Ceca

pre 7 godina

Mrsavice nikada nisu ni bile najpozeljnije,to je ono sto je opet modna industrija pokusala da nametne anoreksicnim modelima. Kod dosta zena je to upalilo,kod muskaraca nije. S druge strane ni ti kitovi koji se sada predstavljaju kao sexy cice ne mogu privuci vecinu muskaraca (bar ne svojim telom). Fit je ta zlatna sredina (dakle normalna kilaza,postignuta brigom o zdravlju) koja ce ucek biti najpozeljnija.

woah

pre 7 godina

Nema mnogo veze sa detaljima, tipa obim grudi, zadnjica... Hemija, prijatelji, hemija. Kad je vidim, znam da je ona ta. Grudi u tom trenutku i ne vidim. A drugo je kad pričamo o želji za brzim seksom. Tada muškarci drugačije razmišljaju, ali na kraju manje i biraju. Ali, ako ti je žena privlačna, ti želiš da bude i ostane pored tebe. Ne misliš na seks. Ako ti je žena privlačna, seks će biti dobar, bez obzira na obline. Kao kad se muškarci okreću za žene sa ogromnim, istaknutim grudima, a na kraju se smuvaju sa sasvim običnom ženom, kojoj su grudi u drugom planu. Ili kad žene uzdišu za mačo muškarcima, a biraju sasvim drugačije tipove za zabavljanje. Jasno je kakve se dimenzije nameću, ali je pitanje da li su nam velike grudi stvarno toliko važne. Tajna je skrivena duboko u nama.

Ja

pre 7 godina

A mene nece privuci nijedan muskarac koji me posmatra samo kao telo ( drugim recima - seksualno optereceni manijak suzene svesti), a to se vidi u prve tri sekunde kontakta sa nekim. Bolest im izbija krotz facijalnu ekspresiju, oni toga nisu ni svesni, niti mogu da sakriju.

gradinar

pre 7 godina

Otkrili su Ameriku!
Naravno da će se pogled zadržati na oblinama (mada razlika u procentima i nije neka, pogled se zadržao i na drugima).
Ipak, treba reći - dame, kad muškarac bira ozbiljnu vezu, ovo nije od presudnog značaja (mora nešto i u glavi da postoji).

gile

pre 7 godina

Kada je pa mrsava devojka bila pozeljna ? Uvek su muskarce privlacile zene sa malo vecom zadnjicom grudima i da ima kakvu takvu figuru. Mrsave daske nikoga nisu privlacile nego je to modna industrija nametala . Da vidim tu mrsavu manekenku koja se drogira 10 godina bez sminke ako bi smela da stane uporedo sa bilo kojom devojkom na svetu pa cak i mrsavom .

east

pre 7 godina

Али реално мршавице нису никада ни биле у моди код „нормалног" већинског дела народа било где на планети. То је фабриковано на ТВу као и све остало. То исто може да се каже и за данашње плус-сајз моделе који могу да буду лепе као и мршавице. XXXL је њима мало. Из крајности у крајност...

bastin dziber

pre 7 godina

Ako je devojka lepa privucice paznju, prosto i jednostavno. Ako gledamo samo gradju i ako cemo iskreno 3. i 4. su idealni modeli. Istaknuti kukovi su zakon.

..n..

pre 7 godina

Ova žena je normal size sa oblinama. U odnosu na top modele od pre desetak godina, ona je plus size, ali Ešli je onda puta (x) size, jer je kao manekenka x2 ?
A sećate se one serije "Modeli" ? sve su bile normal size :)
Pre plus size modela uticali su filmovi gde su žene sa oblinama bile u prvom planu

Narcisa Zec

pre 7 godina

"Ovo je definitivan dokaz da mršavice više nisu najpoželjnije na čemu verovatno možemo da zahvalimo ekspanziji plus-sajz modela u modnoj industriji."

Ne! Na tome možemo da zahvalimo majci Prirodi i čika Darvinu koji nam je sve lepo objasnio. Muškarce su uvek i uvek će više privlačiti žene koje imaju "struka i kuka". Kad su divljem plemenu u Amazoniji koje nikad nije videlo tv-a ni novina pokazali slike žena, svi muškarci su izabrali figuru gde je odnos obim struka/obim kukova=0.7. A to vam je zdrava ženska.

gradinar

pre 7 godina

Otkrili su Ameriku!
Naravno da će se pogled zadržati na oblinama (mada razlika u procentima i nije neka, pogled se zadržao i na drugima).
Ipak, treba reći - dame, kad muškarac bira ozbiljnu vezu, ovo nije od presudnog značaja (mora nešto i u glavi da postoji).

Katarina

pre 7 godina

Evo iskreno od mene... visoka sam 170 i pre sam imala 69 kila( grudi cetvorka i zadnjica srednje velicine ). Niko mi nije prilazio. Kada sam smrsala 10 kg muskarci su poceli redovno da mi prilaze i da me muvaju. Tako da JA MISLIM da je ono "bolje da ljulja nego da zulja" uteha za punije dame (bila sam jedna od njih).

woah

pre 7 godina

Nema mnogo veze sa detaljima, tipa obim grudi, zadnjica... Hemija, prijatelji, hemija. Kad je vidim, znam da je ona ta. Grudi u tom trenutku i ne vidim. A drugo je kad pričamo o želji za brzim seksom. Tada muškarci drugačije razmišljaju, ali na kraju manje i biraju. Ali, ako ti je žena privlačna, ti želiš da bude i ostane pored tebe. Ne misliš na seks. Ako ti je žena privlačna, seks će biti dobar, bez obzira na obline. Kao kad se muškarci okreću za žene sa ogromnim, istaknutim grudima, a na kraju se smuvaju sa sasvim običnom ženom, kojoj su grudi u drugom planu. Ili kad žene uzdišu za mačo muškarcima, a biraju sasvim drugačije tipove za zabavljanje. Jasno je kakve se dimenzije nameću, ali je pitanje da li su nam velike grudi stvarno toliko važne. Tajna je skrivena duboko u nama.

Igor

pre 7 godina

ako sam vas dobro razumeo, 36% muskaraca se zagledalo u debelu zenu a 64% u u druge dve, one koje nisu gojazne?
(samo kazem, 16. novembar 2016 10:45)

Svaka cast za komentar, sve objasnjeno. Vest u prevodu, muskarci jednoglasno vecinom od 64% izabrali da ne vole debele s oblinama.

tijana

pre 7 godina

Ma mars bre. Sta sve zene ne zele, a sta gledaju svaki dan! Jos kad to ode u teretanu, pa se malo razgrana gore, a nogice kao kakvi stapici, pa se jos to istripuje da moze da bira i razvrstava zene kao u nekakve obore, beezi bre.

east

pre 7 godina

Али реално мршавице нису никада ни биле у моди код „нормалног" већинског дела народа било где на планети. То је фабриковано на ТВу као и све остало. То исто може да се каже и за данашње плус-сајз моделе који могу да буду лепе као и мршавице. XXXL је њима мало. Из крајности у крајност...

Dragan

pre 7 godina

Sva, bas sva istrazivanja izbegavaju da ponude sliku zene sa oblinama koja NIJE DEBELA. Postalo je politiki korekno da se promovise gojaznost kao estetski prihvatljiva. Debela i obla nije isto. Ma pogledajete modele na "Sports Illustrated" i to je to. Oni znaju posao i nije to nikakva mudrost. Sada razna istrazivanja hoce da promene sta muskarci zaista vole. Oce kao sto ce da od homoseksualca naprave heteroseksualca i obratno. Ne moze bre, to si sto si i volis sta volis.

Jelena

pre 7 godina

Uvek se nasmejem komentarima. Svaka cast liku koji je objasnio da je hemija bitna. Dzabe muskarcu izgled, ako cim progovori otkrijem da mu je IQ obrnuto proporcionalan izgledu :-)

Ja

pre 7 godina

A mene nece privuci nijedan muskarac koji me posmatra samo kao telo ( drugim recima - seksualno optereceni manijak suzene svesti), a to se vidi u prve tri sekunde kontakta sa nekim. Bolest im izbija krotz facijalnu ekspresiju, oni toga nisu ni svesni, niti mogu da sakriju.

Mila

pre 7 godina

Gledam komentare, pa ne mogu da se načudim frustracijama, ne valja kad ljulja, ne valja kad žulja, ne valja debela, ne valja glupa, ako je krakata isto ne valja, nije dobro ni kad je pametna, ne gledate ovakve, a druge dve isto....Pa ne mogu a da ne pitam: "Valjate" li vi šta, muškarci? Usrećujete li koju? A da vam ja kažem kao žena, najlepše su srećne žene, i sve mi zavidimo ne zgodnoj, ne pametnoj, ne vitkoj, već samo srećnoj ženi kojoj cakle oči.

...

pre 7 godina

ovdje ne komentarisu inteligeniju i svijest, nego izgled. prije ce se u gradu okrenuti za fit djevojkom, nego za punijom. znam po sebi. sredina je najbolja. cim se ugojim, gubim volju za sredjivanjem, gubim samopouzdanje, kad smrsam previse, kao da izgubim zenstvenost, zato sredina. izbalansirana ishrana, 3-4 puta nedeljno trening, voda, njega tijela. mnogo smijeha.. ljubavi i cistih misli.. to je to. sve se odrazava na izgled. mracne, zavidne zene su odbojne, sa godinama takav karakter im se i ocrta na licu.

Mikiveliki

pre 7 godina

Опет ја, по други пут. Прво и основно је направити разлику између дебеле, средње дебеле, мало дебље, мршаве и веома мршаве жене. У главама многих жена постоје само две категорије, дебеле и згодне, или ти мршаве.

Mikiveliki

pre 7 godina

Жене ниси заправо ни свесне да оне желе да се као прво свиде себи, затим својим другарицама, шире речено, женском роду, и на крају мушкарцима.

bastin dziber

pre 7 godina

Ako je devojka lepa privucice paznju, prosto i jednostavno. Ako gledamo samo gradju i ako cemo iskreno 3. i 4. su idealni modeli. Istaknuti kukovi su zakon.

miror

pre 7 godina

Mi koji glasamo za mršavije samo računamo dugoročno. Žene se s godinama udeblajaju pa izgledaju fit i pravo. Dakle odmah mršavije, a poslije će da budu taman.

Tanja

pre 7 godina

Pa, ne znam baš. Visoka sam metar i želja da porastem i varirala sam u kilaži od 66 do sadašnjih 53 kile. Građena sam klasično ženski, linija tela je bila ista samo se težina promenila, i sada definitivno privlačim više pogleda nego kada sam bila debeljušna. Obline su jedno, debeljušnost drugo, a gojaznost - u ne!

Ceca

pre 7 godina

Mrsavice nikada nisu ni bile najpozeljnije,to je ono sto je opet modna industrija pokusala da nametne anoreksicnim modelima. Kod dosta zena je to upalilo,kod muskaraca nije. S druge strane ni ti kitovi koji se sada predstavljaju kao sexy cice ne mogu privuci vecinu muskaraca (bar ne svojim telom). Fit je ta zlatna sredina (dakle normalna kilaza,postignuta brigom o zdravlju) koja ce ucek biti najpozeljnija.

pokvaren

pre 7 godina

ajde realno da vi vidite ovu sa slike obucenu i debelu na ulici ili na bazenu niko se ne bi okrenuo...skroz je isfotosopirana. Muskarci koji nikada nisu videli kako izgleda deblja zena ce lupiti minus. I naravno punije dame.
Nisam ni za mrsavice ali ova sa slike je meni debela.

Narcisa Zec

pre 7 godina

"Ovo je definitivan dokaz da mršavice više nisu najpoželjnije na čemu verovatno možemo da zahvalimo ekspanziji plus-sajz modela u modnoj industriji."

Ne! Na tome možemo da zahvalimo majci Prirodi i čika Darvinu koji nam je sve lepo objasnio. Muškarce su uvek i uvek će više privlačiti žene koje imaju "struka i kuka". Kad su divljem plemenu u Amazoniji koje nikad nije videlo tv-a ni novina pokazali slike žena, svi muškarci su izabrali figuru gde je odnos obim struka/obim kukova=0.7. A to vam je zdrava ženska.

Petar

pre 7 godina

A mene nece privuci nijedan muskarac koji me posmatra samo kao telo ( drugim recima - seksualno optereceni manijak suzene svesti), a to se vidi u prve tri sekunde kontakta sa nekim. Bolest im izbija krotz facijalnu ekspresiju, oni toga nisu ni svesni, niti mogu da sakriju.
(Ja, 16. novembar 2016 11:07)

Cek malko godine da te sustignu.

kolateralna šteta

pre 7 godina

Shvatanje lepog je uslovljeno kulturnim obrascem date epohe. Rubensove zene su bile ideal lepote, iako su za danasnje pojmove ne plussize nego gojazne. Trenutnu opsesiju androginim anoreksičarkama nametnula je modna industrija koju vode uglavnom gej kreatori. Zato i muškarci nose tesnu odeću koja ističe nabidovano telo, koja je po mom shvatanju izrazito ružna i vulgarna.

