Evo s kakvim muškarcima su žene najsrećnije

Subota, 11.11.2017.

11:44

Izvor: Super žena

Evo s kakvim muškarcima su žene najsreænije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

goga

pre 6 godina

moj muž je srednjeg staleža i toliko sam srećna sa njim da nikada nebi poželela bogataša ,presrećna sam sa njim već 11 godina kao i od početka veze.

slatkis

pre 6 godina

Citam komentare i dođoh do zakljucka da nisam in. Udala sam se iz bogate porodice bukvalno u selo i blato. Nista nismo imali, sve smo sami stekli. Posle vise od dve decenije braka razvela sam se. Razlog: Stekli smo suvise. Ja sam ostala ista imali ili nemali para, on je poleteo. Nisam uzela nista, samo svoj osmeh to mi je neprocenjivo. Zene su sretne sa muskarcem u cijem se zagrljaju osecaju kao da su najzad stigle kuci. Pare kao pare, sad ih imas sad nemas, nisu bitne pri izboru partnera. Ako mi se smesi, nezno i dugo ljubi isto mi je da li je to dok cekamo bus ili u vau kolima. Bitan je on.

:):):)

pre 6 godina

Ovaj tekst je preveden sa stranih sajtova, tako da me ne cude rezultati ankete. Zasto bi neka devojka sa zapada vijala bogatog kad moze sama da zaradi i kod njih i sa minimalnim satnicama moze da se zivi pristojno. U Srbiji je drugacija situacija, muskarci ili rade za crkavicu ili nemaju posao, a sa platom od 300e nemas za osnovno, zivimo kao u plemenima sa po tri generacije pod krovom, srecni kad platimo racune i kupimo parizer. Tako da bi u Srbiji pre izabrale bogatog i trpele svasta, bolje i to nego da zivi ko bednici. Ali naravno nema burzuja za svaku, tako da se ne sekirajte :)

djuro

pre 6 godina

@Da se ne lazemo: izmedju bogatog i siromasnog, biramo bogatog. Izmedju bogatog smora i siromasnog zabavnog, biramo siromasnog tipa. Nije sve u parama, nesto je i kako se osecamo sa njima. Sreca je emocija.
(Zena, 11. novembar 2017 14:37)


Svakako birate, kao što si pomenula na početku.. Muškarci se , ipak vode srcem... (većina) .. i zato nikad nećemo biti isti i jednaki, koliko god žene vrištale zbog toga! Čuš bogata, ili siromašna?? Ubio bih se, kad bi razmišljao tako....

zzzZzzzZzzzZzzzz

pre 6 godina

Postoji jedna važna činjenica. Da se i žena uz moćnog (bogatog) muskarca i sama oseća tako moćno i važno. Siromašni muškarci samim tim što nisu sposobni i dovoljno obrazovani da zarade novac ,su naravno manje muškarci od ovih bogatih samim tim padaju u očima jedne žene,a kad žena ne poštuje svog muškarca to ne ide... Čista logika ostavite se predrasuda....

blizanac

pre 6 godina

@Mihailo,
ako je tebe neko zestoko povredio, treba da se vise.trudis da nadjes dobru devojku, zenu koja ce znati da te ceni a ne da pljujes po celoj zenskoj vrsti! Pozdrav

Zena

pre 6 godina

Da se ne lazemo: izmedju bogatog i siromasnog, biramo bogatog. Izmedju bogatog smora i siromasnog zabavnog, biramo siromasnog tipa. Nije sve u parama, nesto je i kako se osecamo sa njima. Sreca je emocija.

Џони

pre 6 godina

@qq

Французи имају анегдоту за краља Луја XIII да његов надимак "Le Chaste" ("честити", "смерни") потиче отуд јер је једини француски краљ за ког се поуздано зна да никада није "шврљао". А такав је био јер је (претпоставља се, на основу тих и тих историјских белешки) био латентни геј.

