Iz muškog ugla

Nije do tebe, do mene je: Zašto muškarci odbijaju "super ribe"?

Utorak, 08.08.2017.

12:35

Izvor: Super žena

Nije do tebe, do mene je: Zašto muškarci odbijaju "super ribe"? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Aleksa

pre 6 godina

јок неће...ја сам оженио супер рибу. И други сам факултет уписао јер где год да се појави накаче се бар њих тројица да је воде на кафу а на факсу се качило њих десет...и ето 20 година у браку, а она и даље супер риба. А ја сијам кад идем било где са њом...сав сам у фазону "а видите што ми је жена супер риба", додуше морам да будем мало превише "заштитнички" постављен да не би прилазили ови други што воле "супер девојке". И увек сам гледао рибе две класе изнад мене. Не видим разлог зашто би се неко правио да не воли супер девојке? Јок волимо мале здепасте намћоре који депилирају бркове док морају а раде као секе у школи а не волимо високе, лепе, плаве, факултетски образоване жене?

Zix

pre 6 godina

Do 21god. sam imao mnoooogo devojaka, a i žena. Bilo je tu stvarno vrh riba, sređenih maksimalno,a onda... upoznam devojku sa kikicama u običnom džemperu i farmericama. 2 dana kasnije sam rekao ćaletu da sam našao devojku koju ću da oženim i evo već smo 17god zajedno i i dalje smo ludi jedno za drugim. Poenta je da je ona super ZA MENE, neko drugi se nebi ni okrenuo za njom, tako da je vrlo diskutabilno šta je to "super riba". A savet za mlađe muškarce je da prilaze svakoj koja im se svidi, pa će u nekom trenutku naći "super ribu" za sebe.

kraljica

pre 6 godina

Svaka priča je za sebe. Ljubav ne funkcioniše po spisku osobina. Niti se nama sviđaju svi, niti se mi svima dopadamo. Kad nađemo nekog koga volimo i ko voli nas, nema veze više ko šta ima na papiru i koliko je "super riba" i "super momak", jaka stvar.

MGTOW

pre 6 godina

mnogo lepa devojka
(sn, 9. avgust 2017 12:30)

Ja usao u 35 nema mnogo iskustva, par vezica i samo jednu ozbiljnu vezu... Takak, kakv je moj zivot ja sam odlucio da ga provedem sam, neocekujem nikakvu super ribu, super devojku iliti sta vec, ali ni srodnu dusu vise. I jedno i drugo je tesko naci, djodje na isto.

Slazem se ja sa tobom sve si to ti lepo napisao osim na kraju. Mada znam jos neke muskarce sa mojim stavom, svako i svog razloga ce gurati sam u zivotu... Tacno nikad ne raci nikad, ali sa godinama kako se nizu, bice jos teže!

Nego jedna stvar mi ne ide u glavu, kazes sve to sto dobijaju od sveta te mnogo lepe devojke i musku paznju, kao da to obicne devojke ne vide i ne pitaju se zasto su ove druge bolje od njih? Dobro to je moje iskustvo sa obicnom devojkom, koju sam voleo, koja se toliko promenila i moj zivot odveo u tom, takvom nekakvom pravcu!

Ti hoces da kazes da te obicnije devojke prave mnogo vece kompromise jer eto ne mogu da imaju ono sto zele, nego eto koliko-toliko. Zasto bi neka obicna devojka, da ne kazem ruzna manje ocekivala barem od tog muskarca kojeg je izabrala, ista manje nego neka lepa devojka? Zasto ona zasluzuje manje?

Ne zanam ispada da ostati sam je hrabrost, a zadovaljavati se sa nekim minimumom kukavicluk. Da su muskarci pod tom pitanju hrabri, a zene kukavice? Mada moze da me demantuje neka zena 30-toj koja veruje da ce ostati sama...

Strelac

pre 6 godina

Upoznao ja pre par godina "super devojku".Lepa,zgodna,prijatna,svestrana,neupadljiva,pozitivna...zaista kao san.Dugo pokusavao da je izvedem.Nekako uspem ja u tome.Prvi sastanak savrsen,drugi isto,a na trecem saznas da je sve gore navedeno samo maska.Istina koja je isplivala je mutnija od Dunava,Save i Velike Morave zajedno.Toliko sam se tada razocarao u zene,devojke da od tada ne mogu da povratim poverenje u njih.Gledam ih sve vrlo plitko,jedna noc eventualno dve.
I zalim zbog toga,iskreno.

Nemezis

pre 6 godina

Iz iskustva. Super su sve kad hoce da se udaju, a razlog iz koga hoce da se udaju je presudan. Ako hoce jer si ti taj a pri tom odecas hemiju, grabi. Ako hoce jer joj je vreme i sve drugarice su se vec snasle, bezi! Na nama je muskima, samo da raspoznamo razliku.

Aurius

pre 6 godina

Razlozi su razliciti, licno sam pre par godina upoznao devojku koja je em lepa em dobra em brizna, ma objektivno jednu manu joj ne mozete naci, posvecena i dobro vaspitana pritom, neko bi rekao Dzek pot.

Medjutim, ja sam u tom momentu, pa i sad zeleo da idem i da ludujem i menjam devojke, i sve to me je gusilo, prosto nisam bio srecan unutar sebe.. I nije to do nje, ni do naseg odnosa, ni veze, ali je prosto problem sto mi prolazimo svi kroz razlicite faze u zivotu i u nekim momentima nas nesto ne ispunjava sto bi nas mozda ispunjavalo kroz par godina.

Setim se ponekad nje, medjutim u tom momentu kazem sebi da se vrati kroz mesec, dva, bih isto.. raskinuo i "pobegao", sreca je relativna stvar, a tako je i emotivna zivot relativna stvar za svakog od nas.