Sibirski tigar

pre 7 godina

Ma mars bre. Sta sve zene ne zele, a sta gledaju svaki dan! Jos kad to ode u teretanu, pa se malo razgrana gore, a nogice kao kakvi stapici, pa se jos to istripuje da moze da bira i razvrstava zene kao u nekakve obore, beezi bre.
(tijana, 16. novembar 2016 12:17)

E, vidiš, takve žene kao ti ja najviše volim. Samosvesna i jaka. Svaka čast.

kiselo grozdje

pre 7 godina

Ja volim atletski gradjene, a hvala za ove bucmaste kao na ovoj slici. Nisam ja za to. Daj ti meni Boni Roten, to se trazi, a ove bucke neka uzme ko hoce.

matematika to je prava nauka

pre 7 godina

Samo da kazem da rezultati ove ankete u sustini ne znace nista, jer ako je odnos 36:35:29 odsto, to je jako mala razlika koja lako moze da potpadne pod statisticku gresku, tj. ponovite istrazivanje sa drugacijim uzorkom i mozda cete imati 31:37:33, ili tako nesto.

drax

pre 7 godina

Plas sajz model nije uopste ponudjen u ovoj listi ali ipak se pominju.Zasto se stalno pominju te debele kao neka opcija kada ocigledno mi muskarci ne zelimo takve zene da gledamo.Sta je sa normalnim dimenzijama sta a na kada kazem to mislim na devojku koja ima 160-175 cm i 60-70 kg apsolutno normalna tezina i devojka normalnih proporcija.

klip kukuruza

pre 7 godina

Na oko i na dodir su mi lepse popunjenije devojke nego one sto im ispadaju rebra, mada problem s buckama je sto se mnogo znoje i kad treba i kad ne treba, a to ponekad moze biti tesko za istrpeti :)

..n..

pre 7 godina

Ova žena je normal size sa oblinama. U odnosu na top modele od pre desetak godina, ona je plus size, ali Ešli je onda puta (x) size, jer je kao manekenka x2 ?
A sećate se one serije "Modeli" ? sve su bile normal size :)
Pre plus size modela uticali su filmovi gde su žene sa oblinama bile u prvom planu

Jovan

pre 7 godina

Zavisi koji muskarci su glasali. Oni debeli i masni verovatno ce uvek izabrati neku koja je isto deblja. Mene ova sa slike konkretno uopste ne privlaci. Jeste slatka, ali noge i struk joj ni nasta ne lice. I nemojte zavaravati devojke a i muskarce da su ovakav struk i obline pozeljnije. Prosetajte malo atletskom stazom i obratite paznju kako su gradjeni momci i devojke koji trce i bave se sportom svakoga dana. Sigurno nemaju ovoliki struk i noge. Najbolju konstituciju imaju atlete, a one su vitke, zategnute i izdefinisane. Tacka.

gile

pre 7 godina

Kada je pa mrsava devojka bila pozeljna ? Uvek su muskarce privlacile zene sa malo vecom zadnjicom grudima i da ima kakvu takvu figuru. Mrsave daske nikoga nisu privlacile nego je to modna industrija nametala . Da vidim tu mrsavu manekenku koja se drogira 10 godina bez sminke ako bi smela da stane uporedo sa bilo kojom devojkom na svetu pa cak i mrsavom .

Ana

pre 7 godina

Ja sam mrsava, ali imam nesto izrazenije grudi (prirodna trojka/cetvorka), struk i guzu. Ponekad me bude blam od silnog buljenja u te nesretne gornje ekstremitete. Kad dodje leto, sta god da obucem sama sebi povinjem da izgledam vulgarno bas zbog muskog fokusiranja na taj deo. Pogotovo u ovo vreme gde se forsiraju male grudi. A gde cu s njima, ne mogu da ih sakrijem?!? Lepe su, ali me strava nerviraju. Pitam se kako se osecaju devojke slicne gradje?!

Zeljko

pre 7 godina

Sportski gradjene , pre mrsavije nego deblje ... i sportski gradjena zena ima obline. Ja nisam ni nizak ni sitan ali ne volim kabaste i deblje zene. Ali stvar je ukusa... svako voli razlicito.. Ima muskaraca koji vole i zene sa maljama i dlakavim nogama, pa sad , sve je kao normalno. Ideal zenske lepote i toga sta je pozeljno menja se vremenom . Ni svaki muskarac nije isti. Neko je rafiniranog ukusa , pa ce primetiti negovano zensko telo , lepe ruke , zube , stopala ..... a neko ne vidi nista i nista mu nije bitno nego samo , daj....Tako....uzivajte. U cemu god. :-)

Sofronije

pre 7 godina

to sto im se trenutno paznja najvise zadrzala ne znaci da im se najvise svidja, a opet i ovaj rezultat govori da je skladna gradja najpozeljnija, ni nabildane ni mrsave ni debele... samo umereno.

Nenad-EU

pre 7 godina

Mršave koje liče na tinejdžerke su interesantne samo latetntnim pedofilima. Zna se kako žena treba da izgleda. Ne pričamo o gojaznosti, ne treba ići u drugu krajnost.

inzenjer

pre 7 godina

Meni je ovo popunjena devojka... Daleko od oblina (po mom shvatanju te reci). Ali svako ima pravo na svoje misljenje i svaciji ukus je razlicit

Spirit

pre 7 godina

Bilo da je oblija, mršavija, atletski građena ili sa oblinama, najlepša žena je voljena žena. Zato je za lepotu najbolji faktor sreća i ako već mora-drugi miškarac, kada prvi zataji ;)

Neko iz Banata

pre 7 godina

90% muskaraca pada na struk i glavu(IQ,osmeh,boja ociju i kose,crte lica),dok su kilaza,grudi ,zadnjica nesto sto je u drugom planu(dosta zavise i od visine) tj. finese kojima su zene vise opterecene nego mi.
Izgled privlaci,karakter zadrzava.