Лично, не верујем у постојање мушкараца са 100% моногамним размишљањем, чак ако можда и јесу на површини верни њиховој партнерки. Свакако да хетеросексуалност не имплицира да мушкарац мора да вара своју партнерку, али на психолошком нивоу (што накнадно утире пут овом о чему сам писао у претходном коментару) универзална емотивна оданост је фарса, идеал који ваљда има функцију "заслађивања" везе.

brat

pre 6 godina

Koja devojka ne želi bogatog ili barem solventnog? Samo to neće javno reći zbog osude javnosti pa će reći da je im kod momka bitna ambicioznost, koja je samo eufemizam za bogatijeg. Ili će reći da im je bitno da imaju nekog ko može da ih prati( čitaj: ima pare). Apsolutno je devojkama status momka na vrhu prioriteta, pogotovo ovim koje žele da se udaju tu je novac još bitniji. Kad nije toliko bitan?
Pa u tinejdž periodu i možda u toku studija kad su svi na roditeljkom džeparcu i imaju podjednako, kasnije je nedostatak novca deal breaker. A ubedjen sam da u oskudici nema ljubavi jer se tada gleda ispuniti one osnovne potrebe.
Tako je uvek bili tako će i biti.

Narcisova zena

pre 6 godina

Pa novac daje osecaj moci. Moc opet pumpa ego. Zato su oni sa novcem ili na polozaju samozivi,egoisticni i narcisoidni. Njih slepo slede laskavci kojima godi da su u takvom drustvu jer se onda i oni osecaju mocnim i vaznim. I to je taj krug. Zene vole novac ali pre svega vole moc koju taj novac pruza. To je jedna simbioza ega "mocnih" i onih u potrebi da sebi tako osveze isti. Kad nestane novac ili moc,ne ostane nista,odu "prijatelji",zene,ljubavnice,itd,itd...

Smaraci svuda

pre 6 godina

Kod nas ima svega i svacega, bila sam sa muskarcima koji su bili bogati i to je svaki put jako kratko trajalo, jer ja licno bar nisam imala zivaca za te komplekse i strahove da su svi sa njima zbog njihovih para, pa kao da ti traze da se ti nesto dokazujes i pokazujes stalno, a sa druge strane tripuju da sve mogu da rese parama i poklonima, neka hvala.
Sa druge strane bila sam sa deckom koji je bio dosta siromasniji od mene i opet smaranje sa kompleksima, slusanje njegovog kukanja kako mu je zao sto ne moze da mi priusti ovo ili ono, sto ne mozemo da izadjemo, pa njemu je neprijatno da ja nesto platim blablabla.
Na stranu to sto je nasim muskarcima omiljen izgovor da ih zene nece ili ostavljaju zbog para, kakvih sam se gluposti tokom godina nagledala i kretenskog ponasanja pa kad ih ostave zakljuce ''eto bio sam u pravu zene samo traze pare''.

para na paru

pre 6 godina

Pa svaka devojka je na neki način materijalista takve su bile i naše prababe jer se i u to vreme gledalo ko ima koliko zemlje i sl...
I u pećinskom dobu žene su volele nekog ko je bio dobar lovac koji zna da prati tragove životinje i lovi je dva dana kako bi nahranio porodicu.
To je usadjeno duboko kroz evoluciju i nema te sile da će to da se promeni nikad, uvek će muško sa vrha piramide imati lepe žene. Pogledajte Trampa, da on nije tolilo bogat ne bi bila Melanija sa njim.
Žene te gledaju kroz pare i kroz potencijal da li možeš da zaradiš to je fact sve drugo je jeftina politička korektnost koja nema veze sa realnošću.

Medena

pre 6 godina

@qq
Zašto bi mene bilo ko mrzeo? Ne želim da "živim bajku", niti da se on razvede. Bilo, prošlo, kažem da je bio najbolji. Žena zna zašto je sa njim, a deca su mu skroz ok. Ti mrzi koga hoćeš, jako je ograničeno što se tako postavljaš prema ljudima.

Živka

pre 6 godina

Šta ćemo sa time što većina muškaraca gleda koliko je žena bogata ili siromašna? Čak i oni koji govore da nije, ispadne da je i njima. Niko neće ženu bez posla i bez bogatijih roditelja, osim onih koji nemaju izbora pa im treba mazga za rad i mašina za rađanje dece. Zašto bi neko tražio partnera koji je ružan, glup, siromašan, lenj?

laki

pre 6 godina

Sa zenama je jako jednostavno, da bih ih usrecio potrenbe su samo dve stvari .one to zovu sigurnost i ljubav,. a mi novac i .... da ne psujem sad

Glatko i slatko

pre 6 godina

Medena, jednom se zivi. Oni koji nemaju prilike za lepe ljubavi ce uvek osudjivati. Nisu sve ljubavi za brak, a te koje nisu za brak su najlepse i najvise uticu na ljude. Gde ima ljubavi, nema mrznje, i obrnuto.