I naravno ne smatram da smo kao sto vi kazete "sonje", "kukavice", cak stavise cini mi se da smo svi fer ispali sto smo takve osobe vrlo brzo prepustili momcima koji su kompatibilniji sa tom pricom.

taki p.

pre 6 godina

Vise faktora utice,jedan od njih je muski strah od dominantne zene,drugi komplikovanost jer se njoj ipak mnogi udvaraju,treci da se nasi muskarci osecaju bedno bez novca-dobrog automobila-stana ili kuce, pa neveruju da takva devojka moze biti sa njima.Jos jedan nepovoljan trend,opsednutost devojaka sa losim momcima,folirantima,narcisima,lovatorima,dosta se promenilo na lose musko-zenski odnosi nikad gori.

Jašim

pre 6 godina

"To se zaista dešava, čuli ste nebrojano put: momak upozna super devojku koja mu odgovara baš po svemu, a on ne želi vezu."

Ovo ne postoji. Ovako nešto može da tvrdi samo neko kome logika nije jača strana. Ako ona njemu odgovara baš po svemu onda i on njoj odgovara baš po svemu. Najprostija moguća logika.

EnaE

pre 6 godina

Sta znaci uopste super riba?Ako mislite da je to devojka koja ie prezgodna,onda moze da se desi da ona osim fizickog izgleda nema nista drugo i tada nije mnogo cudno da muskarac ne zeli vezu sa njom jer je isprazna.Ako mislite na devojku koja je gospodjica savrsena u svakom pogledu,lepa zgodna pametna dobra i tako dalje,nije ni to garancija da je prava za konkretnu osobu na koju je naletela.

Fizicar

pre 6 godina

Gluposti muskaraca. Ali... Super riba ako te hoce zbog tega sto jesi, nema sta tu da se misli. A ako imas super ribu koja te hoce sto si lep i dobar, a vidis da je malo skupa, hoce provode, izlaske i skupe stvari, e to treba ostaviti... Nemamo mi para za skupe cure. Treba da radim za kafice samo. Dovidjenja...

Jeste!

pre 6 godina

Molim zene da naprave razliku!!!! Sve vise je muskaraca koji su PORNICARI, a ne ZENSKAROSI. Molim da se napravi i predoci zenama razlika, mada su odbojni i jedni i drugi. Treba zene da znaju da budu na oprezu.

Smilja

pre 6 godina

Bože koliko ljudi filozifiraju i s..., umesto da se više j...! Kao da je bitno sve ovo, jedan te ostavi kao džukac, drugi te drži kao malo vode na dlanu. Jednom si super, drugom dosadna, jedan život imamo, koga je zaista briga?!!!

BOC

pre 6 godina

@Kele - ti im reci sta treba da rade sa svojim zivotima

@NikolaKG80 - Bravo

@Jeremija - ne drzi je pored puta..

@ded - iskusno

@Tamo neka - zato si ti tu

@Meister Jakom - LOLČINA

@Nina - Bit*h please

Gong

pre 6 godina

Vanja Grbić je to lepo objasnio. Kaže da je žena kao auto, da dobar svako želi, hoće i da ga ukradu, pa moraš stalno da brineš o njemu. Recimo, Mazda 6 (kad bi povlačii paralelu) je super, tvom oku je lepa, a nije baš svakome. :) Bome, kad sam bio mlađi, nisam baš imao pardona. Svaku priliku sam koristio, bilo da je javna ličnost, bilo da je anonimus. Shvatite, nemate šta da izgubite, jer je svakako u tom trenutku nemate. A ako priđete, možete mnogo da dobijete! I, za*ebite to "prelepe traže pažnju, oće svet da se vrti oko njih". Istina je da svakome prija pažnja, a vi ako imate predrasude, u svakom gestu možete "prepoznati" ono što vam je odbojno. Znate li kako je lepim, normalnim devojkama da ostvare vezu, jer sada i one imaju reaktivne predrasude da niko sa njima neće ozbiljno, da im od njih treba samo spoljašnji izgled... I, na kraju, svi imamo mane, određeni ego... Treba da imamu osobu koja nas voli uprkos svim našim manama, a i mi da volimo, da nam mane voljene na kraju budu simpatične. @Dag Kristi, ako je živa, valjda se još uvek zove Marta. ;)

Kele

pre 6 godina

Eto, sve frajer do frajera, a natalitet opada. Sa 25 godina trebalo bi da ste završili ili da završavate školu, da ste oženjeni i da već razmišljate o deci.

Srdjan

pre 6 godina

Ne znam kakva su iskustva drugih ali ja sam na faksu upoznao jednu od koje do dana danasnjeg nisam video nista lepse - ni uzivo ni na tv-u ili internetu. Cak sam se i ja njoj svideo ali ne mogu da vam opisem koja je muka bilo pricati sa njom - totalno odsustvo smisla za humor, uvek nesto kao kruta, ozbiljna i fatalna, dosadnoooo do ludila, osim stvarno natprirodne lepote totalno bez sadrzaja.

Proslo je od tada dosta godina, sreo sam je nedavno, i dalje je najlepsa ali i dalje neudata tako da nije do mene, do nje je :-). Uvek bih pre odabrao neku koja je vedra i onako zivahna, pa nek je i ruznjikava.

Jox

pre 6 godina

Kad vidis full devojku i pokusas da joj pridjes, hm, isto kao da si udario u zid i odbio se, pokusas jace, jos vise se odbijes, a onda jos malo jace, i mozes da se povredis....

oklagija

pre 6 godina

Cim koristi termin super riba naravno da cu da je odbijem. Niti je riba, niti je izgled najbitniji. Nisam odrastao uz seks i grad pa razmisljam malo racionalnije.

Vrabac

pre 6 godina

Bila jednom jedna Milica B. koja mi je bila super ali se sve srusilo...Ako nekim cudom procitas ovo, javi se.
Sifra: Neko ko te je zvao Fly (sad znas ko je ovo napisao)

NikolaKG80

pre 6 godina

Mene ne zanimaju "super devojke", jer očekuju da se sve vrti oko njih, da muškarac bude u podređenom položaju, deda mraz koji ispunjava sve njihove želje.