Ivca

pre 7 godina

Do toga je doslo zato sto vam modu kreiraju uglavnom homoseksualci koji zbog svoje prirode nemaju osecaj za zensko telo i guraju "fosile" za zensku modu a za musku ono sto se njima svidja tj. nabildovane, dobro gradjene muskarce.

bla

pre 7 godina

(Slatka mala izvrnuta torta, 16. novembar 2016 22:17)

Isto. 183/63 saleću sa svih strana, uglavnom sa "jesi manekenka?"
183/85 ništa. :D A imala sam super grudi, to mi jedino nedostaje. :D Samo su drugovi komentarisali kako sam, kao, zgodnija s viškom nego žgoljava.
Sad sam smakla negde na 75, treba još, meni se tih 65 najviše sviđalo i najbolje sam se osećala. Mogu da potrčim, popenjem se na osmi sprat bez crkavanja i ne bole me kolena. A to šta neko drugi voli, bilo muškarci ili žene, to me stvarno ne zanima. A i, uglavnom, drugima ne možeš ugoditi. Kad si mršav-što si mršav, kad si debeo-što si se ugojio...

Krupnjača

pre 7 godina

Anči@, možda nisam gracilna u čitavom telu kao ti,ali delim tvoju građu jakim dekolteom i bogatom guzom.. Pa sad.. Moja čaša je polupuna.. :) Što je tebi vulgarni balast meni je "cvetanje Tise".. Znaš kako kažu, tamo gde ima tu i preliva, a što se tiče muških pogleda, pa što ih ne uzmeš kao antiejdž? mislim da su rađene i ozbiljne studije na tu temu .. Ukoliko si hrišćanska u srcu, tvoja indisponiranost Božijim darovima može se shvatiti i kao nerevnost u sopstvenom spasenju, daleko bilo da ti kažem da ima krivice u tvom raspoloženju.. Mada mislim da žena 21-og veka treba biti i starinski zahvalna i radosna na onom što joj je dato, a tebi je dato Bogu hvala ;) pa i ti muški pogledi su neka radost u Bogu.. Ako baš ne možeš da odagnaš stid isforsiraj belu boju, ona će smiriti taurusa u muškom oku, kojeg ja, s druge strane, smatram jedinim pravim eliksirom mladosti..

j

pre 7 godina

Neko je napisao "debela sa oblinama". Nemogu da verujem da ne pravi razliku. Ja sam uveren da 90% muškataca voli žene sa oblinama. To ne znači da žena ima višak kilograma nego nema manjak. Taman onako kako treba žena da izgleda

Ja

pre 7 godina

Petar

I kad me sustignu, sta ce onda da se desi? Mislis da cu da vas vucem za rukav i molim na kolenima da me... Ajde probudi se, nije normalno da odrastao covek ima tako bujnu mastu! I mogu ti reci da sa godinama moji kriterijumi samo rastu! Dok ne nadjem coveka koji ce se zaljubiti pre svega u moju licnost, a ne u ono sto je potrosno i promenljivo ( telo), nista od seksa! Mogu tako do kraja zivota, veruj mi! Nemoj da ti se kunem u najmilije, mada mogu i to, ako insistiras!

Vlada

pre 7 godina

Moja žena je bila atletski građena kada smo se upoznali, zdravo mršava, prelepo. Rodila je dvoje dece i održala liniju da tek sada meni savršeno izgleda... Za nijansu punija, tek toliko da još može da nosi istu veličinu garderobe.

kataklinger

pre 7 godina

englezi su veoma debeo narod tako da se ova njihova projekcija pozeljnosti ne moze uzeti u obzir. mali, debeli, kratkonogi, okruglih glava, bez vrata,... ili suvonjavi, mlitavi, klempavi, cosavi, pegavi,... i nisu neki ziri. u sustini najbolje izgledaju one koje nemaju ni viska, a ni manjka(jer su i gojaznost i preterana mrsavost odraz loseg zdravlja), a takve su najredje, a vecina muskaraca zbog nedostupnosti takvih snizava kriterijume i baca se na ono sto im je takvim kakvi su jedino i dostupno.

JovankaBezK

pre 7 godina

A zdravlje? Ne moze biti zdrava ako ima 75kg i 165cmm. Kao ni ako ima 175cmm i 45 kg. koga briga sta se kome svidja? Postoji mera, kao u i u svemu. Ali to je ocigledno danas nedostizni ideal.

miki maus

pre 7 godina

Pa da stavili im sliku nekog kostura od manekenke, neku bodibilderku i bucku u odeci u kojoj se ni ne vidi koliko je bucka i oni rekli bucka. Niko ne voli salo da se klati ljudi, nemojte da se lazemo.

socrat

pre 7 godina

Po ovoj ankenti se samo vidi da je po trecina muskaraca za svaku opciju, negde malo iznad negde malo ispod i sta su to definitivno muskarci odlucili?

Cvexi

pre 7 godina

Sto se pukog fizickog izgleda tice to ostavljam primitivnom delu mog mozga da sam odluci. Ne secam se da sam ikada rekao za zenu da je predebela ili mrsava, jednostavno I to ide po osecaju. Kao da mi primitivni mozak kaze "ova je spremna", za sta nisam siguran mada mogu da pretpostavim.

miki maus

pre 7 godina

Niko ne voli debele zene, ni malo manje debele ni popunjenije, kako god ih nazvali, volis svoju zenu cak i kad se malo ugoji zato sto je tvoja i vase veza i seks je nesto sto je otislo malo dalje od onog cistog da li trenutno izgleda kao za naslovnu ili ne. Ali kao sto ni devojke ne vole da ih bodete stomakom, niti da musko ima vece grudi od njih, tako ni muskarci ne vole opustene butine sa celulitom i strijama u broju vecem od neke normale u skladu sa godinama ili ispao stomak na devojci, to prosto nije privlacno i to je prosto cinjenica. Uvek ima fetis tipova, ali oni se ne racunaju u prosek, neki imaju fetis sa debljim ljudima, neki sa nogama, neki ... da ne idem ima puno fetisa. A ovakvih istrazivanja ima stalno, jedna kazu ovo, jedno ono, pre samo par meseci sam citao sa istim uvodom, da li muskarci zbog novog trenda plus sajz modela sada kao vise vole punije devojke, odgovori su bili potpuno suprotni od ovog, velika vecina je bila za devojke koje su vise fit, ali ako im postaviti sliku neke bilderke ili neke bas skroz osusene manekenke onda to nije realan test.

