Muškarci, pažnja! Ovo nikako ne bi trebalo da kupujete svojim devojkama

Subota, 26.11.2016.

13:46

Izvor: Super žena

Muškarci, pažnja! Ovo nikako ne bi trebalo da kupujete svojim devojkama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

172 Komentari

Sortiraj po:

Kako ste se nalupali

pre 7 godina

Ja se za 26.rodjendan odusevih velikim plisanim medom kakvog nikad nisam imala, sto je momak naravno upamtio od ranije :))

sve u svoje vreme

pre 7 godina

moja žena obožava plišane mede. više se obraduje medi kada se vratim sa nekog puta nego najskupocenijem parfemu. sve ovo zavisi od partnera i okolnosti.

esma

pre 7 godina

Sve u svemu svaki dar od voljene osobe je vredan ,ne paznje vec iskrene zahvalnosti,i ne mislim kad to kazem samo sa pozicija mnogih zena kojima mnogo toga ne bi bio visak vec sa pozicije onih zena koje dobijaju poklone kao znak paznje bez obzira na provedene godine ili finansijski status.Uvek ima sta da se pokloni i zenama i muskarcima.

esma

pre 7 godina

plisane igracke su nesto sto zenu ne moze obradovati ,a sto se tice kuhinjskog pribora isto mislim osim nutri bulit-a ako ga nema zena ili neki koristan aparat .sve ostalo nije nimalo promaseno.

Darth Shone

pre 7 godina

Ma najbolje je nista im ne kupovati. Jer ce mnoge u svemu naci zamerku. A kada vas pitaju zasto im nista ne kupujete, poklonite joj, ako imate dijamantni ameriken ekspres sa kreditom bez limita.

Okac

pre 7 godina

Dok sam kupovao poklone ženi uvek je imala gomilu kritika na moj račun (nikad zadovoljna). Otkad joj ne kupujem poklone nema šta da kritikuje, a kad dočeka da joj kupim nešto što joj treba nema srećnije na svetu. Muškarci pamet u glavu, danas retko koja žena i zaslužuje poklon, to više nisu žene za dom i porodicu (ima ih da ih jedva na prste prebrojiš), sve misle da su Bogom date i da se oko njih ceo svet vrti, kad si kući-što si kući idi radi nešto, kad se posvetiš poslu-neodgovoran si, celi dan te nema, garant imaš neku... Što reče Bora đorđević:
"iz usta ti izlaze krastave žabe,
Krastave žabe i otrovne zmije"
Ženama kupujte kad nemaju i biće srećne, ako nisu, ne zaslužuju pažnju ni oca rođenog, a kamo li vašu.

ime poznato redakciji

pre 7 godina

Vecina komentara je vrlo saljivo. Od navedenih svakako bih se obradovala
1. ratluku i kafi (tesko se nabavlja u mojim krajevima)
2. dobrom posudju (recimo jedan dobar rostilj-tiganj)
3. Busilici (smara me pozajmljivanje svaki put kad zatreba)
4. Dobroj knjizi (neka od klasika kojima bih se rado vratila)
5. Nekom lepom ukrasu (neobicna vaza)
6. Veceri na neobicnom mestu (sendvici na lokalnom brdu sa pogledom na zalazece sunce)
7. flasa dobrog vina
A vise od svega saznanjem da je taj neko iskljucio telefon i potpuno se posvetio samo meni.

x

pre 7 godina

Od ovih poklona jedino nakit volim da mi pokloni ( ne mora skupo nista, može i drveni prstencic ili nesto napravljeno) jer to volim svakodnevno da nosim i lepo se osecam kad se setim ko mi je poklonio). Parfemi i kozmeticki proizvodi mi uglavnom stoje neupotrebljeni jer mi je prejak miris i sl. Ili mi jednostavno ne odgovara mom tipu kose/koze... Žene uglavnom nagoveste muskarcima sta bi zelele ali oni jednostavno ne znaju da slusaju.

ana

pre 7 godina

Za muskarce: Cela poenta darovanja je da pokazete da poznajete vasu devojku, da je kapirate. Poklonite joj BAS TO sto najvize zeli ovih dana. I carevi ste ;)

obradx

pre 7 godina

Znači ništa od kupovine :D ... Moj drugar iz Perta, u Auastraliji, je kupio svojoj dragoj, aziatskog porekla, novu crvenu Džetu, dizel, na šta je ona reagovala, šta je "to" ? Da je pre crvena, da brunda, da ide na pogrešno gorivo ... tako da nam je ostalo da im pružamo samo ono zbog čega su zaista sa nama ;) ...

Ana

pre 7 godina

@samo kazem

Pa nema nikakve veze, samo sam rekla sta uglavnom ljudima bolje stoji, i sta uglavnom biraju. Ne kazem da je pravilo :) i naravno, zavisi od ukusa pre svega, i od tona (hladnije, toplije), ali je u vise od 50% slucajeva da plavuse (zlatne nijanse ili strawberry blond) radije biraju crveno koje vuce na narandzasto, a crnke bordo. Samo sam pokusala da dam savet :)

Oblak jedan

pre 7 godina

(Капетан Немо, 26. novembar 2016 10:19)

Od mene ste dobili veliki plus!

Evo ja npr. za rodjendan uvek dobijem knjigu, jer je to za mene najbolji poklon, a ja onda svog dragog izvedem na veceru ili je sama spremim.

Oko deserta se dogovorimo :)

Samo kažem

pre 7 godina

"crveni lak za nokte (ako voli tamne boje ili ima tamnu kosu, onda tamniji; ako voli vesele boje i ima plavu kosu onda svetliji)... "

kakve veze boja kose ima sa bojom laka za nokte?

km

pre 7 godina

Potražite bonton, tu piše šta su pristojni pokloni. Propala bih u zemlju da me momak vodi da ja biram, a on plaća. Ili da mi donese neki nepristojan poklon. Dama na poklon može da primi cveće, knjigu, kolonjsku vodu, bombonjeru, eventualno skroman komad nakita ili ešarpu. Torbe, lampe, svećnjake, obuću ili previše skup poklon prihvatiće samo prosta žena. I da, po bontonu imamo pravo da vam se ljubazno zahvalimo na trudu i poklonu, ali ga ne prihvatimo.

N3k0 tam01

pre 7 godina

Nikada više nijednoj neću kupiti ružu... od kada sam video(krisom)da je baca u kontejner, zakleo sam se da nijedna neće dobiti ružu od mene.

површни сте

pre 7 godina

Ау како сте површни и материјалисти... Као да та ваша јадна девојка нема личност. Купите нешто што је у вези с њом лично. Ако воли љубичасту боју купите јој нешто љубичасто, ако је мало перверзнија купите нешто из секс шопа, ако је детињаста може и плишани медведић.. Ако воли биљке онда саксију с неком биљком. Али не, вама је битно да само је она добра и нашминкана безлична риба па пошто сте и ви сличног менталног склопа, сад сте се нашли у ребусу.

Ana

pre 7 godina

@dt

Mnogo zavisi od osobe. Ali 'ajde da probam da dam predlog :)

Ako koristi šminku, mislim da ne možeš da pogrešiš tu. Npr, senka (ili paleta) nekih neutralnih boja - crna, nijanse braon ili sive, neki karmin neutralne boje koji dugo stoji (ima ih, pitaj prodavačice), crveni lak za nokte (ako voli tamne boje ili ima tamnu kosu, onda tamniji; ako voli vesele boje i ima plavu kosu onda svetliji)...

Ako nosi nakit, možda neke male srebrne minđuše (ako nosi srebro), od njenog stila zavisi kakve tačno. Ako nosi isključivo zlato, onda ne nakit :D

Ako voli da čita i ako znaš njen ukus, odnosno koje pisce/žanrove preferira, raspitaj se po netu šta važi za dobro u tom stilu.

Takođe, istraži malo njene hobije, možda dobiješ ideju :)

Možda neki ukras za stan, lava lampa, svećnjak...