Voleo bih da nađem devojku oko koje bi se vrteo ceo moj svet, da sve bude podređeno njoj, da joj ispunjavam sve želje, ali ne zato što ona tako očekuje, nego zato što ja želim tako da se ponašam.

Želim i da se to poštuje, a ne da se uzima zdravo za gotovo, kao da to njoj sleduje, iako joj sleduje.

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Zato što će provesti ostatak života na Instagramu dok ona hvata 103. selfi pa koji ispadne najbolje taj se kači.

ded

pre 6 godina

Super devojka koja to u stvri nije. Ako ste mislili devojka sa fenomenalnim izgledom i ništa više osim toga, onda ona nije super. Ako prelepo izgleda i još je zanimljiva ličnost, koji je onda razlog da mi se ne dopadne?

sn

pre 6 godina

za mnogo lepu devojku niko ne moze da bude dovoljno dobar ,lep,pametan,nezan,bogat,fin,muzevan.Nju svi napadaju,svi joj se namecu i uvek se nadje neko ko ce da joj se svidja vise od tebe.Mnogo lepa devojka je uvek samo san,iluzija a ponajvise fatamorgana.Nikada ne moze biti tvoja ,samo tvoja ,sem na pustom ostrvu.I zato se ostavi corava posla i nadji neku koja ce da te voli,mazi i pazi.I budi nezan,dobar i srecan.Ne mora cak ni da bude lepa....

Dag Kristi

pre 6 godina

Pre 10 godina sam odbio vrh devojku,koju sam upoznao na standu "Zlatiborca" u DIS-u.Em sam bio gladan,em ona prelepa,bukvalno smo posle 2 min razmenili brojeve telefona.Videli smo se nakon toga,i kada smo trebali da se upustimo u vezu,ja sam je odbio.Iz ove perspektive se kajem pa oci vadim. :D Marta se zvala...

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

"super ribe" su cesto jako komplikovane, zeljne paznje (previse) za njih treba dosta truda i ulaganja (novac) i ogromna konkurencija muskarac koja im prilazi pa sa time se treba nositi jer bas vole da koketiraju sa drugim muskarcima... U ovom komplikovanom svetu i zivotu samo mi jos treba neka komplikovana zena. Lepa zena tudja zena.

Do svih nas je

pre 6 godina

Sve je to individualna stvar.. Isto i devojka može naići na super dečka ali prosto u tom trenutku nije to to i do nje može da bude.. Većina shvata to kao frazu, izgovor, ali postoje ljudi koji kada kažu 'do mene je' to stvarno misle, to je odgovornost i zrelost ne sputavaš nikoga niti 'držiš' sebično kraj sebe..

Nina

pre 6 godina

Iz istog razloga zbog kojeg i mi ne želimo "super momke". Svaka od nas će se ipak radije opredeliti za "nevaljalog dečka" koji će joj poremetiti svest.

dokle bre

pre 6 godina

Zasto onda odmah nepreseci..a ne da traje pa da ta druga osoba posle nemoze sebi doci mesecima ili cak godinama!!!Jelena zelim ti sve najbolje...tvoj indijanac!

Madjo

pre 6 godina

Pročitah tekst i upade mi u oko komentar ovog prvog muškog "bisera". Ovi muškarci što im ženske vrline stvaraju dodatni pritisak su obične šonje i oni stvarno ne zaslužuju tako dobre devojke. A i one nema šta da traže sa njima. Umesto toga, treba da obrate pažnju na pravi kvalitet. Međutim, kvalitetni muškarci su takvim ženama u današnje vreme često nezanimljivi, neatraktivni, dosadni ili šta već, dok nekada tako nije bilo. Nekad bi kvalitetne žene dale sve za takvog muškarca, a danas na njih jednostavno ne obraćaju pažnju. I sad se pitamo zašto je sve više samaca i što postojeći parovi nemaju perspektivu i ne traju dugo. Zato što se u poslednje dve tri decenije uporno spajaju pogrešni sa pogrešnima. Ali neverovatno, kao da je to neko namerno tako programirao.

Mladen

pre 6 godina

Pa sigurno nece da ti kaze da si mu neprivlacna ili dosadna nego "super" da te fino otkaci. Isto ko i kad ona kaze da si "fin momak". Ne biras Patrijarha kad trazis zensku.

Srdjan

pre 6 godina

Ne znam kakva su iskustva drugih ali ja sam na faksu upoznao jednu od koje do dana danasnjeg nisam video nista lepse - ni uzivo ni na tv-u ili internetu. Cak sam se i ja njoj svideo ali ne mogu da vam opisem koja je muka bilo pricati sa njom - totalno odsustvo smisla za humor, uvek nesto kao kruta, ozbiljna i fatalna, dosadnoooo do ludila, osim stvarno natprirodne lepote totalno bez sadrzaja.

Proslo je od tada dosta godina, sreo sam je nedavno, i dalje je najlepsa ali i dalje neudata tako da nije do mene, do nje je :-). Uvek bih pre odabrao neku koja je vedra i onako zivahna, pa nek je i ruznjikava.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

"super ribe" su cesto jako komplikovane, zeljne paznje (previse) za njih treba dosta truda i ulaganja (novac) i ogromna konkurencija muskarac koja im prilazi pa sa time se treba nositi jer bas vole da koketiraju sa drugim muskarcima... U ovom komplikovanom svetu i zivotu samo mi jos treba neka komplikovana zena. Lepa zena tudja zena.

Smilja

pre 6 godina

Bože koliko ljudi filozifiraju i s..., umesto da se više j...! Kao da je bitno sve ovo, jedan te ostavi kao džukac, drugi te drži kao malo vode na dlanu. Jednom si super, drugom dosadna, jedan život imamo, koga je zaista briga?!!!

sn

pre 6 godina

za mnogo lepu devojku niko ne moze da bude dovoljno dobar ,lep,pametan,nezan,bogat,fin,muzevan.Nju svi napadaju,svi joj se namecu i uvek se nadje neko ko ce da joj se svidja vise od tebe.Mnogo lepa devojka je uvek samo san,iluzija a ponajvise fatamorgana.Nikada ne moze biti tvoja ,samo tvoja ,sem na pustom ostrvu.I zato se ostavi corava posla i nadji neku koja ce da te voli,mazi i pazi.I budi nezan,dobar i srecan.Ne mora cak ni da bude lepa....