Trener

pre 7 godina

Samo mrsave i turbo sredjene one imaju snagu za sve. Takodje ko brine o sebi do nivoa da je zadovoljan sobom kvalitetna je osoba i uspeva da se ostvari na svim planovima.

Milosav

pre 7 godina

Dajte molim vas, te mrsave, te debele, ovakve, onakve, vataj sta ti dodje pod ruku, ne maniši mnogo što rekla moja baba i ne zaboravi ovo sto pesnik rece:

Poslušaj zato savet što ce ti čiča dati:
kad imaš mladog petla, ne daj mu da se pati.
Pusti ga neka leti, neka ga koke vide.
Posle će biti kasno, i petlu vreme ide.

Slatka mala izvrnuta torta

pre 7 godina

Pošto sam imala faze 192 cm i 69 kg ( moja najmanja kilaža i rrecimo annoreksična faza), zatim 75kg, moja mršava faza i 80kg, zadovoljavvajuća težina, ali i 85 kg, takođe ok, pa i 95 kg, punačka faza, ali ne predebela...Reći ću vam...ceo grad se okretao za mnom i muškarci me najviše startovali u fazi od 75 kg. pa čak i u ovoj od 69/70kg! Prilazili su mi svuda, stalno...od 15-75 god. A najmanje su me gledali sa 95kg tačnije,, niko živ mmi tada prišao nije...Zaključak, muškarci obožavaju dugonoge mršavice ( bar moji sugrađani) i da... ja sam tip koji nije ona sa prve slike...imam izražen struk i grudi..

Čovek u prolazu

pre 7 godina

Ma da ja vama kažem nešto!"

"Svako ima prava na slobodu biranja bez da se pravda ikome u životu." Jer svi kad-tad ostarimo na kraju pa posle bude krajne više nebitno.

beoman

pre 7 godina

afrikanci i arapi vole debelo, sto deblje je bolje za njih. Ja volim atleski gradjene zene ili mrsave, kad ga cuhnes ima da bude toplo, podmasceno i klokti. a ako ne klokti nie dobra. jos ako zenska skici i vristi kooro se dize intezivno.

klip kukuruza

pre 7 godina

Na oko i na dodir su mi lepse popunjenije devojke nego one sto im ispadaju rebra, mada problem s buckama je sto se mnogo znoje i kad treba i kad ne treba, a to ponekad moze biti tesko za istrpeti :)

kiselo grozdje

pre 7 godina

Ja volim atletski gradjene, a hvala za ove bucmaste kao na ovoj slici. Nisam ja za to. Daj ti meni Boni Roten, to se trazi, a ove bucke neka uzme ko hoce.

Ana

pre 7 godina

Ja sam mrsava, ali imam nesto izrazenije grudi (prirodna trojka/cetvorka), struk i guzu. Ponekad me bude blam od silnog buljenja u te nesretne gornje ekstremitete. Kad dodje leto, sta god da obucem sama sebi povinjem da izgledam vulgarno bas zbog muskog fokusiranja na taj deo. Pogotovo u ovo vreme gde se forsiraju male grudi. A gde cu s njima, ne mogu da ih sakrijem?!? Lepe su, ali me strava nerviraju. Pitam se kako se osecaju devojke slicne gradje?!

Katarina

pre 7 godina

Evo iskreno od mene... visoka sam 170 i pre sam imala 69 kila( grudi cetvorka i zadnjica srednje velicine ). Niko mi nije prilazio. Kada sam smrsala 10 kg muskarci su poceli redovno da mi prilaze i da me muvaju. Tako da JA MISLIM da je ono "bolje da ljulja nego da zulja" uteha za punije dame (bila sam jedna od njih).

Jovan

pre 7 godina

Zavisi koji muskarci su glasali. Oni debeli i masni verovatno ce uvek izabrati neku koja je isto deblja. Mene ova sa slike konkretno uopste ne privlaci. Jeste slatka, ali noge i struk joj ni nasta ne lice. I nemojte zavaravati devojke a i muskarce da su ovakav struk i obline pozeljnije. Prosetajte malo atletskom stazom i obratite paznju kako su gradjeni momci i devojke koji trce i bave se sportom svakoga dana. Sigurno nemaju ovoliki struk i noge. Najbolju konstituciju imaju atlete, a one su vitke, zategnute i izdefinisane. Tacka.

gile

pre 7 godina

Kada je pa mrsava devojka bila pozeljna ? Uvek su muskarce privlacile zene sa malo vecom zadnjicom grudima i da ima kakvu takvu figuru. Mrsave daske nikoga nisu privlacile nego je to modna industrija nametala . Da vidim tu mrsavu manekenku koja se drogira 10 godina bez sminke ako bi smela da stane uporedo sa bilo kojom devojkom na svetu pa cak i mrsavom .

Ja

pre 7 godina

A mene nece privuci nijedan muskarac koji me posmatra samo kao telo ( drugim recima - seksualno optereceni manijak suzene svesti), a to se vidi u prve tri sekunde kontakta sa nekim. Bolest im izbija krotz facijalnu ekspresiju, oni toga nisu ni svesni, niti mogu da sakriju.

pokvaren

pre 7 godina

ajde realno da vi vidite ovu sa slike obucenu i debelu na ulici ili na bazenu niko se ne bi okrenuo...skroz je isfotosopirana. Muskarci koji nikada nisu videli kako izgleda deblja zena ce lupiti minus. I naravno punije dame.
Nisam ni za mrsavice ali ova sa slike je meni debela.

Petar

pre 7 godina

A mene nece privuci nijedan muskarac koji me posmatra samo kao telo ( drugim recima - seksualno optereceni manijak suzene svesti), a to se vidi u prve tri sekunde kontakta sa nekim. Bolest im izbija krotz facijalnu ekspresiju, oni toga nisu ni svesni, niti mogu da sakriju.
(Ja, 16. novembar 2016 11:07)

Cek malko godine da te sustignu.