Mhmm..indijanac

pre 6 godina

Jeste,cinis im sve,tu si za njih,podrzavas ih u svemu i onda jednog dana kao grom iz vedra neba...suvise si ti dobar za mene!!!Zene!!

Lmc

pre 6 godina

Žene vole sigurnost, ali ne po svaku cenu. Neki koji su veoma bogati često to ističu toliko da je nekulturno. Meni prvoj je odbojno. Kao kad bi bilo šta neko non-stop isticao... Kao da će tim parama obezbediti dominaciju i u ljubavi, kao što je možda navikao u drugim sferama. Nekome je to ok, meni ne. Meni to zvuči kao od početka neko proračunavanje i samog ljubavnog odnosa. S druge strane, ima devojaka na koje pare deluju kao med i orasi.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

Zbog mog posla upoznajem mnoge ljude svakim danom, a pogotovo bogate pa sam vremenom zakljucio i uvideo da 80% imucnih ima ljubavnicu. Ne morate da mi verujete, ali je nazalost tako... I na kraju da se vratim temi, kako bre uvek izaberu bogatijeg kada su siromasniji bolji ljubavnici?Sve je to super u teoriji, ali u praksi i na terenu je situacija mnogo drugacija.

Џони

pre 6 godina

Јесте проблем у девојкама које све чешће бирају партнере на конто њихових дубоких џепова, али парафразирао бих извесног мудрог коментатора који је пре око три и по године писао на Б92, на сличну тему "Мит о богатим мушкарцима и лепим женама је лаж": ми мушкарци кукамо како су жене спозноруше и како "неће фине и добре, него богате и бахате", док нам у суштини ствари не смета толико што су оне спонзоруше, колико то што ми нисмо спонзори. Моралисање је ту маска наших недостатака (и наше зависти, ако хоћете).

Ја сам то прочитао, и само сам пошао од себе: па ово је жива истина. Ако бих ја био у материјалној позицији да штанцујем најбоље мачке, него шта него да бих то и радио. И не само ја. Шта, као одбили бисмо да нам се понуди нека млађа, згоднија и ватренија од наше жене/ девојке, ако би је већ наш материјални статус привлачио?

Medena

pre 6 godina

Kako da ne. Siromašniji (ne samo materijalno) nemaju šta da pruže, kao ni šro bogati (samo materijalno) nemaju šta da pruže osim novca. Nemojte lupetati, uopšte nije tako. Ima paranoika na sve strane, neki misle uzećeš mu njegove milione, neki misle uzećeš mu ostale opcije, neki misle uzećeš mu mladost, neki slobodu. Neki uživaju u vezama. Najbolji ljubavnik koga sam imala je bogat (ne prikazuje to), oženjen, stariji, prelep, pažlji, kulturan - to se ne mođe odglumiti.

mihailo

pre 6 godina

Devojkama ne treba ljubav, ni paznja, ni podrska, iskljucivo zele samo novac, valjas im ako imas novca, ako nemas cao zdravo. To su danasnje devojke.

slatkis

pre 6 godina

Citam komentare i dođoh do zakljucka da nisam in. Udala sam se iz bogate porodice bukvalno u selo i blato. Nista nismo imali, sve smo sami stekli. Posle vise od dve decenije braka razvela sam se. Razlog: Stekli smo suvise. Ja sam ostala ista imali ili nemali para, on je poleteo. Nisam uzela nista, samo svoj osmeh to mi je neprocenjivo. Zene su sretne sa muskarcem u cijem se zagrljaju osecaju kao da su najzad stigle kuci. Pare kao pare, sad ih imas sad nemas, nisu bitne pri izboru partnera. Ako mi se smesi, nezno i dugo ljubi isto mi je da li je to dok cekamo bus ili u vau kolima. Bitan je on.

Smaraci svuda

pre 6 godina

Kod nas ima svega i svacega, bila sam sa muskarcima koji su bili bogati i to je svaki put jako kratko trajalo, jer ja licno bar nisam imala zivaca za te komplekse i strahove da su svi sa njima zbog njihovih para, pa kao da ti traze da se ti nesto dokazujes i pokazujes stalno, a sa druge strane tripuju da sve mogu da rese parama i poklonima, neka hvala.
Sa druge strane bila sam sa deckom koji je bio dosta siromasniji od mene i opet smaranje sa kompleksima, slusanje njegovog kukanja kako mu je zao sto ne moze da mi priusti ovo ili ono, sto ne mozemo da izadjemo, pa njemu je neprijatno da ja nesto platim blablabla.
Na stranu to sto je nasim muskarcima omiljen izgovor da ih zene nece ili ostavljaju zbog para, kakvih sam se gluposti tokom godina nagledala i kretenskog ponasanja pa kad ih ostave zakljuce ''eto bio sam u pravu zene samo traze pare''.

