Iz muškog ugla

Da li muškarci vole žene koje prilaze prve? Njihovi odgovori će vas iznenaditi

Subota, 22.04.2017.

15:35

Izvor: Super žena

Da li muškarci vole žene koje prilaze prve? Njihovi odgovori æe vas iznenaditi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 6 godina

Ne vidim nista lose u tome da zena prva pridje muskarcu!U Evropi je to potpuno prirodna i normalna pojava!Ne razumem zasto danasnje devojke imaju strah da nacine prvi korak ako im se taj muskarac zaista dopada?

Marchegiani

pre 6 godina

...da ponovim... lepo je biti odabran... meni se to desavalo jednom u recimo tri godine. ;-) .. mozda sam natprosecnog izgleda... mozda sam imao srece da budem na pravom mestu u pravo vreme i da naletim na jednu od hiljadu koja ima hrabrosti da pridje muskarcu koji joj se dopada... meni licno je to potez za postovanje, pa sve i da mi se devojka ne dopada , necu sigurno biti okrutan i neprijatan kao sto to devojke na ovim prostorima mogu biti .

Хоћу да трошим твоје паре по Бахамима!!!

pre 7 godina

@Гоца & Мила


У земљи у којој су девојке тешке и непријатне као у Србији, није ни чудо што ће сваки мушкарац хтети што пре само да се "огребе" за секс, и неће га занимати много више од секса.

У другим земљама где су девојке пријатније и где је лепо једноставно бити са њима, проводити време са њима, ићи у шетњу са њима, у биоскоп, позориште, итд. тамо везе имају смисла.

У Србији везе немају смисла јер девојке одмах почињу да испостављају захтеве и прохтеве, а једино што имају да пруже мушкарцу што њему стварно нешто значи је секс.

Шта је то веза? То је однос у коме жена има право да звоца мушкарцу кад год јој падне на памет, и да тражи од њега шта год јој падне на памет, а он за то добија секс кад се њој хоће.

Према томе, кад вас девојке неки мушкарац завлачи и само вас користи за секс - наравно да вам то смета јер ви хоћете да све буде по вашем, а такви мушкарци са вама успеју да све буде по њиховом.

Онда је то однос у коме он добија секс, а вама пружа шетњу, излазак, биоскоп, позориште, летовање, зимовање, заједнички живот, и шта год друго ви желите - онда када се њему хоће.

То јест, никада.

Дакле, поставља се кључно питање. Зашто мушкарци са којима ви желите везу - зашто ти мушкарци не желе са вама шетњу, излазак, биоскоп, позориште, летовање, зимовање, заједнички живот, и све остало што ви желите?

На то питање може само огледало да вам да одговор. И то пре оно унутрашње огледало него ово физичко.

Мислите о томе.

Goca

pre 7 godina

@ mila
Objasnila si. Upravo to je razlog zasto vise ne prilazim momcima. Uglavnom se ispostavi da je pristao zato sto je dugo bez devojke i sexa, ili bi da iskoristi sansu da prevari devojku kad mu se vec sansa ukazala, ili kako kazes da se ogrebe o sex dok ne smuva neku koja mu se dopada. Pristace na skoro svaku. E to mi se ne svidja. Lakse bih podnela da me odbije, da kaze da nisam njegov tip i sl, nego da me zamajava danima i mesecima samo zarad mogucnosti sexa. Vecina mojih drugarica ima negativna iskustva iz tog razloga a ne zato sto se boje odbijanja. Ja sad imam kolegu s posla ( jako velika firma) koji mi se bas svidja, ali ne zelim da pridjem .Uvek sam ljubazna sa njim, osmehnem mu se . Zelim da me on toliko pozeli i da mi zato sam pridje. A ne ja mu pridjem, a on prihvati tek tako ( sto momci cesto rade ) samo da bi bio u vezi i zbog sexa. Racunam na to da ako mu se toliko svidjam da ce mi prici. Ja mogu samo da doprinesem osmehom i ljubaznoscu, sasvim dovoljno.

Mila

pre 7 godina

Evo sta je problem kada devojka pridje, nije ono sto momci misle nego bas suprotno. Zato sto je retko koji momak odbije. Vecina, pa i oni zauzeti, i slobodni, ce rado pristati na sve devojke ( osim ako im je bas ekstremno odbojna fizicki)cak i ako ne zele vezu, jer se nadaju da ce se ogrebati za koji sex. Narocito ako nisu dugo nista znate sta vec. Ja ako pridjem nekom decku to znaci da mi se taj decko zbog neceg bas jako dopao, deluje mi interesantno, zelim bolje da ga upoznam. A momci su cesto u fazonu daj sta das, pa ako nisu dugo imali zensku u krevetu, prihvatice bilo koju, ako nista drugo bar za sex , dok se ne pojavi neka koja im se vise svidja a koja ce hteti da bude sa njim. Ja znam dosta veza gde je devojka jako zainteresovana a muskarac glumi zainteresovanost zbog redovnog sexa, a sve ceka da mu neka bolja riba da znak. A kad da , bez problema ostave onu prvu. Znam vise ovakvih iskustava nakon sto je devojka prva prisla, i licno i od drugarica, te vise ne prilazim prva momcima. Dacu neki znak tipa osmeh i sl, ali prva ne prilazim. Ne kazem da je uvek tako, ali tamo gde devojka prva pridje muskarac uglavnom misli da ne mora mnogo da se trudi oko nje, da je laksa itd. Jer ipak kad momak pridje devojci ona se malo kao necka, pa se on vise trudi da je zainteresuje, pa i da je zbog sexa opet ce se bar potruditi.

Хоћу да трошим твоје паре по Бахамима!!!

pre 7 godina

Данашње девојке очекују да им мушкарци приђу, а онда их веома "културно" о'ладе - и мисле да је то све у реду.

Немој да схваташ озбиљно, није ништа лично, не свиђаш јој се, ниси њен тип, нема љутиш, итд.

Важи, нема љутиш.

