Aktuelno

"Svaka kost se vidi", Nikol Kidman živi u strahu od mlađih žena – nove fotke su zabrinjavajuće FOTO

Nikol Kidman nedavno je prisustvovala premijeri serije "Expats" u Australiji, a zbog novih fotografija glumice zabrinula se šira javnost.

Četvrtak, 21.12.2023.

09:38

Izvor: superžena

Default images
Foto: Profimedia

Podeli:

Slavna oskarovka je ze premijeru filma odabrala elegantnu korset haljinu boje šampanjca koja podiže grudi. Celokupno izdanje je upotpunila zlatnim nakitom – jedva primetnim minđušama i narukvicom.

Zanimljiva je činjenica da je Kidmanova pre 27 godina otvorila bioskop u Sidneju i to filmom "To Die For", a sada se vratil kako bi predstavila novu seriju "Expats".

Dosta vremena je prošlo od njenog prvog projavljivanja, a šira javnost je bila zapanjena njenom drastičnom promenom izgleda.

Foto: Profimedia

Iako je za časopis "Mari Kler" ("Marie Claire) jednom prilikom izjavila da se u potpunosti posvetila zdravom načinu života, publika, ipak, primećuje njen nagli gubitak kilograma.

Nedavno je i "Radar onlajn" (Radar Online) naveo da je "zabrinuti prijatelj glumice" rekao da je ekstremno mršava i da joj se "mogu prebrojati kosti".

"Svaka kost se vidi, a ruke i noge su joj toliko tanke da deluje kao da bi lagani vetar mogao da ih slomi kao grančicu. Toliko je smršala da izgleda kao da bi trebalo da je hospitalizuju", izjavio je i dodao: "Plaši se da je njeno vreme prošlo. Uverena je da će, što mršavija bude, izgledati bolje. Kit je izbezumljen. Gleda kako ona nestaje. Pokušavao je da joj objasni da mora više paziti na zdravlje, ali ona kao da ga ne čuje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare