Aktuelno

Mame u Rusiji: Kejt Midlton nije ni bila u drugom stanju

Utorak, 05.05.2015.

11:43

Izvor: Dnevnik

Mame u Rusiji: Kejt Midlton nije ni bila u drugom stanju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

sve je moguce

pre 8 godina

Sve je moguce ...a cak i djaci u skoli znaju da "demokratski" zapad nonstop plasira lazne informacije i teorije . Npr. jos uvek se vrlo malo zna o Kenedijevom ubistvu itd.

Dejzi

pre 8 godina

Žene,kojima se tokom trudnoće pojavi sekret i koji se ne leči na adekvatan način,radjaju decu sa pojačanim crvenilom kože na licu.Oba deteta sam rodila sa po 4,25kg.Doktor je pravilno vodio obe trudnoće,porodila sam se prirodnim putem,bez epidurala.Oba deteta su izgledala kao da su se rodila pre desetak dana.I da naglasim,nisam se porodila u Londonu već u kruševačkom porodilištu.

Mirjana

pre 8 godina

Verujem da se Kejt porodila istog dana kad je i izasla i, verujem da nije morala da izadje prvog dana, vec se osecala dovoljno dobro da je i mogla. No, niko od mnogobrojnih komentatora nije se zapitao, kako to bas samo ruske zene sumnjaju? Ima li tu antiruske propagande? Naime, sirom sveta jedni izrazavaju divljenje a drugi sumnju u postojanje porodjaja, ili bar njegovog termina, pa i sami britanski tabloidi. Onda se nadjemo mi da se podsmevamo ruskinjama, a sa druge strane, nas 'civilizovani svet' tretira kao ljude drugog reda, i to nas boli. Pa, da nas je sramota sto smo pomislili da su ruske zene drugacije od bilo kojih drugih zena na svetu kao i da su sve iste dok smo, mi, eto napredni pa su uslovi u nasim porodilistima mnogo bolji nego u ruskim. Molim objavite komentar jer je moj odgovor u skladu sa naslovom i tekstom

Sasa

pre 8 godina

Pogledajte slike pažljivije, naročito one na kojima Vilijam nosi bebu, a Kejt ide pored njega - jasno se vidi stomak koji se još nije vratio u normalno stanje

damba

pre 8 godina

Kad je neko napisao da žene ne bi trebalo da se ugoje više od 3kg u trudnoći mislio je na debljanje same žena, a normalno da se tu ne računa težina bebe, plodove vode, placenta itd. Kad sam bila student jedna moja drugarica je ostala trudna. Visoka vitka devojka. Pričala mi je da je kad bi išla na kontrole lekar vodio kod studenata kao primer trudnice koja se nije ugojila ni kilogram. Naravno ne računa se težina bebe i ostalo. Tako da nije ovo ništa pogrešno. Zar jedna komentatorka nije napisala da je bila 10kg teža u trudnoći ali da je posle porođaja bila kao i ranije, znači samo beba, posteljica i plodova voda. Tako da nije normalno ugojiti se mnogo, ako baš ne može da se ne dobiju kilogrami uopšte.

stela

pre 8 godina

Manje komentar na Kejt vise na ove sto su im se babe poradjale ispod sljive pa posle pola sata ponovo na rad. To su gluposti na nivou prica o rodi i kupusu, jer se znalo u seoskim zajednicama gde je kome mesto, pa i trudnici i porodilji. 40 dana se porodilji donosila hrana i niko nije pustan u kucu, vodilo se racuna o tim zenama. Tako da me manite te seoske srpske tuzbalice "moja baba sve sama". Moja prababa se poradjala oba puta u tada novom beogradskom porodistu Kraljice Natalije, kao i moje babe posle nje. Ali da su bebe smezurane i naduvenih kapaka 10 sati posle porodjaja videla svojim ocima sam tri puta bez obzira na duzinu porodjaja, cak i kod savrseno bele bebe I u istoj tezini kao princeza. Onako izgleda dete posle tri- cetiri dana.

Iskustvo

pre 8 godina

Dokoni popovi i voleove krstavaju, toliko o komentarima mama iz Rusije!
Uostalom,nisu im bas porodilista za pohvalu, osim onih za privilegovane ,koji mogu da plate!
Moja cerka je nakon porodjaja u Holandiji, izasla istoga dana, i bez tima koji se brine o njoj, izgledala jako lepo, beba takodje.
Hvala!

SS

pre 8 godina

Ruskinje kao da su videle Kejt I bebu uzivo, pa pricaju. :) Zamislite princezu da se pojavi sva nikakva I izmucena.A I fotosop vazi I za bebu.

Drugorotka

pre 8 godina

Sva sreca sto Kate bas briga ko sta bulazni!
Ja sam se porodila za dva sata i sutradan izasla iz bolnice, da sam se ja pitala, komotnao sam mogla da odem kuci istoga dana, s obzirom da sam drugorotka, znaci, imam iskustva.
Uostalom, zene su se nekada poradjale na njivi, porodi se , opere bebu, stavi je u kolevku i vrati se redonim poslovima.
Nema kraja ljudskoj gluposti, komentari zena Rusije, su najbolji dokaz. Nemaju treca posla.

zloba je odvratna

pre 8 godina

Kate je jaka cura i draga,zašto se bave ruskinje ovim glupostima....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dubrovnik, 5. maj 2015 16:15)
Zato sto su zlobne. Nista im drugo nije preostalo...

fjuzzn

pre 8 godina

uvek sam se pitao,jel zzene BASH MORAJU tako brutalno da se "umechkave" tokom tog 'drugog' stanja!??!?....ustvari,ta 'stanja' bi trebalo da se multipliciraju,recimo:trudnica do 80kg-u "drugom stanju",od 80 do 100kg-u "treccem stanju",i sve preko stotke-trudnica u "chetvrt(ast)om stanju"!...

Mamica

pre 8 godina

Epidural je čudo, i nije neobicno da uz sredjivanje Kejt izgleda ovako dobro. Vise mi beba izgleda matoro , nekako kao da je stara par dana. Nije nemoguće da se zaista porodila par dana ranije.I kad se sve sredilo, kada su se oporavili, resili su da "odrade zvanično "

nindja

pre 8 godina

I meni su se cudili sto mi je beba bila krupna i ciste koze. To je zato sto sam presla termin 10 dana, zato i nije bila purpurna. A Kejt ovde ima siroku haljinu i verovatno steznik ispod...

voša

pre 8 godina

...moguće je čak da ova i nije majka nego je rodila dete neka surogat žena....pošto se pričalo da ona ima neki problem koji dovodi do steriliteta...

Srce Srbije

pre 8 godina

Evo jedne istinite price... Moja pababa Mileva je kao nadnicar radila poljske radove. Radila je u polju sve do samog porodjaja. Kada su krenuli trudovi zamolila je gazdu da je pusti da ode kuci da se porodi. U kuci se porodila sama i to stojeci. Dete je sredila, ostavila komsijama na cuvanje i vratila se u polje da radi... Pa ti sad vidi.

Biba

pre 8 godina

Nagadjanja, moj sin je bio 3.750 kg kad se rodio, punih devet meseci, ugojila sam se samo 5 kg. Rodio se carskim rezom, izgledao je beo, bucmast i bez crvenila i modrila.Sestra ga je donela meni sat vremena posle porodjaja, jos uvek sam bila malo pod narkozo. On je imao otvorene oci na kratko. Mene su vec iduceg dana naterali da setam i to sama da ustanem iz kreveta. Porodila sam se u Grckoj, u privatnoj grcko-americkoj bolnici. Druge porodilje koje su prirodnim putem rodile su se setale istog dana i jedna je izasla iz bolnice 12 sati posle porodjaja. Svaki porodjaj je razlicit, neka su beba i mama zdrave i dugovecne

Dejan

pre 8 godina

Ja sam sve ovo sa surogat majkom ponovio na dan porođaja ...
Ili to ili je rođenje bilo bar 7 dana ranije ...
Sve ovo oko Britanske monarhije je gluma i farsa ...
već godinama .. tj. otkad su kiksnuli sa pogibijom (ubistvom) Dajane ... bacili su sve karte na marketing

abc

pre 8 godina

Preteruju. Izgleda odlično iz daljine i kad joj pogode ugao. Iz blizine, kilo rumenila, dehidrirana koža, borice iskočile jer se u trudnoći ne sme stavljati na kožu jedno 879 hemikalija koje trpaju u većinu kozmetike, tanka kosa, itekako ima stomačić ali ga haljina kamuflira. Kao i svaka upravo porođena žena.

realnoe

pre 8 godina

Kako god se osecala morala je tako dobro da izgleda.Ja sam se porodila popodne,beba je u prvom satu vec detaljno okupana i nije bila modra jer sam imala relativno lak porodjaj,à ja sam uvece zamolila sestru da mi pomogne pri pranju kose sto je rado prihvatila.Posto je bio januar mesec ponudila se da mi malo prosusi kosu fenom sto me je odusevilo.Tako da sam to vece vec bila sredjena,ujutru dobila bebu kod sebe,kad sam izasla u posetu popodne muz je bio odusevljen kako sam izgledala.Naravno diskretno se nasminkala kao svakog dana.Zasto sam trebala da izgledam kao strasilo jer sam rodila dete?Bogu hvala za 3 dana pustene kuci jer je kod nas u Srbiji tako.I svaka zena treba da vodi racuna o svom izgledu nbt sto je mama i mi smo nekome zene.A da,ja sam na porodjaju skinula svih 10kg koliko sam se ugojila u trudnoci,tako da sutradan nisam imala ni ostatak od porodjaja sem puknutog kapilara u oku.I sa svim koncima sam normalno funkcionisala jer je sav bol u glavi.Tako da Kejt svaka cast,ko zna kako se u tom momentu osecala ali je morala da obavi svoju duznost.I ako cemo realno pa sta mislite da majke ne dizu bebe od 3kg u porodilistu iz kreveca?Ma jok vojvotkinja nosi sama dete,a namà smrtnicima dodaju sluskinje decu a mi samo lezimo u porodilistu.Hahaha,za Kejt svaka cast,kao da ce nju da dotaknu ove gluposti i debilizam od mama koje su ocito mucki radjale jer doktore nije bilo briga nego ih ostave pa kad beba skoro izadje i zena se pocepa cela,tad pridju,pa rana kao sa fronta.