Али, ако не треба да схватимо озбиљно кад нас девојке "културно" о'ладе, зашто онда треба да схватимо озбиљно следећу која нас не одбије?

Зашто уопште било коју девојку да схватимо озбиљно?

Колико девојака је "пало" на занимљиве и шармантне мушкарце, отишло са њима у кревет у року од одмах, и онда су ти мушкарци нестали као да их никад није ни било?

Је л' и тада важи оно исто "нема љутиш"?

Или само ми немамо право да се љутимо, а оне имају? Да ли је то та чувена једнакост и равноправност?

Као да ниједна девојка не схвата да, кад јој се после хиљаду година појави тај "принц" кога је чекала - да ће тај исти "принц" да јој наплати за све остале које су га одбиле пре ње.

Ништа зато. Сви учимо на тежи начин - и ми и ви.

Али, кад се дође до 35 година, вама је још увек много већи проблем што нисте у браку него нама.

Мислите о томе.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Da je ostalo sve na meni u studentskom bifeu te novogodisnje noci kad upoznah svoju zenu, zavrsilo bi se sve na "jeeeee, dodirnuo sam joj ruku i plesao sa njom", mnostvu stihova i melodiji za novu pesmu... Bogu hvala, skonta moje osvajacke sposobnosti, te preuze inicijativu.

Milan

pre 7 godina

@ Mina Ovde gde ja zivim, kad ti devojka uzvrati pogledom ili ti se osmehne, to je kao da si dobio premiju na lotou. Valjda je to neka "splavarska" logika koja se prenela i na one OK devojke, da sebi dizu cenu ako glume nezainteresovanost... Niko ne ocekuje da devojka prva pridje, ali meni ne pada na pamet da prilazim ako je ona celo vece hladna, namrstena i ozbiljna kao da je na poslovnom sastanku. Kamo srece da je vise takvih koje razmisljaju kao ti...

ja

pre 7 godina

Mene je moja sadašnja supruga startovala na Fejsu. Niti mi je bilo čudno, niti bezveze - pogotovo što ja nisam imao hrabrosti da napravim prvi korak jer sam smatrao da je "out of my league". Posle smo se smenjivali u inicijativama. Poenta je da nam je sada super, a verovatno nikada ne bismo završili zajedno da ona nije bila hrabrija i "nekonvencionalnija"...

da nacrtam

pre 7 godina

hm,hm,vidim u komentarima jedan veliki greh,ako vam neka devojka prva pridje a nesvidja vam se izgledom na prvi pogled,nikad je nemojte odmah odbiti,,
NIKAD,mogli bi se zbog toga posle debelo kajati,,,znam,znam,i ja sam nekad bio opasno mlad;)

Rennadu

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro. 
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje. 
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije) 
(Mina, 22. april 2017 17:44) 

E devojke, ponovite ovo po hiljadu puta i videćete kako je određenom, usuđujem se reći većinskom delu muške populacije.

gpz

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)
(Mina, 22. april 2017 17:44)

A sta mi da kazemo? Znaci posle prve korpe da ne prilazimo vise? Vidis li sada da nam u stvari i nije bas toliko lako?

30g

pre 7 godina

U zadnjih pola godine su me 2 puta matorke manje-vise startovale (srednjeg izgleda)i zavrsilo se intimno. Prvoj sam se udvarao tako sto sam jednom prosao rukom kroz kosu, drugu u tramvaju pitao "ste dobro" (bila pijana). Kad bolje razmislim, jos par puta su me matorke startovale, ali samo matorke 40-55 medjutim nije islo korak dalje. Dok sam bio tinejdzer desavalo se isto, u skoli uglavnom. Zivim na zapadu inace i obe zene su valjda rodjene u istoj.

Nikola

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)
(Mina, 22. april 2017 17:44)

Sve je OK Mina, sto se pravopisa tice. Na dva mesta nisi stavila zarez, to je to. Vecina Srba je nepismenija od tebe, tj. ne sluzi se srpskim jezikom tako dobro kao ti.

Da li je u vašem srcu i duši prisutna ljubav, ili je ko nesrećnici prosite od drugih?

pre 7 godina

Koliko je nenormalan ovaj svet pa to je bolesno preko svake mere!

Pitanj je ko prvi prilazi!?

Je li to pitanje?

Ima li jadnijeg pitanja od ovog?

Zar nije bolje pitanje ZAŠTO neko nekome prilazi? Da li je ego, strah od samoće, jer su nam tako rekli da treba, samo seks, samo hemija, da li je u pitanju "izazovna lovina" čiju "glavu" treba okačiti među druge trofeje... ili je ipak po sredi ljubav?

Zar nam nisu potrebna pitanja da u sebi rasvetlimo svoje nesvesne porive kad nekome prilazimo, i onda jednom konačno svesni i osvešćeni krenemo da prilazimo ljubavi, a ne samo fizičkim odnosima?

Pogotov ne ovakvim odnosima "ko prvi priđe"... šta dobijamo ovim dogovorima iz teksta?

Koji god dobijete odgvor ticaće se samo vašeg ega, da li vam je lepo da priđe žena prva ili obrnuto, ili vam je svejedno. A šta smo rešili odgvorom?
Ništa!

Samo potrošili drgocene sive ćelije na imbecilizam, a ljubavi i dalje samo na tv-u i romanima.

Postavljajte pitanja, ali ozbiljna i duboka pitanja.

Na prvom mestu pitanje da li je ljubav odnos, ili je ljubav stanje duše i srca?

Pitajte da li je najlepša ljubav koja nema nikakav, ali ama baš nikakav razlog niti uzrok da bude, nego prosto jeste i prosto je tu.

A ne da sve postavljate kao proizvode na polici i predstavljate neke uzročno-posledične stvari, pogotovo ovako banalne. Kao "ko kome prvi priđe", šta to uopšte znači?

Egou može da znači, čoveku koji voli ljubav ne prilazi ni prva ni druga, nego je UVEK PRISUTNA!