Dag Kristi

pre 6 godina

Pre 10 godina sam odbio vrh devojku,koju sam upoznao na standu "Zlatiborca" u DIS-u.Em sam bio gladan,em ona prelepa,bukvalno smo posle 2 min razmenili brojeve telefona.Videli smo se nakon toga,i kada smo trebali da se upustimo u vezu,ja sam je odbio.Iz ove perspektive se kajem pa oci vadim. :D Marta se zvala...

ded

pre 6 godina

Super devojka koja to u stvri nije. Ako ste mislili devojka sa fenomenalnim izgledom i ništa više osim toga, onda ona nije super. Ako prelepo izgleda i još je zanimljiva ličnost, koji je onda razlog da mi se ne dopadne?

Madjo

pre 6 godina

Pročitah tekst i upade mi u oko komentar ovog prvog muškog "bisera". Ovi muškarci što im ženske vrline stvaraju dodatni pritisak su obične šonje i oni stvarno ne zaslužuju tako dobre devojke. A i one nema šta da traže sa njima. Umesto toga, treba da obrate pažnju na pravi kvalitet. Međutim, kvalitetni muškarci su takvim ženama u današnje vreme često nezanimljivi, neatraktivni, dosadni ili šta već, dok nekada tako nije bilo. Nekad bi kvalitetne žene dale sve za takvog muškarca, a danas na njih jednostavno ne obraćaju pažnju. I sad se pitamo zašto je sve više samaca i što postojeći parovi nemaju perspektivu i ne traju dugo. Zato što se u poslednje dve tri decenije uporno spajaju pogrešni sa pogrešnima. Ali neverovatno, kao da je to neko namerno tako programirao.

NikolaKG80

pre 6 godina

Mene ne zanimaju "super devojke", jer očekuju da se sve vrti oko njih, da muškarac bude u podređenom položaju, deda mraz koji ispunjava sve njihove želje.

Voleo bih da nađem devojku oko koje bi se vrteo ceo moj svet, da sve bude podređeno njoj, da joj ispunjavam sve želje, ali ne zato što ona tako očekuje, nego zato što ja želim tako da se ponašam.

Želim i da se to poštuje, a ne da se uzima zdravo za gotovo, kao da to njoj sleduje, iako joj sleduje.

Do svih nas je

pre 6 godina

Sve je to individualna stvar.. Isto i devojka može naići na super dečka ali prosto u tom trenutku nije to to i do nje može da bude.. Većina shvata to kao frazu, izgovor, ali postoje ljudi koji kada kažu 'do mene je' to stvarno misle, to je odgovornost i zrelost ne sputavaš nikoga niti 'držiš' sebično kraj sebe..

Mladen

pre 6 godina

Pa sigurno nece da ti kaze da si mu neprivlacna ili dosadna nego "super" da te fino otkaci. Isto ko i kad ona kaze da si "fin momak". Ne biras Patrijarha kad trazis zensku.

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Zato što će provesti ostatak života na Instagramu dok ona hvata 103. selfi pa koji ispadne najbolje taj se kači.

Fizicar

pre 6 godina

Gluposti muskaraca. Ali... Super riba ako te hoce zbog tega sto jesi, nema sta tu da se misli. A ako imas super ribu koja te hoce sto si lep i dobar, a vidis da je malo skupa, hoce provode, izlaske i skupe stvari, e to treba ostaviti... Nemamo mi para za skupe cure. Treba da radim za kafice samo. Dovidjenja...

Gong

pre 6 godina

Vanja Grbić je to lepo objasnio. Kaže da je žena kao auto, da dobar svako želi, hoće i da ga ukradu, pa moraš stalno da brineš o njemu. Recimo, Mazda 6 (kad bi povlačii paralelu) je super, tvom oku je lepa, a nije baš svakome. :) Bome, kad sam bio mlađi, nisam baš imao pardona. Svaku priliku sam koristio, bilo da je javna ličnost, bilo da je anonimus. Shvatite, nemate šta da izgubite, jer je svakako u tom trenutku nemate. A ako priđete, možete mnogo da dobijete! I, za*ebite to "prelepe traže pažnju, oće svet da se vrti oko njih". Istina je da svakome prija pažnja, a vi ako imate predrasude, u svakom gestu možete "prepoznati" ono što vam je odbojno. Znate li kako je lepim, normalnim devojkama da ostvare vezu, jer sada i one imaju reaktivne predrasude da niko sa njima neće ozbiljno, da im od njih treba samo spoljašnji izgled... I, na kraju, svi imamo mane, određeni ego... Treba da imamu osobu koja nas voli uprkos svim našim manama, a i mi da volimo, da nam mane voljene na kraju budu simpatične. @Dag Kristi, ako je živa, valjda se još uvek zove Marta. ;)

Jeste!

pre 6 godina

Molim zene da naprave razliku!!!! Sve vise je muskaraca koji su PORNICARI, a ne ZENSKAROSI. Molim da se napravi i predoci zenama razlika, mada su odbojni i jedni i drugi. Treba zene da znaju da budu na oprezu.

oklagija

pre 6 godina

Cim koristi termin super riba naravno da cu da je odbijem. Niti je riba, niti je izgled najbitniji. Nisam odrastao uz seks i grad pa razmisljam malo racionalnije.

Vrabac

pre 6 godina

Bila jednom jedna Milica B. koja mi je bila super ali se sve srusilo...Ako nekim cudom procitas ovo, javi se.
Sifra: Neko ko te je zvao Fly (sad znas ko je ovo napisao)

dokle bre

pre 6 godina

Zasto onda odmah nepreseci..a ne da traje pa da ta druga osoba posle nemoze sebi doci mesecima ili cak godinama!!!Jelena zelim ti sve najbolje...tvoj indijanac!