Krupnjača

pre 7 godina

Anči@, možda nisam gracilna u čitavom telu kao ti,ali delim tvoju građu jakim dekolteom i bogatom guzom.. Pa sad.. Moja čaša je polupuna.. :) Što je tebi vulgarni balast meni je "cvetanje Tise".. Znaš kako kažu, tamo gde ima tu i preliva, a što se tiče muških pogleda, pa što ih ne uzmeš kao antiejdž? mislim da su rađene i ozbiljne studije na tu temu .. Ukoliko si hrišćanska u srcu, tvoja indisponiranost Božijim darovima može se shvatiti i kao nerevnost u sopstvenom spasenju, daleko bilo da ti kažem da ima krivice u tvom raspoloženju.. Mada mislim da žena 21-og veka treba biti i starinski zahvalna i radosna na onom što joj je dato, a tebi je dato Bogu hvala ;) pa i ti muški pogledi su neka radost u Bogu.. Ako baš ne možeš da odagnaš stid isforsiraj belu boju, ona će smiriti taurusa u muškom oku, kojeg ja, s druge strane, smatram jedinim pravim eliksirom mladosti..

Nenad-EU

pre 7 godina

Mršave koje liče na tinejdžerke su interesantne samo latetntnim pedofilima. Zna se kako žena treba da izgleda. Ne pričamo o gojaznosti, ne treba ići u drugu krajnost.

Igor

pre 7 godina

ako sam vas dobro razumeo, 36% muskaraca se zagledalo u debelu zenu a 64% u u druge dve, one koje nisu gojazne?
(samo kazem, 16. novembar 2016 10:45)

Svaka cast za komentar, sve objasnjeno. Vest u prevodu, muskarci jednoglasno vecinom od 64% izabrali da ne vole debele s oblinama.

Dragan

pre 7 godina

Sva, bas sva istrazivanja izbegavaju da ponude sliku zene sa oblinama koja NIJE DEBELA. Postalo je politiki korekno da se promovise gojaznost kao estetski prihvatljiva. Debela i obla nije isto. Ma pogledajete modele na "Sports Illustrated" i to je to. Oni znaju posao i nije to nikakva mudrost. Sada razna istrazivanja hoce da promene sta muskarci zaista vole. Oce kao sto ce da od homoseksualca naprave heteroseksualca i obratno. Ne moze bre, to si sto si i volis sta volis.

east

pre 7 godina

Али реално мршавице нису никада ни биле у моди код „нормалног" већинског дела народа било где на планети. То је фабриковано на ТВу као и све остало. То исто може да се каже и за данашње плус-сајз моделе који могу да буду лепе као и мршавице. XXXL је њима мало. Из крајности у крајност...

Trener

pre 7 godina

Samo mrsave i turbo sredjene one imaju snagu za sve. Takodje ko brine o sebi do nivoa da je zadovoljan sobom kvalitetna je osoba i uspeva da se ostvari na svim planovima.

beoman

pre 7 godina

afrikanci i arapi vole debelo, sto deblje je bolje za njih. Ja volim atleski gradjene zene ili mrsave, kad ga cuhnes ima da bude toplo, podmasceno i klokti. a ako ne klokti nie dobra. jos ako zenska skici i vristi kooro se dize intezivno.

tijana

pre 7 godina

Ma mars bre. Sta sve zene ne zele, a sta gledaju svaki dan! Jos kad to ode u teretanu, pa se malo razgrana gore, a nogice kao kakvi stapici, pa se jos to istripuje da moze da bira i razvrstava zene kao u nekakve obore, beezi bre.

Ceca

pre 7 godina

Mrsavice nikada nisu ni bile najpozeljnije,to je ono sto je opet modna industrija pokusala da nametne anoreksicnim modelima. Kod dosta zena je to upalilo,kod muskaraca nije. S druge strane ni ti kitovi koji se sada predstavljaju kao sexy cice ne mogu privuci vecinu muskaraca (bar ne svojim telom). Fit je ta zlatna sredina (dakle normalna kilaza,postignuta brigom o zdravlju) koja ce ucek biti najpozeljnija.

Narcisa Zec

pre 7 godina

"Ovo je definitivan dokaz da mršavice više nisu najpoželjnije na čemu verovatno možemo da zahvalimo ekspanziji plus-sajz modela u modnoj industriji."

Ne! Na tome možemo da zahvalimo majci Prirodi i čika Darvinu koji nam je sve lepo objasnio. Muškarce su uvek i uvek će više privlačiti žene koje imaju "struka i kuka". Kad su divljem plemenu u Amazoniji koje nikad nije videlo tv-a ni novina pokazali slike žena, svi muškarci su izabrali figuru gde je odnos obim struka/obim kukova=0.7. A to vam je zdrava ženska.

miror

pre 7 godina

Mi koji glasamo za mršavije samo računamo dugoročno. Žene se s godinama udeblajaju pa izgledaju fit i pravo. Dakle odmah mršavije, a poslije će da budu taman.

woah

pre 7 godina

Nema mnogo veze sa detaljima, tipa obim grudi, zadnjica... Hemija, prijatelji, hemija. Kad je vidim, znam da je ona ta. Grudi u tom trenutku i ne vidim. A drugo je kad pričamo o želji za brzim seksom. Tada muškarci drugačije razmišljaju, ali na kraju manje i biraju. Ali, ako ti je žena privlačna, ti želiš da bude i ostane pored tebe. Ne misliš na seks. Ako ti je žena privlačna, seks će biti dobar, bez obzira na obline. Kao kad se muškarci okreću za žene sa ogromnim, istaknutim grudima, a na kraju se smuvaju sa sasvim običnom ženom, kojoj su grudi u drugom planu. Ili kad žene uzdišu za mačo muškarcima, a biraju sasvim drugačije tipove za zabavljanje. Jasno je kakve se dimenzije nameću, ali je pitanje da li su nam velike grudi stvarno toliko važne. Tajna je skrivena duboko u nama.

gradinar

pre 7 godina

Otkrili su Ameriku!
Naravno da će se pogled zadržati na oblinama (mada razlika u procentima i nije neka, pogled se zadržao i na drugima).
Ipak, treba reći - dame, kad muškarac bira ozbiljnu vezu, ovo nije od presudnog značaja (mora nešto i u glavi da postoji).

Mikiveliki

pre 7 godina

Опет ја, по други пут. Прво и основно је направити разлику између дебеле, средње дебеле, мало дебље, мршаве и веома мршаве жене. У главама многих жена постоје само две категорије, дебеле и згодне, или ти мршаве.

bastin dziber

pre 7 godina

Ako je devojka lepa privucice paznju, prosto i jednostavno. Ako gledamo samo gradju i ako cemo iskreno 3. i 4. su idealni modeli. Istaknuti kukovi su zakon.