Tesko

pre 7 godina

Da te devojka prva startuje mozda u inostranstvu,kod nas tesko.Kod nas na Balkanu to ne ide.Nase devojke misle da su stvarno princeze i da ce im doci princ na belom konju.

Dejan

pre 7 godina

Odgovor kao i u svemu je: zavisi. Zavisi od toga koliko se dugo poznajemo, na primer. Ako se poznajemo dugo, a ona je izasla iz dugogodisnje veze, naravno da ocekujem da mi da do znanja da je zainteresovana i da je spremna za novu vezu. Ako se nismo videli dugo, a znamo se od ranije, ocekujem da mi stavi do znanja da je zainteresovana. Sve ostalo zavrsavam ja. U ovakvim situacija, pozeljno je da zena napravi prvi korak. Klubovi, barovi, itd - muskarac uvek prvi.

jovan

pre 7 godina

Sve moje devojke su meni prisle, al to je zato sto sam lep iznad proseka.
Ako je lepa ja kazem da ako nije , kazem ne.
Mojim ruznijim drugarima, nikad nijedna nije prisla, moraju vise da se pomuce.

Petar

pre 7 godina

Hebi ga, bez sumnje muskarac mora taj prvi korak da napravi, i da da na znanje dami da mu se dopada .Mada ne vidim nista lose u tome da i zene budu malo direktnije, uostalom zalazemo se za jednakost polova zar ne;-).Prema tome dame ako vam se neko zbilja dopada samo napred, u suprotnom mozda vasa istinska ljubav samo prodje pored vas, a takva stvar se desava samo jednom u zivotu;-).

dedza

pre 7 godina

Samo sam jednom startovao ribu i nikad više,odbila me je ladnije od leda.
Nakon tog dana sam čekao da mene startuju, tako je i dan danas.
Kukavica znam.

Znaci

pre 7 godina

Ja nisam cuo ni dozivio da cura prilazi momku, al sam dozivio da gleda neprekidno u mene i naravno ja u nju :) tako da ja moram prici ili makar se osmjehnuti. Muskarci su sami u glavnom zato sto ne prilaze ili gadjaju previse visoko. Ne prilaze iz straha koji svi mi osjecamo al nekako savladamo i posle vidimo da nije bio osnovan. Inace ne volim kad djevojka prva prilazi. Dovoljno je kontakt ocima i osmjeh, gdje ces bolji znak?

Rocko

pre 7 godina

Meni se desilo i srećan sam što mi je ona prva prišla. Kao što neko već reče - nebitno da li ste muško ili žensko, startujte odmah ako mislite da ima/će biti hemije... nemate šta da izgubite, možete samo da dobijete. ;)

rista

pre 7 godina

Muskarci su postali sonje ,zato se dive ovima koje prilaze prve! Nisu u stanju da nesto nadju i osvoje jer im je kladionica i flasa piva sve sto smatraju vrednim u zivotu! Pravi muskarac bi se samo okrenuo i iskulirao ovakve dame! Sta da prica sa njima kamo li nesto vise?

1€ satnica srpskih radnika

pre 7 godina

Koliko god se mi muškarci ložili da osvajamo devojke ili žene, jedina činjenica je da smo ustvari mi odabrani od strane njih a ne one od strane nas.

Mina

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)

pukovnik Bjelajac

pre 7 godina

@bananamen

Nije baš da se ne dešava, ali je vrlo retko. Meni se desilo jednom da mi je žena otvoreno prišla na ulici, ali pošto sam bio zauzet, ljubazno sam odbio.

Veća verovatnoća je da se postavi pasivno-navalentno tako da je prvi korak ipak na muškarcu.

Bananamen

pre 7 godina

Mnogi pričaju ovom fenomenu, mada nisam siguran koliko su iskreni u svojim iskustvima. Ta podela i stereotip da muškarac mora da bude taj koji prilazi, saleće i obleće je proizvelaa mnogo nesrećnih i usamljenih ljudi . Onaj ko oseti nešto treba da pridje a ne da čeka. Ja uvek čekam i preračunavam se i zato sam uglavnom sam. Te priče da devojka nekog muškarca otvoreno startuje niti sam čuo od pouzdanih ljudi niti doživeo na sebi i mislin da ni neću.

Bananamen

pre 7 godina

Mnogi pričaju ovom fenomenu, mada nisam siguran koliko su iskreni u svojim iskustvima. Ta podela i stereotip da muškarac mora da bude taj koji prilazi, saleće i obleće je proizvelaa mnogo nesrećnih i usamljenih ljudi . Onaj ko oseti nešto treba da pridje a ne da čeka. Ja uvek čekam i preračunavam se i zato sam uglavnom sam. Te priče da devojka nekog muškarca otvoreno startuje niti sam čuo od pouzdanih ljudi niti doživeo na sebi i mislin da ni neću.

1€ satnica srpskih radnika

pre 7 godina

Koliko god se mi muškarci ložili da osvajamo devojke ili žene, jedina činjenica je da smo ustvari mi odabrani od strane njih a ne one od strane nas.

Mina

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)

Nikola

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)
(Mina, 22. april 2017 17:44)

Sve je OK Mina, sto se pravopisa tice. Na dva mesta nisi stavila zarez, to je to. Vecina Srba je nepismenija od tebe, tj. ne sluzi se srpskim jezikom tako dobro kao ti.

dedza

pre 7 godina

Samo sam jednom startovao ribu i nikad više,odbila me je ladnije od leda.
Nakon tog dana sam čekao da mene startuju, tako je i dan danas.
Kukavica znam.

Tesko

pre 7 godina

Da te devojka prva startuje mozda u inostranstvu,kod nas tesko.Kod nas na Balkanu to ne ide.Nase devojke misle da su stvarno princeze i da ce im doci princ na belom konju.

ja

pre 7 godina

Mene je moja sadašnja supruga startovala na Fejsu. Niti mi je bilo čudno, niti bezveze - pogotovo što ja nisam imao hrabrosti da napravim prvi korak jer sam smatrao da je "out of my league". Posle smo se smenjivali u inicijativama. Poenta je da nam je sada super, a verovatno nikada ne bismo završili zajedno da ona nije bila hrabrija i "nekonvencionalnija"...

Rocko

pre 7 godina

Meni se desilo i srećan sam što mi je ona prva prišla. Kao što neko već reče - nebitno da li ste muško ili žensko, startujte odmah ako mislite da ima/će biti hemije... nemate šta da izgubite, možete samo da dobijete. ;)

Petar

pre 7 godina

Hebi ga, bez sumnje muskarac mora taj prvi korak da napravi, i da da na znanje dami da mu se dopada .Mada ne vidim nista lose u tome da i zene budu malo direktnije, uostalom zalazemo se za jednakost polova zar ne;-).Prema tome dame ako vam se neko zbilja dopada samo napred, u suprotnom mozda vasa istinska ljubav samo prodje pored vas, a takva stvar se desava samo jednom u zivotu;-).

da nacrtam

pre 7 godina

hm,hm,vidim u komentarima jedan veliki greh,ako vam neka devojka prva pridje a nesvidja vam se izgledom na prvi pogled,nikad je nemojte odmah odbiti,,
NIKAD,mogli bi se zbog toga posle debelo kajati,,,znam,znam,i ja sam nekad bio opasno mlad;)

Rennadu

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro. 
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje. 
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije) 
(Mina, 22. april 2017 17:44) 

E devojke, ponovite ovo po hiljadu puta i videćete kako je određenom, usuđujem se reći većinskom delu muške populacije.

gpz

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)
(Mina, 22. april 2017 17:44)

A sta mi da kazemo? Znaci posle prve korpe da ne prilazimo vise? Vidis li sada da nam u stvari i nije bas toliko lako?

Znaci

pre 7 godina

Ja nisam cuo ni dozivio da cura prilazi momku, al sam dozivio da gleda neprekidno u mene i naravno ja u nju :) tako da ja moram prici ili makar se osmjehnuti. Muskarci su sami u glavnom zato sto ne prilaze ili gadjaju previse visoko. Ne prilaze iz straha koji svi mi osjecamo al nekako savladamo i posle vidimo da nije bio osnovan. Inace ne volim kad djevojka prva prilazi. Dovoljno je kontakt ocima i osmjeh, gdje ces bolji znak?

pukovnik Bjelajac

pre 7 godina

@bananamen

Nije baš da se ne dešava, ali je vrlo retko. Meni se desilo jednom da mi je žena otvoreno prišla na ulici, ali pošto sam bio zauzet, ljubazno sam odbio.

Veća verovatnoća je da se postavi pasivno-navalentno tako da je prvi korak ipak na muškarcu.

Dejan

pre 7 godina

Odgovor kao i u svemu je: zavisi. Zavisi od toga koliko se dugo poznajemo, na primer. Ako se poznajemo dugo, a ona je izasla iz dugogodisnje veze, naravno da ocekujem da mi da do znanja da je zainteresovana i da je spremna za novu vezu. Ako se nismo videli dugo, a znamo se od ranije, ocekujem da mi stavi do znanja da je zainteresovana. Sve ostalo zavrsavam ja. U ovakvim situacija, pozeljno je da zena napravi prvi korak. Klubovi, barovi, itd - muskarac uvek prvi.

30g

pre 7 godina

U zadnjih pola godine su me 2 puta matorke manje-vise startovale (srednjeg izgleda)i zavrsilo se intimno. Prvoj sam se udvarao tako sto sam jednom prosao rukom kroz kosu, drugu u tramvaju pitao "ste dobro" (bila pijana). Kad bolje razmislim, jos par puta su me matorke startovale, ali samo matorke 40-55 medjutim nije islo korak dalje. Dok sam bio tinejdzer desavalo se isto, u skoli uglavnom. Zivim na zapadu inace i obe zene su valjda rodjene u istoj.

jovan

pre 7 godina

Sve moje devojke su meni prisle, al to je zato sto sam lep iznad proseka.
Ako je lepa ja kazem da ako nije , kazem ne.
Mojim ruznijim drugarima, nikad nijedna nije prisla, moraju vise da se pomuce.

rista

pre 7 godina

Muskarci su postali sonje ,zato se dive ovima koje prilaze prve! Nisu u stanju da nesto nadju i osvoje jer im je kladionica i flasa piva sve sto smatraju vrednim u zivotu! Pravi muskarac bi se samo okrenuo i iskulirao ovakve dame! Sta da prica sa njima kamo li nesto vise?

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Da je ostalo sve na meni u studentskom bifeu te novogodisnje noci kad upoznah svoju zenu, zavrsilo bi se sve na "jeeeee, dodirnuo sam joj ruku i plesao sa njom", mnostvu stihova i melodiji za novu pesmu... Bogu hvala, skonta moje osvajacke sposobnosti, te preuze inicijativu.

Milan

pre 7 godina

@ Mina Ovde gde ja zivim, kad ti devojka uzvrati pogledom ili ti se osmehne, to je kao da si dobio premiju na lotou. Valjda je to neka "splavarska" logika koja se prenela i na one OK devojke, da sebi dizu cenu ako glume nezainteresovanost... Niko ne ocekuje da devojka prva pridje, ali meni ne pada na pamet da prilazim ako je ona celo vece hladna, namrstena i ozbiljna kao da je na poslovnom sastanku. Kamo srece da je vise takvih koje razmisljaju kao ti...

Da li je u vašem srcu i duši prisutna ljubav, ili je ko nesrećnici prosite od drugih?

pre 7 godina

Koliko je nenormalan ovaj svet pa to je bolesno preko svake mere!

Pitanj je ko prvi prilazi!?

Je li to pitanje?

Ima li jadnijeg pitanja od ovog?

Zar nije bolje pitanje ZAŠTO neko nekome prilazi? Da li je ego, strah od samoće, jer su nam tako rekli da treba, samo seks, samo hemija, da li je u pitanju "izazovna lovina" čiju "glavu" treba okačiti među druge trofeje... ili je ipak po sredi ljubav?

Zar nam nisu potrebna pitanja da u sebi rasvetlimo svoje nesvesne porive kad nekome prilazimo, i onda jednom konačno svesni i osvešćeni krenemo da prilazimo ljubavi, a ne samo fizičkim odnosima?

Pogotov ne ovakvim odnosima "ko prvi priđe"... šta dobijamo ovim dogovorima iz teksta?

Koji god dobijete odgvor ticaće se samo vašeg ega, da li vam je lepo da priđe žena prva ili obrnuto, ili vam je svejedno. A šta smo rešili odgvorom?
Ništa!

Samo potrošili drgocene sive ćelije na imbecilizam, a ljubavi i dalje samo na tv-u i romanima.

Postavljajte pitanja, ali ozbiljna i duboka pitanja.

Na prvom mestu pitanje da li je ljubav odnos, ili je ljubav stanje duše i srca?

Pitajte da li je najlepša ljubav koja nema nikakav, ali ama baš nikakav razlog niti uzrok da bude, nego prosto jeste i prosto je tu.

A ne da sve postavljate kao proizvode na polici i predstavljate neke uzročno-posledične stvari, pogotovo ovako banalne. Kao "ko kome prvi priđe", šta to uopšte znači?

Egou može da znači, čoveku koji voli ljubav ne prilazi ni prva ni druga, nego je UVEK PRISUTNA!

Хоћу да трошим твоје паре по Бахамима!!!

pre 7 godina

Данашње девојке очекују да им мушкарци приђу, а онда их веома "културно" о'ладе - и мисле да је то све у реду.

Немој да схваташ озбиљно, није ништа лично, не свиђаш јој се, ниси њен тип, нема љутиш, итд.

Важи, нема љутиш.

Али, ако не треба да схватимо озбиљно кад нас девојке "културно" о'ладе, зашто онда треба да схватимо озбиљно следећу која нас не одбије?

Зашто уопште било коју девојку да схватимо озбиљно?

Колико девојака је "пало" на занимљиве и шармантне мушкарце, отишло са њима у кревет у року од одмах, и онда су ти мушкарци нестали као да их никад није ни било?

Је л' и тада важи оно исто "нема љутиш"?

Или само ми немамо право да се љутимо, а оне имају? Да ли је то та чувена једнакост и равноправност?

Као да ниједна девојка не схвата да, кад јој се после хиљаду година појави тај "принц" кога је чекала - да ће тај исти "принц" да јој наплати за све остале које су га одбиле пре ње.

Ништа зато. Сви учимо на тежи начин - и ми и ви.

Али, кад се дође до 35 година, вама је још увек много већи проблем што нисте у браку него нама.

Мислите о томе.

Mila

pre 7 godina

Evo sta je problem kada devojka pridje, nije ono sto momci misle nego bas suprotno. Zato sto je retko koji momak odbije. Vecina, pa i oni zauzeti, i slobodni, ce rado pristati na sve devojke ( osim ako im je bas ekstremno odbojna fizicki)cak i ako ne zele vezu, jer se nadaju da ce se ogrebati za koji sex. Narocito ako nisu dugo nista znate sta vec. Ja ako pridjem nekom decku to znaci da mi se taj decko zbog neceg bas jako dopao, deluje mi interesantno, zelim bolje da ga upoznam. A momci su cesto u fazonu daj sta das, pa ako nisu dugo imali zensku u krevetu, prihvatice bilo koju, ako nista drugo bar za sex , dok se ne pojavi neka koja im se vise svidja a koja ce hteti da bude sa njim. Ja znam dosta veza gde je devojka jako zainteresovana a muskarac glumi zainteresovanost zbog redovnog sexa, a sve ceka da mu neka bolja riba da znak. A kad da , bez problema ostave onu prvu. Znam vise ovakvih iskustava nakon sto je devojka prva prisla, i licno i od drugarica, te vise ne prilazim prva momcima. Dacu neki znak tipa osmeh i sl, ali prva ne prilazim. Ne kazem da je uvek tako, ali tamo gde devojka prva pridje muskarac uglavnom misli da ne mora mnogo da se trudi oko nje, da je laksa itd. Jer ipak kad momak pridje devojci ona se malo kao necka, pa se on vise trudi da je zainteresuje, pa i da je zbog sexa opet ce se bar potruditi.

Хоћу да трошим твоје паре по Бахамима!!!

pre 7 godina

@Гоца & Мила


У земљи у којој су девојке тешке и непријатне као у Србији, није ни чудо што ће сваки мушкарац хтети што пре само да се "огребе" за секс, и неће га занимати много више од секса.

У другим земљама где су девојке пријатније и где је лепо једноставно бити са њима, проводити време са њима, ићи у шетњу са њима, у биоскоп, позориште, итд. тамо везе имају смисла.

У Србији везе немају смисла јер девојке одмах почињу да испостављају захтеве и прохтеве, а једино што имају да пруже мушкарцу што њему стварно нешто значи је секс.

Шта је то веза? То је однос у коме жена има право да звоца мушкарцу кад год јој падне на памет, и да тражи од њега шта год јој падне на памет, а он за то добија секс кад се њој хоће.

Према томе, кад вас девојке неки мушкарац завлачи и само вас користи за секс - наравно да вам то смета јер ви хоћете да све буде по вашем, а такви мушкарци са вама успеју да све буде по њиховом.

Онда је то однос у коме он добија секс, а вама пружа шетњу, излазак, биоскоп, позориште, летовање, зимовање, заједнички живот, и шта год друго ви желите - онда када се њему хоће.

То јест, никада.

Дакле, поставља се кључно питање. Зашто мушкарци са којима ви желите везу - зашто ти мушкарци не желе са вама шетњу, излазак, биоскоп, позориште, летовање, зимовање, заједнички живот, и све остало што ви желите?

На то питање може само огледало да вам да одговор. И то пре оно унутрашње огледало него ово физичко.

Мислите о томе.