Ili neko putovanje, može čak i jedan vikend u nekom selu kod nas, da se odmorite zajedno u prirodi :)

Zena

pre 7 godina

Za parfem I nakit netacno. Ostalo tako tako, u sustini ja bih se svemu obradovala, cak I serpi ako je kvalitetna, gotivno mi da skuvam. Posto se mnogi pitaju sta, kod mene nikad ne bi masila dobra knjiga. Lepo cvece. Neki ukrasni predmet za stan. Lepa lampa. Slika. Muzika, ako zna sta volim da slusam, ili bazvremena klasicna, recimo Betoven. Treba samo malo maste I poznavanje njenih interesovanja I ukusa

licno ja

pre 7 godina

Iako imamo dete jos uvek je moj momak i ja njegova devojka, kupuje mi sve od navedenog bez greske, od parfema i patika pa sve do vikendice i auta (zeznuo je samo boju, ali nema veze)
A onaj ko kaze da se poklonu u zube ne gleda je klasicna budala, ja gledam i itekako komentarisem. Mozete da mislite da sam klasicna sponzorusa, ali ako ja sebi sa svojom firmom mogu isto to da priustim trazim i od svoje polovine. Inace me uvek ali uvek obraduje knjiga o istinitim dogadjajima.

skj

pre 7 godina

Gluposti. Nikad ne možete pogrešiti sa parfemom, predlažem Chanel Mademoiselle. Nakit je sjajan poklon, ali samo narukvice od belog zlata ili nanogvice. Prstenje se ne kupuje osim ako ne želite da je verite. Poklon vaučeri su kul, npr. meni bi dobro došao vikend u spa centru. Torbe su dobar poklon, samo svratite do Mone i tražite nešto što liči na Chanel Classic ili Prada Antigona, to je sad popularno, a Mona pravi kvalitetne kopije. Kozmetika može da dođe u obzir, samo ako uzmete još i šminku, neke basic Dior senke ili Mac Ruby ruž.
Najbolji poklon bi bio večera u nekom lepom restoranu ili kod kuće, naravno da atmosfera mora da bude veoma romantična, ali ne patetična, uzmite joj cveće i parfem koji voli i biće super. :)

L

pre 7 godina

Dok smo bili klinci, od momka sam dobijala slatkiše i srculenca. Naravno, "evoluirao" je od tad, a i radi se, pa voli da mi kupi parfem, ili neki lep nakit (najčešće minđuše, jer ih nemam puno). Ali meni je uvek najlepši poklon - pažnja, i ničim me nije tako oduševio kao kad je odvojio vreme da nam spremi romantičnu večeru uz sveće. Mislim da svaka normalna devojka na to najbolje reaguje, na trud i pažnju. Dovoljan je i cvet, ali da vidi da ste mislili na nju.

IvaJ

pre 7 godina

Ma dajte. Pod ruku, izaberes poklon, tj. ono sto ti treba i sto zelis i svi srecni i zadovoljni. Ili kazes prodavacici da ce sutra doci dragi da plati i sreca sreca radost. Ja bih set cetki za make up. Eto predloga.

From South

pre 7 godina

Pa ja vecinu ovih stvari poklanjam svojim drugaricama a ne djevojkama ili ljubavnicama. Momci, bez obzira na to koliko love imate, budite pazljivi prema svojim djevojkama i drugaricama, i svim drugim zenama u vasem okruzenju.

XXL

pre 7 godina

A vala i cveće. Ubi se u sred februara da nađem klasične ljubičice - i nađem. Jedini buketić u jednoj cvećari po jedinstvenoj ceni ... bez obzira što sam znao koje cveće voli nisam voleo kako su te ljubičice završile ... uglavnom sada ne berem ljubičice ni u proleće i ne kupujem cveće u cvećari. Lepše su u svom prirodnom okruženju baštici, šumici ...

dt

pre 7 godina

Pa sta da kupim devojci sada, em prazmici em godisnjica... Ajmo neki predlog, ali ne nesto preterano skupo, u skladu sa nasim jadnim standardom :)

Nemanja

pre 7 godina

Sta me briga, nemam devojku.
Nema lepsi osecaj nego kad odem u soping i kupim nesto sebi. Gledam one likove sa devojkama kako setaju bezvoljno i pod tenzijom jer princeza hoce poklon... Zivela sloboda!

Deja M.

pre 7 godina

6.Novac - Ona je vasa devojka, nemojte joj davati novac... sacekajte da vam postane zena :) onda ce ga ionako uzimati sama...i to sav, koliko god ga imali

miki maus

pre 7 godina

Uvek je bilo ako nemas ideju kupi devojci parfem ili nakit, sad odjednom ne valja. Pa niko nije toliko bas smotan da ne moze da primeti da li devojka nosi nabudzen nakit ili elegantniji i od kog materijala, uostalom srebro uvek pali, kao i za parfem, znate valjda kako mirise, ili odete u toalet po pogledate koji ima i pomirisete.

VN

pre 7 godina

Evo baš me zanima šta onda da kupe? Aha, ostala je knjiga van ovog spiska. Ali Bože moj - šta ako baš ne voli tog pisca ili ima tu knjigu. Znam! Auto! I to što skuplji! Ili kuću! Dobro, može i stan, ali na moru!

Knez

pre 7 godina

Pa najbolje nista. Jel ima jos nesto da se kupi a sto niste naveli u ovih 10? A da cvece..ali i to nemojte ako ne znate da li voli orhideje ili maslacak.

pitam se

pre 7 godina

pa sta onda da kupuju ???? ako partner nije siguran u izbor poklona, onda definitivno ne poznaje dovoljno svoju partnerku; ako ne zna koji parfem koristi, u kojoj prodavnici kupuje garderobu , koji je autor cije knjige najradije cita ....

dejan

pre 7 godina

Svašta, koja glupost. Djevojci sam kupovao parfem, minđuše, intimni veš... I sve je nosila. Muškarci trebaju samo da urade dublju analizu svoje polovine i pogodit će šta voli i želi.

i onda

pre 7 godina

Super, a jel imate neku pametnu preporuku, posto ste manje vise sve eliminisali, inace i par stvari za koje se moja devojka iskreno obradovala jer provodim vreme sa njom, slusam i pazim sta joj se svidja i onda shodno tome poklanjam...

Samo kažem

pre 7 godina

sve sto ste naveli, osim kucnog ljubimca ali to se ne kupuje na bum, jako je bezlicno.
nije bitno koliko poklon kosta, bitno je ubosti pravu stvar.
kada se kupuju stvari koje su skuplje (parfem ili nakit) uvek nekako imam utisak da bi decko da pokaze kako se potrosio, ali ja bih samo videla da se nije potrudio da smisli nesto kreativnije.
kapiram da se neke devojke pale i na te stvari, da bi posle mogle da se hvale kako su eto dobile svarovski narukvicu posle 4 meseca veze itd, ali meni je to jadno, a isto misle i moje najblize drugarice.
neka bude skromnije, ali neka ima neku lepsu poruku :)

Svetlost

pre 7 godina

Dok je u statusu devojka novac u vezi dolazi u obzir isključivo na troškove gde zajedno učestvujemo, restoran, bioskop, pozorište,...

Partner nije kasica prasica nego osoba koja je tu da pruži ljubav, poštovanje, razumevanje, saosećanje, da svojim prisustvom učini vaš život lepšim.

STOP manipilaciji ljudima kroz potenciranje masovne potrošnje.

djuro

pre 7 godina

.. isto i brod! ako pogriješiš boju u problemu si... jer obično moraš da uvezeš iz inostranstva, a posle su problemi sa carinom i vraćanjem.. i opet mora da se čeka, jer rade po narudžbi...

Veliki brat

pre 7 godina

OK, napišite onda ŠTA da kupimo?

Knjigu, komplet olovki, naliv pero... pa da posle kažu da ne znaju šta će sa tim ili da im je knjiga dosadna.

Bolontiku

pre 7 godina

Ako sam lepo shvatio samo cveće sme da se kupi, mada i na to mogu da budu alergične :-)
Zaboravili ste da napišete da kada kupite slatkiše možete da dobijete odgovor "Ti želiš da se ja ugojim? ".

It

pre 7 godina

Ja cu reci iz iskustva - nikako odeca. Tri najcesca odgovora: ako kupiš da joj je veliko - Ti misliš da sam ovoliko debela??? Ako kupiš da joj je malo - Šta ti misliš, vidiš kako sam debela??? Ako kupiš taman - Ti stvarno misliš da bih ja ovo nosila??? Lepo je odvedi na večeru i zdravo.