Mika

pre 8 godina

Moja zena je imala prvi porodjaj koji je trajao par dana (tako zvani spori porodjaj), i onda je zadrzana na kontroli u bolnici jos narednih 3 dana.

Druga beba se rodila 40 minuta nakon dolaska u bolnicu i pustili su nas kuci sledeceg jutra nakon nepunih 10 sati.

To je ovde u Engleskoj standardna procedura, ako neme komplikacija pre ili tokom porodjaja, jer su porodilista dosta puna. Smatraju da nema rizika za bebu/mamu ako nije bilo komplikacija.

Posle toga babica dolazi u posetu kuci naredni dan, da pregleda bebu i prekontrolise mamu, i isto tako nekoliko puta u narednih nedeju/dve dana.

Tako je to za obicne ljude a izgleda i za kraljevske.

A ruskinje koje ovo ne znaju mogu da se čude čudima i izmisljaju koje kakve priče.

bilja

pre 8 godina

Od svih komentara najvise mi se svideo onaj od Fnna koja kaze da zena treba da se ugoji 3 kg u trudnoci. Nadam se da je to greska prilikom kucanja jer je nemoguce dobiti tako malo. Najmanje sto je neka trudnica dobila (neko iz mog okruzenja) je 8 kg. Sve ovo oko dolaska na svet male princeze je malo cudno ali oni znaju zasto su to uradili.

Swedenonline

pre 8 godina

15 sati kao prvorotkinja, izmucena i posle porodjaja pod tus pola sata, izgledala je bozanstveno! Secam se kao da je juce bilo. Ima malo genetike, malo hemije ali prvenstveno je do uslova oko porodjaja!

Profka

pre 8 godina

Niste mi objavili komentar ali pokušaću ponovo. Zar nije tri dana pred porođaj izašla vest da je porođaj počeo? I onda odjednom ništa. ..I onda opet ista vest tri dana kasnije - počeo porođaj. Ne govorimo o debljanju i sl. ali stomak posle porođaja ostane naduven jer se materica još nije skupila. Sve govori da se nije porodila šest sati ranije.

svetlana

pre 8 godina

Je li znate vi kako su se poradjale nase babe? Redovno se desavalo da ih porodjaj zatekne u kakvom radu,pa sve pod bolovima pospreme sve,zbrinu ostale ukucane pa odu u neki osamljen kutak pa se porode same.Zbrinu sebe i bebu,pa odmah cak i nastave gdje su stale sa radom.Cesto su se poradjale u polju dok zanju,dok nose vodu ili drva .A nijedna nije bila debela i sa viskom kilograma.Nije im moglo ni biti da budu debele jer su stalno bile u pokretu i radile su mnogo.Malo je bilo onih koje su imale privilegiju da odleze i da se odmore.Naravno da je to bio mucenicki zivot, ali nase generacije su odavno postale mnoogo razmazene.Hocu reci da je sasvim normalno da zena hoda na svojim nogama,da se smije ,da izgleda dobro ili ne izgleda sjajno,a nije normalno da izreda imaju sve po 30 kila viska.Tu nije kriva trudnoca vec prezderavanje jer ne nosis slona nego majusnu bebu.I da,smijesno je ovo oko ove Kejt.Zena se porodila,dobila zdravu bebu i to je to.

scully

pre 8 godina

Dakle, ideja je da je mocna britanska kraljevska porodica lazirala porodjaj i folirala fotografije, ali im nije palo na pamet da uslikaju bebu cim je surogat majka rodila, nego su cekali 2 nedelje, i od cele ekipe niko se nije setio da zalepi Kejti lazni stomacic i nasminka podocnjake. Nisu racunali da ce ih domisljate ruske domacice raskrinkati... Kad je neka situacija visokog nivoa lazirana, onda je najcesce sve u savrsenom redu i smislu, jer su organizatori imali i vremena i novca i strucnjaka da sve osmisle.

Katarina

pre 8 godina

Ne znam samo kako ovaj "strucnjak" kaze da je normalno gojenje tokom trudnoce 3 kg, kad samo zdrava beba u proseku tezi 3,5. Da ne racunamo jos tezinu placente, pupcanika, plodove vode, potom vode u tkivima majke (buduci da zene uglavnom oticu). Drage buduce mame, ne opterecujte se previse izgledom i kilazom u ovom periodu, a svakako budite aktivne i u dobroj formi.

Dubrovnik

pre 8 godina

Meni supruga kad je rodila opet sam se zaljubio u nju još jače,nikad nije bila ljepša,bila je umorna ,malena je iscrpila,ali tako je lijepa izašla iz bolnice,doduše nakon dva dana,ali sve jw to do žene,Kate je jaka cura i draga,zašto se bave ruskinje ovim glupostima....

fly

pre 8 godina

Ovo je zaista kraljevski porodjaj, ni dlaka sa glave ne fali ni njoj ni detetu.Svaka cast! Kada bi bilo vise ovakvih porodjaja , da se ostale zene osecaju normalno, a ne isfrustrirano. Mada,sve se te tegobe oko porodjaja brzo zaborave I pozeli zena jos dece.

T

pre 8 godina

Nije zena oplela kolo ispred porodilista i odigrala basket 3 na 3, nego je stisla zube, odstojala nekoliko minuta, mahnula par puta i sela u kola. Ko kaze da cim je stiglakuci nije odmah legla u krevet - verovatno i jeste. A kuci ima verovanto i medicinsku sestru i privatnog lekara koji su je brinuli.

srebrna lisica

pre 8 godina

Ovo je stvarno bez veze. Prošlog puta kad se porodila i pojavila sa bebom rekli su, auuu koliko joj je stomak, pa ona se uopšte nije ni porodila. Kao da žena nije imala široku trudničku haljinu a sigurno je imala i veći stomak nego obično jer se sve nije vratilo odmah na mesto. Sada, bebu rodila surogat majka, kao da ne znamo da se nije pojavljivala duže vremena jer ima neki poremećaj od koga pati veoma mali broj žena to jest tolike mučnine da je bila oko dve nedelje u bolnici na početku trudnoće. Pa pored svih privilegija koje ima kraljevska porodica nije lako istrpeti i to što svako (računam i sebe) piše o njima. Videla sam sliku Dajane. Ona je bila sasvim drugačija ličnost, samo je bacala stidljive poglede i niti jednom nije pogledala u kamere. Kejt je zrela žena i ima srećan brak. Dajana je bila predivna, ali udala se u osamnaest godina i sve je bilo pogrešno po nju.

Pošteni pronalazač

pre 8 godina

Sve sami stručnjaci za porođaj ovde, a možda se ne radi o tome nego o fotografiji. Photoshopirani su i ona i beba. Njoj su skinuli podočnjake, a bebi crvenilo sa lica. Znam to jer sam radio obrađivač fotki i sam sam to radio u bebećim časopisima.

glupost

pre 8 godina

posle mog porodjaja koji nije bio tezak, vise uzbudljiv, ustala sam iz kreveta posle 1 sata spavanja i setala po bolnici trazeci moju bebu. istina je da mi ni na kraj pameti nije bilo da se pogledam u ogledalo, da proverim frizuru, tako da sam onako cupava spopadala medicinsko osoblje. koliko se secam, istusirala sam se i oprala kosu neposredno posle porodjaja... ali, moja beba nije bila jako ruzicasta, cak je gledala direktno u mene. suprug je fotografisao. jedino sto se meni nije dopadalo je to sto sto sam propustala da se malo upristojim, pa sam i na fotografijama cupava, ali ne preterano umorna, iako celu noc nisam spava (porodjaj je poceo nocu u 1:30, a porodila sam se u 5:20 ujutro).

oDSkora

pre 8 godina

pa to tamo kod vas u rusiji.tamo se desavaju sve te prevare i laziranja.zato mislite i da je to moguce u VB...
Ali to je demokratska zemlja i KRALJEVSKA PORODICA!!!
vi ste bili nekad drzava ali ste oterali cara i doveli ove kgb-ovce...
sada zivite u lazi i podvalama ali to ne znaci da je svuda tako.

Bojana

pre 8 godina

Da je u uskoj haljini sa strukom od 57cm pa i da vas razumem, zena nosi relativno siru bluzu, ispod koje i te kako mogu da se sakriju slojevi viska. E sad ako vi ocekujete da svaka zena mora da ima 30 kila viska posle porodjaja, jer je "to tako normalno" ne znam sta da vam kazem. Nisam radjala, ali ne verujem da beba nuzno posle porodjaja mora da bude modra, ako je porodjaj prosao normalno, i ne naporno a verujem da su se doktori britanske princeze za to postarali. Nista ne iskljucujem, ali stvarno nema potrebe pozuriti sa teorijom zavere, i sta bre mi imamo od toga na kraju, ni britanci mi nisu jasni sto se toliko zaludjuju, kamoli mi, slozicete se da imamo precih briga.