Goca

pre 7 godina

@ mila
Objasnila si. Upravo to je razlog zasto vise ne prilazim momcima. Uglavnom se ispostavi da je pristao zato sto je dugo bez devojke i sexa, ili bi da iskoristi sansu da prevari devojku kad mu se vec sansa ukazala, ili kako kazes da se ogrebe o sex dok ne smuva neku koja mu se dopada. Pristace na skoro svaku. E to mi se ne svidja. Lakse bih podnela da me odbije, da kaze da nisam njegov tip i sl, nego da me zamajava danima i mesecima samo zarad mogucnosti sexa. Vecina mojih drugarica ima negativna iskustva iz tog razloga a ne zato sto se boje odbijanja. Ja sad imam kolegu s posla ( jako velika firma) koji mi se bas svidja, ali ne zelim da pridjem .Uvek sam ljubazna sa njim, osmehnem mu se . Zelim da me on toliko pozeli i da mi zato sam pridje. A ne ja mu pridjem, a on prihvati tek tako ( sto momci cesto rade ) samo da bi bio u vezi i zbog sexa. Racunam na to da ako mu se toliko svidjam da ce mi prici. Ja mogu samo da doprinesem osmehom i ljubaznoscu, sasvim dovoljno.

Marchegiani

pre 6 godina

...da ponovim... lepo je biti odabran... meni se to desavalo jednom u recimo tri godine. ;-) .. mozda sam natprosecnog izgleda... mozda sam imao srece da budem na pravom mestu u pravo vreme i da naletim na jednu od hiljadu koja ima hrabrosti da pridje muskarcu koji joj se dopada... meni licno je to potez za postovanje, pa sve i da mi se devojka ne dopada , necu sigurno biti okrutan i neprijatan kao sto to devojke na ovim prostorima mogu biti .

Nenad

pre 6 godina

Ne vidim nista lose u tome da zena prva pridje muskarcu!U Evropi je to potpuno prirodna i normalna pojava!Ne razumem zasto danasnje devojke imaju strah da nacine prvi korak ako im se taj muskarac zaista dopada?

jovan

pre 7 godina

Sve moje devojke su meni prisle, al to je zato sto sam lep iznad proseka.
Ako je lepa ja kazem da ako nije , kazem ne.
Mojim ruznijim drugarima, nikad nijedna nije prisla, moraju vise da se pomuce.

rista

pre 7 godina

Muskarci su postali sonje ,zato se dive ovima koje prilaze prve! Nisu u stanju da nesto nadju i osvoje jer im je kladionica i flasa piva sve sto smatraju vrednim u zivotu! Pravi muskarac bi se samo okrenuo i iskulirao ovakve dame! Sta da prica sa njima kamo li nesto vise?

Tesko

pre 7 godina

Da te devojka prva startuje mozda u inostranstvu,kod nas tesko.Kod nas na Balkanu to ne ide.Nase devojke misle da su stvarno princeze i da ce im doci princ na belom konju.

Da li je u vašem srcu i duši prisutna ljubav, ili je ko nesrećnici prosite od drugih?

pre 7 godina

Koliko je nenormalan ovaj svet pa to je bolesno preko svake mere!

Pitanj je ko prvi prilazi!?

Je li to pitanje?

Ima li jadnijeg pitanja od ovog?

Zar nije bolje pitanje ZAŠTO neko nekome prilazi? Da li je ego, strah od samoće, jer su nam tako rekli da treba, samo seks, samo hemija, da li je u pitanju "izazovna lovina" čiju "glavu" treba okačiti među druge trofeje... ili je ipak po sredi ljubav?

Zar nam nisu potrebna pitanja da u sebi rasvetlimo svoje nesvesne porive kad nekome prilazimo, i onda jednom konačno svesni i osvešćeni krenemo da prilazimo ljubavi, a ne samo fizičkim odnosima?

Pogotov ne ovakvim odnosima "ko prvi priđe"... šta dobijamo ovim dogovorima iz teksta?

Koji god dobijete odgvor ticaće se samo vašeg ega, da li vam je lepo da priđe žena prva ili obrnuto, ili vam je svejedno. A šta smo rešili odgvorom?
Ništa!

Samo potrošili drgocene sive ćelije na imbecilizam, a ljubavi i dalje samo na tv-u i romanima.

Postavljajte pitanja, ali ozbiljna i duboka pitanja.

Na prvom mestu pitanje da li je ljubav odnos, ili je ljubav stanje duše i srca?

Pitajte da li je najlepša ljubav koja nema nikakav, ali ama baš nikakav razlog niti uzrok da bude, nego prosto jeste i prosto je tu.

A ne da sve postavljate kao proizvode na polici i predstavljate neke uzročno-posledične stvari, pogotovo ovako banalne. Kao "ko kome prvi priđe", šta to uopšte znači?

Egou može da znači, čoveku koji voli ljubav ne prilazi ni prva ni druga, nego je UVEK PRISUTNA!

30g

pre 7 godina

U zadnjih pola godine su me 2 puta matorke manje-vise startovale (srednjeg izgleda)i zavrsilo se intimno. Prvoj sam se udvarao tako sto sam jednom prosao rukom kroz kosu, drugu u tramvaju pitao "ste dobro" (bila pijana). Kad bolje razmislim, jos par puta su me matorke startovale, ali samo matorke 40-55 medjutim nije islo korak dalje. Dok sam bio tinejdzer desavalo se isto, u skoli uglavnom. Zivim na zapadu inace i obe zene su valjda rodjene u istoj.

pukovnik Bjelajac

pre 7 godina

@bananamen

Nije baš da se ne dešava, ali je vrlo retko. Meni se desilo jednom da mi je žena otvoreno prišla na ulici, ali pošto sam bio zauzet, ljubazno sam odbio.

Veća verovatnoća je da se postavi pasivno-navalentno tako da je prvi korak ipak na muškarcu.

Nikola

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)
(Mina, 22. april 2017 17:44)

Sve je OK Mina, sto se pravopisa tice. Na dva mesta nisi stavila zarez, to je to. Vecina Srba je nepismenija od tebe, tj. ne sluzi se srpskim jezikom tako dobro kao ti.