Brutalna

pre 7 godina

Ljubimac,ako ga već nema je uvek odličan izbor! A,i plisane igračke su ok,kao i nakit. U principu,ljudi su različiti,te ovakvi tekstovi nemaju baš smisla.

Капетан Немо

pre 7 godina

Нисте навели козметику и шминку. Жене углавном имају већ изграђен укус и став у вези шминке и козметике и већ знају шта им одговара, и тих ,,џиџа-биџа'' такође имају на претек, тако да је мушкарцима врло лако да купе нешто погрешно. Ако је постојала амбиција да се мушкарцима да некакав савет у вези поклона женама, можда је требало да се наведе шта да се купи а не шта да се не купи! Мој предлог је да својим дамама купите неку лепу књигу или неки викенд у неком спа-центру или бар неку релаксирајућу масажу, у зависности од количине новца којим располажете. Мада, ако је љубав у питању, онда новац и поклони уопште нису битни.
Волео бих да ми даме ставе ,,плусић'' ако сам погодио а ,,минус(ић)'' ако нисам, и да оставе коментар са предлозима.
Љубав је увек најлепши поклон, све остало су ситнице!!!
Немојте то никад заборавити!

iGOR

pre 7 godina

Ni slučajno nešto za kuhinju, seksisti jedni! Ko još danas kuva, šta je sa vama? Kuvanje je out... eeee, životeee. Ja bih baš voleo da dobijem nešto za kuhinju od svoje lepše polovine, eto.

ognjen

pre 7 godina

Ja ne vidim da je nesto ostalo. Sve ste anulirali kao nekreativno ili nepotrebno.
Svaki muskarac koji voli svoju zenu ce znati sa visokom dozom sigurnosti sta ona zeli. Ukoliko nekada i pogresi ona ce to precutati i biti srecna jer je od srca. Ovakvi tekstovi su glupi i samo zbunjuju ljude,bitno je poznavati nekoga i onda je lako.

Mr_No_Name

pre 7 godina

Slatkisi na akciji??
Zivimo u Srbiji (tj drugoj najsiromasnijoj zemlji u Evropi), u cemu je problem uzeti After eight, Ferrero ili neke praline na akciji ako rok istice za 4+ meseci?!

Jum

pre 7 godina

sve je klise, i nema pravog poklona. Bilo je do sada svega, i parfema i kupki, masaze, saune, nakit, parfemi, ljubavna pisma, seks, novac, seksi igracke, garderoba, knjiga. Vise nemam ideju...

Leks

pre 7 godina

Nemojte ni cveće jer to umire, a možda je i alergična na polen. Kad saberete sa ranije navedenim u tekstu, najboje da ne kupujete ništa. A još ako niste Lav, Bik Ovan ili Škorpija u horoskopu (u zavisnosti od toga kako je 'astrolog' raspoložen) ne vredi ni oko seksa da se trudite jer je ne možete zadovoljiti.

Sve u svemu, ne gine vam samoća i jad. Ostaje vam samo da sednete i jedete čokoladu, ali samo one nedelje kada tekstovi kažu da ne izaziva rak (ne brinite ništa, ako i nabasate na nezgodnu nedelju, već sledeće će se to promeniti).

Da ne nabrajam sad sve pročitano ovde...

maklice

pre 7 godina

šta ostaje? automobil, ali samo neki od Audi, BMW ili Mercedes (eventualno Porsche) modela ili stan, pod uslovom da je minimum sa 4 spavaće sobe i 2 kupatila..naravno samo u centru Beograda ili neke evropske metropole

Bane

pre 7 godina

A sto bih kupovali bilo šta? Moje vreme provedeno sa njom je najskuplji poklon koji može dobiti, ako joj se sviđa... ako ne, bože moj.

emocionalna inteligencija

pre 7 godina

Muskarci ne razmisljaju mnogo. Nisu oni mnogo bistri kad je u pitanju novac i kad su u pitanju zene. Oni misle ako potrose novac na zenu u bilo kom smislu da je 'kupuju' time... Pod kupuju mislim na nametanje neke obaveze da zena na neki nacin uzvrati. Kupis joj psa koji kosta 500eura. Ona brine o psu 10 godina. To je 30 000 godisnje poreza i minimum 10 do 15 000 godisnje za veterinara, plus ogrlice, front line, hrana, i gomila drugih gadgeta. Znaci ti prvo moras da ispitas njenu finansijsku situaciju... jer ako devojka trunku mozga ima, u situaciji u kojoj si joj poklonio psa, pravo sto ce joj pasti na pamet je da si istrazivao po njenom novcaniku. Jeste to lepo slatko, on je frajer... ali realno ona mnogo vise preuzima na sebe kako bi on izgledao frajerski. Zene vole poklone i to je cinjenica. Ogrlica, strava, dobra torba vrhunski, putovanje dominacija. Ali retko koja zena na poklon od muskarca gleda kao na dobronamernu stvar iza koje stoji samo njegova ljubav i iskrenost. Svaka zena razume jako dobro sta stoji iza svega toga.

Jajenaoko

pre 7 godina

Paznja muskarci! Kao sto se da videti iz prilozenog u obzir dolaze samo automobili ( nikako jeftini) , stanovi ali na elitnim mestima ( saberite se nikako u prigradskom delu), kuce ali samo na primorju( nikako zemlje treceg sveta) i naravno ekskluzivna putovanja na Bahame, Karibe , Havaje i Latino zemlje ( ali nikako putovanje ekonomskom klasom i nikako hoteli i letovalista sa manje od 1234567 zvezdica) Odrasla ste osoba saberite se! Pobogu!

Meister Jakob

pre 7 godina

Najbolje je da im ništa ne kupujemo, neka one kupuju nama.
I obavezno da pridrže vrata da prođemo ili uđemo u auto, ili kaput dok se oblačimo, i neka one nas prose, ne mi njih!

Mr_No_Name

pre 7 godina

Slatkisi na akciji??
Zivimo u Srbiji (tj drugoj najsiromasnijoj zemlji u Evropi), u cemu je problem uzeti After eight, Ferrero ili neke praline na akciji ako rok istice za 4+ meseci?!

Leks

pre 7 godina

Nemojte ni cveće jer to umire, a možda je i alergična na polen. Kad saberete sa ranije navedenim u tekstu, najboje da ne kupujete ništa. A još ako niste Lav, Bik Ovan ili Škorpija u horoskopu (u zavisnosti od toga kako je 'astrolog' raspoložen) ne vredi ni oko seksa da se trudite jer je ne možete zadovoljiti.

Sve u svemu, ne gine vam samoća i jad. Ostaje vam samo da sednete i jedete čokoladu, ali samo one nedelje kada tekstovi kažu da ne izaziva rak (ne brinite ništa, ako i nabasate na nezgodnu nedelju, već sledeće će se to promeniti).

Da ne nabrajam sad sve pročitano ovde...

површни сте

pre 7 godina

Ау како сте површни и материјалисти... Као да та ваша јадна девојка нема личност. Купите нешто што је у вези с њом лично. Ако воли љубичасту боју купите јој нешто љубичасто, ако је мало перверзнија купите нешто из секс шопа, ако је детињаста може и плишани медведић.. Ако воли биљке онда саксију с неком биљком. Али не, вама је битно да само је она добра и нашминкана безлична риба па пошто сте и ви сличног менталног склопа, сад сте се нашли у ребусу.

Nemanja

pre 7 godina

Sta me briga, nemam devojku.
Nema lepsi osecaj nego kad odem u soping i kupim nesto sebi. Gledam one likove sa devojkama kako setaju bezvoljno i pod tenzijom jer princeza hoce poklon... Zivela sloboda!

It

pre 7 godina

Ja cu reci iz iskustva - nikako odeca. Tri najcesca odgovora: ako kupiš da joj je veliko - Ti misliš da sam ovoliko debela??? Ako kupiš da joj je malo - Šta ti misliš, vidiš kako sam debela??? Ako kupiš taman - Ti stvarno misliš da bih ja ovo nosila??? Lepo je odvedi na večeru i zdravo.

L

pre 7 godina

Dok smo bili klinci, od momka sam dobijala slatkiše i srculenca. Naravno, "evoluirao" je od tad, a i radi se, pa voli da mi kupi parfem, ili neki lep nakit (najčešće minđuše, jer ih nemam puno). Ali meni je uvek najlepši poklon - pažnja, i ničim me nije tako oduševio kao kad je odvojio vreme da nam spremi romantičnu večeru uz sveće. Mislim da svaka normalna devojka na to najbolje reaguje, na trud i pažnju. Dovoljan je i cvet, ali da vidi da ste mislili na nju.