Боб

pre 8 godina

Ко зна како их порађају у Русији и какве трауме вуку из породилишта.
А можда их у Енглеској стварно доносе роде

florence

pre 8 godina

Naravno da nije cudno sto izgleda ovako. Pored sminke, frizera i vrhunske odece, imala je i vrhunsku medicinsku uslugu. Beba izgleda ovako jer nije izmucena tokom porodjaja, rodila se prirodnim putem kad je za to doslo vreme. Njoj sigurno lekar nije indukovao porodjaj, jer zuri na odmor, vec joj je ceo medicinki tim bio na usluzi svake sekunde. Osim toga, zena je sportski tip i stalno vezba, a i drugi porodjaj je u pitanju, tako da nije nemoguce da je sve proslo brzo i lako. Ako se zagledate malo bolje, ipak cete uociti tragove umora na licu. Osim toga, za javnost mora da izgleda reprezentativno, kako god se osecala, to joj je ipak jedna od duznosti.

Miki

pre 8 godina

Ma sve je OK, kad je ceo proces porođaja praćen vrhunskim srtučnjacima, što ne bi bilo kako je prikazano.

Meni je najsmešnije ime koje su dali novorođenčetu, gomilanjem imena predaka, tako nešto se moglo očekivati od polupismenih mexikanaca, a ne engleske kraljevske porodice...

poznavalac

pre 8 godina

slepac može da vidi da je ovo prevara. ova beba na slici je stara minimum 2 nedelje. ko zna šta je iza ovoga, ali da je nameštaljka, jeste

holly

pre 8 godina

Ne mora da znaci da je bebina koza purpurna nakon porodjaja, moj sin je bio beo kao sneg. Nakon dva sata od porodjaja suprug je dosao da ga vidi i uslikao ga, cista bela koza, bez crvenila, bubuljica, sirastog maza.. Obicno bebe koje su prosle tezi porodjaj duze ostaju plavkaste.

dan

pre 8 godina

Rusi kao tradicionalisti smatraju da zena treba da pati zbog primarnog greha, seksualnog odnosa. Zbog toga je Bog kazni iznurenoscu i ruznocom posle porodjaja. Englezi su to prevazisli i smatraju da su zene ravnopravne sa muskarcima a ne gresni deo ljudskog roda!

Nikola S.

pre 8 godina

Volim kad vidim da je najmaloumniji komentar ujedno i najnepismeniji.

A svako kome je ovo čudno neka se zapita zašto žene iz njegovog okruženja izgledaju kao da su prošle golgotu, a ne srpsko porodilište.

Šteta za građansku akciju Majka Hrabrost.

Washington

pre 8 godina

Ma ne, ja mislim da su kidnapovali neku srpsku ili rusku bebu pa su je podmetnuli kao midleton bebu. Kakve gluposti.

Teorija zavere postoji bukvalno za svaku vest! Cim u nesto sumnjas mozes da izmislis brdo gluposti a brdo budala ce da ti poveruje.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Moguće je jedino da se porodila par dana ranije, ali je objava pomerena za vikend da bi svi mediji samo o tome pričali ...

miki

pre 8 godina

Moram da priznam da je zaista čudno to što je izašla nakon 10 sati, gledao sam porođaj i znam koliko su žene izmučene nakon toga i kada porođaj protekne u savršenom redu, a posebno ako je bilo epiziotomije ili tek kod carskog reza. Takođe prva 24h za novorođenče mogu biti jako riskantna iz mnogih razloga (poremećaji koagulacije, nagli prestanak disanja, poremećaji rada srca, poremećaji termoregulacije itd) zbog čega se i zadržavaju u bolnici. Ono što nagoni da se razmišlja da je ovo performans je i to da ako su hteli odmah da je izvedu iz bolnice, te se pitam zašto se nije porodila kod kuće (danas je to moderno i oni barem to mogu da priušte). Deluje zaista kao marketing kraljevske porodice pod izgovorom da se tamo rodio i sadašnji vojvoda.

trece stanje

pre 8 godina

Sto jeste, jeste sa onolikom bebom malo teze je istrcati iz bolnice ko princeza, a i stomak u trudnoci bi normalno trebao da je veci ako je beba toliko krupna. Mada ne vidim razlog da joj se oci i zivahnost uporedjuju sa Dajaninim, jer ova Kejt izgleda mnogo srecnije u braku. Znaci postoje mogucnosti da zena hoda posle par sati od porodjaja od vrata do kola, ali velicina bebe ne govori o toj lakoci pokreta.

Ana Ana

pre 8 godina

Beba izgleda staro između sedam do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda" 

Ovo je najjaci argument,bebina koza je purpurna posle porodjaja. 
A cije je,recice vreme,kao sto smo za Harija tek skoro saznali da mu nije Carls otac,vec Dajanin telohranitelj.
(najskuplji cirkus na svetu, 05. maj 2015 12:03)

Pa baš se za Harija vidi da mnogo liči na Čarlsa.

Kalina

pre 8 godina

Bez obzira na frizere, šminkere i stiliste, vide joj se podočnjaci i umorne oči. Kad lepa žena sredi frizuru posle porođaja i našminka se, ništa nije nemoguće. Druga stvar, ona nije imala mučan porođaj, za to su se pobrinuli vrhunski lekari. Bol i napinjanje sigurno nije osetila. Pobrinuće se da joj i oporavak bude lak...

najskuplji cirkus na svetu

pre 8 godina

"Beba izgleda staro između sedam do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda"

Ovo je najjaci argument,bebina koza je purpurna posle porodjaja.
A cije je,recice vreme,kao sto smo za Harija tek skoro saznali da mu nije Carls otac,vec Dajanin telohranitelj.

dalibor

pre 8 godina

Koliko ima zena da kad ih odvezu na odelenje(posle 2 h od porođaja),da ustanu i odu u wc da puse,pricaju i traze od muza pljeskavicu-da se oporave od torture babica i ginekologa.

Maja

pre 8 godina

Nisu normalne, cime se one opterecuju... Strasno. I ja sam posle porodjaja izgledala sjajno, odmorno, raspolozeno, srecno. Jos da sam kao Kejt imala citav tim sminkera i frizera pored sebe, gde bi mi bio kraj :)

Maja

pre 8 godina

Nisu normalne, cime se one opterecuju... Strasno. I ja sam posle porodjaja izgledala sjajno, odmorno, raspolozeno, srecno. Jos da sam kao Kejt imala citav tim sminkera i frizera pored sebe, gde bi mi bio kraj :)

T

pre 8 godina

Nije zena oplela kolo ispred porodilista i odigrala basket 3 na 3, nego je stisla zube, odstojala nekoliko minuta, mahnula par puta i sela u kola. Ko kaze da cim je stiglakuci nije odmah legla u krevet - verovatno i jeste. A kuci ima verovanto i medicinsku sestru i privatnog lekara koji su je brinuli.

dan

pre 8 godina

Rusi kao tradicionalisti smatraju da zena treba da pati zbog primarnog greha, seksualnog odnosa. Zbog toga je Bog kazni iznurenoscu i ruznocom posle porodjaja. Englezi su to prevazisli i smatraju da su zene ravnopravne sa muskarcima a ne gresni deo ljudskog roda!

florence

pre 8 godina

Naravno da nije cudno sto izgleda ovako. Pored sminke, frizera i vrhunske odece, imala je i vrhunsku medicinsku uslugu. Beba izgleda ovako jer nije izmucena tokom porodjaja, rodila se prirodnim putem kad je za to doslo vreme. Njoj sigurno lekar nije indukovao porodjaj, jer zuri na odmor, vec joj je ceo medicinki tim bio na usluzi svake sekunde. Osim toga, zena je sportski tip i stalno vezba, a i drugi porodjaj je u pitanju, tako da nije nemoguce da je sve proslo brzo i lako. Ako se zagledate malo bolje, ipak cete uociti tragove umora na licu. Osim toga, za javnost mora da izgleda reprezentativno, kako god se osecala, to joj je ipak jedna od duznosti.

Dubrovnik

pre 8 godina

Meni supruga kad je rodila opet sam se zaljubio u nju još jače,nikad nije bila ljepša,bila je umorna ,malena je iscrpila,ali tako je lijepa izašla iz bolnice,doduše nakon dva dana,ali sve jw to do žene,Kate je jaka cura i draga,zašto se bave ruskinje ovim glupostima....

Bojana

pre 8 godina

Da je u uskoj haljini sa strukom od 57cm pa i da vas razumem, zena nosi relativno siru bluzu, ispod koje i te kako mogu da se sakriju slojevi viska. E sad ako vi ocekujete da svaka zena mora da ima 30 kila viska posle porodjaja, jer je "to tako normalno" ne znam sta da vam kazem. Nisam radjala, ali ne verujem da beba nuzno posle porodjaja mora da bude modra, ako je porodjaj prosao normalno, i ne naporno a verujem da su se doktori britanske princeze za to postarali. Nista ne iskljucujem, ali stvarno nema potrebe pozuriti sa teorijom zavere, i sta bre mi imamo od toga na kraju, ni britanci mi nisu jasni sto se toliko zaludjuju, kamoli mi, slozicete se da imamo precih briga.