Mhmm..indijanac

pre 6 godina

Jeste,cinis im sve,tu si za njih,podrzavas ih u svemu i onda jednog dana kao grom iz vedra neba...suvise si ti dobar za mene!!!Zene!!

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

Zbog mog posla upoznajem mnoge ljude svakim danom, a pogotovo bogate pa sam vremenom zakljucio i uvideo da 80% imucnih ima ljubavnicu. Ne morate da mi verujete, ali je nazalost tako... I na kraju da se vratim temi, kako bre uvek izaberu bogatijeg kada su siromasniji bolji ljubavnici?Sve je to super u teoriji, ali u praksi i na terenu je situacija mnogo drugacija.

Lmc

pre 6 godina

Žene vole sigurnost, ali ne po svaku cenu. Neki koji su veoma bogati često to ističu toliko da je nekulturno. Meni prvoj je odbojno. Kao kad bi bilo šta neko non-stop isticao... Kao da će tim parama obezbediti dominaciju i u ljubavi, kao što je možda navikao u drugim sferama. Nekome je to ok, meni ne. Meni to zvuči kao od početka neko proračunavanje i samog ljubavnog odnosa. S druge strane, ima devojaka na koje pare deluju kao med i orasi.

para na paru

pre 6 godina

Pa svaka devojka je na neki način materijalista takve su bile i naše prababe jer se i u to vreme gledalo ko ima koliko zemlje i sl...
I u pećinskom dobu žene su volele nekog ko je bio dobar lovac koji zna da prati tragove životinje i lovi je dva dana kako bi nahranio porodicu.
To je usadjeno duboko kroz evoluciju i nema te sile da će to da se promeni nikad, uvek će muško sa vrha piramide imati lepe žene. Pogledajte Trampa, da on nije tolilo bogat ne bi bila Melanija sa njim.
Žene te gledaju kroz pare i kroz potencijal da li možeš da zaradiš to je fact sve drugo je jeftina politička korektnost koja nema veze sa realnošću.

Џони

pre 6 godina

Јесте проблем у девојкама које све чешће бирају партнере на конто њихових дубоких џепова, али парафразирао бих извесног мудрог коментатора који је пре око три и по године писао на Б92, на сличну тему "Мит о богатим мушкарцима и лепим женама је лаж": ми мушкарци кукамо како су жене спозноруше и како "неће фине и добре, него богате и бахате", док нам у суштини ствари не смета толико што су оне спонзоруше, колико то што ми нисмо спонзори. Моралисање је ту маска наших недостатака (и наше зависти, ако хоћете).

Ја сам то прочитао, и само сам пошао од себе: па ово је жива истина. Ако бих ја био у материјалној позицији да штанцујем најбоље мачке, него шта него да бих то и радио. И не само ја. Шта, као одбили бисмо да нам се понуди нека млађа, згоднија и ватренија од наше жене/ девојке, ако би је већ наш материјални статус привлачио?

Narcisova zena

pre 6 godina

Pa novac daje osecaj moci. Moc opet pumpa ego. Zato su oni sa novcem ili na polozaju samozivi,egoisticni i narcisoidni. Njih slepo slede laskavci kojima godi da su u takvom drustvu jer se onda i oni osecaju mocnim i vaznim. I to je taj krug. Zene vole novac ali pre svega vole moc koju taj novac pruza. To je jedna simbioza ega "mocnih" i onih u potrebi da sebi tako osveze isti. Kad nestane novac ili moc,ne ostane nista,odu "prijatelji",zene,ljubavnice,itd,itd...

brat

pre 6 godina

Koja devojka ne želi bogatog ili barem solventnog? Samo to neće javno reći zbog osude javnosti pa će reći da je im kod momka bitna ambicioznost, koja je samo eufemizam za bogatijeg. Ili će reći da im je bitno da imaju nekog ko može da ih prati( čitaj: ima pare). Apsolutno je devojkama status momka na vrhu prioriteta, pogotovo ovim koje žele da se udaju tu je novac još bitniji. Kad nije toliko bitan?
Pa u tinejdž periodu i možda u toku studija kad su svi na roditeljkom džeparcu i imaju podjednako, kasnije je nedostatak novca deal breaker. A ubedjen sam da u oskudici nema ljubavi jer se tada gleda ispuniti one osnovne potrebe.
Tako je uvek bili tako će i biti.

laki

pre 6 godina

Sa zenama je jako jednostavno, da bih ih usrecio potrenbe su samo dve stvari .one to zovu sigurnost i ljubav,. a mi novac i .... da ne psujem sad

:):):)

pre 6 godina

Ovaj tekst je preveden sa stranih sajtova, tako da me ne cude rezultati ankete. Zasto bi neka devojka sa zapada vijala bogatog kad moze sama da zaradi i kod njih i sa minimalnim satnicama moze da se zivi pristojno. U Srbiji je drugacija situacija, muskarci ili rade za crkavicu ili nemaju posao, a sa platom od 300e nemas za osnovno, zivimo kao u plemenima sa po tri generacije pod krovom, srecni kad platimo racune i kupimo parizer. Tako da bi u Srbiji pre izabrale bogatog i trpele svasta, bolje i to nego da zivi ko bednici. Ali naravno nema burzuja za svaku, tako da se ne sekirajte :)

mihailo

pre 6 godina

Devojkama ne treba ljubav, ni paznja, ni podrska, iskljucivo zele samo novac, valjas im ako imas novca, ako nemas cao zdravo. To su danasnje devojke.

Zena

pre 6 godina

Da se ne lazemo: izmedju bogatog i siromasnog, biramo bogatog. Izmedju bogatog smora i siromasnog zabavnog, biramo siromasnog tipa. Nije sve u parama, nesto je i kako se osecamo sa njima. Sreca je emocija.

Živka

pre 6 godina

Šta ćemo sa time što većina muškaraca gleda koliko je žena bogata ili siromašna? Čak i oni koji govore da nije, ispadne da je i njima. Niko neće ženu bez posla i bez bogatijih roditelja, osim onih koji nemaju izbora pa im treba mazga za rad i mašina za rađanje dece. Zašto bi neko tražio partnera koji je ružan, glup, siromašan, lenj?

blizanac

pre 6 godina

@Mihailo,
ako je tebe neko zestoko povredio, treba da se vise.trudis da nadjes dobru devojku, zenu koja ce znati da te ceni a ne da pljujes po celoj zenskoj vrsti! Pozdrav

djuro

pre 6 godina

@Da se ne lazemo: izmedju bogatog i siromasnog, biramo bogatog. Izmedju bogatog smora i siromasnog zabavnog, biramo siromasnog tipa. Nije sve u parama, nesto je i kako se osecamo sa njima. Sreca je emocija.
(Zena, 11. novembar 2017 14:37)


Svakako birate, kao što si pomenula na početku.. Muškarci se , ipak vode srcem... (većina) .. i zato nikad nećemo biti isti i jednaki, koliko god žene vrištale zbog toga! Čuš bogata, ili siromašna?? Ubio bih se, kad bi razmišljao tako....

zzzZzzzZzzzZzzzz

pre 6 godina

Postoji jedna važna činjenica. Da se i žena uz moćnog (bogatog) muskarca i sama oseća tako moćno i važno. Siromašni muškarci samim tim što nisu sposobni i dovoljno obrazovani da zarade novac ,su naravno manje muškarci od ovih bogatih samim tim padaju u očima jedne žene,a kad žena ne poštuje svog muškarca to ne ide... Čista logika ostavite se predrasuda....

Medena

pre 6 godina

Kako da ne. Siromašniji (ne samo materijalno) nemaju šta da pruže, kao ni šro bogati (samo materijalno) nemaju šta da pruže osim novca. Nemojte lupetati, uopšte nije tako. Ima paranoika na sve strane, neki misle uzećeš mu njegove milione, neki misle uzećeš mu ostale opcije, neki misle uzećeš mu mladost, neki slobodu. Neki uživaju u vezama. Najbolji ljubavnik koga sam imala je bogat (ne prikazuje to), oženjen, stariji, prelep, pažlji, kulturan - to se ne mođe odglumiti.