Deja M.

pre 7 godina

6.Novac - Ona je vasa devojka, nemojte joj davati novac... sacekajte da vam postane zena :) onda ce ga ionako uzimati sama...i to sav, koliko god ga imali

Капетан Немо

pre 7 godina

Нисте навели козметику и шминку. Жене углавном имају већ изграђен укус и став у вези шминке и козметике и већ знају шта им одговара, и тих ,,џиџа-биџа'' такође имају на претек, тако да је мушкарцима врло лако да купе нешто погрешно. Ако је постојала амбиција да се мушкарцима да некакав савет у вези поклона женама, можда је требало да се наведе шта да се купи а не шта да се не купи! Мој предлог је да својим дамама купите неку лепу књигу или неки викенд у неком спа-центру или бар неку релаксирајућу масажу, у зависности од количине новца којим располажете. Мада, ако је љубав у питању, онда новац и поклони уопште нису битни.
Волео бих да ми даме ставе ,,плусић'' ако сам погодио а ,,минус(ић)'' ако нисам, и да оставе коментар са предлозима.
Љубав је увек најлепши поклон, све остало су ситнице!!!
Немојте то никад заборавити!

Jajenaoko

pre 7 godina

Paznja muskarci! Kao sto se da videti iz prilozenog u obzir dolaze samo automobili ( nikako jeftini) , stanovi ali na elitnim mestima ( saberite se nikako u prigradskom delu), kuce ali samo na primorju( nikako zemlje treceg sveta) i naravno ekskluzivna putovanja na Bahame, Karibe , Havaje i Latino zemlje ( ali nikako putovanje ekonomskom klasom i nikako hoteli i letovalista sa manje od 1234567 zvezdica) Odrasla ste osoba saberite se! Pobogu!

ime poznato redakciji

pre 7 godina

Vecina komentara je vrlo saljivo. Od navedenih svakako bih se obradovala
1. ratluku i kafi (tesko se nabavlja u mojim krajevima)
2. dobrom posudju (recimo jedan dobar rostilj-tiganj)
3. Busilici (smara me pozajmljivanje svaki put kad zatreba)
4. Dobroj knjizi (neka od klasika kojima bih se rado vratila)
5. Nekom lepom ukrasu (neobicna vaza)
6. Veceri na neobicnom mestu (sendvici na lokalnom brdu sa pogledom na zalazece sunce)
7. flasa dobrog vina
A vise od svega saznanjem da je taj neko iskljucio telefon i potpuno se posvetio samo meni.

dejan

pre 7 godina

Svašta, koja glupost. Djevojci sam kupovao parfem, minđuše, intimni veš... I sve je nosila. Muškarci trebaju samo da urade dublju analizu svoje polovine i pogodit će šta voli i želi.

km

pre 7 godina

Potražite bonton, tu piše šta su pristojni pokloni. Propala bih u zemlju da me momak vodi da ja biram, a on plaća. Ili da mi donese neki nepristojan poklon. Dama na poklon može da primi cveće, knjigu, kolonjsku vodu, bombonjeru, eventualno skroman komad nakita ili ešarpu. Torbe, lampe, svećnjake, obuću ili previše skup poklon prihvatiće samo prosta žena. I da, po bontonu imamo pravo da vam se ljubazno zahvalimo na trudu i poklonu, ali ga ne prihvatimo.

dt

pre 7 godina

Pa sta da kupim devojci sada, em prazmici em godisnjica... Ajmo neki predlog, ali ne nesto preterano skupo, u skladu sa nasim jadnim standardom :)

Ana

pre 7 godina

@dt

Mnogo zavisi od osobe. Ali 'ajde da probam da dam predlog :)

Ako koristi šminku, mislim da ne možeš da pogrešiš tu. Npr, senka (ili paleta) nekih neutralnih boja - crna, nijanse braon ili sive, neki karmin neutralne boje koji dugo stoji (ima ih, pitaj prodavačice), crveni lak za nokte (ako voli tamne boje ili ima tamnu kosu, onda tamniji; ako voli vesele boje i ima plavu kosu onda svetliji)...

Ako nosi nakit, možda neke male srebrne minđuše (ako nosi srebro), od njenog stila zavisi kakve tačno. Ako nosi isključivo zlato, onda ne nakit :D

Ako voli da čita i ako znaš njen ukus, odnosno koje pisce/žanrove preferira, raspitaj se po netu šta važi za dobro u tom stilu.

Takođe, istraži malo njene hobije, možda dobiješ ideju :)

Možda neki ukras za stan, lava lampa, svećnjak...

Ili neko putovanje, može čak i jedan vikend u nekom selu kod nas, da se odmorite zajedno u prirodi :)

Oblak jedan

pre 7 godina

(Капетан Немо, 26. novembar 2016 10:19)

Od mene ste dobili veliki plus!

Evo ja npr. za rodjendan uvek dobijem knjigu, jer je to za mene najbolji poklon, a ja onda svog dragog izvedem na veceru ili je sama spremim.

Oko deserta se dogovorimo :)

ognjen

pre 7 godina

Ja ne vidim da je nesto ostalo. Sve ste anulirali kao nekreativno ili nepotrebno.
Svaki muskarac koji voli svoju zenu ce znati sa visokom dozom sigurnosti sta ona zeli. Ukoliko nekada i pogresi ona ce to precutati i biti srecna jer je od srca. Ovakvi tekstovi su glupi i samo zbunjuju ljude,bitno je poznavati nekoga i onda je lako.

Zena

pre 7 godina

Za parfem I nakit netacno. Ostalo tako tako, u sustini ja bih se svemu obradovala, cak I serpi ako je kvalitetna, gotivno mi da skuvam. Posto se mnogi pitaju sta, kod mene nikad ne bi masila dobra knjiga. Lepo cvece. Neki ukrasni predmet za stan. Lepa lampa. Slika. Muzika, ako zna sta volim da slusam, ili bazvremena klasicna, recimo Betoven. Treba samo malo maste I poznavanje njenih interesovanja I ukusa

Meister Jakob

pre 7 godina

Najbolje je da im ništa ne kupujemo, neka one kupuju nama.
I obavezno da pridrže vrata da prođemo ili uđemo u auto, ili kaput dok se oblačimo, i neka one nas prose, ne mi njih!

miki maus

pre 7 godina

Uvek je bilo ako nemas ideju kupi devojci parfem ili nakit, sad odjednom ne valja. Pa niko nije toliko bas smotan da ne moze da primeti da li devojka nosi nabudzen nakit ili elegantniji i od kog materijala, uostalom srebro uvek pali, kao i za parfem, znate valjda kako mirise, ili odete u toalet po pogledate koji ima i pomirisete.

XXL

pre 7 godina

A vala i cveće. Ubi se u sred februara da nađem klasične ljubičice - i nađem. Jedini buketić u jednoj cvećari po jedinstvenoj ceni ... bez obzira što sam znao koje cveće voli nisam voleo kako su te ljubičice završile ... uglavnom sada ne berem ljubičice ni u proleće i ne kupujem cveće u cvećari. Lepše su u svom prirodnom okruženju baštici, šumici ...

iGOR

pre 7 godina

Ni slučajno nešto za kuhinju, seksisti jedni! Ko još danas kuva, šta je sa vama? Kuvanje je out... eeee, životeee. Ja bih baš voleo da dobijem nešto za kuhinju od svoje lepše polovine, eto.

VN

pre 7 godina

Evo baš me zanima šta onda da kupe? Aha, ostala je knjiga van ovog spiska. Ali Bože moj - šta ako baš ne voli tog pisca ili ima tu knjigu. Znam! Auto! I to što skuplji! Ili kuću! Dobro, može i stan, ali na moru!

Samo kažem

pre 7 godina

"crveni lak za nokte (ako voli tamne boje ili ima tamnu kosu, onda tamniji; ako voli vesele boje i ima plavu kosu onda svetliji)... "

kakve veze boja kose ima sa bojom laka za nokte?

Svetlost

pre 7 godina

Dok je u statusu devojka novac u vezi dolazi u obzir isključivo na troškove gde zajedno učestvujemo, restoran, bioskop, pozorište,...