Mina

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)

Bananamen

pre 7 godina

Mnogi pričaju ovom fenomenu, mada nisam siguran koliko su iskreni u svojim iskustvima. Ta podela i stereotip da muškarac mora da bude taj koji prilazi, saleće i obleće je proizvelaa mnogo nesrećnih i usamljenih ljudi . Onaj ko oseti nešto treba da pridje a ne da čeka. Ja uvek čekam i preračunavam se i zato sam uglavnom sam. Te priče da devojka nekog muškarca otvoreno startuje niti sam čuo od pouzdanih ljudi niti doživeo na sebi i mislin da ni neću.

Хоћу да трошим твоје паре по Бахамима!!!

pre 7 godina

Данашње девојке очекују да им мушкарци приђу, а онда их веома "културно" о'ладе - и мисле да је то све у реду.

Немој да схваташ озбиљно, није ништа лично, не свиђаш јој се, ниси њен тип, нема љутиш, итд.

Важи, нема љутиш.

Али, ако не треба да схватимо озбиљно кад нас девојке "културно" о'ладе, зашто онда треба да схватимо озбиљно следећу која нас не одбије?

Зашто уопште било коју девојку да схватимо озбиљно?

Колико девојака је "пало" на занимљиве и шармантне мушкарце, отишло са њима у кревет у року од одмах, и онда су ти мушкарци нестали као да их никад није ни било?

Је л' и тада важи оно исто "нема љутиш"?

Или само ми немамо право да се љутимо, а оне имају? Да ли је то та чувена једнакост и равноправност?

Као да ниједна девојка не схвата да, кад јој се после хиљаду година појави тај "принц" кога је чекала - да ће тај исти "принц" да јој наплати за све остале које су га одбиле пре ње.

Ништа зато. Сви учимо на тежи начин - и ми и ви.

Али, кад се дође до 35 година, вама је још увек много већи проблем што нисте у браку него нама.

Мислите о томе.

Petar

pre 7 godina

Hebi ga, bez sumnje muskarac mora taj prvi korak da napravi, i da da na znanje dami da mu se dopada .Mada ne vidim nista lose u tome da i zene budu malo direktnije, uostalom zalazemo se za jednakost polova zar ne;-).Prema tome dame ako vam se neko zbilja dopada samo napred, u suprotnom mozda vasa istinska ljubav samo prodje pored vas, a takva stvar se desava samo jednom u zivotu;-).

Znaci

pre 7 godina

Ja nisam cuo ni dozivio da cura prilazi momku, al sam dozivio da gleda neprekidno u mene i naravno ja u nju :) tako da ja moram prici ili makar se osmjehnuti. Muskarci su sami u glavnom zato sto ne prilaze ili gadjaju previse visoko. Ne prilaze iz straha koji svi mi osjecamo al nekako savladamo i posle vidimo da nije bio osnovan. Inace ne volim kad djevojka prva prilazi. Dovoljno je kontakt ocima i osmjeh, gdje ces bolji znak?

dedza

pre 7 godina

Samo sam jednom startovao ribu i nikad više,odbila me je ladnije od leda.
Nakon tog dana sam čekao da mene startuju, tako je i dan danas.
Kukavica znam.

Dejan

pre 7 godina

Odgovor kao i u svemu je: zavisi. Zavisi od toga koliko se dugo poznajemo, na primer. Ako se poznajemo dugo, a ona je izasla iz dugogodisnje veze, naravno da ocekujem da mi da do znanja da je zainteresovana i da je spremna za novu vezu. Ako se nismo videli dugo, a znamo se od ranije, ocekujem da mi stavi do znanja da je zainteresovana. Sve ostalo zavrsavam ja. U ovakvim situacija, pozeljno je da zena napravi prvi korak. Klubovi, barovi, itd - muskarac uvek prvi.

1€ satnica srpskih radnika

pre 7 godina

Koliko god se mi muškarci ložili da osvajamo devojke ili žene, jedina činjenica je da smo ustvari mi odabrani od strane njih a ne one od strane nas.

gpz

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro.
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje.
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije)
(Mina, 22. april 2017 17:44)

A sta mi da kazemo? Znaci posle prve korpe da ne prilazimo vise? Vidis li sada da nam u stvari i nije bas toliko lako?

Rennadu

pre 7 godina

Tako sam ja dobila dobronameran savet da pokazem inicijativu medjutim u tim slucajevima se nije pokazalo dobro. 
Zato sad jedino uzvracam pogledom i osmehom pa ako on hoce neka pridje. 
(Izvinite za pravopis nisam iz Srbije) 
(Mina, 22. april 2017 17:44) 

E devojke, ponovite ovo po hiljadu puta i videćete kako je određenom, usuđujem se reći većinskom delu muške populacije.

da nacrtam

pre 7 godina

hm,hm,vidim u komentarima jedan veliki greh,ako vam neka devojka prva pridje a nesvidja vam se izgledom na prvi pogled,nikad je nemojte odmah odbiti,,
NIKAD,mogli bi se zbog toga posle debelo kajati,,,znam,znam,i ja sam nekad bio opasno mlad;)

ja

pre 7 godina

Mene je moja sadašnja supruga startovala na Fejsu. Niti mi je bilo čudno, niti bezveze - pogotovo što ja nisam imao hrabrosti da napravim prvi korak jer sam smatrao da je "out of my league". Posle smo se smenjivali u inicijativama. Poenta je da nam je sada super, a verovatno nikada ne bismo završili zajedno da ona nije bila hrabrija i "nekonvencionalnija"...