Џони

pre 6 godina

@qq

Французи имају анегдоту за краља Луја XIII да његов надимак "Le Chaste" ("честити", "смерни") потиче отуд јер је једини француски краљ за ког се поуздано зна да никада није "шврљао". А такав је био јер је (претпоставља се, на основу тих и тих историјских белешки) био латентни геј.

Лично, не верујем у постојање мушкараца са 100% моногамним размишљањем, чак ако можда и јесу на површини верни њиховој партнерки. Свакако да хетеросексуалност не имплицира да мушкарац мора да вара своју партнерку, али на психолошком нивоу (што накнадно утире пут овом о чему сам писао у претходном коментару) универзална емотивна оданост је фарса, идеал који ваљда има функцију "заслађивања" везе.

Glatko i slatko

pre 6 godina

Medena, jednom se zivi. Oni koji nemaju prilike za lepe ljubavi ce uvek osudjivati. Nisu sve ljubavi za brak, a te koje nisu za brak su najlepse i najvise uticu na ljude. Gde ima ljubavi, nema mrznje, i obrnuto.

Medena

pre 6 godina

@qq
Zašto bi mene bilo ko mrzeo? Ne želim da "živim bajku", niti da se on razvede. Bilo, prošlo, kažem da je bio najbolji. Žena zna zašto je sa njim, a deca su mu skroz ok. Ti mrzi koga hoćeš, jako je ograničeno što se tako postavljaš prema ljudima.

goga

pre 6 godina

moj muž je srednjeg staleža i toliko sam srećna sa njim da nikada nebi poželela bogataša ,presrećna sam sa njim već 11 godina kao i od početka veze.

mihailo

pre 6 godina

Devojkama ne treba ljubav, ni paznja, ni podrska, iskljucivo zele samo novac, valjas im ako imas novca, ako nemas cao zdravo. To su danasnje devojke.

Medena

pre 6 godina

Kako da ne. Siromašniji (ne samo materijalno) nemaju šta da pruže, kao ni šro bogati (samo materijalno) nemaju šta da pruže osim novca. Nemojte lupetati, uopšte nije tako. Ima paranoika na sve strane, neki misle uzećeš mu njegove milione, neki misle uzećeš mu ostale opcije, neki misle uzećeš mu mladost, neki slobodu. Neki uživaju u vezama. Najbolji ljubavnik koga sam imala je bogat (ne prikazuje to), oženjen, stariji, prelep, pažlji, kulturan - to se ne mođe odglumiti.

Medena

pre 6 godina

@qq
Zašto bi mene bilo ko mrzeo? Ne želim da "živim bajku", niti da se on razvede. Bilo, prošlo, kažem da je bio najbolji. Žena zna zašto je sa njim, a deca su mu skroz ok. Ti mrzi koga hoćeš, jako je ograničeno što se tako postavljaš prema ljudima.

djuro

pre 6 godina

@Da se ne lazemo: izmedju bogatog i siromasnog, biramo bogatog. Izmedju bogatog smora i siromasnog zabavnog, biramo siromasnog tipa. Nije sve u parama, nesto je i kako se osecamo sa njima. Sreca je emocija.
(Zena, 11. novembar 2017 14:37)


Svakako birate, kao što si pomenula na početku.. Muškarci se , ipak vode srcem... (većina) .. i zato nikad nećemo biti isti i jednaki, koliko god žene vrištale zbog toga! Čuš bogata, ili siromašna?? Ubio bih se, kad bi razmišljao tako....

Џони

pre 6 godina

Јесте проблем у девојкама које све чешће бирају партнере на конто њихових дубоких џепова, али парафразирао бих извесног мудрог коментатора који је пре око три и по године писао на Б92, на сличну тему "Мит о богатим мушкарцима и лепим женама је лаж": ми мушкарци кукамо како су жене спозноруше и како "неће фине и добре, него богате и бахате", док нам у суштини ствари не смета толико што су оне спонзоруше, колико то што ми нисмо спонзори. Моралисање је ту маска наших недостатака (и наше зависти, ако хоћете).

Ја сам то прочитао, и само сам пошао од себе: па ово је жива истина. Ако бих ја био у материјалној позицији да штанцујем најбоље мачке, него шта него да бих то и радио. И не само ја. Шта, као одбили бисмо да нам се понуди нека млађа, згоднија и ватренија од наше жене/ девојке, ако би је већ наш материјални статус привлачио?

zzzZzzzZzzzZzzzz

pre 6 godina

Postoji jedna važna činjenica. Da se i žena uz moćnog (bogatog) muskarca i sama oseća tako moćno i važno. Siromašni muškarci samim tim što nisu sposobni i dovoljno obrazovani da zarade novac ,su naravno manje muškarci od ovih bogatih samim tim padaju u očima jedne žene,a kad žena ne poštuje svog muškarca to ne ide... Čista logika ostavite se predrasuda....