Jox

pre 6 godina

Kad vidis full devojku i pokusas da joj pridjes, hm, isto kao da si udario u zid i odbio se, pokusas jace, jos vise se odbijes, a onda jos malo jace, i mozes da se povredis....

Kele

pre 6 godina

Eto, sve frajer do frajera, a natalitet opada. Sa 25 godina trebalo bi da ste završili ili da završavate školu, da ste oženjeni i da već razmišljate o deci.

Nina

pre 6 godina

Iz istog razloga zbog kojeg i mi ne želimo "super momke". Svaka od nas će se ipak radije opredeliti za "nevaljalog dečka" koji će joj poremetiti svest.

kraljica

pre 6 godina

Svaka priča je za sebe. Ljubav ne funkcioniše po spisku osobina. Niti se nama sviđaju svi, niti se mi svima dopadamo. Kad nađemo nekog koga volimo i ko voli nas, nema veze više ko šta ima na papiru i koliko je "super riba" i "super momak", jaka stvar.

Nemezis

pre 6 godina

Iz iskustva. Super su sve kad hoce da se udaju, a razlog iz koga hoce da se udaju je presudan. Ako hoce jer si ti taj a pri tom odecas hemiju, grabi. Ako hoce jer joj je vreme i sve drugarice su se vec snasle, bezi! Na nama je muskima, samo da raspoznamo razliku.

EnaE

pre 6 godina

Sta znaci uopste super riba?Ako mislite da je to devojka koja ie prezgodna,onda moze da se desi da ona osim fizickog izgleda nema nista drugo i tada nije mnogo cudno da muskarac ne zeli vezu sa njom jer je isprazna.Ako mislite na devojku koja je gospodjica savrsena u svakom pogledu,lepa zgodna pametna dobra i tako dalje,nije ni to garancija da je prava za konkretnu osobu na koju je naletela.

taki p.

pre 6 godina

Vise faktora utice,jedan od njih je muski strah od dominantne zene,drugi komplikovanost jer se njoj ipak mnogi udvaraju,treci da se nasi muskarci osecaju bedno bez novca-dobrog automobila-stana ili kuce, pa neveruju da takva devojka moze biti sa njima.Jos jedan nepovoljan trend,opsednutost devojaka sa losim momcima,folirantima,narcisima,lovatorima,dosta se promenilo na lose musko-zenski odnosi nikad gori.

Zix

pre 6 godina

Do 21god. sam imao mnoooogo devojaka, a i žena. Bilo je tu stvarno vrh riba, sređenih maksimalno,a onda... upoznam devojku sa kikicama u običnom džemperu i farmericama. 2 dana kasnije sam rekao ćaletu da sam našao devojku koju ću da oženim i evo već smo 17god zajedno i i dalje smo ludi jedno za drugim. Poenta je da je ona super ZA MENE, neko drugi se nebi ni okrenuo za njom, tako da je vrlo diskutabilno šta je to "super riba". A savet za mlađe muškarce je da prilaze svakoj koja im se svidi, pa će u nekom trenutku naći "super ribu" za sebe.

Aurius

pre 6 godina

Razlozi su razliciti, licno sam pre par godina upoznao devojku koja je em lepa em dobra em brizna, ma objektivno jednu manu joj ne mozete naci, posvecena i dobro vaspitana pritom, neko bi rekao Dzek pot.

Medjutim, ja sam u tom momentu, pa i sad zeleo da idem i da ludujem i menjam devojke, i sve to me je gusilo, prosto nisam bio srecan unutar sebe.. I nije to do nje, ni do naseg odnosa, ni veze, ali je prosto problem sto mi prolazimo svi kroz razlicite faze u zivotu i u nekim momentima nas nesto ne ispunjava sto bi nas mozda ispunjavalo kroz par godina.

Setim se ponekad nje, medjutim u tom momentu kazem sebi da se vrati kroz mesec, dva, bih isto.. raskinuo i "pobegao", sreca je relativna stvar, a tako je i emotivna zivot relativna stvar za svakog od nas.

I naravno ne smatram da smo kao sto vi kazete "sonje", "kukavice", cak stavise cini mi se da smo svi fer ispali sto smo takve osobe vrlo brzo prepustili momcima koji su kompatibilniji sa tom pricom.

Strelac

pre 6 godina

Upoznao ja pre par godina "super devojku".Lepa,zgodna,prijatna,svestrana,neupadljiva,pozitivna...zaista kao san.Dugo pokusavao da je izvedem.Nekako uspem ja u tome.Prvi sastanak savrsen,drugi isto,a na trecem saznas da je sve gore navedeno samo maska.Istina koja je isplivala je mutnija od Dunava,Save i Velike Morave zajedno.Toliko sam se tada razocarao u zene,devojke da od tada ne mogu da povratim poverenje u njih.Gledam ih sve vrlo plitko,jedna noc eventualno dve.
I zalim zbog toga,iskreno.

MGTOW

pre 6 godina

mnogo lepa devojka
(sn, 9. avgust 2017 12:30)

Ja usao u 35 nema mnogo iskustva, par vezica i samo jednu ozbiljnu vezu... Takak, kakv je moj zivot ja sam odlucio da ga provedem sam, neocekujem nikakvu super ribu, super devojku iliti sta vec, ali ni srodnu dusu vise. I jedno i drugo je tesko naci, djodje na isto.

Slazem se ja sa tobom sve si to ti lepo napisao osim na kraju. Mada znam jos neke muskarce sa mojim stavom, svako i svog razloga ce gurati sam u zivotu... Tacno nikad ne raci nikad, ali sa godinama kako se nizu, bice jos teže!

Nego jedna stvar mi ne ide u glavu, kazes sve to sto dobijaju od sveta te mnogo lepe devojke i musku paznju, kao da to obicne devojke ne vide i ne pitaju se zasto su ove druge bolje od njih? Dobro to je moje iskustvo sa obicnom devojkom, koju sam voleo, koja se toliko promenila i moj zivot odveo u tom, takvom nekakvom pravcu!