Partner nije kasica prasica nego osoba koja je tu da pruži ljubav, poštovanje, razumevanje, saosećanje, da svojim prisustvom učini vaš život lepšim.

STOP manipilaciji ljudima kroz potenciranje masovne potrošnje.

djuro

pre 7 godina

.. isto i brod! ako pogriješiš boju u problemu si... jer obično moraš da uvezeš iz inostranstva, a posle su problemi sa carinom i vraćanjem.. i opet mora da se čeka, jer rade po narudžbi...

From South

pre 7 godina

Pa ja vecinu ovih stvari poklanjam svojim drugaricama a ne djevojkama ili ljubavnicama. Momci, bez obzira na to koliko love imate, budite pazljivi prema svojim djevojkama i drugaricama, i svim drugim zenama u vasem okruzenju.

pitam se

pre 7 godina

pa sta onda da kupuju ???? ako partner nije siguran u izbor poklona, onda definitivno ne poznaje dovoljno svoju partnerku; ako ne zna koji parfem koristi, u kojoj prodavnici kupuje garderobu , koji je autor cije knjige najradije cita ....

i onda

pre 7 godina

Super, a jel imate neku pametnu preporuku, posto ste manje vise sve eliminisali, inace i par stvari za koje se moja devojka iskreno obradovala jer provodim vreme sa njom, slusam i pazim sta joj se svidja i onda shodno tome poklanjam...

Bolontiku

pre 7 godina

Ako sam lepo shvatio samo cveće sme da se kupi, mada i na to mogu da budu alergične :-)
Zaboravili ste da napišete da kada kupite slatkiše možete da dobijete odgovor "Ti želiš da se ja ugojim? ".

N3k0 tam01

pre 7 godina

Nikada više nijednoj neću kupiti ružu... od kada sam video(krisom)da je baca u kontejner, zakleo sam se da nijedna neće dobiti ružu od mene.

ana

pre 7 godina

Za muskarce: Cela poenta darovanja je da pokazete da poznajete vasu devojku, da je kapirate. Poklonite joj BAS TO sto najvize zeli ovih dana. I carevi ste ;)

Veliki brat

pre 7 godina

OK, napišite onda ŠTA da kupimo?

Knjigu, komplet olovki, naliv pero... pa da posle kažu da ne znaju šta će sa tim ili da im je knjiga dosadna.

Okac

pre 7 godina

Dok sam kupovao poklone ženi uvek je imala gomilu kritika na moj račun (nikad zadovoljna). Otkad joj ne kupujem poklone nema šta da kritikuje, a kad dočeka da joj kupim nešto što joj treba nema srećnije na svetu. Muškarci pamet u glavu, danas retko koja žena i zaslužuje poklon, to više nisu žene za dom i porodicu (ima ih da ih jedva na prste prebrojiš), sve misle da su Bogom date i da se oko njih ceo svet vrti, kad si kući-što si kući idi radi nešto, kad se posvetiš poslu-neodgovoran si, celi dan te nema, garant imaš neku... Što reče Bora đorđević:
"iz usta ti izlaze krastave žabe,
Krastave žabe i otrovne zmije"
Ženama kupujte kad nemaju i biće srećne, ako nisu, ne zaslužuju pažnju ni oca rođenog, a kamo li vašu.

Jum

pre 7 godina

sve je klise, i nema pravog poklona. Bilo je do sada svega, i parfema i kupki, masaze, saune, nakit, parfemi, ljubavna pisma, seks, novac, seksi igracke, garderoba, knjiga. Vise nemam ideju...

Samo kažem

pre 7 godina

sve sto ste naveli, osim kucnog ljubimca ali to se ne kupuje na bum, jako je bezlicno.
nije bitno koliko poklon kosta, bitno je ubosti pravu stvar.
kada se kupuju stvari koje su skuplje (parfem ili nakit) uvek nekako imam utisak da bi decko da pokaze kako se potrosio, ali ja bih samo videla da se nije potrudio da smisli nesto kreativnije.
kapiram da se neke devojke pale i na te stvari, da bi posle mogle da se hvale kako su eto dobile svarovski narukvicu posle 4 meseca veze itd, ali meni je to jadno, a isto misle i moje najblize drugarice.
neka bude skromnije, ali neka ima neku lepsu poruku :)

Knez

pre 7 godina

Pa najbolje nista. Jel ima jos nesto da se kupi a sto niste naveli u ovih 10? A da cvece..ali i to nemojte ako ne znate da li voli orhideje ili maslacak.

Brutalna

pre 7 godina

Ljubimac,ako ga već nema je uvek odličan izbor! A,i plisane igračke su ok,kao i nakit. U principu,ljudi su različiti,te ovakvi tekstovi nemaju baš smisla.

skj

pre 7 godina

Gluposti. Nikad ne možete pogrešiti sa parfemom, predlažem Chanel Mademoiselle. Nakit je sjajan poklon, ali samo narukvice od belog zlata ili nanogvice. Prstenje se ne kupuje osim ako ne želite da je verite. Poklon vaučeri su kul, npr. meni bi dobro došao vikend u spa centru. Torbe su dobar poklon, samo svratite do Mone i tražite nešto što liči na Chanel Classic ili Prada Antigona, to je sad popularno, a Mona pravi kvalitetne kopije. Kozmetika može da dođe u obzir, samo ako uzmete još i šminku, neke basic Dior senke ili Mac Ruby ruž.
Najbolji poklon bi bio večera u nekom lepom restoranu ili kod kuće, naravno da atmosfera mora da bude veoma romantična, ali ne patetična, uzmite joj cveće i parfem koji voli i biće super. :)

emocionalna inteligencija

pre 7 godina

Muskarci ne razmisljaju mnogo. Nisu oni mnogo bistri kad je u pitanju novac i kad su u pitanju zene. Oni misle ako potrose novac na zenu u bilo kom smislu da je 'kupuju' time... Pod kupuju mislim na nametanje neke obaveze da zena na neki nacin uzvrati. Kupis joj psa koji kosta 500eura. Ona brine o psu 10 godina. To je 30 000 godisnje poreza i minimum 10 do 15 000 godisnje za veterinara, plus ogrlice, front line, hrana, i gomila drugih gadgeta. Znaci ti prvo moras da ispitas njenu finansijsku situaciju... jer ako devojka trunku mozga ima, u situaciji u kojoj si joj poklonio psa, pravo sto ce joj pasti na pamet je da si istrazivao po njenom novcaniku. Jeste to lepo slatko, on je frajer... ali realno ona mnogo vise preuzima na sebe kako bi on izgledao frajerski. Zene vole poklone i to je cinjenica. Ogrlica, strava, dobra torba vrhunski, putovanje dominacija. Ali retko koja zena na poklon od muskarca gleda kao na dobronamernu stvar iza koje stoji samo njegova ljubav i iskrenost. Svaka zena razume jako dobro sta stoji iza svega toga.

licno ja

pre 7 godina

Iako imamo dete jos uvek je moj momak i ja njegova devojka, kupuje mi sve od navedenog bez greske, od parfema i patika pa sve do vikendice i auta (zeznuo je samo boju, ali nema veze)
A onaj ko kaze da se poklonu u zube ne gleda je klasicna budala, ja gledam i itekako komentarisem. Mozete da mislite da sam klasicna sponzorusa, ali ako ja sebi sa svojom firmom mogu isto to da priustim trazim i od svoje polovine. Inace me uvek ali uvek obraduje knjiga o istinitim dogadjajima.

Bane

pre 7 godina

A sto bih kupovali bilo šta? Moje vreme provedeno sa njom je najskuplji poklon koji može dobiti, ako joj se sviđa... ako ne, bože moj.

x

pre 7 godina

Od ovih poklona jedino nakit volim da mi pokloni ( ne mora skupo nista, može i drveni prstencic ili nesto napravljeno) jer to volim svakodnevno da nosim i lepo se osecam kad se setim ko mi je poklonio). Parfemi i kozmeticki proizvodi mi uglavnom stoje neupotrebljeni jer mi je prejak miris i sl. Ili mi jednostavno ne odgovara mom tipu kose/koze... Žene uglavnom nagoveste muskarcima sta bi zelele ali oni jednostavno ne znaju da slusaju.