Živka

pre 6 godina

Šta ćemo sa time što većina muškaraca gleda koliko je žena bogata ili siromašna? Čak i oni koji govore da nije, ispadne da je i njima. Niko neće ženu bez posla i bez bogatijih roditelja, osim onih koji nemaju izbora pa im treba mazga za rad i mašina za rađanje dece. Zašto bi neko tražio partnera koji je ružan, glup, siromašan, lenj?

Glatko i slatko

pre 6 godina

Medena, jednom se zivi. Oni koji nemaju prilike za lepe ljubavi ce uvek osudjivati. Nisu sve ljubavi za brak, a te koje nisu za brak su najlepse i najvise uticu na ljude. Gde ima ljubavi, nema mrznje, i obrnuto.

Mhmm..indijanac

pre 6 godina

Jeste,cinis im sve,tu si za njih,podrzavas ih u svemu i onda jednog dana kao grom iz vedra neba...suvise si ti dobar za mene!!!Zene!!

Џони

pre 6 godina

@qq

Французи имају анегдоту за краља Луја XIII да његов надимак "Le Chaste" ("честити", "смерни") потиче отуд јер је једини француски краљ за ког се поуздано зна да никада није "шврљао". А такав је био јер је (претпоставља се, на основу тих и тих историјских белешки) био латентни геј.

Лично, не верујем у постојање мушкараца са 100% моногамним размишљањем, чак ако можда и јесу на површини верни њиховој партнерки. Свакако да хетеросексуалност не имплицира да мушкарац мора да вара своју партнерку, али на психолошком нивоу (што накнадно утире пут овом о чему сам писао у претходном коментару) универзална емотивна оданост је фарса, идеал који ваљда има функцију "заслађивања" везе.

para na paru

pre 6 godina

Pa svaka devojka je na neki način materijalista takve su bile i naše prababe jer se i u to vreme gledalo ko ima koliko zemlje i sl...
I u pećinskom dobu žene su volele nekog ko je bio dobar lovac koji zna da prati tragove životinje i lovi je dva dana kako bi nahranio porodicu.
To je usadjeno duboko kroz evoluciju i nema te sile da će to da se promeni nikad, uvek će muško sa vrha piramide imati lepe žene. Pogledajte Trampa, da on nije tolilo bogat ne bi bila Melanija sa njim.
Žene te gledaju kroz pare i kroz potencijal da li možeš da zaradiš to je fact sve drugo je jeftina politička korektnost koja nema veze sa realnošću.

laki

pre 6 godina

Sa zenama je jako jednostavno, da bih ih usrecio potrenbe su samo dve stvari .one to zovu sigurnost i ljubav,. a mi novac i .... da ne psujem sad

Zena

pre 6 godina

Da se ne lazemo: izmedju bogatog i siromasnog, biramo bogatog. Izmedju bogatog smora i siromasnog zabavnog, biramo siromasnog tipa. Nije sve u parama, nesto je i kako se osecamo sa njima. Sreca je emocija.

brat

pre 6 godina

Koja devojka ne želi bogatog ili barem solventnog? Samo to neće javno reći zbog osude javnosti pa će reći da je im kod momka bitna ambicioznost, koja je samo eufemizam za bogatijeg. Ili će reći da im je bitno da imaju nekog ko može da ih prati( čitaj: ima pare). Apsolutno je devojkama status momka na vrhu prioriteta, pogotovo ovim koje žele da se udaju tu je novac još bitniji. Kad nije toliko bitan?
Pa u tinejdž periodu i možda u toku studija kad su svi na roditeljkom džeparcu i imaju podjednako, kasnije je nedostatak novca deal breaker. A ubedjen sam da u oskudici nema ljubavi jer se tada gleda ispuniti one osnovne potrebe.
Tako je uvek bili tako će i biti.

blizanac

pre 6 godina

@Mihailo,
ako je tebe neko zestoko povredio, treba da se vise.trudis da nadjes dobru devojku, zenu koja ce znati da te ceni a ne da pljujes po celoj zenskoj vrsti! Pozdrav