Ti hoces da kazes da te obicnije devojke prave mnogo vece kompromise jer eto ne mogu da imaju ono sto zele, nego eto koliko-toliko. Zasto bi neka obicna devojka, da ne kazem ruzna manje ocekivala barem od tog muskarca kojeg je izabrala, ista manje nego neka lepa devojka? Zasto ona zasluzuje manje?

Ne zanam ispada da ostati sam je hrabrost, a zadovaljavati se sa nekim minimumom kukavicluk. Da su muskarci pod tom pitanju hrabri, a zene kukavice? Mada moze da me demantuje neka zena 30-toj koja veruje da ce ostati sama...

Jašim

pre 6 godina

"To se zaista dešava, čuli ste nebrojano put: momak upozna super devojku koja mu odgovara baš po svemu, a on ne želi vezu."

Ovo ne postoji. Ovako nešto može da tvrdi samo neko kome logika nije jača strana. Ako ona njemu odgovara baš po svemu onda i on njoj odgovara baš po svemu. Najprostija moguća logika.

BOC

pre 6 godina

@Kele - ti im reci sta treba da rade sa svojim zivotima

@NikolaKG80 - Bravo

@Jeremija - ne drzi je pored puta..

@ded - iskusno

@Tamo neka - zato si ti tu

@Meister Jakom - LOLČINA

@Nina - Bit*h please

Aleksa

pre 6 godina

јок неће...ја сам оженио супер рибу. И други сам факултет уписао јер где год да се појави накаче се бар њих тројица да је воде на кафу а на факсу се качило њих десет...и ето 20 година у браку, а она и даље супер риба. А ја сијам кад идем било где са њом...сав сам у фазону "а видите што ми је жена супер риба", додуше морам да будем мало превише "заштитнички" постављен да не би прилазили ови други што воле "супер девојке". И увек сам гледао рибе две класе изнад мене. Не видим разлог зашто би се неко правио да не воли супер девојке? Јок волимо мале здепасте намћоре који депилирају бркове док морају а раде као секе у школи а не волимо високе, лепе, плаве, факултетски образоване жене?

Nina

pre 6 godina

Iz istog razloga zbog kojeg i mi ne želimo "super momke". Svaka od nas će se ipak radije opredeliti za "nevaljalog dečka" koji će joj poremetiti svest.

Kele

pre 6 godina

Eto, sve frajer do frajera, a natalitet opada. Sa 25 godina trebalo bi da ste završili ili da završavate školu, da ste oženjeni i da već razmišljate o deci.

sn

pre 6 godina

za mnogo lepu devojku niko ne moze da bude dovoljno dobar ,lep,pametan,nezan,bogat,fin,muzevan.Nju svi napadaju,svi joj se namecu i uvek se nadje neko ko ce da joj se svidja vise od tebe.Mnogo lepa devojka je uvek samo san,iluzija a ponajvise fatamorgana.Nikada ne moze biti tvoja ,samo tvoja ,sem na pustom ostrvu.I zato se ostavi corava posla i nadji neku koja ce da te voli,mazi i pazi.I budi nezan,dobar i srecan.Ne mora cak ni da bude lepa....

BOC

pre 6 godina

@Kele - ti im reci sta treba da rade sa svojim zivotima

@NikolaKG80 - Bravo

@Jeremija - ne drzi je pored puta..

@ded - iskusno

@Tamo neka - zato si ti tu

@Meister Jakom - LOLČINA

@Nina - Bit*h please

Vrabac

pre 6 godina

Bila jednom jedna Milica B. koja mi je bila super ali se sve srusilo...Ako nekim cudom procitas ovo, javi se.
Sifra: Neko ko te je zvao Fly (sad znas ko je ovo napisao)

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

"super ribe" su cesto jako komplikovane, zeljne paznje (previse) za njih treba dosta truda i ulaganja (novac) i ogromna konkurencija muskarac koja im prilazi pa sa time se treba nositi jer bas vole da koketiraju sa drugim muskarcima... U ovom komplikovanom svetu i zivotu samo mi jos treba neka komplikovana zena. Lepa zena tudja zena.

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Zato što će provesti ostatak života na Instagramu dok ona hvata 103. selfi pa koji ispadne najbolje taj se kači.

Madjo

pre 6 godina

Pročitah tekst i upade mi u oko komentar ovog prvog muškog "bisera". Ovi muškarci što im ženske vrline stvaraju dodatni pritisak su obične šonje i oni stvarno ne zaslužuju tako dobre devojke. A i one nema šta da traže sa njima. Umesto toga, treba da obrate pažnju na pravi kvalitet. Međutim, kvalitetni muškarci su takvim ženama u današnje vreme često nezanimljivi, neatraktivni, dosadni ili šta već, dok nekada tako nije bilo. Nekad bi kvalitetne žene dale sve za takvog muškarca, a danas na njih jednostavno ne obraćaju pažnju. I sad se pitamo zašto je sve više samaca i što postojeći parovi nemaju perspektivu i ne traju dugo. Zato što se u poslednje dve tri decenije uporno spajaju pogrešni sa pogrešnima. Ali neverovatno, kao da je to neko namerno tako programirao.

NikolaKG80

pre 6 godina

Mene ne zanimaju "super devojke", jer očekuju da se sve vrti oko njih, da muškarac bude u podređenom položaju, deda mraz koji ispunjava sve njihove želje.

Voleo bih da nađem devojku oko koje bi se vrteo ceo moj svet, da sve bude podređeno njoj, da joj ispunjavam sve želje, ali ne zato što ona tako očekuje, nego zato što ja želim tako da se ponašam.

Želim i da se to poštuje, a ne da se uzima zdravo za gotovo, kao da to njoj sleduje, iako joj sleduje.

Jox

pre 6 godina

Kad vidis full devojku i pokusas da joj pridjes, hm, isto kao da si udario u zid i odbio se, pokusas jace, jos vise se odbijes, a onda jos malo jace, i mozes da se povredis....