Washington

pre 8 godina

Ma ne, ja mislim da su kidnapovali neku srpsku ili rusku bebu pa su je podmetnuli kao midleton bebu. Kakve gluposti.

Teorija zavere postoji bukvalno za svaku vest! Cim u nesto sumnjas mozes da izmislis brdo gluposti a brdo budala ce da ti poveruje.

srebrna lisica

pre 8 godina

Ovo je stvarno bez veze. Prošlog puta kad se porodila i pojavila sa bebom rekli su, auuu koliko joj je stomak, pa ona se uopšte nije ni porodila. Kao da žena nije imala široku trudničku haljinu a sigurno je imala i veći stomak nego obično jer se sve nije vratilo odmah na mesto. Sada, bebu rodila surogat majka, kao da ne znamo da se nije pojavljivala duže vremena jer ima neki poremećaj od koga pati veoma mali broj žena to jest tolike mučnine da je bila oko dve nedelje u bolnici na početku trudnoće. Pa pored svih privilegija koje ima kraljevska porodica nije lako istrpeti i to što svako (računam i sebe) piše o njima. Videla sam sliku Dajane. Ona je bila sasvim drugačija ličnost, samo je bacala stidljive poglede i niti jednom nije pogledala u kamere. Kejt je zrela žena i ima srećan brak. Dajana je bila predivna, ali udala se u osamnaest godina i sve je bilo pogrešno po nju.

Ana Ana

pre 8 godina

Beba izgleda staro između sedam do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda" 

Ovo je najjaci argument,bebina koza je purpurna posle porodjaja. 
A cije je,recice vreme,kao sto smo za Harija tek skoro saznali da mu nije Carls otac,vec Dajanin telohranitelj.
(najskuplji cirkus na svetu, 05. maj 2015 12:03)

Pa baš se za Harija vidi da mnogo liči na Čarlsa.

Kalina

pre 8 godina

Bez obzira na frizere, šminkere i stiliste, vide joj se podočnjaci i umorne oči. Kad lepa žena sredi frizuru posle porođaja i našminka se, ništa nije nemoguće. Druga stvar, ona nije imala mučan porođaj, za to su se pobrinuli vrhunski lekari. Bol i napinjanje sigurno nije osetila. Pobrinuće se da joj i oporavak bude lak...

dalibor

pre 8 godina

Koliko ima zena da kad ih odvezu na odelenje(posle 2 h od porođaja),da ustanu i odu u wc da puse,pricaju i traze od muza pljeskavicu-da se oporave od torture babica i ginekologa.

holly

pre 8 godina

Ne mora da znaci da je bebina koza purpurna nakon porodjaja, moj sin je bio beo kao sneg. Nakon dva sata od porodjaja suprug je dosao da ga vidi i uslikao ga, cista bela koza, bez crvenila, bubuljica, sirastog maza.. Obicno bebe koje su prosle tezi porodjaj duze ostaju plavkaste.

fly

pre 8 godina

Ovo je zaista kraljevski porodjaj, ni dlaka sa glave ne fali ni njoj ni detetu.Svaka cast! Kada bi bilo vise ovakvih porodjaja , da se ostale zene osecaju normalno, a ne isfrustrirano. Mada,sve se te tegobe oko porodjaja brzo zaborave I pozeli zena jos dece.

Nikola S.

pre 8 godina

Volim kad vidim da je najmaloumniji komentar ujedno i najnepismeniji.

A svako kome je ovo čudno neka se zapita zašto žene iz njegovog okruženja izgledaju kao da su prošle golgotu, a ne srpsko porodilište.

Šteta za građansku akciju Majka Hrabrost.

glupost

pre 8 godina

posle mog porodjaja koji nije bio tezak, vise uzbudljiv, ustala sam iz kreveta posle 1 sata spavanja i setala po bolnici trazeci moju bebu. istina je da mi ni na kraj pameti nije bilo da se pogledam u ogledalo, da proverim frizuru, tako da sam onako cupava spopadala medicinsko osoblje. koliko se secam, istusirala sam se i oprala kosu neposredno posle porodjaja... ali, moja beba nije bila jako ruzicasta, cak je gledala direktno u mene. suprug je fotografisao. jedino sto se meni nije dopadalo je to sto sto sam propustala da se malo upristojim, pa sam i na fotografijama cupava, ali ne preterano umorna, iako celu noc nisam spava (porodjaj je poceo nocu u 1:30, a porodila sam se u 5:20 ujutro).

Pošteni pronalazač

pre 8 godina

Sve sami stručnjaci za porođaj ovde, a možda se ne radi o tome nego o fotografiji. Photoshopirani su i ona i beba. Njoj su skinuli podočnjake, a bebi crvenilo sa lica. Znam to jer sam radio obrađivač fotki i sam sam to radio u bebećim časopisima.

Боб

pre 8 godina

Ко зна како их порађају у Русији и какве трауме вуку из породилишта.
А можда их у Енглеској стварно доносе роде

oDSkora

pre 8 godina

pa to tamo kod vas u rusiji.tamo se desavaju sve te prevare i laziranja.zato mislite i da je to moguce u VB...
Ali to je demokratska zemlja i KRALJEVSKA PORODICA!!!
vi ste bili nekad drzava ali ste oterali cara i doveli ove kgb-ovce...
sada zivite u lazi i podvalama ali to ne znaci da je svuda tako.

najskuplji cirkus na svetu

pre 8 godina

"Beba izgleda staro između sedam do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda"

Ovo je najjaci argument,bebina koza je purpurna posle porodjaja.
A cije je,recice vreme,kao sto smo za Harija tek skoro saznali da mu nije Carls otac,vec Dajanin telohranitelj.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Moguće je jedino da se porodila par dana ranije, ali je objava pomerena za vikend da bi svi mediji samo o tome pričali ...

poznavalac

pre 8 godina

slepac može da vidi da je ovo prevara. ova beba na slici je stara minimum 2 nedelje. ko zna šta je iza ovoga, ali da je nameštaljka, jeste

Miki

pre 8 godina

Ma sve je OK, kad je ceo proces porođaja praćen vrhunskim srtučnjacima, što ne bi bilo kako je prikazano.

Meni je najsmešnije ime koje su dali novorođenčetu, gomilanjem imena predaka, tako nešto se moglo očekivati od polupismenih mexikanaca, a ne engleske kraljevske porodice...

trece stanje

pre 8 godina

Sto jeste, jeste sa onolikom bebom malo teze je istrcati iz bolnice ko princeza, a i stomak u trudnoci bi normalno trebao da je veci ako je beba toliko krupna. Mada ne vidim razlog da joj se oci i zivahnost uporedjuju sa Dajaninim, jer ova Kejt izgleda mnogo srecnije u braku. Znaci postoje mogucnosti da zena hoda posle par sati od porodjaja od vrata do kola, ali velicina bebe ne govori o toj lakoci pokreta.

miki

pre 8 godina

Moram da priznam da je zaista čudno to što je izašla nakon 10 sati, gledao sam porođaj i znam koliko su žene izmučene nakon toga i kada porođaj protekne u savršenom redu, a posebno ako je bilo epiziotomije ili tek kod carskog reza. Takođe prva 24h za novorođenče mogu biti jako riskantna iz mnogih razloga (poremećaji koagulacije, nagli prestanak disanja, poremećaji rada srca, poremećaji termoregulacije itd) zbog čega se i zadržavaju u bolnici. Ono što nagoni da se razmišlja da je ovo performans je i to da ako su hteli odmah da je izvedu iz bolnice, te se pitam zašto se nije porodila kod kuće (danas je to moderno i oni barem to mogu da priušte). Deluje zaista kao marketing kraljevske porodice pod izgovorom da se tamo rodio i sadašnji vojvoda.

Iskustvo

pre 8 godina

Dokoni popovi i voleove krstavaju, toliko o komentarima mama iz Rusije!
Uostalom,nisu im bas porodilista za pohvalu, osim onih za privilegovane ,koji mogu da plate!
Moja cerka je nakon porodjaja u Holandiji, izasla istoga dana, i bez tima koji se brine o njoj, izgledala jako lepo, beba takodje.
Hvala!

Biba

pre 8 godina

Nagadjanja, moj sin je bio 3.750 kg kad se rodio, punih devet meseci, ugojila sam se samo 5 kg. Rodio se carskim rezom, izgledao je beo, bucmast i bez crvenila i modrila.Sestra ga je donela meni sat vremena posle porodjaja, jos uvek sam bila malo pod narkozo. On je imao otvorene oci na kratko. Mene su vec iduceg dana naterali da setam i to sama da ustanem iz kreveta. Porodila sam se u Grckoj, u privatnoj grcko-americkoj bolnici. Druge porodilje koje su prirodnim putem rodile su se setale istog dana i jedna je izasla iz bolnice 12 sati posle porodjaja. Svaki porodjaj je razlicit, neka su beba i mama zdrave i dugovecne

Srce Srbije

pre 8 godina

Evo jedne istinite price... Moja pababa Mileva je kao nadnicar radila poljske radove. Radila je u polju sve do samog porodjaja. Kada su krenuli trudovi zamolila je gazdu da je pusti da ode kuci da se porodi. U kuci se porodila sama i to stojeci. Dete je sredila, ostavila komsijama na cuvanje i vratila se u polje da radi... Pa ti sad vidi.