IvaJ

pre 7 godina

Ma dajte. Pod ruku, izaberes poklon, tj. ono sto ti treba i sto zelis i svi srecni i zadovoljni. Ili kazes prodavacici da ce sutra doci dragi da plati i sreca sreca radost. Ja bih set cetki za make up. Eto predloga.

Ana

pre 7 godina

@samo kazem

Pa nema nikakve veze, samo sam rekla sta uglavnom ljudima bolje stoji, i sta uglavnom biraju. Ne kazem da je pravilo :) i naravno, zavisi od ukusa pre svega, i od tona (hladnije, toplije), ali je u vise od 50% slucajeva da plavuse (zlatne nijanse ili strawberry blond) radije biraju crveno koje vuce na narandzasto, a crnke bordo. Samo sam pokusala da dam savet :)

maklice

pre 7 godina

šta ostaje? automobil, ali samo neki od Audi, BMW ili Mercedes (eventualno Porsche) modela ili stan, pod uslovom da je minimum sa 4 spavaće sobe i 2 kupatila..naravno samo u centru Beograda ili neke evropske metropole

obradx

pre 7 godina

Znači ništa od kupovine :D ... Moj drugar iz Perta, u Auastraliji, je kupio svojoj dragoj, aziatskog porekla, novu crvenu Džetu, dizel, na šta je ona reagovala, šta je "to" ? Da je pre crvena, da brunda, da ide na pogrešno gorivo ... tako da nam je ostalo da im pružamo samo ono zbog čega su zaista sa nama ;) ...

sve u svoje vreme

pre 7 godina

moja žena obožava plišane mede. više se obraduje medi kada se vratim sa nekog puta nego najskupocenijem parfemu. sve ovo zavisi od partnera i okolnosti.

esma

pre 7 godina

Sve u svemu svaki dar od voljene osobe je vredan ,ne paznje vec iskrene zahvalnosti,i ne mislim kad to kazem samo sa pozicija mnogih zena kojima mnogo toga ne bi bio visak vec sa pozicije onih zena koje dobijaju poklone kao znak paznje bez obzira na provedene godine ili finansijski status.Uvek ima sta da se pokloni i zenama i muskarcima.

Kako ste se nalupali

pre 7 godina

Ja se za 26.rodjendan odusevih velikim plisanim medom kakvog nikad nisam imala, sto je momak naravno upamtio od ranije :))

Darth Shone

pre 7 godina

Ma najbolje je nista im ne kupovati. Jer ce mnoge u svemu naci zamerku. A kada vas pitaju zasto im nista ne kupujete, poklonite joj, ako imate dijamantni ameriken ekspres sa kreditom bez limita.

esma

pre 7 godina

plisane igracke su nesto sto zenu ne moze obradovati ,a sto se tice kuhinjskog pribora isto mislim osim nutri bulit-a ako ga nema zena ili neki koristan aparat .sve ostalo nije nimalo promaseno.

km

pre 7 godina

Potražite bonton, tu piše šta su pristojni pokloni. Propala bih u zemlju da me momak vodi da ja biram, a on plaća. Ili da mi donese neki nepristojan poklon. Dama na poklon može da primi cveće, knjigu, kolonjsku vodu, bombonjeru, eventualno skroman komad nakita ili ešarpu. Torbe, lampe, svećnjake, obuću ili previše skup poklon prihvatiće samo prosta žena. I da, po bontonu imamo pravo da vam se ljubazno zahvalimo na trudu i poklonu, ali ga ne prihvatimo.

licno ja

pre 7 godina

Iako imamo dete jos uvek je moj momak i ja njegova devojka, kupuje mi sve od navedenog bez greske, od parfema i patika pa sve do vikendice i auta (zeznuo je samo boju, ali nema veze)
A onaj ko kaze da se poklonu u zube ne gleda je klasicna budala, ja gledam i itekako komentarisem. Mozete da mislite da sam klasicna sponzorusa, ali ako ja sebi sa svojom firmom mogu isto to da priustim trazim i od svoje polovine. Inace me uvek ali uvek obraduje knjiga o istinitim dogadjajima.

Okac

pre 7 godina

Dok sam kupovao poklone ženi uvek je imala gomilu kritika na moj račun (nikad zadovoljna). Otkad joj ne kupujem poklone nema šta da kritikuje, a kad dočeka da joj kupim nešto što joj treba nema srećnije na svetu. Muškarci pamet u glavu, danas retko koja žena i zaslužuje poklon, to više nisu žene za dom i porodicu (ima ih da ih jedva na prste prebrojiš), sve misle da su Bogom date i da se oko njih ceo svet vrti, kad si kući-što si kući idi radi nešto, kad se posvetiš poslu-neodgovoran si, celi dan te nema, garant imaš neku... Što reče Bora đorđević:
"iz usta ti izlaze krastave žabe,
Krastave žabe i otrovne zmije"
Ženama kupujte kad nemaju i biće srećne, ako nisu, ne zaslužuju pažnju ni oca rođenog, a kamo li vašu.

skj

pre 7 godina

Gluposti. Nikad ne možete pogrešiti sa parfemom, predlažem Chanel Mademoiselle. Nakit je sjajan poklon, ali samo narukvice od belog zlata ili nanogvice. Prstenje se ne kupuje osim ako ne želite da je verite. Poklon vaučeri su kul, npr. meni bi dobro došao vikend u spa centru. Torbe su dobar poklon, samo svratite do Mone i tražite nešto što liči na Chanel Classic ili Prada Antigona, to je sad popularno, a Mona pravi kvalitetne kopije. Kozmetika može da dođe u obzir, samo ako uzmete još i šminku, neke basic Dior senke ili Mac Ruby ruž.
Najbolji poklon bi bio večera u nekom lepom restoranu ili kod kuće, naravno da atmosfera mora da bude veoma romantična, ali ne patetična, uzmite joj cveće i parfem koji voli i biće super. :)

N3k0 tam01

pre 7 godina

Nikada više nijednoj neću kupiti ružu... od kada sam video(krisom)da je baca u kontejner, zakleo sam se da nijedna neće dobiti ružu od mene.

Nemanja

pre 7 godina

Sta me briga, nemam devojku.
Nema lepsi osecaj nego kad odem u soping i kupim nesto sebi. Gledam one likove sa devojkama kako setaju bezvoljno i pod tenzijom jer princeza hoce poklon... Zivela sloboda!

Bane

pre 7 godina

A sto bih kupovali bilo šta? Moje vreme provedeno sa njom je najskuplji poklon koji može dobiti, ako joj se sviđa... ako ne, bože moj.

emocionalna inteligencija

pre 7 godina

Muskarci ne razmisljaju mnogo. Nisu oni mnogo bistri kad je u pitanju novac i kad su u pitanju zene. Oni misle ako potrose novac na zenu u bilo kom smislu da je 'kupuju' time... Pod kupuju mislim na nametanje neke obaveze da zena na neki nacin uzvrati. Kupis joj psa koji kosta 500eura. Ona brine o psu 10 godina. To je 30 000 godisnje poreza i minimum 10 do 15 000 godisnje za veterinara, plus ogrlice, front line, hrana, i gomila drugih gadgeta. Znaci ti prvo moras da ispitas njenu finansijsku situaciju... jer ako devojka trunku mozga ima, u situaciji u kojoj si joj poklonio psa, pravo sto ce joj pasti na pamet je da si istrazivao po njenom novcaniku. Jeste to lepo slatko, on je frajer... ali realno ona mnogo vise preuzima na sebe kako bi on izgledao frajerski. Zene vole poklone i to je cinjenica. Ogrlica, strava, dobra torba vrhunski, putovanje dominacija. Ali retko koja zena na poklon od muskarca gleda kao na dobronamernu stvar iza koje stoji samo njegova ljubav i iskrenost. Svaka zena razume jako dobro sta stoji iza svega toga.

IvaJ

pre 7 godina

Ma dajte. Pod ruku, izaberes poklon, tj. ono sto ti treba i sto zelis i svi srecni i zadovoljni. Ili kazes prodavacici da ce sutra doci dragi da plati i sreca sreca radost. Ja bih set cetki za make up. Eto predloga.