...

pre 7 godina

ovdje ne komentarisu inteligeniju i svijest, nego izgled. prije ce se u gradu okrenuti za fit djevojkom, nego za punijom. znam po sebi. sredina je najbolja. cim se ugojim, gubim volju za sredjivanjem, gubim samopouzdanje, kad smrsam previse, kao da izgubim zenstvenost, zato sredina. izbalansirana ishrana, 3-4 puta nedeljno trening, voda, njega tijela. mnogo smijeha.. ljubavi i cistih misli.. to je to. sve se odrazava na izgled. mracne, zavidne zene su odbojne, sa godinama takav karakter im se i ocrta na licu.

drax

pre 7 godina

Plas sajz model nije uopste ponudjen u ovoj listi ali ipak se pominju.Zasto se stalno pominju te debele kao neka opcija kada ocigledno mi muskarci ne zelimo takve zene da gledamo.Sta je sa normalnim dimenzijama sta a na kada kazem to mislim na devojku koja ima 160-175 cm i 60-70 kg apsolutno normalna tezina i devojka normalnih proporcija.

..n..

pre 7 godina

Ova žena je normal size sa oblinama. U odnosu na top modele od pre desetak godina, ona je plus size, ali Ešli je onda puta (x) size, jer je kao manekenka x2 ?
A sećate se one serije "Modeli" ? sve su bile normal size :)
Pre plus size modela uticali su filmovi gde su žene sa oblinama bile u prvom planu

Sibirski tigar

pre 7 godina

Ma mars bre. Sta sve zene ne zele, a sta gledaju svaki dan! Jos kad to ode u teretanu, pa se malo razgrana gore, a nogice kao kakvi stapici, pa se jos to istripuje da moze da bira i razvrstava zene kao u nekakve obore, beezi bre.
(tijana, 16. novembar 2016 12:17)

E, vidiš, takve žene kao ti ja najviše volim. Samosvesna i jaka. Svaka čast.

Mila

pre 7 godina

Gledam komentare, pa ne mogu da se načudim frustracijama, ne valja kad ljulja, ne valja kad žulja, ne valja debela, ne valja glupa, ako je krakata isto ne valja, nije dobro ni kad je pametna, ne gledate ovakve, a druge dve isto....Pa ne mogu a da ne pitam: "Valjate" li vi šta, muškarci? Usrećujete li koju? A da vam ja kažem kao žena, najlepše su srećne žene, i sve mi zavidimo ne zgodnoj, ne pametnoj, ne vitkoj, već samo srećnoj ženi kojoj cakle oči.

kolateralna šteta

pre 7 godina

Shvatanje lepog je uslovljeno kulturnim obrascem date epohe. Rubensove zene su bile ideal lepote, iako su za danasnje pojmove ne plussize nego gojazne. Trenutnu opsesiju androginim anoreksičarkama nametnula je modna industrija koju vode uglavnom gej kreatori. Zato i muškarci nose tesnu odeću koja ističe nabidovano telo, koja je po mom shvatanju izrazito ružna i vulgarna.

Slatka mala izvrnuta torta

pre 7 godina

Pošto sam imala faze 192 cm i 69 kg ( moja najmanja kilaža i rrecimo annoreksična faza), zatim 75kg, moja mršava faza i 80kg, zadovoljavvajuća težina, ali i 85 kg, takođe ok, pa i 95 kg, punačka faza, ali ne predebela...Reći ću vam...ceo grad se okretao za mnom i muškarci me najviše startovali u fazi od 75 kg. pa čak i u ovoj od 69/70kg! Prilazili su mi svuda, stalno...od 15-75 god. A najmanje su me gledali sa 95kg tačnije,, niko živ mmi tada prišao nije...Zaključak, muškarci obožavaju dugonoge mršavice ( bar moji sugrađani) i da... ja sam tip koji nije ona sa prve slike...imam izražen struk i grudi..

Tanja

pre 7 godina

Pa, ne znam baš. Visoka sam metar i želja da porastem i varirala sam u kilaži od 66 do sadašnjih 53 kile. Građena sam klasično ženski, linija tela je bila ista samo se težina promenila, i sada definitivno privlačim više pogleda nego kada sam bila debeljušna. Obline su jedno, debeljušnost drugo, a gojaznost - u ne!

Zeljko

pre 7 godina

Sportski gradjene , pre mrsavije nego deblje ... i sportski gradjena zena ima obline. Ja nisam ni nizak ni sitan ali ne volim kabaste i deblje zene. Ali stvar je ukusa... svako voli razlicito.. Ima muskaraca koji vole i zene sa maljama i dlakavim nogama, pa sad , sve je kao normalno. Ideal zenske lepote i toga sta je pozeljno menja se vremenom . Ni svaki muskarac nije isti. Neko je rafiniranog ukusa , pa ce primetiti negovano zensko telo , lepe ruke , zube , stopala ..... a neko ne vidi nista i nista mu nije bitno nego samo , daj....Tako....uzivajte. U cemu god. :-)

inzenjer

pre 7 godina

Meni je ovo popunjena devojka... Daleko od oblina (po mom shvatanju te reci). Ali svako ima pravo na svoje misljenje i svaciji ukus je razlicit

Mikiveliki

pre 7 godina

Жене ниси заправо ни свесне да оне желе да се као прво свиде себи, затим својим другарицама, шире речено, женском роду, и на крају мушкарцима.

Sofronije

pre 7 godina

to sto im se trenutno paznja najvise zadrzala ne znaci da im se najvise svidja, a opet i ovaj rezultat govori da je skladna gradja najpozeljnija, ni nabildane ni mrsave ni debele... samo umereno.

miki maus

pre 7 godina

Niko ne voli debele zene, ni malo manje debele ni popunjenije, kako god ih nazvali, volis svoju zenu cak i kad se malo ugoji zato sto je tvoja i vase veza i seks je nesto sto je otislo malo dalje od onog cistog da li trenutno izgleda kao za naslovnu ili ne. Ali kao sto ni devojke ne vole da ih bodete stomakom, niti da musko ima vece grudi od njih, tako ni muskarci ne vole opustene butine sa celulitom i strijama u broju vecem od neke normale u skladu sa godinama ili ispao stomak na devojci, to prosto nije privlacno i to je prosto cinjenica. Uvek ima fetis tipova, ali oni se ne racunaju u prosek, neki imaju fetis sa debljim ljudima, neki sa nogama, neki ... da ne idem ima puno fetisa. A ovakvih istrazivanja ima stalno, jedna kazu ovo, jedno ono, pre samo par meseci sam citao sa istim uvodom, da li muskarci zbog novog trenda plus sajz modela sada kao vise vole punije devojke, odgovori su bili potpuno suprotni od ovog, velika vecina je bila za devojke koje su vise fit, ali ako im postaviti sliku neke bilderke ili neke bas skroz osusene manekenke onda to nije realan test.