Aleksa

pre 6 godina

јок неће...ја сам оженио супер рибу. И други сам факултет уписао јер где год да се појави накаче се бар њих тројица да је воде на кафу а на факсу се качило њих десет...и ето 20 година у браку, а она и даље супер риба. А ја сијам кад идем било где са њом...сав сам у фазону "а видите што ми је жена супер риба", додуше морам да будем мало превише "заштитнички" постављен да не би прилазили ови други што воле "супер девојке". И увек сам гледао рибе две класе изнад мене. Не видим разлог зашто би се неко правио да не воли супер девојке? Јок волимо мале здепасте намћоре који депилирају бркове док морају а раде као секе у школи а не волимо високе, лепе, плаве, факултетски образоване жене?

Strelac

pre 6 godina

Upoznao ja pre par godina "super devojku".Lepa,zgodna,prijatna,svestrana,neupadljiva,pozitivna...zaista kao san.Dugo pokusavao da je izvedem.Nekako uspem ja u tome.Prvi sastanak savrsen,drugi isto,a na trecem saznas da je sve gore navedeno samo maska.Istina koja je isplivala je mutnija od Dunava,Save i Velike Morave zajedno.Toliko sam se tada razocarao u zene,devojke da od tada ne mogu da povratim poverenje u njih.Gledam ih sve vrlo plitko,jedna noc eventualno dve.
I zalim zbog toga,iskreno.

Fizicar

pre 6 godina

Gluposti muskaraca. Ali... Super riba ako te hoce zbog tega sto jesi, nema sta tu da se misli. A ako imas super ribu koja te hoce sto si lep i dobar, a vidis da je malo skupa, hoce provode, izlaske i skupe stvari, e to treba ostaviti... Nemamo mi para za skupe cure. Treba da radim za kafice samo. Dovidjenja...

Gong

pre 6 godina

Vanja Grbić je to lepo objasnio. Kaže da je žena kao auto, da dobar svako želi, hoće i da ga ukradu, pa moraš stalno da brineš o njemu. Recimo, Mazda 6 (kad bi povlačii paralelu) je super, tvom oku je lepa, a nije baš svakome. :) Bome, kad sam bio mlađi, nisam baš imao pardona. Svaku priliku sam koristio, bilo da je javna ličnost, bilo da je anonimus. Shvatite, nemate šta da izgubite, jer je svakako u tom trenutku nemate. A ako priđete, možete mnogo da dobijete! I, za*ebite to "prelepe traže pažnju, oće svet da se vrti oko njih". Istina je da svakome prija pažnja, a vi ako imate predrasude, u svakom gestu možete "prepoznati" ono što vam je odbojno. Znate li kako je lepim, normalnim devojkama da ostvare vezu, jer sada i one imaju reaktivne predrasude da niko sa njima neće ozbiljno, da im od njih treba samo spoljašnji izgled... I, na kraju, svi imamo mane, određeni ego... Treba da imamu osobu koja nas voli uprkos svim našim manama, a i mi da volimo, da nam mane voljene na kraju budu simpatične. @Dag Kristi, ako je živa, valjda se još uvek zove Marta. ;)

oklagija

pre 6 godina

Cim koristi termin super riba naravno da cu da je odbijem. Niti je riba, niti je izgled najbitniji. Nisam odrastao uz seks i grad pa razmisljam malo racionalnije.

Srdjan

pre 6 godina

Ne znam kakva su iskustva drugih ali ja sam na faksu upoznao jednu od koje do dana danasnjeg nisam video nista lepse - ni uzivo ni na tv-u ili internetu. Cak sam se i ja njoj svideo ali ne mogu da vam opisem koja je muka bilo pricati sa njom - totalno odsustvo smisla za humor, uvek nesto kao kruta, ozbiljna i fatalna, dosadnoooo do ludila, osim stvarno natprirodne lepote totalno bez sadrzaja.

Proslo je od tada dosta godina, sreo sam je nedavno, i dalje je najlepsa ali i dalje neudata tako da nije do mene, do nje je :-). Uvek bih pre odabrao neku koja je vedra i onako zivahna, pa nek je i ruznjikava.

Mladen

pre 6 godina

Pa sigurno nece da ti kaze da si mu neprivlacna ili dosadna nego "super" da te fino otkaci. Isto ko i kad ona kaze da si "fin momak". Ne biras Patrijarha kad trazis zensku.

Smilja

pre 6 godina

Bože koliko ljudi filozifiraju i s..., umesto da se više j...! Kao da je bitno sve ovo, jedan te ostavi kao džukac, drugi te drži kao malo vode na dlanu. Jednom si super, drugom dosadna, jedan život imamo, koga je zaista briga?!!!

Dag Kristi

pre 6 godina

Pre 10 godina sam odbio vrh devojku,koju sam upoznao na standu "Zlatiborca" u DIS-u.Em sam bio gladan,em ona prelepa,bukvalno smo posle 2 min razmenili brojeve telefona.Videli smo se nakon toga,i kada smo trebali da se upustimo u vezu,ja sam je odbio.Iz ove perspektive se kajem pa oci vadim. :D Marta se zvala...

Jeste!

pre 6 godina

Molim zene da naprave razliku!!!! Sve vise je muskaraca koji su PORNICARI, a ne ZENSKAROSI. Molim da se napravi i predoci zenama razlika, mada su odbojni i jedni i drugi. Treba zene da znaju da budu na oprezu.

dokle bre

pre 6 godina

Zasto onda odmah nepreseci..a ne da traje pa da ta druga osoba posle nemoze sebi doci mesecima ili cak godinama!!!Jelena zelim ti sve najbolje...tvoj indijanac!

ded

pre 6 godina

Super devojka koja to u stvri nije. Ako ste mislili devojka sa fenomenalnim izgledom i ništa više osim toga, onda ona nije super. Ako prelepo izgleda i još je zanimljiva ličnost, koji je onda razlog da mi se ne dopadne?

Jašim

pre 6 godina

"To se zaista dešava, čuli ste nebrojano put: momak upozna super devojku koja mu odgovara baš po svemu, a on ne želi vezu."