Smaraci svuda

pre 6 godina

Kod nas ima svega i svacega, bila sam sa muskarcima koji su bili bogati i to je svaki put jako kratko trajalo, jer ja licno bar nisam imala zivaca za te komplekse i strahove da su svi sa njima zbog njihovih para, pa kao da ti traze da se ti nesto dokazujes i pokazujes stalno, a sa druge strane tripuju da sve mogu da rese parama i poklonima, neka hvala.
Sa druge strane bila sam sa deckom koji je bio dosta siromasniji od mene i opet smaranje sa kompleksima, slusanje njegovog kukanja kako mu je zao sto ne moze da mi priusti ovo ili ono, sto ne mozemo da izadjemo, pa njemu je neprijatno da ja nesto platim blablabla.
Na stranu to sto je nasim muskarcima omiljen izgovor da ih zene nece ili ostavljaju zbog para, kakvih sam se gluposti tokom godina nagledala i kretenskog ponasanja pa kad ih ostave zakljuce ''eto bio sam u pravu zene samo traze pare''.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 6 godina

Zbog mog posla upoznajem mnoge ljude svakim danom, a pogotovo bogate pa sam vremenom zakljucio i uvideo da 80% imucnih ima ljubavnicu. Ne morate da mi verujete, ali je nazalost tako... I na kraju da se vratim temi, kako bre uvek izaberu bogatijeg kada su siromasniji bolji ljubavnici?Sve je to super u teoriji, ali u praksi i na terenu je situacija mnogo drugacija.

slatkis

pre 6 godina

Citam komentare i dođoh do zakljucka da nisam in. Udala sam se iz bogate porodice bukvalno u selo i blato. Nista nismo imali, sve smo sami stekli. Posle vise od dve decenije braka razvela sam se. Razlog: Stekli smo suvise. Ja sam ostala ista imali ili nemali para, on je poleteo. Nisam uzela nista, samo svoj osmeh to mi je neprocenjivo. Zene su sretne sa muskarcem u cijem se zagrljaju osecaju kao da su najzad stigle kuci. Pare kao pare, sad ih imas sad nemas, nisu bitne pri izboru partnera. Ako mi se smesi, nezno i dugo ljubi isto mi je da li je to dok cekamo bus ili u vau kolima. Bitan je on.

:):):)

pre 6 godina

Ovaj tekst je preveden sa stranih sajtova, tako da me ne cude rezultati ankete. Zasto bi neka devojka sa zapada vijala bogatog kad moze sama da zaradi i kod njih i sa minimalnim satnicama moze da se zivi pristojno. U Srbiji je drugacija situacija, muskarci ili rade za crkavicu ili nemaju posao, a sa platom od 300e nemas za osnovno, zivimo kao u plemenima sa po tri generacije pod krovom, srecni kad platimo racune i kupimo parizer. Tako da bi u Srbiji pre izabrale bogatog i trpele svasta, bolje i to nego da zivi ko bednici. Ali naravno nema burzuja za svaku, tako da se ne sekirajte :)

Narcisova zena

pre 6 godina

Pa novac daje osecaj moci. Moc opet pumpa ego. Zato su oni sa novcem ili na polozaju samozivi,egoisticni i narcisoidni. Njih slepo slede laskavci kojima godi da su u takvom drustvu jer se onda i oni osecaju mocnim i vaznim. I to je taj krug. Zene vole novac ali pre svega vole moc koju taj novac pruza. To je jedna simbioza ega "mocnih" i onih u potrebi da sebi tako osveze isti. Kad nestane novac ili moc,ne ostane nista,odu "prijatelji",zene,ljubavnice,itd,itd...

Lmc

pre 6 godina

Žene vole sigurnost, ali ne po svaku cenu. Neki koji su veoma bogati često to ističu toliko da je nekulturno. Meni prvoj je odbojno. Kao kad bi bilo šta neko non-stop isticao... Kao da će tim parama obezbediti dominaciju i u ljubavi, kao što je možda navikao u drugim sferama. Nekome je to ok, meni ne. Meni to zvuči kao od početka neko proračunavanje i samog ljubavnog odnosa. S druge strane, ima devojaka na koje pare deluju kao med i orasi.

goga

pre 6 godina

moj muž je srednjeg staleža i toliko sam srećna sa njim da nikada nebi poželela bogataša ,presrećna sam sa njim već 11 godina kao i od početka veze.