Ivca

pre 7 godina

Do toga je doslo zato sto vam modu kreiraju uglavnom homoseksualci koji zbog svoje prirode nemaju osecaj za zensko telo i guraju "fosile" za zensku modu a za musku ono sto se njima svidja tj. nabildovane, dobro gradjene muskarce.

Ja

pre 7 godina

Petar

I kad me sustignu, sta ce onda da se desi? Mislis da cu da vas vucem za rukav i molim na kolenima da me... Ajde probudi se, nije normalno da odrastao covek ima tako bujnu mastu! I mogu ti reci da sa godinama moji kriterijumi samo rastu! Dok ne nadjem coveka koji ce se zaljubiti pre svega u moju licnost, a ne u ono sto je potrosno i promenljivo ( telo), nista od seksa! Mogu tako do kraja zivota, veruj mi! Nemoj da ti se kunem u najmilije, mada mogu i to, ako insistiras!

kataklinger

pre 7 godina

englezi su veoma debeo narod tako da se ova njihova projekcija pozeljnosti ne moze uzeti u obzir. mali, debeli, kratkonogi, okruglih glava, bez vrata,... ili suvonjavi, mlitavi, klempavi, cosavi, pegavi,... i nisu neki ziri. u sustini najbolje izgledaju one koje nemaju ni viska, a ni manjka(jer su i gojaznost i preterana mrsavost odraz loseg zdravlja), a takve su najredje, a vecina muskaraca zbog nedostupnosti takvih snizava kriterijume i baca se na ono sto im je takvim kakvi su jedino i dostupno.

matematika to je prava nauka

pre 7 godina

Samo da kazem da rezultati ove ankete u sustini ne znace nista, jer ako je odnos 36:35:29 odsto, to je jako mala razlika koja lako moze da potpadne pod statisticku gresku, tj. ponovite istrazivanje sa drugacijim uzorkom i mozda cete imati 31:37:33, ili tako nesto.

JovankaBezK

pre 7 godina

A zdravlje? Ne moze biti zdrava ako ima 75kg i 165cmm. Kao ni ako ima 175cmm i 45 kg. koga briga sta se kome svidja? Postoji mera, kao u i u svemu. Ali to je ocigledno danas nedostizni ideal.

Cvexi

pre 7 godina

Sto se pukog fizickog izgleda tice to ostavljam primitivnom delu mog mozga da sam odluci. Ne secam se da sam ikada rekao za zenu da je predebela ili mrsava, jednostavno I to ide po osecaju. Kao da mi primitivni mozak kaze "ova je spremna", za sta nisam siguran mada mogu da pretpostavim.

Jelena

pre 7 godina

Uvek se nasmejem komentarima. Svaka cast liku koji je objasnio da je hemija bitna. Dzabe muskarcu izgled, ako cim progovori otkrijem da mu je IQ obrnuto proporcionalan izgledu :-)

miki maus

pre 7 godina

Pa da stavili im sliku nekog kostura od manekenke, neku bodibilderku i bucku u odeci u kojoj se ni ne vidi koliko je bucka i oni rekli bucka. Niko ne voli salo da se klati ljudi, nemojte da se lazemo.

bla

pre 7 godina

(Slatka mala izvrnuta torta, 16. novembar 2016 22:17)

Isto. 183/63 saleću sa svih strana, uglavnom sa "jesi manekenka?"
183/85 ništa. :D A imala sam super grudi, to mi jedino nedostaje. :D Samo su drugovi komentarisali kako sam, kao, zgodnija s viškom nego žgoljava.
Sad sam smakla negde na 75, treba još, meni se tih 65 najviše sviđalo i najbolje sam se osećala. Mogu da potrčim, popenjem se na osmi sprat bez crkavanja i ne bole me kolena. A to šta neko drugi voli, bilo muškarci ili žene, to me stvarno ne zanima. A i, uglavnom, drugima ne možeš ugoditi. Kad si mršav-što si mršav, kad si debeo-što si se ugojio...

j

pre 7 godina

Neko je napisao "debela sa oblinama". Nemogu da verujem da ne pravi razliku. Ja sam uveren da 90% muškataca voli žene sa oblinama. To ne znači da žena ima višak kilograma nego nema manjak. Taman onako kako treba žena da izgleda

Spirit

pre 7 godina

Bilo da je oblija, mršavija, atletski građena ili sa oblinama, najlepša žena je voljena žena. Zato je za lepotu najbolji faktor sreća i ako već mora-drugi miškarac, kada prvi zataji ;)

Milosav

pre 7 godina

Dajte molim vas, te mrsave, te debele, ovakve, onakve, vataj sta ti dodje pod ruku, ne maniši mnogo što rekla moja baba i ne zaboravi ovo sto pesnik rece:

Poslušaj zato savet što ce ti čiča dati:
kad imaš mladog petla, ne daj mu da se pati.
Pusti ga neka leti, neka ga koke vide.
Posle će biti kasno, i petlu vreme ide.

Vlada

pre 7 godina

Moja žena je bila atletski građena kada smo se upoznali, zdravo mršava, prelepo. Rodila je dvoje dece i održala liniju da tek sada meni savršeno izgleda... Za nijansu punija, tek toliko da još može da nosi istu veličinu garderobe.

Čovek u prolazu

pre 7 godina

Ma da ja vama kažem nešto!"

"Svako ima prava na slobodu biranja bez da se pravda ikome u životu." Jer svi kad-tad ostarimo na kraju pa posle bude krajne više nebitno.

Neko iz Banata

pre 7 godina

90% muskaraca pada na struk i glavu(IQ,osmeh,boja ociju i kose,crte lica),dok su kilaza,grudi ,zadnjica nesto sto je u drugom planu(dosta zavise i od visine) tj. finese kojima su zene vise opterecene nego mi.
Izgled privlaci,karakter zadrzava.

socrat

pre 7 godina

Po ovoj ankenti se samo vidi da je po trecina muskaraca za svaku opciju, negde malo iznad negde malo ispod i sta su to definitivno muskarci odlucili?