Mamica

pre 8 godina

Epidural je čudo, i nije neobicno da uz sredjivanje Kejt izgleda ovako dobro. Vise mi beba izgleda matoro , nekako kao da je stara par dana. Nije nemoguće da se zaista porodila par dana ranije.I kad se sve sredilo, kada su se oporavili, resili su da "odrade zvanično "

Mika

pre 8 godina

Moja zena je imala prvi porodjaj koji je trajao par dana (tako zvani spori porodjaj), i onda je zadrzana na kontroli u bolnici jos narednih 3 dana.

Druga beba se rodila 40 minuta nakon dolaska u bolnicu i pustili su nas kuci sledeceg jutra nakon nepunih 10 sati.

To je ovde u Engleskoj standardna procedura, ako neme komplikacija pre ili tokom porodjaja, jer su porodilista dosta puna. Smatraju da nema rizika za bebu/mamu ako nije bilo komplikacija.

Posle toga babica dolazi u posetu kuci naredni dan, da pregleda bebu i prekontrolise mamu, i isto tako nekoliko puta u narednih nedeju/dve dana.

Tako je to za obicne ljude a izgleda i za kraljevske.

A ruskinje koje ovo ne znaju mogu da se čude čudima i izmisljaju koje kakve priče.

abc

pre 8 godina

Preteruju. Izgleda odlično iz daljine i kad joj pogode ugao. Iz blizine, kilo rumenila, dehidrirana koža, borice iskočile jer se u trudnoći ne sme stavljati na kožu jedno 879 hemikalija koje trpaju u većinu kozmetike, tanka kosa, itekako ima stomačić ali ga haljina kamuflira. Kao i svaka upravo porođena žena.

Drugorotka

pre 8 godina

Sva sreca sto Kate bas briga ko sta bulazni!
Ja sam se porodila za dva sata i sutradan izasla iz bolnice, da sam se ja pitala, komotnao sam mogla da odem kuci istoga dana, s obzirom da sam drugorotka, znaci, imam iskustva.
Uostalom, zene su se nekada poradjale na njivi, porodi se , opere bebu, stavi je u kolevku i vrati se redonim poslovima.
Nema kraja ljudskoj gluposti, komentari zena Rusije, su najbolji dokaz. Nemaju treca posla.

realnoe

pre 8 godina

Kako god se osecala morala je tako dobro da izgleda.Ja sam se porodila popodne,beba je u prvom satu vec detaljno okupana i nije bila modra jer sam imala relativno lak porodjaj,à ja sam uvece zamolila sestru da mi pomogne pri pranju kose sto je rado prihvatila.Posto je bio januar mesec ponudila se da mi malo prosusi kosu fenom sto me je odusevilo.Tako da sam to vece vec bila sredjena,ujutru dobila bebu kod sebe,kad sam izasla u posetu popodne muz je bio odusevljen kako sam izgledala.Naravno diskretno se nasminkala kao svakog dana.Zasto sam trebala da izgledam kao strasilo jer sam rodila dete?Bogu hvala za 3 dana pustene kuci jer je kod nas u Srbiji tako.I svaka zena treba da vodi racuna o svom izgledu nbt sto je mama i mi smo nekome zene.A da,ja sam na porodjaju skinula svih 10kg koliko sam se ugojila u trudnoci,tako da sutradan nisam imala ni ostatak od porodjaja sem puknutog kapilara u oku.I sa svim koncima sam normalno funkcionisala jer je sav bol u glavi.Tako da Kejt svaka cast,ko zna kako se u tom momentu osecala ali je morala da obavi svoju duznost.I ako cemo realno pa sta mislite da majke ne dizu bebe od 3kg u porodilistu iz kreveca?Ma jok vojvotkinja nosi sama dete,a namà smrtnicima dodaju sluskinje decu a mi samo lezimo u porodilistu.Hahaha,za Kejt svaka cast,kao da ce nju da dotaknu ove gluposti i debilizam od mama koje su ocito mucki radjale jer doktore nije bilo briga nego ih ostave pa kad beba skoro izadje i zena se pocepa cela,tad pridju,pa rana kao sa fronta.

SS

pre 8 godina

Ruskinje kao da su videle Kejt I bebu uzivo, pa pricaju. :) Zamislite princezu da se pojavi sva nikakva I izmucena.A I fotosop vazi I za bebu.

nindja

pre 8 godina

I meni su se cudili sto mi je beba bila krupna i ciste koze. To je zato sto sam presla termin 10 dana, zato i nije bila purpurna. A Kejt ovde ima siroku haljinu i verovatno steznik ispod...

scully

pre 8 godina

Dakle, ideja je da je mocna britanska kraljevska porodica lazirala porodjaj i folirala fotografije, ali im nije palo na pamet da uslikaju bebu cim je surogat majka rodila, nego su cekali 2 nedelje, i od cele ekipe niko se nije setio da zalepi Kejti lazni stomacic i nasminka podocnjake. Nisu racunali da ce ih domisljate ruske domacice raskrinkati... Kad je neka situacija visokog nivoa lazirana, onda je najcesce sve u savrsenom redu i smislu, jer su organizatori imali i vremena i novca i strucnjaka da sve osmisle.

zloba je odvratna

pre 8 godina

Kate je jaka cura i draga,zašto se bave ruskinje ovim glupostima....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dubrovnik, 5. maj 2015 16:15)
Zato sto su zlobne. Nista im drugo nije preostalo...

Swedenonline

pre 8 godina

15 sati kao prvorotkinja, izmucena i posle porodjaja pod tus pola sata, izgledala je bozanstveno! Secam se kao da je juce bilo. Ima malo genetike, malo hemije ali prvenstveno je do uslova oko porodjaja!

bilja

pre 8 godina

Od svih komentara najvise mi se svideo onaj od Fnna koja kaze da zena treba da se ugoji 3 kg u trudnoci. Nadam se da je to greska prilikom kucanja jer je nemoguce dobiti tako malo. Najmanje sto je neka trudnica dobila (neko iz mog okruzenja) je 8 kg. Sve ovo oko dolaska na svet male princeze je malo cudno ali oni znaju zasto su to uradili.

Katarina

pre 8 godina

Ne znam samo kako ovaj "strucnjak" kaze da je normalno gojenje tokom trudnoce 3 kg, kad samo zdrava beba u proseku tezi 3,5. Da ne racunamo jos tezinu placente, pupcanika, plodove vode, potom vode u tkivima majke (buduci da zene uglavnom oticu). Drage buduce mame, ne opterecujte se previse izgledom i kilazom u ovom periodu, a svakako budite aktivne i u dobroj formi.

svetlana

pre 8 godina

Je li znate vi kako su se poradjale nase babe? Redovno se desavalo da ih porodjaj zatekne u kakvom radu,pa sve pod bolovima pospreme sve,zbrinu ostale ukucane pa odu u neki osamljen kutak pa se porode same.Zbrinu sebe i bebu,pa odmah cak i nastave gdje su stale sa radom.Cesto su se poradjale u polju dok zanju,dok nose vodu ili drva .A nijedna nije bila debela i sa viskom kilograma.Nije im moglo ni biti da budu debele jer su stalno bile u pokretu i radile su mnogo.Malo je bilo onih koje su imale privilegiju da odleze i da se odmore.Naravno da je to bio mucenicki zivot, ali nase generacije su odavno postale mnoogo razmazene.Hocu reci da je sasvim normalno da zena hoda na svojim nogama,da se smije ,da izgleda dobro ili ne izgleda sjajno,a nije normalno da izreda imaju sve po 30 kila viska.Tu nije kriva trudnoca vec prezderavanje jer ne nosis slona nego majusnu bebu.I da,smijesno je ovo oko ove Kejt.Zena se porodila,dobila zdravu bebu i to je to.

fjuzzn

pre 8 godina

uvek sam se pitao,jel zzene BASH MORAJU tako brutalno da se "umechkave" tokom tog 'drugog' stanja!??!?....ustvari,ta 'stanja' bi trebalo da se multipliciraju,recimo:trudnica do 80kg-u "drugom stanju",od 80 do 100kg-u "treccem stanju",i sve preko stotke-trudnica u "chetvrt(ast)om stanju"!...

Sasa

pre 8 godina

Pogledajte slike pažljivije, naročito one na kojima Vilijam nosi bebu, a Kejt ide pored njega - jasno se vidi stomak koji se još nije vratio u normalno stanje

damba

pre 8 godina

Kad je neko napisao da žene ne bi trebalo da se ugoje više od 3kg u trudnoći mislio je na debljanje same žena, a normalno da se tu ne računa težina bebe, plodove vode, placenta itd. Kad sam bila student jedna moja drugarica je ostala trudna. Visoka vitka devojka. Pričala mi je da je kad bi išla na kontrole lekar vodio kod studenata kao primer trudnice koja se nije ugojila ni kilogram. Naravno ne računa se težina bebe i ostalo. Tako da nije ovo ništa pogrešno. Zar jedna komentatorka nije napisala da je bila 10kg teža u trudnoći ali da je posle porođaja bila kao i ranije, znači samo beba, posteljica i plodova voda. Tako da nije normalno ugojiti se mnogo, ako baš ne može da se ne dobiju kilogrami uopšte.

Profka

pre 8 godina

Niste mi objavili komentar ali pokušaću ponovo. Zar nije tri dana pred porođaj izašla vest da je porođaj počeo? I onda odjednom ništa. ..I onda opet ista vest tri dana kasnije - počeo porođaj. Ne govorimo o debljanju i sl. ali stomak posle porođaja ostane naduven jer se materica još nije skupila. Sve govori da se nije porodila šest sati ranije.