Mila

pre 7 godina

Evo sta je problem kada devojka pridje, nije ono sto momci misle nego bas suprotno. Zato sto je retko koji momak odbije. Vecina, pa i oni zauzeti, i slobodni, ce rado pristati na sve devojke ( osim ako im je bas ekstremno odbojna fizicki)cak i ako ne zele vezu, jer se nadaju da ce se ogrebati za koji sex. Narocito ako nisu dugo nista znate sta vec. Ja ako pridjem nekom decku to znaci da mi se taj decko zbog neceg bas jako dopao, deluje mi interesantno, zelim bolje da ga upoznam. A momci su cesto u fazonu daj sta das, pa ako nisu dugo imali zensku u krevetu, prihvatice bilo koju, ako nista drugo bar za sex , dok se ne pojavi neka koja im se vise svidja a koja ce hteti da bude sa njim. Ja znam dosta veza gde je devojka jako zainteresovana a muskarac glumi zainteresovanost zbog redovnog sexa, a sve ceka da mu neka bolja riba da znak. A kad da , bez problema ostave onu prvu. Znam vise ovakvih iskustava nakon sto je devojka prva prisla, i licno i od drugarica, te vise ne prilazim prva momcima. Dacu neki znak tipa osmeh i sl, ali prva ne prilazim. Ne kazem da je uvek tako, ali tamo gde devojka prva pridje muskarac uglavnom misli da ne mora mnogo da se trudi oko nje, da je laksa itd. Jer ipak kad momak pridje devojci ona se malo kao necka, pa se on vise trudi da je zainteresuje, pa i da je zbog sexa opet ce se bar potruditi.

Rocko

pre 7 godina

Meni se desilo i srećan sam što mi je ona prva prišla. Kao što neko već reče - nebitno da li ste muško ili žensko, startujte odmah ako mislite da ima/će biti hemije... nemate šta da izgubite, možete samo da dobijete. ;)

Goca

pre 7 godina

@ mila
Objasnila si. Upravo to je razlog zasto vise ne prilazim momcima. Uglavnom se ispostavi da je pristao zato sto je dugo bez devojke i sexa, ili bi da iskoristi sansu da prevari devojku kad mu se vec sansa ukazala, ili kako kazes da se ogrebe o sex dok ne smuva neku koja mu se dopada. Pristace na skoro svaku. E to mi se ne svidja. Lakse bih podnela da me odbije, da kaze da nisam njegov tip i sl, nego da me zamajava danima i mesecima samo zarad mogucnosti sexa. Vecina mojih drugarica ima negativna iskustva iz tog razloga a ne zato sto se boje odbijanja. Ja sad imam kolegu s posla ( jako velika firma) koji mi se bas svidja, ali ne zelim da pridjem .Uvek sam ljubazna sa njim, osmehnem mu se . Zelim da me on toliko pozeli i da mi zato sam pridje. A ne ja mu pridjem, a on prihvati tek tako ( sto momci cesto rade ) samo da bi bio u vezi i zbog sexa. Racunam na to da ako mu se toliko svidjam da ce mi prici. Ja mogu samo da doprinesem osmehom i ljubaznoscu, sasvim dovoljno.

Milan

pre 7 godina

@ Mina Ovde gde ja zivim, kad ti devojka uzvrati pogledom ili ti se osmehne, to je kao da si dobio premiju na lotou. Valjda je to neka "splavarska" logika koja se prenela i na one OK devojke, da sebi dizu cenu ako glume nezainteresovanost... Niko ne ocekuje da devojka prva pridje, ali meni ne pada na pamet da prilazim ako je ona celo vece hladna, namrstena i ozbiljna kao da je na poslovnom sastanku. Kamo srece da je vise takvih koje razmisljaju kao ti...

Хоћу да трошим твоје паре по Бахамима!!!

pre 7 godina

@Гоца & Мила


У земљи у којој су девојке тешке и непријатне као у Србији, није ни чудо што ће сваки мушкарац хтети што пре само да се "огребе" за секс, и неће га занимати много више од секса.

У другим земљама где су девојке пријатније и где је лепо једноставно бити са њима, проводити време са њима, ићи у шетњу са њима, у биоскоп, позориште, итд. тамо везе имају смисла.

У Србији везе немају смисла јер девојке одмах почињу да испостављају захтеве и прохтеве, а једино што имају да пруже мушкарцу што њему стварно нешто значи је секс.

Шта је то веза? То је однос у коме жена има право да звоца мушкарцу кад год јој падне на памет, и да тражи од њега шта год јој падне на памет, а он за то добија секс кад се њој хоће.

Према томе, кад вас девојке неки мушкарац завлачи и само вас користи за секс - наравно да вам то смета јер ви хоћете да све буде по вашем, а такви мушкарци са вама успеју да све буде по њиховом.

Онда је то однос у коме он добија секс, а вама пружа шетњу, излазак, биоскоп, позориште, летовање, зимовање, заједнички живот, и шта год друго ви желите - онда када се њему хоће.

То јест, никада.

Дакле, поставља се кључно питање. Зашто мушкарци са којима ви желите везу - зашто ти мушкарци не желе са вама шетњу, излазак, биоскоп, позориште, летовање, зимовање, заједнички живот, и све остало што ви желите?

На то питање може само огледало да вам да одговор. И то пре оно унутрашње огледало него ово физичко.

Мислите о томе.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Da je ostalo sve na meni u studentskom bifeu te novogodisnje noci kad upoznah svoju zenu, zavrsilo bi se sve na "jeeeee, dodirnuo sam joj ruku i plesao sa njom", mnostvu stihova i melodiji za novu pesmu... Bogu hvala, skonta moje osvajacke sposobnosti, te preuze inicijativu.

Marchegiani

pre 6 godina

...da ponovim... lepo je biti odabran... meni se to desavalo jednom u recimo tri godine. ;-) .. mozda sam natprosecnog izgleda... mozda sam imao srece da budem na pravom mestu u pravo vreme i da naletim na jednu od hiljadu koja ima hrabrosti da pridje muskarcu koji joj se dopada... meni licno je to potez za postovanje, pa sve i da mi se devojka ne dopada , necu sigurno biti okrutan i neprijatan kao sto to devojke na ovim prostorima mogu biti .

Nenad

pre 6 godina

Ne vidim nista lose u tome da zena prva pridje muskarcu!U Evropi je to potpuno prirodna i normalna pojava!Ne razumem zasto danasnje devojke imaju strah da nacine prvi korak ako im se taj muskarac zaista dopada?