Jajenaoko

pre 7 godina

Paznja muskarci! Kao sto se da videti iz prilozenog u obzir dolaze samo automobili ( nikako jeftini) , stanovi ali na elitnim mestima ( saberite se nikako u prigradskom delu), kuce ali samo na primorju( nikako zemlje treceg sveta) i naravno ekskluzivna putovanja na Bahame, Karibe , Havaje i Latino zemlje ( ali nikako putovanje ekonomskom klasom i nikako hoteli i letovalista sa manje od 1234567 zvezdica) Odrasla ste osoba saberite se! Pobogu!

From South

pre 7 godina

Pa ja vecinu ovih stvari poklanjam svojim drugaricama a ne djevojkama ili ljubavnicama. Momci, bez obzira na to koliko love imate, budite pazljivi prema svojim djevojkama i drugaricama, i svim drugim zenama u vasem okruzenju.

Deja M.

pre 7 godina

6.Novac - Ona je vasa devojka, nemojte joj davati novac... sacekajte da vam postane zena :) onda ce ga ionako uzimati sama...i to sav, koliko god ga imali

Samo kažem

pre 7 godina

"crveni lak za nokte (ako voli tamne boje ili ima tamnu kosu, onda tamniji; ako voli vesele boje i ima plavu kosu onda svetliji)... "

kakve veze boja kose ima sa bojom laka za nokte?

Brutalna

pre 7 godina

Ljubimac,ako ga već nema je uvek odličan izbor! A,i plisane igračke su ok,kao i nakit. U principu,ljudi su različiti,te ovakvi tekstovi nemaju baš smisla.

Meister Jakob

pre 7 godina

Najbolje je da im ništa ne kupujemo, neka one kupuju nama.
I obavezno da pridrže vrata da prođemo ili uđemo u auto, ili kaput dok se oblačimo, i neka one nas prose, ne mi njih!

Samo kažem

pre 7 godina

sve sto ste naveli, osim kucnog ljubimca ali to se ne kupuje na bum, jako je bezlicno.
nije bitno koliko poklon kosta, bitno je ubosti pravu stvar.
kada se kupuju stvari koje su skuplje (parfem ili nakit) uvek nekako imam utisak da bi decko da pokaze kako se potrosio, ali ja bih samo videla da se nije potrudio da smisli nesto kreativnije.
kapiram da se neke devojke pale i na te stvari, da bi posle mogle da se hvale kako su eto dobile svarovski narukvicu posle 4 meseca veze itd, ali meni je to jadno, a isto misle i moje najblize drugarice.
neka bude skromnije, ali neka ima neku lepsu poruku :)

L

pre 7 godina

Dok smo bili klinci, od momka sam dobijala slatkiše i srculenca. Naravno, "evoluirao" je od tad, a i radi se, pa voli da mi kupi parfem, ili neki lep nakit (najčešće minđuše, jer ih nemam puno). Ali meni je uvek najlepši poklon - pažnja, i ničim me nije tako oduševio kao kad je odvojio vreme da nam spremi romantičnu večeru uz sveće. Mislim da svaka normalna devojka na to najbolje reaguje, na trud i pažnju. Dovoljan je i cvet, ali da vidi da ste mislili na nju.

Svetlost

pre 7 godina

Dok je u statusu devojka novac u vezi dolazi u obzir isključivo na troškove gde zajedno učestvujemo, restoran, bioskop, pozorište,...

Partner nije kasica prasica nego osoba koja je tu da pruži ljubav, poštovanje, razumevanje, saosećanje, da svojim prisustvom učini vaš život lepšim.

STOP manipilaciji ljudima kroz potenciranje masovne potrošnje.

maklice

pre 7 godina

šta ostaje? automobil, ali samo neki od Audi, BMW ili Mercedes (eventualno Porsche) modela ili stan, pod uslovom da je minimum sa 4 spavaće sobe i 2 kupatila..naravno samo u centru Beograda ili neke evropske metropole

Ana

pre 7 godina

@dt

Mnogo zavisi od osobe. Ali 'ajde da probam da dam predlog :)

Ako koristi šminku, mislim da ne možeš da pogrešiš tu. Npr, senka (ili paleta) nekih neutralnih boja - crna, nijanse braon ili sive, neki karmin neutralne boje koji dugo stoji (ima ih, pitaj prodavačice), crveni lak za nokte (ako voli tamne boje ili ima tamnu kosu, onda tamniji; ako voli vesele boje i ima plavu kosu onda svetliji)...

Ako nosi nakit, možda neke male srebrne minđuše (ako nosi srebro), od njenog stila zavisi kakve tačno. Ako nosi isključivo zlato, onda ne nakit :D

Ako voli da čita i ako znaš njen ukus, odnosno koje pisce/žanrove preferira, raspitaj se po netu šta važi za dobro u tom stilu.

Takođe, istraži malo njene hobije, možda dobiješ ideju :)

Možda neki ukras za stan, lava lampa, svećnjak...

Ili neko putovanje, može čak i jedan vikend u nekom selu kod nas, da se odmorite zajedno u prirodi :)

површни сте

pre 7 godina

Ау како сте површни и материјалисти... Као да та ваша јадна девојка нема личност. Купите нешто што је у вези с њом лично. Ако воли љубичасту боју купите јој нешто љубичасто, ако је мало перверзнија купите нешто из секс шопа, ако је детињаста може и плишани медведић.. Ако воли биљке онда саксију с неком биљком. Али не, вама је битно да само је она добра и нашминкана безлична риба па пошто сте и ви сличног менталног склопа, сад сте се нашли у ребусу.

iGOR

pre 7 godina

Ni slučajno nešto za kuhinju, seksisti jedni! Ko još danas kuva, šta je sa vama? Kuvanje je out... eeee, životeee. Ja bih baš voleo da dobijem nešto za kuhinju od svoje lepše polovine, eto.

VN

pre 7 godina

Evo baš me zanima šta onda da kupe? Aha, ostala je knjiga van ovog spiska. Ali Bože moj - šta ako baš ne voli tog pisca ili ima tu knjigu. Znam! Auto! I to što skuplji! Ili kuću! Dobro, može i stan, ali na moru!

Oblak jedan

pre 7 godina

(Капетан Немо, 26. novembar 2016 10:19)

Od mene ste dobili veliki plus!

Evo ja npr. za rodjendan uvek dobijem knjigu, jer je to za mene najbolji poklon, a ja onda svog dragog izvedem na veceru ili je sama spremim.

Oko deserta se dogovorimo :)

x

pre 7 godina

Od ovih poklona jedino nakit volim da mi pokloni ( ne mora skupo nista, može i drveni prstencic ili nesto napravljeno) jer to volim svakodnevno da nosim i lepo se osecam kad se setim ko mi je poklonio). Parfemi i kozmeticki proizvodi mi uglavnom stoje neupotrebljeni jer mi je prejak miris i sl. Ili mi jednostavno ne odgovara mom tipu kose/koze... Žene uglavnom nagoveste muskarcima sta bi zelele ali oni jednostavno ne znaju da slusaju.

dt

pre 7 godina

Pa sta da kupim devojci sada, em prazmici em godisnjica... Ajmo neki predlog, ali ne nesto preterano skupo, u skladu sa nasim jadnim standardom :)

Darth Shone

pre 7 godina

Ma najbolje je nista im ne kupovati. Jer ce mnoge u svemu naci zamerku. A kada vas pitaju zasto im nista ne kupujete, poklonite joj, ako imate dijamantni ameriken ekspres sa kreditom bez limita.

Veliki brat

pre 7 godina

OK, napišite onda ŠTA da kupimo?

Knjigu, komplet olovki, naliv pero... pa da posle kažu da ne znaju šta će sa tim ili da im je knjiga dosadna.

ana

pre 7 godina

Za muskarce: Cela poenta darovanja je da pokazete da poznajete vasu devojku, da je kapirate. Poklonite joj BAS TO sto najvize zeli ovih dana. I carevi ste ;)

esma

pre 7 godina

plisane igracke su nesto sto zenu ne moze obradovati ,a sto se tice kuhinjskog pribora isto mislim osim nutri bulit-a ako ga nema zena ili neki koristan aparat .sve ostalo nije nimalo promaseno.

Leks

pre 7 godina

Nemojte ni cveće jer to umire, a možda je i alergična na polen. Kad saberete sa ranije navedenim u tekstu, najboje da ne kupujete ništa. A još ako niste Lav, Bik Ovan ili Škorpija u horoskopu (u zavisnosti od toga kako je 'astrolog' raspoložen) ne vredi ni oko seksa da se trudite jer je ne možete zadovoljiti.