Dejan

pre 8 godina

Ja sam sve ovo sa surogat majkom ponovio na dan porođaja ...
Ili to ili je rođenje bilo bar 7 dana ranije ...
Sve ovo oko Britanske monarhije je gluma i farsa ...
već godinama .. tj. otkad su kiksnuli sa pogibijom (ubistvom) Dajane ... bacili su sve karte na marketing

Dejzi

pre 8 godina

Žene,kojima se tokom trudnoće pojavi sekret i koji se ne leči na adekvatan način,radjaju decu sa pojačanim crvenilom kože na licu.Oba deteta sam rodila sa po 4,25kg.Doktor je pravilno vodio obe trudnoće,porodila sam se prirodnim putem,bez epidurala.Oba deteta su izgledala kao da su se rodila pre desetak dana.I da naglasim,nisam se porodila u Londonu već u kruševačkom porodilištu.

stela

pre 8 godina

Manje komentar na Kejt vise na ove sto su im se babe poradjale ispod sljive pa posle pola sata ponovo na rad. To su gluposti na nivou prica o rodi i kupusu, jer se znalo u seoskim zajednicama gde je kome mesto, pa i trudnici i porodilji. 40 dana se porodilji donosila hrana i niko nije pustan u kucu, vodilo se racuna o tim zenama. Tako da me manite te seoske srpske tuzbalice "moja baba sve sama". Moja prababa se poradjala oba puta u tada novom beogradskom porodistu Kraljice Natalije, kao i moje babe posle nje. Ali da su bebe smezurane i naduvenih kapaka 10 sati posle porodjaja videla svojim ocima sam tri puta bez obzira na duzinu porodjaja, cak i kod savrseno bele bebe I u istoj tezini kao princeza. Onako izgleda dete posle tri- cetiri dana.

voša

pre 8 godina

...moguće je čak da ova i nije majka nego je rodila dete neka surogat žena....pošto se pričalo da ona ima neki problem koji dovodi do steriliteta...

Mirjana

pre 8 godina

Verujem da se Kejt porodila istog dana kad je i izasla i, verujem da nije morala da izadje prvog dana, vec se osecala dovoljno dobro da je i mogla. No, niko od mnogobrojnih komentatora nije se zapitao, kako to bas samo ruske zene sumnjaju? Ima li tu antiruske propagande? Naime, sirom sveta jedni izrazavaju divljenje a drugi sumnju u postojanje porodjaja, ili bar njegovog termina, pa i sami britanski tabloidi. Onda se nadjemo mi da se podsmevamo ruskinjama, a sa druge strane, nas 'civilizovani svet' tretira kao ljude drugog reda, i to nas boli. Pa, da nas je sramota sto smo pomislili da su ruske zene drugacije od bilo kojih drugih zena na svetu kao i da su sve iste dok smo, mi, eto napredni pa su uslovi u nasim porodilistima mnogo bolji nego u ruskim. Molim objavite komentar jer je moj odgovor u skladu sa naslovom i tekstom

sve je moguce

pre 8 godina

Sve je moguce ...a cak i djaci u skoli znaju da "demokratski" zapad nonstop plasira lazne informacije i teorije . Npr. jos uvek se vrlo malo zna o Kenedijevom ubistvu itd.

najskuplji cirkus na svetu

pre 8 godina

"Beba izgleda staro između sedam do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda"

Ovo je najjaci argument,bebina koza je purpurna posle porodjaja.
A cije je,recice vreme,kao sto smo za Harija tek skoro saznali da mu nije Carls otac,vec Dajanin telohranitelj.

poznavalac

pre 8 godina

slepac može da vidi da je ovo prevara. ova beba na slici je stara minimum 2 nedelje. ko zna šta je iza ovoga, ali da je nameštaljka, jeste

Miki

pre 8 godina

Ma sve je OK, kad je ceo proces porođaja praćen vrhunskim srtučnjacima, što ne bi bilo kako je prikazano.

Meni je najsmešnije ime koje su dali novorođenčetu, gomilanjem imena predaka, tako nešto se moglo očekivati od polupismenih mexikanaca, a ne engleske kraljevske porodice...

dan

pre 8 godina

Rusi kao tradicionalisti smatraju da zena treba da pati zbog primarnog greha, seksualnog odnosa. Zbog toga je Bog kazni iznurenoscu i ruznocom posle porodjaja. Englezi su to prevazisli i smatraju da su zene ravnopravne sa muskarcima a ne gresni deo ljudskog roda!

Maja

pre 8 godina

Nisu normalne, cime se one opterecuju... Strasno. I ja sam posle porodjaja izgledala sjajno, odmorno, raspolozeno, srecno. Jos da sam kao Kejt imala citav tim sminkera i frizera pored sebe, gde bi mi bio kraj :)

miki

pre 8 godina

Moram da priznam da je zaista čudno to što je izašla nakon 10 sati, gledao sam porođaj i znam koliko su žene izmučene nakon toga i kada porođaj protekne u savršenom redu, a posebno ako je bilo epiziotomije ili tek kod carskog reza. Takođe prva 24h za novorođenče mogu biti jako riskantna iz mnogih razloga (poremećaji koagulacije, nagli prestanak disanja, poremećaji rada srca, poremećaji termoregulacije itd) zbog čega se i zadržavaju u bolnici. Ono što nagoni da se razmišlja da je ovo performans je i to da ako su hteli odmah da je izvedu iz bolnice, te se pitam zašto se nije porodila kod kuće (danas je to moderno i oni barem to mogu da priušte). Deluje zaista kao marketing kraljevske porodice pod izgovorom da se tamo rodio i sadašnji vojvoda.

Dubrovnik

pre 8 godina

Meni supruga kad je rodila opet sam se zaljubio u nju još jače,nikad nije bila ljepša,bila je umorna ,malena je iscrpila,ali tako je lijepa izašla iz bolnice,doduše nakon dva dana,ali sve jw to do žene,Kate je jaka cura i draga,zašto se bave ruskinje ovim glupostima....

oDSkora

pre 8 godina

pa to tamo kod vas u rusiji.tamo se desavaju sve te prevare i laziranja.zato mislite i da je to moguce u VB...
Ali to je demokratska zemlja i KRALJEVSKA PORODICA!!!
vi ste bili nekad drzava ali ste oterali cara i doveli ove kgb-ovce...
sada zivite u lazi i podvalama ali to ne znaci da je svuda tako.

fly

pre 8 godina

Ovo je zaista kraljevski porodjaj, ni dlaka sa glave ne fali ni njoj ni detetu.Svaka cast! Kada bi bilo vise ovakvih porodjaja , da se ostale zene osecaju normalno, a ne isfrustrirano. Mada,sve se te tegobe oko porodjaja brzo zaborave I pozeli zena jos dece.

Washington

pre 8 godina

Ma ne, ja mislim da su kidnapovali neku srpsku ili rusku bebu pa su je podmetnuli kao midleton bebu. Kakve gluposti.

Teorija zavere postoji bukvalno za svaku vest! Cim u nesto sumnjas mozes da izmislis brdo gluposti a brdo budala ce da ti poveruje.

T

pre 8 godina

Nije zena oplela kolo ispred porodilista i odigrala basket 3 na 3, nego je stisla zube, odstojala nekoliko minuta, mahnula par puta i sela u kola. Ko kaze da cim je stiglakuci nije odmah legla u krevet - verovatno i jeste. A kuci ima verovanto i medicinsku sestru i privatnog lekara koji su je brinuli.

fjuzzn

pre 8 godina

uvek sam se pitao,jel zzene BASH MORAJU tako brutalno da se "umechkave" tokom tog 'drugog' stanja!??!?....ustvari,ta 'stanja' bi trebalo da se multipliciraju,recimo:trudnica do 80kg-u "drugom stanju",od 80 do 100kg-u "treccem stanju",i sve preko stotke-trudnica u "chetvrt(ast)om stanju"!...

Bojana

pre 8 godina

Da je u uskoj haljini sa strukom od 57cm pa i da vas razumem, zena nosi relativno siru bluzu, ispod koje i te kako mogu da se sakriju slojevi viska. E sad ako vi ocekujete da svaka zena mora da ima 30 kila viska posle porodjaja, jer je "to tako normalno" ne znam sta da vam kazem. Nisam radjala, ali ne verujem da beba nuzno posle porodjaja mora da bude modra, ako je porodjaj prosao normalno, i ne naporno a verujem da su se doktori britanske princeze za to postarali. Nista ne iskljucujem, ali stvarno nema potrebe pozuriti sa teorijom zavere, i sta bre mi imamo od toga na kraju, ni britanci mi nisu jasni sto se toliko zaludjuju, kamoli mi, slozicete se da imamo precih briga.

srebrna lisica

pre 8 godina

Ovo je stvarno bez veze. Prošlog puta kad se porodila i pojavila sa bebom rekli su, auuu koliko joj je stomak, pa ona se uopšte nije ni porodila. Kao da žena nije imala široku trudničku haljinu a sigurno je imala i veći stomak nego obično jer se sve nije vratilo odmah na mesto. Sada, bebu rodila surogat majka, kao da ne znamo da se nije pojavljivala duže vremena jer ima neki poremećaj od koga pati veoma mali broj žena to jest tolike mučnine da je bila oko dve nedelje u bolnici na početku trudnoće. Pa pored svih privilegija koje ima kraljevska porodica nije lako istrpeti i to što svako (računam i sebe) piše o njima. Videla sam sliku Dajane. Ona je bila sasvim drugačija ličnost, samo je bacala stidljive poglede i niti jednom nije pogledala u kamere. Kejt je zrela žena i ima srećan brak. Dajana je bila predivna, ali udala se u osamnaest godina i sve je bilo pogrešno po nju.