Ovo ne postoji. Ovako nešto može da tvrdi samo neko kome logika nije jača strana. Ako ona njemu odgovara baš po svemu onda i on njoj odgovara baš po svemu. Najprostija moguća logika.

Zix

pre 6 godina

Do 21god. sam imao mnoooogo devojaka, a i žena. Bilo je tu stvarno vrh riba, sređenih maksimalno,a onda... upoznam devojku sa kikicama u običnom džemperu i farmericama. 2 dana kasnije sam rekao ćaletu da sam našao devojku koju ću da oženim i evo već smo 17god zajedno i i dalje smo ludi jedno za drugim. Poenta je da je ona super ZA MENE, neko drugi se nebi ni okrenuo za njom, tako da je vrlo diskutabilno šta je to "super riba". A savet za mlađe muškarce je da prilaze svakoj koja im se svidi, pa će u nekom trenutku naći "super ribu" za sebe.

Aurius

pre 6 godina

Razlozi su razliciti, licno sam pre par godina upoznao devojku koja je em lepa em dobra em brizna, ma objektivno jednu manu joj ne mozete naci, posvecena i dobro vaspitana pritom, neko bi rekao Dzek pot.

Medjutim, ja sam u tom momentu, pa i sad zeleo da idem i da ludujem i menjam devojke, i sve to me je gusilo, prosto nisam bio srecan unutar sebe.. I nije to do nje, ni do naseg odnosa, ni veze, ali je prosto problem sto mi prolazimo svi kroz razlicite faze u zivotu i u nekim momentima nas nesto ne ispunjava sto bi nas mozda ispunjavalo kroz par godina.

Setim se ponekad nje, medjutim u tom momentu kazem sebi da se vrati kroz mesec, dva, bih isto.. raskinuo i "pobegao", sreca je relativna stvar, a tako je i emotivna zivot relativna stvar za svakog od nas.

I naravno ne smatram da smo kao sto vi kazete "sonje", "kukavice", cak stavise cini mi se da smo svi fer ispali sto smo takve osobe vrlo brzo prepustili momcima koji su kompatibilniji sa tom pricom.

MGTOW

pre 6 godina

mnogo lepa devojka
(sn, 9. avgust 2017 12:30)

Ja usao u 35 nema mnogo iskustva, par vezica i samo jednu ozbiljnu vezu... Takak, kakv je moj zivot ja sam odlucio da ga provedem sam, neocekujem nikakvu super ribu, super devojku iliti sta vec, ali ni srodnu dusu vise. I jedno i drugo je tesko naci, djodje na isto.

Slazem se ja sa tobom sve si to ti lepo napisao osim na kraju. Mada znam jos neke muskarce sa mojim stavom, svako i svog razloga ce gurati sam u zivotu... Tacno nikad ne raci nikad, ali sa godinama kako se nizu, bice jos teže!

Nego jedna stvar mi ne ide u glavu, kazes sve to sto dobijaju od sveta te mnogo lepe devojke i musku paznju, kao da to obicne devojke ne vide i ne pitaju se zasto su ove druge bolje od njih? Dobro to je moje iskustvo sa obicnom devojkom, koju sam voleo, koja se toliko promenila i moj zivot odveo u tom, takvom nekakvom pravcu!

Ti hoces da kazes da te obicnije devojke prave mnogo vece kompromise jer eto ne mogu da imaju ono sto zele, nego eto koliko-toliko. Zasto bi neka obicna devojka, da ne kazem ruzna manje ocekivala barem od tog muskarca kojeg je izabrala, ista manje nego neka lepa devojka? Zasto ona zasluzuje manje?

Ne zanam ispada da ostati sam je hrabrost, a zadovaljavati se sa nekim minimumom kukavicluk. Da su muskarci pod tom pitanju hrabri, a zene kukavice? Mada moze da me demantuje neka zena 30-toj koja veruje da ce ostati sama...

Nemezis

pre 6 godina

Iz iskustva. Super su sve kad hoce da se udaju, a razlog iz koga hoce da se udaju je presudan. Ako hoce jer si ti taj a pri tom odecas hemiju, grabi. Ako hoce jer joj je vreme i sve drugarice su se vec snasle, bezi! Na nama je muskima, samo da raspoznamo razliku.

Do svih nas je

pre 6 godina

Sve je to individualna stvar.. Isto i devojka može naići na super dečka ali prosto u tom trenutku nije to to i do nje može da bude.. Većina shvata to kao frazu, izgovor, ali postoje ljudi koji kada kažu 'do mene je' to stvarno misle, to je odgovornost i zrelost ne sputavaš nikoga niti 'držiš' sebično kraj sebe..

EnaE

pre 6 godina

Sta znaci uopste super riba?Ako mislite da je to devojka koja ie prezgodna,onda moze da se desi da ona osim fizickog izgleda nema nista drugo i tada nije mnogo cudno da muskarac ne zeli vezu sa njom jer je isprazna.Ako mislite na devojku koja je gospodjica savrsena u svakom pogledu,lepa zgodna pametna dobra i tako dalje,nije ni to garancija da je prava za konkretnu osobu na koju je naletela.

taki p.

pre 6 godina

Vise faktora utice,jedan od njih je muski strah od dominantne zene,drugi komplikovanost jer se njoj ipak mnogi udvaraju,treci da se nasi muskarci osecaju bedno bez novca-dobrog automobila-stana ili kuce, pa neveruju da takva devojka moze biti sa njima.Jos jedan nepovoljan trend,opsednutost devojaka sa losim momcima,folirantima,narcisima,lovatorima,dosta se promenilo na lose musko-zenski odnosi nikad gori.

kraljica

pre 6 godina

Svaka priča je za sebe. Ljubav ne funkcioniše po spisku osobina. Niti se nama sviđaju svi, niti se mi svima dopadamo. Kad nađemo nekog koga volimo i ko voli nas, nema veze više ko šta ima na papiru i koliko je "super riba" i "super momak", jaka stvar.