Sve u svemu, ne gine vam samoća i jad. Ostaje vam samo da sednete i jedete čokoladu, ali samo one nedelje kada tekstovi kažu da ne izaziva rak (ne brinite ništa, ako i nabasate na nezgodnu nedelju, već sledeće će se to promeniti).

Da ne nabrajam sad sve pročitano ovde...

djuro

pre 7 godina

.. isto i brod! ako pogriješiš boju u problemu si... jer obično moraš da uvezeš iz inostranstva, a posle su problemi sa carinom i vraćanjem.. i opet mora da se čeka, jer rade po narudžbi...

pitam se

pre 7 godina

pa sta onda da kupuju ???? ako partner nije siguran u izbor poklona, onda definitivno ne poznaje dovoljno svoju partnerku; ako ne zna koji parfem koristi, u kojoj prodavnici kupuje garderobu , koji je autor cije knjige najradije cita ....

XXL

pre 7 godina

A vala i cveće. Ubi se u sred februara da nađem klasične ljubičice - i nađem. Jedini buketić u jednoj cvećari po jedinstvenoj ceni ... bez obzira što sam znao koje cveće voli nisam voleo kako su te ljubičice završile ... uglavnom sada ne berem ljubičice ni u proleće i ne kupujem cveće u cvećari. Lepše su u svom prirodnom okruženju baštici, šumici ...

Zena

pre 7 godina

Za parfem I nakit netacno. Ostalo tako tako, u sustini ja bih se svemu obradovala, cak I serpi ako je kvalitetna, gotivno mi da skuvam. Posto se mnogi pitaju sta, kod mene nikad ne bi masila dobra knjiga. Lepo cvece. Neki ukrasni predmet za stan. Lepa lampa. Slika. Muzika, ako zna sta volim da slusam, ili bazvremena klasicna, recimo Betoven. Treba samo malo maste I poznavanje njenih interesovanja I ukusa

Ana

pre 7 godina

@samo kazem

Pa nema nikakve veze, samo sam rekla sta uglavnom ljudima bolje stoji, i sta uglavnom biraju. Ne kazem da je pravilo :) i naravno, zavisi od ukusa pre svega, i od tona (hladnije, toplije), ali je u vise od 50% slucajeva da plavuse (zlatne nijanse ili strawberry blond) radije biraju crveno koje vuce na narandzasto, a crnke bordo. Samo sam pokusala da dam savet :)

obradx

pre 7 godina

Znači ništa od kupovine :D ... Moj drugar iz Perta, u Auastraliji, je kupio svojoj dragoj, aziatskog porekla, novu crvenu Džetu, dizel, na šta je ona reagovala, šta je "to" ? Da je pre crvena, da brunda, da ide na pogrešno gorivo ... tako da nam je ostalo da im pružamo samo ono zbog čega su zaista sa nama ;) ...

Капетан Немо

pre 7 godina

Нисте навели козметику и шминку. Жене углавном имају већ изграђен укус и став у вези шминке и козметике и већ знају шта им одговара, и тих ,,џиџа-биџа'' такође имају на претек, тако да је мушкарцима врло лако да купе нешто погрешно. Ако је постојала амбиција да се мушкарцима да некакав савет у вези поклона женама, можда је требало да се наведе шта да се купи а не шта да се не купи! Мој предлог је да својим дамама купите неку лепу књигу или неки викенд у неком спа-центру или бар неку релаксирајућу масажу, у зависности од количине новца којим располажете. Мада, ако је љубав у питању, онда новац и поклони уопште нису битни.
Волео бих да ми даме ставе ,,плусић'' ако сам погодио а ,,минус(ић)'' ако нисам, и да оставе коментар са предлозима.
Љубав је увек најлепши поклон, све остало су ситнице!!!
Немојте то никад заборавити!

ime poznato redakciji

pre 7 godina

Vecina komentara je vrlo saljivo. Od navedenih svakako bih se obradovala
1. ratluku i kafi (tesko se nabavlja u mojim krajevima)
2. dobrom posudju (recimo jedan dobar rostilj-tiganj)
3. Busilici (smara me pozajmljivanje svaki put kad zatreba)
4. Dobroj knjizi (neka od klasika kojima bih se rado vratila)
5. Nekom lepom ukrasu (neobicna vaza)
6. Veceri na neobicnom mestu (sendvici na lokalnom brdu sa pogledom na zalazece sunce)
7. flasa dobrog vina
A vise od svega saznanjem da je taj neko iskljucio telefon i potpuno se posvetio samo meni.

It

pre 7 godina

Ja cu reci iz iskustva - nikako odeca. Tri najcesca odgovora: ako kupiš da joj je veliko - Ti misliš da sam ovoliko debela??? Ako kupiš da joj je malo - Šta ti misliš, vidiš kako sam debela??? Ako kupiš taman - Ti stvarno misliš da bih ja ovo nosila??? Lepo je odvedi na večeru i zdravo.

Jum

pre 7 godina

sve je klise, i nema pravog poklona. Bilo je do sada svega, i parfema i kupki, masaze, saune, nakit, parfemi, ljubavna pisma, seks, novac, seksi igracke, garderoba, knjiga. Vise nemam ideju...

ognjen

pre 7 godina

Ja ne vidim da je nesto ostalo. Sve ste anulirali kao nekreativno ili nepotrebno.
Svaki muskarac koji voli svoju zenu ce znati sa visokom dozom sigurnosti sta ona zeli. Ukoliko nekada i pogresi ona ce to precutati i biti srecna jer je od srca. Ovakvi tekstovi su glupi i samo zbunjuju ljude,bitno je poznavati nekoga i onda je lako.

Knez

pre 7 godina

Pa najbolje nista. Jel ima jos nesto da se kupi a sto niste naveli u ovih 10? A da cvece..ali i to nemojte ako ne znate da li voli orhideje ili maslacak.

sve u svoje vreme

pre 7 godina

moja žena obožava plišane mede. više se obraduje medi kada se vratim sa nekog puta nego najskupocenijem parfemu. sve ovo zavisi od partnera i okolnosti.

dejan

pre 7 godina

Svašta, koja glupost. Djevojci sam kupovao parfem, minđuše, intimni veš... I sve je nosila. Muškarci trebaju samo da urade dublju analizu svoje polovine i pogodit će šta voli i želi.

Kako ste se nalupali

pre 7 godina

Ja se za 26.rodjendan odusevih velikim plisanim medom kakvog nikad nisam imala, sto je momak naravno upamtio od ranije :))

Mr_No_Name

pre 7 godina

Slatkisi na akciji??
Zivimo u Srbiji (tj drugoj najsiromasnijoj zemlji u Evropi), u cemu je problem uzeti After eight, Ferrero ili neke praline na akciji ako rok istice za 4+ meseci?!

Bolontiku

pre 7 godina

Ako sam lepo shvatio samo cveće sme da se kupi, mada i na to mogu da budu alergične :-)
Zaboravili ste da napišete da kada kupite slatkiše možete da dobijete odgovor "Ti želiš da se ja ugojim? ".

miki maus

pre 7 godina

Uvek je bilo ako nemas ideju kupi devojci parfem ili nakit, sad odjednom ne valja. Pa niko nije toliko bas smotan da ne moze da primeti da li devojka nosi nabudzen nakit ili elegantniji i od kog materijala, uostalom srebro uvek pali, kao i za parfem, znate valjda kako mirise, ili odete u toalet po pogledate koji ima i pomirisete.

i onda

pre 7 godina

Super, a jel imate neku pametnu preporuku, posto ste manje vise sve eliminisali, inace i par stvari za koje se moja devojka iskreno obradovala jer provodim vreme sa njom, slusam i pazim sta joj se svidja i onda shodno tome poklanjam...

esma

pre 7 godina

Sve u svemu svaki dar od voljene osobe je vredan ,ne paznje vec iskrene zahvalnosti,i ne mislim kad to kazem samo sa pozicija mnogih zena kojima mnogo toga ne bi bio visak vec sa pozicije onih zena koje dobijaju poklone kao znak paznje bez obzira na provedene godine ili finansijski status.Uvek ima sta da se pokloni i zenama i muskarcima.