Ana Ana

pre 8 godina

Beba izgleda staro između sedam do 10 dana, prevelika je za novorođenče, a koža joj je preglatka i previše bleda" 

Ovo je najjaci argument,bebina koza je purpurna posle porodjaja. 
A cije je,recice vreme,kao sto smo za Harija tek skoro saznali da mu nije Carls otac,vec Dajanin telohranitelj.
(najskuplji cirkus na svetu, 05. maj 2015 12:03)

Pa baš se za Harija vidi da mnogo liči na Čarlsa.

Hoću 158 pluseva botova

pre 8 godina

Moguće je jedino da se porodila par dana ranije, ali je objava pomerena za vikend da bi svi mediji samo o tome pričali ...

voša

pre 8 godina

...moguće je čak da ova i nije majka nego je rodila dete neka surogat žena....pošto se pričalo da ona ima neki problem koji dovodi do steriliteta...

Боб

pre 8 godina

Ко зна како их порађају у Русији и какве трауме вуку из породилишта.
А можда их у Енглеској стварно доносе роде

Dejan

pre 8 godina

Ja sam sve ovo sa surogat majkom ponovio na dan porođaja ...
Ili to ili je rođenje bilo bar 7 dana ranije ...
Sve ovo oko Britanske monarhije je gluma i farsa ...
već godinama .. tj. otkad su kiksnuli sa pogibijom (ubistvom) Dajane ... bacili su sve karte na marketing

glupost

pre 8 godina

posle mog porodjaja koji nije bio tezak, vise uzbudljiv, ustala sam iz kreveta posle 1 sata spavanja i setala po bolnici trazeci moju bebu. istina je da mi ni na kraj pameti nije bilo da se pogledam u ogledalo, da proverim frizuru, tako da sam onako cupava spopadala medicinsko osoblje. koliko se secam, istusirala sam se i oprala kosu neposredno posle porodjaja... ali, moja beba nije bila jako ruzicasta, cak je gledala direktno u mene. suprug je fotografisao. jedino sto se meni nije dopadalo je to sto sto sam propustala da se malo upristojim, pa sam i na fotografijama cupava, ali ne preterano umorna, iako celu noc nisam spava (porodjaj je poceo nocu u 1:30, a porodila sam se u 5:20 ujutro).

florence

pre 8 godina

Naravno da nije cudno sto izgleda ovako. Pored sminke, frizera i vrhunske odece, imala je i vrhunsku medicinsku uslugu. Beba izgleda ovako jer nije izmucena tokom porodjaja, rodila se prirodnim putem kad je za to doslo vreme. Njoj sigurno lekar nije indukovao porodjaj, jer zuri na odmor, vec joj je ceo medicinki tim bio na usluzi svake sekunde. Osim toga, zena je sportski tip i stalno vezba, a i drugi porodjaj je u pitanju, tako da nije nemoguce da je sve proslo brzo i lako. Ako se zagledate malo bolje, ipak cete uociti tragove umora na licu. Osim toga, za javnost mora da izgleda reprezentativno, kako god se osecala, to joj je ipak jedna od duznosti.

trece stanje

pre 8 godina

Sto jeste, jeste sa onolikom bebom malo teze je istrcati iz bolnice ko princeza, a i stomak u trudnoci bi normalno trebao da je veci ako je beba toliko krupna. Mada ne vidim razlog da joj se oci i zivahnost uporedjuju sa Dajaninim, jer ova Kejt izgleda mnogo srecnije u braku. Znaci postoje mogucnosti da zena hoda posle par sati od porodjaja od vrata do kola, ali velicina bebe ne govori o toj lakoci pokreta.

Nikola S.

pre 8 godina

Volim kad vidim da je najmaloumniji komentar ujedno i najnepismeniji.

A svako kome je ovo čudno neka se zapita zašto žene iz njegovog okruženja izgledaju kao da su prošle golgotu, a ne srpsko porodilište.

Šteta za građansku akciju Majka Hrabrost.

dalibor

pre 8 godina

Koliko ima zena da kad ih odvezu na odelenje(posle 2 h od porođaja),da ustanu i odu u wc da puse,pricaju i traze od muza pljeskavicu-da se oporave od torture babica i ginekologa.

Kalina

pre 8 godina

Bez obzira na frizere, šminkere i stiliste, vide joj se podočnjaci i umorne oči. Kad lepa žena sredi frizuru posle porođaja i našminka se, ništa nije nemoguće. Druga stvar, ona nije imala mučan porođaj, za to su se pobrinuli vrhunski lekari. Bol i napinjanje sigurno nije osetila. Pobrinuće se da joj i oporavak bude lak...

Profka

pre 8 godina

Niste mi objavili komentar ali pokušaću ponovo. Zar nije tri dana pred porođaj izašla vest da je porođaj počeo? I onda odjednom ništa. ..I onda opet ista vest tri dana kasnije - počeo porođaj. Ne govorimo o debljanju i sl. ali stomak posle porođaja ostane naduven jer se materica još nije skupila. Sve govori da se nije porodila šest sati ranije.

holly

pre 8 godina

Ne mora da znaci da je bebina koza purpurna nakon porodjaja, moj sin je bio beo kao sneg. Nakon dva sata od porodjaja suprug je dosao da ga vidi i uslikao ga, cista bela koza, bez crvenila, bubuljica, sirastog maza.. Obicno bebe koje su prosle tezi porodjaj duze ostaju plavkaste.

svetlana

pre 8 godina

Je li znate vi kako su se poradjale nase babe? Redovno se desavalo da ih porodjaj zatekne u kakvom radu,pa sve pod bolovima pospreme sve,zbrinu ostale ukucane pa odu u neki osamljen kutak pa se porode same.Zbrinu sebe i bebu,pa odmah cak i nastave gdje su stale sa radom.Cesto su se poradjale u polju dok zanju,dok nose vodu ili drva .A nijedna nije bila debela i sa viskom kilograma.Nije im moglo ni biti da budu debele jer su stalno bile u pokretu i radile su mnogo.Malo je bilo onih koje su imale privilegiju da odleze i da se odmore.Naravno da je to bio mucenicki zivot, ali nase generacije su odavno postale mnoogo razmazene.Hocu reci da je sasvim normalno da zena hoda na svojim nogama,da se smije ,da izgleda dobro ili ne izgleda sjajno,a nije normalno da izreda imaju sve po 30 kila viska.Tu nije kriva trudnoca vec prezderavanje jer ne nosis slona nego majusnu bebu.I da,smijesno je ovo oko ove Kejt.Zena se porodila,dobila zdravu bebu i to je to.

zloba je odvratna

pre 8 godina

Kate je jaka cura i draga,zašto se bave ruskinje ovim glupostima....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dubrovnik, 5. maj 2015 16:15)
Zato sto su zlobne. Nista im drugo nije preostalo...

Srce Srbije

pre 8 godina

Evo jedne istinite price... Moja pababa Mileva je kao nadnicar radila poljske radove. Radila je u polju sve do samog porodjaja. Kada su krenuli trudovi zamolila je gazdu da je pusti da ode kuci da se porodi. U kuci se porodila sama i to stojeci. Dete je sredila, ostavila komsijama na cuvanje i vratila se u polje da radi... Pa ti sad vidi.

Drugorotka

pre 8 godina

Sva sreca sto Kate bas briga ko sta bulazni!
Ja sam se porodila za dva sata i sutradan izasla iz bolnice, da sam se ja pitala, komotnao sam mogla da odem kuci istoga dana, s obzirom da sam drugorotka, znaci, imam iskustva.
Uostalom, zene su se nekada poradjale na njivi, porodi se , opere bebu, stavi je u kolevku i vrati se redonim poslovima.
Nema kraja ljudskoj gluposti, komentari zena Rusije, su najbolji dokaz. Nemaju treca posla.

Pošteni pronalazač

pre 8 godina

Sve sami stručnjaci za porođaj ovde, a možda se ne radi o tome nego o fotografiji. Photoshopirani su i ona i beba. Njoj su skinuli podočnjake, a bebi crvenilo sa lica. Znam to jer sam radio obrađivač fotki i sam sam to radio u bebećim časopisima.

Iskustvo

pre 8 godina

Dokoni popovi i voleove krstavaju, toliko o komentarima mama iz Rusije!
Uostalom,nisu im bas porodilista za pohvalu, osim onih za privilegovane ,koji mogu da plate!
Moja cerka je nakon porodjaja u Holandiji, izasla istoga dana, i bez tima koji se brine o njoj, izgledala jako lepo, beba takodje.
Hvala!

stela

pre 8 godina

Manje komentar na Kejt vise na ove sto su im se babe poradjale ispod sljive pa posle pola sata ponovo na rad. To su gluposti na nivou prica o rodi i kupusu, jer se znalo u seoskim zajednicama gde je kome mesto, pa i trudnici i porodilji. 40 dana se porodilji donosila hrana i niko nije pustan u kucu, vodilo se racuna o tim zenama. Tako da me manite te seoske srpske tuzbalice "moja baba sve sama". Moja prababa se poradjala oba puta u tada novom beogradskom porodistu Kraljice Natalije, kao i moje babe posle nje. Ali da su bebe smezurane i naduvenih kapaka 10 sati posle porodjaja videla svojim ocima sam tri puta bez obzira na duzinu porodjaja, cak i kod savrseno bele bebe I u istoj tezini kao princeza. Onako izgleda dete posle tri- cetiri dana.

Mamica

pre 8 godina

Epidural je čudo, i nije neobicno da uz sredjivanje Kejt izgleda ovako dobro. Vise mi beba izgleda matoro , nekako kao da je stara par dana. Nije nemoguće da se zaista porodila par dana ranije.I kad se sve sredilo, kada su se oporavili, resili su da "odrade zvanično "

realnoe

pre 8 godina

Kako god se osecala morala je tako dobro da izgleda.Ja sam se porodila popodne,beba je u prvom satu vec detaljno okupana i nije bila modra jer sam imala relativno lak porodjaj,à ja sam uvece zamolila sestru da mi pomogne pri pranju kose sto je rado prihvatila.Posto je bio januar mesec ponudila se da mi malo prosusi kosu fenom sto me je odusevilo.Tako da sam to vece vec bila sredjena,ujutru dobila bebu kod sebe,kad sam izasla u posetu popodne muz je bio odusevljen kako sam izgledala.Naravno diskretno se nasminkala kao svakog dana.Zasto sam trebala da izgledam kao strasilo jer sam rodila dete?Bogu hvala za 3 dana pustene kuci jer je kod nas u Srbiji tako.I svaka zena treba da vodi racuna o svom izgledu nbt sto je mama i mi smo nekome zene.A da,ja sam na porodjaju skinula svih 10kg koliko sam se ugojila u trudnoci,tako da sutradan nisam imala ni ostatak od porodjaja sem puknutog kapilara u oku.I sa svim koncima sam normalno funkcionisala jer je sav bol u glavi.Tako da Kejt svaka cast,ko zna kako se u tom momentu osecala ali je morala da obavi svoju duznost.I ako cemo realno pa sta mislite da majke ne dizu bebe od 3kg u porodilistu iz kreveca?Ma jok vojvotkinja nosi sama dete,a namà smrtnicima dodaju sluskinje decu a mi samo lezimo u porodilistu.Hahaha,za Kejt svaka cast,kao da ce nju da dotaknu ove gluposti i debilizam od mama koje su ocito mucki radjale jer doktore nije bilo briga nego ih ostave pa kad beba skoro izadje i zena se pocepa cela,tad pridju,pa rana kao sa fronta.

sve je moguce

pre 8 godina

Sve je moguce ...a cak i djaci u skoli znaju da "demokratski" zapad nonstop plasira lazne informacije i teorije . Npr. jos uvek se vrlo malo zna o Kenedijevom ubistvu itd.

SS

pre 8 godina

Ruskinje kao da su videle Kejt I bebu uzivo, pa pricaju. :) Zamislite princezu da se pojavi sva nikakva I izmucena.A I fotosop vazi I za bebu.

Dejzi

pre 8 godina

Žene,kojima se tokom trudnoće pojavi sekret i koji se ne leči na adekvatan način,radjaju decu sa pojačanim crvenilom kože na licu.Oba deteta sam rodila sa po 4,25kg.Doktor je pravilno vodio obe trudnoće,porodila sam se prirodnim putem,bez epidurala.Oba deteta su izgledala kao da su se rodila pre desetak dana.I da naglasim,nisam se porodila u Londonu već u kruševačkom porodilištu.

nindja

pre 8 godina

I meni su se cudili sto mi je beba bila krupna i ciste koze. To je zato sto sam presla termin 10 dana, zato i nije bila purpurna. A Kejt ovde ima siroku haljinu i verovatno steznik ispod...

Mirjana

pre 8 godina

Verujem da se Kejt porodila istog dana kad je i izasla i, verujem da nije morala da izadje prvog dana, vec se osecala dovoljno dobro da je i mogla. No, niko od mnogobrojnih komentatora nije se zapitao, kako to bas samo ruske zene sumnjaju? Ima li tu antiruske propagande? Naime, sirom sveta jedni izrazavaju divljenje a drugi sumnju u postojanje porodjaja, ili bar njegovog termina, pa i sami britanski tabloidi. Onda se nadjemo mi da se podsmevamo ruskinjama, a sa druge strane, nas 'civilizovani svet' tretira kao ljude drugog reda, i to nas boli. Pa, da nas je sramota sto smo pomislili da su ruske zene drugacije od bilo kojih drugih zena na svetu kao i da su sve iste dok smo, mi, eto napredni pa su uslovi u nasim porodilistima mnogo bolji nego u ruskim. Molim objavite komentar jer je moj odgovor u skladu sa naslovom i tekstom

Mika

pre 8 godina

Moja zena je imala prvi porodjaj koji je trajao par dana (tako zvani spori porodjaj), i onda je zadrzana na kontroli u bolnici jos narednih 3 dana.

Druga beba se rodila 40 minuta nakon dolaska u bolnicu i pustili su nas kuci sledeceg jutra nakon nepunih 10 sati.

To je ovde u Engleskoj standardna procedura, ako neme komplikacija pre ili tokom porodjaja, jer su porodilista dosta puna. Smatraju da nema rizika za bebu/mamu ako nije bilo komplikacija.

Posle toga babica dolazi u posetu kuci naredni dan, da pregleda bebu i prekontrolise mamu, i isto tako nekoliko puta u narednih nedeju/dve dana.

Tako je to za obicne ljude a izgleda i za kraljevske.

A ruskinje koje ovo ne znaju mogu da se čude čudima i izmisljaju koje kakve priče.

abc

pre 8 godina

Preteruju. Izgleda odlično iz daljine i kad joj pogode ugao. Iz blizine, kilo rumenila, dehidrirana koža, borice iskočile jer se u trudnoći ne sme stavljati na kožu jedno 879 hemikalija koje trpaju u većinu kozmetike, tanka kosa, itekako ima stomačić ali ga haljina kamuflira. Kao i svaka upravo porođena žena.

damba

pre 8 godina

Kad je neko napisao da žene ne bi trebalo da se ugoje više od 3kg u trudnoći mislio je na debljanje same žena, a normalno da se tu ne računa težina bebe, plodove vode, placenta itd. Kad sam bila student jedna moja drugarica je ostala trudna. Visoka vitka devojka. Pričala mi je da je kad bi išla na kontrole lekar vodio kod studenata kao primer trudnice koja se nije ugojila ni kilogram. Naravno ne računa se težina bebe i ostalo. Tako da nije ovo ništa pogrešno. Zar jedna komentatorka nije napisala da je bila 10kg teža u trudnoći ali da je posle porođaja bila kao i ranije, znači samo beba, posteljica i plodova voda. Tako da nije normalno ugojiti se mnogo, ako baš ne može da se ne dobiju kilogrami uopšte.

scully

pre 8 godina

Dakle, ideja je da je mocna britanska kraljevska porodica lazirala porodjaj i folirala fotografije, ali im nije palo na pamet da uslikaju bebu cim je surogat majka rodila, nego su cekali 2 nedelje, i od cele ekipe niko se nije setio da zalepi Kejti lazni stomacic i nasminka podocnjake. Nisu racunali da ce ih domisljate ruske domacice raskrinkati... Kad je neka situacija visokog nivoa lazirana, onda je najcesce sve u savrsenom redu i smislu, jer su organizatori imali i vremena i novca i strucnjaka da sve osmisle.

Katarina

pre 8 godina

Ne znam samo kako ovaj "strucnjak" kaze da je normalno gojenje tokom trudnoce 3 kg, kad samo zdrava beba u proseku tezi 3,5. Da ne racunamo jos tezinu placente, pupcanika, plodove vode, potom vode u tkivima majke (buduci da zene uglavnom oticu). Drage buduce mame, ne opterecujte se previse izgledom i kilazom u ovom periodu, a svakako budite aktivne i u dobroj formi.

Swedenonline

pre 8 godina

15 sati kao prvorotkinja, izmucena i posle porodjaja pod tus pola sata, izgledala je bozanstveno! Secam se kao da je juce bilo. Ima malo genetike, malo hemije ali prvenstveno je do uslova oko porodjaja!

bilja

pre 8 godina

Od svih komentara najvise mi se svideo onaj od Fnna koja kaze da zena treba da se ugoji 3 kg u trudnoci. Nadam se da je to greska prilikom kucanja jer je nemoguce dobiti tako malo. Najmanje sto je neka trudnica dobila (neko iz mog okruzenja) je 8 kg. Sve ovo oko dolaska na svet male princeze je malo cudno ali oni znaju zasto su to uradili.

Biba

pre 8 godina

Nagadjanja, moj sin je bio 3.750 kg kad se rodio, punih devet meseci, ugojila sam se samo 5 kg. Rodio se carskim rezom, izgledao je beo, bucmast i bez crvenila i modrila.Sestra ga je donela meni sat vremena posle porodjaja, jos uvek sam bila malo pod narkozo. On je imao otvorene oci na kratko. Mene su vec iduceg dana naterali da setam i to sama da ustanem iz kreveta. Porodila sam se u Grckoj, u privatnoj grcko-americkoj bolnici. Druge porodilje koje su prirodnim putem rodile su se setale istog dana i jedna je izasla iz bolnice 12 sati posle porodjaja. Svaki porodjaj je razlicit, neka su beba i mama zdrave i dugovecne

Sasa

pre 8 godina

Pogledajte slike pažljivije, naročito one na kojima Vilijam nosi bebu, a Kejt ide pored njega - jasno se vidi stomak koji se još nije vratio u normalno stanje